Klausiam, atsakom, diskutuojam, rodom, dalinamės, šnekučiuojamės ir taip toliau
Nauja trobelė
Klausiam, atsakom, diskutuojam, rodom, dalinamės, šnekučiuojamės ir taip toliau
Na kaip šaunu jau ir nauji namai.
Labai graži nuotrauka
Ačiū
P.s. malonu buvo vakar susipažint
Na už tai man pasisekė tavo naują darbą gyvai matyt
Sveikinu su naujais namais
Yyy labai nestandartiskas darbas, idomus,
Na parodysiu ir as savo darbelius kelis, po kol kas pas mane tik eksperimentai visokie...
cia tas salikelis kur verkiau, kad konturas 2 kartus nusiplove ![]()
Tavi
Defliune, aciu AlinaRS, oo , koks idomus
Na o cia bandziau velveto efekta, bet man nepatiko ir perdarysiu su paprastu konturu, manau, kad plonos linijos bus tik graziau
![]() ![]() Papildyta: pabandziau ir kaklaraisti, tik nezinau kas ji nesio ![]() ![]() Papildyta: Na o cia mano 4 m dukryte dare, parodziau tik kaip druskyte berti ir vandeni purskiau, kad silkas neisdziutu, o visa kita jos darbas. Piese geles, drugeli, paukstuka, saule, debeselis, vaivorykste, upelis ir meldai, medis ir tecio mestas kamuolys i dangu ![]()
Kaip miela, Alina
Aciu, uz gera zodi
Yyy aciu uz nauja troba
AlinaRS pasidarbavai is peties
vakar padariau dar viena salikeli, brolio uzsakymu, bet jis paprastas viena spalva ir druska Jus jau turbut seniai tokiu darbu nebedarote
Kodėl gi padarau tokių, jie visad atrodo įdomiai.
Man patiko kaklaraištis
Aciu Tavi
va toks paprastas
Alina, tikrai gražus darbas
Aciu aciu
Alina, labai įdomus, šerkšnotas
Alina, paprasti, bet tuo pačiu ir įdomus darbai. man tas paskutinis šerkšnotas labai gražus. nabuvau tokio mačiusi... tiesa, kaip tau pavyksta įkelti nuotraukas... juk pati nesi 100 žinučių parašiusi... man tik per part pavykdavo įkelti, todėl ir klausiu...
na va ir mano pasakeles
![]() ![]()
DaivaV, labai labai.. nu bet pas tave ir neeiliniai sugebėjimai
kiek kruopštumo reikia, kad tiek smulkiai išpiešt, nuotraukose dar įtariu nevisos detalės matyti, įsivaizduoju, kad gyvai dar įspūdingiau
*Miurielė* aciukas
daug smulkiu detaliu nera didelis geris visada
Labai gražu, nuostabūs darbeliai DaivaV, o šalikėliai apmegzti ar prisiūtas mėzginėlis?
nilenilenile
apnertas krastelis
Labai dailiai apnerta, pati nėrei? Čia kokie siūlai - iriso ar šilko?
Papildyta: Ko gero apnert buvo ilgiau nei piešti QUOTE(nilenilenile @ 2011 06 25, 14:55) Labai dailiai apnerta, pati nėrei? Čia kokie siūlai - iriso ar šilko? Papildyta: Ko gero apnert buvo ilgiau nei piešti neriau pati, siulai medvilniai plonyciai ....ir as ilgai apnerineju silka... nes imu mazulyti, smailiu galu kabliuka, kad nesugadinti silko ir isleto, neskubedama neriu
Tada tikrai šaunuolė
Užsakymas
![]()
tavi grazus darbas
Ačiū, Daiva, tiesiog mėgstų klevo lapus. Jie labai tapybiški
Sveikos
Ieškau kas galėtų išpiešti dukrytei krikštynų suknelę rugpjūčio viduriui, pasiūlymų laukiu į až
Daivut, vel labai labai grazus darbai, ir vel kruopstumo virsune, super
Tavi, grazu, bet rudeniu padvelke, tai net brrrr.... nenoriu Alina, labai idomus darbai, man paskutinis, toks labai
tavi, AlinaRS ir daivaV, nuostabūs šaliai
Laimyna, del zinuciu tai nezinau, tiesiog anksciau tokio reikalavimo kaip 100 zinuciu nebuvo, man tiesa sakant cia naujiena
Daiva, darbai nuostabus, na jau ir kruopstumas tai neispasakytas ... super Tavi, kaip visada, labai skoninga ir neapsakomai grazu Defliune, labai paprastai, uzdedi fona ir isbarstai druskyte kaip nori ir viskas, druskos nenuvalau kol pilnai neisdziuna... truputi sunkokai nusiima, bet paskui issiplauna ir jos nebelieka
Ačiū, mergaitės.
Defliune, tai užsakymas toks
Na ko taip tuščia....
O taip pasiilgau akis paganyt į jūsų gražiuosius darbelius.. QUOTE(daivaV @ 2011 06 24, 19:27) na va ir mano pasakeles Ka tik prisijungiau prie jusu temeles ir netekau zado prisiziurejusi tiek graziu darbu
Murielė, gyvai ji žymiai gražesnė. Man ji tikrai patiko
Miurele, labai grazu.... isduok paslapti darymo tokio grozio
Defliune, rosebud1, AlinaRS, Matrioske aciu mergiukai
kiek laiko tapau ant silko... senokokai, niekad nesusimasciau apie tai *Miurielė* vat neeiliniai tavo darbai, nuostabus spalvu zaismas QUOTE(daivaV @ 2011 06 28, 09:13) kiek laiko tapau ant silko... senokokai, niekad nesusimasciau apie tai Tikrai matosi, kad senokai... Saunuole
Mergaites, renku uzsakyma, siusiuosi silka, jei norite, prisijunkite
Tavi, nu gi ten kita buvo, laaabai panaši, bet ne šifoninė
AlinaRS, taškau, taškau ir gaunasi DaivaV, Yyy dėkui
ohohohoho...
na nieko sau menininkes cia susibegusios..as apsalus nuo jusu piestu groziu.. labai labai grazu.. as tik va mokausi ![]() o cia jau sutvarkytas ![]() fragmentas
superEglius, aš taip pat dar mokaus
Tavo darbelis simpatiškas, tik aš haotiškiau išmėtyčiau tuos plėmukus. Bet tai tik mano nuomonė
rankdarbiu ir meno srityje visa gyvenima buni tik mokinys
supereglius, o man patinka tokie salikeliai, jie tokie lengvi |