Iki metuku nebuvo problemu su plaukais. Galejau susukuoti, suristi. O dabar visiskai nesileidzia. Issukuoti ir nukirpti galiu tik kai maudomes. Visas gumeles ir segtukus isima per kelias sekundes. Ar cia visi vaikai taip elgiasi
Maniškė irgi panašiai elgiasi
o nebandet leliu kartu sukuoti-tipo matai,kaip lelyte sukuojasi-ir tu buk panasi i lelyte
Manajai greit trys tai ji jau kuris laikas neissima gumyciu, o pradzioje tai irgi vargome
Maniškė, tai jau dabar baisiai priešinasi visoms gumytėms ir segtukams, tai būna dantis užkalbu katiną atnešdama ir rodydama koks jis gražus ir jis segtukus segasi
Tikriausiai man pasisekė šiuo atveju, nes mano merginoms patinka šukuosenos, patinka visokie sagučiai, gumytės, kaspinukai...
Mano mažoji irgi nenori nei susirišti, nei susisegti plaukučių
Mano mergina ir gi labai ilgai neleido rišti plaukų, sutiko net plaukus trumpai kirpti, kad tik nerišti, o paskui darželyje pamatė, kad kitos mergaitės su ilgais plaukais, įvairiomis šukuosenomis, tai ir ji panoro auginti vėl plaukus
Mano dukrytei dar tik bus 3 metai, o plaukai jau beveik užpakaliuką siekia. Iš pradžių irgi nemėgdavo, kai pinu ar šukuoju plaukus. O dabar jau visai gerai prisileidžia, o kai pati pažiūri į veidrodį, tai labai patenkinta būna.
O gal kas nors žinote kokių nors nuorodų, kur būtų galima pasižiūrėti kokias šukuosenas galima daryti mažosioms
Mano mazoji su gumytem plaukuose ilgai irgi neisbuna ,visi saguciai ir gumytes greit atsiranda pas ja rankose
Mūsų panelei 2,7m.Turim ilgus plaukučius.Mėgsta puoštis segtukais, gumytėm, bet šukuotis nenori. Kiekvieną rytą reikia kalbinti, prašyti, kad leistų supint kasytes, kartais veikia pasakymas, kad yra panaši į raganytę.Dar problema tame, kad jai palaidi plaukai yra gražu
Manau vaikuciui apsiprasti reikia. be to gi taip noris ir savo mazaja nuomone pareikst. Siaip pavyzdys uzkrecia, o vaikai lb linke kopijuoti, tai gal verta bent pabandyti parodyi pavyzdi
Mano lelei 1.9m ir sagutes i plaukus tai tik " valgymui " tinka kol kas. Plaukuose isbuna ilgiausiai 2-3 sekundes............ Pripirkus turiu galybe, tai laukiu, kada ateis noras jomis pasipuosti
Maniskei jau beveik 10m, ale ta problema liko. Pastoviai vaiksto susivelusi. Tiesa sakant as nelabai moku visokiu sukuosenu
Sveikutes. Mano panelytei tuoj bus 3 m, bet ji vos leidziasi susukuojama, o apie gumuciu ar sektuku susegima jau net nekalbu.Vis nuvedam i kirpykla, butinai pakerpa kirciukus ir galiukus. Ji pas mus garbane, tai visai tinka. Teko konsultuotis su masazuotoja, ji sake kad buna pas vaikus "tokios uzsiblokavusios vietos", prie kuriu vaikai neleidzia prisiliesti, sako padeda masazai.
QUOTE(Izida @ 2006 03 04, 11:51) Iki metuku nebuvo problemu su plaukais. Galejau susukuoti, suristi. O dabar visiskai nesileidzia. Issukuoti ir nukirpti galiu tik kai maudomes. Visas gumeles ir segtukus isima per kelias sekundes. Ar cia visi vaikai taip elgiasi Siulyciau apkirpti priekyje trumpai,nugaroje ilgesnius plaukucius palikti,kad nebutu to reikalo juos risti,jei jau mergaitei taip nepatinka,kam ja pykdyti
Maniškė mėgsta šukuoti, tik dar nelabai reikia, bet šukuojamės abi kartu
Dabar įsegu segtuką, kad suprastų, kad taip reikia ir gražu. Į svečius važiuojam su kuoduku, bet ilgai neišlaikom
mano dukra sukuodavosi ir pindavosi plaukus noriai,bet paskutiniu metu tekdavo pyktis kai reikdavo susisukuoti
Mano mergina ir gi labai ilgai neleido rišti plaukų, sutiko net plaukus trumpai kirpti, kad tik nerišti, o paskui darželyje pamatė, kad kitos mergaitės su ilgais plaukais, įvairiomis šukuosenomis, tai ir ji panoro auginti vėl plaukus , tada ji buvo kokių 3 metų. Bet kas liečia šukuosenas yra labai konservatyvi, labai retai leidžia, kad sušukuočiau kokia nauja šukuosena, nebent pati sugalvoja.
-------------------- Va ir mūsų taip pat
Maniškei atėjo tas metas, kai norisi kosmetika išsiteplioti, pilna galvą gumyčių kad būtų, bet kol rišu, tai pyksta, peša gal jai
Maniškė leidžiasi šukuojama, bet surišti plaukus beviltiška
Maniske tai niekaip neleidzia liesti savo plaukuciu,per didziausius klyksmus juos surisu,o poto nueina i kampa ir viska ,,susitvarko..savaip
Sveikutes. Mano dukra kol lanke darzeli labai mego pati sukuosenas darytis. Prisipindavo daug kasyciu... O jau i mokykla tai reikalauja kad as susukuociau lygiau. Dar ne bet kokios sukos tinka ilgiems plaukams, turi buti nepesancios.
Mano visalaik lakstydavo palaidais plaukais, kai pradejom eit i darzeli pradejau risti, bet jai labai nepatiko, bet priprato, nes nenusileidau
Mano mazoji taip pat labai nenorejo, kad ja susukuociau. Bet karta nuvaziavus i parduotuve, leidau issirinkti gumytes plaukams paciai. Grizusi pati atkiso jas man ant delno ir paprase susukuoti. Tai daugiau ir nebesioziavo
Musu irgi pradzioj neleido net segtuko isegti,bet paskui vis rodydavom,kad visos mergytes risasi,pradejom lelytem pinti plaukucius taip ir prisipratinom
Didzioji pradejo leisti sukuosenas daryti virs 2m, laukiam ir mazajai tokio amziaus, gal irgi jau neissiims visko is plauku per pora sek
mano pupai jau 3,5metu, bet ji neleidzia plauku suristi. tai as ir neverciu. pasakau, kad tada reikia nesioti trumpus plaukucius, kad nesiveltu. tai ji geriau sutinka nusikirpti ir nesioja iki ausu kirptus palukucius. as vis rodau, kaip sukuoju ir risu savo plaukus, mato ir darzely mergaites su kasytem, bet visai nenori pati susiristi. gal iki mokyklos persigalvos
|