Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viena už vairo
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2
Daisy
Šiandien skaičiau, kaip rašė, kad prie molo vienai į mašiną įsėdusiai moteriai pavogė per keleivio dureles rankinuką.
Ar saugu mašinoj? kaip nesuviliot ilgapirsčių rankinuku?
ar stosit 11 vakaro stabdant policininkui?
ar nekyla kartais baimė važiuojant vienai?
Julius3
QUOTE(DAISY @ 2006 03 06, 14:11)
Šiandien skaičiau, kaip rašė, kad prie molo vienai į mašiną įsėdusiai moteriai pavogė per keleivio dureles rankinuką.
*

Signalizacija ijungt i rezhima, kad uzhvedus varikli uzhtrenktu dureles.
lovely
Nejauciu jokios baimes, o kas liecia vagis, masinoje yra mygtukas, kad uzrakintu dureles bunant viduje, cia kaip vaiku apsauga. mirksiukas.gif
Pamaiva
Vakare vaziuojant vienai man buna baugu. Todel as visada uzsispaudziu dureles vakare, vis saugiau.
Taurė
Pas mus automatiškai užsispaudžia durys. Mano manymų yra daug saugiau važinėti užsidarius. Nežinau ar Lietuvoje taip būna, bet čia kur gyvenam stovint "kamščiuose" dažnai trinasi valkatos tarp mašinų, prašo išmaldos blink.gif Ką gali žinoti ar nesugalvos pareikalauti pavežamas doh.gif
Getter
QUOTE(lovely @ 2006 03 06, 15:15)
Nejauciu jokios baimes, o kas liecia vagis, masinoje yra mygtukas, kad uzrakintu dureles bunant viduje, cia kaip vaiku apsauga.  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif pas mane mašiniuke irgi...
Šiaip tai baisu...neperseniausiai skaičiau kad laukiant žalios užpuole moteriškę (atidarė dureles)...vos neišprievartavo...tai baugu šiek tiek...bet bent jau dėl durų ramu.....
Akrila
Dažnai sakau, kad važiuot, tai ne eit mirksiukas.gif Jaučiuosi ramiai važiuodama viena. Yra buvę, kad naktį sustabdė policija, tada net nedvejodama sustojau, nes mačiau policijos mašiną su įjungtais švyturėliais. O šiaip tai paskutiniu metu, kai važiuoju, durys būna tik vairuotojo pusės "neužspaustos", bet ne iš baimės, o todėl, kad centrinis užraktas sugedo smile.gif
Eveneirka
daznai vaziuodavau viena,nejutau jokios baimes,apie tai,net napagalvodavau g.gif
Niekam nestoju,isskyrus policijai mirksiukas.gif
kristinap
QUOTE(TauRe @ 2006 03 06, 20:55)
Pas mus automatiškai užsispaudžia durys. Mano manymų yra daug saugiau važinėti užsidarius. Nežinau ar Lietuvoje taip būna, bet čia kur gyvenam stovint "kamščiuose" dažnai trinasi valkatos tarp mašinų, prašo išmaldos  blink.gif  Ką gali žinoti ar nesugalvos pareikalauti pavežamas  doh.gif
*

Buvo pranešimų, kad, ar tik ne Kaune unsure.gif , įsisiautėjo vagišiai, kurie pro keleivio dureles (iš moterų vairuojamų auto, kol laukia žalios) vagia rankinukus.
Todėl daug saugiau jaučiuosi užsirakinusi ax.gif .
Constansa
man mieste nebaisu, bet durelės visada užrakintos, o toliau kur važiuoti gal kiek ir baisoka. man buvo toks nutikimas, kai vieną naktį reikėjo važiuoti autostrada Vilnius -Panevėžys. ten kai lieka iki Panevėžio kokių 40 km, nėra nei kavinukių nei degalinių. bent jau prieš tuos kelis metus nebuvo. be to važiavom jau po vidurnakčio. vyras buvo po darbo, tai atsilošė sėdynę ir užmigo, o aš vairavau. kadangi skubėjom, tai greitis buvo apie 160 km/h. aplenkiau vieną apynaują prabangią mašiną su rusiškais numeriais. ten sedėjo du vyrai. jie mane prisivijo aplenkė užlindo, pristabdė ir pradėjo lėčiau važiuoti prieš pat mane. tada aš juos vėl aplenkiau ir vėl jie mane. pradėjo man mojuoti ir tipo "kabinti". jų išvaizda pasitikėjimo visai nekėlė. pažadinau vyrą, tai pasisekė, kad jie ir nuvažiavo toliau. nors man kojos jau nejuokais buvo pradėjusios drebėti
April
QUOTE(DAISY @ 2006 03 06, 15:11)
*

o kam vazinet prasidarius visas duris g.gif as kai vaziuoju uzsirakinu viska ir ant sedynes metosi iv. daiktai smile.gif policininkams irgi nebutina islipus rodyti dokumentus, pilnai uztenka pro langa paduoti, man dar neteko lipti is masinos schmoll.gif nors baudu turejau blush2.gif
lovely
QUOTE(April @ 2006 03 09, 06:07)
o kam vazinet prasidarius visas duris  g.gif as kai vaziuoju uzsirakinu viska ir ant sedynes metosi iv. daiktai smile.gif policininkams irgi nebutina islipus rodyti dokumentus, pilnai uztenka pro langa paduoti, man dar neteko lipti is masinos schmoll.gif nors baudu turejau blush2.gif
*

Kai sustabdo policija pagal keliu eismo reikalavimus is masinos draudziama islipti, dokumentus reikia paduoti pro langa arba praverus dureles. O, kai sustabdo del pazeidimu, tuomet reikia eiti i policijos masina-tartis, arba bauda moketi. mirksiukas.gif
ausrytuke
nu jus cia ir prigasdinot doh.gif kiba ir man reiks vazineti naktimis duris uzsidarius g.gif
JurSan
As kai vairuodavau nors ir velai vakare tekdavo vienai gryzti is pasimatimu tai man niekada nabuvo baisu.Niekada neuzsidarineju dureliu.Ir niekada nelaikau rankynes ant sedynes.Visa laika as ja slepdavau po savo vairuotojos sedyne.Ar bardacioke. ax.gif Sustoti niekam dar neteko.Net ir polycijai.Vakare turejau uomenija. smile.gif .Vakare policininkam tikrai nestociau.Ir bet kokiems pakeleiviams irgi.Nors po to sazyne grauzia o gal jam kur nors skubiai reikejo.Gal zmogui nelaime ir tt. doh.gif
pamaivux
aš tai rankinuką stengiuos pasidėti taip, kad nors viena rankena būtų užsikabinus už rankinio stabdžio rankenos, arba kai seguosi diržą prisisegu ir rankinuką ax.gif nežinau ar gerai darau, bet man taip atrodo saugiau bigsmile.gif
Lape Snape
Na, as tai turiu iproti uzsirakinti tik ilipusi i masina. Irgi girdejau apie vagystes tiesiai is salonu, kai stovima kokiuose kamsciuose ar pan. O kadangi mano rankine visada guli ant gretimos sedynes numestas, taigi uzsirakinti - butina rolleyes.gif
Paja
Dabar užsirakinsiu ir aš. Niekad nebijojau, saugi jaučiausi. Va, pasiskaičiau ir susimąsčiau, kad gal ir reikėtų. Šiaip, niekada niekam nestoju, policija dar nestabdė, labai vėlai nevažinėju. Bet, atsarga gėdos nedaro. smile.gif
akvilyte
QUOTE(DAISY @ 2006 03 06, 14:11)

sustosiu, bet užsirakinus dureles ir vos vos pravėrus langą paprašysiu parodyt pažymėjimą mirksiukas.gif mano dėdė taip daro kai sustabdo tamsoj... šiais laikais negali žinot kas ten schmoll.gif
patrakusi
QUOTE(JurSan @ 2006 03 09, 15:40)
Vakare policininkam tikrai nestociau.
*

Nu nu, narsuole, ar zinai kas tau gresia uz tai?..Siaip ar taip, tave visvien sustabdytu, kuras pas tave masinoj tai baigsis lotuliukas.gif o tada kaip sakoma "melskis", nors abejoju ar pades... biggrin.gif
Kai dede policija vakare (tamsoj) stabdo, tai jie "pasvyturiuoja", na bent jau man ir vyrui tai svyturiavo ne karta..Na o man tai kazkaip aplamai baugu vazineti tamsoje, tai beveik doh.gif visada uzsirakinu..O diena mieste niekada, net nesusimasciau apie tai.. doh.gif Reikes uzsidarineti.. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(DAISY @ 2006 03 06, 15:11)
*

Stoti visada reikia, ir 11dienos metu ir nakties metu.. 4u.gif
Jasmin
QUOTE(pamaivux @ 2006 03 09, 15:01)
aš tai rankinuką stengiuos pasidėti taip, kad nors viena rankena būtų užsikabinus už rankinio stabdžio rankenos, arba kai seguosi diržą prisisegu ir rankinuką  ax.gif nežinau ar gerai darau, bet man taip atrodo saugiau  bigsmile.gif
*

Ir as paskutiniu metu prisiklausius visokių gąsdinimų važinėju, vis ne taip greitai ištrauks
Tonga
Siaip yra isimciu,kad jeigu vaziuojat nakti ir stabdo policininkas jus nebutinai privalot sustot, na tarkim tikrai ne tik moterys bet ir vyrai gali pabijot!!! maza kiek atsitikimu buvo:) bet po tokio " bajerio" reikia vaziuot tiesiai i pirma policijos nuovada. vat biggrin.gif
Tiffany
visada mėgau važinėti su užrakintom durim mirksiukas.gif
Bekasė
QUOTE(Lieputė @ 2006 03 12, 17:07)
Nu nu, narsuole, ar zinai kas tau gresia uz tai?..Siaip ar taip, tave visvien sustabdytu, kuras pas tave masinoj tai baigsis lotuliukas.gif o tada kaip sakoma "melskis", nors abejoju ar pades... biggrin.gif

*

o gal pasiskaityk kET ir tada cia savo zinias demonstruok?
Tamsuoju paros metu, policininkas turi teise stabdyti tiktais stovedamas salia tarnybines masinos su ijungtais svytureliais.
O jeigu siaip kuris nors policininkas nakti sumane lazdele pamojuoti, tai as turiu pilna teise jam nestoti ir nieko man uztai nebus
ŠEFĖ
Na kažkokios baimės nejaučiu, bet esant reikalui galiu panaudoti mygtuką su automatiniu užrakinimu smile.gif šiaip jaučiuosi saugiai, vis ne pėsčiomis g.gif
Tauškalas
QUOTE(Silvute @ 2006 03 31, 14:36)
o gal pasiskaityk kET ir tada cia savo zinias demonstruok?
Tamsuoju paros metu, policininkas  turi teise stabdyti tiktais stovedamas salia tarnybines masinos su ijungtais svytureliais.
O jeigu siaip kuris nors policininkas nakti sumane lazdele pamojuoti, tai as turiu pilna teise jam nestoti ir nieko man uztai nebus
*

as kiek zinau,jai nesustoji policininkui stabdant,reikia mauti kuo greiciau iki pirmos policijos bustines ir viska atraportuot....mazdaug patc prisistatyt turi,nes kitaip gali pamanyt kad pabegt norejai...ar kaskas panasaus ax.gif
o dureles pas mane pacios automatiskai uzsidaro,tai nesuku galvos kas ir kaip....bet kai vazinejau su tokia sena kledara (nieko automatinio nebuvo doh.gif ,tiesa,centrinis buvo),tai kartais pagalvodavau kad reikia keliaivio puseja uzsidaryti dureles,maza kas doh.gif kokioj sankryzoj rankinuka nugvelbs g.gif
roza_roza
Jei vaziuoju velai vakare ir as uzsispaudziu dureles.
daivushkina
As irgi visada uzsirakinu dureles.. Nes girdejus tikrai nemazai atveju, kai nusvilpia rankinukus nuo keleivio sedynes.. doh.gif
Anai'D
siaip jokios baimes,tik velai vakare baugoka,tai uzsirakinu
Lenaa
Aš kai perskaičiau temą, tai man iškart klausimas kilo, keliese tada už vairo reikia sėdėt? biggrin.gif
O šiaip esu ir aš tokių atvejų girdėjus, kai pribėga ir staigiai čiumpa iš mašinos rankinuką. Aš tai jį pasidedu dažniausiai ant rankinio, visai šalia savęs, arba iš vis užsirakinu dureles, jei kokia bloga nuojauta kankint pradeda smile.gif
Kuci
mano auto 2 duru, o rankinuka visad laikau ant galines sedynes, taip tai nerakinu dureliu, bet pas mane automatiskai uzsispaudzia,vos ijungus degima biggrin.gif
Braškutė
kazkaip vazineju ir tiek, niekada nesusimasciau apie tai ar man saugu g.gif nesirakinu schmoll.gif
denaxa
QUOTE(_braskute @ 2007 07 30, 15:37)
kazkaip vazineju ir tiek, niekada nesusimasciau apie tai ar man saugu  g.gif nesirakinu  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif As irgi.Net miegojus esu nerakintoj masinoj lotuliukas.gif grizau cia kada ziema velai tokia nusikalus,kad nebepajegiau is masinos islipt.Galvoju,pailsesiu truputi...silta,muzika groja...uzmigau,vnz.,parsitrenkiau namo gerokai po vidurnakcio doh.gif lotuliukas.gif Ir ka-nieko,nieks neuzpuole kaip ir... lotuliukas.gif Ir aplamai,jei bus lemta-tai niekur nuo tos lemties nepasislepsi,kad ir kaip besisaugotum,ne cia,tai kitur pagaus.Na,bet tai tik mano nuomone... mirksiukas.gif
Piranij@
Aš kai perskaičiau temą, tai man iškart klausimas kilo, keliese tada už vairo reikia sėdėt? 
O šiaip esu ir aš tokių atvejų girdėjus, kai pribėga ir staigiai čiumpa iš mašinos rankinuką. Aš tai jį pasidedu dažniausiai ant rankinio, visai šalia savęs, arba iš vis užsirakinu dureles, jei kokia bloga nuojauta kankint pradeda

Na ka - cia kaip is to filmuko - drasiau dramblly, drasiau drambly. Kiekviena mokomes is savo patiries. Esu girdejus, kad dviems drutiems vyrams sedint auto nuo priekines paneles jiems mobilu is pat pasnosiu per atvira langa nugvelbe. Taip, kad brangiosios, jei duris rakinat, tai rankinukus dekit ne prie to lango, kuris iki galo atidarytas mirksiukas.gif

O del stojimo pareigunams - teisingai, kad reikia stoti, tik jei salia yra policijos masina su svytureliais. Bet jei tos masinos nesimato, jums baisu, jus nestojat ir ieskot kitos nuovados - tai kiti ekipazai (ar netgi tas pats) dar jums tos nuovados neprivaziavus gali jus sustabdyti jau kaip priklauso - ir tada bus labai sunku irodyti, kad jus ieskojot nuovados, o mne begot nuo pareigynu. Todel patarimas - po to kai nesustojote - nedelsiant skambinkite 112 ir praneskite budetojui apie ivyki - kad jus stabde uniformuoti, taciau jums itartini tipai, taip pat nurodykite mazdaug vieta kur tas buvo, kad vaziuojate viena, pasakykite savo auto duomenis - ir paprasykite info apie artimiausia policijos nuovada, kur jus galetumete nuvykti. Visi budetoju priimami pranesimai yra irasinejami - todel tai bus aiskus irodymas, kad visu pirma patys pareigunai jums sukele itarima.

Aisku, kad galima pasitiketi laiminga zvaigzde, taciau kas mumis pasirupins, jei ne mes pacios thumbup.gif
indre*
Kol nebuvau girdėjus kad stovint prie sankrižos iš mašinų
pavogia rankinukus, niekada net nemastydavau kad rakinti dureles,
bet dabar jeigu vėlai vakare važiuoju viena tai užsirakinu,
nes rankinukas visada ant priekinės keleivio sėdynės.
eladzius
man saugu as drasi ,duru nerakinu
Braškutė
o as pradejau rakintis biggrin.gif nes mano vyrukas, pradejo dometis duru rankena lotuliukas.gif sakau dar islips kada bevaziuojant doh.gif
FreeDay
QUOTE(violete @ 2007 08 14, 17:13)
man saugu as drasi ,duru nerakinu
*

Lygiai taip pat ir man, saugu ir vienai drinks_cheers.gif
O kai pagalvoju, kad nesaugu, pasiimu kokį pakeleivį kartu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_braskute @ 2007 08 17, 21:17)
o as pradejau rakintis  biggrin.gif  nes mano vyrukas, pradejo dometis duru rankena  lotuliukas.gif sakau dar islips kada bevaziuojant  doh.gif
*

Jei turėčiau mažų vaikučių, tuomet būtinai rakinčiau, kad nesumąstytų pakeliui kur nors išlipt lotuliukas.gif
Braškutė
QUOTE(ANDI @ 2007 08 19, 17:14)
O kai pagalvoju, kad nesaugu, pasiimu kokį pakeleivį kartu  biggrin.gif

*

siaip ir del keliones smagumo nemaiso lotuliukas.gif
Phedra
QUOTE(ANDI @ 2007 08 19, 16:14)
Lygiai taip pat ir man, saugu ir vienai  drinks_cheers.gif 
O kai pagalvoju, kad nesaugu, pasiimu kokį pakeleivį kartu  biggrin.gif
Papildyta:
Jei turėčiau mažų vaikučių, tuomet būtinai rakinčiau, kad nesumąstytų pakeliui kur nors išlipt  lotuliukas.gif
*

As viena pakeleiviu neimu... aij, nu ka cia slept... ir siaip neimu, mano tetis pries keleta metu "pasimoke" (supjauste galine masinos sedyne peiliu, gerai, kad pacio nepadure, o sake is paziuros visai kulturinga porele atrode), nenoriu tokio pat "likimo" blush2.gif ax.gif Man saugiau vienai, nes su tais pakeliaiviais neaiskui ant ko gali "uzsiraut" cool.gif

Tai kad masinose yra spec. uzraktas vaikams, kad is vidaus neatsidarytu... musu net 1990 metu masinoj jau toks buvo thumbup.gif o naujose tai, manau, visose yra bigsmile.gif
Braškutė
QUOTE(Phedra @ 2007 08 19, 19:57)
As viena pakeleiviu neimu... aij, nu ka cia slept... ir siaip neimu, mano tetis pries keleta metu "pasimoke" (supjauste galine masinos sedyne peiliu, gerai, kad pacio nepadure, o sake is paziuros visai kulturinga porele atrode),  nenoriu tokio pat "likimo"  blush2.gif  ax.gif  Man saugiau vienai, nes su tais pakeliaiviais neaiskui ant ko gali "uzsiraut"  cool.gif
*

nu as tu nuo gatves irgi neimu lotuliukas.gif o siaip kokia drauge kaip pakeleive tai nepamaiso hihihi.gif
Kribuk
Vakare tamsiai viena dar nevažiavau, manau, būtų nelabai smagu...
O ilgapirščiai tai visko prisigalvoja, kad tik ką nukniaukti. Oi, baisu. doh.gif
jufka
Papasakosiu ivyki kuris atsitiko mano vienam pazystamui. Jis vyrukas vakare vaziavo namo po darbo buvo ziema ir tamsu, kaip visada ant priekines keleivio sedynes vezesi savo portfeli su nesiojamu kompu pinigine ir seip visokiais dokumentais. Sustojo prie sankryzos uzsidegus raudonai sviesoforo sviesai. Tada kazkoks prasalaitis ar seip tykojes pravaziuojanciu masinu banditelis issoko is uz krumu atsidare dureles stvere uz jo cemodano ir dejo i kojas atgal i miska. Tas pazystamas pabijojo ji vytes nes neaisku kos jo tuose krumuose ir miskelyje laukia. Tokiu budu zmogus patyre nuostoliu apie 10 tukst. nes reikejo darytis isnaujo visus dokumentus plius nesiojamas kompas, telefonas grynieji pinigai pinigineje.
Pati niekad nesusimastydavau kad taip gali atsitikti tai kai isgirdau sia istorija nuo siol visada uzsirakinu duris vaziuodama. Nes ir pati visus savo daiktus dazniausiai laikau ant priekines keleivio sedynes
roza_roza
QUOTE(jufka @ 2007 08 21, 09:07)
Papasakosiu ivyki kuris atsitiko mano vienam pazystamui. Jis vyrukas vakare vaziavo namo po darbo buvo ziema ir tamsu, kaip visada ant priekines keleivio sedynes vezesi savo portfeli su nesiojamu kompu pinigine ir seip visokiais dokumentais. Sustojo prie sankryzos uzsidegus raudonai sviesoforo sviesai. Tada kazkoks prasalaitis ar seip tykojes pravaziuojanciu masinu banditelis issoko is uz krumu atsidare dureles stvere uz jo cemodano ir dejo i kojas atgal i miska. Tas pazystamas pabijojo ji vytes nes neaisku kos jo tuose krumuose ir miskelyje laukia. Tokiu budu zmogus patyre nuostoliu apie 10 tukst. nes reikejo darytis isnaujo visus dokumentus plius nesiojamas kompas, telefonas grynieji pinigai pinigineje.
Pati niekad nesusimastydavau kad taip gali atsitikti tai kai isgirdau sia istorija nuo siol visada uzsirakinu duris vaziuodama. Nes ir pati visus savo daiktus dazniausiai laikau ant priekines keleivio sedynes
*

o sakes, nuo rytojaus rankenuka i gala ir dar dureles uzsispaust reik.
T.A.K.
QUOTE(roza_roza @ 2007 08 26, 22:05)
o sakes, nuo rytojaus rankenuka i gala ir dar dureles uzsispaust reik.
*

nebent tavo auto 2 duru
denaxa
Rankinuka laikau uz saves ant grindu dazniausiai,bet ne del saugumo,o kad jis ir taip visada ant grindu nulekia anksciau ar veliau lotuliukas.gif Megstu vazineti nakti,dureliu nerakinu ax.gif
Integra
Vienai vazineti nebaisu, atvirksciai smagu, nieks nepriekaistauja kaip vairuoji, nors ir siaip nepriekaistauja, bet labiau atsipalaidavusi jauciuos, gaziuko paspaudziu daugiau, nes su keleiviais atsakinga jautiesi labiau, kas ne sau vienai pakenkt gali... Beto vienai ir masina geriau traukia. O duris vakare rakinuos, nes gali ne tik rankinuka paimt o dar ir is masinos ismest..
denaxa
QUOTE(Integra @ 2007 10 07, 15:38)
O duris vakare rakinuos, nes gali ne tik rankinuka paimt o dar ir is masinos ismest..
*

Tik pries tai dar turetu sugebet pavyt... lotuliukas.gif
nezinoma
visalaik tik isedu ir iskart uzsirakinu smile.gif nes istoriju irgi ne viena girdejau smile.gif
peziukeee
QUOTE(Daisy @ 2006 03 06, 14:11)
*

Nieko nuostabaus, ten prie molo 6fortas, o ten puse gyventoju asocialus, narkomanai ir vagiai.Baisus rajonas doh.gif
solnyszko
Vazineti daug saugiau negu vaikscioti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.