Labai norėčiau paklausti jūsų nuomonės, kaip reaguoti į tokį vyro poelgį. Visas moteris jis vadina saulutėmis, širdelėmis, mažutėmis, šaunuolėmis, gražuolėmis it.t. Man pačiai tai gana skaudu klausytis. Ar tai normalu, ar tai norėjimas atkreipti moterų dėmesį, ar norėjimas įsiteikti ar būti džentelmenu..
na, gal jo cia toks nesiuolaikinis supratimas apie bendravima su moterimis, nes pvz. dabar daugeliui nepatinka, kai kazkokie svetimi vyrai jas saulute vadina
ar ir jo tevas toks? gal tiesiog vyras kitaip neismoko? gal jis net neitaria, kad dabar keistai tokie kreipimaisi skamba, ir tokia pokalbio forma nebera korektiska. o tu del to su juo jau kalbejai, ar tik tyliai kenti?
Mano vyras
QUOTE(Sonya @ 2006 03 05, 09:16) Papildyta: As suprantu, kad retais atvejais ten kokia pardaveją ar taip gera draugę pamaloninti , tai normalu. Tačiau dabar kai paskambina bendradarbė, nesvarbu kas ji tokia ar buhalterė, ar sandelininkė jis visada šneka pamalonintai...sveikute širdele, šaunuolė, malonu kad paskambinai ir t.t. Kai su juo apie tai šneku, tai jis nuolat kartoja, kad kitiems tai malonu. Nėra jis nei viršininkas, nei turtuolis.
Turiu vieną tokį pažįstamą, liux žmogelis, bet mergina jo nerizikuočiau būti.. Ką tik gali blogiausio pagalvot tas ir yra.. (tuo atveju)
QUOTE(inetule @ 2006 03 05, 10:18) Tačiau dabar kai paskambina bendradarbė, nesvarbu kas ji tokia ar buhalterė, ar sandelininkė jis visada šneka pamalonintai...sveikute širdele, šaunuolė, malonu kad paskambinai ir t.t. Kai su juo apie tai šneku, tai jis nuolat kartoja, kad kitiems tai malonu. Nėra jis nei viršininkas, nei turtuolis. Tegul kalba žmogelis, bi tik prie darbų konkretesnių nesitaiko
Na jei tavo žmogus visoms suokia mažybiniais, malonybiniais epitetais tai yra jo auklejimo padarinys(protingai aš čia)
Tiesiog tokia žmogaus kalbėjimo maniera. Negali visi gi kalbėti steriliai, kaip diktorius, žinias beskaitąs. Aišku kartais tokie dalykai erzina ir atrodo kad tam žmogui žodis "familiarumas" neegzistuoja. Aš tokiu atveju taip ir pasakyčiau: "užknisai mane su savo....."
jei tave dar graziau vadina, tai gal cia tokia kalbejimo maniera, bet jei ne, tai tada nezinau.... man asmeniskai labai nepatiktu
QUOTE(inetule @ 2006 03 05, 11:18) Papildyta: As suprantu, kad retais atvejais ten kokia pardaveją ar taip gera draugę pamaloninti , tai normalu. Tačiau dabar kai paskambina bendradarbė, nesvarbu kas ji tokia ar buhalterė, ar sandelininkė jis visada šneka pamalonintai...sveikute širdele, šaunuolė, malonu kad paskambinai ir t.t. Kai su juo apie tai šneku, tai jis nuolat kartoja, kad kitiems tai malonu. Nėra jis nei viršininkas, nei turtuolis. Maniskio tokia natura irgi visada pamalonintai kalba |