Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Knygelės vaikams
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
raige
Aha, tos knygeles su langais tikrai labai shaunios. Mes dvi turim, ir dar zhadu nupirkti. Man jos tokios spalvingos ir grazhios- nerealiai. Ir dukrai labai patinka.
RoxAda
Mano mazhius irgi labai noriai "skaito" knygeles ir zhurnalus... ish tevu parsivezhiau savo vaikystes knygeles - "Vyturelio" leidyklos "Abecele" ir "Juoku maishelis" , jos plonytes, tad greitai buvo "suskaitytos"... Tada knygyne nupirkau kietais virsheliais labai faina knygute "Shuniukas Amsiukas" - ten shuniukas pagrindinis veikejas, bet yra ir kitu gyvuneliu, Rokiukui labai patinka, tiesiog jau mintinai moka parodyti kur kurmis, kur antyte, katyte paukshchiukas ir t.t. Ir dar viena nebloga knygele "Kur mano namuchiai?" - ten yra korteles su gyvunais ir ju "namais", dabar dar tik mokomes kur kas, bet kai paaugs bus labai idomu atrinkti kur koks gyvunelis gyvena... smile.gif
Knygutes nebrangios, viena 6 lt., kita - 4 lt. Rekomenduojam! smile.gif
raige
Aha, ta su namuchiais ir mes turim smile.gif
Springlet
Vyte Nemunelis " Meskiukas Rudnosiukas",
Salomeja Neris "Seneles pasaka",
Ramutes Skucaites "Raidziu namuciai", "Triusiukai slepiasi" ir dar apie pelytes smile.gif

Zodziu rekomenduoju eiliuotas, vaikai su malonumu jas klauso ir nepastebimai ismoksta biggrin.gif
remka
Mano maziui labai patinka knyga "Masinos ir visa kas vaziuoja",ta knygute varto nuo 1.4men.rodo i paveiksliukus,pasakoja.O siaip pries miegine knyga- tai "Zuikiu mokykla",Citata:..Simtas zuikiu susirinko,net zalia girele linko.......tai dar as is savo vaikystes atsimenu,tai kiekviena vakara turiu deklamuoti biggrin.gif,knyga laikau del fono,nes mintinai moku. tongue.gif .Siaip daug knygeliu turim,bet,kad tik sios dvi megstamiausios,kitas tik pavarto,bet nesusidomi,o jau tuoj bus trys metai smile.gif
Rimaiste
QUOTE (Springlet @ Ketvirtadienis, 27 Lapkričio 2003, 13:35)
Zodziu rekomenduoju eiliuotas, vaikai su malonumu jas klauso ir nepastebimai ismoksta biggrin.gif

Tas tai jau teisybe, kad ismoksta. Kartais uzeina toks deklamavimo metas, kai is visu eiliuotu pasaku surenka istraukas ir pateikia koki tai varinata, kad gali numirt is juoko laugh.gif

O dabar eiliotu pasaku puse eilutes perskaitau pati, o sunelis uzbaigia. Ir taip visas musu megstamas, apie kurias jau rasiau wink.gif
Jurga
mano dukrytei (1,3 metu) labiausiai patinka tokios knygutes, kur yra daug nuotrauku (geriausia vaiku). Stai radau kazkoki reklamini vienos vidurines zurnaliuka, kuriame - vien nuotraukos. Jose oavaizduoti vaikai, kurie soka, dainuoja, piesia, sportuoja, mokosi ir t.t. Na tai jau geras menesis, kaip ji kiekviena diena su visom emocijom varto ta zurnaliuka ir bando pamegdzioti, ka tie vaikai ten isdarineja (pvz. nuotraukose is fizinio lav. pamoku).
Net musu seimos albumas tokio susidomejimo jai nesukelia biggrin.gif
širšė
vakar nupirkau absoliuciai nuostabia knygute- Alma littera isleista Suniuko Timio Mano namai. kainavo 17lt- brangoka, bet vaikas buvo tiesiog be zado biggrin.gif storais kartoniniais lapais, bet esminis "prikolas" - paveiksliukai su tikrom medziagom, t.y. jei takelis- tai tipo asfaltas is svitrinio popieriaus, jei visciukas- tai minkstas ir svelnus, jei veidrodis- tai "tikras"... vienzo, karstai rekomanduoju visoms, kuriu pypliai nuo metuku iki kokiu keturiu, penkiu...
RebekaG
QUOTE (winner @ Penktadienis, 21 Lapkričio 2003, 2:38)
Musu  mazyles megstamiausia knyga - "Triusiu namas", gavo pirmojo gimtadienio proga.

Musu mazyles mylimiausia knygute - "Triusiu ukis". T.p. nupirkom dovanu 1 gimtadienio proga wink.gif Ydomu ar cia ta pati rolleyes.gif Kainavo 12lt Storais lapais ir dar yra tokie "langai", kurie atsivertineja ir matosi pasikeites paveiksliukas. Krūčiausias jos "langas" paskutiniam puslapy, kur uzvertus matosi triusio ausys, o atvertus islenda visas triusis. Dziaugsmo buna pilnos kelnes laugh.gif
1111
Ta pati, tik is kitos serijos wink.gif
Labai nustebau kai tokia pacia knygute Maksimos bazeje uz 10 lt nupirkau? unsure.gif
Keberiokšt
Mes ir turim "Triusiai atostogauja" - is tos pacios serijos, su triusiais ir atverciamais langeliais. Nuo puses iki pusantru metu vaikas pietaudavo tik rankose turedamas ta knyga biggrin.gif Dabar meile atveso, nes bibliotekele gerokai pasipilde kitom knygutem.
Maciau tokia sulankstoma knygute kaip garmoska, kieta, nediduko formato su piesinukais ir skaiciukais ir raidytem. Manau, liuks dalykelis. Mes tokia turim su naminiais gyvunais, bet be raideliu. Ir kainuoja tik apie 4 litus
RebekaG
QUOTE (vepla @ Penktadienis, 05 Gruodžio 2003, 11:54)
Mes tokia turim su naminiais gyvunais, bet be raideliu. Ir kainuoja tik apie 4 litus

Mes irgi tokia turim tongue.gif tik knygele su triusiais Nr. 1 Reiks ir kitas supirkti is tos pacios serijos smile.gif
giedrulka
Neseniai nupirkau IKI parduotuveje, knygele su stebuklingais paveiksleliais. Kaina apie 12 LT. Paverti vienaip - vienas paveikslelis, paverti kitaip - kitas. Pvz.: tupi vista, salia guli kiausininai, o siek tiek pakreipus paveiksliuka, jau matosi, kad is kiausinio issirito visciukas. Adomas buvo suzavetas! Maciau dvi sitos serijos knygutes. Gal Kaledu senis atnes rolleyes.gif Adomui ir antra biggrin.gif
Maša
Mano mažajai dabar užėjo šišas plėšyt knygutes mad.gif Anksčiau niekad taip nedarydavo, net plonais lapais kuo gražiausiai vartydavo, o dabar sugeba suplėšyti net ir storas kartonines blink.gif Ir niekaip neišeina išaiškint, kad taip negalima. Atimam, tai rėkia, o kai tik gauna, iškart taikosi plėšt. Davėm plėšyt visokius reklaminius bukletus, tai tų neplėšo, tik knygutes. mad.gif
Ir ką su tokia plėšytoja daryt?
Ambro
QUOTE (Masa @ 2003 12 09, 23:13)
Mano mažajai dabar užėjo šišas plėšyt knygutes mad.gif Anksčiau niekad taip nedarydavo, net plonais lapais kuo gražiausiai vartydavo, o dabar sugeba suplėšyti net ir storas kartonines blink.gif Ir niekaip neišeina išaiškint, kad taip negalima. Atimam, tai rėkia, o kai tik gauna, iškart taikosi plėšt. Davėm plėšyt visokius reklaminius bukletus, tai tų neplėšo, tik knygutes. mad.gif

As daznai duodu saviskiui is Maximos parsinestus bukletus. Jam patinka "vartyti" biggrin.gif, nes yra ir zaisliuku nuotraukyciu, vaikuciai...

O musu topine knygute yra apie avyte. Paciam paskutiniam puslapiuke iklijuota gumine cypsinti avyte. O jos vietoj per visus puslapius iskirpta tokia pati forma. Kiekvienam puslapi yra vienas ar kitas gyvunelis is fermos: arkliukai, parsiukai, vistytes... Tai jau visus gyvuliukus pazista. Neuzmirsta dar ir kiekvienam puslapyje paspaudineti avytes, labai jau smagu jam laugh.gif laugh.gif laugh.gif
MAMA2T&T
QUOTE (Masa @ 2003 12 09, 11:13)

va va, maniske irgi "suskaito"knygas... O jeigu lapai per stori ir per kieti pleshymui, tai susinervinusi nusviedzia knyga ir eina prie kitu zaislu. Mama ka tik atveze daug graziu lietuvisku knygeliu - ir storais lapais, ir plonais. Tai padejau jas i lentyna - nes nei pati dar skaito, nei man leidzia skaityti - tuoj griebia ir pleshia mad.gif
winner
Nikitta, as irgi nupirkau ta Alma litteros knygute - fantastiska! Labai sunku susilaikyti neatidavus mazei, mat Kaledoms pirkau. Jai dabar 1, 2 m., tai pats tas bus tas skirtingas medziageles patyrinet biggrin.gif biggrin.gif
1111
Na siemet kaledu senis pas mus atkeliaus knygutem apsiginklves biggrin.gif Mociute (tiksliau prosenele) nupirko "triusiu nama", o stai as vakar neatsilaikiau pries nauja knygele, tik vat pavadinimo tai cmmm? Ar tai kiemo gyventojai ar tai kaskas panasaus. Bet esme ta, kad kai atsivercia lapas pradeda judeti ivairus paveiksliukai-labai spalvinga ir ydomi knygele (bent jau mums su teciu tai tikrai laugh.gif ) Ju yra trys serijos-miske, juroje, kieme. O radau ja tik Maksimoje (akropolio), kur beje ir kitos knygeles pigesnes nei knygyne dry.gif
Jurga
maniskei dukrytei senelis pries savaite pdovanojo knygele "Mano pirmoji knyga".
Tai dabar vos tik ryte atsibunda - tuoj rodo i ta knyga pirstuku ir net nesutinka rengtis, kol tos knygos nepadedu jai ant keliu blink.gif
Ant knygutes pareasyta, kad ji skirta vaikams 3-6 metu. Bet tai ne trukdis, patikekit wink.gif Ten labai mieli paveiksliukai, daiktai rusiuojami i tam tikras grupes, atskiras puslapis spalvoms mokytis, laikrodziui pazinti, raides mokytis ir skaiciuoti... na, bet visa tai - vyresniems, o mano pyplei l;abiausiai patinka ten zverelius tyrineti ir vaikucius. Tikrai labai miela knygele...
kaina jos - apie 12 Lt
Rimaiste
QUOTE (nikitta @ 2003 12 04, 10:24)
vakar nupirkau absoliuciai nuostabia knygute- Alma littera isleista Suniuko Timio Mano namai. kainavo 17lt- brangoka, bet vaikas buvo tiesiog be zado biggrin.gif storais kartoniniais lapais, bet esminis "prikolas" - paveiksliukai su tikrom medziagom, t.y. jei takelis- tai tipo asfaltas is svitrinio popieriaus, jei visciukas- tai minkstas ir svelnus, jei veidrodis- tai "tikras"... vienzo, karstai rekomanduoju visoms, kuriu pypliai nuo metuku iki kokiu keturiu, penkiu...

Oi, Nikitta, as irgi tokios knygeles noriu!!!! Kur ja pirkot?
Shinshila
QUOTE (Jurga @ 2003 12 19, 08:16)
maniskei dukrytei senelis pries savaite pdovanojo knygele "Mano pirmoji knyga".
Tai dabar vos tik ryte atsibunda - tuoj rodo i ta knyga pirstuku ir net nesutinka rengtis, kol tos knygos nepadedu jai ant keliu blink.gif

Pritariu - labai puiki knygele ir maniskiui metinukui. Dar neblogu pirkau prancuzu kulturos centro knygynelyje. Pvz. Raudona knygele - vien raudoni daiktai su fakturomis, melyna - melyni, zalia - zali. Viskas juda, traukosi - padaryta labai subtiliai prancuziskai.
širšė
QUOTE (Rimaiste @ 2003 12 19, 17:53)

sisip tai Alma Littera knygyne, bet ne Vln. Bet juk sostinej irgi toks turetu but..
Erika1
QUOTE (Shinshila @ 2003 12 22, 23:14)
Pritariu - labai puiki knygele ir maniskiui metinukui. Dar neblogu pirkau prancuzu kulturos centro knygynelyje. Pvz. Raudona knygele - vien raudoni daiktai su fakturomis, melyna - melyni, zalia - zali. Viskas juda, traukosi - padaryta labai subtiliai prancuziskai.

O kur yra tas prancūzų knygynėlis? Gal adresą galėtum parašyti?
giedrulka
QUOTE (Rimaiste @ 2003 12 19, 18:53)

As tai maciau Maxima bazeje prie Gariunu. Tikrai labai faina kygute. Pirksiu ir as, po eglute padesiu newyear.gif
meya
Na, maniske irgi gaus visa kruvele knyguciu smile.gif Kol kas knygos- vienintelis dalykas, kuriuo domisi. Atsiseda sau viena ir skaito, jau pazistam kai kurias raides, tai bando rast jas tekste. Vis neatsibosta Triusiu namas ir Triusiu ukis, ypac kad ten daiktai nupiesti ir ju pavadinimai apacioj parasyti. Tai tokia protinga jauciasi, atpazista kas nupiesta ir sako:" Cia parasyta apelsinas..." wink.gif smile.gif Vienu zodziu, tikrai saunios knygutes tiek mazesniam, tiek didesniam.
O Kaledu senis isvaiksciojes ne viena knygyna pagaliau rado ta isgirtaja "Mano pirmoji knyga" smile.gif Tikrai sauni ir naudinga knyga, na, cia mamai taip atrodo wink.gif Tik gaila, kad daiktu pavadinimai surasyti mazosiom raidem, o mes ju kol kas nesimokem, na, bet ismoksim thumbup.gif Dar senelis rado sauniu pasakeliu smile.gif O mazes mociute greit pagriebe pora knyguciu su delionem. Nes labai jau patinka jai paskutiniu metu jas deliot (aisku, su mamos pagalba wink.gif ). Matem ir Suniuko Timio namus, bet ten man rodos patiems maziausiems, ja galima drasiai duot vartyt ir metu neturintiems. O mums, dickiams, jau norisi daugiau teksto, paprasciausiu uzduoteliu... Taigi gaila, kad anksciau tokios knygutes nebuvo rolleyes.gif
Rimaiste
Radau tuos Timo nuotykius pasilaiciu Maximoje, ir dar siandien maciau knygyne riesais vaiku pasauli. Nors maniskui jau 2, net vis tiek nupirkau su viltimi, kad ciupines ir gales pojucius lavinti smile.gif Jei nebus idomu, tai padesim i spinta ir palauksim broliuko ar sesutes wink.gif
LorStina
Gal zinot kas kokiu saitu , kad butu galima pirkti mazyliams lietuviskas knygeles internetu?
meya
http://www.super.lt
http://www.books.lt

Tikrai daug knygeliu, tik gaila, kad pristatymas i uzsieni brangokas- bet ko nepadarysi del savo mazylio smile.gif
Kazkur buvo Viksrelis nemazai adresiuku prirasius, gal Geri interneto psl. ???
Shinshila
Gavom dovanu labai gera leidyklos "musu knyga" knygele "Mano sode. zaidimu knygele". Ten visi paveiksliukai tampa erdviniais ir juda, pvz. paukstyte maitina pauksciukus lizdelyje, varlyte sokineja nuo lapo ant lapo, voras audzia voratinkli.
meya
Aha, labai labai grazi knygele. thumbup.gif Mes irgi gavom dovanu, bet as jau ir pati buvau nuziurejus knygyne wink.gif Pati net abstulbau- nieko panasaus nebuvau macius, jau taip graziai tie karpiniai "atgyja". Mazei irgi labai patiko thumbup.gif O ir nupiesta labai graziai, taip vaikiskai, spalvingai ir svarbiausia- suprantamai wink.gif
manyte
Taip. Musiskiam irgi ta knygute (Mano sode) labai patinka. Pirma syki ziuredamas krykste nerealiai apstulbes. Ka ie besakyti - ir teveliams si knygute gan maloni. Yra ir daugiau sios serijos knygeliu. Gal veliau dar nors viena reiks nupirkt maziukui. thumbup.gif
giedrulka
Ko tai nemaciau sitos knygeles huh.gif Kur ja rasti? Kokios leidyklos?
Puumpaa
Perskaiciau visa tema ir isrinkau i viena sarasa dauguma pasiulytu knygeliu, jei ka praleidau, prasau papildykit: biggrin.gif
- Mus supantis pasaulis
- Gyvuneliu seimos
- Skaitymas su paveiksleliais
- Kas kieme? Ir ka kalba?
- Jakubeno abecele
- Dziungles. Kates.
- Triusiukas Taskutis
- Katinelis ir gaidelis
- Zuikis Puikis
- Voro vestuves
- Maisas obuoliu
- Triusiu namas
- Suniukas Amsiukas
- Kur mano namuciai?
- Triusiu ukis
- Triusiai atostogauja
- Kiemo gyventojai (keiciasi piesinukai)
- Mano pirmoji knyga
- Mano sode. Zaidimu knyga (piesiniai juda)

Puslapiai, kur galima internetu uzsisakyti:
www.super.lt
www.books.lt
www.patogupirkti.lt
Maša
Internetu dar galima užsisakyti www.knyguklubas.lt

O aš knygyne apžiūrėjau "Timo nuotykius". Labai idėja patiko, bet pinigų pagailėjau unsure.gif . Tai dabar bandau padaryti dukrai panašią knygutę rankiniu būdu. Radau visokių medžiagų, folijos, smulkaus švitrinio popieriaus, viską klijuoju tarp dviejų vatmano lapukų (vienas iš jų iškarpytas, kad pro skyles išlįstų medžiaga) ir pripaišau visokių paveiksliukų rolleyes.gif Turiu jau kelis tokius lapukus, kai daugiau pridarysiu, paprašysiu vyro, kad darbe įrištų. Gausis knygutė tongue.gif
Tik nežinau, ar dukrai tokia naminė knyga tiks unsure.gif ?
winner
Masa, manau kad tiks! thumbup.gif Tu saunuole, o as tai pritingiu tokius dalykus paciai daryt. Nors atsimenu is savo vaikystes, megstamiausi mano dalykeliai ir zaisliukai budavo butent paciu tevu rankomis padaryti smile.gif . Cia lyrinis nukrypimas, bet labiausiai mylejau tokia skudurine lelyte, kuria tevelis pasiuvo...tuoj apsizliumbsiu....
Konsuela
QUOTE (Maša @ 2004 01 23, 14:43)
O aš knygyne apžiūrėjau "Timo nuotykius". Labai idėja patiko, bet pinigų pagailėjau unsure.gif . Tai dabar bandau padaryti dukrai panašią knygutę rankiniu būdu. Radau visokių medžiagų, folijos, smulkaus švitrinio popieriaus, viską klijuoju tarp dviejų vatmano lapukų (vienas iš jų iškarpytas, kad pro skyles išlįstų medžiaga) ir pripaišau visokių paveiksliukų rolleyes.gif Turiu jau kelis tokius lapukus, kai daugiau pridarysiu, paprašysiu vyro, kad darbe įrištų. Gausis knygutė tongue.gif
Tik nežinau, ar dukrai tokia naminė knyga tiks unsure.gif ?

Kokia saunuole mamyte. clap.gif thumbup.gif

As gal pasiskolinsiu jusu ideja, labai jau ji man patiko biggrin.gif
cini-mini
MES KADANGI JAU DIDESNI, TAI KNYGELE APIE SKAICIUS NUPIRKAU SKAICIAI- PASUK IR PERSKAITYK. LABAI PATINKA MANO MAZULEI, RAIDES JAU BEVEIK VISAS PAZISTA, TAI NEPRIREIKE KNYGUTES APIE JAS, BENT JAU KOLKAS. SAVO VARDELI KOMPIUTERIU SUMAIGO, JAU BE PASAKYMU
werona
mestai skaitom apie meskuti,kitos ir neiduosi.Kekviena vakara skaitom vis kita,nes keturias knygeles turim.O ar galetumet pasiulit ka nors su skaiciais ir kad raides galetu mokytis. rolleyes.gif
vilmuke
QUOTE (cini-mini @ 2004 01 23, 15:49)
MES KADANGI JAU DIDESNI, TAI KNYGELE APIE SKAICIUS NUPIRKAU SKAICIAI- PASUK IR PERSKAITYK. LABAI PATINKA MANO MAZULEI, RAIDES JAU BEVEIK VISAS PAZISTA, TAI NEPRIREIKE KNYGUTES APIE JAS, BENT JAU KOLKAS. SAVO VARDELI KOMPIUTERIU SUMAIGO, JAU BE PASAKYMU

ohoho, tai bent saunuole mergaiciuke, o mano kadras , kad ir vyresnis bet dar tik iki 10 skaiciuoti ant pirsciuku moka, o siaip skaicviu dar nepazista, 0 raidziu irgi tik kai kurias blink.gif
miegelis
Maciau isleistas dvi labai saunias knygutes "Mazieji padejejai". Viena apie uki, kita apie garaza (tiksliu pavadinimu nepamenu). Jose yr juostutes, kurias patraukus, paveikslelis pajuda. Pavyzdziui, "padek vistai nulipti nuo kiausiniu" - vaikutis patraukia juostute ir vista palieka savo guzta. Taip pasikelia ir garazo durys, masinos ir t. t. Man labai patiko, kaina apie 12 lt. Tik kad mes jau gal per dideli, dabar skaitom "rimta" knyga - "Didziaja sodziaus knyga".
Raideles
O mes neseniai nusipirkom tris knygeles "Baime", "Jausmai" ir "Draugyste". Ir mano sunui jos labai patinka - tenka skaityti visas is eiles. Kai parodziau ir pasakiau apie ka, jis is karto pasirinko knygele apie baime. Ir kiekvienam puslapi randa ka pats pasipasakoti - ko bijo ir ko nebijo... Oi kiek snekos buna... smile.gif
aifa
QUOTE (laurencija @ 2003 07 12, 08:12)
O as tai uzvakar nupirkau labai labai faina knygele - "Skaitymas su paveiksleliais". 2 metuku vaikui - pats tas. Parasyti trumpi pasakojimai spausdintinemis raidemis, kiekvenam sakiny vietomis iterpta vietoj zodziu po keleta paveiksliuku, kuriuos vaikutis turi "perskaityti" - ivardyti. Labai smagu, moko sekti teksta, vaikutis tikrai jauciasi itrauktas i skaitymo procesa.
Ir, sakyciau, knygele nebrangi - kainuoja 11 Lt, bet yra storais virseliais, kokybiskas popierius...

Kur pirkai - perverciau keleto knygynu lentynas ieškodama sūnui knygutės vasarai, kad skaityti nepamirštų. Jis kaip tik pradeda - sujungia skeimenis, perskaito žodį spausdintinėmis raidėmis. Bet nieko neradau tinkamo, keletą tokų nespalvotų.
Ambro
QUOTE (laurencija @ 2003 07 12, 08:12)
O as tai uzvakar nupirkau labai labai faina knygele - "Skaitymas su paveiksleliais". 2 metuku vaikui - pats tas. Parasyti trumpi pasakojimai spausdintinemis raidemis, kiekvenam sakiny vietomis iterpta vietoj zodziu po keleta paveiksliuku, kuriuos vaikutis turi "perskaityti" - ivardyti. Labai smagu, moko sekti teksta, vaikutis tikrai jauciasi itrauktas i skaitymo procesa.
Ir, sakyciau, knygele nebrangi - kainuoja 11 Lt, bet yra storais virseliais, kokybiskas popierius...

Kazkada maciau centriniam knygyne... bet mano vaikis dar buvo per mazas. O dabar reiks paieskot. Gerai, kad priminei wink.gif clap.gif
Keberiokšt
Vilniaus centrinej universalinej parduotuvej "Pegaso" knygyne yra sauniu nukainuotu knygu vaikams -the english-lithuanian picture dictionary - knyga , kurioje pilna iliustraciju ir 3000 lietuviu-anglu zodziu, kainuoja...9 litus. Aanalogiska knyga, tik lietuviska - irgi 9 litai (Tai kaip zodynas -iliustruota enciklopedija), o piesiniu albumas vaikams su lietuviu-prancuzu zodziais - 6 litais. NU svietas nemate kaip pigu.. Sios knygos anksciau 3- 5 kartus brangesnes buvo. Rekomenduoju
Board
O kuriam aukste tas knygynas?
Jurga
QUOTE (Auges @ 2004 08 12, 06:27)
O kuriam aukste tas knygynas?

jei teisingi atsimenu - pirmame aukste. Jis didelis, pastebesi smile.gif
Saga
Ar tokiu buna?........ turime viena tokia, bet ji dar nuo mano vaikystes (1976 metu leidimo)........ mano panele dar tik didziasais raides moka, bet labai skaityti nori, kiek teiravausi knygyne tai pardavejos matyt tingi knistis, labai nustemba mano klausima isgirdusios 4u.gif 4u.gif ......... taigi gal kas tokiu naujai pirktu turit, gal galit pavadinimus pasakyti ir autorius, zinociau konkreciai ko ieskoti ax.gif ax.gif
Manguste
Buvau šiandien knygyne ir specialiai žvilgtelėjau. Radau kelias lietuviškas pasakas, kuriose tekstas didžiosiomis raidėmis: "Kaip genys eglę kirto", "Lapės ir gaidžio draugystė". Daugiau neprisimenu. Jos tokios nestoros.
Saga
Aciu Manguste....... nupirkau savo mazajai skaitytojai dar kelias knygutes, ju pasirodo buna ir ne tiek mazai, paprasciausiai reikejo i kita knygyna nueiti wink.gif ...... vienas yra netoli darbo tai ten ko paklausi to negausi........ nei pratybu vaikui gaunu, viskas kruvomis sudeta, o jos tingi ziureti ir pasako kad nebuna tokiu. matyt daug lengviau pasakyti nei ieskoti....... nuejau i normalu knygyna kur knygos graziai isdeliotos apziurejau radau kelias......
12rita
Mes begalo mylim knygutes wub.gif wub.gif wub.gif , labai patinka su uzduotim reikia nors dariti, labai lavina mano angeliuka 4u.gif jau pro knygas nepraeina visad jei pamato is sirenka knygute ax.gif ax.gif ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.