As irgi noreciau ismokti....
O gal kas zinot, kur mokina sokti pilvo soki VILNIUJE?
As irgi noreciau ismokti....
UŽSIRAŠIAU AŠ Į PILVO ŠOKĮ šeškinėje, Dūkštų 14, užsiėmimai vyksta du kartus per savaitę, kaina 100Lt
žiūrėsim kaip seksis
As noreciau irgi ismokti sokti pilvo soki. Gal kas zino kur geriau galima ismokti vilniuje? As turiu omenyje instruktore. Todel kad nuo ju labai daug priklauso, o lankytis taip sau nelabai noriu ir jeigu instruktore nelabai maloni, tai noras mokytis praeina visam laikui. Ir gal kas zino kokiam klube grupes nedideles?.... Aciu
Pilvo sokiai - mano aistra, todel pasidalinsiu su jumis, ka zinau apie sia aistra Vilniuje
Tuo tarpu sporto klubuose (dabar beveik visuose) pilvo sokius veda kitaip - ten yra programele valandai, kuomet mokinamas sokio gabalas. Tai yra gerai, nes pamatai, koks gali buti tas pilvo sokis, pamatai visokiu kombinaciju, bet kas liecia darba su judesiais, tai tai va... labai rekomenduoju Seskine. pati dabar ten negaliu lankyti, nes su darbu neiseina suderinti Zinai, Ria, as visada darau taip (taip rinkausi ne viena treneri ir niekada sis budas neapvyle) - viena karta tiesiog nueik pasiziureti. Ir labai greitai taps aisku, ar sis treneris tau tinka
Kaip sekasi sokancioms Vilniuje, kur jums labiausiai patinka?
As planuoju gruodi pradet mokintis, tai dabar labai aktualu pasiklausyti nuomoniu ir issirinkti
Jei pilvo sokis Vilniuje, tai taip, yra daug klubu, kur jo moko, bet tuose paciuose klubuose yra ir apsisaukeliu
Viena is geriausiu treneriu yra Irina is Orientalijos pilvo sokiu studijos Jei noretumet pamatyt kaip ji ( o ir kitos sokejos/treneres) soka, sekmadieni Prospekto Pub'e (3a) pilvo sokiu vakarelis Del nauju grupiu, tai pvz BODYgym sporto klube yra pamoka "oriental intro" Ten pastoviai mokoma pagrindiniu judesiu ir nesudetingu choreografiju, o kai juos ismoksti gal pereiti i "oriental 1"- sudetingesnes pamokas. Tad galima jungtis bet kada
O mes su druage rytoj einam i pirmaja pamokele Orientalijos sokiu studijoje
Tai gal yra sokanciu pilvo soki? Gal pasidalintu patirtim
QUOTE(kaledukas @ 2007 04 18, 08:06) as soku impuls plius zirmunuose Bet as i tas treniruotes einu kai uzsimanau. ir toks nenuoseklus ten mokymasis, nes kai spoto klube, tai pritaikyta, kad visiems tiktu. del to, kaip ir nera jokios sistemos. tiesiog mokaisi judesius. QUOTE(vavux @ 2007 04 19, 09:48) as soku impuls plius zirmunuose Bet as i tas treniruotes einu kai uzsimanau. ir toks nenuoseklus ten mokymasis, nes kai spoto klube, tai pritaikyta, kad visiems tiktu. del to, kaip ir nera jokios sistemos. tiesiog mokaisi judesius. Kiek zinau, yra tik kelios profesionalios treneres ir dauguma ju dirba sporto klubuose. Beje, Renata viena is ju. Kazin ar rasi ka profesionaliau. Yra dar Orientalijos sokiu studija ir 7 muzose taip pat pilvo sokiu pamokos.
Na, taip, as sutinku, kad ji gerai moko, bet tos treniruotes pritaikytos daugumai, ir progresuoti, kaip ir nera sansu
QUOTE(vavux @ 2007 04 20, 19:39) Na, taip, as sutinku, kad ji gerai moko, bet tos treniruotes pritaikytos daugumai, ir progresuoti, kaip ir nera sansu Net nezinau ka tau patart
tai as ir galvoju ten nueiti
Merginos, ką galėtumėte pasakyti apie "DANCEPLANET" klube vedamus šokių užsiėmimus. Ten yra ir rytietiškų ir egzotiškų šokių užsiėmimai. Aš tokia pasimetusi, nežinau ką pasirinkti, patiktų ir Lotynų Amerikos šokiai,tik jie gan velokai vedami-nuo 21val. Ir dar viena problemėlė,man jau virš 30m., ar nesu persena?
Devde, nesijaudink del amziaus
As ten lankiau sokius, bet ne rytietiskus, o kazkokius pagal pop muzika o rytietiskuose vietos nebuvo, bet ten kiek maciau tikrai ne 16metes lanke
Sveikos,
pasidalinsiu ir as savo patirtimi as Orientalijoje vaikstau, jau 13 val sokau tenai. Ten anksciau mineta Irina dirba, tai pas ja tikrai labai smagu - kiekviena karta naujos kompozicijos budavo, skirtingai judesiai sujungiami, aiskiai ir greitai paaiskina kas ir kaip, pataiso jei negerai - zodziu smagu ir uzkabina labai. Taciau ten kazkas pasikeite ir Irina dabar lygtais moko pazengusias, o pradinukems kliuvo kita trenere, tai kazkaip... na...
aš irgi nerekomenduoju Orientalija. Instruktorės kaip mašinos, be jokio užsidegimo veda pamokas, čia visgi šokiai. Ir tiesa sakant, jos net normaliai išaiškint negali. O klaidingai šokio technikos mokytis nesinori. Kol Body gym vyko Irinos užsiėmimai - visiem prieinama buvo. Dabar Orientalijoj kainos kosminės, ir dar pas Irina nepakliūsi. Tiesa sakant ir pas ją nebesinori, ten susidarius atskira šokeju kasta, ale šou grupė
Ir apskritai, kai komercija, šokio kokybė kaip tokio nukentėjo, labai daug ne rytietiškos improvizacijos. Kas domisi - supranta.
Sveikos
as iggi lankiau pilvo soki Impuls Plius zirmunuose, pas Renata, man tikrai pas ja patiko, nes ji stato ir technika, o ne tik parodo judesius. Gal but tai tikrai daugiau skirta daugumai, bet man, asmeniskai kaip tik ir tiko :-) Buvo ir judesiai ir kompoziciju gabaliukai. Tikrai rekomenduoju pas ja eiti. Na o darzelyje, dukstu g.14 - tai as ten buvau paradomojoje pamokoje, trenere buvo pati savininke - Tatjana - tai galiu pasakyti kad tai grynas isuabas Tai va toks tel lygis... Pabandysiu dar 7muzos - paziuresiu kas is to iseis, nes impulsas ,man po darbo visai ne pakeliui...
Labutis visoms,
Noreciau pasidalinti ir as savo patirtimi pilvo sokiuose. Lankau pas renata impuls + tikrai fainai veda ir esu begalo patenkinta O aš buvau naujoj Renatos mokykloje-pirmoje-parodinėje pamokoje,tai man labai patiko .Tik lankyt dar nepradėjau Ir dar...Jos mergaičių grupė, vykusiame pilvo šokių festivalije,užėmė 1-ą vietą
Renata tikrai laaaabai nereali trenerė.Lankau pas ją dar nedaug..tik gerus 8 mėn. bet šokt jau gerokai pramokau ir keliuose pasirodymuose sudalyvavau...vienas iš jų-Vilnius Orientalis 2008
QUOTE(Leila83 @ 2008 07 17, 13:15) Pati Anyway sveikinu O as jau uzsirasiau i nauja Renatos arabic dance sokiu mokyklos sezona,va... QUOTE(saules spindulelis @ 2008 08 03, 10:24) Pati Anyway sveikinu O as jau uzsirasiau i nauja Renatos arabic dance sokiu mokyklos sezona,va... Na soku nuo vaikystes, o baziniu judesiu aisku pas pilvo sokio mokytojas mokiausi gal kas turi info, kur ir kaip dabar Renata moko pilvo sokio? noreciau bent i viena treniruote nueiti pabandymui
na, as jau ne pas viena mokytoja lankius, taip kad turiu su kuo lyginti.
nenoriu nieko smeizti, bet pas Renata man kazkaip nepatiko. man ji kazkokia chaotiska pasirode. bet gal del to, kad sporto klube. Nors lankiau ir pas Gulnora sporto klube, tai ji labai gerai treniruote paruosdavo. viskas is eiles, sistemingai. na, bent jau man taip patinka QUOTE(vavux @ 2008 10 08, 15:27) na, as jau ne pas viena mokytoja lankius, taip kad turiu su kuo lyginti. nenoriu nieko smeizti, bet pas Renata man kazkaip nepatiko. man ji kazkokia chaotiska pasirode. bet gal del to, kad sporto klube. Nors lankiau ir pas Gulnora sporto klube, tai ji labai gerai treniruote paruosdavo. viskas is eiles, sistemingai. na, bent jau man taip patinka o kur Gulnora butu galima rasti? as tiesiog issigandusi, kad mano trenere i Lietuva negris QUOTE(Sil @ 2008 10 08, 16:25) Oi, Gulnora jau mokina pilvo sokio? As su ja kazkada mokinausi pilvo sokio pas Irina is Orientalijos. Ir Renata irgi ten mokesi. O kokia tavo mokytoja buvo, kur nebegris i Lietuva? As pries mazdaug 3 metus labai intensyviai sokau, dabar vel noriu tik svarstau kur
as bandau siandien i 7muzas patekti, nes jau nusibodo 3 savaites be sokiu
vakar pabandziau...
siandien bandau 'zvaigzdziu taka'
Sveiki
QUOTE(vavux @ 2008 10 08, 14:27) na, as jau ne pas viena mokytoja lankius, taip kad turiu su kuo lyginti. nenoriu nieko smeizti, bet pas Renata man kazkaip nepatiko. man ji kazkokia chaotiska pasirode. bet gal del to, kad sporto klube. Nors lankiau ir pas Gulnora sporto klube, tai ji labai gerai treniruote paruosdavo. viskas is eiles, sistemingai. na, bent jau man taip patinka Sveiki ash ir lankiausi pas gulnora, be galo patikdavo. viskas palaipsniui ir graziai. ir siaip labai maloni. QUOTE(vavux @ 2008 10 08, 15:27) na, as jau ne pas viena mokytoja lankius, taip kad turiu su kuo lyginti. nenoriu nieko smeizti, bet pas Renata man kazkaip nepatiko. man ji kazkokia chaotiska pasirode. bet gal del to, kad sporto klube. Nors lankiau ir pas Gulnora sporto klube, tai ji labai gerai treniruote paruosdavo. viskas is eiles, sistemingai. na, bent jau man taip patinka Kiekvienas renkasi sau mokyta pagal save. Kas jam priimtiniausia. Ir ka ir kaip jis nori ismokti. Tikriausiai ne i ta lygi pakliuvote ir vadinate tai chaosu. Nemokant judesiu, neturint patirties jus ir nesugebejote tai atlikti. As lankau pas Renata ( buvau ir pas kitas,kad issirinkciau tai kas man patinka ) ir galiu tvirtai pasakyti ,kad tikrai duoda daug informacijos apie laikysenos ( kas yra tikrai begalo svarbu ), technikos ir visokios kitos informacijos. Prireikus Renata visada mielai paaiskina individualiai. Tik nebijokite klausti. Geriausias mokytojo ivertinimas tai mokiniu laimejimai konkursuose. O jos mokines uzima pirmas vietas. Su geriausiais linkejimais mergaites QUOTE Geriausias mokytojo ivertinimas tai mokiniu laimejimai konkursuose. O jos mokines uzima pirmas vietas. absoliuti nesamone....nesakau kad Renata bloga trenere,bet jaigu viena karta laimejo pirma vieta jos grupe ir tai tik todel kad nebuvo is ko rinktis,tai nereiskia kad ji pati geriausia...na zinoma,kiekviena varlyte savo bala giria..
nebeliko sokejeliu?
Klaipedoje geguzes 1d. Dar tikslios info neturiu....
QUOTE(radulia @ 2009 03 17, 10:11) Pavydžiu
sveikos merginos
o kai taip atsitiko, tai pradejau galvoti, kad ne man skirta veikla QUOTE(Clarion Mergyte @ 2009 03 22, 00:42) sveikos merginos o kai taip atsitiko, tai pradejau galvoti, kad ne man skirta veikla manau tai normalu ir viskas ateis su laiku tad kantrybes ir viskas tikrai pavyks, svarbiausiai megautis tuo "grybu" jug sokdama jautiesi puikiai o nuslifuosi viska su laiku |