Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškių muzikos mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2
Aksenija
Kas Karoliniškių muzikos mokykloje lankė fortepijoną, gal galite rekomenduoti mokytojas blush2.gif
Smile123
Aš lankau muzikos mokyklą jau 5 metus. Mano specialybė yra fortepijonas. O mokytoja mano yra Chmieliauskienė. Labai gera mokytoja, suprantanti jeigu neturėjai laiko pasimokinti bet tikrai šiektiek gali paspausti. Taigi tikrai patarčiau ją. Bėja ji yra vyriausia fortepijono skyriaus vedėja.
Misis X
Ačiū, Karoja, už pastebėjimus ir nuomonę. Man irgi kažkaip daugoka pasirodė užduočių, bet žiūrėsim kaip bus.
Smile123, ačiū ir tau už nuomonę apie Chmieliauskienę. Dukra pradėjo mokytis fortepijono specialybės pas ją mirksiukas.gif
Smile123
QUOTE(Misis X @ 2010 09 29, 14:49)
Ačiū, Karoja, už pastebėjimus ir nuomonę. Man irgi kažkaip daugoka pasirodė užduočių, bet žiūrėsim kaip bus.
Smile123, ačiū ir tau už nuomonę apie Chmieliauskienę. Dukra pradėjo mokytis  fortepijono specialybės pas ją  mirksiukas.gif
*

Manau tikrai nepasigailesit ax.gif smile.gif
Basha
Ziuriu tema visai apmirusi sad.gif Ar yra mamiciu, kuriu vaikai dabar lanko sia mokykla? Galvoju leisti dukra (ji dabar pirmoke) i sia mokykla. Ar sunku istoti? Kiek kartu per savaite vyksta uzsiemimai? Ar labai griezti mokytijai? Kazkaip nesinori, kad per rankas dauzytu ir nora atmustu biggrin.gif
Basha
verysad.gif
Basha
4u.gif
Basha
4u.gif
zvaigzne
Šią mokyklą lanko dvi mano dukros. Atrodo- patinka (studijuoja vokalą). 4u.gif Niekuo nesiskundžia. Bet jei planuojate ateityje rinktis profesionalią muziko karjerą- geriau eiti kitur, nes mokytojai nesuinteresuoti tam ruošti.
Tučka
QUOTE(Basha @ 2012 03 19, 12:53)
Ziuriu tema visai apmirusi sad.gif Ar yra mamiciu, kuriu vaikai dabar lanko sia mokykla? Galvoju leisti dukra (ji dabar pirmoke) i sia mokykla. Ar sunku istoti? Kiek kartu per savaite vyksta uzsiemimai? Ar labai griezti mokytijai? Kazkaip nesinori, kad per rankas dauzytu ir nora atmustu  biggrin.gif
*

Mano sunus lanko pirma klase. Pasirinko chorini dainavima, papildomas - fortepionas. Siaip labai patinka jam. Choro mokytoja - Lilijana Zarankienė, o fortepiono - Daiva Lukošienė. Abiem jis labai patenkintas, daug koncertu buna su choru. Na zodziu kolkas viskas puiku, ziuresim kaip bus toliau 4u.gif

Uzsiemimai vyksta 3 kartus per savaite smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.