senoji temačia
![]()
piestukine mokytojai
![]()
[quote=sobieska,2011 07 04, 16:23]
Labai originaliai ir spalvos uzburiancios
Labos merginos, kad jau neturiu temos, tai nors čia pasivaidensiu
Raktinė, užsakymas ![]() ![]()
Ačiū, Whatever?
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 07 05, 10:12) Ačiū, Joa, užrakino temą, nes aceit jau komercija, jei paraše yra neleistina informacija... Na, čia jei nori rasi prie ko prikibti ir ne vien pas mane, vieną karta netiko, kad paraše buvo el. paštas, paskui netiko, nes paraše buvo nauji daiktai sukelti (nors ir be kainų QUOTE(baltė @ 2011 07 05, 12:37) Ačiū, Whatever? Ačiū, Joa, užrakino temą, nes aceit jau komercija, jei paraše yra neleistina informacija... Na, čia jei nori rasi prie ko prikibti ir ne vien pas mane, vieną karta netiko, kad paraše buvo el. paštas, paskui netiko, nes paraše buvo nauji daiktai sukelti (nors ir be kainų sutinku, man irgi uzrakino ir nesupratau kodel.Viena karta buvo el pastas, bet po ispejimo ji istryniau, bet vistiek kazkas nepatiko.Esi teisus ar ne moderatorius bus visa galva teisesnis. Grazus skirtukai
Balte gal serveteliu turi isikelus parase? Ju irgi negali but
Sveikos mamytes, ieskau dekupazuotos dezutes krikstynom, noretusi kazko su angeliukais, krikstysim mergaite, ilgis apie 35cm (jog tilptu zvake). Butu labai gerai, jog mamyte butu is Vilniaus
QUOTE(kvartetas @ 2011 07 05, 20:32) Nu, ne, nėra, buvau įkėlus parodymui klientei, bet iš karto ištrinu, nors, žinau, ir pas ką yra servetėlės bei kontaktai, bet tas žmogutis man mielas ir jaučiu reikia až parašyt, kad išsitrintų, kad jos nenubaustų. bio, daug merginų tuo užsiima, nubėk į skelbimų lentą į rankdarbių skyrelį
nes mano buvo uzrakinta taip pat, pasirodo negalima serveteliu turet pavyzdziu
as ne karta esu radusi parasus ypatingai papuosalu su kainomis ir nieko egzistuoja tos temos
sobieska kaip visad, tobula
Labai miela meškutė. Esu su šiuo paveiksliuku padariusi ir padovanojusi dėžutę taip pat.
Tai visuomet įdomu pažiūrėt kaip pas kitus gaunasi su tais pačiais paveiksliukais. Aš nesugebu taip išgrynintai, viena spalva...visuomet primakaluoju šešėlių, taškiukų, dėmėlių etc. Vis pasižadu, kad dabar darysiu "švariai" ir nesigauna QUOTE(Sig @ 2011 07 07, 09:06) Labai miela meškutė. Esu su šiuo paveiksliuku padariusi ir padovanojusi dėžutę taip pat. Tai visuomet įdomu pažiūrėt kaip pas kitus gaunasi su tais pačiais paveiksliukais. Aš nesugebu taip išgrynintai, viena spalva...visuomet primakaluoju šešėlių, taškiukų, dėmėlių etc. Vis pasižadu, kad dabar darysiu "švariai" ir nesigauna Aciu Man dabar matyt toks periodas, kad norisi svaraus ir gryno, ne tik dekupaze ![]() Maniškė meškutė.
Daili meskute
Beje, merginos, klausimas ne i tema... Kur Vilniuje uz pinigelius spalvotai spausdina? Prireike
Sobieska, Whatever?, Sig dailios dėžutės
![]() ![]() ![]()
QUOTE(Whatever? @ 2011 07 07, 09:00) Pasivaidenu su savo ilgai kankintu (vasara visgi Labai taškuotas ir labai mergaitiškas [ Dailu
"Sirenų apsupty"
Širdelės žavingos( jau kitur jas apžiūrėjau)
Dziugos dezute "Sirenų apsupty" superine
Whatever taskuota dezute labai daili O Sobieskos darbai kaip visada zavus ir idomus Dar Sig meskute labai miela
Kiek gražių darbų
Sobieska, Tau balionas už ištikimybę dekupažui
Uoi...nesusiturėjau...atlėkiau baliončiko pasiimt
Dėkui mamučiuk
Aciu uz pagyras mano labai taskuotai
Sobiesko levandine grazi sirdele
sobieska, patinka širdelės
Ačiū už gražius žodžius
Jei atsimenat mano ankščiau darytus keturkampius, ant mediniu padėkliukų darytus atvirlaiškius....tai čia viskas tas pats, tik kad MB iš faneros išpjaustė kitą jų formą, šiuo atveju širdelės...žmogutis užsisakė atvirlaiškių, tai va jam ir padariau keletu daugiau, kad turėtų galimybę rinktis Šiaip širdutės nėra mano išmislas, jų įvairiais pavidalais :tiek minkštų medžiaginių, tiek veltų, tiek biserinių, tiek scrabinių, tiek dekupažuotų galima interneto platybėse atrast...
Whatever?, gražu
Džiugos dėžutė kažkuo labai įdomi, patraukli (kaip visad) skilimas tai fantastiškas sobieska, na, negaliu, man labai prie dūšios toks stiliukas ir šiaip labai subrendę darbai, net ir smulkmenos solidžiai atrodo. O tas su rakčiuku jau koks fainas, na, kaip tik man Tos dvi dėželės gintan irgi visai liuks, tik vyriukus reikėtų vistik nuvalyti, nepalikti dažytų. Gal dar koks filcas įklotas subtilumo pridėtų. Na, žodžiu, reikėtų (arba būtų galima) lyg dar pažaisti su tom dėžutėm
Ačiū pastebėjusioms mano murziną meškiuką.
Vis bandau perkąsti "švarumo" subtilybes Tačiau vis tiek sugebėjau apatinę dalį pakleckinti
QUOTE(Sig @ 2011 07 11, 14:48) Vis bandau perkąsti "švarumo" subtilybes Tačiau vis tiek sugebėjau apatinę dalį pakleckinti man gražu
apatines dalies nematau, o virsutine tai grazi...
![]()
Sveikos
vaikiška dėžutė, daryti su 3D pasta - skėtis, debesys, kepurė, nosis, varlytė, batai bei dauguma burbulų yra iškilūs. ![]() ![]()
Kokia zaisminga dezute
Sielonese,fainuole dezulyte, tvarkingai atliktas darbukas
Whatever?, sobieska, ačiū
Labas mergaites, aisku kitaip negaliu pradet, todel iskart lenkiu galva jusu darbsciosioms rankytems, visu jusu darbai nuostabus, perzvelgus keleta pagyru puodu ir as uzsikabinau, bet... greit supratu, kad ner cia taip paprasta kaip gali pasirodyt
Jusu teismui dezute dezute
agnelaM, aš jau įsivaizdavau, kad kleckų bus begalės ...
|