Mano sūnus pradėjo lankyti muzikos mokyklą mažiesiems, jam 3,9m., gal kas gali pasidalynti savo nuomonę iš kitų mokyklų - kiek kainoja, ką darote, ką išmokote
Mano dukra ir pradėjo lankyti šią mokyklą ir baisiai dega entuziazmu tenai eiti
QUOTE(Gosh @ 2006 03 09, 16:32) Mano dukra ir pradėjo lankyti šią mokyklą ir baisiai dega entuziazmu tenai eiti Čia 10 lt. per mėnesį?
O tai kiek jūs mokat? Mes ir kolkas vieną kart, tik pradedam
Mes per mėn. mokam 50 lt.
Na va, matai, jūs dar specialybę turim, o kuo groja? Mes tai juk tik pradedam, dar ir esam tik pradedančioji grupė, tai koks tenai dainavimas? Vaikai kol apsitrins, supras viską, tai va kitais metais ir mokėsim tada daugiau. va tik neįsigylinau: į tuos 30 lt įeis tik choras, ar plius ir kitos pamokos, reiks pasidomėt šituo
"Grojam" fortepionų, mokam tik nota Do, kaip rankas laikyti, nugara. Išmokom 4 daineles, rusų, lietuvių kalbomis.
Na tie rankų bei nugaros laikymai labai daug ką reiškia. Mano krikšto mama yra vieno darželio muzikos vadovė, tai kartais mano dukrą pamokindavo groti pianinu, tai ir pastoviai prie rankyčių kibdavo, nugarą tiesindavo, o rankos juk turi plaukt, o ne kaip drambliuko eisena būti, sudėtinga šiaip laisvai jas mokėt valdyt, nes jei bus įtemptos, tai juk pavargs greit
Pas mus jau po 2 savaičių bus koncertas, vaikai dainuos, o mes - šoksim
Sveikutės
DĖKUI
Mes lankomes pas kitą dėstytoją - ponė Olga. Ji "išaugyno" daug laureatų. Jei įdomu parašysiu tel. į a.z. Mokykla yra Karoliniškių gale, buvusis vaikų darželys, gatves neprisimenu, bet šiandien eisim į pamoką tai tiksliai pažiūrėsiu adresą. Nes čia yra ne pvz. "Yamaho" mokyklėle, o tikra vaikų Karoliniškės muzikos mokykla. Mes lankom prie šitos mokyklos filialą.
QUOTE(daniele @ 2006 03 16, 13:18) Mes lankomes pas kitą dėstytoją - ponė Olga. Ji "išaugyno" daug laureatų. Jei įdomu parašysiu tel. į a.z. Mokykla yra Karoliniškių gale, buvusis vaikų darželys, gatves neprisimenu, bet šiandien eisim į pamoką tai tiksliai pažiūrėsiu adresą. Nes čia yra ne pvz. "Yamaho" mokyklėle, o tikra vaikų Karoliniškės muzikos mokykla. Mes lankom prie šitos mokyklos filialą. Būčiau dėkinga už tel. Įdomu ar ten atrenka vaikus ar priima visus norinčius ir ar mes dar ne per mažos
Tel. parašiau į a.z. Mano nuomonė - kad truputį mažoki,nors 3 būtų... . Žodžiu, reikia kalbėti su mokytoją. Priima visus. Sekmės. Jei ką - klauskyt.
Noriu pasigirti
Buvo jau ir antras koncertas - restorane Neringa. Dabar ruosiames vaziuoti i Druskininkus, bet problema su autobusu, kur issinomuoti pigiai?
Mūsų mokytoja renka naują klasę, t.y. vaikai nuo 6 metų, jau greit stojamieji egzaminai, kviečiame visus norinčius
QUOTE(daniele @ 2006 05 12, 18:51) Mūsų mokytoja renka naują klasę, t.y. vaikai nuo 6 metų, jau greit stojamieji egzaminai, kviečiame visus norinčius Mes noretumem lankyti, bet kas per stojamieji ir kada jie tiksliai bus(mes siuo metu isvyke ir busim Vilniuje tik po poros men). Mes anksciau niekur nelankeme, tai nezinau kaip ten su stojamaisiais? O gal su ta mokytoja galima butu susisiekti email?
Kada bus stojamieji ekzaminai - butinai suzinosiu, nes ketvirtadieni einam i pamoka, ir apie e-maila irgi. O reikalingi tie egzaminai tam , kad suzinoti kokiam instrumentui vaika "priskirti" ir ar turi klausa ar ne
DANIELE, lauksim is taves ziniu. Mes pernai pavelavom
Sveika, suzinojau, kad egzaminai jau bus kita sestadieni. Yra trys laisvos vietos. Jei Jus norite, galite jau rytoj t.y. penktadieni ateiti i mokykla nuo 15 iki 18 val. ateiti pas mokytoja, jinai gales paziureti ir uzrasyti i savo klase. Detales parasysiu i a.z.
Papildyta: Ar gavot zinute i a.z., nes kompas kazkaip streikuoja, jei ka meskit majaka i mano tel. 868434387
Dar karteli noreciau padekoti Danielei uz pagalba
Dar turiu viena klausimeli: kokiais instrumentais ten yra mokoma groti? Kaip ten vyksta mokymai, jeigu vieni vaikai jau mokosi ne vienus metus, o prie ju yra prijungiami ir naujokai, kurie dar nieko nemoka? Kiek kartu per savaite vyksta uzsiemimai ir kokiomis dienomis jums vykdavo ir mazdaug nuo kelintos valandos (as cia pagalvojau kaip reiktu derinti su darbu)
Atsakau i klausimus. Mokoma groti: fortepionu, smuika, akordeonu, violoncele, kanklei ir t.t. Cia priklausis kokiam instrumentui vaikas turi klausa arba nora arba jau nupirktas kokas instrumentas(taip buvo mano atveju
Pamokai daugiausiai vyksta po piet, bet jei Jusu vid. mokykloj antra pamaina - galima suderinti, kad pamokos butu ryte. Uzsiemimai pirmais metais buna kazkur 2 kartus per savaite, kokiomis dienomis - priklausis nuo tvarkarascio (nuo 15 iki 18 val.). Specialybe(pianino, smuikas ir t.t.), solfedzio, choras. Veliau dar bus muz. literatura. Ir uzsiemimai bus jau kazkur 4 kart per savaite. Nuo rugsejo 1 d. bus nauja 1 klase, kaip vid. mokykloj. Vaikai, kurie istojo praeitais metais bus jau 2 klasej. Tai Jus pradesite nuo ABC. Bendrai yra 7 klases. Jei dar liko kokie klausimai, prasom, ka galesiu - atsakysiu
Na va, atlankėm kaip sakant "paruošiamųjų" klasę su visais draugais ir priėmė į pirmą klasę
Na taip, laiku noras gali ir sumazeti
Pas mus siandien buvo "paskutinis skamburis", bet dar liko vienas koncertas ar kongresu rumuose ar dar kazkur, tiksliai dar nezinome
Gal kas zinot, kokius uzsiemimus 1.5 metu vaikams.
Gal yra kur Karoliniskese? Parasykit i AZ
Yamaho mokykla, yra buv. 43 vid. mokykloje(neprisimenu pavadinimo)
QUOTE(Gosh @ 2006 05 25, 08:43) Na va, atlankėm kaip sakant "paruošiamųjų" klasę su visais draugais ir priėmė į pirmą klasę O ką reiškia "paruošiamoji klasė"? Nuo kokio amžiaus vaikus priima? Ir apskritai, gal kas nors galėtų ką nors daugiau parašyti apie šią muzikos mokyklą - kokie dalykai yra privalomi, kokiais muzikos instrumentais galima groti? Iš anksto dėkoju
Ir mane labai domina
Kiek zinau, egzaminai, kad istoti i 1 klase, jau baigiasi
QUOTE(daniele @ 2006 07 12, 00:04) Jie vyko gegužės pabaigoje. Tada ir baigėsi. Bet mamusiukos berniukui į pirmą klasę dar ankstoka. Mamusiuka, Liepaitės tikrai priima tokio amžiaus vaikus (ir berniukus!!!) į AMU (ankstyvojo muzikinio ugdymo) grupę. Tokius mažulius galima atvesti ir rugsėjo mėn. QUOTE(safarikids @ 2006 07 12, 10:29) Jie vyko gegužės pabaigoje. Tada ir baigėsi. Bet mamusiukos berniukui į pirmą klasę dar ankstoka. Mamusiuka, Liepaitės tikrai priima tokio amžiaus vaikus (ir berniukus!!!) į AMU (ankstyvojo muzikinio ugdymo) grupę. Tokius mažulius galima atvesti ir rugsėjo mėn. Tai vis dėl ar kas nors pasakys, nuo kelių metų vaikus priima į paruošiamąją klasę?? Juk į paruošiamąją turbūt priima be konkurso? QUOTE(mazylis7 @ 2006 08 03, 10:24) Tai vis dėl ar kas nors pasakys, nuo kelių metų vaikus priima į paruošiamąją klasę?? Juk į paruošiamąją turbūt priima be konkurso? Ar jus apie karoliniskiu muzikos m-kla klausiate ? Į paruosiama klase dukra nuvedziau 5 metu , jau ejo 6... dabar pasakysiu kaip mes ten patekom: Dukra mokesi pradineje klaseje(0),i jos klase atejo choro mokytoja is muzikos m-klos ir rinkosi geriausiai dainuojancius vaikus,iteike tokius lapelius-kvietimus dalyvauti paruosiamoje klaseje(kaip tik apie tokia 1 sios temos puslapi kalbejo mamyte" Gosh"). Taip mes ir vaiksciojom 1 karta i savaite iki geguzes men. O tada choro mokytoja surenge teveliams mini koncerta,mums parode kurie vaikuciai yra gabus(kelis pramete is kart,nes neturi klausos). O mes gabiu vaiku teveliai iskart uzpildem pareiskimus ,tad mums jau nereikejo laikyti stojamuju egzaminu kaip kitiems vaikams. Tai mamyte ar gerai jums viska isaiskinau?
Sakykit, gal kas žino kada užsiėmimai prasideda "pirmokams"? Vis laiko neturiu nulėkti iki tos mokyklos
Jau prasidejo
Žinau kad prasidėjo
Ar ten priima visus,ar yra atranka?
I pirma klase - atranka, o i priesmokykline klase - visus
Sveikos mamytes,
rasau truputi ne i tema. Gal kas is Jusu ar Jusu pazistamu noretu parduoti pianina. Pirkciau naudota, rudos spalvos, apie 700-1500. Rasykite i az.
Vel as:)
Noreciau paklausti, nuo kokiu metu priimineja vaikus i parengiamaja klase ir kokia yra gera fortepijono mokytoja? Is anksto aciu.
Karoliniškių muz. mokykloje specialybės mokytojos tikrai yra visos geros
O gal kas zino apie parengiamaja klase?
kokia mokytoja, kas ten daroma, kokios pamokos, koks mokestis. buciau dekinga, jei atsakysite. QUOTE(Irute @ 2009 06 01, 20:20) Vel as:) Noreciau paklausti, nuo kokiu metu priimineja vaikus i parengiamaja klase ir kokia yra gera fortepijono mokytoja? Is anksto aciu. Mano dukrai paskyrė pianino mokytoją vyrą. Ji labai nenorėjo (gal todėl, kad anksčiau mokytojų vyrų neturėjusi?) Bet jai taaaip patiko, kad šis mokytojas dabar yra jos pats mylimiausias mokytojas, po pamokos grįžta kaip ant sparnų O dėl parengiamosios klasės tai nieko nežinau, mes atėjom į 1-ą klasę.
Lankiau šią muzikos mokyklą 4 metus.Labai nepatiko...Aišku gal dabar kas pasikeitė,nes jau seniai mečiau..Grojau fleita,lankiau solfedį.Į chorą taip ir nenuėjau per 4 metus (tada mokytoja buvo Mikienė,o aš turėjau iš 1 klasės Dvariono mokykloj prastų prisiminimų)...Tada rodos nuo 2 ar 3metų reikėjo antrą instrumentą rinktis-pasirinkau sintezatorių...kaip bebūtų gaila-prie jo ne neprisiliečiau...nors užsirašiau viena pirmųjų,kažkaip nutiko taip,kad vėliau užsirašę buvo priimti,o man nebuvo vietos...
Fleitos mokytoja truputį trinktelta..Pamenu,kad ji prisikvėpindavo tokiais kvepalais,kad mes dusdavom su drauge grodamos,o kai atsidarydavom langą mokytoja aiškindavo,kad peršalsim... Ir šiaip..kol mes grodavom ji valgydavo nuolat ir gerdavo vandenį su velniai žino kuo sumaišytą...
Klausimas mamytėms, kurių vaikučiai lanko fortepiono I-ąją klasę. Mano berniukas nuo rugsėjo pradėjo lankyti. Užduoda, mano supratimu, gana daug namų drabų. Pas patį vaiką kol kas supratimo labai nedaug, aš nelabai ką galiu padėti. Pasidalykite patirtimi, kaip jūsų vaikams sekasi...
Na, as per 6 metus namu darbu muzikos mokyklos nesu darius... Gal pries egzus reiks susimastyt...
QUOTE(tore @ 2009 10 15, 21:45) Klausimas mamytėms, kurių vaikučiai lanko fortepiono I-ąją klasę. Mano berniukas nuo rugsėjo pradėjo lankyti. Užduoda, mano supratimu, gana daug namų drabų. Pas patį vaiką kol kas supratimo labai nedaug, aš nelabai ką galiu padėti. Pasidalykite patirtimi, kaip jūsų vaikams sekasi... Atsakysiu iš savo asmeninės patirties. Esu baigusi šią muzikos mokyklą. Tiesa, senokai jau, bet jos internetiniam puslapyje matau, kad daug mane mokiusių pedagogų dar dirba... Taigi taip, bent jau man tekdavo namuose daug mokytis - ir solfedžio pratimus atlikti, ir muzikos teoriją mokintis, nekalbant apie fortepijoną |