Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Manta mergytes vardas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pamaiva25
Drauge dave mergytei varda Manta. Man keistas vardas, sakiau gal Mante, bet ne blush2.gif Vardyne toks yra, lietuviskas - sumani reiksme. O kaip jums sis vardas?
aggree
Jeigu kirtis MAnta tai visai graziai man skamba.
Arvena
nelabai normaliai skamba...kaip bendrinis žodis - manta (našta, krovinys) ir dar plius kaip tas gyvūnas jūrinis - manta (rajos tokios)
Ašaka
Jei jau davė, tai nieko nepakeisi. Nors man ši vardo forma kelia ne visai malonias asociacijas su mantomis - didžiosiomis rajomis. Bjauriai juokaujant, kitos dukros vardas galėtų būti Raja...
Soy
Visu pirma skambesys mano ausiai nera malonus, visu antra asocijuojas su kaip jau auksciau mineta 'manta' (nesuliu)
Ramunita
man irgi keistai ax.gif Mantė-tai ir gražu,ir t.t.o ta Manta,tai nu rolleyes.gif Kaip ir Simonė-nei šis,nei tas.
Nalivaika85
Manta-man nelabai.smile.gif Savo mergaitei tokio vardo neduočiau.smile.gif Manau,kad yra gražesniųwink.gif
Dzenete
Daug geriau skamba Mantė
kregždutė
Manta baisiai skamba, grubiai ir su keistom asociacijom. Ir Mantė nelabai, nes nepatinka berniukų vardai perdaryti į mergaičių.
2olko2
QUOTE(kregždutė @ 2011 06 30, 10:18)
nes nepatinka berniukų vardai perdaryti į mergaičių.
*

Tikrai yra graziu mergaitisku vardu 4u.gif , tik pagalvoti reikia mirksiukas.gif
TuJa30
QUOTE(Dzenete @ 2011 06 30, 05:41)
Daug geriau skamba Mantė
*

man irgi, tačiau kaip sumažybinti? g.gif
syri
asocijuojasi su navigacija galūnė, sory. O mantĖ tai super thumbup.gif
Ruby Tuesday
Man is karto pries akis iskyla diiiiidele zuvis raja doh.gif Pazinojau mergina vardu Justa, man visada atrode keista, kodel ne Juste, tai cia man keista, kodel ne Mante.
marina86
QUOTE(Arvena @ 2011 06 29, 11:10)
nelabai normaliai skamba...kaip bendrinis žodis - manta (našta, krovinys) ir dar plius kaip tas gyvūnas jūrinis - manta (rajos tokios)
*

drinks_cheers.gif Mante man asmeniskai irgi nepatinka, bet bent jau skamba normaliai ir tokiu asociaciju nekyla.

meškutė999
vardas kelentis neitin malonias asociacijas doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.