Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dar vis neprarasta kauniečių viltis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2
Darla
Ilgai svarsčiau, ar verta atidaryti naują temelę, skirtą kaunietėms ir joms prijaučiančioms merginoms g.gif Aš jau labai retai užsuku į šį numylėtą kampelį, paskaitau laimingas istorijas, pasidžiaugiu. Tačiau ne visos istorijos jau baigėsi. Mūsų tarpe yra daug merginų, kurios dar nesulaukė savo stebuklo, bet dar neprarado vilties jo sulaukti wub.gif Norisi, kad ir šios merginos turėtų kampelį, kur galėtų pasikalbėti apie save, savo jausmus, rūpesčius wub.gif Norisi palaikymo, supratimo, galbūt retkarčiais ir padrąsinimo arba tiesiog žinojimo, kad aš esu ne viena ... Aš dažnai sakau, kad jau tikrai padėjau galutinį tašką visoms savo IVF procedūroms g.gif Bet... gal tik apgaudinėju save g.gif Nežinau... g.gif Giliai širdyje jaučiu, kad jei būtų galimybė, bandyčiau dar kartą ax.gif Gal pavyks???!!! g.gif "Stipri viltis - kur kas galingesnė paskata gyventi negu bet koks mūsų išgyvenamas džiaugsmas" (Friedrich Nietzsche)
wub.gif wub.gif wub.gif
HappyAngel
Darla, jau yra kauniečių temelė 4u.gif http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...6573&st=312
Pelargonija
Ta kauniečių temelė jau seniai yra nėščių kauniečių ir mamyčių temelė. Gal nesusilaukiančios nori pasikalbėti atskirai smile.gif
liepa7
QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 15, 15:55)
Ta kauniečių temelė jau seniai yra nėščių kauniečių ir mamyčių temelė. Gal nesusilaukiančios nori pasikalbėti atskirai  smile.gif
*

o kai tapsi nėščia kaunietė, tada jau tiks kauniečių skyrelis? mirksiukas.gif nesuprantamos man tos Jūsų stovyklos, bet tiek to. Atrodo , kad tos kurios dabar nestuke.gif , pamiršo ir laukimo skausmą ir nusivylimo kartėlį...
Papildyta:
QUOTE(Darla @ 2011 06 15, 12:04)
  Norisi palaikymo, supratimo, galbūt retkarčiais ir padrąsinimo arba tiesiog žinojimo, kad aš esu ne viena ...
*

mane palaikydavo kitų laimingos istorijos, jų padrąsinimas, nes tik tą patį perėjusios geriausiai suprasti gali...
egk
O man atrodo, kad temutė labai reikalinga 4u.gif
Aišku, laimingos istorojos įkvepia, skaitau jas vėl ir vėl, net nežinau kur dar reiktų pasisemti jėgų, jei ne žinojimas, kad kažkam po n-tojo bandymo vis tik pasisekė thumbup.gif Bet kartais tikrai labai norisi pasikalbėti ir kitom temom, pirmiausia ko imtis, kur eiti, ką dar nuveikti ir t.t... Nes kartais tarp laukiančių derlaius įvertinimo, skaičiukų jautiesi neturinti ką pasakyti unsure.gif Be to man labai trūko ir kažkokios informacijos, nežinau kokios, bet kokios doh.gif kad tik kažko kabintis. Šukavau senas temas skersai išilgai ieškodama kažko tinkamo sau. Ir rasdavau per eilę jų ax.gif
Tikiuosi temutė bus gyvybinga 4u.gif Nes po nepavykusių kartų iki šiol daugiausia bendraudavom per až. Tik gal reiktų pavadinti ne kauniečių, o kitaip, kad visos mergaitės užeitų 4u.gif
Darla
Aš visai neskirstau žmonių į stovyklas ir pati nepriklausau jokiai stovyklai mirksiukas.gif
Tik šiuo metu mūsų kauniečių skyrelyje bendrauja tik mamytės, nėštukės (džiaugiuosi už jas) wub.gif Ir nemanau, kad kuri nors ilgai laukusi savo stebuklo, pamiršo skausmą. Jo neįmanoma pamiršti. Tik kartais, atsidarius kauniečių skyrelį, norisi pamatyti ne tik nestuke.gif , bet ir dar laukiančias to didžiojo stebuklo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 06 15, 16:36)
O man atrodo, kad temutė labai reikalinga 4u.gif
Aišku, laimingos istorojos įkvepia, skaitau jas vėl ir vėl, net nežinau kur dar reiktų pasisemti jėgų, jei ne žinojimas, kad kažkam po n-tojo bandymo vis tik pasisekė thumbup.gif Bet kartais tikrai labai norisi pasikalbėti ir kitom temom, pirmiausia ko imtis, kur eiti, ką dar nuveikti ir t.t... Nes kartais tarp laukiančių derlaius įvertinimo, skaičiukų jautiesi neturinti ką pasakyti unsure.gif Be to man labai trūko ir kažkokios informacijos, nežinau kokios, bet kokios doh.gif kad tik kažko kabintis. Šukavau senas temas skersai išilgai ieškodama kažko tinkamo sau. Ir rasdavau per eilę jų ax.gif
Tikiuosi temutė bus gyvybinga 4u.gif Nes po nepavykusių kartų iki šiol daugiausia bendraudavom per až. Tik gal reiktų pavadinti ne kauniečių, o kitaip, kad visos mergaitės užeitų 4u.gif
*

Vat būten tokių pokalbių ir pasiilgstu wub.gif
egk
QUOTE(Darla @ 2011 06 15, 17:43)
Vat būten tokių pokalbių ir pasiilgstu  wub.gif
*

Aš irgi ax.gif
RositaK
Darla, ačiū už iniciatyvą-pačiai kažkaip ranka nekilo, nors poreikis buvo wub.gif
Liepa, manau labai suprantamas yra tokios temutes poreikis, juk esame skirtingame statuse, ir kaip ten bebutu dziaugsminga del nestukiu ir mamyciu, taciau kaskart uzejus skaityti kaip smagiai jus maudotes baseinuose ar renkat spalva naujagimiams, yra skaudu toms, kurios ne(be)gali tuo dziaugtis 4u.gif todel manau dauguma nesulaukusiu net neberaso, nes jauciasi ''žemesnės'' pries nestukes ir mamytes-manau tai labai suprantama 4u.gif gerbkime kiekvieno poreikius wub.gif
Darla
Svarbiausia, kad šie pokalbiai dabar neatsidurtu forumo 10 psl. 4u.gif biggrin.gif

Bet kaip faina Pelargoniją išgirsti tongue.gif Jau net neatsimenu, kada skaičiau forumą blush2.gif Galėtų ir daugiau prijaučiančių išlįsti mirksiukas.gif
Pelargonija
QUOTE(Darla @ 2011 06 16, 14:56)
...
Bet kaip faina Pelargoniją išgirsti  tongue.gif  ...
*

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Labai patinka Tavo informacija prie vardo thumbup.gif
Darla
QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 16, 16:02)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Labai patinka Tavo informacija prie vardo  thumbup.gif
*

O kas daugiau beliko ax.gif biggrin.gif
egk
QUOTE(RositaK @ 2011 06 16, 09:09)
Darla, ačiū už iniciatyvą-pačiai kažkaip ranka nekilo, nors poreikis buvo  wub.gif
Liepa, manau labai suprantamas yra tokios temutes poreikis, juk esame skirtingame statuse, ir kaip ten bebutu dziaugsminga del nestukiu ir mamyciu, taciau kaskart uzejus skaityti kaip smagiai jus maudotes baseinuose ar renkat spalva naujagimiams, yra skaudu toms, kurios ne(be)gali tuo dziaugtis 4u.gif todel manau dauguma nesulaukusiu net neberaso, nes jauciasi ''žemesnės'' pries nestukes ir mamytes-manau tai labai suprantama 4u.gif gerbkime kiekvieno poreikius  wub.gif
*

Rosita, kodėl ne(be)gali? Pav tu tuoj galėsi ax.gif

O šiaip su viskuo sutinku 100 % drinks_cheers.gif
Aš labai džiaugiuosi už visas nestuke.gif kuriom sunkiai sekėsi tokiom patapti. Bet dažnai atrodo, kad savos problemos niekam neįdomios arba pasimeta tarp laukimo, skaičiavimų, apžiūrų 4u.gif

Darla, o tu gal gali papasakoti savo istoriją? Tu net du mažylius turi ir nori dar vieno?
avilte
Sveikos merginos mirksiukas.gif Nors ir retai ilisdavau i kaunieciu skyreli, bet skaitydavau visuomet... ax.gif Smagu, kad daugelis patapo nestuke.gif , jus man esate vilties sviesele bigsmile.gif Bet kaip merginos ir rase-labai pasigedau ir tu, kurios dar vis tesa sia kova, kad butu su kuo pasidalinti tais skaudziais isgyvenimais... ax.gif
Papildyta:
Taigi, nestukes nestuke.gif , nepykite mirksiukas.gif Jus musu kelrodes zvaigzdeles tongue.gif , ateikite dabar pas mus pavirusuoti thumbup.gif
Darla
QUOTE(egk @ 2011 06 16, 21:33)
Darla, o tu gal gali papasakoti savo istoriją? Tu net du mažylius turi ir nori dar vieno?
*

Na, aš jau šiame skyrelyje labai seniai (senas krienas biggrin.gif ). Laukimo stažas greit bus 15 metų. Nevaisingumo priežastis - vyro problemos. Pasidarėm 5 IUI, 4 IVF+ICSI, 2 su šaldytais. 2 kartus buvo užsimezgusi gyvybė, deja - nesėkminagi. O paraše esantys mažyliai - mūsų įvaikinti wub.gif wub.gif
O dėl trečio g.gif aišku, kad noriu tongue.gif Tik jau norėčiau neįvaikinti, bet sulaukti ir savo stebuklo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2011 06 16, 21:53)
Taigi, nestukes  nestuke.gif , nepykite  mirksiukas.gif Jus musu kelrodes zvaigzdeles  tongue.gif , ateikite dabar pas mus pavirusuoti  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Shakira
Norėčiau paskleisti Jums nestuke.gif virusiukų ir palinkėti neprarasti vilties!

Buvau ir esu etatinė šio forumo skaitytoja (ne rašytoja smile.gif ) Ir visiškai suprantu Jūsų norą bendrauti šiame skyrelyje. Atsimenu save, kuomet buvo priverstinė neterminuota pauzė bandymuose, neturėjau kur dėtis, neradau sau vietos, bet apie vaikelį galvoti nenustojau... Ir mus aplankė stebuklas!

Žinot, nors jau kuris laikas laukiuosi, bet tas nevaisingumo šleifas man vis tiek tyso. Turbūt per daug visko išgyventa, kad su nėštumo teigiamu testu viskas pasimirštų...
egk
QUOTE(Darla @ 2011 06 17, 14:04)
Na, aš jau šiame skyrelyje labai seniai (senas krienas  biggrin.gif ). Laukimo stažas greit bus 15 metų. Nevaisingumo priežastis - vyro problemos. Pasidarėm 5 IUI, 4 IVF+ICSI, 2 su šaldytais. 2 kartus buvo užsimezgusi gyvybė, deja - nesėkminagi. O paraše esantys mažyliai - mūsų įvaikinti  wub.gif  wub.gif
O dėl trečio  g.gif  aišku, kad noriu  tongue.gif  Tik jau norėčiau neįvaikinti, bet sulaukti ir savo stebuklo  wub.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

Oi kiek jūs daug nuveikėt, kas susilauktumėt vaikelių 4u.gif
O dėl įvaikintų mažylių - ŠAUNUOLIAI 4u.gif Nėra ką daugiau ir pasakyti biggrin.gif

QUOTE(Shakira @ 2011 06 17, 17:25)
Norėčiau paskleisti Jums  nestuke.gif  virusiukų ir palinkėti neprarasti vilties!

Buvau ir esu etatinė šio forumo skaitytoja (ne rašytoja smile.gif ) Ir visiškai suprantu Jūsų norą bendrauti šiame skyrelyje. Atsimenu save, kuomet buvo priverstinė neterminuota pauzė bandymuose, neturėjau kur dėtis, neradau sau vietos, bet apie vaikelį galvoti nenustojau... Ir mus aplankė stebuklas!

Žinot, nors jau kuris laikas laukiuosi, bet tas nevaisingumo šleifas man vis tiek tyso. Turbūt per daug visko išgyventa, kad su nėštumo teigiamu testu viskas pasimirštų...
*

Sveikinu 4u.gif
Kaip supratau pastojai natūraliai?
RositaK
QUOTE(egk @ 2011 06 16, 22:33)
Rosita, kodėl ne(be)gali? Pav tu tuoj galėsi ax.gif
*

nu negali nes nepavyksta bandymai unsure.gif o nebegali, nes itakoja ekonomine situacija, metai ar pan. 4u.gif bendrai kalbejau, ne apie save ax.gif
Darla, judvieju istorija gili ir isgyventa, daug praeita. Tikiu, kad dar kada pavyks pabandyti IVF wub.gif
egk
Mergaitės, gal kuri naudojote ar naudojate Thybon? mastau.gif
Pelargonija
QUOTE(Darla @ 2011 06 17, 14:04)
... Laukimo stažas greit bus 15 metų...
*

Mes jau virš 16-os... schmoll.gif
Darla
QUOTE(RositaK @ 2011 06 18, 14:00)
Darla, judvieju istorija gili ir isgyventa, daug praeita. Tikiu, kad dar kada pavyks pabandyti IVF wub.gif
*

wub.gif Aš ir tikiuosi wub.gif Visų mūsų istorijos giliai išgyventos (ne tik savos šeimos, bet ir draugų ) wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 18, 22:14)
Mes jau virš 16-os...  schmoll.gif
*

Gerai jau būtų, kad šis skaičius stabtelėtų wub.gif
norma
QUOTE(Darla @ 2011 06 21, 14:57)
wub.gif  Aš ir tikiuosi  wub.gif Visų mūsų istorijos giliai išgyventos (ne tik savos šeimos, bet ir draugų )  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Gerai jau būtų, kad šis skaičius stabtelėtų  wub.gif
*

Sveikos, mergaites, jungiuos as ir i kaunieciu bureli, cia matau visai smagu papliurpt, pasidalint visokia patirtim.
Darla, del ivaikintu vaikiuku thumbup.gif , manau tas virsuje, turetu jus apdovanot ir nuosavu vaikeliu 4u.gif
Kai paskaitau kiek laiko jus laukiat .... kaip nejauku pasidaro verysad.gif
Nors mums su vyru truputi virs 30, ir tai pergyvenu, kad pirmam jau riba ateina ... bet kai paskaitau kitu zmoniu laukimo staza, apsiraminu.
Mergaites sekmes visom. Papasakokite kokias isvadas darote po to kiekvieno nepavykusio karto ? Mes su vyru nusprendem bandyti du kartus, jei nesigaus, paseksim Darlos seimos pavyzdziu ax.gif
Pelargonija
QUOTE(Darla @ 2011 06 21, 14:57)
Gerai jau būtų, kad šis skaičius stabtelėtų  wub.gif
*

Tau irgi linkiu to paties wub.gif
Darla
QUOTE(norma @ 2011 06 21, 14:26)
Mergaites sekmes visom. Papasakokite kokias isvadas darote po to kiekvieno nepavykusio karto ? Mes su vyru nusprendem bandyti du kartus, jei nesigaus, paseksim Darlos seimos pavyzdziu  ax.gif
*

Na, manau, kad išvadas visos darome skirtingas g.gif Čia jau nuo žmogaus priklauso, jo savijautos, vidinės būsenos, finansų... g.gif Vieniems užtenka tikėjimo ir ryžto (finansinių galimybių) bandyti ir bandyti, kol pavyks, kiti nesėkmę išgyvena daug giliau g.gif Manau, kad sunkiausia būna suvokti, kad niekada gali netapti nestuke.gif verysad.gif Paskui susidėlioji prioritetus ir nusprendi, ką darysi toliau g.gif Pvz., mano vyriškiui prireikė 10 metų, kol aš jį įkalbėjau įsivaikinti doh.gif O dabar jau neįsivaizduoja gyvenimo be vaikų wub.gif Čia jau kiekviena šeima priima joms priimtiną sprendimą 4u.gif
Darla
Sveikos gyvos, mielosios 4u.gif Kažkaip jau labai ramu čia pas mus g.gif Visos kažkur dingote smile.gif Aš atsiradau, o kitos pradingo biggrin.gif
RositaK
QUOTE(Darla @ 2011 07 01, 18:16)
Sveikos gyvos, mielosios  4u.gif  Kažkaip jau labai ramu čia pas mus  g.gif  Visos kažkur dingote  smile.gif  Aš atsiradau, o kitos pradingo  biggrin.gif
*

truksta publikos, demesio? lotuliukas.gif
matyt atostogauja visos vacation4.gif
Darla
QUOTE(RositaK @ 2011 07 02, 08:18)
truksta publikos, demesio?  lotuliukas.gif
matyt atostogauja visos  vacation4.gif
*

tongue.gif visko gali būti g.gif biggrin.gif Sėdžiu viena namuose, niekas rimtesnio dėmesio neparodo (išskyrus vaikus) biggrin.gif Reiks ir man pradėt vacation4.gif tourist5.gif biggrin.gif
RositaK
QUOTE(Darla @ 2011 07 02, 10:43)
tongue.gif  visko gali būti  g.gif  biggrin.gif Sėdžiu viena namuose, niekas rimtesnio dėmesio neparodo (išskyrus vaikus)  biggrin.gif  Reiks ir man pradėt  vacation4.gif  tourist5.gif  biggrin.gif
*

del demesio tai isivaizduoju-sunkoka tokiai graziai mamai namie issedet thumbup.gif
tai varyk i kaimuka vaikus susimetus mirksiukas.gif
mes irgi leksim popiet pasisaslykinti smile.gif
Darla
QUOTE(RositaK @ 2011 07 02, 09:55)
del demesio tai isivaizduoju-sunkoka tokiai graziai mamai namie issedet thumbup.gif
tai varyk i kaimuka vaikus susimetus  mirksiukas.gif
mes irgi leksim popiet pasisaslykinti  smile.gif
*

Tai jau ruošiamės drinks_cheers.gif Išlekiam visai savaitei tourist5.gif , jei tėtukam neatsibosim ir nereikės šmutkes krautis anksčiau lotuliukas.gif
sanzile
Sveikutes. Jeigu renkat kuo gausesnia publika i kaunieciu namelius, jungiuos ir as! bigsmile.gif 4u.gif Esu cia naujoke, tad- krikstykit biggrin.gif
RositaK
QUOTE(sanzile @ 2011 07 02, 12:17)
Sveikutes. Jeigu renkat kuo gausesnia publika i kaunieciu namelius, jungiuos ir as! bigsmile.gif  4u.gif Esu cia naujoke, tad- krikstykit biggrin.gif
*

kad siaip forume triniesi jau ilgai biggrin.gif sveika prisijungus!
nu tai krikstijam-vardan leliu, dangiskos ju dvasios ir didziosios minties ateiti i jusu seima! Aleliuje! lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
sanzile
QUOTE(RositaK @ 2011 07 02, 11:36)
kad siaip forume triniesi jau ilgai  biggrin.gif sveika prisijungus!
nu tai krikstijam-vardan leliu, dangiskos ju dvasios ir didziosios minties ateiti i jusu seima! Aleliuje! lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
*

Jau tikrai, kad trinuosi, pradedu vis labiau ta jausti biggrin.gif , o rezultatu is to trinimosi jo-kiu rolleyes.gif
O krikstas- superinis thumbup.gif Tikrai wub.gif
Gal pirmame puslapyje reiketu ji irasyti didelem raidem, kiekvienai atejusiai ir jau prisijungusiai! bigsmile.gif wub.gif
RositaK
QUOTE(sanzile @ 2011 07 02, 13:31)
Jau tikrai, kad trinuosi, pradedu vis labiau ta jausti biggrin.gif , o rezultatu is to trinimosi jo-kiu rolleyes.gif
*

trinkis trinkis-prisitrinsi baisiulini mozoli besitrindama nestuke.gif lotuliukas.gif
*muduabudu*
kokia faina temute, ir nuotaikos geros cia pas jus. smile.gif
Nieko protingo nepasakysiu, siaip ilindau pamaciusi pavadinime Kaunieciu pavadinima blush2.gif virusuoju wub.gif
sanzile
QUOTE(*muduabudu* @ 2011 07 06, 09:23)
kokia faina temute, ir nuotaikos geros cia pas jus.  smile.gif
*

Agha, faina temute, bet labai tyli topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 07 06, 08:56)
trinkis trinkis-prisitrinsi baisiulini mozoli besitrindama  nestuke.gif  lotuliukas.gif
*

Sakai? g.gif - ant uzpakalio gal greiciau rolleyes.gif
Kaip Tu laikaisi?
*muduabudu*
Nu taip cia tyluma ramuma, matyt pries audra lotuliukas.gif smile.gif
RositaK
QUOTE(sanzile @ 2011 07 09, 22:27)
Kaip Tu laikaisi?
*

aciu, šudinokai dar kolkas, bet svieseja smile.gif
liepa7
QUOTE(RositaK @ 2011 07 12, 10:37)
aciu, šudinokai dar kolkas, bet svieseja  smile.gif
*

snaigutemis privalai tiketi 4u.gif kukulka- irodymas mirksiukas.gif
RositaK
QUOTE(liepa7 @ 2011 07 12, 13:34)
snaigutemis privalai tiketi  4u.gif  kukulka- irodymas  mirksiukas.gif
*

tikiu, tik realiai, ne naiviai smile.gif
liepa7
QUOTE(RositaK @ 2011 07 12, 13:57)
tikiu, tik realiai, ne naiviai  smile.gif
*

tikek taip, kaip as alia tikejau naturaliu pastojimu savo atveju.. wub.gif visada reikia palikti vietos netiketumams, net ir su snaigutemis 4u.gif
avilte
Auuu, kaunietes, ar dar liko bendrazygiu, ar jau visos megaujasi nestuke.gif ? Kartais taip norisi pasiguosti, pasitarti, ale ziuriu is senbuviu likau is paskutiniu doh.gif Nu bet stengsiuosi vytis...
Rositele, gal tu prisijungsi artimiausiu metu su snaigutem? mirksiukas.gif Atsiliepk , as su tavim , laukiu taves ir praleidziu tave pirma tongue.gif
RositaK
QUOTE(avilte @ 2011 08 01, 21:53)
Rositele, gal tu prisijungsi artimiausiu metu su snaigutem?  mirksiukas.gif  Atsiliepk , as su tavim , laukiu taves ir praleidziu tave pirma  tongue.gif
*

4u.gif
nu tai guodziames, tariames mirksiukas.gif
o tu irgi snaigutes puoseleji atgaivinti? kiek turi? kur? 4u.gif
as irgi kaip ir ruosiuosi jas pasiimti, turim keturias, laukiu mmm ir vaziuosiu pas Bykova-kartos kazkokius tyrimus, tikiuosi ir Treijsas priims minutei aptarti snaiguciu priemimo pasiruosima. Dar darysiuos Graikijos chlamidijos tyrima, tai iki siu mmm matyt nespesiu, tai nusikels pridavimas, o dar gydymas jei ras ta zaraza... taip kad manes gali ir nesulaukti lotuliukas.gif
o ko tu lauki (apart manes biggrin.gif ) ?
avilte
QUOTE(RositaK @ 2011 08 02, 10:34)
nu tai guodziames, tariames  mirksiukas.gif
o tu irgi snaigutes puoseleji atgaivinti? kiek turi? kur? 4u.gif
as irgi kaip ir ruosiuosi jas pasiimti, turim keturias, laukiu mmm ir vaziuosiu pas Bykova-kartos kazkokius tyrimus, tikiuosi ir Treijsas priims minutei aptarti snaiguciu priemimo pasiruosima. Dar darysiuos Graikijos chlamidijos tyrima, tai iki siu mmm matyt nespesiu, tai nusikels pridavimas, o dar gydymas jei ras ta zaraza... taip kad manes gali ir nesulaukti  lotuliukas.gif
o ko tu lauki (apart manes  biggrin.gif ) ?
*

Sveika gyva mirksiukas.gif Galvojau, kad tu dingai
As laukiu taves kol tu apnestesi nestuke.gif ir tada iskart -as tongue.gif Juk nedrazu listi be eiles lotuliukas.gif
O as turiu snaigutes MirV klinikoje, pas kaunieciu megiama Z.Z. biggrin.gif Snaigutes saldytos senuoju budu ir , gaila, bet ne superines kokybes schmoll.gif , tai labai daug vilciu neteikiu, bet vistiek-rusena viduje-o gal... ax.gif I senatve ziuriu dar naivesne pasidariau biggrin.gif
Siaip dar mastau apie LV nauja IVF, galvoju-gal geriau atideti snaigutes velesniam, o dabar varyti pas Treisa g.gif Tai va taip ir blaskausi doh.gif Jei apsispresiu snaigutes, tuomet planuoju rugseji, o jei pas Treisa, tai nzn, gal koki gruodi, nes ruosiuosi moraliskai ir visaip kaip, bijau dar del kalbos barjero, man siaip pas lt daktarus vidurius suka, kad paklausciau viska ka reikia, o cia dar su kalba, bijau kad nepradeciau mikcioti biggrin.gif , paskui isvys is kabineto, sakys-pasiruosk ka nori pasakyti ir ateik lotuliukas.gif
O sakyk-kiek kainuoja tas tyrimas? mirksiukas.gif Nzn pati ko griebtis.. Si karta bandysiu gert aspirina, toliau-nebezinau ko griebsiuos g.gif

Auuu kur kitos kaunietes... Gal atgaivinkime skyreli mirksiukas.gif
RositaK
QUOTE(avilte @ 2011 08 02, 11:13)
o jei pas Treisa, tai nzn, gal koki gruodi, nes ruosiuosi moraliskai ir visaip kaip, bijau dar del kalbos barjero, man siaip pas lt daktarus vidurius suka, kad paklausciau viska ka reikia, o cia dar su kalba, bijau kad nepradeciau mikcioti  biggrin.gif , paskui isvys is kabineto, sakys-pasiruosk ka nori pasakyti ir ateik  lotuliukas.gif
O sakyk-kiek kainuoja tas tyrimas?  mirksiukas.gif Nzn pati ko griebtis..    Si karta bandysiu gert aspirina, toliau-nebezinau ko griebsiuos  g.gif
*

o tu mano nestuke.gif nelauk-jei nepasiseks su snaigiukais, tai pulsiu i nevilti galvoju-kiek gi galima bukai dauzyt i siena doh.gif nzn, kolkas dedu viltis i snaigutes wub.gif
nu realiai mastant mazoka procentu su tokiom tavo snaigutem, bet ka gali zinoti su tais vaikais-jie neprognozuojami thumbup.gif as pamenu pas Z.Z irgi kazkada patyriau belekiek visko, o snaigutes silo nekaip-is 7 atsilo tik dvi ir buvo abi po 4lasteles...
Graikijos chlamidijos tyrimas kainuoja 90euru+siuntimo islaidos. Dar sykart naudosiu dexametazona, prasysiuos estrofemo, ir kaip kelis IVF dariau-leisiuos clexane, del aspirino galvoju gal menesi pries reiks pagert man jo g.gif Kokia pasiruosimo schemute numatys Treijsas dar nezinau.
klausyk, tu nebijok tos kalbos, jie ten zinok labai tolerantiski ir tokie atsipalaidave thumbup.gif aisku, as irgi kaskart jaudinuosi, kai ko ir nesuprantu, bet ryztas viska nustelbia. o ir sneka daugiau gydytojas nei mes 4u.gif beto, juk ne vien tik Treijsas ten dirba-yra keli kiti medikai, net siulyciau pas juos, nes pas Treijsa dideles eiles, plius jo tas kalbejimas/snabzdejimas/zvimbimas man kartais neikandamas biggrin.gif gal kiti geriau suprantami rolleyes.gif beto, juk is esmes, bent jau mes, ne del mediko asmeniskai lankomes, o del ju bendros statistikos, objektyvaus gydymo bei laboratorijos-as ja zymiai labiau pasitikiu nei LT.
avilte
QUOTE(RositaK @ 2011 08 02, 13:14)

Pas mane matai tik 2 snaigutes ir buvo, abi po 7lasteles, taciau 1 su trupuciu fragmentacijos blink.gif Bet aisku, viltis-durniu motina biggrin.gif Gal vis tik pavyks... smile.gif

Del LV ir Treiso tai dar apsisprendime, dar nzn, ziuresiu kaip ka. Mane zinoma truputi glumina, kad dideles eiles pas Treisa, bet ivertinant jo sekmes procenta, atrodo, ai, tiek to, palauksiu kiek reikes toje eileje ax.gif Bet is tikro tai dar mastysiu pas ka registruotis, skubet vel gi ir nera kur, manau sitame reikale nepriskubesi-kada bus laikas, tada ir bus tie leliukai... ax.gif
O uz tave, brangioji, laikau stipriausius kumstukus, norisi man tave isvyti i nestuke.gif skyreli, tada ir man ramiau, kad vis tik visos anksciau ar veliau pasiekia nestuke.gif skyreli ax.gif Taip kad, lauksiu labai ziniu is taves mirksiukas.gif

RositaK
QUOTE(avilte @ 2011 08 02, 13:14)
QUOTE(RositaK @ 2011 08 02, 13:14)

O uz tave, brangioji, laikau stipriausius kumstukus, norisi man tave isvyti i nestuke.gif skyreli,
*

nieko turbut gyvenime daugiau ir nenoriu wub.gif
4u.gif 4u.gif
kukulka
QUOTE(RositaK @ 2011 07 12, 14:57)
tikiu, tik realiai, ne naiviai  smile.gif
*

Netikek, kaip ir mes netikejom mirksiukas.gif Buckis tetai nuo kleckiukio wub.gif
RositaK
QUOTE(kukulka @ 2011 08 15, 18:40)
Netikek, kaip ir mes netikejom  mirksiukas.gif Buckis tetai nuo kleckiukio  wub.gif
*

wub.gif wub.gif
kerzaka
sveikos, jungiuosi ir aš į kauniečių būrelį. Iki šiol kažkaip neužmačiau blush2.gif
Žiūriu, apie LV diskutuojate, tai išsakysiu ir savo nuomonę -mane važinėjimas į Rygą dėl kiekvienos apžiūros, kuri trunka gal 10 min, žudė doh.gif Į vieną pusę vos ne 4 val sugaišti, klinikoj pralauki kol priims bent 2 val, atgal vėl 4 val doh.gif Visa diena praeina doh.gif Nežinau, kaip kitoms, bet iš darbo išsiprašyti kiekvieną kartą sunku daros verysad.gif
Tad jau apsisprendžiau, jei šis IVF nepavyks, sekantį bandysim LT. Gal tada galėsiu palyginti ir pritarti jūsų nuomonei, kad LV geresni gydytojai g.gif
sanzile
Gal kaunietes kur nors buriuojasi Dievo uzmirstame kampelyje? rolleyes.gif Gal kokia "arbatos gerimo sekta" atidariusios? hihihi.gif
norma
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 17, 08:28)
sveikos, jungiuosi ir aš į kauniečių būrelį. Iki šiol kažkaip neužmačiau  blush2.gif
Žiūriu, apie LV diskutuojate, tai išsakysiu ir savo nuomonę -mane važinėjimas į Rygą dėl kiekvienos apžiūros, kuri trunka gal 10 min, žudė  doh.gif Į vieną pusę vos ne 4 val sugaišti, klinikoj pralauki kol priims bent 2 val, atgal vėl 4 val  doh.gif Visa diena praeina doh.gif Nežinau, kaip kitoms, bet iš darbo išsiprašyti kiekvieną kartą sunku daros verysad.gif
Tad jau apsisprendžiau, jei šis IVF nepavyks, sekantį bandysim LT. Gal tada galėsiu palyginti ir pritarti jūsų nuomonei, kad LV geresni gydytojai  g.gif
*

Pritariu kerzakai visais 100%, gerai, kad nedirbu siuo metu, o vyrui lengviau susiderint, nepriristas jis taip. Jei dirbciau, abejoju, ar buciau ryzusis i LV vazinet. Taip, visa diena praktiskai vazineji, teko daugiau nei 2 val vizito laukti, grizti velai jau vakare, o vizitas max 15 min.
Jei sisyk nepasiseks, nezinau ar isvis rysiesiu antram IVF verysad.gif Kazkoks nervu ir sveikatos gadinimas ... Gal man taip tik dabar taip atrodo ...
Nu sestadieni punkcija, taip norisi tiket kad bus viskas gerai, bet negaliu susikaupt unsure.gif Mintys sokineja - prie taip, arba ne.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.