Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baseinai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3
Zvirblis
Sveikos,

Noriu ismokti normaliai plaukti, o ne kapstytis vandeny. Patarkit, kur galiu lankyto baseina, kuriame butu mokoma plaukti, kad nebutu brangu ir netoli centro (na cia uzsimaniau!). Pasidalinkit visokia patirtim!
Čili
siulyciau Dainavos baseina, jei tik zinoma vieta tiktu biggrin.gif jis jau rekonstruotas,ir instruktoriai ismoko plaukti thumbup.gif
H@v@n@
QUOTE(Chilli @ 2005 01 09, 19:05)
siulyciau Dainavos baseina, jei tik zinoma vieta tiktu biggrin.gif jis jau rekonstruotas,ir instruktoriai ismoko plaukti thumbup.gif
*

Chilli, o kur konkrečiai čia tas baseinas yra? Ir galbūt žinai kainas?
Čili
Jis yra priesais 25-mecio turgu,per gatve nuo jo toleliaumatosi mokykla, atrogo Atzalyno vadinasi. smile.gif Ten instruktoriai tikrai neblogi, o kainu nezinau,brolio reiktu klausti unsure.gif
Betina
Girdėjau, Linijoje renkama suaugusiųjų grupė, kainų nežinau ax.gif
ledukelt
Sveiki,

noreciau paklausti gal zinote kaune neblogu ir nebrangiu baseinu kad butu galima lankyti. smile.gif

Viktorija
peledziuke
mes kiekviena savaitgali vaziuojame i Mastaiciu kolegijos baseina: labai nedidele kaina, siltas vanduo, pirtis. thumbup.gif
Shirshe
Kaune yra keli neblogi baseinai, bet ziurint ko Tu nori...
Yra buvusioje 28-oje vid.mokykloje. Kiek girdejau ten dabar po remonto, o ir kainos neblogs
Yra Vilijampolej nznau net kokioj (pavadinimo nznau) mokykloje.
Yra klube "Linija" baseinas.
Jei nestuke-yra "Mazylyje" baseinas wink.gif

va kiek pasiulymu smile.gif
Čili
Vilijampoleje yra Vilijos baseinas, jame taip pat nestukems uzsiemimai vyksta thumbup.gif
Pastaba
Yra baseinas "Silainiai", Baltu pr. pradzioj. Lankyt galima vakarais ir sestadieniais.
Silvy
QUOTE(peledziuke @ 2005 04 23, 12:27)
mes kiekviena savaitgali vaziuojame i Mastaiciu kolegijos baseina: labai nedidele kaina, siltas vanduo, pirtis.  thumbup.gif
*

paledziuke,o tikslia kaina gal butu galima suzinot? 4u.gif
Čili
QUOTE(asilisa @ 2005 04 23, 16:02)
paledziuke,o tikslia kaina gal butu galima suzinot? 4u.gif
*

as ne peledziuke, bet atsakysiu mazdaug biggrin.gif kaina apie 10lt zmogui/val. Siaip laksti nuolaidu sistema,seimai su vaiku irgi yra nuolaida man rodos..
As,kadangi tos kolegijos studente, tai nasarom einu thumbup.gif bet sestadieniais net imanmokamai.. Sitas baseinas pripazintas svariausiu Kaune,nuolat keiciasi vanduo,yra vandeny krepsinis,galima kaitintis pirtelej,nu zodziu liuks thumbup.gif o irspintele rakinamos,kas man patiko biggrin.gif
Silvy
Chilli,didelis dekui Tau 4u.gif Kaina tikrai nedidele thumbup.gif Reiks butinai ten apsilankyti. ax.gif
jolitka
Kuno kulturos institute (prie Sporto hales) 1val=10lt. Yra turkiska garu sauna ir rusiska pirtis
venita
Sveikos merginos 4u.gif
Kažkada, mokykloj, buvau pakankamai geros sportinės formos. Na tiek, kiek tik gali būti nutukęs žmogus. Baigus mokyklą pradėjau lankyti klubus. Iš pradžių aerobiką, vėliau treniruokliai. Nei vienas nei kitas man netiko, nes pirmu atveju, su mano svoriu aerobika net nerekomenduojama (o treneriams tai buvo giliai dzin), antru - tiesiog velniškai nuobodu.. doh.gif Tad kažkaip nusprendžiau, kad aš nemėgstu, ne, ne nemėgstu, o tiesiog nekenčiu sporto blush2.gif TAČIAU praitą savaitę sutikau vieną tokį super žmogeliuką - trenerį iš suomijos. Pokalbis su juo įkvėpė mane ieškoti tos MANO sporto šakos rolleyes.gif Nusprendėm, kad su mano dabartine fizine būkle geriausiai būtų pradėti nuo vandens sporto. Tad norėjau visų Jūsų nuomonės paklausti, KOKĮ KLUBĄ PATARTUMET NORINT UŽSIIMTI VANDENS AEROBIKA? Viena ausim girdėjau, kad yra toks dalykas Oazėj, bet psl nieko neradau parašyta. Dar aptikau Linija, bet ten mane nugąsdino kainos blink.gif (kaip ir oazej, beje). Užtat sužinojau, kad Kaune pakankamai daug baseinu, tik info apie juose vykstančią veiklą internete - jokios. Pamaniau, gal Jūs ką nors daugiau žinotumėt.... blush2.gif O jei ne, tai gal yra kokia grupė susidariusi į Linija eiti, nes kaip supratau ten grupėm nuolaidos.
Labai ačiū 4u.gif
Lietuvaite_
Vandens aerobika vyksta, (arba bent jau vyko rudeni) Kauno sporto mokykloj. Pirmadieniais ir treciadieniais berods susirinkdavo moteru grupele ir sportuodavo sau su trenere Milda thumbup.gif .
MELDA
QUOTE(venita @ 2006 03 05, 16:18)
Sveikos merginos  4u.gif
Kažkada, mokykloj, buvau pakankamai geros sportinės formos. Na tiek, kiek tik gali būti nutukęs žmogus. Baigus mokyklą pradėjau lankyti klubus. Iš pradžių aerobiką, vėliau treniruokliai. Nei vienas nei kitas man netiko, nes pirmu atveju, su mano svoriu aerobika net nerekomenduojama (o treneriams tai buvo giliai dzin), antru - tiesiog velniškai nuobodu..  doh.gif Tad kažkaip nusprendžiau, kad aš nemėgstu, ne, ne nemėgstu, o tiesiog nekenčiu sporto blush2.gif TAČIAU praitą savaitę sutikau vieną tokį super žmogeliuką - trenerį iš suomijos. Pokalbis su juo įkvėpė mane ieškoti tos MANO sporto šakos  rolleyes.gif Nusprendėm, kad su mano dabartine fizine būkle geriausiai būtų pradėti nuo vandens sporto. Tad norėjau visų Jūsų nuomonės paklausti, KOKĮ KLUBĄ PATARTUMET NORINT UŽSIIMTI VANDENS AEROBIKA? Viena ausim girdėjau, kad yra toks dalykas Oazėj, bet psl nieko neradau parašyta. Dar aptikau Linija, bet ten mane nugąsdino kainos  blink.gif (kaip ir oazej, beje). Užtat sužinojau, kad Kaune pakankamai daug baseinu, tik info apie juose vykstančią veiklą internete - jokios. Pamaniau, gal Jūs ką nors daugiau žinotumėt....  blush2.gif O jei ne, tai gal yra kokia grupė susidariusi į Linija eiti, nes kaip supratau ten grupėm nuolaidos.
Labai ačiū  4u.gif
*

mano situacija lygiai tokia pati,( tik va trenerio iš Suomijos nesutikau) mielai prisijungčiau mirksiukas.gif mirksiukas.gif (sporto mokykloj man truputį vanduo vėsokas, o ir vasarą jie kažin ar dirbs. g.gif
venita
O kur ta sporto mokykla? As kauniete dar nesenai, tai nzn...
Melda, as eisiu tikrai dar ne dabar. Po poros menesiu, nes biski siokiu tokiu aplinkybiu atsirado kad sportas ir vanduo man koki menesi bus schmoll.gif (kitaip tariant operuoja mane rytoj ir reiks sugyt). O is patirties galiu pasakyt, kad geriau jau vesesnis vanduo, negu kad siltesnis, nes kai silta, tai labai greit pasijunti isglebes visas nuo tos silumos ir tada tikrai sportuot nesinori... blush2.gif
NERA
Na išglebę pasijusti nespėsit, nes treniruotė trunka nepilną valandą. Pratimukai aišku pradžioje bus sunkoki, ypač su svareliai, lazdom ir t.t.-viskas tol, kol kūnas apsipras su krūviu.
MELDA
QUOTE(venita @ 2006 04 18, 13:22)
O kur ta sporto mokykla? As kauniete dar nesenai, tai nzn...
Melda, as eisiu tikrai dar ne dabar. Po poros menesiu, nes biski siokiu tokiu aplinkybiu atsirado kad sportas ir vanduo man koki menesi bus schmoll.gif (kitaip tariant operuoja mane rytoj ir reiks sugyt). O is patirties galiu pasakyt, kad geriau jau vesesnis vanduo, negu kad siltesnis, nes kai silta, tai labai greit pasijunti isglebes visas nuo tos silumos ir tada tikrai sportuot nesinori...  blush2.gif
*

DARIAUS IR GIRĖNO MOKYKLA, BUVUSI 4 VID.,TARP MIŠKO IR GRIUNVALDO GATVIŲ VYTAUTO PROSPEKTE.
Jei ką sužinosite prašom pranešti ,geriau į až.
agotas
Uzsiemimai vyksta Kauno Centro sporto mokykloje (Misko g.), I, III ir V - 18.15 val., trunka 45 min. Vanduo tikrai nera saltas, apie 26 laipsnius. Pati anksciau ejau, tikrai smagu.
venita
O gal galit dar pasakyt ir kiek kainuoja ir iki kada bus blush2.gif Nes zinau, kad vasarai baseinai paprastai uzsidaro..
agotas
QUOTE(venita @ 2006 04 30, 20:19)
O gal galit dar pasakyt ir kiek kainuoja ir iki kada bus  blush2.gif Nes zinau, kad vasarai baseinai paprastai uzsidaro..
*

1 kartas 10 lt. Kiek zinau, tai baseinas dirbs iki liepos 15 d.
MELDA
QUOTE(agotas @ 2006 05 04, 13:15)
1 kartas 10 lt. Kiek zinau, tai baseinas dirbs iki liepos 15 d.
*

O moteryčių ar daug, kokia trenerė, ar dar basaeine kas tada būna?
Mastė
dar girdejau, kad Mastaiciuose vyksta tokios treniruotes. ten kazkokia aukstesnioji mokykla yra, tai jos sporto salej. Mastaiciai, tai netoli Garliavos, kas nezinot smile.gif tik vat nezinau kaip ten su treniruotemis bus vasara... g.gif
flakita
O Oazej nebandei? Ten irgi vyksta treniruotes baseine.... thumbup.gif
mildux79
Zinau, kad aqua aerobika vykdavo Hermyje, bet tik 1-2 kartus per savaite ir ne vakare + Hermis labai prabangus ir, supranatama, brangus klubas. Nebet vasara ipirkciau abonementa, kadangi tokiu metu vyksta akcijos.
siluetas
Gal nuo rudens bus daugiau baseinų Kaune, kur galima pasimankštinti vandenyje?
beje, gal kas žino, kada po vasaros atsidaro Kauno Centro sporto mokyklos baseinas? o koks jo gylis? ar nemokantis plaukti gali eiti ar nelabai - nes į kompaniją nori jungtis žmogeliukas, kuris tik vos vos plaukia smile.gif
braskute_v
Vajei ir aš labai norėčiau. Tik kažin kokiom valandom vyksta. Pasaka, jei vakarais bigsmile.gif Prisijungčiau ax.gif
vilma-saule
aš irgi mielai prisijungčiau clap.gif
Monet
Lankau Aqua Linijoj ir man ten patinka, nors pastaruoju metu mazokai vyksta uzsiemimu ir laikai netinka.
Vakar pirma karta nuejau i Oaze AQUA, tai visai nepatiko. Baseine vyksta uzsiemimas, kiti plaukioja ziuri, vaiksto pro sali, kaip "prachodnoj dvor". Be to trenere nepataiso judesiu, nors bent jau salia manes dare tikrai neteisingai, nieko nepaaiskina apie kvepavima.
Taigi, palyginus, Linijoj tikrai geriau ir AQUA treneriai geresni smile.gif

Idomu, kaip ten, ku Misko gatvej yra baseinas? Kaip ten treneriai? Kaip baseinas, ar kai vyksta uzsiemimas, gali kiti plaukioti?
barborytė
na manau kad miško gatvėj pats sau plaukioji kaip nori ir tiek ,abejoju ar ten vyksta kokie spec užsiėmimai.Tik žinau kad nemokantiems plaukti duoda tokia lentas
agotas
Misko g. aerobika vyksta 2 takuose, o kituose vyksta uzsiemimai arba plaukioja kiti klientai. Bent jau pernai vyko 2 k. savaiteje, kaip bus siemet nezinau.
siluetas
agotas, o ten nemokantys plaukti gali lankyti vandens aerobiką? ar labai gilu?
Papildyta:
QUOTE(Monet @ 2006 09 01, 14:22)
Lankau Aqua Linijoj ir man ten patinka, nors pastaruoju metu mazokai vyksta uzsiemimu ir laikai netinka.
*

Nuo 2006-09-04 pakeisti tvarkaraščiai, yra daugiau užsiėmimų ieškok čia. Bet ir kainos pasikeitė - aišku, padidėjo po vasaros cool.gif
Man Linijoj ne visi aqua treneriai patinka - pvz. Jurga kažkaip nelabai man schmoll.gif O va Natalija thumbup.gif
agotas
QUOTE(andos @ 2006 09 04, 18:56)
agotas, o ten nemokantys plaukti gali lankyti vandens aerobiką? ar labai gilu?
Papildyta:

Nuo 2006-09-04 pakeisti tvarkaraščiai, yra daugiau užsiėmimų ieškok čia. Bet ir kainos pasikeitė - aišku, padidėjo po vasaros  cool.gif
Man Linijoj ne visi aqua treneriai patinka - pvz. Jurga kažkaip nelabai man  schmoll.gif  O va Natalija  thumbup.gif
*

Tikrai negulu, nes tas baseinas pritaikytas moksleiviams. Man atrodo, kad tam, gale, kur vyksta aerobika gylis apie 1.20. Tikrai visada sieki dugna bigsmile.gif
zilee
nu merginos, ar jau pradejote kuri eiti i ta sporto mokykla ? kaip ten? ar patinka jums?
nes as planuoju nuo spalio pradeti eiti... tai galvoju prie ko cia prisiplakus kaip sakant ax.gif nes labai jau nedrasu vienai eiti blush2.gif
siluetas
zilee, o gal žinai, kada ten būna vandens aerobikos užsiėmimai?
zilee

QUOTE(andos @ 2006 09 12, 17:28)
zilee, o gal žinai, kada ten būna vandens aerobikos užsiėmimai?
*

Merginos rase, kad neva I, III ir V -18.15. Bet tas kiek matau buvo balandzio men, idomu ar pasikeite grafikas? g.gif
Jeigu eidi, buk gerute informuok, kaip ten kas ir kur... kiek kainuoja ir t.t. 4u.gif

QUOTE(agotas @ 2006 04 27, 15:33)
Uzsiemimai vyksta Kauno Centro sporto mokykloje (Misko g.), I, III ir V - 18.15 val., trunka 45 min. Vanduo tikrai nera saltas, apie 26 laipsnius. Pati anksciau ejau, tikrai smagu.
*

raganiukshte
Sveikos visos.
Aš tai esu liekna ir svorio metimas man nemotais. Tačiau norėčiau lankyt baseiną, nes pataria daktaria. tik nežinau ką ten veikt. O be to ir plaukt nelabai moku. Gal kas galit kur patart ir kad kaina nesikjandžiotų.
zilee
QUOTE(raganiukshte @ 2006 09 17, 21:49)
Sveikos visos.
Aš tai esu liekna ir svorio metimas man nemotais. Tačiau norėčiau lankyt baseiną, nes pataria daktaria. tik nežinau ką ten veikt. O be to ir plaukt nelabai moku. Gal kas galit kur patart ir kad kaina nesikjandžiotų.
*

hm, tai gal tada gali ismokti plaukti normaliai mirksiukas.gif
arba pabandyk vandens aerobika , nors sito dar isbandziusi nesu.... bet labai noriu ax.gif
apie vandens aerobika, cia merginos yra jau prirasiusios, pagal kaina gali psirinkti nuo 60 lt iki.....
sekmes, jei eisi i vandens aerobika, parasyk, ar patiko 4u.gif
siluetas
Kauno centro sporto mokyklos baseine Miško g. (tel. 422352) vandens aerobika vyksta I, III, V -adieniais. Kaina 10 Lt. Trukmė 45 min.
Sakė, kad prieš tai tikrina dėl grybelio ir pan. - žodžiu reik ateiti ne paskutinę minutę smile.gif Jei lankai pastoviai, išduodamas pastovus leidimas smile.gif
populi
Andos,
kelinta valanda vyksta uzsiemimai?
siluetas
18.15 val. I, III, V.
Asutrikolarija*
QUOTE(lytutis @ 2006 09 18, 17:02)
Kauno centro sporto mokyklos baseine Miško g. (tel. 422352) vandens aerobika vyksta I, III, V -adieniais. Kaina 10 Lt. Trukmė 45 min.
Sakė, kad prieš tai tikrina dėl grybelio ir pan. - žodžiu reik ateiti ne paskutinę minutę smile.gif Jei lankai pastoviai, išduodamas pastovus leidimas smile.gif
*

ačiū 4u.gif ryt skambėsiu jiems ir bėgsiu į vandenuką bigsmile.gif
oje tik dabar pastebėjau kokia data žinutės doh.gif gal žinot ar kas pasikeitė? blush2.gif
Pumpuryte
Ir as ieskau info apie aqua gimnastika.
Buvau Linijoj, aqua gimnastikoj, nezinau kokia ten buvo trenere, bet man labai patiko thumbup.gif - visus stebi, kam reikia dar karta parodo judesi. Siaip, nepatikesit, bet vandeny suprakaitavau blink.gif
Siaip ta pirma treniruote net iki galo neisbuvau-galvojau paskesiu, nes labai pavargau biggrin.gif
Jei rimtai, tai nepaskestum, nes gylis nedidelis, be to trenere priziuri.
Dabar ieskau kur pigiau pardet lankyt. Galvojau apie Impuls (oaze) bet kainos ir zmoniu labai daug schmoll.gif
O i misko g. labai toli man vaziuot (nuo autostrados).
O toje mokykloje prie Savo vyksta Aqua? O Silainiuose?
Adrijana
gal jau kas nors pradejot eiti i baseina misko gatvej? ar vyksta ten dabar tos vandens treniruotes kaip patiko jeigu buvot? ir kaina ar nepasikeite? 10 lt liko?
Pumpuryte
Nieko nezinau blush2.gif Pati apie ta pati galvoju..
Speju, kad kaina galejo ir pakilti g.gif
Asutrikolarija*
sveikos, skambinau ten, tai sakė viskas taip pat - pirmadieniais trečiadieniais penktadieniais 18.15 val treniruotės. kaina 10 Lt ir dar 1 lt už tipo kojų patikrinimą kad nėra grybelio (neesmė kad jis nebūtinai turi matytis biggrin.gif ) bet pati dar nebuvau
Pumpuryte
Tai ka, belieka tik nueit ir isitikint ar ten faina ar ne?
girdejau, kad ten daug motereliu susirenka ir jei neateini is anksto tai gali ir nebeileist g.gif
Auksuole
Man irgi reikia lankyti baseiną (dėl nugaros) tad nusprendžiau paieškoti informacijos.

Kauno Plaukimo mokyklos plaukimo baseinas "Dainava"
Partizanų g. 46 Plaukimo mokykla

Ar teko kam nors čia lankytis?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.