Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Televizorius miegamajame
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Dafnė
Neseniai su vyru isirengeme miegamaji. Ten persikeleme miegoti is kito kambario, kur buvo televizorius. Is pradziu vieningai buvome nutare, kad po kurio laiko pastatysime televizoriuka ir miegamajame- juk taip smagu savaitgaliais isijungus telika dar padrybsoti lovoje.. Bet dabar as jau nesu tokia tikra. Nesant televizoriaus miegamajame, vakarais pries uzmiegant pradejome daugiau sneketis, o ir aplinka atrodo tokia gaivesne, miegasi geriau.. Noreciau paklausti jusu nuomones, ar verta miegamajame statyti ta kalbancia dezute? rolleyes.gif
Scarlett
girdėjau kad TV miegamajame "išskiria kažkokią blogą energiją" g.gif
Dafnė
Aha, cia pagal feng-shui.. Bet negi viska ten paisysi.. Nors kaip sakiau, gal man taip atrodo, bet miegas is tiesu pagerejo. smile.gif
Cheburashka
O as tai neisivaizduoju miegamojo be televizoriaus g.gif Kartais net uzchimarinu beziuredama ka nors,tai tik greit isjungi,ir miegoooot.O jei dar reiktu tarabanytis i kita kambari,visi miegai islakstytu biggrin.gif
mima
Mes miegame su televizoriumi smile.gif Zinai, manau niekas netrukdo kalbetis jei nori smile.gif Tik kai to noro nera, tai kartais ir telikas neblogai laugh.gif vis kartu pabunam nemiegodami laugh.gif O jei rimtai g.gif juk pati jauti, kaip geriau ir ne kitiems miegoti su televizoriumi ar be jo, o tau rolleyes.gif
o miegas galejo pagereti ir pakeitus vieta g.gif
Rasma
Manau neverta, jei dar nepastatėt. Vietoj televizoriaus miegamajame ne tik šnekėtis galima rolleyes.gif Tiek to, čia labai neaiškinsiu, nes siuntimą gausiu eit kur man ir vieta.
Mes TV nediduką turime miegamajame, bet nustojome juo naudotis..kabo tik dėl grožio pamirštas laugh.gif Aš jį atjungiau nuo elektros tinklo, atjungiau kabelį. Man irgi miegui nemaišo ramybė, vėsa..kažkaip po TV žiūrėjimo kambarys troškus būdavo smile.gif
Dabar mes kasdien klojam dvi lovas..ta, kurioje miegame ir tą kurioje tvarkome dalykinius šeimos reikalus rolleyes.gif , plius spoksome TV..Niekas netrukdo savaitgalį greitai nutipenti į kitą kambarį ir patogiai įsitaisyti smile.gif
Sara
LABAI NENORECIAU, KAD MUSU MIEGAMAJAME TELIKAS STOVETU...AS NEGALIU UZMIGT PRIE GARSO, O VYRAS GALI IR JO MADA - NUSISTATYTI PUSVALANDZIUI TELIKA(KAD PO TO ISSIJUNGTU) IR SNAUSTI....OT NEKENCIU...

AISKU, PATOGU DRYBSOTI LOVOJE, BET JAUCIU PIZAMA JAU 19 VAL. RENGCIAUSI IR SOKCIAU I LOVA...O TAI KVEPIA TINGINYSTE...

KUR TELIKAS,TEN UZKANDZIAI, O UZKANDZIAUJANT LOVOJE TRUPINIU NEISVENGSI...IR MIEGOSIS BLOGIAU...

Dafnė
QUOTE (mima @ 2004 06 17, 20:54)
Mes miegame su televizoriumi smile.gif Zinai, manau niekas netrukdo kalbetis jei nori smile.gif Tik kai to noro nera, tai kartais ir telikas neblogai laugh.gif vis kartu pabunam nemiegodami laugh.gif O jei rimtai g.gif juk pati jauti, kaip geriau ir ne kitiems miegoti su televizoriumi ar be jo, o tau rolleyes.gif
o miegas galejo pagereti ir pakeitus vieta g.gif

Va cia del vietos gal ir teisi. Ten prie lango toks medis didelis.. Kai vejas pucia, girdisi lapeliu slamesys.. Pasiklausai ir miegooooooot biggrin.gif
Dafnė
QUOTE (Sara @ 2004 06 17, 20:56)
KUR TELIKAS,TEN UZKANDZIAI, O UZKANDZIAUJANT LOVOJE TRUPINIU NEISVENGSI...IR MIEGOSIS BLOGIAU...

thumbup.gif Cia gerai pastebeta!
Čili
As tai grieztai Pries TV miegamajame,nes tikrai neigiama energija skleidzia ir trikdo santykius..Savaitgaliais galima ir nupedinti paziureti Tv i kita kambari,nusinesti kokios kavytes ar panasiai.. rolleyes.gif
Jauciu,kad maniskis miegamajame nieko neveiktu,tik ziuretu visas zinias,futbola,kashe ir t.t. doh.gif dry.gif Geriau jau vakare sugulam,paplepam,dar ka nors nuveikiam rolleyes.gif Ir tikrai miegasi geriau smile.gif ir vyro demesio netruksta
avei
o as tik uz thumbup.gif Neisivaizduoju miegamojo be teliko. Kalbetis, draugauti man TV visai netrukdo wink.gif O uzkandziai ir kavyte lovoje isvis super thumbup.gif
Aurėja
Jei TV išboginčiau iš miegamojo į svetainę - vakarais vyro nebesulaukčiau miegamajame laugh.gif Jis įpratęs užmigt prie TV, tad greičiausiai snūduriuotų ten vienas svetainėje su rūbais ir nebaigtu gert alaus buteliu ant pilvo. Iki pirmo nubudimo naktį (kokią 2-4 val.), tada jau paršliaužtų miegot į patalus... Ne-a, geriau tegu pas mumi lieka TV miegamajame wink.gif
Dafnė
Tai va, mano vyrui telikas irgi netrugdo tik as cia siaustis pradejau.. biggrin.gif
Gandras
sakau jum rimtai kad televizoriui ne vieta miegamajam
Aurėja
QUOTE (Gandras @ 2004 06 17, 19:17)
sakau jum rimtai kad televizoriui ne vieta miegamajam

čia priėjo Kindziulis ir tarė...
laiva
Mes sąmoningai nestatėm teliko miegamajam rolleyes.gif Labai sveika, atsikelt, pasivaikščiot, pereit į kitą kambarį ir pažiūrėt teliką biggrin.gif Kažkaip nusprendėm, kad tam daiktui ne vieta ten, kur miega ir mažas kūdikėlis wink.gif
Asta
Teko girdeti tokia teorija: sheimose, kurios turi televizoriu miegamajame, dazniausiai gimsta mergaites, o tos poros, kuriu televizorius kitame kambaryje -susilaukia berniuku. Na cia tik teorija...bet va pazystamu tarpe, pasirodo, kad butent taip ir gavosi biggrin.gif
O kaip jums, a? biggrin.gif
SoniaSonia
O mano vyro meile telikui daro man ta telika toki nemiela, kad jau ir svetaineje nebenoriu jo mad.gif . Ne savo nuomone pasakysiu, bet sutinku su ja - laimingos seimos, kurios isijungia telika tik paklausyti zinias arba vaikams filmukus parodyti. As manau irgi taip pat. Laiko praryja daug tas telikas, o siame gyvenime nieko nera svarbiau uz zmoniu santykius. Tai kaip cia - gaunasi, kad as is viso pries telika.
Papildyta @ [mergetime]1087501140[/mergetime]
GERAS clap.gif
Pas mus berniukas.
Tai vadinasi, po metu kitu tempsime telika i miegama, dar dveiju paneliu noriu tongue.gif
paiduke
Mes kol gyvenome vienam kambariuke tai ir televizorius aisku buvo kur miegojom,ir kai pas mus atsirado galimybe miegamaji tureti,tai galvojom,kaip bus su TV,ir miegame reikalingas ir kitam kambari taippat,bet nusprendem,kad miegame isigysim veliau,na ir stai jau daugiau nei puse metu ir noro pirkti telika i miegamaji jau nebera
O kai noriu koki filma ilgiau pasiziureti,tai ant sofutes paguliu,paziuriu,o po to vyras nunesa i lova,jei as netycia uzsnaudziu(bet taip retai buna)dazniausiai jis pirmas uzmiega ir man ji tenka nesti laugh.gif
šilka
QUOTE (Asta @ 2004 06 17, 21:34)
Teko girdeti tokia teorija: sheimose, kurios turi televizoriu miegamajame, dazniausiai gimsta mergaites, o tos poros, kuriu televizorius kitame kambaryje -susilaukia berniuku. Na cia tik teorija...bet va pazystamu tarpe, pasirodo, kad butent taip ir gavosi biggrin.gif

Nea, mes vaikiuką pagaminom, kambary , kur buvo telikas, turim berniukąsmile.gif Dabar gyvenam kitam bute ir griežtai su vyru nusprendėm, miegamajame nestatyti teliko, savaitgaliais galima atitipenti su pižama ir kaldra ir žiūrėti pvz,.kokią Astos laidą. Jo, dėl gaivaus oro thumbup.gif , sutinku, ir jei eini ten, eini miegoti. Nors vyro ilgiau laukiu, nei seniau:) unsure.gif
haski
Pas mus miegamajam stovi televizorius ir esame labai patenkinti ir pasikalbam ir dar ka nors nuveikiam wub.gif , o del oro kambaryje tai turim senus langus su mikroventiliacija biggrin.gif ,nori nenori prasiveidina. O kai tik pradejom isirenginet miegamaji tai grieztai nusprendem, kad ten nevalgysim, pakolkas sekasi laikytis sios nuostatos g.gif
Beje suneli pasidaret tam kambary kur buvo televizorius smile.gif
Gandras
QUOTE (Asta @ 2004 06 17, 21:34)
Teko girdeti tokia teorija: sheimose, kurios turi televizoriu miegamajame, dazniausiai gimsta mergaites, o tos poros, kuriu televizorius kitame kambaryje -susilaukia berniuku.

kas dauk spokso televizarium tose seimose niekas nigimsta ir vaiksto su akulioriu stiklais dvigubais vaikeliu pagailekit nes zabali lieka nuo kudykystes sakau jums rimtai
origa
Gyvenau su vyru vienam mazam kambarely ir miegojom ten, ir valgem, ir TV ziurejom taip tesesi puse metu, dabar neisileisciau i miegamaji ne uz ka tv ir kol kas sekmingai ( jau 6 metai ), jei tv butu miegamajam tai jis ziuretu iki paryciu, o dabar kartu einam miegot thumbup.gif thumbup.gif
Dafnė
Bandysiu ir as saviski kalbint, kad teliko miegamajame nestatytume, gal geriau muzikini centriuka koki, pries miega muzikytes paklausyt.. smile.gif
bsgess
Kaip noriu teliko miegamajame... Senai isnesem, bet zadam vel inesti rolleyes.gif Nes dabar kabom prie televizoriaus ir po vidurnakcio: as - ant sofkes, o vyras - ant savo kedes. Atskirai sad.gif Nei prisiglausi, nei patapsnosi... As tik uz televizoriu thumbup.gif Pati nesu jo megeja, bet del fono pakabinciau net ir vonioj laugh.gif
murka
QUOTE (Gandras @ 2004 06 17, 20:14)
kas dauk spokso televizarium tose seimose niekas nigimsta ir vaiksto su akulioriu stiklais dvigubais vaikeliu pagailekit nes zabali lieka nuo kudykystes sakau jums rimtai

thumbup.gif vietoj vitaminu
sirduke
tikra tiesa, kad televizorius suryja daug grazaus musu laiko. as nesu televizoriaus gerbeja ir stengiuosi visada rasti daug idomesnes veiklos uz ji, bet va mano draugas tai gali istisa diena prie jo prakiurksoti. as nelabai pritarciau pasiulymui telika pastatyti miegamajame, nors... kartais gal ir nieko butu pries uzmiegant jau siltuose pataluose paspoksoti kad ir beleka g.gif
MAMA2T&T
Jeigu neturi TV miegamajame, tai ir nedek jo ten!!! Laika miegamajame skirk knygu skaitymui, suteik daugiau demesio vyrui wub.gif TV tera tik bjaurus nuodas musu gyvenime, narkotikas - itraukia i savo verpeta, jautiesi priklausomas nuo laidu ir filmu, pagal ju programa planuoji savo laika ir pan. mad.gif

Bent jau miegamajame turi buti kita tvarka tongue.gif
zanet
Mes turim toki nedideli televizoriuka miegamajame, bet jis nera prijungtas nei prie satelitines TV, nei prie kabelines. Ten ziurim tik video kasetes. Isirasom patikusius filmus ir kartasi pries miega taip faina, jaukiai isitaisus, rankom susikabinus, paspoksoti, o po to ir uzmigti, po kambarius nesiblaskant.
Dafnė
Na va. Ko gero apsisprendem. Pasitelkusi itikinamiausius argumentus ir visa savo zavesi itikinau brangiausiaji paieskoti i miegamaji kuklu muzikini centriuka. TELIKO PAS MUS MIEGAMAJAME NEBUS !! biggrin.gif biggrin.gif
alma
QUOTE (Asta @ 2004 06 17, 22:35)

Pas mus atvirksciai rolleyes.gif
Daug metu miegamajame turejom tv,neseniai perkelem i svetaine.Pasakysiu tiek-miegoti daug geriau,pries miega verciau paskaitau
Tukiukas
Pas mus miegamajame nera televizoriaus. Bet kazkaip nepriprantam, norisi kartais vakare pries miega filma paziureti, ar ryte besiruosiant i darba "Laba ryta"isijungti. Netrukus darysim remonta, ir jau kai tik rasim pinigeliu, butinai pirksim telika i miegamaji. smile.gif
O bendrauti mums telikas netrukdo - nebutina ji kiekviena vakara isijungt rolleyes.gif
Laisvė
Aš nesutikčiau, kad vyras miegamajame užsigeistų televizoriaus. Manau, kad yra čia ką veikti ir be TV. Beje, televizorius man - mažiausiai namuose reikalingas baldas...
maya
siaip labai mazai beziuriu televizoriu, bet mes pastateme televizoriu miegamajame. man ovyras kartais pasiziuri pries miega. O kai jo namie nera tai as bijau viena nakvoti tada isijungiu telika ir gaunasi kad as jau namie ne viena. Tada ramiai miegu. smile.gif
KV
Aišku kai vienas kambarys, televizoriaus į virtuvę nedėsi g.gif , bet gimė mergaitė heart.gif
langana
QUOTE (Asta @ 2004 06 17, 21:35)

O aš taip norėjau mergaitės rolleyes.gif Ir telikas pastoviai miegamajame. Tiksliau tas vienas kambarys ir tėra unsure.gif
Ne, ne visada ta teorija pasitvirtina, tikrai ne visada huh.gif
nuobodi
vyras už televizorių miegamajame, aš-prieš . taip ir tampomės -jis atneša, aš išnešu dry.gif
o teorija ta mums pasitvirtino laugh.gif kai buvo televizorius, gimė mergaitė, kai nebuvo , gimė berniukas laugh.gif
Dafnė
Na, jei tiket ta teorija, tei reikes vis tik televizoriaus miegamajam. As tai noreciau mergaites. wub.gif
Puuga
Oho.
Tai pagal teorija mes turetume sulaukti mergaites smile.gif
Mano ateities planuose TV miegamajame nebus.
Manau mazas beibis ir Tv nesuderinama.
LINCE
Mūsų miegamajame televizoriaus neliko ,nes jis būdavo konfliktų šaltinis.Vakare vyrui vis rūpėdavo baigt žiūrėt kokį kvailą muštukišką filmą ,o aš nesulaukusi dėmesio pikta užmigdavau.Rytą aš atsibudusi -tai ypač bbūdinga būdavo savaitgaliams-įsijungdavau televizorių ir pažadindavau miegantį vyrą.Tada jis būdavo nepatenkintas.Kai tą kalbančią dėžę išgabenom kitur,lovoj nesipykstam. rolleyes.gif
Heta
As tai uz televizoriu miegamajame. thumbup.gif Nes kai buvo svetaineje,tai kambariuose budavo bardakas dry.gif ,o dabar ir i lova gali pakrites paziuret,ir svetaineje visada tvarka.Dar planuojam vaiku kambari nupirkt televizoriu. g.gif
Oreirio
pas mus irgi kalbanti dezute miegamajame stovi.
as tik dulkes nuo jos kruopsciai valau laugh.gif
isijungiu kai vyras i komandiruote isvaziuoja, kad labai vienisa miegamajam nesijausciau rolleyes.gif
siaip telika svetainej ziurim g.gif
Krisla
Mes dabar neturim tv miegamajame, bet nezinau, ar labai noreciau jo... As labiau megstu pries miega paskaityti knyga, o vyras tai tv ziuri nuolat biggrin.gif Kai isirenginejom miegama, tai miegodavom svetainej, kur televizorius stovi. Na, per daug jis manes neerzino, bet visgi miegas geresnis ir ramesnis, kai jo nera smile.gif
Monica
As pries tv miegamajame. Miegamasis juk skirtas meigotia r dar ka nors veikti, bet tik ne TV ziureti wink.gif

Turejom kuri laika miegamajame, kai didelio teliko neturejom svetainej. Tai nelabai gerai buvo. Vienas nori miego, kitas ne, ziuri tv ir trukdo. Budavo ir uzmiegi su teliku laugh.gif O dabar renkiesi ar nori miego ir eini lovon, ar tv ziuri.
Sita
PRIEŠ - miegamajam miegot ir mylėtis reikia tongue.gif o ne teliką spoksot
origa
QUOTE (langana @ 2004 06 22, 06:05)
QUOTE (Asta @ 2004 06 17, 21:35)
O kaip jums, a?  biggrin.gif

O aš taip norėjau mergaitės rolleyes.gif Ir telikas pastoviai miegamajame. Tiksliau tas vienas kambarys ir tėra unsure.gif
Ne, ne visada ta teorija pasitvirtina, tikrai ne visada huh.gif

mums si teorija nepasiteisino, kai gaminom pirmaji 2.gif tai telikas buvo miegamajam, tai gime mergaite, o kai gaminom antraji 2.gif tai teliko nebuvo miegamajam, visgi gime mergaite biggrin.gif
Astule
gal ir neblogai tas TV vis ti miegamajame.... tvirtos nuomones netriu, bet kartais tikrai gerai , kai jis yra.
Jumi
QUOTE (Sita @ 2004 07 22, 22:38)
PRIEŠ - miegamajam miegot ir mylėtis reikia  tongue.gif o ne teliką spoksot

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as irgi pries telika miegamajam wink.gif
Shirshe
Miegamajam telikas:
1. Dar labiau tingesis keltis i darba;
2. Vakarais vakariene bus valgoma lovoje (sis baldas labiaus skirtas miegui, mylejimuisi ir pusryciams);
3. Vyras bus labiau susidomejes per telika rodomomis programomis, ziniomis ir pan., o ne salia palei ausi murkiancia zmonele;
4. Savaitgali niekaip neiskrapstysim vyru is lovu...

Taj gal gereu telikas virtuvej, salione, shikane, bet tik ne miegamajame... tongue.gif laugh.gif
Aga
Va as visada buvau pries TV miegamajame, ir nors musu miegamasis gal 5 kv.m., kuriame nuo sienos iki sienos tik lova, zadam pirkt TV. Va vien todel apsigalvojau, kad vyra parsiviliot i lova laugh.gif wub.gif O esme ta, kad jis nakti is darbo gryzta, kitam kamabaryje isijungia TV ir ciau braskes, po poros minuciu uzmiega. Taip , kad pastebejau jog kartu labai retai miegot pradejom. siuo metu pati parsikrausciau i kita kamabari pas ji kaip sakant ir prie TV, bet nepatogu cia man, lova siaura, noris savosios dideleeeeeeeeeeees thumbup.gif Taigi pirksim TV ir gal vyras "grys" namolio laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.