Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką galima rasti jūsų automobilyje?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Getter
Mašiniuka turiu tik antras mėnuo...stengiuosi jį laikyti švarų ir gražų...
Kažkaip įdomu pasidarė ką galima laikyti automoblyje...Pvz... gesintuvas ir pirmosios pagalbos rinkinukas privalomas (bent jau lietuvoj), ar visos (visi) juos turite???
Ką dar tokio įdomaus ten laikote???
Mano mašinytėj nieko ypatingo nėr...gesintuvo neturiu, nors žadu įsigyti (airijoj neprivaloma), pirmosios pagalbos rinkinį jau turiu (irgi neprivalomas)...dar turiu dėžutę su servetėlėmis....tai tiek....o kas pas jus ? g.gif
lil
nu nuliudinsiu.... zodziu mano automobilyje yra:
atsarginis ratas
3 tusti kanistrai nuo benzino (sugedes kuro bako matuoklis, niekada nezinau, ar ne tusciu baku vaziuoju...) ir 1 pilnas
vienkartiniu nosiniu deze
maisas siuklems
vaisiu krepsys
butelis limonad
prozektorius
zvakiu, ziebtuvelis
peilis ir sakute
tauletinio popieriaus
IVAIRIU NEATPAZINTU OBKJEKTU, kuriuos paliko mano draugas, jo draugai, kai paskutini karta skolinosi mano masina....
laguna
Kadangi masina dalinuosi su vyru tai jis ismeto visus nereikalingus daigtus lauk. Visada yra (be privalomu daiktu, kaip gesint ir vaistinele) zaislu, pagalve, kasetes, serveteles, krokodilas (pasikrauti akuma nuo kitos masinos), vanduo stiklams, Sketis nuo saules ir sulankstoma turistine kede (nuo vasaros liko), Apie bardacioka geriau patilesiu blush2.gif
ausrytuke
bagazineje:
atsarginis ratas voliojasi, nes jo vietoje duju balionas
kryzminis raktas - ratams atsukti
virve tempimui
masinai pakelti tas prietaisas, kaip jis ten vadinasi doh.gif
trikampis atsvaistas - kai avarija padarai
ausinimo skystis - manau reiktu issiimti g.gif
kartais buna langu ploviklio, kai netelpa visas i bakeli biggrin.gif

masinos viduje:
lietsargis
po sedyne gesintuvas - klausimas ar veiktu jei prispirtu beda g.gif
langams valyti ledo gremziklis ir sepetelis
bardacioke suslepti kompaktai ir knyga apie mano masiniuka blush2.gif
geda bet vaistineles neturiu blush2.gif
Pamaiva
Hmmm....idomi tema smile.gif Reikia pagalvoti, ko yra mano masinoje. smile.gif kartais tai ten velnias galva nusisukti gali, bet kartais tai tvarka.
Siuo metu joje yra:
Keliu eismo taisykles, maza knygute (maza ka, gal reikes su policininku pasigincyti:D) O jei rimtai, nzn, kam man ji ten masinoj, bet tegul guli. smile.gif
Pagalvele
Saldainiu
Gal trys poros pirstiniu biggrin.gif
Skudurelis, kempinele
Tualetinis popierius
Batam nusivalyti kempinele. smile.gif
Vasara buna vienkartiniu stikliniu, visada gali praversti. smile.gif
Atrodo kol kas tiek. Ateis vasara, manau sarasas padides biggrin.gif
Noa
QUOTE(Getter @ 2006 03 06, 02:14)
Ką dar tokio įdomaus ten laikote???
*

Reikalingi, bet neįdomūs:
1. Gesintuvas.
2. vaistinėlė.
3. Avarinis ženklas.
4. Atsarginis ratas.
5. Du raktai - paprastas ir kryžminis.
6. Domkratas.

Nelabai reikalingi ir juolab neįdomūs:
7. WD40 (tepalas, nu).
8. Du bjaurūs skudurai.
9. Pirštinės.
10. Antifrizo likučiai.
11. Vandens bakelis.
12. Krokodilas prisidegt nuo kitos mašinos.
13. Kempinė langam valyt. Šustra, už 3 Lt.
14. Du gramdikliai ledui.
15. Kažkoks pseudošiūpelis sniegui valyt.
16. Silikoninis pieštukas, kad durys neužšaltų.
17. Polirolis salonui.
18. Purškalas langams iš vidaus, kad nerasotų (rasoja vis tiek, nes aš jo nenaudoju rolleyes.gif ).
19. Purškalas ledui atitirpint not ice.
20. Paprasta kempinė, už 50 cnt.
21. Servetėlės.
22. Maišiukas šiukšlėms.

Labai reikalingi ir įdomūs : biggrin.gif
23. 400 gramų spalvotų ledinukų visokiausių rūšių, nuolat atnaujinami (mažius pirmiausia išsirenka sau patinkamą ir tik tada teikiasi važiuoti).
24. I ir II Hario Poterio knygos (užmiršau ušsiimt) smile.gif
25. Nepraimtos pėdkelnės (o maža kas. Gal mano džinsai supliš rolleyes.gif )
26. Lietsargis. Žinau, kad jis yra, bet nežinau, kur - po kažkuria sėdyne, bet žinok dabar...
27. Užledėjęs mineralinio butelys (labai sveika) laugh.gif

Vaikiškos kėdutės ir kažkokių neaiškių valytuvų gumų neskaičiuoju, nes tai yra mašinos detalės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lil @ 2006 03 06, 06:11)
vaisiu krepsys
butelis limonad
*

Kaip suprast? O tau jie neužšąla? Ir nesupūva? g.gif
laurechka
Oho kiek visko pas jus masinoj blink.gif Pas mus... nei vaistineles, nei gesintuvo (nereikalauja airiai sito), vyro kepure (nors paskutiniu metu su masina tik as su vaikais vazineju), bardacioke- vienkartiniu nosiniu pokelis, ir dregnos serveteles masinos vidui valyti... Ir vsio... Ai, dar yra 1 ir 2 euru monetos (cia parduotuviu vezimeliams)...
Getter
Paskaičiau aš čia ir pagalvojau kad neįvardinti liko dar keli dalykėliai ax.gif
Taigi mašiniuke dar radau... žemėlapius Dublino (net du), skudurėlių ...(ledo gramdiklį kurio nenaudoju nes čia net žiema retai kada apledija ) ...po sėdyne tiesa turiu dėžutę, kur pilna visokių daikčiukų : pirštinės, krokodilas, raktai visokie, fuseriai... dar radau atsarginę galinę lemputę...centų...vaikiška kėdutę....Į bagažinnę irgi pažiūrėjau : atsarginis ratas, pompa, įrankiai ratui pakeisti...langų purškiklis...Šian dar įmečiau tepalą kur įbrėžimus užtušuoja...ir vašką...
Nu va dabar sarašas pilnas lotuliukas.gif
Ingeb
O mano mašiniuke, be čia jau išvardintų keistų ir mažiau keistų daiktų, galima rasti dar ir sudedamų plastmasinių dėžių pirkiniams. Aišku mėtosi ir limonado butelys ir žibintuvėlis, bet šiaip stengiuos nesivežiot su savim "viso gyvenimo" smile.gif
neaiski
Na ,pas mane panasiai kaip pas Noa,
tik tepaluotu skuduru daugiau...
Slamsto visokio padaugeja vasara smile.gif
Paja
Na, pas mane, be visų reikalingiausių dalykų mašinai, daugiausia saldainių popieriukų ir trupinių. Ypač jų daug ant galinės sėdynės. biggrin.gif Ten panelyčių vietos. biggrin.gif Tiesa, dar yra kempinėlė batams nusivalyti, lūpdažis (nenaudojamas metus), kamuolys ir akiniai nuo saulės. smile.gif
Eveneirka
o pas mane LT-masinoj nerasdavai beveik... nieko.
Nebent tik atsargini rata ir tepalu.bardacioke-vietkartinines stiklineles,nosinaites ir purskaliukas spinelei atsildyt[jei ziema kartais uzsaldavo].i vsio ax.gif
JurSan
Mano buvusioje masynoja buvo:
Butini daiktai:
Gesintuvas,avarinis zenklas,aptiecka,zapaske,domkratas,ivairiu laiduku,saugykliu,lempuciu,raktu,atsuktuvu,plaktukas,lipnios juostos(izoliacines),pompa ratams pumpuoti,bakelis 10ltr,virve vilkymui,WD purskalas,patiesalas ant ziames,skudureliai.
Antraeiliai daikciukai:
Stiklinaites,nosinaites,tualetinis popierius,akyniai nuo saules,salono gaivyklis,dulkiu siurbliukas,muias,vanduo,stiklu valimo priemone.Cigareciu doh.gif zanackes,degtukai,zibintuvelis su zibtuveliu,laikrastis,kasetes,magas,na ir tt.
Noa
QUOTE(eveneir @ 2006 03 08, 12:48)
purskaliukas spinelei atsildyt[jei ziema kartais uzsaldavo].i vsio ax.gif
*

O ta prasme, kokia logika jį turėt mašinos viduj? smile.gif Nu užšąlo, priėjai prie mašinos, viduj tas purškalas, ir ką? smile.gif
Varene
QUOTE(Noa @ 2006 03 09, 15:28)
O ta prasme, kokia logika jį turėt mašinos viduj? smile.gif  Nu užšąlo, priėjai prie mašinos, viduj tas purškalas, ir ką? smile.gif
*

Ir man iškilo šitas klausimas g.gif
Mūsų su vyru bendroj mašinoj (geriau ji tokia nebūtų), amžiani prikišta į kišenėles durelėse cigarečių tuščių pakelių, maišelių nuo bandelių, kartais galima ir mėnesio senumo bandelę surast, šokolado popierėlių ir šiaip krūva šiukšlių doh.gif "Bardačiokas" užkimštas pampersais ir servetėlėmis, kurie visi iškrenta kai sustabdo policija ir reikia surasti draudimą doh.gif Taip pat vienkartinių įrankių pakuotė, turbūt švęstos duonos (močiutė įdavė smile.gif ) ryšulėlis... Gale - krūva trupinių, vėjo malūnėlis, sprogę / išsileidę balionai po sėdynėm ir musė, užlindus už ant galinės palangės įmontuotos stabdant šviečiančios lempos (jau pirkom su ta muse, jinai mane labai nervuoja, kaip iš tos Telebimbam dainos, o iškrapštyt negaliu doh.gif )

Tiesa, dar yra vaistinėlė, o gesintuvo schmoll.gif Bet neseniai pagalvojau, kad reikia įsigyti.
Ai, dar kompaktų dėklas ir kelios kompaktų dėžutės (o vistiek tenka klausyt tik vieno, kai su vaiku važiuojam - Telebimbam, garsiai reikalauja "LIA", kol neįjungiam jo CD verysad.gif lotuliukas.gif )
Sirenete
Mano mašinoje prisikaupia tikrai daug nereikalingų daiktų. Vyras kai plauna sutvarko ir vėl viskas kaupiasi. Pasiskaičiau čia jūsų ir nusprendžiau geriau eisiu mašiną išsikuopti. O šiaip pas mane visko galima rasti: vaikų pirštinių, mačiau dukros sijonas mėtėsi, šokoladas, skėtis ir dar mano mokslo popieriai, dukros lėlė bagažinėje, nes ir vaikai mėgsta savo daiktus mašinoje palikti. Tik būtiniausių daiktų nėra - gesintuvo ir vaistinėlės. verysad.gif
Ingeb
QUOTE(eveneir @ 2006 03 08, 12:48)
o pas mane LT-masinoj nerasdavai beveik... nieko.
Nebent tik  atsargini rata ir tepalu.bardacioke-vietkartinines stiklineles,nosinaites ir purskaliukas spinelei atsildyt[jei ziema kartais uzsaldavo].i vsio ax.gif
*

Man tai įdomu, jei tas purškaliukas spynelei atšildyti mėtėsi bardačioke, tai klausimas, kaip juo pasinaudot prireikus, a? Purškaliukas viduj, o tu kaip ir išorėje g.gif
justytiaa
QUOTE(Ingeb @ 2006 03 10, 17:02)
Man tai įdomu, jei tas purškaliukas spynelei atšildyti mėtėsi bardačioke, tai klausimas, kaip juo pasinaudot prireikus, a? Purškaliukas viduj, o tu kaip ir išorėje  g.gif
*

Tai gal ten automobilyje is vidaus sala... g.gif lotuliukas.gif
Aiva.
pas mane masinoj cd pilna, kartais metosi kokie nors popieriai, kuriuos tingiu iki namu nusinest, pirstines, vanduo, zurnalai, ziema - langam valyt sluotele ar kaip ten ja pavadint. o bagazinej, kiek atsimenu, yra skuduras galinei sedynei uztiesti, kai shuo su manim vaziuoja ax.gif
indreja
Peržvelgiau savo mašinos turinį šiandien. Salone: 2 skėčiai, dukros kelioninis krepšys,popierinių nosinaičių pokelis, kažkokia pirštuota pirštinė (vaikiška, bet ne mano vaikų), keli saldainių poperėliai, dukros gumutė plaukams surišt,tušcias bakelis nuo langų valymo skysčio g.gif , tuscias kokakolos butelys, kelios vizitinės kortelės, du žiebtuvėliai (neveikiantys), kramtomosios gumos pokelis,pirštinės, keli kvitai už susimokėjimą pastačius mašiną. Aha, dar 2 sniego grandikliai ir šluotele thumbup.gif .
Bagažinėje: pripūstas plaukiojimo ratas blink.gif, patiesalas (čia kai važinėjome maudytis vasarą lotuliukas.gif ), dukros rentgeno nuotraukos doh.gif , kibirėlis, grėbliukas.
Užtat dabar išsikuopiau masiną pavyzdingai thumbup.gif .
Getter
Jooo blink.gif sijonai...pripūsti plaukiojimo ratai....rentgeno nuotraukos....

Džiugu, kad ši temelė kai kurias paskatino išsikuopt mašiniukus thumbup.gif

Noa
QUOTE(Getter @ 2006 03 11, 18:25)
Džiugu, kad ši temelė kai kurias paskatino išsikuopt mašiniukus  thumbup.gif
*

Tai tu dabar pasakyk, kad tau labai tie jų ratai trukdė lotuliukas.gif
NERA
Pas mane dar kostiumas ir balti marškiniai kabo doh.gif Nu ką gali žmogus žinoti ax.gif
Getter
QUOTE(Noa @ 2006 03 11, 20:12)
Tai tu dabar pasakyk, kad tau labai tie jų ratai trukdė lotuliukas.gif
*

Man??? blink.gif Ne .... schmoll.gif Jiems/joms turbūt kad išsikuopė lotuliukas.gif
indreja
Man nė kiek netrukdė tas plaukiojimo ratas, taigi nuo vasaros guli tongue.gif .Tiesiog atsidariau šiandien netyčia bagažinę, tai ir ištraukiau. O rentgeno nuotraukos gal jau pusantrų metu guli.Didelės anos yra, kažkada vežiau į polikliniką ir įmečiau bagažinėn. Ir netrukdo jos man taipogi rolleyes.gif. Ir tušti bakeliai netrukdo lotuliukas.gif . Užtat nei vaistinėlės, nei avarinio ženklo, nei gesintuvo pas mane nerasta blush2.gif doh.gif .
Linaiva
o pas mane mašiniuke tai oiii kiek visko yr doh.gif tikrai turbūt rasčiau dauguma čia išvardintų daikčiukų ax.gif bet svarbiausia tai turi būt, man kaip vairuotojai, akiniai nuo saulės, odinės pirštinės - ypač žiemą, šaltam vairui laikyt (nors dažniausiai būtent žiemą jas iš kišenės išsitraukiu, bet užtai kiek vasarą draugams būna juoko, kai "bardačioke" randa odines prištinikes biggrin.gif ) ir gumos pakelis ant panelės.
dušara
Jooooooooooooo, neblogą ir šmaikščią temą čia sugalvojot. lotuliukas.gif Prisikvatojau skaitydama, biggrin.gif o po to galvoju, juk pas mane mašiniukyje irgi tas pats. blush2.gif
Be butiniausių ir privalomiausių daktų, prikišta dar:visokiausių rankšluostėlių, nosinėlių, gėrimų man, pvz. limonadas ir mano geležinei kumelei (kadangi Mazda)pvz. distiliuotas vanduo, stiklų valiklio skystis, kuras. Riešutų, saldainėlių, net neįsivaizduoju koks kiekis CD, klijai, batų tepalas. Be abejo, kaip sakoma "sukomplektuota", t.y. stikliukas, taurės (prireikia, kai šampaną tenka iššauti kokia proga, vidurį miškų). Maisto iki burnos danešimo įrankiai. Lietuvos, Vilniaus, Lenkijos, Vokietijos ir dar kažkokios šalelės žemėlapiai. Ai, dar knyga "Vinetu". Kartą teko ilgai laukti, tai kaip ji man pravertė. Būčiau nupušus be jos. O jei kartais nuvažiuočiau kaip tai su savo kledariuke į negyvenamą salą, tai tokiam atvejui yra stebuklinga dėželė, kurioje: degtukai, laikraščiai (prakuroms), žvakės (na, gal romantika padvelks), katiliukas arbatai išsivirti, be abejo pati arbata (kelių rūšių), cukrus, aliejus, keptuvė, prieskonių (labai platus spektras). Nemažas puodas, pvz. žuvienei. Dar maskuotų drabužių rinkinys (o gal reiks nuo priešo kavotis) ir kaip jau minėjo kas tai, pėdkelnės, lūpdažis, blakstienų tušas, makijažo valiklis ir kiti mergaitiški pribombasai.
Oi, atsiprašau, na ir prirašinėjau aš čia. blush2.gif ax.gif Nejaugi iš ties visa tai mano mašinoje??? doh.gif blink.gif tongue.gif
lil
QUOTE(laguna @ 2006 03 06, 12:33)
Kadangi masina dalinuosi su vyru tai jis ismeto visus nereikalingus daigtus lauk. Visada yra (be privalomu daiktu, kaip gesint ir vaistinele) zaislu, pagalve, kasetes, serveteles, krokodilas (pasikrauti akuma nuo kitos masinos), vanduo stiklams, Sketis nuo saules ir sulankstoma turistine kede (nuo vasaros liko), Apie bardacioka geriau patilesiu  blush2.gif
*

o bardaciokas ,t.y. pirstiniu skyrelis pas mane SUPER tvarkingas! ten guli tik masinos eksloatavimo instrukcija, jos popieiai ir draudimas. sventa vieta.....
Papildyta:
QUOTE(ausrytuke @ 2006 03 06, 12:47)
bagazineje:

kartais buna langu ploviklio, kai netelpa visas i bakeli  biggrin.gif

masinos viduje:

po sedyne gesintuvas - klausimas ar veiktu jei prispirtu beda  g.gif
langams valyti ledo gremziklis ir sepetelis
*

langu plovikli gali drasiai smile.gif isimt. geriausias langu ploviklis yra toks/ virintas vanduo, truputi indu plovimo skyscio ir degtines! kuo lauke salciau, tuo daugiau degtines! as rimtai! mes cia laboratorijoj patys gaminam....kai vaziavau sausi i lt, tai padariau 90 laipsniu degtines, nuo garu vos neapgirtom tongue.gif biggrin.gif

praeita savaite buvau gesinimo kursuose doh.gif ....reikejo, nes sefas siunte....tai va, masina PILNAI sudega per 5 min ir ugnaiai sukontroliuot reiketu gesintuvo dydzio sulig 3 metu vaiku.....tai as irgi susimasciau KOKIA nauda is maniskio?
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2006 03 09, 15:28)
O ta prasme, kokia logika jį turėt mašinos viduj? smile.gif  Nu užšąlo, priėjai prie mašinos, viduj tas purškalas, ir ką? smile.gif
*

BUTENT!!! pas mus siryt precedento neturintis atvejis..... lauke buvo -8!!!! , o as kvaile vakar masina kanalo pusej priparkavau, vairuotojo durys uzsalo, man 6 ryto i darba, nors verk...... taigi pavyko atsirankint keleivio dureles, ilinst i masina, o darbe siaip tai su kolegosmis 9as is vidaus spardziau, je is lauke trauke) atplesem tas uzsalusias dureles....taigi pasiimsiu sindien is darbo IPA+ g.gif glicerino ir pasigaminsiu atitirpdinimo skysti....isipilsiu i kvepalasm skirta puskikli ir neiosiuosi rankineje
Getter
QUOTE(dušara @ 2006 03 12, 08:58)
O jei kartais nuvažiuočiau kaip tai su savo kledariuke į negyvenamą salą, tai tokiam atvejui yra stebuklinga dėželė, kurioje: degtukai, laikraščiai (prakuroms), žvakės (na, gal romantika padvelks), katiliukas arbatai išsivirti, be abejo pati arbata (kelių rūšių), cukrus, aliejus, keptuvė, prieskonių (labai platus spektras). Nemažas puodas, pvz. žuvienei. Dar maskuotų drabužių rinkinys (o gal reiks nuo priešo kavotis) ir kaip jau minėjo kas tai, pėdkelnės, lūpdažis, blakstienų tušas, makijažo valiklis ir kiti mergaitiški pribombasai.
Oi, atsiprašau, na ir prirašinėjau aš čia.  blush2.gif  ax.gif Nejaugi iš ties visa tai mano mašinoje??? doh.gif  blink.gif  tongue.gif
*

Čia tu rimtai apie tą dėžę??? blink.gif blink.gif blink.gif jei rimtai tai thumbup.gif pasiruošusi visiems gyvenimo atvejams...o jei čia baeris tai thumbup.gif baeris lotuliukas.gif
Ir visgi...tu čia rimtai??? g.gif
Vicious Vici
Na tai mano mašinytė labai biedna prieš jūsiškes blink.gif nieko aš ten nesandėliuoju ir nekaupiu schmoll.gif yra tik keli oro gaivikliai tokie kabantys, pora kompaktų ir mašinai skysčiai, neturiu nei gęsintuvo, nei vaistinėlės - nieko doh.gif
vude
Man tai vaikinas i masina kastuva ir polietileniniu maisu ikrove, jei ka suvazineciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
juokauju aisku...
Indijaa
pas mane tai yra adijaliukas, kuri pakloju ant galinės sėdynės kai šunį vežiuosi kartu...yra knygos ( mokomoji literatūra...kuri nelabai reikalinga namie biggrin.gif ) lūpų blizgesys...kvapų visokių nemažai, pirštinių porą( susikaupia, tai apmažinu) skuduriukai 2, šuotikė sniegui nuvalyt, ledo gramžtukas...kas čia dar.....hmmm....atrodo, kad viskas
klajune
jei mano mašiniukas didesnis būtų, susikraučiau visiems gyvenimo atvejams, įskaitant šiltą apklotą ir išgyvenimo dėžę biggrin.gif O kol kas tik būtiniausi:
be to, kas privaloma (atsarginiai ratai, raktai ir pan.) prisikrovus tai, ko man gali prireikt:
lipni juosta (linpanti prie visko)
drėgnos servetėlės langams
drėgnos servetėlės rankoms, valančios net tepalą
pirštinės plonos, guminės (reiktų ir darbines įsimest)
žiebtuvėlis
žirklės didelės (dar sulenkiamo peilio trūksta)
drabužių šepetys (l. praverčia, bo šunį kartais vežiojuos)
kryžiažodis (keleiviui)
paprastos servetėlės (dažniau ne slogai, o drabužiams, nes mėgstam su vaikinu valgyt mašinoj kebabus tongue.gif )
kosmetinė-manikiūrinė (atsarginiai moteriški priedai)
pirštinė su sniego valikliu
ledo gramdiklis su šepetėliu
skėtis
mašinos kvapų papildymas
vazelinas (privaloma)
vienas smilkalas (gavau iš jaunuolio, bandžiusio išpešt pinigų savo religijos rėmimui. Idomiai paplepėjom smile.gif )
prožektorius
basutės (sandalai tokie, nuo vasaros neišsiimu, buvo pravertę tongue.gif )
šiukšlių maišelis
daugybė žemėlapių
knyga apie šunų dresūrą (???)
tušinukas
kaunas info ar pan.
daugybė CD (ir vis daugėja)
akiniai nuo saulės (visada mašinoj)
didelė ir maža šluostė (maža-kad išmest nebūtų gaila rolleyes.gif )
mineralinis (amžinas, nes įdomaus skonio, tai nieks negeria)
atsarginiai saugikliai (tėtis įdėjo)
kramtoma guma (privaloma)
popieriai, žurnalai (niekaip neperžiūriu)
šuns pavadėlis (kartais)
likučiai (varžtelis, 10 kapeikų, kažkokia dalis nuo kažko, bet negaliu išmest, nes maža kas... lotuliukas.gif )
dar būna sezoniniai daiktai.

myliu savo mašiniuką wub.gif
Forget-it
QUOTE(*VICI* @ 2006 03 14, 22:23)
Na tai mano mašinytė labai biedna prieš jūsiškes blink.gif nieko aš ten nesandėliuoju ir nekaupiu schmoll.gif yra tik keli oro gaivikliai tokie kabantys, pora kompaktų ir mašinai skysčiai, neturiu nei gęsintuvo, nei vaistinėlės - nieko doh.gif
*

pas mane irgi biednas, turiu vaistinele, laidus- žnyples, avarini ženkla, aišku zapaskę thumbup.gif ir dar įrankių vyras įmetes yra, na dėl viso pikto, o bardačioke, kompaktai, pirštinės, draudimas, tualetinis popierius, nuo saulės akiniai, nors kiti rankinuke, tualetinis popierius lotuliukas.gif ir maišelis, jei ka sukrauti reiktų tongue.gif
Peledike
QUOTE(vude @ 2006 03 14, 22:43)
Man tai vaikinas i masina kastuva ir polietileniniu maisu ikrove, jei ka suvazineciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
juokauju aisku...
*

o mano vyras be juokų vežiojasi kastuvą ir kirvį. Vaizdelis geras, kai pasieniečiai sugalvoja patikrinti, ką veži thumbup.gif
Forget-it
QUOTE(Peledike @ 2006 03 17, 19:33)
o mano vyras be juokų vežiojasi kastuvą ir kirvį. Vaizdelis geras, kai pasieniečiai sugalvoja patikrinti, ką veži  thumbup.gif
*

dar baltų pirštinių trūksta lotuliukas.gif
Peledike
yra ir pirštinės, kurios kažkada baltos buvo mirksiukas.gif
Vigilyte
pas mane yra zapaske, vaistinele, priemones sniegui valyti, serveteles popierines, dregnos serveteles rankoms, akiniai nuo saules,tusinukas, cekiai uz kura, kvapas, zetonas masinai plauti ir dekis, kuri as pasikisu po uzpakaliu, kad butu siektiek auksciau, nes sedyne labai issedeta... mirksiukas.gif
sakyciau kukliai palyginus su kitom ax.gif
Sky_diver
zapaske (be kurios nei is vietos), vaistinele, tiksliau bintu ir visokiu pleistru rinkinys, nes vaistu joje nera, zenklas, dekis, teniso rakete biggrin.gif , visokiu skudureliu, purskikliu ir daug kitokio gerio smile.gif
Onora
pas mane be visu privalomu ir neprivalomu, bet reikalingu tokiu, kaip tepalas, tasolas, prikurimo laidai ir pan.

Dar yra kokie 8 laikikliai puodeliams ir mcDonaldo... ir pilnas bardaciokas serveteliu is ten pat

vienas kitas maisas kates kraiko, nes nesti namo sunku, o kai prireikia- nereik i parduotuve eiti smile.gif

dveji akiniai nuo saules

baltu centu kokiu 10 monetu, nes mago snukutis tik su centu tvirtinasi

siuo metu dar tokie rudeniniai batai bagaznike uzsilike, nes neapsisktrendziu ar mesti, ar dar nesiosiu, nes beveik nuliovi, bet biski nebepatinka.

ir dar kartais siukslyciu pasitaiko, po to, kai vyras pasiima masina, bet jos greitai isgyvendinamos

tiesa, gedingiausias dalykas- kokie 2 maisai tusciu alaus buteliu... juodos dienos laukia ir bus priduoti

daugiau lyg nieko idomaus

Bulvės žmona
pas mane masiniuke visko yra wink.gif Juokiasi is manes visi del to, bet kai nelaime prispiria tai dekoja biggrin.gif
Be tu iprastiniu daiktu (vaistinele, sepetys ir pan.) dar yra siuksliu maisu, vaistu visokiausiu, dantu krapstuku (nes mano vienas dantukas kiauras tai prireikia kaskart pavalgius... blush-anim-cl.gif ), rinkinukas "Tik moterim" (paketai, tamponai, tusas, akiu piestukas, gumyte plaukams) kelioninis siuvimo rinkinys biggrin.gif dar yra bagazinej deginimosi kilimelis ir kremai nuo saules, bet juos matyt jau teks mest lauk (nuo vasaros uzsiliko). Ir dabar per ziema truputeli siuksliu ir daug daug purvo susikaupe... Bet tuoj darysiu pavasario svaros misija blush2.gif
haris
Masina sukomplektuota, kai joje yra stikliukas. Kitu atveju, tai ne masina, o troleibusas.
avieciuks
bagazinej siukslynas uz vairuotojo sedynes taip pat basavyko skylej pudros sepetukas elipsese seseliu prikrite lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet geriause tai kad ten vyro masina tongue.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Izida
Pas mane bagažinėje: dujų balionas, stiprintuvas, subas, 2 lagaminai irankių, gesintuvas, 2 vaistinėlės, avarinis ženklas, atsarginis ratas, domkratas, pirštinės, antifrizas, vandens bakelis, tepalas, laidai masinai užkurti, vežimas.
Salone: WD 40, skuduras, 2 gramdikliai ledui, servetėlės, senas akumuliatorius, kruva žemėlapiu, vaikiška kėdutė, daug CD, 2 akiniai nuo saulės, 2 pakrovėjai mobiliakui, antiradaras, Kelių eismo taisyklės, nuo vakar dar ir vaikiškas dviratis.
Jaučiu rytoj vaikas pas mama, o as revizija daryti biggrin.gif
daininga
Na mano mašiniukas pas mane tik mėnuo ax.gif Bagažinėje tik reikalingi daiktai, vyras pasirūpino, kai technikinę praeidinėjau drinks_cheers.gif Stebiuosi, kaip man kastuvo ir maišo neįdėjo, nes jis pakraupęs nuo mano vairavimo bigsmile.gif
Salono apkrauti nespėjau, be kvepalų, gramžtuko langams, pašluostės nieko nėra daugiau tongue.gif Tvarka ideali mirksiukas.gif reiks pasirankioti jūsų įdėjų biggrin.gif
Getter
O mano mašiniuke Ipod'as atsirado...pajungiu per kasete ir galiu klausytis muzikos (virš 700tų albumu telpa)...Dar prikabinau kvapiklių guminukų tokių, o bagažinėj pagausėjo visokių valymo priemonių thumbup.gif
avieciuks
tai svariai jus gyvenat smile.gif
levrete
na pas mane tai bagazinej zapaske, trikampis, nakratas, pompa, vaistinele, patiesalas suniui, suns bliudelis, deze pirkiniams. durelese skuduras, pirstines, atsuktuvas. po sedyne gesintuvas.bardacioke serveteles, uzrasu knygute, tusinukas, zirkles, peilis(savigynai smile.gif ), sokolado plytele (juodai akimirkai), vienkartines stiklinaites, kramtoske, kalendoriukas, mago snukio deklas. pati stebiuosi - nemazai telpa. ai dar salone pagalvele (del visa ko smile.gif ) ir mineralinio butelis.
Getter
QUOTE(levrete @ 2006 05 15, 22:40)
na pas mane tai bagazinej zapaske, trikampis, nakratas, pompa, vaistinele, patiesalas suniui, suns bliudelis, deze pirkiniams. durelese skuduras, pirstines, atsuktuvas.  po sedyne gesintuvas.bardacioke serveteles, uzrasu knygute, tusinukas, zirkles, peilis(savigynai smile.gif ), sokolado plytele (juodai akimirkai), vienkartines stiklinaites, kramtoske, kalendoriukas, mago snukio deklas. pati stebiuosi - nemazai telpa. ai dar salone pagalvele (del visa ko smile.gif ) ir mineralinio butelis.
*

O mineralinis kas kiek laiko keičiamas ? lotuliukas.gif Ar kaip guli taip guli???
Stepė
Pas mane, po nekviestų svečių apsilankymo, mašinoj liko tik gesintuvas, vaistinėlė ir zapaskė....
O visą kitą gerį - magelį, kompaktus, žibinbtuvėlį, kvepaliukus, vyro meškerias.... ir daug daug labi reiklalingų automobilyje daiktų susirinko...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.