Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kokios lovos vaikams geriausia?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Aistrute
Kol kas niekaip negalim "atsikratyti" vaikais.Mat jie miega tik kartu: berniukai su tėveliu, o mažoji su manimi lotuliukas.gif Be manęs aišku neužmiega,naktį baisiai raitosi,tai vis užkloti reikia, be to žindyti. Ir bernus žindžiau ilgokai, antrajį iki pusantrtų metukų, vis iš paskos lakstė nedavė ramybės, tai turbūt dabar tokie išlepę, kad negali be mūsų miegoti schmoll.gif Jeigu tik pajunta kad nėra šalia nors vieno iš tėvelių iškart lekia ieškoti ir gulasi šalia. g.gif Man tai nelabai patinka,kad būtų vienas,o dabar trys-aš tai neišsimiegu schmoll.gif ,o tečiui tai patinka. biggrin.gif
Tai va vis galvoju kokias lovas jiems nupirkti g.gif Turim 3 kambarius.Sakau gal dukrytei atskirai nuo brolių, o bernam-vaikų kambarį-kas būtų geriau. Turiu vilties,kad kada norės atskirai miegot. ax.gif
Svajoklė
O tai vargšas vyras doh.gif .Vietoj jo jau seniai būčiau nupirkusi visiems lovas kituose kambariuose tongue.gif .Mūsų miegamasis yra TABU vaikams tongue.gif .Reikia gi ir mums ne tik gyvent, bet ir džiaugtis gyvenimu mirksiukas.gif .Pirk dviaukštę lovą( nors pati niekaip nerandu pigiai, nes parduotuvėse padori kainuoja virš 1000lt)
Kas Klaipėdoj galit parduot ?
krissta
nors mes visi miegam vienam kambary-mat tik du kol kas ir teturim, bet mergaites miega grieztai savo lovytese.jos standartines, kudikiu, kur vienas sonas nusileidzia, bet vyresnele vis daznaiu sala iskistas pro tarpus kojas, tai manau kad name, i kuri turetume isikelti po poros men, bus jau tikros lovos, ne jokios dviaukstes-nu bijau as ju, nepatinka man.pirksim lovas, kur uzsideda vienas papildomas sonas.
o del to, kad reikia tureti savo gyvenima-tai faktas mirksiukas.gif ...
TANGOO
visi vaikuciai musu miega savo lovelese ,savuose kambariuose biggrin.gif maziuka perkelem i jo kambari kai jam buvo devyni menesiai ax.gif ir saunei ismiega visa nakti thumbup.gif
petelne
Sveikos,gal kuriu vaikuciai turi dviaukste lova?noreciau pasidometi ar nebuna tokiu atveju,kad vaikas apsimiegojes iskrito is virsutines? g.gif Mes ruosiames pirkti tokia savo sunums,bet man viena drauge patare nepirkti,nes jos sunus tai buvo nukrites kai apsimiegojes norejo nulipti doh.gif Idomu,ar daug kam taip pasitaiko g.gif
*NYC girl*
QUOTE(petelne @ 2007 08 04, 15:32)
Sveikos,gal kuriu vaikuciai turi dviaukste lova?noreciau pasidometi ar nebuna tokiu atveju,kad vaikas apsimiegojes iskrito is virsutines? g.gif Mes ruosiames pirkti tokia savo sunums,bet man viena drauge patare nepirkti,nes jos sunus tai buvo nukrites kai apsimiegojes norejo nulipti doh.gif Idomu,ar daug kam taip pasitaiko g.gif
*

cia priklauso koks vaiku amzius.Mes saviskiams nupirkom dviaukste,bet daba kol kas ji stovi vienu aukstu biggrin.gif pastatem kampu ir tiek.I antra auksta yra nerokomenduotina guldyti vaiku jaunesniu nei 6 metukai.Taigi lauksim kol paaug ir tada vel pastatysim kaip 2aukste
Jotokara
Sveikos, aš savo dvynius migdau dviaukštėje lovelėje. Dabar jiems
greitai bus 4 metukai, o lovytę turim jau pusę metų. Tokių atvejų kad būtų iškritę nepasitaikė, tfu, tfu, tfu. Būna, kad ir naktį pabunda, bet tada dažniausiai šaukia, kad paimčiau ar kažką, matyt naktį nemato tų laiptelių, tai ir bijo lipti. Miega 2 aukšte tik vienas iš dvynių, ir niekada nekeičiam miegojimo vietos, kad paskui nebūtų taip, vakar tu miegojai, o šiandien aš noriu smile.gif , žodžiu kad nebūtų pykčių. Taip susitarėm kai jau nupirkom lovyte, ir abu sutiko smile.gif wub.gif
petelne
Virsuj guletu vyresnelis 4,5m,bet as nepagalvojau,kad mano mazylis 1metuku irgi ten laipios diena g.gif ,nes jau pagavau prie malkines kopeciom lipanti. doh.gif Nezinau ka cia daryt,negi dabar vyresniajam pirkti vieno auksto lova,o kur paskui ja desim g.gif
*NYC girl*
QUOTE(petelne @ 2007 08 10, 05:18)
Virsuj guletu vyresnelis 4,5m,bet as nepagalvojau,kad mano mazylis 1metuku irgi ten laipios diena g.gif ,nes jau pagavau prie malkines kopeciom lipanti. doh.gif Nezinau ka cia daryt,negi dabar vyresniajam pirkti vieno auksto lova,o kur paskui ja desim g.gif
*

o pas jus nera dviauksciu lovu,kur tos kopecios nusiima g.gif ,nes taip butu galima isvengti laipiojimu dienos metu thumbup.gif cia tik seip sakau ,saugumo sumetimais kaip sako biggrin.gif
ingatech
berniukui 12m,o mergytei3m,ju kambarelis 12kv.m. norim jau apgyvendint kartu jau tik beda kokias lovas pirk kad kambario erdves nesumazint.mastem apie dvieju aukstu,bet pasiskaitinejau,pradejau abejot,taip nesinori suklysti.zinau kad tik praktiskai pabandzius gali pasakyt,bet juk ne pigiai kainuoja paturejus viena keisti kita lova.sos patarkit. biggrin.gif
_una_
Labiausiai erdvę taupo dviaukštės lovos, bet jos turi savų minusų. O nebandei žiūrėti keturkampių foteliukų, kurie nakčiai ištraukiami kaip lovos?
Šelma
Mano didčkių trioškė vienu kambariu dalinasi. Dėl kūrenimo pečiuku atsisakėme dviaukštės (neimanoma buvo sureguliuot temperatūros-apatiniam aukšte gerai, tas kuris palubėj kaista, jei pakurenam mažiau, tai viršuje miegančiam kaip tik, o tas apatinis šaldavo doh.gif ) tada tėtis padarė vaikams ištraukiamas lovas, pats geriausiasi variantas jau vien todėl, kad jos didelės ir labai patogios (180 ilgio ir 90 pločio)dieną testovi viena lova ir sočiai vietos, o nakčiai iš po jos dar dvi išvažiuoja, visas kambarys virsta milžinišku miegamuoju hihihi.gif
Ginare
Yra net pardavime ištraukiamų dviaukščių lovų ir dar su dėžėm patalynei. Mes savo tradicinę medinę dviaukštę į būtent tokią pakeitėm (mūsų vaikų kambarys 8 kvadratai doh.gif ) - tai esam labai patenkinti. Ir atsisėst yra ant ko, vaikai gali savo svečius priimt biggrin.gif (o su dviaukšte - tai erdvę labai sumažina ir sėdėt nepatogu - didesniems jau ir susilenkt reikia)
brasta
Pas mus vaikų kambary jau 10 metų ta ištraukiama dviaukštė lova. Tikrai patogu.
bebenciuke
O as uz dviaukstes lovas. Mes su broliu 10 metu vienu kambariu dalinomes, tai musu teveliai nupirko dviaukste lova. Labai super dalykas, nes sutaupo ir erdve ir mes dar pasidarydavome is tos lovos pili su barikadomis smile.gif
katekatyte
mes susipirke lovas kur issitraukia deze ir pasidaro dvigule , bet mes naudojam jas kitaip - istraukiam deze ir ant jos paklojam ciuzinuka , o kur virsutine daklis , lieka su ciuziniu dvigubu thumbup.gif zodziu vienas vaikis miega auksciau , kitas zemiau biggrin.gif
undeclared
noreciau paatarti, mes su broliu miegojom tokioj lovoj biggrin.gif net tuo atveju kai mama nueme kopeteles mes su broliu ten uzsilipddavom ir sokinedavvom is antro auksto doh.gif broliui buvo tik 2 metukai, daug nelaimiu apturejom doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.