Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilko tapyba
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Yyy
Nauja trobelė bigsmile.gif

Klausiam, atsakom, diskutuojam, rodom, dalinamės, šnekučiuojamės ir taip toliau bigsmile.gif

user posted image
tavi
Na kaip šaunu jau ir nauji namai.
Labai graži nuotrauka
Yyy
Ačiū bigsmile.gif
P.s. malonu buvo vakar susipažint smile.gif
tavi
Na už tai man pasisekė tavo naują darbą gyvai matyt smile.gif
Defliune
Sveikinu su naujais namais smile.gif
Yyy labai nestandartiskas darbas, idomus, thumbup.gif
AlinaRS
Na parodysiu ir as savo darbelius kelis, po kol kas pas mane tik eksperimentai visokie...

cia tas salikelis kur verkiau, kad konturas 2 kartus nusiplove

user posted image

user posted image
Yyy
Tavi smile.gif
Defliune, aciu smile.gif
AlinaRS, oo , koks idomus thumbup.gif man patinka
AlinaRS
Na o cia bandziau velveto efekta, bet man nepatiko ir perdarysiu su paprastu konturu, manau, kad plonos linijos bus tik graziau

user posted image

user posted image
Papildyta:
pabandziau ir kaklaraisti, tik nezinau kas ji nesio ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Na o cia mano 4 m dukryte dare, parodziau tik kaip druskyte berti ir vandeni purskiau, kad silkas neisdziutu, o visa kita jos darbas.

Piese geles, drugeli, paukstuka, saule, debeselis, vaivorykste, upelis ir meldai, medis ir tecio mestas kamuolys i dangu biggrin.gif

user posted image

user posted image
ELlJA
Kaip miela, Alina wub.gif
Yyy
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 22, 19:05)
Kaip miela, Alina  wub.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif
AlinaRS
Aciu, uz gera zodi smile.gif
daivaV
Yyy aciu uz nauja troba biggrin.gif tikrai nestandartiskas grazus tavo darbas thumbup.gif

AlinaRS pasidarbavai is peties thumbup.gif biggrin.gif dukriuko darbas wub.gif
AlinaRS
vakar padariau dar viena salikeli, brolio uzsakymu, bet jis paprastas viena spalva ir druska Jus jau turbut seniai tokiu darbu nebedarote ax.gif
tavi
Kodėl gi padarau tokių, jie visad atrodo įdomiai.
Man patiko kaklaraištis
AlinaRS
Aciu Tavi

va toks paprastas smile.gif

user posted image
tavi
Alina, tikrai gražus darbas
AlinaRS
Aciu aciu biggrin.gif
ELlJA
Alina, labai įdomus, šerkšnotas 4u.gif
laimyna
Alina, paprasti, bet tuo pačiu ir įdomus darbai. man tas paskutinis šerkšnotas labai gražus. nabuvau tokio mačiusi... tiesa, kaip tau pavyksta įkelti nuotraukas... juk pati nesi 100 žinučių parašiusi... man tik per part pavykdavo įkelti, todėl ir klausiu...
daivaV
na va ir mano pasakeles biggrin.gif ax.gif

user posted image

user posted image
*Miurielė*
DaivaV, labai labai.. nu bet pas tave ir neeiliniai sugebėjimai thumbup.gif
kiek kruopštumo reikia, kad tiek smulkiai išpiešt, nuotraukose dar įtariu nevisos detalės matyti, įsivaizduoju, kad gyvai dar įspūdingiau bigsmile.gif
daivaV
*Miurielė* aciukas biggrin.gif 4u.gif
daug smulkiu detaliu nera didelis geris visada ax.gif dar mokausi ... kartais neiseina laiku sustoti smile.gif
nilenilenile
Labai gražu, nuostabūs darbeliai DaivaV, o šalikėliai apmegzti ar prisiūtas mėzginėlis?
daivaV
nilenilenile 4u.gif
apnertas krastelis

user posted image
nilenilenile
Labai dailiai apnerta, pati nėrei? Čia kokie siūlai - iriso ar šilko?
Papildyta:
Ko gero apnert buvo ilgiau nei piešti bigsmile.gif Bent jau man tai būtų kančia schmoll.gif
daivaV
QUOTE(nilenilenile @ 2011 06 25, 14:55)
Labai dailiai apnerta, pati nėrei? Čia kokie siūlai - iriso ar šilko?
Papildyta:
Ko gero apnert buvo ilgiau nei piešti bigsmile.gif Bent jau man tai būtų kančia schmoll.gif
*

4u.gif biggrin.gif
neriau pati, siulai medvilniai plonyciai
....ir as ilgai apnerineju silka... nes imu mazulyti, smailiu galu kabliuka, kad nesugadinti silko ir isleto, neskubedama neriu ax.gif 4u.gif
nilenilenile
Tada tikrai šaunuolė 4u.gif
tavi
Užsakymas
user posted image
user posted image
daivaV
tavi grazus darbas thumbup.gif , labai graziai, tikroviskai isliejai lapus, tikras rudenelis.
tavi
Ačiū, Daiva, tiesiog mėgstų klevo lapus. Jie labai tapybiški
archeologe
Sveikos

Ieškau kas galėtų išpiešti dukrytei krikštynų suknelę rugpjūčio viduriui, pasiūlymų laukiu į až
Defliune
Daivut, vel labai labai grazus darbai, ir vel kruopstumo virsune, super smile.gif
Tavi, grazu, bet rudeniu padvelke, tai net brrrr.... nenoriu sad.gif Bet darbas labai geras, perejimai tokie rudeniski smile.gif

Alina, labai idomus darbai, man paskutinis, toks labai 4u.gif thumbup.gif idomus, ar papasakosi, kaip darei toki serskniuka smile.gif
rosebud1
tavi, AlinaRS ir daivaV, nuostabūs šaliai wub.gif thumbup.gif
AlinaRS
Laimyna, del zinuciu tai nezinau, tiesiog anksciau tokio reikalavimo kaip 100 zinuciu nebuvo, man tiesa sakant cia naujiena g.gif , gal cia tik naujiems prisijungusiems o seniai esantiems netaiko?

Daiva, darbai nuostabus, na jau ir kruopstumas tai neispasakytas ... super 4u.gif

Tavi, kaip visada, labai skoninga ir neapsakomai grazu smile.gif

Defliune, labai paprastai, uzdedi fona ir isbarstai druskyte kaip nori ir viskas, druskos nenuvalau kol pilnai neisdziuna... truputi sunkokai nusiima, bet paskui issiplauna ir jos nebelieka mirksiukas.gif
tavi
Ačiū, mergaitės.
Defliune, tai užsakymas toks smile.gif O rudenį tai tikrai myliu, kai medžiai spalvoti ir saulėta diena. Tuomet Vilniaus senamiestis nušvinta tokio seno aukso atspalviu.
Aurė
Na ko taip tuščia.... unsure.gif
O taip pasiilgau akis paganyt į jūsų gražiuosius darbelius.. 4u.gif blush2.gif ax.gif
*Miurielė*
Sveikos smile.gif va maniškė šifono skarutė ax.gif

user posted image
Matrioske
QUOTE(daivaV @ 2011 06 24, 19:27)
na va ir mano pasakeles biggrin.gif 

Ka tik prisijungiau prie jusu temeles ir netekau zado prisiziurejusi tiek graziu darbu 4u.gif DaivaV tavo darbelis neapsakomai grazus wub.gif Kiek laiko tu jau piesi ant silko?
tavi
Murielė, gyvai ji žymiai gražesnė. Man ji tikrai patiko
AlinaRS
Miurele, labai grazu.... isduok paslapti darymo tokio grozio ax.gif
daivaV
Defliune, rosebud1, AlinaRS, Matrioske aciu mergiukai 4u.gif
kiek laiko tapau ant silko... senokokai, niekad nesusimasciau apie tai biggrin.gif

*Miurielė* vat neeiliniai tavo darbai, nuostabus spalvu zaismas wub.gif labai grazu!
Matrioske
QUOTE(daivaV @ 2011 06 28, 09:13)
kiek laiko tapau ant silko... senokokai, niekad nesusimasciau apie tai biggrin.gif

Tikrai matosi, kad senokai... Saunuole 4u.gif Gal kada ir as islavinsiu savo rankele blush2.gif
Defliune
Mergaites, renku uzsakyma, siusiuosi silka, jei norite, prisijunkite smile.gif Kainas ir dydzius ir visa kita info per az arba el. pastu smile.gif
Yyy
QUOTE(Defliune @ 2011 06 28, 13:37)
Mergaites, renku uzsakyma, siusiuosi silka, jei norite, prisijunkite smile.gif Kainas ir dydzius ir visa kita info per az arba el. pastu smile.gif
*

Oo, as gal noreciau bigsmile.gif o kur ten tas kaineles suziuret? bigsmile.gif
Papildyta:
Labai kvapniai atrodo Murieles skaryte thumbup.gif
*Miurielė*
Tavi, nu gi ten kita buvo, laaabai panaši, bet ne šifoninė

AlinaRS, taškau, taškau ir gaunasi ax.gif nu tikrai be bajerio, pasitaškymų būdu biggrin.gif

DaivaV, Yyy dėkui mirksiukas.gif
AlinaRS
biggrin.gif pasitaskymas vadinasi super
ELlJA
QUOTE(*Miurielė* @ 2011 06 28, 20:37)
AlinaRS, taškau, taškau ir gaunasi ax.gif  nu tikrai be bajerio, pasitaškymų būdu biggrin.gif
*

Jūs taškymosi meistrė, tikrai super drinks_cheers.gif o gal isskleistą išeitų parodyti? ax.gif
superEglius
ohohohoho... g.gif
na nieko sau menininkes cia susibegusios..as apsalus nuo jusu piestu groziu.. labai labai grazu.. as tik va mokausi
user posted image

o cia jau sutvarkytas
user posted image

fragmentas
user posted image
tavi
superEglius, aš taip pat dar mokaus smile.gif
Tavo darbelis simpatiškas, tik aš haotiškiau išmėtyčiau tuos plėmukus. Bet tai tik mano nuomonė mirksiukas.gif
AlinaRS
rankdarbiu ir meno srityje visa gyvenima buni tik mokinys

supereglius, o man patinka tokie salikeliai, jie tokie lengvi smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.