Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šeimoje tarp vyrų
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Neeri
Sveikos visos naujoje temukėje. Nors ir nebeauginu tik vyrų, bet ši tema man miela ir artima, tai pasivaidensiu vis dar čia smile.gif
linosska
4u.gif aciu uz temuke thumbup.gif thumbup.gif

Gal turite kokiu patarimu, kaip juos nukreipti, kad stovetu vienas uz kita? Ar jau cia labiau igimta?
Tensei
Neeri, aciukas uz naujus namucius 4u.gif

Linosska, manau truputi kai paaugs - susidraugaus 4u.gif Maniskiai pradzioje irgi kumsciavosi, dabar muru viens uz kita stoja. Skirtumas tarp ju beje irgi 2 metai 8 menesiai.
linosska

Linosska, manau truputi kai paaugs - susidraugaus 4u.gif Maniskiai pradzioje irgi kumsciavosi, dabar muru viens uz kita stoja. Skirtumas tarp ju beje irgi 2 metai 8 menesiai.
*

[/quote]

ax.gif nuo keliu mazdaug metuku jusiskiai pradejo graziau draugauti? Musu mazasis "kaip kabliukas", jam visada tik broli uzkabinti doh.gif Sekioja is paskos ir megdzioja absoliuciai viska ka brolis daro rolleyes.gif As tai laukiu kada mazasis prades normaliau kalbeti, gal tada jau kiek lengviau jiems bus susikalbeti, susitarti?
Neeri
QUOTE(linosska @ 2011 06 30, 09:08)
4u.gif aciu uz temuke  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal turite kokiu patarimu, kaip juos nukreipti, kad stovetu vienas uz kita? Ar jau cia labiau igimta?
*

Manau dirbtinai kažką padaryti nelabai pavyks. Tiesiog turi ateiti tas laikas, kai atsiras bendrų interesų, bendros veiklos. Mano mažasis ir visur lenda, brolius užkabina ir gauna į kuprą nuo jų, bet sugeba kartu visi ir pažaisti ir jei kažką įdomaus užsiima, apskritai jų negirdėti. Būna ir didesnieji tai gražiai, tai po kelių minučių jau pliekiasi. Bet aš tik jiems liepiu nesusižaloti ir neužsimušti vienas kito , o be pasikumščiavimų tai manau nepavyktų ax.gif
Tensei
[quote=linosska,2011 06 30, 12:19]

Kai i darzeli antraji pradejau leisti, kazkur triju metuku buvo. Lanke abu viena grupe, ten skirtingo amziaus vaikai buvo.Taip ismoko draugauti tarpusavy.Dabar jie beveik paaugliai lotuliukas.gif vienam 13 , kitam rudeni 11 bus.
linosska

QUOTE(linosska @ 2011 06 30, 12:19)
Kai i darzeli antraji pradejau leisti, kazkur triju metuku buvo. Lanke abu viena grupe, ten skirtingo amziaus vaikai buvo.Taip ismoko draugauti tarpusavy.Dabar jie beveik paaugliai  lotuliukas.gif vienam 13 , kitam rudeni 11 bus.
*

Musu mazasis nuo rudens jau eis i darzeli, tik i kita grupe nei brolis.. Labai tikiuosi, kad abu darzelyje issikraus ir grize namuose bus ramesni, gal ir pazaisti kartu bus idomiau g.gif
Naktibalda
QUOTE(Neeri @ 2011 06 30, 14:42)
Manau dirbtinai kažką padaryti nelabai pavyks. Tiesiog turi ateiti tas laikas, kai atsiras bendrų interesų, bendros veiklos. Mano mažasis ir visur lenda, brolius užkabina ir gauna į kuprą nuo jų, bet sugeba kartu visi ir pažaisti ir jei kažką įdomaus užsiima, apskritai jų negirdėti. Būna ir didesnieji tai gražiai, tai po kelių minučių jau pliekiasi. Bet aš tik jiems liepiu nesusižaloti ir neužsimušti vienas kito , o be pasikumščiavimų tai manau nepavyktų  ax.gif
*

super, lotuliukas.gif , na manau ir megaitės mušasi ir kumščiuojasi ne ką mažiau , juk reikia viskuom dalintis, žaislais, nes vienodi ir t.t mano mažis net rengiasi kiek įmanoma vienodžiau , jei turiu galimybę perku vienodus rūbus... tada tokia ramybė kur nors susiruošti, biggrin.gif o taip tai plėšia nuo dičkio rūbus, nes irgi tokio nori, kepurę mauna sau nesvarbu,kad didelė svarbu kaip brolio biggrin.gif
odeta15
sveikutes.
ir as pareinu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(linosska @ 2011 06 29, 23:53)

Ir siaip idomu kokie santykiai tarp broliuku? ar draugiski? Kaip ta draugiskuma jiems idiegti  blush2.gif ? Kad stovetu vienas uz kita?
*

maniskiai jau nemazi ir skirtumas tarp ju 6metai,bet oi kiek visko buna ir apsikabine vaiksto ir pasikepsioja biggrin.gif bet jei kas nors tai vienas uz kita muru stoja.o jiems susipesus ar susigincijus stengiuosi nesikisti,tada patys labai greit ir susigerina smile.gif manau kai bus didesni tavo berniukai be jokio idiegimo bus brolis uz broly mirksiukas.gif
keistuole
QUOTE(Neeri @ 2011 06 30, 14:42)
Manau dirbtinai kažką padaryti nelabai pavyks. Tiesiog turi ateiti tas laikas,
*

drinks_cheers.gif
pastebėjau, kad su vaikais viskam savas laikas ir niekaip ten nieko nepaskubinsi, tik nervus sau gadinsi

QUOTE(Naktibalda @ 2011 06 30, 15:29)
super,  lotuliukas.gif , na manau ir megaitės mušasi ir kumščiuojasi ne ką mažiau , juk reikia viskuom dalintis, žaislais, nes vienodi ir t.t mano mažis net rengiasi kiek įmanoma vienodžiau , jei turiu galimybę perku vienodus rūbus... tada tokia ramybė kur nors susiruošti,  biggrin.gif o taip tai plėšia nuo dičkio rūbus, nes irgi tokio nori, kepurę mauna sau nesvarbu,kad didelė svarbu kaip brolio  biggrin.gif
*

o aš kaip tik perku skirtingus rūbus biggrin.gif
Jei modeliai tokie pat, tai bent spalvos skirtingos, ir kas įdomiausia, jei duodu pasirinkt, renkasi skirtingus.
vesta:6
Zinokit merginos su amzium sumazes tu mustyniu,bet isliks visada ir tai aisku normalu..
Mano broliui 17,o sunui 3.3m ir tarp ju visko buna..neretai mano mazasis buna protingesnis nei brolis..taippat viens kita paerzina,tai vienas lenda ir kimba,tai kitas..Bet aisku kaip ir pas visus yra tu geruju akimirku biggrin.gif
Naktibalda
QUOTE(keistuole @ 2011 06 30, 19:25)
\
o aš kaip tik perku skirtingus rūbus  biggrin.gif
Jei modeliai tokie pat, tai bent spalvos skirtingos, ir kas įdomiausia, jei duodu pasirinkt, renkasi skirtingus.
*

ir aš norėčiau skirtingų, bet panašu teks mums dar paūgėti biggrin.gif
linosska
4u.gif Labas, ka gero sugalvojote savaitagliui su savo bernuzeliais?
Del rubu spalvu ar modeliu kol kas bedu neturime lotuliukas.gif Turime pora komplektuku vienodu, kazkaip cia as isinorejau vienodai aprengti blush2.gif
Baltike
QUOTE(Neeri @ 2011 06 30, 09:53)
Sveikos visos naujoje temukėje. Nors ir nebeauginu tik vyrų, bet ši tema man miela ir artima, tai pasivaidensiu vis dar čia smile.gif
*

Man irgi tas pats biggrin.gif

Dėl vienodų rūbų, tai pas mus visko yra - ir vienodų, ir skirtingų. Man pačiai labai patinka, kai visi trys berniukai vienodai ar panašiai apsirengę, tik kad kai tarp didžiojo ir mažojo daugiau nei 40 cm ūgio skirtumas, tai jau sunkoka tų vienodų rūbų rasti - vienam jau paaugliškus perku, kitas dar ne taip seniai iš kūdikiškų išaugo...

O dėl stojimo vienas už kitą, tai sutinku, kad čia tik laiko klausimas. Pas mus irgi namie peštynės dažnos, dėl menkiausios smulkmenos, atrodo, kyla. Tačiau didesniame vaikų būryje mūsiškiai kaip kumštis, neišskiriami ir jokiu būdu neleis vienas kito nei skriausti, nei įžeidinėti. Specialiai to nei mokėme, nei skatinome.

odeta15
QUOTE(linosska @ 2011 07 01, 14:18)
4u.gif Labas, ka gero sugalvojote savaitagliui su savo bernuzeliais?

Del rubu spalvu ar modeliu kol kas bedu neturime  lotuliukas.gif  Turime pora komplektuku vienodu, kazkaip cia as isinorejau vienodai aprengti  blush2.gif
*

mano bernuzeliai jau patys sau buna,uzsiemimas vazinejimas su dviraciais,maudynes baseine ir futbolo zaidimas smile.gif o mudu su B lauksim sveciu rolleyes.gif o tu ka sugalvojai mirksiukas.gif

maniskiai vienodai nenori rengtis schmoll.gif sake mes nedvynukai biggrin.gif ,o man visai grazu ax.gif
plium-bum
Aš rytoj savo vyresnįjį priduodu į skautų stovyklą smile.gif Nuvešim, padėsim įsikurti ir paliksim 2 savaitėm... Išskirsim brolius, kad vienas nuo kito pailsėtų lotuliukas.gif
odeta15
QUOTE(giedriux0 @ 2011 07 01, 17:35)
Aš rytoj savo vyresnįjį priduodu į skautų stovyklą smile.gif Nuvešim, padėsim įsikurti ir paliksim 2 savaitėm... Išskirsim brolius, kad vienas nuo kito pailsėtų lotuliukas.gif
*

o kokio amziaus tavo vyresnelis?norejo jis i ta stovykla?kur tokia randasi? rolleyes.gif
tokiu atveju broliai tikrai pailses vienas nuo kito biggrin.gif
plium-bum
QUOTE(odeta15 @ 2011 07 01, 19:19)
o kokio amziaus tavo vyresnelis?norejo jis i ta stovykla?kur tokia randasi? rolleyes.gif
tokiu atveju broliai tikrai pailses vienas nuo kito  biggrin.gif
*

10-metis. Nuo rudens pradėjo skautauti, tai dabar labai laukia stovyklos...Skautų stovyklos vyksta daugelyje miestų, mes iš Šiaulių, tai važiuosim į Šiaulių krašto stovyklą netoli Šiaulių, prie ežero.
Neeri
Sveikos gyvos smile.gif Savaitgalis toks lietingas, namie visi kuičiamės kol kas.
Kas liečia rūbus tai mano vyrukams vyresniems tą patį dydį jau perku, bet stengiuosi skirtingas bent spalvas parinkti, nes paskui pešasi, neatsirenka kur kieno, tai net triusikų etiketes vienam nukarpau, kitam palieku , kad atskirtų, nes paskui daug ginčų kylą kur kieno. O ir šiaip mano vaikinai skirtingų kondicijų tai rūbai dažniausiai ir skirtingų modelių būna.
O mano vaikinai trys kartu važiuos šį mėnesį atostogauti pas močiutę į kaimą, ten geriau jie sutaria, nes žino, kad jei pešisi nieks jų ten daugiau nevež ax.gif
keistuole
QUOTE(Neeri @ 2011 07 02, 14:46)
Sveikos gyvos smile.gif Savaitgalis toks lietingas, namie visi kuičiamės kol kas.
Kas liečia rūbus tai mano vyrukams vyresniems tą patį dydį jau perku, bet stengiuosi skirtingas bent spalvas parinkti, nes paskui pešasi, neatsirenka kur kieno, tai net triusikų etiketes vienam nukarpau, kitam palieku , kad atskirtų, nes paskui daug ginčų kylą kur kieno. O ir šiaip mano vaikinai skirtingų kondicijų tai rūbai dažniausiai ir skirtingų modelių būna.
O mano vaikinai trys kartu važiuos šį mėnesį atostogauti pas močiutę į kaimą, ten geriau jie sutaria, nes žino, kad jei pešisi nieks jų ten daugiau nevež  ax.gif
*

aš irgi žymiu saviškių hihihi.gif
kiti iš manęs juokiasi, bet ką aš žinau, aš nemėgstu su niekuo savo rūbais dalintis, tai ir vaikams nemaišau
Baltike
Aš irgi rūbus stengiuosi kažkaip pažymėti - ne tiek dėl vaikų, kiek dėl savęs. Bet vistiek pasitaiko, kad sumaišau išskalbtus berūšiuodama. Ypač tada, kai iš vieno vaikino lentynos jau išaugtas drabužėlis pas brolį "persikrausto". O daugiausia problemų su kojinėmis kyla - jų tai jau stengiuosi vienodų nepirkti. Bet būna, kad visi kokių su inkarais ar su kaukuolėmis įsigeidžia.

O aš šį savaitgalį tik su mažąja likau (todėl turiu laiko SM daugiau pasėdėti ax.gif ). Vyresnėlis su šokių kolektyvu festivalin į Vokietiją išvykęs, mažieji pas močiutę liko pasilepinti. Tad man tikros atostogos biggrin.gif .
muminukas
QUOTE(giedriux0 @ 2011 07 01, 18:31)
10-metis. Nuo rudens pradėjo skautauti, tai dabar labai laukia stovyklos...Skautų stovyklos vyksta daugelyje miestų, mes iš Šiaulių, tai važiuosim į Šiaulių krašto stovyklą netoli Šiaulių, prie ežero.
*

o ką skautai veikia? aš tinklalapį žiūrinėjau, kažkaip nekonkrečiai ten viskas g.gif

QUOTE(keistuole @ 2011 07 02, 15:19)
aš irgi žymiu saviškių hihihi.gif

*

mano vidurinėlis šiandien pareikalavo brolio glaudes autis, nes jos su žaibu makvynu biggrin.gif nesvarbu, kad gerokai per didelės...

Papildyta:
o man taip pat gražu, kai vienodai rengiasi. tiesa, jie ir patys tam neprieštarauja smile.gif
Papildyta:
kitais metais mažėlį turbūt krikštysime, planuoju visus tris daugmaž vienodai aprengti smile.gif
keistuole
Ieškojau Palangoj kokios vietos papolisiaut, nes kol mes mastėm mūsų įprastą vietą užėmė, tai kažkaip bais netikėta man buvo, kad visai nemažai atsisakė nuomot, nes vaikai stiklus išterlios ir pan. doh.gif
Kažkaip niekad nepagalvojau, kad vaikai Palangoj tokie nepageidaujami doh.gif
muminukas
doh.gif vienas vaikas daug daugiau visko gali pridaryti negu keli...

o su kokiomis mašinomis jūs važinėjate? mes kol kas su paprastais universalais, tai jeigu visi važiuojame, man tenka gale tarp kėdučių sėdėti doh.gif mat vyriausias irgi kėdutėje sėdi, tik jis priekyje.
jau imu galvoti, kad gali ir papildomos bagažinės ar priekabos (tos ant stogo tvirtinamos) mašinai reikti g.gif
keistuole
QUOTE(muminukas @ 2011 07 05, 13:00)

o su kokiomis mašinomis jūs važinėjate? mes kol kas su paprastais universalais, tai jeigu visi važiuojame, man tenka gale tarp kėdučių sėdėti doh.gif mat vyriausias irgi kėdutėje sėdi, tik jis priekyje.
jau imu galvoti, kad gali ir papildomos bagažinės ar priekabos (tos ant stogo tvirtinamos) mašinai reikti  g.gif
*

kadangi maniškiai absoliučiai visi sėdi kėdėse, tai teko mums naują mašiniuką įsigyt, su dar viena vieta.
O ir šiaip paprastai vairuoju aš, tai vyras kažkur nepatogiai visai nenori talpintis, o kadangi jis dar ir didelis, tai nelabai kur ir telpa lotuliukas.gif

Bagažinę mes jau anksčiau pirkom, kai gimė trečiasis, nes tada visiems dar reikėjo vežimų, o 2 vežimus sudėjus nieks daugiau nebetilpdavo.
Šiaip man patinka geras daiktas, tik netelpi į jokias požemines aikšteles, o ir kaip kiti siūlo nuiminėt nelabai išeina, nes aš ją vos atkeliu, o ir užima ji pusę kambario
muminukas
g.gif sakyčiau, Kaune nėra požeminių aikštelių g.gif bet dėl Vilniaus - turėsim omeny biggrin.gif
va, mums 2 pardavus viena didesnė ir naujesnė išeitų, bet reikia 2 mašinų, tad teks kol kas suktis g.gif
mums tik 1 vežimas reikalingas, bet kur nors važiuojant dar krūva daiktų susidarys - jau ir su 2 vaikais kaip karavanas važiuodavome biggrin.gif
keistuole
QUOTE(muminukas @ 2011 07 05, 13:58)
g.gif sakyčiau, Kaune nėra požeminių aikštelių  g.gif bet dėl Vilniaus - turėsim omeny  biggrin.gif
va, mums 2 pardavus viena didesnė ir naujesnė išeitų, bet reikia 2 mašinų, tad teks kol kas suktis  g.gif
mums tik 1 vežimas reikalingas, bet kur nors važiuojant dar krūva daiktų susidarys - jau ir su 2 vaikais kaip karavanas važiuodavome  biggrin.gif
*

pas mus irgi jau vienas vežimas beliko, bet dabartinė mašina savos bagažinės neturi (tik tas vienas vežimukas - skėtukas ir telpa na arba trys miesto kupriakai), tai ta stoginė bagažinė vienintelė išeitis.

o ką Kaune prekybventriai visi turi šalia aikšteles, niekur nėr požeminių g.gif
linosska
mirksiukas.gif labas, ziuriu daugumos mamyciu vaikuciai jau didesni, tai ir rupesteliai kiti.. Mums dar toli iki stovyklu rolleyes.gif Savaitgali visi keturi apvazinejome anykscius, vyrukai su vasaros rogutemis pavazinejo, baimes jiems nulis rolleyes.gif , dar greitis jiems mazas buvo biggrin.gif biggrin.gif
muminukas
QUOTE(keistuole @ 2011 07 05, 13:01)

o ką Kaune prekybventriai visi turi šalia aikšteles, niekur nėr požeminių  g.gif
*

kad lyg ne g.gif
plium-bum
[quote=muminukas,2011 07 05, 12:49]
o ką skautai veikia? aš tinklalapį žiūrinėjau, kažkaip nekonkrečiai ten viskas g.gif
[quote]
Labai konkrečiai, kaip kariuomenėj thumbup.gif
"Skautybė yra žmogaus lavinimas ir ugdymas skautų įkūrėjo lordo Robert‘o Baden Powell‘io nustatytais metodais. Skautavimas – tai ne būrelis, užklasinė veikla ar panašiai. Skautavimas yra gyvenimo būdas ir dar giliau.
Kaip apibūdinti skautų veiklą? Jie gyvena taip, kad įgyvendintų savo šūkį Dievui, Tėvynei ir Artimui. O tam padaryti skautų įkūrėjas nusatė labai originalų būdą, kuris ypač traukia jaunimą, ne išimtis ir vyresni žmonės.
Gyvenimas po atviru dangumi, fizinis ir dvasinis savęs ugdymas, stovyklos, žygiai, iškylos – tai yra esminė skautų veikla. Kariuomenės principu sudaryta vienetų, vadovavimo, rangų sistema.
Skautybės ideologinė esmė yra nusakyta šūkio Dievui, Tėvynei ir Artimui, pošūkio Budėk, dešimties Skautų Įstatų ir dešimties Įsakymų"

Nagi pridaviau sūnų į skautų stovyklą, pastatėm palapinę ir palikom. Neįsivaizduoju, kaip jis ten laikosi, visgi orai ne kokie - pas mus čia palyja, kartais visai nemažos liūtys prašniokščia. Ryt avžiuosiu lankyti, nes bus Tėvų diena (tą vieną dieną tik ir galima aplankyti). Beje, telefonu negaliu su juo pašnekėti, nes į stovyklą neleidžia jo pasiimti smile.gif
muminukas
rudeniop reikės passidomėti skautais, dabar niekas neatsilieia būstinėje. pasmerkti mano berniokai po kariuomenės ir pan. stovuyklas vasaroti biggrin.gif
Neeri
QUOTE(Baltike @ 2011 07 02, 15:48)
O daugiausia problemų su kojinėmis kyla - jų tai jau stengiuosi vienodų nepirkti.
*

Va čia pas mus ir didžiausia problemas, bet daugiausiai ne , kad vienodos, o priperku tų kojinių, tai žiūrėk po vieną mėtosi, tai apskritai vargšai neturi, tai pešasi kieno tos kojinės, o būna, kad suplyšusiom kur išvaro, tai griūk negyvas doh.gif Bernai.......

QUOTE(keistuole @ 2011 07 05, 11:54)
Ieškojau Palangoj kokios vietos papolisiaut, nes kol mes mastėm mūsų įprastą vietą užėmė, tai kažkaip bais netikėta man buvo, kad visai nemažai atsisakė nuomot, nes vaikai stiklus išterlios ir pan.  doh.gif
Kažkaip niekad nepagalvojau, kad vaikai Palangoj tokie nepageidaujami  doh.gif
*

tongue.gif Apskritai su vaikais tai visur problema, tik keliaujant, tiek apsistojant ir t.t... Tipo vaika tai despotai ir maži nenaudėliai, kurie nieko neveikia tik viską laužo ir teplioja doh.gif
keistuole
QUOTE(Neeri @ 2011 07 06, 19:32)

tongue.gif Apskritai su vaikais tai visur problema, tik keliaujant, tiek apsistojant ir t.t... Tipo vaika tai despotai ir maži nenaudėliai, kurie nieko neveikia tik viską laužo ir teplioja  doh.gif
*

Na maniškiai aplamai tai tokie lažytojai, na bet atvažiavę į kažkokius poilsio namaus ar pan. tikrai nepuola pirmu reikalu viską sunaikinti.
Pagaliau namie jei kartais jau ir numoji ranka, tai svetimoj vietoj vis tiek labiau žiūri.
rasiux-
QUOTE(muminukas @ 2011 07 05, 12:00)
o su kokiomis mašinomis jūs važinėjate?

mes kol kas turim vieną universalą (kol aš į darbą neinu užtenkam). Kadangi didžiajam kėdutės nebereikia, tai būna sugrūstas viduryje (kadangi vaikis stambokas, nebelabai jam ten patogu). Jau svajoju apie kokį miniveną, kad normaliai lisvai susėdę galėtume važinėti.
Apžiūrėjau, kad Muminukas jau su tikru šeimos pagausėjimu- sveikinimai 4u.gif
Tensei
QUOTE(muminukas @ 2011 07 05, 13:00)

jau imu galvoti, kad gali ir papildomos bagažinės ar priekabos (tos ant stogo tvirtinamos) mašinai reikti  g.gif
*

Tai jau tikrai, kad vienas gali daugiau kartais pridirbti thumbup.gif

Mes irgi paprastom vazinejam, bet ir su dviem bernais i tolimesne kelione sunkiai tilpdavom , nes suo dar dickis kartu vazineja ax.gif Dabar nezinau kaip bus , nes papildomo bagazo daug atsiras + vezimas ir kedute g.gif Teks ir mums didesnes masinos dairytis g.gif
muminukas
rasiux, aciuks.gif ax.gif

dėl kojinių - aš kaip tik po dvi poras vienodų ėmiau pirkti, mažiau vienišų kojinių taip randasi biggrin.gif
odeta15
muminuk ir as sveikinu su pagausejimu seimynelej 4u.gif
rasiux-
O man griežtai prisakyta vengti vienodų kojinių- atseit nevienodai nusiskalbia, susinešioja ir paskui nebeina porų sudaryt, tai ir vargstu su tom vienišėm doh.gif
muminukas
QUOTE(odeta15 @ 2011 07 07, 15:42)
muminuk ir as sveikinu su pagausejimu seimynelej  4u.gif
*

aciuks.gif

QUOTE(rasiux- @ 2011 07 09, 11:53)
O man griežtai prisakyta vengti vienodų kojinių- atseit nevienodai nusiskalbia, susinešioja ir paskui nebeina porų sudaryt, tai ir vargstu su tom vienišėm  doh.gif
*

vesk į pasimatymus kojines lotuliukas.gif niu, mb irgi kartais burba, kad kojinės blogai suporuotos, tai pasiūlau sėsti ir poruoti biggrin.gif
keistuole
QUOTE(muminukas @ 2011 07 09, 12:56)
aciuks.gif
vesk į pasimatymus kojines  lotuliukas.gif niu, mb irgi kartais burba, kad kojinės blogai suporuotos, tai pasiūlau sėsti ir poruoti  biggrin.gif
*

man tai vyro kojinių poravimui labai padeda tokie rinkiniai, kur kiekviena pora su kokiu skirtingos spalvos nedideliu paveiksliuku,
pvz
http://www.next.co.uk/g36408s2#470817g36
Agla
o man mamytes psiseke del kojiniu lotuliukas.gif Visu mano vyruku didziai lb skyriasi ax.gif vyro kojiniu nerusiuoju,anksciau bandydavau tai skusdavosi kad negerai,tai dabar pats tvarkosi,o vaiku be problemu ax.gif
muminukas
atostogos, ania? bigsmile.gif

ar turistaujate su šeimomis? mes pagaliau įsigijome didelę šeimyninę palapinę ir jau kitą vasarą važiuosime turistauti bigsmile.gif seniau būdavo toks užburtas ratas: neturim palapinės, nes nevažiuojam prie ežerų, nevažiuojam prie ežerų, nes neturime palapinės doh.gif
noriu, kad vaikai truputį nutoltų nuo šiltnamio sąlygų, nes kol kas praktiškai tokiomis auginame blush2.gif
~saulyte~
Kadangi mes dar kol kas mazi, tai siemet nuleksim tik iki juros, pakvepuoti joduoto oro. O paauge tikrai turistausim. Jau dabar svajoju kaip mano vyrai gales issikrauti gamtoje, o as man bus uztarnauta ramybe. biggrin.gif
Dabar salia kitu zmoniu dejavimu, kokia as vargse ir kaip man blogai tarp vyru, dar pradejo gasdinti kokius katilus man reiks virti maisto, kai tiek vyru... Tarsi mergaites maziau suvalgo - yra juk ir valgiu mergaiciu. doh.gif Keisti zmones...kad tik gasdinti...
muminukas
irnesakyk.gif maisto tikrai reikia daug paauglystėj - mano anyta 2 sūnums virdavo uogienes 3 litrų stiklainiais doh.gif bet ir ką - aš namie prigaminu, kad amžiais maisto lieka ir tenka išmesti... tai bent suvalgys viską thumbup.gif

plium-bum
QUOTE(muminukas @ 2011 07 21, 17:35)
atostogos, ania?  bigsmile.gif

ar turistaujate su šeimomis? mes pagaliau įsigijome didelę šeimyninę palapinę ir jau kitą vasarą važiuosime turistauti  bigsmile.gif seniau būdavo toks užburtas ratas: neturim palapinės, nes nevažiuojam prie ežerų, nevažiuojam prie ežerų, nes neturime palapinės  doh.gif
noriu, kad vaikai truputį nutoltų nuo šiltnamio sąlygų, nes kol kas praktiškai tokiomis auginame  blush2.gif
*

Seniau, kai dar mano mažėlis nebuvo gimęs, su vyru ir vyresnėliu dažnai keliaudavom pasiėmę palapinę. Tai kempinguose apsistodavome, tai baidarėm plaukdavom su nakvyne miške. Visai smagu būdavo. Paskutinį kartą savo palapinėj teko nakvoti prieš 2 metus, kuomet keliavome į Kroatiją. Kadangi palapinė 2/3-vietė ir labai kompaktiška (kai dar vaikų neturėjom specialiai kažkada tokią pirkomės, kad plaukiant baidarėm daug vietos neužimtų), tai keturiese joje doh.gif Todėl dabar renkamės vienos dienos keliones baidarėmis, o jei kur važiuojame ieškomės konfortiškesnės nakvynės smile.gif Nors, sutinku - vaikams, ypač berniukams, tokios išvykos su palapinėmis thumbup.gif
muminukas
mes 5vietę nusipirkome biggrin.gif tiesa, dar nė karto neskleidėme. vaikystėj su tėvais mes ilgam prie ežerų važiuodavome, tai tikrai žinau, kad geriau erdvesnė smile.gif
plium-bum
QUOTE(muminukas @ 2011 07 22, 19:23)
mes 5vietę nusipirkome  biggrin.gif tiesa, dar nė karto neskleidėme. vaikystėj su tėvais mes ilgam prie ežerų važiuodavome, tai tikrai žinau, kad geriau erdvesnė smile.gif
*

na tai tokioj jau galima normalnai pagyventi thumbup.gif
Faustyte
sveikos, ir aš pasisakysiu dėl atostogų. Mes kiekvieną vasarą išvažiuojame poilsiauti su palapine. Berniukai išsidūksta ir puikiai miega gryname ore. Kol vaikai buvo mažesni užteko ir keturvietės, tačiau kai paaugo, tai šiemet nusipirkome šešiavietę. Fantastika-kokia erdvė, kad būčiau žinojusi, kad taip bus patogu, senai būtume įsigiję didesnę palapinę. Praeitą savaitgalį į šešiavietę palapinę dar priėmėme seserį su draugu, tai jie čiužinį pasidėjo palapinės viduryje ir dar liko vietos susidėti maistui ir įvairiems rūbų krepšiams.
Aš tai tik už atostogas su palapinėmis. Ir mano vyrukai būna tuo labai patenkinti, o ir mama pailsi...
odeta15
sveikutes.
tikriausiai visos atostogaujat su savo vyriokais biggrin.gif
prakalbot apie palapines,mes ja kieme savo pastatom vasara,tai mano berniukai daznai ten megsta buti su draugais ir nakty pamiegoti,jiems tai tarsi savotiska atrakcija..
rasiux-
Mes atostogaujam šiandien biggrin.gif - mano visi didieji vyrai (šuo irgi tame tarpe) išmovė į kaimą į "turistinį"- pasiėmė palapinę, miegojimo įrangą, žoliapjovę ir išvažiavo. o aš su mažėliu likau namų saugoti- pailsėsim vieni nuo kitų biggrin.gif . O bernams tai bus labai gerai su tėčiu pasibūt be manęs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.