Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Knygelės vaikams
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ir Guste
QUOTE(gvazdikelis @ 2009 02 12, 01:53)
Labas vakaras,

Reikia man jusu pagalbos smile.gif . Mano drauges mergytei tuoj bus metukai. Tai as noreciau padovanoti grazia knygute apie gyvunus. Gal kas galetume parekomenduoti kokia?

O taip pat ieskau savo mazui knygos, kurioje butu eilerastuku, trumpu pasakeliu, patarliu, misliu ir pan? Mano sesuo, prisimenu, gavo knyga, kuri, jei neklystu, vadinasi ''Jums, mazieji'' ar pan. Tai as noreciau kazka panasaus isigyti smile.gif
*

Mažiems apie gyvūnus yra minkštų knygučių serija - "Avelė Garbanė", "Karvutė Mūkė", "Arkliukas Sartukas", "Paršelis Kriuksis", "bendram išsilavinimui" - "Pirmieji žodžiai", "Mano pasaulis", vėliau - "Mažiesiems apie profesijas", "Mažiesiems apie istoriją".
O jei norisi trumpų pasakojimų - tai yra "365 pasakos, pasakojimai ir eilėraštukai", o palaipsniui ilgėjantys "1000 pasakojimų".
Atlantida
Musu labai mylimos, pacios geriausios, - knygos su langais, Triusio namas ir Triusio ukis. Vaikui labai idomu, kad atsivercia langai, labai grazus aiskus ir gana stambus paveiksliukai... Vaikas susipazista su daiktais ir gyvuneliais, kurie "privalomi" zinoti, sutinkami kasdienej aplinkoj... Labai labai rekomenduoju, mums jos nepakeiciamos. smile.gif
ausrine
Mike.Pukuotukas.2009.Nr.1.LT

user posted image

Metai: 2009
Kalba: Lietuvių
Formatas: *.pdf
Puslapių: 24

Siužetas: “Mikė Pūkuotukas” – lavinantis žurnalas ikimokyklinukams ir pradinių klasių moksleiviukams. Kartu su visiems gerai pažįstamu meškiuku Mike ir kitais Šimtamylės girios gyventojais vaikučiai mokysis raidelių, skaityti, skaičiuoti, spręs užduotėles ir spalvins paveikslėlius. Išeina kartą per mėnesį, visada su dovanėle-žaisliuku. Disney.

Parsisiusti-Mike.Pukuotukas.2009.Nr.1.LT.pdf - 40.3 Mb

Papildyta:

Aš mokausi 3 (2005 LT)

user posted image

Ši ugdymo priemonė skirta padėti vaikams pasirengti mokyklai. Komplektą sudaro 4 pratybų sąsiuviniai, numatyti kiekvienam metų ketvirčiui.

Nagrinėdami matematikos temas, vaikai susipažįsta su skaičiais, išmoksta lyginti, sudėti ir atimti. Kalbos temos skirtos skaitymo ir rašymo įgūdžiams lavinti. Socialinės temos padės vaikams įgyti supratimą apie tai, kas vyksta gamtoje ir žmonių gyvenime. Savaitei skiriama viena socialinė tema ir po du lapus kalbos ir matematikos užduočių.

As.mokausi.3.2005.pdf - 11.2 Mb
ELIZZ
O mes lankomes bibliotekoje ir is ten skaitom,aisku turim ir savu 4u.gif
Sanita
QUOTE(ausrine @ 2009 01 19, 11:36)
Zirniukas.2008.Nr.6.LT.pdf
parsisiusti
Zirniukas.2008.Nr.6.LT.pdf - 54.5 Mb

Papildyta:
Nykstukas.2008.Nr.6.LT.pdf
parsisiusti

Nykstukas.2008.Nr.6.LT.pdf - 20.2 Mb
*

QUOTE(ausrine @ 2009 03 25, 10:42)
Mike.Pukuotukas.2009.Nr.1.LT
Siužetas: “Mikė Pūkuotukas” – lavinantis žurnalas ikimokyklinukams ir pradinių klasių moksleiviukams. Kartu su visiems gerai pažįstamu meškiuku Mike ir kitais Šimtamylės girios gyventojais vaikučiai mokysis raidelių, skaityti, skaičiuoti, spręs užduotėles ir spalvins paveikslėlius. Išeina kartą per mėnesį, visada su dovanėle-žaisliuku. Disney.

Parsisiusti-Mike.Pukuotukas.2009.Nr.1.LT.pdf - 40.3 Mb

As.mokausi.3.2005.pdf - 11.2 Mb
*

Aciu uz knygutes 4u.gif thumbup.gif

Ikeliu ir as pora knygeliu, kas negali nusipirkti, isties puikios sitos mirksiukas.gif
Prancuzu pasakos
http://www.2shared.com/file/8603009/a53785...zu1pasakos.html
Graziausios lietuviu pasakos
http://www.2shared.com/file/8603209/a6b351...viupasakos.html

Atlantida
Mes labai megstam knygutes su lipdukais. Turim ju kokias 10. Ir beje logopedai jas labai rekomenduoja, nes labai praturtina vaiku zodyna (vaikai gerai isimena ta zodi, kuri atstoja lipdukas).
Boružėle
Aš tai vis linkstu prie tų pačių nygelių, kurias pati vaikystėj skaičiau ax.gif Jeigu tik randam knygyne, tai perkam. Labiausiai abiem mums patinka J. Jakubėno Abėcėlė. Ir žinoma, turim ir Paslapčių sodo knygelių. Bet vis tiek mieliausios tos senesnės, dar ir nuo mūsų yra jų likę, tai pas senelius skaitom smile.gif
vitalija.vilke
Manasis labai mėgsta knygelę "Mano pirmieji žodžiai". Turi jau nemažai, bet jei pasakai atsinešk knygelę, paskaitysim, tai visada atsinešą ją. smile.gif
Kasema
Maniskiui tai tik Paslapciu sodo knygeles tinka. Visos kitos, tai tam kartui....
Avižinė_košė
Mamytės, gal galit patarti, kokias knygeles 1,2 m.mergytei skaityti? Kokios jūsų vaikų 1-5 metų amžiaus mėgstamiausios ir mylimiausios knygelės?
aquilatel
Musu dukrytei jau dveji metukai, tai jai patinka knygeles kur magnetukus galima visaip delioti. Ir dar labai patinka knygele "Grybu karas". Jau mintinai pasakele ismokau thumbup.gif
Renatulis
QUOTE(raptor @ 2009 11 27, 20:39)
o kaip cia su lipdukais atrodo ta knygute,kiek kainuoja?  g.gif
*

štai tokios- http://www.rosmos.leidyklos.lt/index.php?o...7&Itemid=41

mano vyresnėlis visas šias knygutes turi ir visus lipdukus suklijavo. Prieš gerus metus (kai jam buvo 3 metai) jos buvo jam pačios pačiausios. Klijuodavo klijuodavo, o aš turėdavau skaityti ir skaityti.
ritukasx
QUOTE(Renatulis @ 2010 02 19, 02:46)
štai tokios- http://www.rosmos.leidyklos.lt/index.php?o...7&Itemid=41

mano vyresnėlis visas šias knygutes turi ir visus lipdukus suklijavo. Prieš gerus metus (kai jam buvo 3 metai) jos buvo jam pačios pačiausios. Klijuodavo klijuodavo, o aš turėdavau skaityti ir skaityti.
*

bigsmile.gif o, kaip as cia dar tokiu neuzmaciau knygyne, reiks idemiau pasidairyti tokiu knygeliu, gal ir mano sunui patiks klijuoti smile.gif
spirga78
Sveikutes! Mano suneliui yra 2metukai ir trys men. ir kiekviena miela dienele, kai einame pietu miegelio turiu skaityti ,,Mama, pasek man pasaka" arba, kaip jis vadina, Ulio Burbulio knygele biggrin.gif Sia knygele gavome dovanu. Labai sauni knygele, su graziais paveiksleliais ir idomiomis, tokiomis gerietiskomis istorijomis. Tikrai rekomenduoju! Tik man tai jau skaityti ja pabodo doh.gif todel ieskau dabar ko nors panasaus...
atine
Mes turime knygelių apie gyvūnus, gyvuliukus, kur paspaudus mygtuka skleidžia atitinkamo gyvūnėlio garsą - vaikas spaudo ir spaudo, o paskui ir pats mėgdžioja kaip koks gyvūnėlis sako. thumbup.gif
Cristata
Patinka mano mergytei knygos. Mylimiausios keiciasi laiks nuo laiko smile.gif .
Pamegom Baltosios Pelytes nuotykius. Dedu pliusa, kad tai lietuviu autoriu knygutes ir labai miela veikeja pelyte. Uzsiprenumeravom ir zurnaliuka, apsimoka labai prenumeruoti Vaikam, sutaupem lituka viena kita.

Idomu, kokia faze maniskei uzeis, kai Pelyte pabos smile.gif
Nattaly
QUOTE(Cristata @ 2010 05 11, 15:23)
Patinka mano mergytei knygos. Mylimiausios keiciasi laiks nuo laiko  smile.gif .
Pamegom Baltosios Pelytes nuotykius. Dedu pliusa, kad tai lietuviu autoriu knygutes ir labai miela veikeja pelyte. Uzsiprenumeravom ir zurnaliuka, apsimoka labai prenumeruoti Vaikam, sutaupem lituka viena kita.

Idomu, kokia faze maniskei uzeis, kai Pelyte pabos  smile.gif
*

Kalbant apie taupymą, tai mes su dukra užsirašėm į biblioteką - nemokamai vaikų skyriuje imame knygeles - yra ir naujausių, Skučaitės eilėraščių knygelę paėmėm visai naują, neskaitytą - tikrai verta, nes susitaupo pinigėlių. Nes kartais nusiperkam ir nelimpa.
alfa2
QUOTE(Nattaly @ 2010 05 13, 00:59)
Kalbant apie taupymą, tai mes su dukra užsirašėm į biblioteką - nemokamai vaikų skyriuje imame knygeles - yra ir naujausių, Skučaitės eilėraščių knygelę paėmėm visai naują, neskaitytą - tikrai verta, nes susitaupo pinigėlių. Nes kartais nusiperkam ir nelimpa.
*

Aš taip pat su dukrele į biblioteką užsirašėm.Dažnai naujų atsiranda ,kaikuruis labai patinka thumbup.gif Dar kokias nuperku,bet retai mirksiukas.gif
jolantuk82
Mes patys ieskojome knygu vaikams , lavinamuju uzduociu , tai neblogu knygeliu ir nemazai yra www.knygu.info svetaineleje.Beto ten galite pageidavimus reiksti .
dumsike
labutis.rasau kaip ir pirma karta.nezinau net ar i tema pataikysiu.labai ieskau savo mazyliui vienos senos knygutes.kazys jakubenas mano abecele.pati visus eilerastukus budama maza mokejau ir kazkokia nostalgija...labai noriu maziuka savo ismokyti,bet va-knygeles niekur nerandu pirkti net ir padevetos.pries keleta dienu cia,ssupermamoj radau eilerastukus is sitos knygeles,o siandien jau neberandu nors tu ka.gal kas turite sita knygele?gal galetumete nuskanuoti ir atsiusti man?labai noreciau su visu virseliu ir paveiksleleis,kad galeciau pati padaryti knygute jam.buciau be galo dekinga.mano emeilas dumsike@gmail.com .labai buciau dekinga ax.gif
jolantuk82
http://www.failai.lt/gmny0b890x5s/Abecele.rar

Kazys Jakubėnas - Abėcėlė , reikia paspausti sia nuoroda , o jei neweiks tai rasite ja www.knygu.info , is ten siunciausi....
Cinnamona
Laba diena,
gal kas turite patirties su šiomis knygelėmis: http://www.presvika.lt/lt/katalogas/serija.php?id=901
presvikos leidyklos, su lytejimo elementais. Svarstau ar pirkti, nes jeigu nelips vaikui... doh.gif O knygyne vieneto kaina praktiškai 30Lt doh.gif doh.gif doh.gif

Cinnamona
Pvz sita user posted image
Austria
Mano vaikui nuo 1m taip patiko vartyti knygutes o dabar nuo 2,5 metu net i rankas nebeima. Siuo metu mum 3m.n nesuprantu kas nutiko, gal dar susidomes g.gif
GOLD whiteris
QUOTE(drewexsas @ 2010 09 08, 14:44)
Mano vaikui nuo 1m taip patiko vartyti knygutes o dabar nuo 2,5 metu net i rankas nebeima. Siuo metu mum 3m.n  nesuprantu kas nutiko, gal dar susidomes g.gif
*

Nuo 5 m vėl pradės domėti, tik jau visai kitaip - tada jau ir raides palengva galima pradėti mokinti smile.gif
Austria
QUOTE(GOLD whiteris @ 2010 09 08, 14:25)
Nuo 5 m vėl pradės domėti, tik jau visai kitaip - tada jau ir raides palengva galima pradėti mokinti smile.gif
*

Matyt yra tokiei tarpsniai knygu dmojimosi, as nuo vaikystes buvau knygu grauzike tai galvoju ko tas mano vaikas nebesidomi lotuliukas.gif
rudaakytee
QUOTE(Cinnamona @ 2010 09 01, 22:57)
*

labai super knygute kur tokia gauti?
1cesna1
QUOTE(rudaakytee @ 2010 11 30, 13:26)
labai super knygute kur tokia gauti?
*

Vakar mačiau Akropolio Maximoje mirksiukas.gif
jolantuk82
Daug knygu vaikams siunciuosiu is nemokamos svetaines www.eknygos.info
SandraRupke
QUOTE(drewexsas @ 2010 09 08, 13:44)
Mano vaikui nuo 1m taip patiko vartyti knygutes o dabar nuo 2,5 metu net i rankas nebeima. Siuo metu mum 3m.n  nesuprantu kas nutiko, gal dar susidomes g.gif
*

Mano vaikinas mazutis ir mielai vartydavo knygutes, megdavo klausytis kai skaitau. Nuo puses metu jam skaiciau. Dabar jam beveik 1,5metu. O dabar beveik ju nebeima, geriau ziuri vaikam doh.gif Noreciau, kad daugiau su knygutemis draugautu bet kazkaip nesiseka unsure.gif Na tikiuosi kai prades eiti i darzeli gal vel labiau susidomes g.gif
MAMTE

Laba diena,

ieškau senos R. Skučaitės knygelės "Uogelės ant smilgos". Galėtų būti 1980-1985m. leidimo, plonu viršeliu, uogos nupieštos, rodos, žemuogės. Jei kas turit ir galit parduoti, ar žinot, kur gauti, būčiau labai dėkinga 4u.gif Irgi nostalgija ir gražūs prisiminimai ax.gif Noriu padovanot dukrai, nes savos tik keli lapai belikę... labai jau "suskaityta"...
astaste
Labas, mamytės 4u.gif
gavome dovanų naują knygutę, su sąlyga, kad pasidalinsime su kuo nors savo objektyvia nuomone apie ją biggrin.gif taigi, džiaugiamės ir dalinamės čia.
Knygelė apie katinėlio Finduso nuotykius ("Kaip Findusas gaidį Karuzą išvijo", autorius Sven Nordqvist, leidykla Nieko rimto) jau kelias savaites su mumis ir kasdien ją vartome, skaitome, grožimės, juokiamės iš aprašomų nuotykių, analizuojame spalvingas iliustracijas.
Šioje knygelėje pasakojama apie katinėlio, vardu Findusas, išgyvenimus, kai į jo ramią, paprastą ir nesudėtingą kasdienybę netikėtai įsiveržia rimtas konkurentas - gaidys. Jis kaip mat pavergia vienintelių Finduso draugų - vištų ir šeimininko - dėmesį ir simpatijas, ir katinėlį užvaldo didelis pavydas ir nepasitenkinimas. Jis nenori susitaikyti su pasikeitusiu gyvenimu, prarastu populiarumu, jį liūdina vištų ir šeimininko Petsono žavėjimasis gaidžiu. O sunkiausia ištverti itin garsų gaidžio giedojimą, kuriuo žavisi visi kiti ūkio gyventojai. Ir tada Findusas imasi įvairiausių priemonių, norėdamas susigrąžinti vištų simpatijas ir atsikratyti taip nemėgiamo gaidžio. Skaitant knygelę ir mums pasidaro gaila to nuoširdžiai liūdinčio katinėlio, kartu su juo liūdime, pykstame ant šaižiai giedančio, išdidaus gaidžio ir kartu su juo norime, kad to gaidžio nebebūtų. O kai vis tik Findusas pasiekia savo tikslą ir išveja savo konkurentą, ir jam, ir mums pasidaro liūdna ir gaila gaidžio. Skaitydami jaučiamės taip pat, kaip ir katinėlis: "Findusas susigėdo. Iš tiesų juk to ir tikėjosi. Tačiau tik šiaip, mintyse. O kai mintys tapo tikrove, jis ėmė graužtis".
Knygutėje labai natūraliai ir šmaikščiai aprašomos katinėlio emocijos ir jo bandymai išspręsti problemą. Negali nesužavėti katinėlio ironiška kalbėjimo maniera, kai jis reiškia savo nepasitenkinimą naujuoju namų gyventoju, su šypsena skaitome ir apie vištų būrio žavėjimąsi gaidžiu. Čia man panašu į gerus šiuolaikinius animacinius filmus, kurie skirti vaikams, bet tam tikros vietos suprantamos ir tikrai priverčiančios nusijuokti ar bent jau nusišypsoti tik suaugusiuosius. Labai smagiai skaitoma knygelė, ryškūs visų veikėjų charakteriai, vaikams aiškiai suprantami jų tarpusavio santykiai. Manau, kad skaitant šią knygelę kiekvienas vaikas savyje gali atpažinti Findusą - kartais besijaučiantį nuskriaustu, nemylimu, pykstantį ant kito, kuris gauna daugiau dėmesio, kuriuo labiau žavimasi, nuoširdžiai pavydintį. Man labai patiko, kad ši knygelė ne tik linksma, kupina nuotykių, bet ir pamokanti pagarbos kitam, atsakomybės už savo veiksmus, padedanti vaikui suprasti kitų žmonių jausmus, ieškoti tinkamų sprendimų susidarius konfliktiškoms situacijoms.
Vaikams tikrai patiks ir spalvingos, dinamiškos paties autoriaus pieštos iliustracijos. Į jas žiūrėdami lengvai galėsite atpasakoti visus katinėlio nuotykius, išraiškingai nupieštuose veiduose atpažinsite visų veikėjų emocijas. Ir kiekvieną kartą žiūrėdami šias iliustracijas atrasite kažką naujo ir tuo tikrai džiaugsitės.
mes vis dar džiaugiamės. nors, tiesą pasakius, man jau pradeda atsibosti, bet dukrytei tai mylimiausia knyga, su ja beveik nesiskiria ir vis neša man kartu paskaityti, nors jai labiau įdomu iliustracijas tyrinėti thumbup.gif
Peledziukas
Sveikos mamos,

o mes norime pasidžiaugti radę labai šaunią užduočių knygelę „Šnurpio atostogos“ 4u.gif . Ten ne tik fainos užduotėlės, bet ir linksma pasaka apie tokį vabaliuką. Dar ir stalo žaidimas visai fainas yra.

Maniškiui penkiamečiui laaabai patiko – užduotėlės įvairios, neatsibostančios, o jei nepavyksta išspręsti, tai gale ir atsakymai sudėti yra. Buvom pasiėmę į kelionę savaitgalį, tai vaikas mašinoje sėdėjo kaip pelytė po šluota – tiek ten tos veiklos jam buvo. O ir nebrangi ta knygelė - apie 7 ar 8 lt kainavo.

Iš anksčiau skaitytų knygelių, tai mums super buvo „Panama labai graži“, „Vikingai puola“, serija apie meškutį Rikiki ir visos Otfrydo Proislerio knygos: „Plėšikas Hocenplocas“, „Raganiukė“, „Mažasis Vandenis“ ir kt. Aplamai - knygos veža thumbup.gif
Jovani
Mamytės, o gal kuri žinot, matėt kur įsigyt knygučių su garsais, na kur įgarsinti visokie paveiksliukai (gyvūnėlių ir pan.) Ieškau ieškau kažko padoraus, bet niekur neužtaikau schmoll.gif

O mūsų mėgstamiausios knygelės tai tokios kietais lapais, kur spalvoti ir stambūs paveiksliukai, tai mažė ir pasikalba su visais personažais ir velnių jiems nuduoda biggrin.gif ir dar kažkokią mano vaikystės knygutę nusigriebė, kur eiliuotos pasakėlės apie Grybų karą, Dakatarą Aiskaudą, tai ir baisiai didelė skaitovė biggrin.gif
sidrulka
QUOTE(Jovani @ 2011 07 16, 17:46)
Mamytės, o gal kuri žinot, matėt kur įsigyt knygučių su garsais, na kur įgarsinti visokie paveiksliukai (gyvūnėlių ir pan.) Ieškau ieškau kažko padoraus, bet niekur neužtaikau
schmoll.gif

O mūsų mėgstamiausios knygelės tai tokios kietais lapais, kur spalvoti ir stambūs paveiksliukai, tai mažė ir pasikalba su visais personažais ir velnių jiems nuduoda biggrin.gif ir dar kažkokią mano vaikystės knygutę nusigriebė, kur eiliuotos pasakėlės apie Grybų karą, Dakatarą Aiskaudą, tai ir baisiai didelė skaitovė biggrin.gif
*

labuka,

maniškė labai domėjosi FP knygute su dainelėm ir dar turim Tiny Love knygelę su gyvūnėlių garsais thumbup.gif . tiesa, ne knygutė, bet dar turim medinę gyvūnėlių dėlionę su garsais thumbup.gif
kardashiuke
Peliukas Lukas, Ką žmonės dirba visą dieną - fantastiškos knygelės.
Kažkaip užsinorėjau astaste išgirtos knygelės apie katinėlį Fiundusą
yzzy
QUOTE(kardashiuke @ 2011 07 20, 19:54)
Peliukas Lukas, Ką žmonės dirba visą dieną - fantastiškos knygelės.
Kažkaip užsinorėjau astaste išgirtos knygelės apie katinėlį Fiundusą
*

kardashiuke, kaip smagu, kad norite užsikrėsti Findusu.
„Nieko rimto“ ką tik išleido trečią knygą apie Findusą. Daugiau info ČIA
Tete71
Mielosios mamytės, radau įdomią knygutę - gal kam pravers .. smile.gif
Knygutė PDF formate
LaPassion
Super knygelė. Ačiū už nuorodą 4u.gif
Gal kas matėte kokių knygelių ar pratybų kaip reikia išmokint vaiką skaityt. Žinau, kad išmokina juos priešmokyklinėj grupėj, bet ir pati norėčiau ties tuo padirbėt su dukryte.
Keja
Rekomenduoju lietuviska knygute " Kake Make" trumpa, aiski ir su potekste 4u.gif
mildungencija
QUOTE(Jovani @ 2011 07 16, 16:46)
Mamytės, o gal kuri žinot, matėt kur įsigyt knygučių su garsais, na kur įgarsinti visokie paveiksliukai (gyvūnėlių ir pan.) Ieškau ieškau kažko padoraus, bet niekur neužtaikau schmoll.gif

*

mano krikštaduktės ir mėgstamiausios knygeles su garsais, tai prieš porą savaičių Pegaso knygyne nupirkau 3 knygutes autoriaus Tony Wolf. šio autoriaus knygutės labai spalvotos ir tikroviški paveiksliukai.

tai pat mėgstam išgirtąją knygutę kaip findusas gaidį karuzą išvarė
Salta saule
QUOTE(Jovani @ 2011 07 16, 17:46)

*

Aš esu sužavėta garsų ir piešinėlių Kerstin M. Schuld "Paklausk kas mūkia ir kriuksi" (Alma litera), yra ir apie transportą. Tokiųųų naturalių garsų seniai negirdėjau thumbup.gif

O mano vaikis mėgsta viskas kas eiliuota - M.Vainilaičio "Juokų maišelis" nuo iki suskaityta (aišku tie eilėraštukai ir mano vaikystėj skambėjo), tinka ir grybų karas ir Findusas - turim tik pirmą, bet kol kas kantrybės užtenka išklausyti kokiem porą puslapių, bet tyrinėti yra ką. faina "Kiškis piškis ir peteliškės" (tik mažas formatas, didelė, bent man, negražiai išversta), ten atsiverčia paveiksliukai cool.gif

Salta saule
QUOTE(Cinnamona @ 2010 09 01, 22:57)
*

TIKRAI rekomenduoju - mano vaikas, puskės ir sesės ir pažįstamos vaikai - visiem patiko. Maniškis tai laaabai vartė - ten daug paveiksliukų ir daug tokių daiktų, kurie yra namuose. Aš mokiau truputi ženklų kalbos, tai man ji labai pasitarnavo. Bet garantuoti, kad būtent jūsų vaikui patiks niekas negali. 4u.gif
Auksuole
QUOTE(Salta saule @ 2011 10 26, 22:43)
Aš esu sužavėta garsų ir piešinėlių Kerstin M. Schuld "Paklausk kas mūkia ir kriuksi" (Alma litera), yra ir apie transportą. Tokiųųų naturalių garsų seniai negirdėjau  thumbup.gif

Maniškė irgi labai mėgsta ją.

Dar man labai patinka Presvikos leidyklos knygelės rolleyes.gif
Simonyte
Viena is geresniu knygeliu mano vyresneliui buvo apie Mile. Ir skaicius su ja ismokom ir spalvas, ir netgi figuras thumbup.gif Rekomenduoju mirksiukas.gif
user posted image
Darling
QUOTE(Keja @ 2011 09 28, 17:21)
Rekomenduoju lietuviska knygute " Kake Make" trumpa, aiski ir su potekste 4u.gif
*

Ir mums tai labiausiai patikusi knygutė thumbup.gif
sidrulka
mūsų 2 m panelytė labai mėgsta knygeles iš serijos ,,pirmieji žingsniai" thumbup.gif thumbup.gif tuoj atsineša knygelę prie manęs, skaydama ,,einam kaityt lygutę" na ir pasipila klausimų lavina : ,,kas čia? o kas čia?" lotuliukas.gif kai kuriuos daiktus atpažįsta jau kuo puikiausiai ir pati thumbup.gif ketinu supirkti visas šios serijos knygeles thumbup.gif thumbup.gif

dar beje jau gal būnant kokių 1,5 m suskaityta knygelė su atverčiamais langeliais ,,mano diena"

vakar nupirkau tai panašu, kad taip pat bus labai mėgiama su garsais: ,,Kas kokią naudą duoda" - šnd skaitė man abi su kaimynų mergaite vyresne vos 3 mėn ant kelių, abi viena per kitą leisdamos visokius garsus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
al84
Mes tai knygutes skaitom jau nuo kokiu puses metuku, labai jam patinka jas skaityti. Perkam kol kas irgi tik kietais virseliais, nes musu skaitytojas tas su minkstais greitai "perskaito". Turim kelias su gyvuneliais ir viena kur namu apyvokos daiktai, maistas, drabuzeliai, tai irgi jam patinka;-)
*Nerutė *
Radau ir dalinuosi , gal kuriai pravers mirksiukas.gif
Jurgis Gaižauskas, Juozas Elekšis "Metai: dvylika mėnesių - dvylika dainų"

Parsisiūsti

Jadvyga Čiurlionytė "Lietuvių liaudies dainos vaikams"
Profesorės Jadvygos Čiurlonytės parinktų ir dailininkės Domicelės Tarabildienės iliustruotų 82 lietuvių liaudies dainų rinkinėlis vaikams.
Parsisiūsti

"Išlankstyk ir pastatyk"
Kirpimo bei klijavimo įgūdžius, atidumą, kruopštumą ir fantaziją lavinanti knygelė - kartoninių paveikslėlių rinkinys. Iškirpkite paveikslėlius pagal brūkšninę liniją, kur reikia, sulenkite, suklijuokite ir turėsite net 6 puikius pastatomus paveikslėlius, kurie bus ne tik vaiko kambario puošmena, bet ir neatskiriama žaidimų dalis.
Parsisiūsti

Irena Dulkienė "Pradinuko matematika: taisyklės ir uždavinių sprendimo pavyzdžiai"
Pagalbinė priemonė atliekant namų darbus. Ypač reikalinga ketvirtoje klasėje visam pradžios mokyklos matematikos kursui pakartoti.
Parsisiūsti
mirksiukas.gif 4u.gif
Alezee
Kaip atrasti knygas, kurios spausdinamos didžiosiomis raidėmis pradedantiesiems skaitovams? Kas turite, gal pasidalintumėt pavadinimais? smile.gif Ačiū wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.