Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Juokingos situacijos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Daisy
Na negi nebūna taip, kad kai padarot tai padarot, ir tikrai sukelia juoką.
Man buvo blush2.gif sustojau prie pašto, tvarkingai iš kart už perėjos. Susitvarkiau reikalus ir noriu įsėst į mašiną, priėjau prie galo, ir stoviu, laukiu kad pravažiuotų, kad galėčiau įlipt. Ir ką sustojo mašina, žiūriu priešais troleibusas atvažiuoja galvoju, kad nori jį praleist, nes gatvė siauroka, aš dar sustojus kelkraštyje, toliau stovim jau trise, nes troleibusas stotelėj sustojo. Vis pažiūriu į vairuotoją, o jis vis man moja kažką, galvoju kabina lotuliukas.gif , atsibodo man stovėt galvoju, greit įlipsiu, pribėgau prie durelių, o su mašina stovėjęs vyriškis pradėjo juokitis, ir parodė man į ženklą, pasirodo aš kvailelė ant perėjos stovėjau lotuliukas.gif blush2.gif gerai, kad viską nuleido juokais, o kitas būtų dar apšaukęs, kad bobom vairuot negalim doh.gif
Getter
Aš tai neperseniausiai palikau anteną plovykloj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kažkaip nesusiprotejau jos nuimt... lotuliukas.gif

Ir dar, buvo taip, kad pirmą kartą kai važiavau draugo iš darbo pasiimt...tai pasiklydau...ir neradau...draugas grįžo namo su autobusu, aš irgi kažkaip radau kelią namo...o prie namo vartų susitikom lotuliukas.gif
bitule
Nu, neiškenčiau ir as nepapasakojusi savo nuotykių per didžiuosius šių metų šalčius rolleyes.gif .
Savo senelę Mazda 323 laikau lauke, tai visai nenuostabu kad vieną šaltą rytą radau jos dureles mirtinai užšalusias doh.gif . Pirmiausia puoliau lakstyti su visokiais arbatinukais - bandžiau pilti šiltą vandenį - jokio efekto. Susinervinusi skambinu vyrui - ir gaunu patarimą brautis per bagažinę tongue.gif . Nu akurat, bagažinė atsirakina thumbup.gif , aš šiaip taip įsirangau prie vairo (vaizdas nemirtingas, nes aš toli gražu ne gimnastė, be to apsivilkusi ilgą žieminį paltą), užsikuriu mašiną ir pastebiu kad per tuos lakstymus namuose palikau rankinuką.... ph34r.gif Vėl lendu lauk per bagažinę, šutinu pasiimti svarbiausio savo atributo, o kai išeinu pro duris tiesiog suakmenėju mega_shok.gif - bagažinė užsitrenkusi, rakčiukai spynelėj, mašiniukas šildosi kuo puikiausiai tease.gif Čia jau mano nervai neišlaikė - iš virtuvės atsivilkau kirvuką mėsai kapoti ir bandžiau jėga palaužti žiemos triūsą - keliais iškreiptais būdais lupdama "užšalusias" dureles, kol pagaliau supratau, kad jos gal ir užšalusios, bet visų pirma tai ir užrakintos umn.gif . Tik tada galvą nušvietė išganinga mintis - kad kažkur namuose yra atsarginis raktas su pulteliu doh.gif , kuriuo sėkmingai ir pasinaudojau , nes visą tą laiką mašina šilo ir durelės jau buvo atitirpusios. Taigi turiningai praleidusi puikų žiemos rytą, tik valandą pavėlavusi sėkmingai nuvykau į darbą new_russian.gif Kaimynai, jaučiu, vitaminu C apsirūpino ilgam...
Pamaiva
QUOTE(bitule @ 2006 03 06, 12:49)
Nu, neiškenčiau ir as nepapasakojusi savo nuotykių per didžiuosius šių metų šalčius  rolleyes.gif .
Savo senelę Mazda 323 laikau lauke, tai visai nenuostabu kad vieną šaltą rytą radau jos dureles mirtinai užšalusias  doh.gif . Pirmiausia puoliau lakstyti su visokiais arbatinukais - bandžiau pilti šiltą vandenį - jokio efekto. Susinervinusi skambinu vyrui - ir gaunu patarimą brautis per bagažinę  tongue.gif . Nu akurat, bagažinė atsirakina  thumbup.gif , aš šiaip taip įsirangau prie vairo (vaizdas nemirtingas, nes aš toli gražu ne gimnastė, be to apsivilkusi ilgą žieminį paltą), užsikuriu mašiną ir pastebiu kad per tuos lakstymus namuose palikau rankinuką.... ph34r.gif Vėl lendu lauk per bagažinę, šutinu pasiimti svarbiausio savo atributo, o kai išeinu pro duris tiesiog suakmenėju  mega_shok.gif - bagažinė užsitrenkusi, rakčiukai spynelėj, mašiniukas šildosi kuo puikiausiai  tease.gif Čia jau mano nervai neišlaikė - iš virtuvės atsivilkau kirvuką mėsai kapoti ir bandžiau jėga palaužti žiemos triūsą - keliais iškreiptais būdais lupdama "užšalusias" dureles, kol pagaliau supratau, kad jos gal ir užšalusios, bet visų pirma tai ir užrakintos  umn.gif . Tik tada galvą nušvietė išganinga mintis - kad kažkur namuose yra atsarginis raktas su pulteliu  doh.gif , kuriuo sėkmingai ir pasinaudojau , nes visą tą laiką mašina šilo ir durelės jau buvo atitirpusios. Taigi turiningai praleidusi puikų žiemos rytą, tik valandą pavėlavusi sėkmingai nuvykau į darbą  new_russian.gif  Kaimynai, jaučiu, vitaminu C apsirūpino ilgam...
*

Oj, cia tai geras lotuliukas.gif Ir sugalvok tu man taip smagiai ryta praleisti mirksiukas.gif Nu neveltui mes moterys, vyrai tikriausiai taip nesugalvotu lotuliukas.gif Saunuole!!!
Vigilyte
Bitule, super clap_1.gif thumbup.gif , ko gero ne vienas kaimynas į darbą irgi vėlavo, nes praleisti tokią atrakciją būtų gaila:oh lotuliukas.gif
Svarbiausia nepasimetei schmoll.gif ir pasiekei savo tikslą, t.y. į darbą nuvažiavai rolleyes.gif
Getter nemirtinga hihihi.gif, tai su vyru prie vartų susitikot..., o tu jo nuvažiavai pasiimti iš darbo ...
motce
QUOTE(Getter @ 2006 03 06, 01:46)
Ir dar, buvo taip, kad pirmą kartą kai važiavau draugo iš darbo pasiimt...tai pasiklydau...ir neradau...draugas grįžo namo su autobusu, aš irgi kažkaip radau kelią namo...o prie namo vartų susitikom  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif

na o man buvo tokia situacija:
susiruosem su draugu i nida ziema, bevaziuojant autostrada baiges skystis, kuris purskiamas ant langu, o ziema be jo vaziuot tai kaip tanke doh.gif sustojom degalinej, skyscio neturi, tai prisipylem i buteli vandens ir dar muilo daug pridejom biggrin.gif o mes su draugu buvom ka tik pradeje draugaut, antras menuo tik, tai as atidariau savo masinos kapota ir sakau demonstratyviai:
- jei nezinai kur pilt tai pilk cia! dar taip su pirstu parodziau tongue.gif
nu ka, vaziuojam tokiau, o ant langu vistiek nepurskia.... Pasiziurim, liepiau as jam supilt skysti i radiatoriu lotuliukas.gif tai gerai kad variklis neuzkale blink.gif

ir dar viena karta kai gryzom is palangos, kur yra tas didziulis ziedas i autostrada, tai nepataikiau i autostrada, vaziavom visokiais sunkeliais, ten senu keliu, nuo palangos iki kauno kokias 6 valandas lotuliukas.gif o as vis sakiau - tuoj isvaziuosim i autostrada...
nodo
Isorijos tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Man buvo toks nutikimas prieš kokius penkis metus. Mudvi su seseria ir su savo mažais vaikais nutarėm nuvažiuoti i Trakų gatvėje esančią parduotuvę Ibero. Mašiną pastačiau Vokiečių gatvėje ir visai neatkreipiau dėmesio į ženklą kad negalima sustoti. Nuėjom i parduotuvę, grįžtam, pasipylė lietus, vaikai pradėjo verkti baisiausiai, puolėm į mašiną, dar kol įsodinau vaikiuką savo į kėdutę, įpuolu prie vairo, užvedu mašiną ir bandau judėti, bet kažkaip nejuda, patikrinau rankinį stabdį ir bandau gazą minti dar stipriau - nė iš vietos, bliamba galvoju gal už bordiūro ratas "užkliuvo", patikrinau - viskas gerai, bandau dar stipriau - nejuda, paskui žiūriu atbėga toks vyras su oranžine liemene rankom mojuodamas. Atsidarau dureles paklausti ko jis nori, o man jis visokiais ženklais bando rodyt, kad gi mano ratai surakinti doh.gif(sustojau draudžiamoj vietoj) O aš visai nepastebėjau nei to rakto ant rato, nei priklijuoto lapelio. Tai negana to begazuodama tą užraktą taip pasukau, kad tie vargšai jį vos nukabino. Bet šioks toks pliusas buvo - nereikėjo baudos mokėti, sako "tu tik važiuok, važiuok..." umn.gif
kristinap
Geros istorijos thumbup.gif

Mums buvo nutikusi tokia:
vasarą nusipirkom kitą mašiniuką ir po poros savaitėlių į nuvažiavom kaimą. Sekmadienį, iš ryto, prieš važiuojant namo, vyras nusprendė pasiurbliuoti saloną, bet reikėjo auto pastatyti arčiau lango, kad užtektų siurblio laido. Na ir girdžiu, kažkas negerai, vis bando užvesti, bet mašina nesikuria blink.gif visai nejauku pasidarė, persigandau, kad gal kokia mašinos problema išlindo unsure.gif . Vyras kapotą atsidaręs bandė išsiaiškinti kame bėda, bet... schmoll.gif . Tada pradėjom auto žinovams skambinėti, konsultuotis, bet ir tie ne ką galėjo patarti. Dar pastebėjau, kad kažkokia lemputė dega, bandant užvesti, kurios seniau nebuvau mačiusi šviečiant g.gif .
Paskui susiprotėjom pasiskambinti į firmą, įrenginėjusią signalizaciją. Tik vyras spėjo apie tą lemputę užsiminti, tai pašnekovas aname laido gale ir sako "aaa, tai čia gamyklinis imobilaizeris, rakto neatpažįsta, gal čypui kas atsitiko" blink.gif . Nu ir vyras persigando po šitų žodžių lotuliukas.gif pasirodo iš vakaro jis krapštinėjo auto raktą (norėjo apšvietimo lemputę sutvarkyti) ir kai jį atidarė iš vidaus iškrito kažkoks stikliukas-niekutis. Vyras nesupratęs kas čia per daiktas (pats elektronikas būdamas hihihi.gif ) išmetė į šiukšles doh.gif frusty.gif . Na tada ir prasidėjo didysis ieškojimas. Gerai, kad nebuvo šiukšlės į šiukšlyną iškeliavusios. Net azartas pagavo ar rasim, vyras mintimis jau į Vilnių keliavo atsarginio rakto atvežti lotuliukas.gif .
Bet pabaiga gera. Tai ką vyras išmetė, žmona rado assa.gif clap.gif . Kaip visiem tuo metu palengvėjo žodžiais neperteiksiu karsta.gif yahoo.gif
Viso to nebūtų įvykę jei pirkdami auto būtume žinoję, kad yra imobilaizeris, paprastai pardavėjai būna parašę visus privalumus cool.gif . Kai prisimenam šią istoriją saldžiai pasijuokiam lotuliukas.gif
Constansa
thumbup.gif thumbup.gif istorijos
mano kokią dabar prisimenu, tai tik lengvai blondiniška. kai nusipirkau mašiną, variau į univerą ar įskaitos ar egzo laikyti. laukėm rezultatų, susivėlinom, sužinojau vienas paskutinių, tai buvo apie 8 vakaro. ir buvo žiema. ateinu prie mašinos, nusivalau sniegą, noriu kurti, nesikuria. aplinkui nėra jokių pažįstamų. grįžau į univerą, radau tą patį dėstytoją dar neišvažiavusį namo, paprašiau pagalbos. jis atėjo prie mano mašios, bandė užvesti ir t.t. sako nėr benzino (lemputė ir nedegė). užtikrinau jį, kad benzino yra ir kad aš ne blondinė iš anekdotų, todėl jis tikrino mašiną toliau. atidarė kapotą, pradėjo kažką knebinėti ir vėl man: nėra benzino. sėdom į jo mašiną ir nuvarėm į kolonėlę (dar katedroje teko vandens 5 l. butelį išpilti, kad tarą turėtume). nupirkom benzino, grįžom, supylėm ir mašina užsivedė iš pirmo karto blush2.gif blush2.gif
Getter
Atgaivinkit šią temą...juk tema thumbup.gif prisijuokt galima...
Greit visi ir visos rašot juokingas istorijas ax.gif
motce
paskutine istorija: pastate draugas i garaza masina, o as su savo masina atvaziavau jo paimti, kad nereiketu eiti. Ai, galvoju, kol uzdarys vartus reikia apsisukt. Sukuosi, ziuriu draugas kazko rekia, sustojau, galvoju reikia vaziuot atgal. Vaziuoju, dar labiau rekia...
Tai pasirodo uzvaziavau ant jo ridikulia, pastovejau, o paskui vaziuodama atgal dar karta pervaziavau doh.gif lotuliukas.gif
man kazkaip labai daznai tokios istorijos nutinka, nors visai as ne blondine blush2.gif 4u.gif
indruzele
Gal ir nelabai juokinga, bet irgi parasysiu:
Vidury Amsterdamo, vakaras. Jau noriu vaziuot namo, einu prie masinos... pasirodo, ratai uzblokuoti! As gi, nepamacius toje gatveje mokejimo automato, pagalvojau, kad cia nereikia... o pats centras, Herrengracht! doh.gif Nedasilo, kad jis ir uz kampo galetu buti. Kas gi beliko: kreditines neturiu, grynais tik kitame miesto gale susimoketi galima, pinigu taxui gaila... E inu i diske...
I sgirdau, kad gatves menininku pora lietuviskai kalbasi, uzkalbinau, kavos pakvieciau. O jau kalbos atradom! O dar ir bendru pazistamu, per devynis kampus! Jie man savo " Vilniaus Banko" paskolino, susimokejau, net subines nuo "zabegaljkos " kedes nepakeldama...
Zmoniskai, tsakant thumbup.gif
Aliondra
Mano irgi nelabai linksma istorija, tik ydomi tuo, kad dar be pabaigos.
Atsitiko visakas vakar, gyvenu nedideliame miestelyje, dirbu imonėje, kuri turi patalpas prie pat miesto savivaldybės. Vietos stovėjimui apie tą savivaldybę labai daug, žinoma mašinų irgi nemažai. ten ir statom visi ir meras ir seniūnas ir aš savo mažytę VW Lupo ir mūsų direktorius ir stomotologė, kur už sienos dirba ir jos pacientai ir šiaip interesantai visų aplinkui institucijų. Aikštelė didelė - vietos visiems užtenka. Aš pati radau tokią mielą viečikę palei mažą galvelę prie pat savivaldybės sienos. Telpa ten tik kokios 3-4 mašinos. Sakiau mano mašinytė maža, daug vietos neužima, parkuojuosi tvarkinagi pagal taisykles. Pastebėdavau, kad šalia mano mašinos vis atsistoja tokios naujos, blizgančios Audikės ir Mitsubishisiai, mano mašinytė irgi graži, blizga, nauja 2002 metų, ant galinio stiklo didelis ženklas 70. Vakar vakare gerokai po 17 valandos susiruošiau namo žiūriu gi prie mano mašinos stovi ta nauja Mitsubishi, tik stovi ji ne greta kip visada, bet taip, kad aš niekaip neišvažiuosiu, žodžiu atsistojo skersai man už galo.o mašinos nosytė (maniškės) beveik į sieną atsirėmusi, sakiau, kad parkuoju tvarkingai, taupydama vietą,. Prieinu, pasižiūriu, taigi matosi, kad piktybiškai taranuotas stovintis automobilis. Grižtu atgal i kontorą, pasijuokiu su bendradarbiais, galvoju kažkas trumpam užsuko į savivaldybę ir tuoj išeis. Kur tau!Niekas niekur neina. Einu dar kartą apsižiūrėti kiek tos vietos turiu pro sieną gal išsukčiau, ogi žiūriu už priekinio valytuvo užkištas lapelis, ten ant A4 formalo kompiuteriu atspausdintas toks tekstas: PRAŠOME ČIA NESTATYTI MAŠINOS. ŠIOS MAŠIMŲ STOVĖJIMO VIETOS YRA VIP. Būtent taip ir parašyta, su klaida ir VIP paryškintas. Aš tai žinau ką reiškia žodis VIP, bet matyt tas kas sugalvojo ir kas rašė - nelabai, nes nelabai jis čia dera su visu sakiniu ir aplamai... Juokiuosi atsistojusi vidury kiemo ir ką daugiau galiu padaryti. Atvažiavo mano direktorius, atsivežė fotoaparatą, viską nufotografavo, nufilmavo. Pasirodo aš ir pati nežinojau visų savo mašinos galimybių - visdėlto truputuką atsirėmusi į tą blizgančią Mitsubishi truputuką paprakaitavusi ir vel bakstelėjusi jai į šoną, pagaliau išvairavau ant šaligalvio, prasukau (vos vos) pro savivaldybės laiptus ir atsidūriau LAISVĖJE.
Esmė tame, kad jokio ženklo, kad tos vietos palei sieną rezervuotos ar yra VIP (absurdiškai skamba) nėra, juk vieną dieną VIP-as gali sugalvoti statyti mašiną palei kitą sieną ir ką? Ten jau bus jo stovėjimo vieta, į kurią niekas neturi teisės statyti automobilio? Nemanau. Taip kaip nemanau, kad paliksiu šitą įvykį ramybėje, vietiniame laikraštyje tikrai atsiras straipsniukas su nuotarukomis. Šiandien atvažiavusi vėl ten pat pastačiau mašiną, tik dabar esu pasiruošusi taranavimui ar net padangų badymui. Gėda turėtų būti aukštiems pareigūnams taip elgtis . Vaikiška sakyčiau. Va grįšiu namo ir nuotraukytes čia į forumą dar įmesiu, tegu žinosi, kad nešpietna aš moteriškė.
JOLITUKAS
Parašysiu keletą juokingai absurdiškų istorijų, kurių dalyvių t.y. vairuotojų elgesio niekaip negaliu suprasti:

1. Važiuoju vieną saulėtą rytą į darbą, na priešais mane neramus pilietis muistosi su Golfu, o dar prieš jį policijos ekipažas, o dar prieš ji... (juokauju, daugiau nevardinsiu wink.gif ). Taigi, kolona po truputį, bet stabiliai juda į prieki. Staiga žiuriu ir negaliu patikėti savo akimis: golfukas pasimuistė ir tiesiai ant traukinių pervažos šoko aplenkinėti policininkų automobilį. Aišku, iškarto įsijungė policijos švyturėliai ir berniokas už kelių metrų buvo sustabdytas. Kaip sakoma durną ir bažnyčioj muša...

2. Irgi su policininkais, tik šį kartą jie stovėjo priešais mane, o prieš policininkus stovėjo dar vienas mašiniukas. Kaip ir priklauso raudona spalva - visi kantriai, draugiškai laukiam. Tik užsidegė geltona, kad raus priešais stovėjęs automobilis iš vietos.... Kaip ir reikia tikėtis viskas baigiasi kaip ir pirmoj istorijoj biggrin.gif

miauka
blush2.gif
QUOTE(JOLITUKAS @ 2006 03 21, 15:51)
Parašysiu keletą juokingai absurdiškų istorijų, kurių dalyvių t.y. vairuotojų elgesio niekaip negaliu suprasti:

1. Važiuoju vieną saulėtą rytą į darbą, na priešais mane neramus pilietis muistosi su Golfu, o dar prieš jį policijos ekipažas, o dar prieš ji... (juokauju, daugiau nevardinsiu wink.gif ). Taigi, kolona po truputį, bet stabiliai juda į prieki. Staiga žiuriu ir negaliu patikėti savo akimis: golfukas pasimuistė ir tiesiai ant traukinių pervažos šoko aplenkinėti policininkų automobilį. Aišku, iškarto įsijungė policijos švyturėliai ir berniokas už kelių metrų buvo sustabdytas. Kaip sakoma durną ir bažnyčioj muša...

2. Irgi su policininkais, tik šį kartą jie stovėjo priešais mane, o prieš policininkus stovėjo dar vienas mašiniukas. Kaip ir priklauso raudona spalva - visi kantriai, draugiškai laukiam. Tik užsidegė geltona, kad raus priešais stovėjęs automobilis iš vietos.... Kaip ir reikia tikėtis viskas baigiasi kaip ir pirmoj istorijoj  biggrin.gif
*

oi zinok buna tokiu kvailu dienu blush2.gif ir itariu, kad daugumai, is sono aisku atrodo doh.gif
Toks zioplumo priepolis neaplenke ir musu blush2.gif
Buvo aplankyt draugo mamos, susiruosem namo vaziuot, sukrovem tasias ir i trasa. Vaziuojam ziurim mentai saudo, draugas:"O ziurek cia mentai saudo."As dar saugos dirza prisisegiau.Skambina jo mama ,sako tase viena pamirsom, na mes apsisukom pasiemem tases ir vel namo. Vaziuojam , draugas biskiuka virsija, tik sako oi pyp cia gi mentai stovejo, pasiziurim mes i vieta kur jie stovejo, o jie jau lazdike majoja smile.gif Va tokia skleroze abiems smile.gif

o man buvo irgi bajeris. Stoviu as ant sank., o ten labai sunku pasukt, gaudau vis momenta kada bus galima sukt, nervingai maigau pavaras. Ziuriu geras momentas sukt, pradejau judet ogo atgal vaziuoju doh.gif Is to maigimo ir ijungiau atbulini tongue.gif Vyruko kuris stovejo po manes veidas buvo blink.gif Gerai, kad laiku susigrebiau ir sustojau smile.gif

Kenya
Aš jau pasakojau šitą įvykį prie žioplumo temos, bet įmesiu ir čia biggrin.gif

Žodžiu taip, prieš mėnesį (lyg tyčia pirmadienį) buvo mano gimtadienis. Diena pasitaikė be galo graži (panašiai, kaip šiandien): švietė saulė, buvo daug sniego, ir be galo šalta, termometras rodė -10 wink.gif Na, bet aš tik iki mašinos, kuri stovi čia pat, kieme, nubėgsiu ir tikrai nesušalsiu schmoll.gif Išeinu, užrakinu duris, šuniui dar skanėstą numetu, kad veikti turėtų ką (beje, mes name gyvename) ir traukiu prie mašinos. Paspaudžiu signalizacijos pultelį, atsirakinu ją ir jau darysiu dureles, o jos, gyvatės, nė iš vietos - prišalo. Ai, dzin, galvoju, keleivio durelės gal atsidarys apeinu mašiną, signalizacija užsirakino (nes jei per 30 s durelių neatidarau, signalizacija mašiną užrakina), bet aš vėl atsirakinau, paplėšiau tas dureles, uf, viskas ok, atsidarė. Numetu ant keleivio sėdynės rankinę, ant savo sėdynės raktelius ir iš vidaus atsidarau vairuotojo dureles beigi vėl jas uždarau. Tada, kad nereikėtų laipioti iš vienos vietos į kitą, elegantiškai išlipu iš mašinos, uždarau keleivio dureles ir apeinu, norėdamas įsėsti iš savo pusės... Ir jau betiesdama ranką vairuotojo durelių link, netikėtai išgirstu elegantišką pypt bei suprantu, kad mašina UŽ-SI-RA-KI-NO... blink.gif
Taigi, likau stovėti 10 laipsnių šaltyje prie užsirakinusios mašinos... Žinau, kad turiu atsarginį raktą, žinau, kad jis yra namie ir netgi žinau, kur... Bet taip pat žinau, kad mano raktai nuo namų yra rankinėje, kuri, po velnių, guli mašinoje ant keleivio sėdynės!!! unsure.gif
Juokdamasi pati iš savęs ir iš savo dabar jau nevykusio gimtadienio ryto, skambinu brangiausiajam ir prašau atvažiuoti manęs gelbėti... Deja, jis susirinkime ir atvažiuoti negalės Tada prisimenu, kad yra dar vienas žmogus, turintis raktus nuo mūsų namo - brangiausiojo mama ax.gif Ką gi, teko skambinti jai, žadinti iš miego ir maldauti, kad kuo greičiau atvažiuotų, nes aš į darbą katastrofiškai vėluoju, o vėluoti negaliu unsure.gif Turėdama minty tai, kad mama gyvena Rukainiuose, o mes prie Nemenčinės, primečiau, kad skubėdama ji gal atvažiuos per pusvalandį... Gal... Taigi, nebeliko nieko kita, kaip tik slampinėti aplink savo automobilį, aplink namus, grožėtis gamta ir pavydėti šuniui jo kailio... Mama atvažiavo po valandos...
PABAIGA... smile.gif
Forget-it
QUOTE(Mylda @ 2006 03 24, 16:43)
Aš jau pasakojau šitą įvykį prie žioplumo temos, bet įmesiu ir čia biggrin.gif

Žodžiu taip, prieš mėnesį (lyg tyčia pirmadienį) buvo mano gimtadienis. Diena pasitaikė be galo graži (panašiai, kaip šiandien): švietė saulė, buvo daug sniego, ir be galo šalta, termometras rodė -10 wink.gif Na, bet aš tik iki mašinos, kuri stovi čia pat, kieme, nubėgsiu ir tikrai nesušalsiu  schmoll.gif  Išeinu, užrakinu duris, šuniui dar skanėstą numetu, kad veikti turėtų ką (beje, mes name gyvename) ir traukiu prie mašinos. Paspaudžiu signalizacijos pultelį, atsirakinu ją ir jau darysiu dureles, o jos, gyvatės, nė iš vietos - prišalo. Ai, dzin, galvoju, keleivio durelės gal atsidarys  apeinu mašiną, signalizacija užsirakino (nes jei per 30 s durelių neatidarau, signalizacija mašiną užrakina), bet aš vėl atsirakinau, paplėšiau tas dureles, uf, viskas ok, atsidarė. Numetu ant keleivio sėdynės rankinę, ant savo sėdynės raktelius ir iš vidaus atsidarau vairuotojo dureles beigi vėl jas uždarau. Tada, kad nereikėtų laipioti iš vienos vietos į kitą, elegantiškai išlipu iš mašinos, uždarau keleivio dureles ir apeinu, norėdamas įsėsti iš savo pusės...  Ir jau betiesdama ranką vairuotojo durelių link, netikėtai išgirstu elegantišką pypt bei suprantu, kad mašina UŽ-SI-RA-KI-NO...  blink.gif
Taigi, likau stovėti 10 laipsnių šaltyje prie užsirakinusios mašinos... Žinau, kad turiu atsarginį raktą, žinau, kad jis yra namie ir netgi žinau, kur... Bet taip pat žinau, kad mano raktai nuo namų yra rankinėje, kuri, po velnių, guli mašinoje ant keleivio sėdynės!!!  unsure.gif
Juokdamasi pati iš savęs ir iš savo dabar jau nevykusio gimtadienio ryto, skambinu brangiausiajam ir prašau atvažiuoti manęs gelbėti... Deja, jis susirinkime ir atvažiuoti negalės  Tada prisimenu, kad yra dar vienas žmogus, turintis raktus nuo mūsų namo - brangiausiojo mama  ax.gif  Ką gi, teko skambinti jai, žadinti iš miego ir maldauti, kad kuo greičiau atvažiuotų, nes aš į darbą katastrofiškai vėluoju, o vėluoti negaliu  unsure.gif Turėdama minty tai, kad mama gyvena Rukainiuose, o mes prie Nemenčinės, primečiau, kad skubėdama ji gal atvažiuos per pusvalandį... Gal... Taigi, nebeliko nieko kita, kaip tik slampinėti aplink savo automobilį, aplink namus, grožėtis gamta ir pavydėti šuniui jo kailio... Mama atvažiavo po valandos...
PABAIGA...  smile.gif
*

ta pati problema būna mano vyrui su mano mašina, kai užvedi ji užsirakina, o jis ne karta su atvirom durelėm užvedė ir išlipo langų valyt, gerai kai tiek keli kartai prie namų buvo, ir jis manes laukė, tad grįžau namo paėmiau raktus ir viskas liux, bet viena karta susiruošem i kelione, ir jis iš ryto pameme atsargini pulteli kad patikrinti tepalus ir t.t, na po darbų išvažiavom, vyras atidavem man ta atsargini pultelį, ir aišku ant rytojaus pasikartojo ta pati situacija, be manes jis nuejo užvesti mašinos, tad ir vėl užsirakino, visa laime kad turėjau atsargini pulteli, o mes randames kitam mieste iki namų gan tolokai. tai dabar kiekviena karta kai vyras važiuoja su mano mašina pasakau, pas mane užvedus iš kart užsirakina. smile.gif
Getter
Dar kartą paskaičiau ir prisijuokiau lotuliukas.gif
Kabinu temą į viršų mirksiukas.gif
Gera humoro dozė dar niekam nepamaišė thumbup.gif
Shindila

o kaip baigesi ši istorija???
QUOTE(Aliondra @ 2006 03 21, 11:59)
Mano irgi nelabai linksma istorija, tik ydomi tuo, kad dar be pabaigos.
Atsitiko visakas vakar, gyvenu nedideliame miestelyje, dirbu imonėje, kuri turi patalpas prie pat miesto savivaldybės. Vietos stovėjimui apie tą savivaldybę labai daug, žinoma mašinų irgi nemažai. ten ir statom visi ir meras ir seniūnas ir aš savo mažytę VW Lupo ir mūsų direktorius ir stomotologė, kur už sienos dirba ir jos pacientai ir šiaip interesantai visų aplinkui institucijų. Aikštelė didelė - vietos visiems užtenka. Aš pati radau tokią mielą viečikę palei mažą galvelę prie pat savivaldybės sienos. Telpa ten tik kokios 3-4 mašinos. Sakiau mano mašinytė maža, daug vietos neužima, parkuojuosi tvarkinagi pagal taisykles. Pastebėdavau, kad šalia mano mašinos vis atsistoja tokios naujos, blizgančios Audikės ir Mitsubishisiai, mano mašinytė irgi graži, blizga, nauja 2002 metų, ant galinio stiklo didelis ženklas 70. Vakar vakare gerokai po 17 valandos susiruošiau namo žiūriu gi prie mano mašinos stovi ta nauja Mitsubishi, tik stovi ji ne greta kip visada, bet taip, kad aš niekaip neišvažiuosiu, žodžiu atsistojo skersai man už galo.o mašinos nosytė (maniškės) beveik į sieną atsirėmusi, sakiau, kad parkuoju tvarkingai, taupydama vietą,. Prieinu, pasižiūriu, taigi matosi, kad piktybiškai taranuotas stovintis automobilis. Grižtu atgal i kontorą, pasijuokiu su bendradarbiais, galvoju kažkas trumpam užsuko į savivaldybę ir tuoj išeis. Kur tau!Niekas niekur neina. Einu dar kartą apsižiūrėti kiek tos vietos turiu pro sieną gal išsukčiau, ogi žiūriu už priekinio valytuvo užkištas lapelis, ten ant A4 formalo kompiuteriu atspausdintas toks tekstas: PRAŠOME ČIA NESTATYTI MAŠINOS. ŠIOS MAŠIMŲ STOVĖJIMO VIETOS YRA VIP. Būtent taip ir parašyta, su klaida ir VIP paryškintas. Aš tai žinau ką reiškia žodis VIP, bet matyt tas kas sugalvojo ir kas rašė - nelabai, nes nelabai jis čia dera su visu sakiniu ir aplamai... Juokiuosi atsistojusi vidury kiemo ir ką daugiau galiu padaryti. Atvažiavo mano direktorius, atsivežė fotoaparatą, viską nufotografavo, nufilmavo. Pasirodo aš ir pati nežinojau visų savo mašinos galimybių - visdėlto truputuką atsirėmusi į tą blizgančią Mitsubishi truputuką paprakaitavusi ir vel bakstelėjusi jai į šoną, pagaliau išvairavau ant šaligalvio, prasukau (vos vos) pro savivaldybės laiptus ir atsidūriau LAISVĖJE.
Esmė tame, kad jokio ženklo, kad tos vietos palei sieną rezervuotos ar yra VIP (absurdiškai skamba) nėra, juk vieną dieną VIP-as gali sugalvoti statyti mašiną palei kitą sieną ir ką? Ten jau bus jo stovėjimo vieta, į kurią niekas neturi teisės statyti automobilio? Nemanau. Taip kaip nemanau, kad paliksiu šitą įvykį ramybėje, vietiniame laikraštyje tikrai atsiras straipsniukas su nuotarukomis. Šiandien atvažiavusi vėl ten pat pastačiau mašiną, tik dabar esu pasiruošusi taranavimui ar net padangų badymui. Gėda turėtų būti aukštiems pareigūnams taip elgtis . Vaikiška sakyčiau. Va grįšiu namo ir nuotraukytes čia į forumą dar įmesiu, tegu žinosi, kad nešpietna aš moteriškė.
*

lukne1
na,matau ,kad cia visoms "gerai" sekasi kelyje:) su moteriskem tikrai nepanuobodziausi...
man vakar irgi juokinga situacija nutiko...lekiau per viena toki miesteli, kuriame gal 500 gyventoju (myniau i parduotuve), ogi islekiu is uz posukio ir matau policininku auto. taip pasimeciau, juk velykos ir dar tokiam kaime tikrai nesitikejau ju...is tos nuostabos net pati sustojau:) o jau jiems nieko kito ir neliko ka daryt, tik islipt is masinos ir patikrinti dokumentus, bet juokesi ir jie, ir as....
kazkokia mistika, teises turiu jau daugiau nei 5 m., bet policininkai stabde 3 kartus -karta uzsienyje, kur jie niekada nieko nestabdo, bet mane kazkodel sustabde, mat nusprende, kad narkotiku turiu: doh.gif ir du kartus tame kaime, kur ju is viso niekada nebuna.....
Papildyta:
o su uzsirakinusia masina irgi turejom ivyki, tik jis baiges liudniau... viena vakara su brangiausiu nulekem i centra pasivaiksciot (tai buvo gal pries kokius penkis m. ir musu masiniuke centrinio nebuvo). nepamenu detaliu, tik prisimenu,kad kazka "gudraus" padariau ax.gif ir auto uzsirakino, o jos atrakinti - negalim. ir ka? ejom pas saugojimo aiksteles sarga prasyt plaktuko ir dauzem galini langa....
Vaidule1
Oi pasilinksminau beskaitydama lotuliukas.gif aisku, smagu kaip tikrai lietuvei, kad pati dar taip nepapuoliau ax.gif Bet uztat mano vyras panasiai pridirbo. Turejau renault laguna, biski tiuninguota, del spoilerio ant shiknos, bagazines dangtis del to buvo sunkus, todel jei blogai uzdarydavom bagazine, nesimatydavo kad kazkas ne taip. Taip pat visos spyneles buvo uzkiztos, raktu duru atrakinti neidavo, tik su signalizacijos pulteliu.
Viena ryta, atejus i stovejimo aikstele pasiimti masiniuko, ji nerodo jokiu gyvybes zenklu. Nereaguoja nei i signalizacijos pulteli, nei i rakto imobilaizeri. Einam su vyru ratu aplink masiniuka, ir vis bandom. Speliojam, ar baterke pultelyje nusedo, ar masina uzsilenke, ar siaip akumas masinos nudvese. Baterija pultelio - negali buti, ka tik ideta signalizacija ir pultelis net nenuciupinetas. Masina uzsilenke - irgi nelabai tiketina, ka reikejo, viskas suremontuota ir pakeista. Lieka vienintele problema - akumuliatorius nudvese per savaitgali. Tada kyla klausimas kodel. Pirma mintis, kad akuma nudvasino kazkurios blogai uzdarytos dureles. Vyras eina ratu ir visas tikrina. Ir ka galvojat - bagazine neuzdaryta. As jau ir apsidziaugti spejau, pagaliau pateksim i vidu. Vyras iskilmingai istaria tokius zodzius "tai va del ko akuma numire, gi bagazine neuzdaryta", su tais zodziais jis nuo dusios trinkteli bagazines dangciu, uzdarydamas ji taip kaip priklauso. doh.gif As net atisedau, sakau jam, kad jis ka tik ateme is manes paskutine galimybe laiku atsidurti darbe, ir tik tada jam dasuto, kad per bagazine buvo galima patekti ir i salona verysad.gif Primenu, kad visos spyneles uzkiztos nuo vagiuku, ir patekti galima tik su pulteliu. O kadangi akumas nudvesses - ji reikia pakrauti, ir pakrauti jo neisimant......
Ech nusispjoviau tada, atlekiau i darba (tuomet dirbau servise), pasiemiau elektrika su veikianciu akumu ir krokodilais ir gryzom atgal i aikstele. Aciu dievui buvo jau silti orai, masinele pastovejo saulutej, ir to uzteko kad akumas dar siek tiek parodytu gyvybes ir signalizacija suveike. Taip mes patekom vidun, siek tiek pakrovem akuma, toliau jau pasikroviau kelyje....
Ech tie vyrai, o mus moteriskes dar blondinem vadina doh.gif
Getter
QUOTE(Vaidule1 @ 2007 04 09, 22:44)
Oi pasilinksminau beskaitydama  lotuliukas.gif aisku, smagu kaip tikrai lietuvei, kad pati dar taip nepapuoliau  ax.gif  Bet uztat mano vyras panasiai pridirbo. Turejau renault laguna, biski tiuninguota, del spoilerio ant shiknos, bagazines dangtis del to buvo sunkus, todel jei blogai uzdarydavom bagazine, nesimatydavo kad kazkas ne taip. Taip pat visos spyneles buvo uzkiztos, raktu duru atrakinti neidavo, tik su signalizacijos pulteliu.
Viena ryta, atejus i stovejimo aikstele pasiimti masiniuko, ji nerodo jokiu gyvybes zenklu. Nereaguoja nei i signalizacijos pulteli, nei i rakto imobilaizeri. Einam su vyru ratu aplink masiniuka, ir vis bandom. Speliojam, ar baterke pultelyje nusedo, ar masina uzsilenke, ar siaip akumas masinos nudvese. Baterija pultelio - negali buti, ka tik ideta signalizacija ir pultelis net nenuciupinetas. Masina uzsilenke - irgi nelabai tiketina, ka reikejo, viskas suremontuota ir pakeista. Lieka vienintele problema - akumuliatorius nudvese per savaitgali. Tada kyla klausimas kodel. Pirma mintis, kad akuma nudvasino kazkurios blogai uzdarytos dureles. Vyras eina ratu ir visas tikrina. Ir ka galvojat - bagazine neuzdaryta. As jau ir apsidziaugti spejau, pagaliau pateksim i vidu. Vyras iskilmingai istaria tokius zodzius "tai va del ko akuma numire, gi bagazine neuzdaryta", su tais zodziais jis nuo dusios trinkteli bagazines dangciu, uzdarydamas ji taip kaip priklauso.  doh.gif As net atisedau, sakau jam, kad jis ka tik ateme is manes paskutine galimybe laiku atsidurti darbe, ir tik tada jam dasuto, kad per bagazine buvo galima patekti ir i salona  verysad.gif Primenu, kad visos spyneles uzkiztos nuo vagiuku, ir patekti galima tik su pulteliu. O kadangi akumas  nudvesses - ji reikia pakrauti, ir pakrauti jo neisimant......
Ech nusispjoviau tada, atlekiau i darba (tuomet dirbau servise), pasiemiau elektrika su veikianciu akumu ir krokodilais ir gryzom atgal i aikstele. Aciu dievui buvo jau silti orai, masinele pastovejo saulutej, ir to uzteko kad akumas dar siek tiek parodytu gyvybes ir signalizacija suveike. Taip mes patekom vidun, siek tiek pakrovem akuma, toliau jau pasikroviau kelyje....
Ech tie vyrai, o mus moteriskes dar blondinem vadina doh.gif
*

thumbup.gif Nerealiai cool.gif
Dėl blondinių tai tikrai kad veltui doh.gif
Neseniai buvau servise, o kad iš jo išvažiuoti reikia atbuliniu apie 2,5-3m pavažiuoti tarp sienų ir tada jau pro vartus cool.gif Tai gerasis servisistas pasiūlė - "Duokit aš jums išvairuosiu" - as į jį pažiūrėjau - blink.gif sakau - "Ne blondinė - pati galiu tongue.gif " lotuliukas.gif
Vaidule1
ax.gif Geras, o as kaip tik ne taip seniai persidaziau i blondines, ivairumo deliai. Ir visai neseniai uzsikepiau savo masiniuko salona persiuti PATI. Aisku, rinkausi informacija kas ir kaip, keleta menesiu masciau visokius niuansus kurie gali nutikti. Zodziu, nulekiu i parduotuve, kuri prekiauja dirbtinem odom ir alcantara, pradedu prasyti, kad to tiek atmatuotu, ano aniek. Pardavejas klausia pas ka vesiu salona siuti, atsakau niekur nevesiu, o bandysiu pati. Jo akys jau issiplete (primenu as blondine, auksti kulnai, ilgi nagai). Pradejo jis man biski patarimu duoti apie sita visa reikala, as galva linkt, kad ta jau zinau, ir ta zinau, ir anas jau numatyta, o jam akys vis pleciasi ir pleciasi. Jau kai viska surinko kas man bus reikalinga sitam projektui, as jam tyliai ir sakau iseidama "as nesu blondine is prigimties, as tik laikinai persidaziau". Zmogus susinepatogino be galo...
pinga
Prisimenu ir aš vieną istoriją iš pirmųjų vairavimo mėnesių doh.gif
Ogi išsiruošiau į Rusų dramos teatrą. Atriedėjau Basanavičiaus gatve ir ką, prie teatro pasuku į skersgatvį, randu aikštelę, pasistatau auto ir laiminga kulniuoju kultūrintis biggrin.gif Nugi girdžiu, man už nugaros kažkas "panele, ir kur žygiuojat?" Atsisuku, o ten policininkas stovi. Aš ką - "nu į teatrą", sakau. Policininkas: "O kodėl per "plytas" į teatrą važinėjat? "Kokias plytas" - net nustėrau doh.gif "Va", rodo jis man į tą pusę, iš kur įsukau, "plyta", ar ženklų nepažįstat? Teatro gatvėj vienpusis eismas" doh.gif Pasimečiau kaip mažas vaikas, rankos kojos dreba, stoviu visa raudona - pirma mano pažintis su policija, kas bus.. Per plytą prieš eismą.. doh.gif Policininkas turbūt pamatė, kad mergaitė dar negausiai vairavimo patirties turi ir atlėgusiu tonu man "gerai, šį kart tiek to, ateičiai išmokit ženklus stebėt, o dabar patraukit automobilį iš Ukrainos ambasados aikštelės ir keliaukit į savo teatrą" doh.gif doh.gif Tai aš, pasirodo, dar ir auto rezervuotose diplomatų vietose pasistačiau.. O ką, atvažiavau prieš eismą, visi ženklai gi į kitą pusę žiūri.. doh.gif
Visa laimė, kad tas policininkas ne kelių, o viešosios policijos atstovas buvo (tvarkai ir saugumui prie ambasados palaikyti), kitaip nežinau, ar taip lengvai išsisukusi būčiau ax.gif
anglė_ligonė
lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif super istorijos.
Papasakosiu ir as na,cia jau greiciau verkti norejosi,nei juokti,nors aisku griztant namo po "(ne)laimingo nutikimo".
Issiruosem su drauge ir jos draugu pakeliaut.Sumastem prie Ginuciu maluno (Ignalinos raj.) nuvaziuot,netoli nuo jo jau buvo pastatytas BITES bokstas(ten galima uzlipt ir nuo jo matosi daugybe ezeru).Na ka palaipiojome,pasifotografavome,einame link masinos,o gi ziurime rakteliai viduje doh.gif doh.gif ,dureles uzrakintos visos.Na ka iki namu ~100km,atsarginis raktas yra,bet-Kaune,tevai Vilniuje.Vilnius-Kaunas-Ginuciai,galvojame ,kad cia tik kritiskiausiu atveju skambinsim,nors aisku ,kas kritiskiau ,gali but.Ziuriu liukas truputi pradarytas,bet su kuo ta rakteli ,vidury misko paiimsi?Reikia vielutes,bet kur gauti??Bokstas aptvertas tvora,nes iejimas mokamas,o skyle prakirpta,siaip ne taip,vos ne kruvinais pirstais islanksteme viela,ir siaip ne taip istraukeme raktelius,tada vaziavome namo.Dekojame tiems,kas pagailejo susimoket kelis litus uz iejima,ir prakirpo ta skyle blush2.gif mirksiukas.gif
zhmonija
Na mano istorija gal ne tiek juokinga, bet man paciai ironiska sypsenele sukele smile.gif
Griztu namo velai velai vakare..ivairuoju i savo daugiabucio kiema ir dairaus vieteles (atsargai minty turiu viena tarpeli gatveje matyta) - yra kazkoks.. na ir dar keletas, kur tilptu po 2/3 masinos is plocio. tai bandau i viena, kur is ilgio.. prieky skersai ant bordiuro uzlipes skersas maziukas masiniukas, o is galo kazkokia ponauje kazkokios kaimynes masinele (iki bordiuro dar pusmetris, stovi persuktais ratais ant tako). daug negalvojau - bandau galu parkuot ta savo masina.. baisu ir ta kaimynkos uzkabint, tai taisiaus taisiaus, kol abu ratai tvarkingai uzejo ant saligatvio krasto... ax.gif ir is masinos issokus buvau, ir melynavau is piktumo. Galu gale man pavyko, itarusis kaimynas is antro auksto uzgesino sviesa (ciokino "zosinas"). Islipu, einu namo atsinest kokio lapelio, jau ketinau uzkist uz valytuvo tai ponickai (tuo labiau, kad ne pirma karta taip statosi). Dar paziuriu per langeli ir rankas atima beveik biggrin.gif priesais mane, uz maziuko masiniuko vieta ilgiausia...cielas laukas, buciau galejus vienu mostu ikist. Bet pasirodo reikejo kaip kokiai Marytei Melnikaitei kankintis biggrin.gif

P.S. kaimyne ryt neisvaziuos, jei is galo jai kas pasistatys..o man tai sekmadienis, as niekur neketinu skubet lotuliukas.gif
jufka
Pas man ir buna ivairiausiu situaciju biggrin.gif
pavyzdziui ziema buvau nusipirkusi skyscio spynelem atitirpinti (plaunu daznai masina tai bijojau kad gali prisalti) bet ta buteliuka laikiau pacioje masinoje "bardacioke" tai gerai kad neuzsalo man tos spyneles biggrin.gif
Na siandien pas man ir situacija doh.gif gerai kad nieko neasitiko biggrin.gif
Kazkaip savaitgali sugedo centrinis uzraktas o siandien kadangi prie darbo neradau kur pasistatyti masinos tai palikau siek tiek tolialiau (nelabai geras ten rajonas skaitosi). Ryte uzrakinau vairuotojo dureles ir isejau. Tik veliau prisiminiau kad sugedes centrinis doh.gif per pietus nuejau asiziureti kaip ten masina, na bet viskas tvarkoje niekas lygtais nedinge biggrin.gif O dar kaip tycia "bardacioke" gulejo visi masinos dokumentai ir atsarginis raktelis kuri pasidariau doh.gif nu vienu zodziu gerai kad niekas neisirange biggrin.gif

zippylolly
Na jei zinot, kad uzsienyje su parkavimu yra problemos, tai kai gryzau i Lt niekaip negalejau atsidziaugt, kad galima masina statyti kur nori ir uz parkavima nereikia moket. tai is tos laimes viena kart pasistaciau masina autobusu stotelej.. ax.gif nepastebejau zenklo... blush2.gif
katuksss
Na buvo man ziema toks atsitikimas, vaziuoju sau nakti laiminga, sustabdo mentai ir klausia:"ponia ar labai saule sviecia?", pagalvojau kad girtas, sakau "ar nematot kad menulis sviecia", tai sako :"ar labai sviecia?" sakau:"labai" , o juokiasi jis net susiriesdamas, nesuprantu kodel. Tada sako : gal vis delto malonekit sviesas isijungti" doh.gif tnet nenubaude tada manes rolleyes.gif
Sprigė
vėlų žiemos vakarą lėtai kažko užsigalvojusi važiuoju per miestą, mašinų vos kelios, klausausi muzikos ir staiga vos ne šokas - mašinos šviesos dingo... Pasirodo, aš jų net nebuvau įsijungusi ir,kol važiavau apšviestomis gatvėmis, tai net nepastebėjau, kad važiuoju be jų....
----
Tik išsilaikius teises apturėjau 'nuotykį'- sustoju ties sankryža ir ruošiuosi sukti į kairę. Užsidega žalia šviesa ir aš vietoj to, kad praleisti tiesiai važiuojančias mašinas, 'raunu' į kairę tieisiai joms prieš nosį su savo surūdijusia 'ascona'. Ryte ateina bendradarbis ir sako - nu tu ir duodi....vos infarkto man neįvarei su savo gąsdinimais- žviegdama iš vietos ir skersa per sankryžą tiesiai prieš mano naujo rover'io nosį.... Taip jau sutapo ir pasitaikė, kad aš jam ten priešais užsukau, tik jis suprato kaip tokį biškį keistą 'bajeri' . O man tiesiog tuo metu visos minys koncentravosi ties tuo, kaip sankryžoje neužgesti ir susitvarkyti su bėgių perjunginėjimu, tai va apie tai begalvodama ir visai pamiršau, kad man tas mašinas dar ir praleisti reikia. Aišku, apsimečiau, kad tiesiog norėjau jį pagąsdinti, negi sakysi, kad ne tik kad iš vietos žmoniškai pajudėti nemokėjau, bet dar ir taisykles pamiršau....
Dovistoma
Vakar aš išgąsdinau savo kaimynus doh.gif Važiavau apsipirkti, grįžtu - kiemo aikštelėje vietų sočiai, na o aš gudragalvė mašiną įvariau mašiną - na bet kaimynai kieme stovi - nu negi nepasirodysi, kad moku važiuoti bigsmile.gif , sakau pastatysiu, kad vyrui ryte nereikėtų atbuliniu važiuot, tikslaiu pati pasitobulinsiu atbuliniu clap.gif Varge, vargeli - vos neįvairavau į ką tik grįžusio kaimyno - tiksliau trūko poros mm, kad apibrozdinčiau jo bamperį - žiūri jie žmonės į mane siaubo iškreiptais veidais - o aš šaltu veidu, bo neįvertinau situacijos rimtumo - manevruoju toliau po aikštelę - apsimetu, kad asė ...

Na nežinau , ar situacija juokinga, na bent kaimynams, kurių auto vos neapibraižiau blush2.gif Dabar ir pačiai nejuokinga ax.gif Na, bet kas nedirba- tas neklysta 4u.gif
Lauružė
Karta isvaziuodama i komandiruote dviem savaitems turejau palikti savo masinyte. Atsisveikinau su ja ir isskridau. Gryztu, bandau atsidaryti su pulteliu - jokio gyvybes zenklo. Anei signalizacijos, anei centrino uzrakto. Nu galvoju, ot varna, matyt palikau neijungus signalizacijos. Atsirakinau raktu, nors galvoj vis kirbejo mintis, kad kazkas cia ne taip. Bet uzsivest neuzsiveda, ir isvis masinyte nerodo jokiu gyvybes zenklu. Skambinu draugeliui, sakau, panasu, kad akumas issikrove. blink.gif O jis, ne negali buti, nuliovas juk. Na ka, nusitempia jis mane i savo garaza. Tupinejam apie ta masiniuka, ir siaip ne taip itikinu, kad reikia prijungt su laideliais kita akumuliatoriu. Vos tik antra klema prijunge - masiniukas tik shast ir uzsirakino, ir dar signalizacija isijunge doh.gif Cia dabar as protinga, kai masina taisau, visad langa atidarius laikau. O tada sitos gudrybes dar nezinojau. Taigi situacija tokia - pilnai uzsirakinus masina, esu kazi kokiuose garazuose, raktai nuo namu kaip ir masinos rakteliai - viskas salone lotuliukas.gif O langu dauzyt tikrai nesinori...
Zodziu vaziavau po to i viena miesto gala rakto nuo savo namu is tevu pasiimt, po to per visa miesta i namus rakteliu nuo masinos. Visa laime, kad atsarginius turiu smile.gif
Ingero
Man irgi buvo nutikus tokia juokinga istorija.
Važiavau namo ir (kaip man pasirodė) ir šiaip nei iš nieko mašina sustojo ir dar tokioj vietoj, kur labai trukdo kitiems vairuotojams. Vyras buvo išažiavęs, bet vistiek skambinau jam ką man dabar daryti. Jisai man liepė išsikviesti taksi ir paprašyti, kad partemtų namo. Taksi atvažiuoja, vyrukas malonus, pasako, kad geriau važiuoti per kitur, nes ten tiesesnis kelias, aišku aš su viskuo sutinku ir mane jis pargabena namo. Įstumė tą mano mašiniuką į garažą, o aš kaip tik atsiminiau, kad gal reikia suspausti signalizacijos kodą (senai būdavo tokios signalizacijos su tokiais slapukais-migtukais), ir ką jūs galvojat, aš tik suspaudžiu tą koduką ir mašinytė vėl burzgia. Taksistas dar nebuvo išvažiavęs, pamatytumėt žmogelio veidą doh.gif Ir kas svarbiausiai, tai jau gal galėjau palaukti kol taksistas nuvažiuos, tai ne, kai tik užsikūrė, aš irgi iš karto išvažiavau. Praėjo kiek laiko, prie durų stovi mano taksistas ir sako man "labai atsiprašau, kad jus trukdau, bet niekaip negaliu suprasti, kodėl kaip aš jus partempiau namo, įstūmiau mašiną į garažą ir t.t., jūs ramiai iš jo išvažiavot ir nuvažiavot" lotuliukas.gif ,aš jam viską pasakiau, abudu dar pasijuokėm lotuliukas.gif
Ši situacija buvo labai senai, bet aš ją labai dažnai prisimenu mirksiukas.gif
Shyna
Prieš porą savaičių buvo tokia juokinga situacija..

Išeinant iš Megos paskambino man vyras, einu per aikštelę šnekėdama sau - žiū mano vyšninė Vectra, prieinu, išsitraukiu raktelius - pultelį spaudžiu - nereaguoja. Taip ir sakau vyrui - velnias, pultelio "batarkė" turbūt išsikrovė, nereaguoja. Žvilgt - durelių kaištukai aukštai - neužrakinta mažina - sakau na va, pamiršau išvis užrakint. Bet signalizacijos lempute mirksi, vos praveriu dureles, pradeda rėkti - bet kažkas keisto - nemirksi avariniai unsure.gif Apeinu aš aplink mašiną, nepatogu pasidaro - aplink pilna žmonių, toji rėkia, o aš dar kažką šnekėt bandau. Sakau vyrui perskambinsiu kai susitvarkysiu. Atsidarau plačiai dureles, įsėdu vidun, visąlaik vis maigau pultelio mygtuką. Kažkas ne taip - žvilgt į viršų - liuko rankena kažkokia didelė, ne toje pusėje. frusty.gif aaaaaaa doh.gif Staiga per akimirksnį man "dašunta" kad ne savo mašinoj sėdžiu, staigiai maunu iš vidaus, dar užmetu akį į numerį dėl viso pikto - tikrai ne mano smile.gif nešiau mėsas iš ten ir juokiausi tuo pačiu - maniškė už poros eilių, bet šeip idealiai panašioj vietoj.

Gerai kad savininkas negrįžo kai aš viduj sėdėjau smile.gif o jei kas iš šalies matė turėjo įdomiai atrodyt - patrypčiojau apie vieną vectrą, isėdau, išlipau - nuėjus į kitą įsėdau smile.gif
melting
QUOTE(Shyna @ 2007 05 24, 16:52)
Gerai kad savininkas negrįžo kai aš viduj sėdėjau smile.gif o jei kas iš šalies matė turėjo įdomiai atrodyt - patrypčiojau apie vieną vectrą, isėdau, išlipau - nuėjus į kitą įsėdau smile.gif
*

biggrin.gif neblogas jausmas turėjo būt supratus ,kad ne savo mašinon įsėdai.
Radvyle
Juokingų situacijų būna visada ir visur... Va mums, pavyzdžiui, vieną kartą labai labai seniai, tvarkė kiaurą duslintuvą... Sutvarkė, užsivedė meistrai mašiną, klausosi - lyg ir viskas gerai, tik kažkokis keistas pašalinis garsas... Nu galvoja gal jau visai nebegerai jiems, persidirbo - kniaukia kažkas pridusęs... Išjungė variklį, klausosi toliau - nu tikrai kažkas kniaukia po galiniu buferiu g.gif Tai vargšai ardė ardė ir rado kokio mėnesio amžiaus katinuką įstrigusį viduje tarp buferio ir korpuso - mat ten kažkokios siaurėjančios platėjančios ertmės buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vaidule1
Mano vyras taip viena katinuka pavezyjo. Gerai kad viskas gerai baigesi. Sveciavosi pas gimines Tauragej, buvo ziema ir tokia slapia pliurze visur. Gryzta vakare i Kauna, ziuri kazkur matytas katinas staiga atsirado, visas purvinas, slapias. Nugi ziuri, kad giminiu katinas, matyt ylindo po kapotu pasisildyt,o paskiau islyt nebespejo, taip ir parvaziavo Kaunan.
Teko vyrui atgal i Taurage lekt, katina priduot seimininkam doh.gif
Dasha
QUOTE(Vaidule1 @ 2007 06 11, 09:24)
Mano vyras taip viena katinuka pavezyjo. Gerai kad viskas gerai baigesi. Sveciavosi pas gimines Tauragej, buvo ziema ir tokia slapia pliurze visur. Gryzta vakare i Kauna, ziuri kazkur matytas katinas staiga atsirado, visas purvinas, slapias. Nugi ziuri, kad giminiu katinas, matyt ylindo po kapotu pasisildyt,o paskiau islyt nebespejo, taip ir parvaziavo Kaunan.
Teko vyrui atgal i Taurage lekt, katina priduot seimininkam doh.gif
*

hihihi.gif gerai kad ilindo gerai, musiskis kazkur po masina sildydavosi, tai ne karta nugara nutarkuota grizdavo.. kazkur ten ilenda keistai
giedresjapan
QUOTE(Magas @ 2006 03 06, 10:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ne tik kaimynai, bet ir mes  thumbup.gif  isradinga moteriške
*

nu jo sauni istorija,nejau negalejai mikriuku nuvykti?
Amry
Man buvo ir ne viena...
1. varau sau savo kaimely ant 70, kur aišku 50 galima, dar pagalvojau "ko čia mentai nešaudo, čia gi tokia žuvinga vieta"... Atgal varau pro ten pat - oba švyturėliai - stabdo, rodo 65 doh.gif o pas mane jau 8 balai už greitį yra, ir tik mėnėsis iki nurašymo liko doh.gif išsisukau su 50 LT cool.gif čia buvo pirmas kyšio davimas doh.gif turėjau jau tris nuobaudas, tai iš baimės, kad teisių nebus, sugebėjau pagaliau įkišt lotuliukas.gif
2. perdegė auto lempa, galvoju, ką aš gi nedurna, pati pakeisiu... Stvėriau MB ranktų rinkinį ir prie mašinos.. pusę mordos beveik išrinkau, o ten nieko net sukt nereikėjo doh.gif dar kažkokie bernai atvarę į kiemą "dėvuška, pačimu vam nikto nė pomogajėt. pervy ras takojė vižu" megalol.gif
rugsėjė
pasitaiko visko...
...as sugebejau ziema antifryza uzvirint...
o buvo taip :trumpinau kelia ir per pavasarejanti kaimo keliuka uzvaziavau. sedau... pjoviau masina pirmyn atgal kol is po kapoto garai virst pradejo... begu pas kaimo zmones duoda bambali pramusu baloj leda...su vandeniu lekiu ieskot vyru... padejo issikrapstyt ,aciu jiems. Skambinau vyrui tai ne papasakot negalejau kur esu tik tiek kad trumpinau kelia... bet masina gerai atrode -mieste sniegas , o masinos tik stiklas svarus kur valytuvai siekia visa dumblu aplipus
milanija
QUOTE(liudnute @ 2007 07 12, 19:39)
pasitaiko visko...
...as sugebejau ziema antifryza uzvirint...
*

Kazkas panasaus man kazkada buvo (gal pries kokius8 metus)...
Veziau mama pas drauge,sugedo mano masina,tai iszyziau kad duotu brolis savo,tai uztat tokios patenkintos dvi moteriskes ispute vakarop i trasa:)
Beje tai buvo balandzio 1- oji,is tos laimes uzsipliurpem ir pravaziavom posuki kur reikejo sukti,sustojus zmegeliu dar paklausiau kaip nuvaziuot tiesiau,o jau buvo apteme,aisku as isukau ne ta kelia,maciau kad purvynai prasideda bandziau sukt atgal bet deja...galu gale jau pestute paejus gal pora km radau sodyba priprasiau tokio zmogelio(dekinga jam) kad mus istemtu,jis atvaziavo su traktoriuku mus istrauke ir dar palydejo iki pagrindinio kelio,bet kai trauke as jam jau sakiau kad kazkas pliauska,apziurejo sako viskas ok.Isvaziavusios i pagrindini kelia su tuo geru zmogeliu atsisveikinom ir vel deja...pavaziavom gal 10km ir masina apsipyle garais,pasirodo pramuso radijatoriu ir visas vanduo isbego,o mes sustojom viduri kazkokios girininkijos,aplinkui miskas.Pasemt vadens neturiu su kuo mamai sakau ispilam sampana(turejom buteliuka) ir semsiu vandeni,mama juokiasi,neduosiu,ka daryt...nusimoviau bata ir su batu is kanalo semiau vandenuka pilk nepyles ten matyt tokia skyle viskas kiaurai bega,vienu zodziu sakes.
Tai ka mes su mamyte susikibom uz parankiu ir einam pasitarskedamos,ir dar juokavau ,sakau galim plepet iki soties laiko sociai (uz kokiu 15km gyveno kitas brolis).Ir vel pasiseke vaziavo diedukas,pats sustojo,keista juk velu vakara dvi meteriskes per miska pedina,paaiskinom kas nutiko,tai jis mus iki brolio daveze.
Kita diena kai grizom namo brolis is kurio masina buvau paemusi negalejo patiketi sako vakar reikejo meluo siandien jau viskas,zmogelis kai pmate tai ir atsisedo smile.gif
PO kiek laiko jau su savo masina vistik nuveziau mama pas drauge tai juoko visom buvo is musu keliones (nors tada visai nejuokinga buvo as bijau labai bijau tamsos o dar miske).
aisvyde
Tai nutiko ne man ir situacija maciau per TV, bet pasirode ganetinai juokinga, net galvoju, gal ka ne taip supratau g.gif rode per kazkokia laida, kaip JAV policininkai gaudo nusikaltelius (filmuota kamera, kuri yra policijos masinoje). Nusikaltelis pasislepes name, o salia namo stovi to nusikaltelio masina, policininkas privaziuoja prie namo ir jau nori begti i vidu, bet staiga susirupina, kad nusikaltelis neisliptu pro langa ir atsisedes i savo masina nenuvaziuotu, tai policininkas pribega prie nusikaltelio masinos ir labai rimtu veidu su kazkokiu daiktu nudauzia sonini veidrodeli (atseit, dabar jau nusikaltelis tikrai nepaspruks su savo masina, nes juk tikrai neimanoma vaziuoti be soninio veidrodelio biggrin.gif ) biggrin.gif ir patenkintas ibega i namo vidu biggrin.gif atsiprasau, jei turputi ne i tema.
daivushkina
Oi, kaip faina ryte paskaitinet.. Su sypsena dirbasi po to thumbup.gif biggrin.gif Dekui, mergaites uz linksmas istorijas 4u.gif
denaxa
QUOTE(aisvyde @ 2007 07 19, 11:01)
jau kelinta karta vaziuojant Gelezinio Vilko gatve tenka matyti, kaip zasinai su savo masinom lenktyniauja :
*

Buvo cia man situacija su tuo lenktyniavimu...vaziavau i Bukiskes,miestas tuscias,pakeliui Ukmerges gatvej toki vaikinuka su Espeisu aplenkiau.O prie isvaziavimo is miesto (sankryza prie Big'o)jis mane prisivijo ir prie sviesoforo greta atsidurem.Ir tiesiog pajutau,kad jis truks plys apdeti mane nores,ir toki nora nepasiduoti pajutau !:oh Na ir ka,pajudam kartu nuo sankryzos-jis man prie sono...as jau ketvirta pavara,penkta,gazas-dugnas,koja iki galo iremiau-masina netraukia!Apdes! Zvilgt i desine-o jam irgi netraukia !:lotuliukas: Tai taip ir ejom lygiomis greta kaip du oziai,viens prie vieno lotuliukas.gif Taip prisivijom pirma juosta vaziavusia masina,ir tam vaikinukui pristabdyt teko,o as pasinaudojau proga,aplenkiau ir persirikiavau i desine,apsiraminau ir suku i Bukiskes,o jis tada aplenkia mane,persirikiuoja ir taip pat suka i Bukiskes.O as ziuriu-tai gi kolega septyniasdesimtukininkas,zenklas ant subines kabo... lotuliukas.gif Taip juokas sueme... lotuliukas.gif Jauciu,maciusiems is salies akcija atrakcija buvo-du durniai su zenklu 70... lotuliukas.gif O masinos doh.gif -jis su Espeisu,o as su astra caravanu,tada dar dyzeli turejau blush2.gif lotuliukas.gif
Zuma
Parašysiu ir aš savo istoriją, gal ir nelabai juokingą, bet draugės iki šiol prisiminusios krizena. Žodžiu, nesenai gavau dovanų mašinytę, važiuot bijau, bet praktikuojuosi po truputį. Na ir nuvažiavom į Litexpo vieną dieną, "Pelenės" parodą mes tryse, blondinės visos, bet mano draugės tai labiau blondinės nei aš lotuliukas.gif Žodžiu pasistčiau tvarkingai mašinytę vos vietos radus, pasivaikštinėjom, pasižmonėjom, grįžtam - ogi šalia skersai didelis šustras džipas stovi man vietos išvažiavimui 2 milimetrus palikęs doh.gif Nu ką, sakau mergom, jūs reguliuokit, o aš bandysiu išvažinėt. Kaip tyčia lietus lijo. Stovi draugaitė ir moja man, tipo važiuok. Važiuoju atbuliniu o ji toliau moja, lietaus lašai kaip žirniai krenta ant jos, žvingaujam visos lotuliukas.gif Jaučiu atsirėmė mano mašiniukas kažkur ir kai dėjo to džipo signalizacija kaukt blink.gif doh.gif "Reguliuotoja" susirietus iš juoko movė vidun ir sako - aš negalvojau kad tu tiek daug pavažiuosi blink.gif Kai movėm iš ten, tai net nepajaučiau kaip išsisukau iš tos užspaustos vietelės. Dar žvilgterėjom ar nieko džipui ir mano mašinai nenutiko, ačiū Dievui nieko, vos vos atsirėmiau aš į ją blush2.gif Kažkaip daug juoko draugaitėm po to buvo, o ypač "reguliuotojai" doh.gif
hklmn
Papasakosiu ir aš savo nuotykį biggrin.gif
Vieną gražią vasaros dieną važiuoju sau ir jaučiu degėsių kvapą, iškart nesupratau iš kur čia smirda, ar lauke ar pas mane g.gif Važiuoju toliau ir kvapas stiprėja, galvoju reikia pažiūrėti kas čia yra, sustojau, atidarau kapotą, o ten katinas apdegęs swoon.gif kaip išsigandau, staigiai kapotą uždariau ir palikau taip. Nuėjau į soliariumą ir galvoju kaip čia man tą katiną ištraukti, galvojau, kad jau tikrai bus nudvėsęs. Ir taip ir taip masčiau, bet paskui šovė mintis, o jei jis dar gyvas ir šoks man į akis blink.gif bet pareinant link mašinos sugalvojau, kad reikia žmonių prašyt pagalbos lotuliukas.gif Ir eina sau porelė pagyvenusi, o aš jų prašau ištraukti katiną sudegusį iš mano variklio, taip pasižiūrėjo tokiom akim blink.gif į mane. Atidarant kapotą katinas užmiauksėjo taip pranešdamas apie save, kad dar gyvas, ir kai tik dangtį pakėlė, katinas staigiai iššoko su visa nudegusia uodega ir pabėgo staigiai karsta.gif Daugiau turbūt katinukui nebekils noras ilsėtis mašinoje hihihi.gif
Dzindziliaa
As tai karta sode valiau viduj masina, visus uzkaborius su skudureliu tryniau, is po visokiu detaliu ir pan didis.gif . Nu, vaziuot namo - ziurau kokia tai lempute dega, ka as zinau ka ji reiskia, ka rodo, kai benzino truksta zinau, kai dureles neuzdarytos zinau - daugiau man nieko ir nereikia; na, bet masina vaziuoja ir man gerai. biggrin.gif Parvaziavau, kita diena i darba nuvaziavau, bet keista buvo, kad kazkaip ne taip vaziuoja - greitis 60, o apsukos 3; pas mane automatas, manau siaip psichuoja mastau.gif . NA, bet del ramumo vis pasiklausineju ka ta lempute reiskia,pazistami nezino, paskambinus i servisa - nezino, sako reikia paziuret. Na, ir draugaitei kaizkaip uzklausiau, sakau ka reiskia angl. tas ir tas, nepamenu dabar koks ten zodis prie tos lemputes, sako priklausomai nuo viso sakinio, sakau nera sakinio, yra vienas zodis ir lempute dega masinoje:hihihi: Tai ji sako, taigi kazkas negerai su stabdziais. Ir tada, tik tada man dasuto, kad valydama as uzkeliau rankini stabdi, bet matyt ne iki galo, ir visa laika, beveik savaite su uztrauktu rankinio vazinejau fool.gif
Rima0531
Sveikos, mergaites,
As pirma karta sitam forume, bet turbut busiu nuo siol su jumis. Papasakosiu ka nors linksma. Nes jau kaip ir naktis, o as cia juokiuosi ant viso buto. Saunuoles JUS!!!
Pas mane irgi gyvenime yra buve visokiu situaciju, tik nezinau ar juokingai papasakoti mokesiu. Ir nezinau nuo ko pradeti nes viena uz kita geresne. smile.gif
Nr. 1. Neturiu ir dabar labai ilgo vairavo stazo (2 m). bet tada turejau jas koki pusmeti, vaziuoti nebebijojau, bet iseinu is manikiurintes, ir atbulai reikia pavaziuti, kiemas didelis, platus. Uz manes stovi dvi masinos, bet tarp ju tilptu kokios dar 3-4. Tokio dydzio tarpas. As isimetu atbulini begi, gazo ne truputi, ir buuummm.... Ups i ta "mazyti tarpa netilpau... blush2.gif
Nr. 2. Vaziavom su drauges tevais ir jos giminem pas ja i kaima, Moletuose. Aisku nakti sugalvojom, kad su seniais neturim ka veikti, sedam i masina ir vaziuojam namo 5 panos. Man su geografija ne labai gerai, bet drauges padeda kelia rasti. Ir pagaliau pagaliau irvaziuojam is visokiu keliuku i normalu kelia, greitkeli. Iki vilniaus like kazkiek ten daug km, bet kadangi Lietuvoj tik vienas greitkelis drasiai vaziuoju i kauna. Juk pusiaukelej kur nors rasiu. Vaziuoju, o Kauno zenklu nera. Hmm... keistuoliai kelininkai kad nepastate, bet net ir man blondinei aisku kad vaziuojant link Vilniaus Kauna TIKRAI RASIME!!! Keista, bet kai pamaciau kad iki Vilniaus 20 km, supratau kad Kauno greiciausiai jau ne bus. O apsiskti niekur nera... Vilniui apsisukaum, vaziuojam link Kauno atgal, skambinu savo brangiajam ir aiskinuosi kur esu. Pasirodo kelyje Panavezys- Vilnius. Jis bando man kazka aiskinti, bet pasakau, kad cia ne tycia taip gavosi, tuoj grisiu i Kauna. Kelione tesiasi toliau. Tuoj tuoj kazkur i Kauna zenklai turi rodyti. Nepatikesit, bet ziuriu zenklas. Panevezio raj. lotuliukas.gif doh.gif Tada jau maniskis, visa kelia aiskino kur vaziuoti, kur sukti. O kai pasake kelintu keliu vaziuoti (numeri kelio) is karto Kauna radau. Grizom "greitai". Mano drauges pussesere su vyru per ta kelione susipyko, nes nusprende kad kazkur mes gastroliuojam, kas gi patiketu. lotuliukas.gif
Rima0531
Nr.3. Irgi verta demesio istorija. Viena nakti velai drauge pasiule vaziuoti i kita miesta pas draugus. Nu ja nuvezti i toki vakareli. jis vyksta ukmergej. Pasiskambinam, mes laukiamos, i masinyte ir pirmyn. As vairuoju. Pasiskambinam kur vaziuoti. Mums nupasakoja taip. Isvaziuosit is Kauno link Karmelavos, pro Jonava ir paskui visa laika tiesiai. Tai taip ir vaziuojam. Plepam, nuotaika gera. Muzika groja. Privaziuojam gelezinkelio pervaza, nuleistas slakbaumas. Is jungiam varikli, sedim dainuojam. Vasara geras oras durys atidarytos. Tik traukinio nesulaukiam. Bet reikia juk kantrybes. Pas mane jos ne daug. Ir draugei sakau: "kazkoks keistas slakbaumas (visada buna vienas toks nuleidziamas, o cia is dvieju pusiu nusileidzia), tarpas yra, tik masina nelabai tilps. Bet zinociau kad uz pervazos nebutu policijos, bandyciau tilpti".
Pritildom magnetola, kazkur kazkokie duslus garsai girdisi, pagaliau traukinys pravaziuos. Sedim laukiam, nesulaukiam. O zinai, kai skubi kaip laikas eina. Skambinam chebrai ir klausiam kur uz begiu vaziuoti toliau reikia. Tie aiskina kad begiu neatsimena jukiu. As isaiskinu zmonem, kad nereikia zoles rukyti, tai atsimins. Ir pyktis ima, kad sneka lyg kaip blaivi, bet kokiu nors narkotiku apsirije, ir jie man tegul neaiskina. Toliau muzika klausom. Ir staiga atsidaro masinisto budele ir islindes vyras klausia: "ko jus mergaites cia laukiate?". o as sakau:"i ukemerge kol vaziuoti galesim", tas rodo ranka i desine puse ir sako: "atsisukit ir pirmas posukis i desine". doh.gif
Mes prie ACHEMOS vartu stovejom. lotuliukas.gif O tei garsai buvo ne traukinio o gamykla kazkokius garus isleidinejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
----
Juokinga paskui pagalvoju, kas butu buve jei buciau pro slakbauma naglai vaziavus per pervaza, i tariu visa ACHEMOS apsauga butu sulekus, i kupra dave, i policija isveze ir jei buciau papasakojus ka galvojom, pagalvokit ar i naktologini nebutu nutempe patikrinti??? lotuliukas.gif
Papildyta:
Nr.4. Ivykis visai ne senas. Atvaziavau i benzino kolonele. Ten reikia pirma pinigelius sumoketi tada tik pila benzina. Masinu niekada nebuna daug. Paprasau kad pilna baka uzpiltu. Man benzinas bega, ir atvaziuoja toks berniukas. Matau eilej stovi. Zmogaus gi gaila, kad jam laukti reikia. Uzsipilu normalaiia benzino. Skubu i masinyte. Sijonukas trumpas, sviesus palaidi plaukai. Uzisdarau dureles, ratai gerai prasikasa, tai tik gaza uzminu, kad tik greiciau. Ratai cypia o kazkas pypsina labai labai. Sustoju. Ir galvoju ne man, juk nieko priesais nera, i nieka tikrai neatsitrenkiau. po 1 sek, mintis: uzps pamirsau pistoleta issiimti ismasinos kuro bako.... blush2.gif Kaip islipti is masinos. Nezinau ar juoktis (nes begalo juokinga), jei ka nutraukiau, tai verkti reikes, nes kolonelei remonta darysiu, ir pries zmones geda. Islipu, pribeges darbuotojas paziuri viskas geras, nes pistoletas man pavaziavus iskrito. Tada sedu i masina ir galvoju: minu is cia greiciau, pradesu vaziuoti, o darbuotojas man beldzia i langa, ir sako, palauk, dar kamsti uzsukti reikia bako. Islipau is masinos ji nuo zemes pasiimti, bety man tas koloneles darbuotojas uzsuko viska uzdare ir tada leido vaziuoti. lotuliukas.gif

P.S. pries kokius 2 men is tos pacios koloneles isvaziuojant man operatorius sako: "nepamirskite istraukti iskuro bako, pistoleto" O as atkirtau: "zinoma, o dar galima ir kitaip?? " lotuliukas.gif Pasirodo galima lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.