Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip surišti merginai plaukus?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Izida
Iki metuku nebuvo problemu su plaukais. Galejau susukuoti, suristi. O dabar visiskai nesileidzia. Issukuoti ir nukirpti galiu tik kai maudomes. Visas gumeles ir segtukus isima per kelias sekundes. Ar cia visi vaikai taip elgiasi g.gif
AIRA
Maniškė irgi panašiai elgiasi mirksiukas.gif Iki metukų su gumyte ant pakaušio buvo, ir neprieštaravo, o dabar labai priešinasi, nors plaukai žaidžiant lenda į akis, burną ir man regis trukdo jai pačiai rolleyes.gif Tai po truputį vis bandau įkalbinti kaseles surišti, tėtė padeda sakydamas, kad labai gražu su kaselėm, o va jis irgi norėtų, bet plaukų neturi biggrin.gif , kartais tai padeda ax.gif
Ramunita
o nebandet leliu kartu sukuoti-tipo matai,kaip lelyte sukuojasi-ir tu buk panasi i lelyte mirksiukas.gif
ugniuke
Manajai greit trys tai ji jau kuris laikas neissima gumyciu, o pradzioje tai irgi vargome ax.gif
vytule
Maniškė, tai jau dabar baisiai priešinasi visoms gumytėms ir segtukams, tai būna dantis užkalbu katiną atnešdama ir rodydama koks jis gražus ir jis segtukus segasi hihihi.gif , kartais padeda, o kartais tenka rankas nuleisti ax.gif
allegro
Tikriausiai man pasisekė šiuo atveju, nes mano merginoms patinka šukuosenos, patinka visokie sagučiai, gumytės, kaspinukai...
Ramaškė
Mano mažoji irgi nenori nei susirišti, nei susisegti plaukučių schmoll.gif .Pasižiūri į veidrodį, sutinka, kad gražu thumbup.gif ir viską išsiima. Taigi tenka pakirpti, kad į akis nelistų. O kartais prieina, patampo mano plaukus ir sako, kad kai užaugs ir jos tokie bus. Taigi, tikiuosi greitai supras, kad reikia puoštis.
rutulyte
QUOTE(VUL @ 2006 03 25, 12:52)
Mano mažoji irgi nenori nei susirišti, nei susisegti plaukučių schmoll.gif .Pasižiūri į veidrodį, sutinka, kad gražu thumbup.gif  ir viską išsiima. Taigi tenka pakirpti, kad į akis nelistų.
*

Ir pas mus taip pat flirt.gif Jei ir leidžia ką isegti ar įrišti,tai nei 5 min neišbūna schmoll.gif
Topotuna
Mano mergina ir gi labai ilgai neleido rišti plaukų, sutiko net plaukus trumpai kirpti, kad tik nerišti, o paskui darželyje pamatė, kad kitos mergaitės su ilgais plaukais, įvairiomis šukuosenomis, tai ir ji panoro auginti vėl plaukus flirt.gif , tada ji buvo kokių 3 metų. Bet kas liečia šukuosenas yra labai konservatyvi, labai retai leidžia, kad sušukuočiau kokia nauja šukuosena, nebent pati sugalvoja.
Pingvinukas
Mano dukrytei dar tik bus 3 metai, o plaukai jau beveik užpakaliuką siekia. Iš pradžių irgi nemėgdavo, kai pinu ar šukuoju plaukus. O dabar jau visai gerai prisileidžia, o kai pati pažiūri į veidrodį, tai labai patenkinta būna.

O gal kas nors žinote kokių nors nuorodų, kur būtų galima pasižiūrėti kokias šukuosenas galima daryti mažosioms flirt.gif
SANTA
Mano mazoji su gumytem plaukuose ilgai irgi neisbuna ,visi saguciai ir gumytes greit atsiranda pas ja rankose doh.gif ...tai ir vaiksto pastoviai susisiausus biggrin.gif
Gitatuka
4u.gif ...maniske panelyte nail.gif flirt.gif jau su ilgom kasom...vos tik pradejo augti plaukuciai, pradejom risti, niekada neissiimdavo smile.gif ...taip iprato ir jokiu problemu nebuvo. Dabar kiekviena ryta praleidziam prie sukuosenos padarymo apie 20min., biggrin.gif ..bet dazniausiai is vakaro sugalvoji, kaip tai turetu atrodyti ir kiek kokiu gumuciu ar sektuku reikes, nes jei viska palikti rytui, tai neuztenka ir 20min. doh.gif
Agatas1
Mūsų panelei 2,7m.Turim ilgus plaukučius.Mėgsta puoštis segtukais, gumytėm, bet šukuotis nenori. Kiekvieną rytą reikia kalbinti, prašyti, kad leistų supint kasytes, kartais veikia pasakymas, kad yra panaši į raganytę.Dar problema tame, kad jai palaidi plaukai yra gražu biggrin.gif Atsistoja prie veidrodžio ir krato galvytę lotuliukas.gif
G_inte
Manau vaikuciui apsiprasti reikia. be to gi taip noris ir savo mazaja nuomone pareikst. Siaip pavyzdys uzkrecia, o vaikai lb linke kopijuoti, tai gal verta bent pabandyti parodyi pavyzdi 4u.gif
nes
Mano lelei 1.9m ir sagutes i plaukus tai tik " valgymui " tinka kol kas. Plaukuose isbuna ilgiausiai 2-3 sekundes............ Pripirkus turiu galybe, tai laukiu, kada ateis noras jomis pasipuosti tongue.gif .
dilditele
Maniskei jau beveik 10m, ale ta problema liko. Pastoviai vaiksto susivelusi. Tiesa sakant as nelabai moku visokiu sukuosenu blush2.gif ale kad ir pacias paprasciausias kaseles tik ir taikosi "panaikint"
linelė
Sveikutes. Mano panelytei tuoj bus 3 m, bet ji vos leidziasi susukuojama, o apie gumuciu ar sektuku susegima jau net nekalbu.Vis nuvedam i kirpykla, butinai pakerpa kirciukus ir galiukus. Ji pas mus garbane, tai visai tinka. Teko konsultuotis su masazuotoja, ji sake kad buna pas vaikus "tokios uzsiblokavusios vietos", prie kuriu vaikai neleidzia prisiliesti, sako padeda masazai. rolleyes.gif
Askita
QUOTE(Izida @ 2006 03 04, 11:51)
Iki metuku nebuvo problemu su plaukais. Galejau susukuoti, suristi. O dabar visiskai nesileidzia. Issukuoti ir nukirpti galiu tik kai maudomes. Visas gumeles ir segtukus isima per kelias sekundes. Ar cia visi vaikai taip elgiasi  g.gif
*

Siulyciau apkirpti priekyje trumpai,nugaroje ilgesnius plaukucius palikti,kad nebutu to reikalo juos risti,jei jau mergaitei taip nepatinka,kam ja pykdyti blush2.gif
Betse
Maniškė mėgsta šukuoti, tik dar nelabai reikia, bet šukuojamės abi kartu wub.gif
Dabar įsegu segtuką, kad suprastų, kad taip reikia ir gražu.
Į svečius važiuojam su kuoduku, bet ilgai neišlaikom blush2.gif
Edeta
mano dukra sukuodavosi ir pindavosi plaukus noriai,bet paskutiniu metu tekdavo pyktis kai reikdavo susisukuoti doh.gif kai dvi dienas nejo priversti susisukuoti,trecia diena teko nukirpti plaukus iki peciu(plaukai sieke uzpakaly) unsure.gif dabar problemu su sukavimu nera ax.gif
Just me...
Mano mergina ir gi labai ilgai neleido rišti plaukų, sutiko net plaukus trumpai kirpti, kad tik nerišti, o paskui darželyje pamatė, kad kitos mergaitės su ilgais plaukais, įvairiomis šukuosenomis, tai ir ji panoro auginti vėl plaukus , tada ji buvo kokių 3 metų. Bet kas liečia šukuosenas yra labai konservatyvi, labai retai leidžia, kad sušukuočiau kokia nauja šukuosena, nebent pati sugalvoja.

--------------------
Va ir mūsų taip pat biggrin.gif Kol darželyje nepamatė, kad dauguma mergyčių su kasytėm, tol nereikėjo. O dabar ryte pabandyk nesurišti blink.gif Nespėja atsikelti, jau lekia šukų ir gumyčių atsinešti biggrin.gif
vaida L
Maniškei atėjo tas metas, kai norisi kosmetika išsiteplioti, pilna galvą gumyčių kad būtų, bet kol rišu, tai pyksta, peša gal jai g.gif O paskui patenkinta prieš veidrodį maivos wub.gif
virginija.k
Maniškė leidžiasi šukuojama, bet surišti plaukus beviltiška doh.gif , iškart viską išsiima.
neringule
Maniske tai niekaip neleidzia liesti savo plaukuciu,per didziausius klyksmus juos surisu,o poto nueina i kampa ir viska ,,susitvarko..savaip
lavega
Sveikutes. Mano dukra kol lanke darzeli labai mego pati sukuosenas darytis. Prisipindavo daug kasyciu... O jau i mokykla tai reikalauja kad as susukuociau lygiau. Dar ne bet kokios sukos tinka ilgiems plaukams, turi buti nepesancios.
Aistija
Mano visalaik lakstydavo palaidais plaukais, kai pradejom eit i darzeli pradejau risti, bet jai labai nepatiko, bet priprato, nes nenusileidau ax.gif
evelinaite
Mano mazoji taip pat labai nenorejo, kad ja susukuociau. Bet karta nuvaziavus i parduotuve, leidau issirinkti gumytes plaukams paciai. Grizusi pati atkiso jas man ant delno ir paprase susukuoti. Tai daugiau ir nebesioziavo smile.gif
foreverlove
Musu irgi pradzioj neleido net segtuko isegti,bet paskui vis rodydavom,kad visos mergytes risasi,pradejom lelytem pinti plaukucius taip ir prisipratinom smile.gif
jurabalta
Didzioji pradejo leisti sukuosenas daryti virs 2m, laukiam ir mazajai tokio amziaus, gal irgi jau neissiims visko is plauku per pora sek biggrin.gif
Alicee
mano pupai jau 3,5metu, bet ji neleidzia plauku suristi. tai as ir neverciu. pasakau, kad tada reikia nesioti trumpus plaukucius, kad nesiveltu. tai ji geriau sutinka nusikirpti ir nesioja iki ausu kirptus palukucius. as vis rodau, kaip sukuoju ir risu savo plaukus, mato ir darzely mergaites su kasytem, bet visai nenori pati susiristi. gal iki mokyklos persigalvos lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.