Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bėrimas po kontraceptinių tablečių nutraukimo
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rucelie
Gal kam nors taip buvo? nutraukiau KT, ir va jau trecias menuo neatsiginu vis gausejancios gvardijos spuogu unsure.gif budavo ju ir seniau, bet taip vienas-kitas uzklysdavo, o dabar tiesiog uzpludo, ir ne tik veida, bet jau visa kuna okupuoja dry.gif bandau juos gainiot Avon piestuku spuogams, zalsvu tokiu, bet jis jau matyt per silpnas... jei kam buvo tap - sakykit, kas padejo. nes as vasara degintis neisdrisiu, toki kuna demonstruot blink.gif dry.gif
kasiopeja
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 18, 08:17)
Gal kam nors taip buvo? nutraukiau KT, ir va jau trecias menuo neatsiginu vis gausejancios gvardijos spuogu unsure.gif budavo ju ir seniau, bet taip vienas-kitas uzklysdavo, o dabar tiesiog uzpludo, ir ne tik veida, bet jau visa kuna okupuoja dry.gif bandau juos gainiot Avon piestuku spuogams, zalsvu tokiu, bet jis jau matyt per silpnas... jei kam buvo tap - sakykit, kas padejo. nes as vasara degintis neisdrisiu, toki kuna demonstruot blink.gif dry.gif

ryškiai hormonų darbas. mad.gif O tu nenoretum issitirti ar jie normos ribose? Juk visko gali buti po KT (pati net nusipurciau nuo tos minties)... doh.gif
Rucelie
QUOTE (kasiopeja @ 2004 06 18, 10:19)
ryškiai hormonų darbas. mad.gif O tu nenoretum issitirti ar jie normos ribose? Juk visko gali buti po KT (pati net nusipurciau nuo tos minties)... doh.gif

ohmy.gif vaje, o kas jiems gali buti nutike? tiems mano hormonams? ohmy.gif blink.gif
GiedrUla
na as kai geriau KT irgi buvo susitvarkes veidas,o kai pastojau ,ir zindziau iki metuku dukra,tai savaime aisku jokiu KT ,tai veida net furunkulais buvo siaubingai isbere,tai jau menuo kaip nemaitinu ir vel geriu KT,po truputi mazeja,matyt ir tau tas pats bus sad.gif
ader
Mano sesei tas pats buvo. Tai jinai tuos spuogus iveike vitaminais kuriu sudetyje yra truputi hormonu. Pavadinimo deja nezinau, reiketu turbut gydytojos teirautis.
Fate
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 18, 10:17)

Man irgi 3 mėnuo ir spuogai, ir plaukai su nagais "šaibom" parėjo mad.gif
Bet kiek teko dometis, sakė, kad taip būna... Organizmas ilgą laiką buvo pripratęs prie tam tikros vienodos hormonų dozės, ir kai nutrauki KT sutrinka visa grandinė. Kiekviena ląstelė savaip reaguoja į tuos hormonų pokyčius... Tai lyg nurimau ir tikiuosi, kad viskas susitvarkys... Aš labai tikiuosi unsure.gif
O su spuogeliai kovoju arbatmedžio aliejumi thumbup.gif
igne:)
tu KT daugiau gyvenime negersiu mad.gif .Nustojus gerti, po puses metu mazdaug, ir mane pradejo baisiai berti mad.gif .Buvau pas dermatologe, tai ji israse kazkokio skyscio veidui tepti. Na jis siek tiek apmazino ta berima, bet vistiek ne galutinai sad.gif O manes tai net paauglystej neberdavo sad.gif .Gal sakau paveluotas brendimas laugh.gif
Ydomu butu suzinoti kaip atstatyti tuos hormonus, kad jie butu tokie patys kaip pries pradedant vartoti tas nelemtas KT.
ajd
džiaukitės kad tik spuogai. Gėriau kontraceptikus kokius penkis metus. Dabar jau koki 10 mėnesiu negeriu. Tai nuslinkę plaukai jau ataugo, veidas plėmėtas taip ir nepraėjo. Nugara visa pigmentinės dėmės. Plaukai augo ant viso kūno kokį pusmetį,dabar jau stovi tokio ilgio kokio yra. Ciklo sutrikimai. Hormonų tyrimas parodė kad viskas normoje. Gydytoja puse lūpų pasakė kad nuo kontraceptikų. Bet mano ginekolgė ir vėl norėjo mane pasodinti ant kontraceptikų. Ciklas susitvarkė nuo Hormeelio. Gaila kad laiko nepasuksi atgal. Ir tikiu kad su laiku į kontraceptikus pardės žiūrėti kaip į vaistus, o ne kaip į vitaminus. Bet dabar fantastiškas orgazmas,buvau per tuos metus su kontraceptikais užmiršusi kad taip gali būti.
melagele
Siaubas , perskaiciau jusu komentarusir isigandau, dabar jau gal 2 menuo nebegeriu KT su vyru planuojame vaikeli, bet mane velnioniskai beria spuogais. sad.gif sad.gif
Aida
As KT geriu jau apie 4 metus, ir nepasakyciau, kad manes neberia, kartas nuo karto vis tenka man su tais spuogais kovot, bet dabar paskaicius kaip daugeli beria nustojus gerti KT, issigandau, jog reikes vaikscioti kaip didziuliam "spuogui" blink.gif blink.gif blink.gif
Eria
Blembacki.... doh.gif Dabar susinervinau galutinai. As irgi esu dabar prirista prie KT, nes jei tik pabandau mesti jas ar bent jau pertrauka padaryti, tai isberia taip, kad geda is namu iseit. O geriu jas tik del sitos vieninteles priezasties. Kosmaras kazkoks. O kai dabar perskaiciau, kad pas kitas cia ir nepraeina tas berimas, tai isvis nebeisivaizduoju ka daryt. Nerealiai noriu mesti tas prakeiktas KT. Bet tai kaip gyventi visai spoguotai? cry.gif
Bukit geros, jei kam pavyko issigelbet is sios bedos, parasykit mums vargsems, kokiais budais.
Griaustinė
QUOTE(Eria @ 2005 04 07, 23:47)
Bukit geros, jei kam pavyko issigelbet is sios bedos, parasykit mums vargsems, kokiais budais.
*

Gėriau KT 6 metus, mečiau prieš berods jau 4 mėnesius, gal visus 5... Iš pradžių bėrė žiauriai, ne tas žodis, po to mažėjo, mažėjo, o dabar susitvarkė, deja plaukai tebesiriebaluoja (ilgus žemiau pečių plaukus galėčiau plaut kasdien doh.gif ), o daryt nedariau nieko dėl bėrimo, na kelis kartus neišlaikius pasispaudinėjau spuogus (per nagus man bash.gif ), pasitepiau salicilio rūgšties spiritu, tepiausi kaukes gal dažniau (o gal dėl to, kad reikia sunaudot - kam pirkau? g.gif ) ir viskas... Niekada nebuvau lygiu veideliu, bet viskas grįžo į vėžes - veidas toks pats kaip ir geriant KT, gal sakau organizmas baiginėja valytis (ko negaliu pasakyt, kaip minėjau, apie plaukus).
Bastetė

Sveikos, 4u.gif

Aš irgi vartojau KT 6 metus ir po to nutraukiau,nes pradėjom galvot apie pastojimą.
Mane irgi pradėjo berti ir, jei gerai prisimenu(nes tai buvo jau senokai) bėrė kokius gerus pusę metų,bet mažėjancča amplitude.Nieko aš nedariau,susitvarkė savaime..negaliu tiksliai prisimint,per kiek laiko,bet ne greičiau,kaip per pusmetį.O gal ir dar ilgiau..bet-susitvarkė.

Tiesa,noriu pridurti,kad padaugėjo smulkiu pigmentinių dėmių(strazdanų) ant veido,bet čia matau savo pačios kaltę.Neįdėmiai perkaičiau instrukciją ir neatkreipiau dėmesio į parspėjimą,kad vartojant KT negalima(nerekomenduotina) degintis saulėje,o ypač be apsauginio kremo..

Vienintėlis ir didžiausias trūkumas mano atžvilgiu buvo libido sumažėjimas,bet,kiekvienam kitaip-mano draugė pvz. nejautė jokio lytinio potraukio susilpnėjimo.

Plaukai visą gyvenimą riebalavosi grei, ir nei vartojant Kt ,nei jas nutraukus niekas nepasikeitė.

Tai tiek iš mano patirties.
Kasytė
Jomajo, aš prieš 3 savaites nutraukiau kontraceptines(geriau 3 metus), ale dar berti nepradėjo. jaučiu jau greitai spuogai mane pradės atakuoti. Sakykit, po kiek laiko pasirodė pirmieji spuogeliai???????Gal aš visgi išvengsiu šios kankynės...
Bet vat dėl pajautrėjusių spenelių ir maudimo pilvo apačioje-teisybė.
liepsnele
QUOTE(Kasytė @ 2005 04 10, 17:58)
Jomajo, aš prieš 3 savaites nutraukiau kontraceptines(geriau 3 metus), ale dar berti nepradėjo. jaučiu jau greitai spuogai mane pradės atakuoti. Sakykit, po kiek laiko pasirodė pirmieji spuogeliai???????Gal aš visgi išvengsiu šios kankynės...
Bet vat dėl pajautrėjusių spenelių ir maudimo pilvo apačioje-teisybė.
*

man kažkur po 3-4 mėn. sad.gif
akiniukė
Aš gėriau KT gerus tris metus, dabar jau pusė metų nebegeriu. Visi rūpesčiai prasidėjo maždaug po 2 mėnesių,t.y. plaukų riebalavimasis, bėrimai nesibaigiantys (paauglystėj tokių nebuvo), sesutė vis klausdavo, kas čia per alergijos pas tave. Dabar lyg ir apmažėjo spuogelių, nors dar nėra lygi oda, plaukai taip pat susitvarkė. Dabar KT gerčiau tik jei būtų būtina, tai yra kaip vaistus schmoll.gif , tikiuosi neprireiks smile.gif . Ir vis dar laukiu lygios odytės, nes čia, ko gero, tik laikas išgydis.
avei
Mano organizmas po 4 metų KP naudojimo "valosi" jau 6- as mėn. Beria mane žiauriai cry.gif Su siaubu laukiu vasaros, kaip reiks prie ežeriuko nusirengti:hm Su tokia nugara tik pasislėpti krūmuose ir tupėt unsure.gif
Greičiau vaikiuką pavyktų " sukonstruoti", gal sakau, nebebertų taip smarkiai. smile.gif
akiniukė
Bent jau man, pasidarė tikrai baisiai sad.gif , bet jas geriant, "baisiai" pasidaro su organizmu cry.gif . Todėl geriau iškentėti kol organizmas grįš į savo vėžias smile.gif .
akiniukė
Na, mano visa priežiūra buvo tokia:
kontrastinis prausimasis (karštas šaltas vanduo),
vieno leduko ištirpinimas braukant odą biggrin.gif (ledukas iš ramunėlių nuoviro),
spuogelių patepimas arbatmedžio aliejuku.
Bet nežinau ar visas šitas ritualas nors kiek padėjo, nes iškildavo vis naujų spuogelių. Galiu paguosti tik tuo, kad man ir šiaip sunkus metas buvo, tai gal ir nuo nervų galėjo berti, nežinau g.gif .
Paramela
Oi paneles,su tom KT ne kas.As irgi taip gydziaus "negerumus",bet deja atsitiko beda ir teko nutraukti ju gerima. Dabar nebegeriu ir ta pati problema pargrizo- berimas (nesitveriu savam kailyje) Neisivaizduoju irgi kaip gydyt.Buvau ir pas dermatologe,bet manau kad cia su hormonias kazkas,nes vaistai,tepalai nepadeda.
Kazko viduj truksta.
As antibijotikus geriau,bet juos galima tik tam tikra laika vartot.Padejo!!! Bet savaite ir vel tas pats.
Plaukus gali nusiraut is nervu:))))
Etina
mane jau pradėjo berti cry.gif cry.gif cry.gif
liepsnele
QUOTE(Sfinxute @ 2005 04 18, 08:28)
mane jau pradėjo berti  cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

pirkis mielių tablečių, vartojančiom KT organizmas labai blogai pasisavina B grupės vitaminus, kurie l.svarbūs odai, o jų yra mielėse.
Esoteric
Labutis visoms 4u.gif

Ieškojau šios temos..Kontraceptikus gėriu 5 metus, pradėjo bert patį pirma mėnesį juos nutraukus doh.gif Net kyla mintis vėl juos pradėt gert. O gal jau kuri įveikėt tuos bjaurius spuogus, ir galėtumėt patart, kaip juos įveuikt..?Aciū smile.gif
bum
QUOTE(Esoteric @ 2006 03 08, 12:58)
Labutis visoms 4u.gif

Ieškojau šios temos..Kontraceptikus gėriu 5 metus, pradėjo bert patį pirma mėnesį juos nutraukus doh.gif Net kyla mintis vėl juos pradėt gert. O gal jau kuri įveikėt tuos bjaurius spuogus, ir galėtumėt patart, kaip juos įveuikt..?Aciū smile.gif
*

Tik su laiku viskas praeis. Mečiau tabletes prieš metus, tai po kokio pusmečio rimtai pradėjau spuoguotis - net dideli guzai būdavo doh.gif Nors ir dabar pasispuoguoju, bet dabar bent jau pagal ciklą - prieš mėnesines biggrin.gif o ne šiaip bilekada. Nors mėnesinės taip dar ir neatsistatė.. Atrodo jau jau prasidės, bet ne - palaukia to nelemto antradienio, kaip priprato geriant tabletes, ir tada prasideda.. arba ne biggrin.gif Žodžiu visiškai išbalansavo kūną unsure.gif O dar nesiseka reguliariai gerti vitaminus su varnalėša.. blush2.gif
airinuke_1
tai vat nuo ko mane isbere, visa kakta, nugara ir krutine blink.gif +plaukai ziauriai krito ir riebaluojasi super, kiekviena diena turiu plauti doh.gif o as kaltinau ora, maista ir vandeni doh.gif jptvmt....geriau KT kazkur 2m, meciau pries kokius 7-8 men, ir jau kokius 4 men neatsikratau spuogu blink.gif Bet va si men vel pradejau jas gerti del apsaugos... g.gif blyn, net neitariau, kad cia nuo KT tokios nesamones blink.gif
Violeta*
Ant mano veido dabar lygiai 12 spuogų ohmy.gif - KT nutraukiau vartoti prieš kokius 5 mėn. - pora mėnesių jokių permainų nebuvo, o štai jau dabar 3 mėnuo kaip spuogai kyla ant kaktos, smakro, sprando, krūtinės zonoj..Tiesa, reik paminėt, kad šiuo metu tik ant veido, visur kitur oda susitvarkė. g.gif
O šiaip kažkada didžiavausi savo veido oda...Nei paauglystėje, nei šiaip kada spuogo net nebūdavo, o tie prakeikti kontraceptikai sukėlė tokį poveikį..Esu tikra, kad tai nuo jų, nes nei mityba, nei gyvenimo būdas, nei kosmetika nepasikeitė..Žodžiu, didžiausias viltis dedu į bėgantį laiką - kol harmonų disbalansas stos į savo ankstesnes vėžes.. Pirmųjų ženklų jau esama, tik veidą slėpt norisi.. doh.gif
Esoteric
Kol kas nuo spuogų ginuosi Differin, plaukų saknis nuo slinkimo kartais tepu su dilgeliu sultimis. Kažkiek padeda. Spuogais jau išbėrė ir nugarą.. doh.gif Negi nėra kokių priemonių tos homonų pusiausvyros greitesniam subalansavimui..? Nors gydytojai paprastai šiuo atveju nieko nepataria, manau, kažkokia priemonė turėtu būti.. g.gif
ingutera
na va, pas mane irgi kova su spuogais, gerai, kad tik ant kaktos. nustojau gert KT ir nusikirpau kirpčiukus,tai bent taip pavyksta užsimaskuot...vargas. doh.gif Vienai sričiai padeda, o kiek pakenkia tos tabletės. džiaugiuosi tik, kad nors ir mečiau, bet mėnesinės labai reguliarios.
Solopgang
nu taip ... verysad.gif man irgi ta pati problema, spuogai bash.gif
du metus geriau KT, ir kokius tirs men jau nebegeriu, tai iskart atsirado spuogu ir jie buna istisai, vieni dingsta kiti atsiranda... ypac daug ant nugaros, ant veido ir krutines maziau. o menesines vel nereguliarios cray.gif ir labai skausmingos. jauciu kad taip bus visa gyvenima sad.gif bet KT gert tikrai nebezadu schmoll.gif
Pasaulė
Na visos čia rašo, kaip baisiai beria, aš irgi jau pradejau galvoti, kas man bus, kai aš nutrauksiu, bet prisiminiau, kad prieš kokius 3 metus dariau 1 metų pertrauką ir nieko panašaus nebuvo nutikę. Tai gal čia ne taisyklė, o individualus dalykas?
Irėja
QUOTE(Pasaulė @ 2006 08 15, 20:40)
Na visos čia rašo, kaip baisiai beria, aš irgi jau pradejau galvoti, kas man bus, kai aš nutrauksiu, bet prisiminiau, kad prieš kokius 3 metus dariau 1 metų pertrauką ir nieko panašaus nebuvo nutikę. Tai gal čia ne taisyklė, o individualus dalykas?
*

nereikia tikėt kai kurių gydytojų ar reklamuotojų pasakom, kad tas brudas per mėnesį gali dingt iš organizmo... KT gėriau apie 3 metus, metus gerti mėnesinės vis tiek buvo kaip laikroduks kažkur apie 5-6 mėnesius (prieš pradedant gerti ciklas svyruodavo, kažkur 25-35 dienos būdavo) ... spuogų nebuvo apie 4 mėnesius. po to prasidėjo "linksmybės" - galvos oda siaubingai riebaluojasi (anksčiau - nieko panašaus), spuogų trigubai daugiau nei prieš pradedant gerti, ciklas sutriko visiškai (paskutinįkart laukiau apie 65 d.), skydliaukėj įsitaisiau mazgą, kiaušidėj - cistą ir t.t. prieš pradedant gerti KT jokių ginekologinių/hormoninių problemų neturėjau... sad.gif dabar jau virš metų kai nebegeriu KT, spuogų fronte truputį geriau, bet vis tiek beria.... sad.gif
mano endokrinologo teigimu, organizmas po KT valosi kažkur metus....
Giselle
o gal nakvisu kapsules padetu? kazkas turetu padeti atsistatyti hormoninei pusiausvyrai...kazkur skaiciau...ar tik ne nakvisos, galvoju...
LeKrista
Na va sveikos vieno likimo draugės. Mane gi irgi beria, o aš maniau, kad čia nuo tų karščių gal ar kokio bieso. tai vadinasi čia nuo kt. Aš prieš kokius keturis mėn nutraukiau juos gerti ir vis neatsiginu spuogų nuo veido , krūtinės ir ypač sprando kas man buvo labai keista. Aš niekada neturėjau šito gėrio schmoll.gif . Jie ne tik kad erzina savo atsiradimu, bet dar kaip kada ir niežti. Tai dar džoaugiuosi kad ne ant viso kūno kaip kitos čia rašo. Net bandžiau dažniau veidą šveitikliu šveisti ir jaučiausi geriau, maniau kad oda pariebėjo nuo oro tokio kaitraus. tačiau jie ir vėl kyla ir gražūs, skausmingi kai kada. FUUU, kaip bjauru. tai turiu būti dėkinga KT blink.gif ?
Na jau atsipeikėjau biskutį, tai sakot nakvišos ir arbatmedžio alijus?
_Too_Young_
na o as pradejau gerti KT del to, kad su mano hormonais buvo netvarka ir vis pasiutusiai bere.. taigi gal siuo atveju man KT tik i gera ir juos sureguliuoja? blush2.gif ar jau tikrai toks blogis tos tabletes cry.gif
Bittersweet
QUOTE(_Too_Young_ @ 2006 08 20, 01:32)
na o as pradejau gerti KT del to, kad su mano hormonais buvo netvarka ir vis pasiutusiai bere.. taigi gal siuo atveju man KT tik i gera ir juos sureguliuoja? blush2.gif ar jau tikrai toks blogis tos tabletes cry.gif
*

aha kol geri tol sureguliuoja.mesi ir turesi daug dziaugsmo.arba bers taip pat,o kai kurios rase kad beria daug labiau nei pries geriant.tai siulyciau dar pamastyt.nesinuodysi gi tom tabletem visa gyvenima kad spuogu nebutu
_Too_Young_
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 20, 08:50)
aha kol geri tol sureguliuoja.mesi ir turesi daug dziaugsmo.arba bers taip pat,o kai kurios rase kad beria daug labiau nei pries geriant.tai siulyciau dar pamastyt.nesinuodysi gi tom tabletem visa gyvenima kad spuogu nebutu
*

na nezinau.. jei beria taip, kad nori nusiplest veida arba uzsidaryt rusyje ir neislyst niekada, gal geriau tada pasinuodyt... bent zinosiu nuo ko mirsiu:) siaip ar taip viskas gyvenime nesveika doh.gif nebent israstu kas geresni buda iveikt spuogus...
Miaška
Et, ir kodėl nepaskaičiau šitos temos prieš pradėdama KT gert? Gal būčiau apsigalvojusi... verysad.gif Pagėriau KT tik 1 metus, prieš pusantro mėnesio mečiau gert, nes jokie netiko. Iš anksto pradėjau vartoti vitaminus, bet vis tiek neišvengiau tų pereinamųjų reiškinių: po gero mėnesio prasidėjo bėrimas, baisiai slenka plaukai... Pradėjau gert nakvišos aliejų, gal reikia vėl vitaminų pavartoti, nežinau. Paauglystėje jokių spuogų neturėjau, dabar visi pečiai, krūtinė spuoguoti, veidas ir kaklas baisėja, atrodo, kas valandą. Tai dabar dar įdegusi, ne taip baisiai matyti, o vėliau teks soliarintis, kad nešviečiau iš tolo raudonom dėmėm.
blondinka
As jau kaip 2 metai nebevartoju kontraceptiku,tai problema ir su oda atsirado spuogus pradejo mesti,tai jau nebezinojau ka daryt verysad.gif ,baisu pasidare,tai nusipirkau vitaminu Grozvita jie plaukams ,nagams ir odai,tai matosi rezultatai biggrin.gif ,kai tuos baigsiu gerti ,reiks pabandyti Nakvisu vitaminus ax.gif
ESLAUDA
Jo, man jau net plaukai siausias doh.gif Po 5 metu kontraceptiku naudojimo nutraukimo pridygo visokio plauko spuogu, kuriu niekada nesu turejus, net nezinau kaip su jais kovot gun_bandana.gif jau geras menesis kaip jie nei krust. O kaip jum, ar po kiek laiko praejo tie berimai?
Miaška
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 10 07, 14:10)
Jo, man jau net plaukai siausias doh.gif  Po 5 metu kontraceptiku naudojimo nutraukimo pridygo visokio plauko spuogu, kuriu niekada nesu turejus, net nezinau kaip su jais kovot gun_bandana.gif  jau geras menesis kaip jie nei krust. O kaip jum, ar po kiek laiko praejo tie berimai?
*

Mane bėrė apie 3 savaites, bet labai intensyviai - tiesiog kas valandą, atrodo, išdygdavo po naują spuogą. Paskui nustojo augti nauji, o senijei pradėjo gyti. Dabar turiu vieną spuogą biggrin.gif , gal dar keli ant nugaros likę, bet mažiukai visi, ne tokie bjaurūs. Kol bėrė, naudojausi paauglės dukros kosmetika - valikliais, losjonais, kremine pudra, maskuojančiais pieštukais...
^^liutuke
man nutraukus vartot isvis nebere, bet ir pries tai nebudavo spuogu pas mane, net paauglystej, bet gal cia itakos turi ir tai, kad vartojau tik apie 4 men 4u.gif
Ametistė
Mane taip pat bėrė, nutraukus gerti kontraceptikus ir dar kaip doh.gif !!!Bėrė kelis mėnesius, kokius 3-4, o paskui praėjo. Bandžiau taip pat naudoti kažkokią priemonę, pavadinimo dabar neprisimenu, bet receptinis vaistukas ir be to vaistinėse vietoje gaminamas, su vadinama "anodija" (sorry, kitokio pavadinimo neradau smile.gif )...Gali odos gydytojai išrašyti.
ESLAUDA
As jau 2 kartus pas dermatologe buvau blink.gif Pas kosmetologe einu kas savaite blink.gif Pakeiciau visas priemones is sausos i misrios odos tipui skirtas blink.gif Jau antras menuo kaip beria verysad.gif Bet ranku nenuleisiu gun_bandana.gif
Novia
hmm mane ir bere nuo KT, bet po to kazkaip savaime ir praejo.. gal po poros menesiuku, kazkaip net nepamasciau, kad nuo KT uztat ir nesekiau rolleyes.gif
Dorinda
Sveikutes 4u.gif as mesti KT irgi labai bijojau blink.gif , bet nuo pirmos metimo dienos pradejau gerti biciu pieneli(ten kapsules tokios) ir daug cinko, vaistininkas sake jei buciau isgerus cinko tiek kiek kontraceptiniu tai spuogu seniai netureciau unsure.gif , na menuo kaip negeriu kontraceptiniu, bet manes kol kas neberia bigsmile.gif , kad neissisnekeciau rolleyes.gif
Taistė
As geriau KT daugiau nei metus. Baigusi gerti nieko papildomo nevartojau, bet NEBERIA tongue.gif Nes niekada ir nebere rolleyes.gif
Jjulie
As nutraukiau pries 4 men. pradzioj kaip ir gerai buvo viskas, net dziaugiausi, kad nieko nebus... bet be reikalo... pries 1,5 men. pradejo bert, kaip paauglystej kakta ir nugara tokiais ispudingo grozio spuogais sad.gif ir dar plaukai slenka... VIskas einu i vaistine kokiu vitaminu ieskot...
keliautoja
Tai va del ko as visa isberta. Geda ir i darba eiti. buvau pas gydytoja, tai ne puses zodziu neuzsimine kad gali buti nuo to. Dave kazkokiu tepamu antibiotiku. Praejo, bet po keliu menesiu vel grizo. Patikekit, nuo siu bjaurybiu taip lengvai neatsikratysi. zadu eiti vel pas gydytoja, jei papasakos ka nors naudingo parasysiu. O saip as visada arsiai stojau uz kontraceptines, bet pries pusmeti persigalvojau. Ir seksas ir gyvenimas daug mielesnis pasidare (tik tie nelemti spuogai trukdo pilnai juo dziaugtis:).
MariLyN
Moterytes... Man tuoj 16 ir nemazai problemu turiu su veiduku.. Labai puola baltieji inkstirai (komedonai) ir jau tikrai baisiai atrodau, nes like nemazai randu.. Mama nesenai sugalvojo, kad man reiketu pas daktare paprasyt kontraceptiniu tableciu, kad tuos nelemtus spuogus apmazint.. Kiek cia perskaiciau, tai net bijau pagalvot kas bus kai naudosiu ir kai baigsiu naudot, jeigu Jums, daugumai, taip baisiai unsure.gif Kaip manot, ar verta imtis tokiu tableciu ir apskritai ar nepilnametems galima KT naudot g.gif
Bittersweet
buvau issigandus kad ir mane bers kaip dauguma metus kt bet oda tfu tfu tfu ideali,ir pries kt problemu neturejau,tik pries menesines koks pavienis spuogelis atsirasdavo,bet va berdavo iskirptes zona,o dabar liuks,oda visai svari smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.