Ilgai svarsčiau, ar verta atidaryti naują temelę, skirtą kaunietėms ir joms prijaučiančioms merginoms  Aš jau labai retai užsuku į šį numylėtą kampelį, paskaitau laimingas istorijas, pasidžiaugiu. Tačiau ne visos istorijos jau baigėsi. Mūsų tarpe yra daug merginų, kurios dar nesulaukė savo stebuklo, bet dar neprarado vilties jo sulaukti  Norisi, kad ir šios merginos turėtų kampelį, kur galėtų pasikalbėti apie save, savo jausmus, rūpesčius  Norisi palaikymo, supratimo, galbūt retkarčiais ir padrąsinimo arba tiesiog žinojimo, kad aš esu ne viena ... Aš dažnai sakau, kad jau tikrai padėjau galutinį tašką visoms savo IVF procedūroms  Bet... gal tik apgaudinėju save  Nežinau...  Giliai širdyje jaučiu, kad jei būtų galimybė, bandyčiau dar kartą  Gal pavyks???!!!  "Stipri viltis - kur kas galingesnė paskata gyventi negu bet koks mūsų išgyvenamas džiaugsmas" (Friedrich Nietzsche)
HappyAngel
2011 06 15, 14:23
Pelargonija
2011 06 15, 14:55
Ta kauniečių temelė jau seniai yra nėščių kauniečių ir mamyčių temelė. Gal nesusilaukiančios nori pasikalbėti atskirai
QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 15, 15:55) Ta kauniečių temelė jau seniai yra nėščių kauniečių ir mamyčių temelė. Gal nesusilaukiančios nori pasikalbėti atskirai  o kai tapsi nėščia kaunietė, tada jau tiks kauniečių skyrelis?  nesuprantamos man tos Jūsų stovyklos, bet tiek to. Atrodo , kad tos kurios dabar  , pamiršo ir laukimo skausmą ir nusivylimo kartėlį... Papildyta:QUOTE(Darla @ 2011 06 15, 12:04) Norisi palaikymo, supratimo, galbūt retkarčiais ir padrąsinimo arba tiesiog žinojimo, kad aš esu ne viena ... mane palaikydavo kitų laimingos istorijos, jų padrąsinimas, nes tik tą patį perėjusios geriausiai suprasti gali...
O man atrodo, kad temutė labai reikalinga Aišku, laimingos istorojos įkvepia, skaitau jas vėl ir vėl, net nežinau kur dar reiktų pasisemti jėgų, jei ne žinojimas, kad kažkam po n-tojo bandymo vis tik pasisekė  Bet kartais tikrai labai norisi pasikalbėti ir kitom temom, pirmiausia ko imtis, kur eiti, ką dar nuveikti ir t.t... Nes kartais tarp laukiančių derlaius įvertinimo, skaičiukų jautiesi neturinti ką pasakyti  Be to man labai trūko ir kažkokios informacijos, nežinau kokios, bet kokios  kad tik kažko kabintis. Šukavau senas temas skersai išilgai ieškodama kažko tinkamo sau. Ir rasdavau per eilę jų Tikiuosi temutė bus gyvybinga  Nes po nepavykusių kartų iki šiol daugiausia bendraudavom per až. Tik gal reiktų pavadinti ne kauniečių, o kitaip, kad visos mergaitės užeitų
Aš visai neskirstau žmonių į stovyklas ir pati nepriklausau jokiai stovyklai Tik šiuo metu mūsų kauniečių skyrelyje bendrauja tik mamytės, nėštukės (džiaugiuosi už jas)  Ir nemanau, kad kuri nors ilgai laukusi savo stebuklo, pamiršo skausmą. Jo neįmanoma pamiršti. Tik kartais, atsidarius kauniečių skyrelį, norisi pamatyti ne tik  , bet ir dar laukiančias to didžiojo stebuklo Papildyta:QUOTE(egk @ 2011 06 15, 16:36) O man atrodo, kad temutė labai reikalinga Aišku, laimingos istorojos įkvepia, skaitau jas vėl ir vėl, net nežinau kur dar reiktų pasisemti jėgų, jei ne žinojimas, kad kažkam po n-tojo bandymo vis tik pasisekė  Bet kartais tikrai labai norisi pasikalbėti ir kitom temom, pirmiausia ko imtis, kur eiti, ką dar nuveikti ir t.t... Nes kartais tarp laukiančių derlaius įvertinimo, skaičiukų jautiesi neturinti ką pasakyti  Be to man labai trūko ir kažkokios informacijos, nežinau kokios, bet kokios  kad tik kažko kabintis. Šukavau senas temas skersai išilgai ieškodama kažko tinkamo sau. Ir rasdavau per eilę jų Tikiuosi temutė bus gyvybinga  Nes po nepavykusių kartų iki šiol daugiausia bendraudavom per až. Tik gal reiktų pavadinti ne kauniečių, o kitaip, kad visos mergaitės užeitų  Vat būten tokių pokalbių ir pasiilgstu
QUOTE(Darla @ 2011 06 15, 17:43) Vat būten tokių pokalbių ir pasiilgstu  Aš irgi
RositaK
2011 06 16, 08:09
Darla, ačiū už iniciatyvą-pačiai kažkaip ranka nekilo, nors poreikis buvo Liepa, manau labai suprantamas yra tokios temutes poreikis, juk esame skirtingame statuse, ir kaip ten bebutu dziaugsminga del nestukiu ir mamyciu, taciau kaskart uzejus skaityti kaip smagiai jus maudotes baseinuose ar renkat spalva naujagimiams, yra skaudu toms, kurios ne(be)gali tuo dziaugtis  todel manau dauguma nesulaukusiu net neberaso, nes jauciasi ''žemesnės'' pries nestukes ir mamytes-manau tai labai suprantama  gerbkime kiekvieno poreikius
Svarbiausia, kad šie pokalbiai dabar neatsidurtu forumo 10 psl. Bet kaip faina Pelargoniją išgirsti  Jau net neatsimenu, kada skaičiau forumą  Galėtų ir daugiau prijaučiančių išlįsti
Pelargonija
2011 06 16, 16:02
QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 16, 16:02) O kas daugiau beliko
QUOTE(RositaK @ 2011 06 16, 09:09) Darla, ačiū už iniciatyvą-pačiai kažkaip ranka nekilo, nors poreikis buvo Liepa, manau labai suprantamas yra tokios temutes poreikis, juk esame skirtingame statuse, ir kaip ten bebutu dziaugsminga del nestukiu ir mamyciu, taciau kaskart uzejus skaityti kaip smagiai jus maudotes baseinuose ar renkat spalva naujagimiams, yra skaudu toms, kurios ne(be)gali tuo dziaugtis  todel manau dauguma nesulaukusiu net neberaso, nes jauciasi ''žemesnės'' pries nestukes ir mamytes-manau tai labai suprantama  gerbkime kiekvieno poreikius  Rosita, kodėl ne(be)gali? Pav tu tuoj galėsi O šiaip su viskuo sutinku 100 % Aš labai džiaugiuosi už visas  kuriom sunkiai sekėsi tokiom patapti. Bet dažnai atrodo, kad savos problemos niekam neįdomios arba pasimeta tarp laukimo, skaičiavimų, apžiūrų Darla, o tu gal gali papasakoti savo istoriją? Tu net du mažylius turi ir nori dar vieno?
Sveikos merginos  Nors ir retai ilisdavau i kaunieciu skyreli, bet skaitydavau visuomet...  Smagu, kad daugelis patapo  , jus man esate vilties sviesele  Bet kaip merginos ir rase-labai pasigedau ir tu, kurios dar vis tesa sia kova, kad butu su kuo pasidalinti tais skaudziais isgyvenimais... Papildyta:Taigi, nestukes  , nepykite  Jus musu kelrodes zvaigzdeles  , ateikite dabar pas mus pavirusuoti
QUOTE(egk @ 2011 06 16, 21:33) Darla, o tu gal gali papasakoti savo istoriją? Tu net du mažylius turi ir nori dar vieno? Na, aš jau šiame skyrelyje labai seniai (senas krienas  ). Laukimo stažas greit bus 15 metų. Nevaisingumo priežastis - vyro problemos. Pasidarėm 5 IUI, 4 IVF+ICSI, 2 su šaldytais. 2 kartus buvo užsimezgusi gyvybė, deja - nesėkminagi. O paraše esantys mažyliai - mūsų įvaikinti O dėl trečio  aišku, kad noriu  Tik jau norėčiau neįvaikinti, bet sulaukti ir savo stebuklo Papildyta:QUOTE(avilte @ 2011 06 16, 21:53) Taigi, nestukes  , nepykite  Jus musu kelrodes zvaigzdeles  , ateikite dabar pas mus pavirusuoti 
Shakira
2011 06 17, 16:25
Norėčiau paskleisti Jums  virusiukų ir palinkėti neprarasti vilties! Buvau ir esu etatinė šio forumo skaitytoja (ne rašytoja  ) Ir visiškai suprantu Jūsų norą bendrauti šiame skyrelyje. Atsimenu save, kuomet buvo priverstinė neterminuota pauzė bandymuose, neturėjau kur dėtis, neradau sau vietos, bet apie vaikelį galvoti nenustojau... Ir mus aplankė stebuklas! Žinot, nors jau kuris laikas laukiuosi, bet tas nevaisingumo šleifas man vis tiek tyso. Turbūt per daug visko išgyventa, kad su nėštumo teigiamu testu viskas pasimirštų...
QUOTE(Darla @ 2011 06 17, 14:04) Oi kiek jūs daug nuveikėt, kas susilauktumėt vaikelių O dėl įvaikintų mažylių - ŠAUNUOLIAI  Nėra ką daugiau ir pasakyti QUOTE(Shakira @ 2011 06 17, 17:25) Norėčiau paskleisti Jums  virusiukų ir palinkėti neprarasti vilties! Buvau ir esu etatinė šio forumo skaitytoja (ne rašytoja  ) Ir visiškai suprantu Jūsų norą bendrauti šiame skyrelyje. Atsimenu save, kuomet buvo priverstinė neterminuota pauzė bandymuose, neturėjau kur dėtis, neradau sau vietos, bet apie vaikelį galvoti nenustojau... Ir mus aplankė stebuklas! Žinot, nors jau kuris laikas laukiuosi, bet tas nevaisingumo šleifas man vis tiek tyso. Turbūt per daug visko išgyventa, kad su nėštumo teigiamu testu viskas pasimirštų... Sveikinu Kaip supratau pastojai natūraliai?
RositaK
2011 06 18, 14:00
QUOTE(egk @ 2011 06 16, 22:33) Rosita, kodėl ne(be)gali? Pav tu tuoj galėsi nu negali nes nepavyksta bandymai  o nebegali, nes itakoja ekonomine situacija, metai ar pan.  bendrai kalbejau, ne apie save Darla, judvieju istorija gili ir isgyventa, daug praeita. Tikiu, kad dar kada pavyks pabandyti IVF
Mergaitės, gal kuri naudojote ar naudojate Thybon?
Pelargonija
2011 06 18, 22:14
QUOTE(Darla @ 2011 06 17, 14:04) ... Laukimo stažas greit bus 15 metų... Mes jau virš 16-os...
QUOTE(RositaK @ 2011 06 18, 14:00) Darla, judvieju istorija gili ir isgyventa, daug praeita. Tikiu, kad dar kada pavyks pabandyti IVF   Aš ir tikiuosi  Visų mūsų istorijos giliai išgyventos (ne tik savos šeimos, bet ir draugų ) Papildyta:QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 18, 22:14) Mes jau virš 16-os...  Gerai jau būtų, kad šis skaičius stabtelėtų
QUOTE(Darla @ 2011 06 21, 14:57) Sveikos, mergaites, jungiuos as ir i kaunieciu bureli, cia matau visai smagu papliurpt, pasidalint visokia patirtim. Darla, del ivaikintu vaikiuku  , manau tas virsuje, turetu jus apdovanot ir nuosavu vaikeliu Kai paskaitau kiek laiko jus laukiat .... kaip nejauku pasidaro Nors mums su vyru truputi virs 30, ir tai pergyvenu, kad pirmam jau riba ateina ... bet kai paskaitau kitu zmoniu laukimo staza, apsiraminu. Mergaites sekmes visom. Papasakokite kokias isvadas darote po to kiekvieno nepavykusio karto ? Mes su vyru nusprendem bandyti du kartus, jei nesigaus, paseksim Darlos seimos pavyzdziu
Pelargonija
2011 06 21, 16:35
QUOTE(Darla @ 2011 06 21, 14:57) Gerai jau būtų, kad šis skaičius stabtelėtų  Tau irgi linkiu to paties
QUOTE(norma @ 2011 06 21, 14:26) Mergaites sekmes visom. Papasakokite kokias isvadas darote po to kiekvieno nepavykusio karto ? Mes su vyru nusprendem bandyti du kartus, jei nesigaus, paseksim Darlos seimos pavyzdziu  Na, manau, kad išvadas visos darome skirtingas  Čia jau nuo žmogaus priklauso, jo savijautos, vidinės būsenos, finansų...  Vieniems užtenka tikėjimo ir ryžto (finansinių galimybių) bandyti ir bandyti, kol pavyks, kiti nesėkmę išgyvena daug giliau  Manau, kad sunkiausia būna suvokti, kad niekada gali netapti  Paskui susidėlioji prioritetus ir nusprendi, ką darysi toliau  Pvz., mano vyriškiui prireikė 10 metų, kol aš jį įkalbėjau įsivaikinti  O dabar jau neįsivaizduoja gyvenimo be vaikų  Čia jau kiekviena šeima priima joms priimtiną sprendimą
Sveikos gyvos, mielosios  Kažkaip jau labai ramu čia pas mus  Visos kažkur dingote  Aš atsiradau, o kitos pradingo
RositaK
2011 07 02, 08:18
QUOTE(Darla @ 2011 07 01, 18:16) Sveikos gyvos, mielosios  Kažkaip jau labai ramu čia pas mus  Visos kažkur dingote  Aš atsiradau, o kitos pradingo  truksta publikos, demesio? matyt atostogauja visos
RositaK
2011 07 02, 09:55
QUOTE(Darla @ 2011 07 02, 10:43) del demesio tai isivaizduoju-sunkoka tokiai graziai mamai namie issedet tai varyk i kaimuka vaikus susimetus mes irgi leksim popiet pasisaslykinti
QUOTE(RositaK @ 2011 07 02, 09:55) del demesio tai isivaizduoju-sunkoka tokiai graziai mamai namie issedet tai varyk i kaimuka vaikus susimetus mes irgi leksim popiet pasisaslykinti  Tai jau ruošiamės  Išlekiam visai savaitei  , jei tėtukam neatsibosim ir nereikės šmutkes krautis anksčiau
sanzile
2011 07 02, 11:17
Sveikutes. Jeigu renkat kuo gausesnia publika i kaunieciu namelius, jungiuos ir as!  Esu cia naujoke, tad- krikstykit
RositaK
2011 07 02, 11:36
QUOTE(sanzile @ 2011 07 02, 12:17) Sveikutes. Jeigu renkat kuo gausesnia publika i kaunieciu namelius, jungiuos ir as!  Esu cia naujoke, tad- krikstykit  kad siaip forume triniesi jau ilgai  sveika prisijungus! nu tai krikstijam-vardan leliu, dangiskos ju dvasios ir didziosios minties ateiti i jusu seima! Aleliuje!
sanzile
2011 07 02, 12:31
QUOTE(RositaK @ 2011 07 02, 11:36) kad siaip forume triniesi jau ilgai  sveika prisijungus! nu tai krikstijam-vardan leliu, dangiskos ju dvasios ir didziosios minties ateiti i jusu seima! Aleliuje!  Jau tikrai, kad trinuosi, pradedu vis labiau ta jausti  , o rezultatu is to trinimosi jo-kiu O krikstas- superinis  Tikrai Gal pirmame puslapyje reiketu ji irasyti didelem raidem, kiekvienai atejusiai ir jau prisijungusiai!
RositaK
2011 07 06, 08:56
QUOTE(sanzile @ 2011 07 02, 13:31) Jau tikrai, kad trinuosi, pradedu vis labiau ta jausti  , o rezultatu is to trinimosi jo-kiu trinkis trinkis-prisitrinsi baisiulini mozoli besitrindama
*muduabudu*
2011 07 06, 09:23
kokia faina temute, ir nuotaikos geros cia pas jus. Nieko protingo nepasakysiu, siaip ilindau pamaciusi pavadinime Kaunieciu pavadinima  virusuoju
sanzile
2011 07 09, 21:27
QUOTE(*muduabudu* @ 2011 07 06, 09:23) kokia faina temute, ir nuotaikos geros cia pas jus. Agha, faina temute, bet labai tyli Papildyta:QUOTE(RositaK @ 2011 07 06, 08:56) trinkis trinkis-prisitrinsi baisiulini mozoli besitrindama  Sakai?  - ant uzpakalio gal greiciau Kaip Tu laikaisi?
*muduabudu*
2011 07 09, 21:55
Nu taip cia tyluma ramuma, matyt pries audra
RositaK
2011 07 12, 09:37
QUOTE(sanzile @ 2011 07 09, 22:27) aciu, šudinokai dar kolkas, bet svieseja
QUOTE(RositaK @ 2011 07 12, 10:37) aciu, šudinokai dar kolkas, bet svieseja  snaigutemis privalai tiketi  kukulka- irodymas
RositaK
2011 07 12, 12:57
QUOTE(liepa7 @ 2011 07 12, 13:34) snaigutemis privalai tiketi  kukulka- irodymas  tikiu, tik realiai, ne naiviai
QUOTE(RositaK @ 2011 07 12, 13:57) tikiu, tik realiai, ne naiviai  tikek taip, kaip as alia tikejau naturaliu pastojimu savo atveju..  visada reikia palikti vietos netiketumams, net ir su snaigutemis
Auuu, kaunietes, ar dar liko bendrazygiu, ar jau visos megaujasi  ? Kartais taip norisi pasiguosti, pasitarti, ale ziuriu is senbuviu likau is paskutiniu  Nu bet stengsiuosi vytis... Rositele, gal tu prisijungsi artimiausiu metu su snaigutem?  Atsiliepk , as su tavim , laukiu taves ir praleidziu tave pirma
RositaK
2011 08 02, 08:34
QUOTE(avilte @ 2011 08 01, 21:53) Rositele, gal tu prisijungsi artimiausiu metu su snaigutem?  Atsiliepk , as su tavim , laukiu taves ir praleidziu tave pirma  nu tai guodziames, tariames o tu irgi snaigutes puoseleji atgaivinti? kiek turi? kur? as irgi kaip ir ruosiuosi jas pasiimti, turim keturias, laukiu mmm ir vaziuosiu pas Bykova-kartos kazkokius tyrimus, tikiuosi ir Treijsas priims minutei aptarti snaiguciu priemimo pasiruosima. Dar darysiuos Graikijos chlamidijos tyrima, tai iki siu mmm matyt nespesiu, tai nusikels pridavimas, o dar gydymas jei ras ta zaraza... taip kad manes gali ir nesulaukti  o ko tu lauki (apart manes  ) ?
QUOTE(RositaK @ 2011 08 02, 10:34) nu tai guodziames, tariames o tu irgi snaigutes puoseleji atgaivinti? kiek turi? kur? as irgi kaip ir ruosiuosi jas pasiimti, turim keturias, laukiu mmm ir vaziuosiu pas Bykova-kartos kazkokius tyrimus, tikiuosi ir Treijsas priims minutei aptarti snaiguciu priemimo pasiruosima. Dar darysiuos Graikijos chlamidijos tyrima, tai iki siu mmm matyt nespesiu, tai nusikels pridavimas, o dar gydymas jei ras ta zaraza... taip kad manes gali ir nesulaukti  o ko tu lauki (apart manes  ) ? Sveika gyva  Galvojau, kad tu dingai As laukiu taves kol tu apnestesi  ir tada iskart -as  Juk nedrazu listi be eiles O as turiu snaigutes MirV klinikoje, pas kaunieciu megiama Z.Z.  Snaigutes saldytos senuoju budu ir , gaila, bet ne superines kokybes  , tai labai daug vilciu neteikiu, bet vistiek-rusena viduje-o gal...  I senatve ziuriu dar naivesne pasidariau Siaip dar mastau apie LV nauja IVF, galvoju-gal geriau atideti snaigutes velesniam, o dabar varyti pas Treisa  Tai va taip ir blaskausi  Jei apsispresiu snaigutes, tuomet planuoju rugseji, o jei pas Treisa, tai nzn, gal koki gruodi, nes ruosiuosi moraliskai ir visaip kaip, bijau dar del kalbos barjero, man siaip pas lt daktarus vidurius suka, kad paklausciau viska ka reikia, o cia dar su kalba, bijau kad nepradeciau mikcioti  , paskui isvys is kabineto, sakys-pasiruosk ka nori pasakyti ir ateik O sakyk-kiek kainuoja tas tyrimas?  Nzn pati ko griebtis.. Si karta bandysiu gert aspirina, toliau-nebezinau ko griebsiuos Auuu kur kitos kaunietes... Gal atgaivinkime skyreli
RositaK
2011 08 02, 11:14
QUOTE(avilte @ 2011 08 02, 11:13) o jei pas Treisa, tai nzn, gal koki gruodi, nes ruosiuosi moraliskai ir visaip kaip, bijau dar del kalbos barjero, man siaip pas lt daktarus vidurius suka, kad paklausciau viska ka reikia, o cia dar su kalba, bijau kad nepradeciau mikcioti  , paskui isvys is kabineto, sakys-pasiruosk ka nori pasakyti ir ateik O sakyk-kiek kainuoja tas tyrimas?  Nzn pati ko griebtis.. Si karta bandysiu gert aspirina, toliau-nebezinau ko griebsiuos o tu mano  nelauk-jei nepasiseks su snaigiukais, tai pulsiu i nevilti galvoju-kiek gi galima bukai dauzyt i siena  nzn, kolkas dedu viltis i snaigutes nu realiai mastant mazoka procentu su tokiom tavo snaigutem, bet ka gali zinoti su tais vaikais-jie neprognozuojami  as pamenu pas Z.Z irgi kazkada patyriau belekiek visko, o snaigutes silo nekaip-is 7 atsilo tik dvi ir buvo abi po 4lasteles... Graikijos chlamidijos tyrimas kainuoja 90euru+siuntimo islaidos. Dar sykart naudosiu dexametazona, prasysiuos estrofemo, ir kaip kelis IVF dariau-leisiuos clexane, del aspirino galvoju gal menesi pries reiks pagert man jo  Kokia pasiruosimo schemute numatys Treijsas dar nezinau. klausyk, tu nebijok tos kalbos, jie ten zinok labai tolerantiski ir tokie atsipalaidave  aisku, as irgi kaskart jaudinuosi, kai ko ir nesuprantu, bet ryztas viska nustelbia. o ir sneka daugiau gydytojas nei mes  beto, juk ne vien tik Treijsas ten dirba-yra keli kiti medikai, net siulyciau pas juos, nes pas Treijsa dideles eiles, plius jo tas kalbejimas/snabzdejimas/zvimbimas man kartais neikandamas  gal kiti geriau suprantami  beto, juk is esmes, bent jau mes, ne del mediko asmeniskai lankomes, o del ju bendros statistikos, objektyvaus gydymo bei laboratorijos-as ja zymiai labiau pasitikiu nei LT.
QUOTE(RositaK @ 2011 08 02, 13:14) Pas mane matai tik 2 snaigutes ir buvo, abi po 7lasteles, taciau 1 su trupuciu fragmentacijos  Bet aisku, viltis-durniu motina  Gal vis tik pavyks... Del LV ir Treiso tai dar apsisprendime, dar nzn, ziuresiu kaip ka. Mane zinoma truputi glumina, kad dideles eiles pas Treisa, bet ivertinant jo sekmes procenta, atrodo, ai, tiek to, palauksiu kiek reikes toje eileje  Bet is tikro tai dar mastysiu pas ka registruotis, skubet vel gi ir nera kur, manau sitame reikale nepriskubesi-kada bus laikas, tada ir bus tie leliukai... O uz tave, brangioji, laikau stipriausius kumstukus, norisi man tave isvyti i  skyreli, tada ir man ramiau, kad vis tik visos anksciau ar veliau pasiekia  skyreli  Taip kad, lauksiu labai ziniu is taves
RositaK
2011 08 04, 08:22
QUOTE(avilte @ 2011 08 02, 13:14) QUOTE(RositaK @ 2011 08 02, 13:14) O uz tave, brangioji, laikau stipriausius kumstukus, norisi man tave isvyti i  skyreli, nieko turbut gyvenime daugiau ir nenoriu
kukulka
2011 08 15, 17:40
QUOTE(RositaK @ 2011 07 12, 14:57) tikiu, tik realiai, ne naiviai  Netikek, kaip ir mes netikejom  Buckis tetai nuo kleckiukio
RositaK
2011 08 16, 09:14
QUOTE(kukulka @ 2011 08 15, 18:40) Netikek, kaip ir mes netikejom  Buckis tetai nuo kleckiukio 
kerzaka
2011 08 17, 07:28
sveikos, jungiuosi ir aš į kauniečių būrelį. Iki šiol kažkaip neužmačiau Žiūriu, apie LV diskutuojate, tai išsakysiu ir savo nuomonę -mane važinėjimas į Rygą dėl kiekvienos apžiūros, kuri trunka gal 10 min, žudė  Į vieną pusę vos ne 4 val sugaišti, klinikoj pralauki kol priims bent 2 val, atgal vėl 4 val  Visa diena praeina  Nežinau, kaip kitoms, bet iš darbo išsiprašyti kiekvieną kartą sunku daros Tad jau apsisprendžiau, jei šis IVF nepavyks, sekantį bandysim LT. Gal tada galėsiu palyginti ir pritarti jūsų nuomonei, kad LV geresni gydytojai
sanzile
2011 08 17, 10:41
Gal kaunietes kur nors buriuojasi Dievo uzmirstame kampelyje?  Gal kokia "arbatos gerimo sekta" atidariusios?
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 17, 08:28) sveikos, jungiuosi ir aš į kauniečių būrelį. Iki šiol kažkaip neužmačiau Žiūriu, apie LV diskutuojate, tai išsakysiu ir savo nuomonę -mane važinėjimas į Rygą dėl kiekvienos apžiūros, kuri trunka gal 10 min, žudė  Į vieną pusę vos ne 4 val sugaišti, klinikoj pralauki kol priims bent 2 val, atgal vėl 4 val  Visa diena praeina  Nežinau, kaip kitoms, bet iš darbo išsiprašyti kiekvieną kartą sunku daros Tad jau apsisprendžiau, jei šis IVF nepavyks, sekantį bandysim LT. Gal tada galėsiu palyginti ir pritarti jūsų nuomonei, kad LV geresni gydytojai  Pritariu kerzakai visais 100%, gerai, kad nedirbu siuo metu, o vyrui lengviau susiderint, nepriristas jis taip. Jei dirbciau, abejoju, ar buciau ryzusis i LV vazinet. Taip, visa diena praktiskai vazineji, teko daugiau nei 2 val vizito laukti, grizti velai jau vakare, o vizitas max 15 min. Jei sisyk nepasiseks, nezinau ar isvis rysiesiu antram IVF  Kazkoks nervu ir sveikatos gadinimas ... Gal man taip tik dabar taip atrodo ... Nu sestadieni punkcija, taip norisi tiket kad bus viskas gerai, bet negaliu susikaupt  Mintys sokineja - prie taip, arba ne.
|
|