Tai va vis galvoju kokias lovas jiems nupirkti
Kol kas niekaip negalim "atsikratyti" vaikais.Mat jie miega tik kartu: berniukai su tėveliu, o mažoji su manimi
Tai va vis galvoju kokias lovas jiems nupirkti
O tai vargšas vyras
Kas Klaipėdoj galit parduot ?
nors mes visi miegam vienam kambary-mat tik du kol kas ir teturim, bet mergaites miega grieztai savo lovytese.jos standartines, kudikiu, kur vienas sonas nusileidzia, bet vyresnele vis daznaiu sala iskistas pro tarpus kojas, tai manau kad name, i kuri turetume isikelti po poros men, bus jau tikros lovos, ne jokios dviaukstes-nu bijau as ju, nepatinka man.pirksim lovas, kur uzsideda vienas papildomas sonas.
o del to, kad reikia tureti savo gyvenima-tai faktas
visi vaikuciai musu miega savo lovelese ,savuose kambariuose
Sveikos,gal kuriu vaikuciai turi dviaukste lova?noreciau pasidometi ar nebuna tokiu atveju,kad vaikas apsimiegojes iskrito is virsutines?
QUOTE(petelne @ 2007 08 04, 15:32) Sveikos,gal kuriu vaikuciai turi dviaukste lova?noreciau pasidometi ar nebuna tokiu atveju,kad vaikas apsimiegojes iskrito is virsutines? cia priklauso koks vaiku amzius.Mes saviskiams nupirkom dviaukste,bet daba kol kas ji stovi vienu aukstu
Sveikos, aš savo dvynius migdau dviaukštėje lovelėje. Dabar jiems
greitai bus 4 metukai, o lovytę turim jau pusę metų. Tokių atvejų kad būtų iškritę nepasitaikė, tfu, tfu, tfu. Būna, kad ir naktį pabunda, bet tada dažniausiai šaukia, kad paimčiau ar kažką, matyt naktį nemato tų laiptelių, tai ir bijo lipti. Miega 2 aukšte tik vienas iš dvynių, ir niekada nekeičiam miegojimo vietos, kad paskui nebūtų taip, vakar tu miegojai, o šiandien aš noriu
Virsuj guletu vyresnelis 4,5m,bet as nepagalvojau,kad mano mazylis 1metuku irgi ten laipios diena
QUOTE(petelne @ 2007 08 10, 05:18) Virsuj guletu vyresnelis 4,5m,bet as nepagalvojau,kad mano mazylis 1metuku irgi ten laipios diena o pas jus nera dviauksciu lovu,kur tos kopecios nusiima
berniukui 12m,o mergytei3m,ju kambarelis 12kv.m. norim jau apgyvendint kartu jau tik beda kokias lovas pirk kad kambario erdves nesumazint.mastem apie dvieju aukstu,bet pasiskaitinejau,pradejau abejot,taip nesinori suklysti.zinau kad tik praktiskai pabandzius gali pasakyt,bet juk ne pigiai kainuoja paturejus viena keisti kita lova.sos patarkit.
Labiausiai erdvę taupo dviaukštės lovos, bet jos turi savų minusų. O nebandei žiūrėti keturkampių foteliukų, kurie nakčiai ištraukiami kaip lovos?
Mano didčkių trioškė vienu kambariu dalinasi. Dėl kūrenimo pečiuku atsisakėme dviaukštės (neimanoma buvo sureguliuot temperatūros-apatiniam aukšte gerai, tas kuris palubėj kaista, jei pakurenam mažiau, tai viršuje miegančiam kaip tik, o tas apatinis šaldavo
Yra net pardavime ištraukiamų dviaukščių lovų ir dar su dėžėm patalynei. Mes savo tradicinę medinę dviaukštę į būtent tokią pakeitėm (mūsų vaikų kambarys 8 kvadratai
Pas mus vaikų kambary jau 10 metų ta ištraukiama dviaukštė lova. Tikrai patogu.
O as uz dviaukstes lovas. Mes su broliu 10 metu vienu kambariu dalinomes, tai musu teveliai nupirko dviaukste lova. Labai super dalykas, nes sutaupo ir erdve ir mes dar pasidarydavome is tos lovos pili su barikadomis
mes susipirke lovas kur issitraukia deze ir pasidaro dvigule , bet mes naudojam jas kitaip - istraukiam deze ir ant jos paklojam ciuzinuka , o kur virsutine daklis , lieka su ciuziniu dvigubu
noreciau paatarti, mes su broliu miegojom tokioj lovoj
|