Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PASIGIRKIM MŪSŲ PUODE
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
akwariuma
senoji temačia
akwariuma
user posted imageuser posted image
ADREV
piestukine mokytojai
user posted imageuser posted image
sobieska
user posted image
ADREV
[quote=sobieska,2011 07 04, 16:23]

Labai originaliai ir spalvos uzburiancios wub.gif
baltė
Labos merginos, kad jau neturiu temos, tai nors čia pasivaidensiu biggrin.gif
Raktinė, užsakymas

user posted image

user posted image

user posted image
Whatever?
QUOTE(baltė @ 2011 07 04, 21:20)
Raktinė, užsakymas

*

labai grazu, labai labai 4u.gif
Džiuga+
QUOTE(baltė @ 2011 07 04, 21:20)
Raktinė, užsakymas

*

Super grazuole biggrin.gif wub.gif Ka temute uzrakino? cool.gif man 3 kart buvo...
Ar baigesi ir nepatvirtina?

Skirtukeliai...

user posted image

user posted image

baltė
Ačiū, Whatever?

QUOTE(Džiuga+ @ 2011 07 05, 10:12)
Super grazuole  biggrin.gif  wub.gif Ka temute uzrakino?  cool.gif man 3 kart buvo...
Ar baigesi ir nepatvirtina?
*

Ačiū, 4u.gif
Joa, užrakino temą, nes aceit jau komercija, jei paraše yra neleistina informacija... Na, čia jei nori rasi prie ko prikibti ir ne vien pas mane, vieną karta netiko, kad paraše buvo el. paštas, paskui netiko, nes paraše buvo nauji daiktai sukelti (nors ir be kainų doh.gif ). Jaučiu kažkas paskundė, nes nugi neis ir netikrins visų parašų iš eilės. Nežinojimas taisyklių (nors maniau, jog gerai jas žinau) jau mano bėda. Kiti sau prekiauja batais ar kosmetika į valias ir nieko, o čia mat pasirodo negalima savo albume net netiesioginių nuorodų turėti... Ai, tegul, jei tik joms nuo to lengviau. Baisu ką ir paskayti, nes mat už ponių moderatorių veiksmų viešą aptarinėjimą irgi galima gauti "baudų" doh.gif Jos visada teisios.
ADREV
QUOTE(baltė @ 2011 07 05, 12:37)
Ačiū, Whatever?
Ačiū,  4u.gif
Joa, užrakino temą, nes aceit jau komercija, jei paraše yra neleistina informacija... Na, čia jei nori rasi prie ko prikibti ir ne vien pas mane, vieną karta netiko, kad paraše buvo el. paštas, paskui netiko, nes paraše buvo nauji daiktai sukelti (nors ir be kainų doh.gif ). Jaučiu kažkas paskundė, nes nugi neis ir netikrins visų parašų iš eilės. Nežinojimas taisyklių (nors maniau, jog gerai jas žinau) jau mano bėda. Kiti sau prekiauja batais ar kosmetika į valias ir nieko, o čia mat pasirodo negalima savo albume net netiesioginių nuorodų turėti... Ai, tegul, jei tik joms nuo to lengviau. Baisu ką ir paskayti, nes mat už ponių moderatorių veiksmų viešą aptarinėjimą irgi galima gauti "baudų" doh.gif Jos visada teisios.
*

sutinku, man irgi uzrakino ir nesupratau kodel.Viena karta buvo el pastas, bet po ispejimo ji istryniau, bet vistiek kazkas nepatiko.Esi teisus ar ne moderatorius bus visa galva teisesnis.
Grazus skirtukai wub.gif
kvartetas
Balte gal serveteliu turi isikelus parase? Ju irgi negali but doh.gif
bio
Sveikos mamytes, ieskau dekupazuotos dezutes krikstynom, noretusi kazko su angeliukais, krikstysim mergaite, ilgis apie 35cm (jog tilptu zvake). Butu labai gerai, jog mamyte butu is Vilniaus 4u.gif
baltė
QUOTE(kvartetas @ 2011 07 05, 20:32)
Balte gal serveteliu turi isikelus parase? Ju irgi negali but doh.gif
*

Nu, ne, nėra, buvau įkėlus parodymui klientei, bet iš karto ištrinu, nors, žinau, ir pas ką yra servetėlės bei kontaktai, bet tas žmogutis man mielas ir jaučiu reikia až parašyt, kad išsitrintų, kad jos nenubaustų.

bio, daug merginų tuo užsiima, nubėk į skelbimų lentą į rankdarbių skyrelį 4u.gif
kvartetas
nes mano buvo uzrakinta taip pat, pasirodo negalima serveteliu turet pavyzdziu doh.gif . as ju nepardavinejau. tik rinkdavosi zmogus motyva su kuo apipavidalinti . ai nu zodziu keistai ir tiek.

as ne karta esu radusi parasus ypatingai papuosalu su kainomis ir nieko egzistuoja tos temos biggrin.gif
Montekrista
sobieska kaip visad, tobula smile.gif
Whatever?
Pasivaidenu su savo ilgai kankintu (vasara visgi smile.gif ) komplektuku

Labai taškuotas ir labai mergaitiškas smile.gif

user posted image
Sig
Labai miela meškutė. Esu su šiuo paveiksliuku padariusi ir padovanojusi dėžutę taip pat.
Tai visuomet įdomu pažiūrėt kaip pas kitus gaunasi su tais pačiais paveiksliukais.
Aš nesugebu taip išgrynintai, viena spalva...visuomet primakaluoju šešėlių, taškiukų, dėmėlių etc. Vis pasižadu, kad dabar darysiu "švariai" ir nesigauna smile.gif
Whatever?
QUOTE(Sig @ 2011 07 07, 09:06)
Labai miela meškutė. Esu su šiuo paveiksliuku padariusi ir padovanojusi dėžutę taip pat.
Tai visuomet įdomu pažiūrėt kaip pas kitus gaunasi su tais pačiais paveiksliukais.
Aš nesugebu taip išgrynintai, viena spalva...visuomet primakaluoju šešėlių, taškiukų, dėmėlių etc. Vis pasižadu, kad dabar darysiu "švariai" ir nesigauna smile.gif
*

Aciu 4u.gif
Man dabar matyt toks periodas, kad norisi svaraus ir gryno, ne tik dekupaze blush2.gif
Sig
user posted image

Maniškė meškutė.

user posted image
Whatever?
Daili meskute 4u.gif Ir isties, visai kitokia smile.gif

Beje, merginos, klausimas ne i tema... Kur Vilniuje uz pinigelius spalvotai spausdina? Prireike ax.gif
gintan
Sobieska, Whatever?, Sig dailios dėžutės 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
NeLina
QUOTE(Whatever? @ 2011 07 07, 09:00)
Pasivaidenu su savo ilgai kankintu (vasara visgi smile.gif ) komplektuku
Labai taškuotas ir labai mergaitiškas smile.gif
[

Dailu 4u.gif
kabarksta
QUOTE(Whatever? @ 2011 07 07, 09:23)

Kur Vilniuje uz pinigelius spalvotai spausdina? Prireike ax.gif
*

Jei dar aktualu, esu spausdinus Akropolyje IIa. prie didziojo eskalatoriaus, interneto kavineje. smile.gif
Džiuga+
"Sirenų apsupty"

user posted image

user posted image

user posted image

Whatever?
QUOTE(NeLina @ 2011 07 08, 08:12)
Dailu 4u.gif
*

aciu 4u.gif
sobieska
Whatever taškuotoji dėžutė užkliuvo už akies ilgam 4u.gif

user posted image
grite
Širdelės žavingos( jau kitur jas apžiūrėjau) wub.gif Išmonės kaip jau seniau sakiau tau netrūksta thumbup.gif Taip sakant veža bigsmile.gif
ViviancE
QUOTE(sobieska @ 2011 07 09, 11:24)
Whatever taškuotoji dėžutė užkliuvo už akies ilgam 4u.gif

user posted image
*

Gražus darbas. wub.gif wub.gif

Aš irgi galvoju pradėti užsiiminėti dekupažu. smile.gif
gvazdikelis
Dziugos dezute "Sirenų apsupty" superine 4u.gif .
Whatever taskuota dezute labai daili wub.gif .
O Sobieskos darbai kaip visada zavus ir idomus 4u.gif.
Dar Sig meskute labai miela 4u.gif ir Baltes raktine kaip tik tokia, kokios as noreciau wub.gif blush2.gif .
sobieska
Ačiū....už tai jums dar viena širdelė 4u.gif

user posted image
mamučiukas
Kiek gražių darbų wub.gif Šaunuolės visos thumbup.gif
Sobieska, Tau balionas už ištikimybę dekupažui 4u.gif
sobieska
Uoi...nesusiturėjau...atlėkiau baliončiko pasiimt smile.gif
Dėkui mamučiuk mirksiukas.gif
Whatever?
Aciu uz pagyras mano labai taskuotai smile.gif

Sobiesko levandine grazi sirdele 4u.gif
Žydraakė
sobieska, patinka širdelės 4u.gif Kokiam čia tikslui jos? Na kaip tokia idėja kilo ax.gif
sobieska
Ačiū už gražius žodžius 4u.gif

Jei atsimenat mano ankščiau darytus keturkampius, ant mediniu padėkliukų darytus atvirlaiškius....tai čia viskas tas pats, tik kad MB iš faneros išpjaustė kitą jų formą, šiuo atveju širdelės...žmogutis užsisakė atvirlaiškių, tai va jam ir padariau keletu daugiau, kad turėtų galimybę rinktis smile.gif Ant kitos širdelės pusės galimi kam nors dedikacijos variantai ir jos tinka dovanojant ikomponuot į puokštes, galima prie jų pritvirtinti pinigėlius, galima įkomponuot į dovanos įpakavimą , galima šiaip pasikabint kaip interjiero dekoraciją ir t.t. čia jau kaip išneša fantazija
Šiaip širdutės nėra mano išmislas, jų įvairiais pavidalais :tiek minkštų medžiaginių, tiek veltų, tiek biserinių, tiek scrabinių, tiek dekupažuotų galima interneto platybėse atrast...
baltė
Whatever?, gražu wub.gif Čia matau jau toks stilius tavo, man labai gražu sterilūs darbai, pati pradžioje tokius dariau, o dabar terlioju biggrin.gif
Džiugos dėžutė kažkuo labai įdomi, patraukli (kaip visad) skilimas tai fantastiškas thumbup.gif
sobieska, na, negaliu, man labai prie dūšios toks stiliukas ir šiaip labai subrendę darbai, net ir smulkmenos solidžiai atrodo. O tas su rakčiuku jau koks fainas, na, kaip tik man biggrin.gif
Tos dvi dėželės gintan irgi visai liuks, tik vyriukus reikėtų vistik nuvalyti, nepalikti dažytų. Gal dar koks filcas įklotas subtilumo pridėtų. Na, žodžiu, reikėtų (arba būtų galima) lyg dar pažaisti su tom dėžutėm mirksiukas.gif
Whatever?
QUOTE(baltė @ 2011 07 11, 10:25)
Whatever?, gražu wub.gif Čia matau jau toks stilius tavo, man labai gražu sterilūs darbai, pati pradžioje tokius dariau, o dabar terlioju biggrin.gif

*

Dekui smile.gif
Sig
Ačiū pastebėjusioms mano murziną meškiuką.

Vis bandau perkąsti "švarumo" subtilybes smile.gif

Tačiau vis tiek sugebėjau apatinę dalį pakleckinti tongue.gif

user posted image
NeLina
QUOTE(Sig @ 2011 07 11, 14:48)
Vis bandau perkąsti "švarumo" subtilybes smile.gif
Tačiau vis tiek sugebėjau apatinę dalį pakleckinti tongue.gif

man gražu 4u.gif
mirksiukas.gif
Whatever?
apatines dalies nematau, o virsutine tai grazi... 4u.gif
gintan
user posted image
user posted image
sobieska
Balte...dėkui

Va dar viena...

user posted image
Sig
QUOTE(NeLina @ 2011 07 12, 09:35)
man gražu  4u.gif
mirksiukas.gif
*

QUOTE(Whatever? @ 2011 07 12, 09:36)
apatines dalies nematau, o virsutine tai grazi... 4u.gif
*

Ai, vis tik smagu sulaukti, kad kažkam gražu wub.gif Ačiū 4u.gif
sobieska
user posted image
Sielonešė
Sveikos smile.gif

vaikiška dėžutė, daryti su 3D pasta - skėtis, debesys, kepurė, nosis, varlytė, batai bei dauguma burbulų yra iškilūs.

user posted image

user posted image

user posted image
Whatever?
Kokia zaisminga dezute 4u.gif Grazu 4u.gif
sobieska
Sielonese,fainuole dezulyte, tvarkingai atliktas darbukas 4u.gif
Sielonešė
Whatever?, sobieska, ačiū 4u.gif
agnelaM
Labas mergaites, aisku kitaip negaliu pradet, todel iskart lenkiu galva jusu darbsciosioms rankytems, visu jusu darbai nuostabus, perzvelgus keleta pagyru puodu ir as uzsikabinau, bet... greit supratu, kad ner cia taip paprasta kaip gali pasirodyt blush2.gif Didziausia tragedija man pasirode tai, kai supratau, kad pas mane fantazijos 0 doh.gif jusu kompozicijos nuostabios, viskas dera be priekaistu, o man kazkokios marmaliones gaunas... verysad.gif ale vistiek sakau velniai nemate, pasirodysiu savo bandymus, pirmu net nedesiu, cia gal koks penktas bandymas, o kelintam norimas rezultatas bus, tai net bijau pagalvot doh.gif zodziu dar nemoku nei sugadintu vieteliu istaisyt, nei lako padoriai uztept, bet kaip itariu cia praktikos reikalas... ax.gif

Jusu teismui 4u.gif
dezute
dezute
Sig
agnelaM, aš jau įsivaizdavau, kad kleckų bus begalės ... bigsmile.gif o man antroji dėžutė (su mergyte) labai miela, pirmo paveiksliuko nerodo unsure.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.