Aha, tos knygeles su langais tikrai labai shaunios. Mes dvi turim, ir dar zhadu nupirkti. Man jos tokios spalvingos ir grazhios- nerealiai. Ir dukrai labai patinka.
Mano mazhius irgi labai noriai "skaito" knygeles ir zhurnalus... ish tevu parsivezhiau savo vaikystes knygeles - "Vyturelio" leidyklos "Abecele" ir "Juoku maishelis" , jos plonytes, tad greitai buvo "suskaitytos"... Tada knygyne nupirkau kietais virsheliais labai faina knygute "Shuniukas Amsiukas" - ten shuniukas pagrindinis veikejas, bet yra ir kitu gyvuneliu, Rokiukui labai patinka, tiesiog jau mintinai moka parodyti kur kurmis, kur antyte, katyte paukshchiukas ir t.t. Ir dar viena nebloga knygele "Kur mano namuchiai?" - ten yra korteles su gyvunais ir ju "namais", dabar dar tik mokomes kur kas, bet kai paaugs bus labai idomu atrinkti kur koks gyvunelis gyvena...
Knygutes nebrangios, viena 6 lt., kita - 4 lt. Rekomenduojam!
Aha, ta su namuchiais ir mes turim
Vyte Nemunelis " Meskiukas Rudnosiukas",
Salomeja Neris "Seneles pasaka", Ramutes Skucaites "Raidziu namuciai", "Triusiukai slepiasi" ir dar apie pelytes Zodziu rekomenduoju eiliuotas, vaikai su malonumu jas klauso ir nepastebimai ismoksta
Mano maziui labai patinka knyga "Masinos ir visa kas vaziuoja",ta knygute varto nuo 1.4men.rodo i paveiksliukus,pasakoja.O siaip pries miegine knyga- tai "Zuikiu mokykla",Citata:..Simtas zuikiu susirinko,net zalia girele linko.......tai dar as is savo vaikystes atsimenu,tai kiekviena vakara turiu deklamuoti
Tas tai jau teisybe, kad ismoksta. Kartais uzeina toks deklamavimo metas, kai is visu eiliuotu pasaku surenka istraukas ir pateikia koki tai varinata, kad gali numirt is juoko O dabar eiliotu pasaku puse eilutes perskaitau pati, o sunelis uzbaigia. Ir taip visas musu megstamas, apie kurias jau rasiau
mano dukrytei (1,3 metu) labiausiai patinka tokios knygutes, kur yra daug nuotrauku (geriausia vaiku). Stai radau kazkoki reklamini vienos vidurines zurnaliuka, kuriame - vien nuotraukos. Jose oavaizduoti vaikai, kurie soka, dainuoja, piesia, sportuoja, mokosi ir t.t. Na tai jau geras menesis, kaip ji kiekviena diena su visom emocijom varto ta zurnaliuka ir bando pamegdzioti, ka tie vaikai ten isdarineja (pvz. nuotraukose is fizinio lav. pamoku).
Net musu seimos albumas tokio susidomejimo jai nesukelia
vakar nupirkau absoliuciai nuostabia knygute- Alma littera isleista Suniuko Timio Mano namai. kainavo 17lt- brangoka, bet vaikas buvo tiesiog be zado
Musu mazyles mylimiausia knygute - "Triusiu ukis". T.p. nupirkom dovanu 1 gimtadienio proga
Ta pati, tik is kitos serijos
Labai nustebau kai tokia pacia knygute Maksimos bazeje uz 10 lt nupirkau?
Mes ir turim "Triusiai atostogauja" - is tos pacios serijos, su triusiais ir atverciamais langeliais. Nuo puses iki pusantru metu vaikas pietaudavo tik rankose turedamas ta knyga
Maciau tokia sulankstoma knygute kaip garmoska, kieta, nediduko formato su piesinukais ir skaiciukais ir raidytem. Manau, liuks dalykelis. Mes tokia turim su naminiais gyvunais, bet be raideliu. Ir kainuoja tik apie 4 litus
Mes irgi tokia turim
Neseniai nupirkau IKI parduotuveje, knygele su stebuklingais paveiksleliais. Kaina apie 12 LT. Paverti vienaip - vienas paveikslelis, paverti kitaip - kitas. Pvz.: tupi vista, salia guli kiausininai, o siek tiek pakreipus paveiksliuka, jau matosi, kad is kiausinio issirito visciukas. Adomas buvo suzavetas! Maciau dvi sitos serijos knygutes. Gal Kaledu senis atnes
Mano mažajai dabar užėjo šišas plėšyt knygutes
Ir ką su tokia plėšytoja daryt?
As daznai duodu saviskiui is Maximos parsinestus bukletus. Jam patinka "vartyti" O musu topine knygute yra apie avyte. Paciam paskutiniam puslapiuke iklijuota gumine cypsinti avyte. O jos vietoj per visus puslapius iskirpta tokia pati forma. Kiekvienam puslapi yra vienas ar kitas gyvunelis is fermos: arkliukai, parsiukai, vistytes... Tai jau visus gyvuliukus pazista. Neuzmirsta dar ir kiekvienam puslapyje paspaudineti avytes, labai jau smagu jam
va va, maniske irgi "suskaito"knygas... O jeigu lapai per stori ir per kieti pleshymui, tai susinervinusi nusviedzia knyga ir eina prie kitu zaislu. Mama ka tik atveze daug graziu lietuvisku knygeliu - ir storais lapais, ir plonais. Tai padejau jas i lentyna - nes nei pati dar skaito, nei man leidzia skaityti - tuoj griebia ir pleshia
Nikitta, as irgi nupirkau ta Alma litteros knygute - fantastiska! Labai sunku susilaikyti neatidavus mazei, mat Kaledoms pirkau. Jai dabar 1, 2 m., tai pats tas bus tas skirtingas medziageles patyrinet
Na siemet kaledu senis pas mus atkeliaus knygutem apsiginklves
maniskei dukrytei senelis pries savaite pdovanojo knygele "Mano pirmoji knyga".
Tai dabar vos tik ryte atsibunda - tuoj rodo i ta knyga pirstuku ir net nesutinka rengtis, kol tos knygos nepadedu jai ant keliu Ant knygutes pareasyta, kad ji skirta vaikams 3-6 metu. Bet tai ne trukdis, patikekit kaina jos - apie 12 Lt
Oi, Nikitta, as irgi tokios knygeles noriu!!!! Kur ja pirkot?
Pritariu - labai puiki knygele ir maniskiui metinukui. Dar neblogu pirkau prancuzu kulturos centro knygynelyje. Pvz. Raudona knygele - vien raudoni daiktai su fakturomis, melyna - melyni, zalia - zali. Viskas juda, traukosi - padaryta labai subtiliai prancuziskai.
sisip tai Alma Littera knygyne, bet ne Vln. Bet juk sostinej irgi toks turetu but..
O kur yra tas prancūzų knygynėlis? Gal adresą galėtum parašyti?
As tai maciau Maxima bazeje prie Gariunu. Tikrai labai faina kygute. Pirksiu ir as, po eglute padesiu
Na, maniske irgi gaus visa kruvele knyguciu
O Kaledu senis isvaiksciojes ne viena knygyna pagaliau rado ta isgirtaja "Mano pirmoji knyga"
Radau tuos Timo nuotykius pasilaiciu Maximoje, ir dar siandien maciau knygyne riesais vaiku pasauli. Nors maniskui jau 2, net vis tiek nupirkau su viltimi, kad ciupines ir gales pojucius lavinti
Gal zinot kas kokiu saitu , kad butu galima pirkti mazyliams lietuviskas knygeles internetu?
http://www.super.lt
http://www.books.lt Tikrai daug knygeliu, tik gaila, kad pristatymas i uzsieni brangokas- bet ko nepadarysi del savo mazylio Kazkur buvo Viksrelis nemazai adresiuku prirasius, gal Geri interneto psl. ???
Gavom dovanu labai gera leidyklos "musu knyga" knygele "Mano sode. zaidimu knygele". Ten visi paveiksliukai tampa erdviniais ir juda, pvz. paukstyte maitina pauksciukus lizdelyje, varlyte sokineja nuo lapo ant lapo, voras audzia voratinkli.
Aha, labai labai grazi knygele.
Taip. Musiskiam irgi ta knygute (Mano sode) labai patinka. Pirma syki ziuredamas krykste nerealiai apstulbes. Ka ie besakyti - ir teveliams si knygute gan maloni. Yra ir daugiau sios serijos knygeliu. Gal veliau dar nors viena reiks nupirkt maziukui.
Ko tai nemaciau sitos knygeles
Perskaiciau visa tema ir isrinkau i viena sarasa dauguma pasiulytu knygeliu, jei ka praleidau, prasau papildykit:
- Mus supantis pasaulis - Gyvuneliu seimos - Skaitymas su paveiksleliais - Kas kieme? Ir ka kalba? - Jakubeno abecele - Dziungles. Kates. - Triusiukas Taskutis - Katinelis ir gaidelis - Zuikis Puikis - Voro vestuves - Maisas obuoliu - Triusiu namas - Suniukas Amsiukas - Kur mano namuciai? - Triusiu ukis - Triusiai atostogauja - Kiemo gyventojai (keiciasi piesinukai) - Mano pirmoji knyga - Mano sode. Zaidimu knyga (piesiniai juda) Puslapiai, kur galima internetu uzsisakyti: www.super.lt www.books.lt www.patogupirkti.lt
Internetu dar galima užsisakyti www.knyguklubas.lt
O aš knygyne apžiūrėjau "Timo nuotykius". Labai idėja patiko, bet pinigų pagailėjau Tik nežinau, ar dukrai tokia naminė knyga tiks
Masa, manau kad tiks!
Kokia saunuole mamyte. As gal pasiskolinsiu jusu ideja, labai jau ji man patiko
MES KADANGI JAU DIDESNI, TAI KNYGELE APIE SKAICIUS NUPIRKAU SKAICIAI- PASUK IR PERSKAITYK. LABAI PATINKA MANO MAZULEI, RAIDES JAU BEVEIK VISAS PAZISTA, TAI NEPRIREIKE KNYGUTES APIE JAS, BENT JAU KOLKAS. SAVO VARDELI KOMPIUTERIU SUMAIGO, JAU BE PASAKYMU
mestai skaitom apie meskuti,kitos ir neiduosi.Kekviena vakara skaitom vis kita,nes keturias knygeles turim.O ar galetumet pasiulit ka nors su skaiciais ir kad raides galetu mokytis.
ohoho, tai bent saunuole mergaiciuke, o mano kadras , kad ir vyresnis bet dar tik iki 10 skaiciuoti ant pirsciuku moka, o siaip skaicviu dar nepazista, 0 raidziu irgi tik kai kurias
Maciau isleistas dvi labai saunias knygutes "Mazieji padejejai". Viena apie uki, kita apie garaza (tiksliu pavadinimu nepamenu). Jose yr juostutes, kurias patraukus, paveikslelis pajuda. Pavyzdziui, "padek vistai nulipti nuo kiausiniu" - vaikutis patraukia juostute ir vista palieka savo guzta. Taip pasikelia ir garazo durys, masinos ir t. t. Man labai patiko, kaina apie 12 lt. Tik kad mes jau gal per dideli, dabar skaitom "rimta" knyga - "Didziaja sodziaus knyga".
O mes neseniai nusipirkom tris knygeles "Baime", "Jausmai" ir "Draugyste". Ir mano sunui jos labai patinka - tenka skaityti visas is eiles. Kai parodziau ir pasakiau apie ka, jis is karto pasirinko knygele apie baime. Ir kiekvienam puslapi randa ka pats pasipasakoti - ko bijo ir ko nebijo... Oi kiek snekos buna...
Kur pirkai - perverciau keleto knygynu lentynas ieškodama sūnui knygutės vasarai, kad skaityti nepamirštų. Jis kaip tik pradeda - sujungia skeimenis, perskaito žodį spausdintinėmis raidėmis. Bet nieko neradau tinkamo, keletą tokų nespalvotų.
Kazkada maciau centriniam knygyne... bet mano vaikis dar buvo per mazas. O dabar reiks paieskot. Gerai, kad priminei
Vilniaus centrinej universalinej parduotuvej "Pegaso" knygyne yra sauniu nukainuotu knygu vaikams -the english-lithuanian picture dictionary - knyga , kurioje pilna iliustraciju ir 3000 lietuviu-anglu zodziu, kainuoja...9 litus. Aanalogiska knyga, tik lietuviska - irgi 9 litai (Tai kaip zodynas -iliustruota enciklopedija), o piesiniu albumas vaikams su lietuviu-prancuzu zodziais - 6 litais. NU svietas nemate kaip pigu.. Sios knygos anksciau 3- 5 kartus brangesnes buvo. Rekomenduoju
O kuriam aukste tas knygynas?
jei teisingi atsimenu - pirmame aukste. Jis didelis, pastebesi
Ar tokiu buna?........ turime viena tokia, bet ji dar nuo mano vaikystes (1976 metu leidimo)........ mano panele dar tik didziasais raides moka, bet labai skaityti nori, kiek teiravausi knygyne tai pardavejos matyt tingi knistis, labai nustemba mano klausima isgirdusios
Buvau šiandien knygyne ir specialiai žvilgtelėjau. Radau kelias lietuviškas pasakas, kuriose tekstas didžiosiomis raidėmis: "Kaip genys eglę kirto", "Lapės ir gaidžio draugystė". Daugiau neprisimenu. Jos tokios nestoros.
Aciu Manguste....... nupirkau savo mazajai skaitytojai dar kelias knygutes, ju pasirodo buna ir ne tiek mazai, paprasciausiai reikejo i kita knygyna nueiti
Mes begalo mylim knygutes
|