Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IUI namai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Warwara
IUI namučiai

user posted image

INTRAUTERININĖ INSEMINACIJA (IUI)
– tai specialiai paruoštos vyro spermos sušvirkštimas tiesiai į gimdą.
IUI gali būti atliekamas natūraliame moters cikle ovuliacijos metu arba stimuliuojant ovuliaciją. Gali būti atliekamos viena arba dvi IUI vieno mėnesinių ciklo metu.
Indikacijos šio metodo taikymui:
1) moters gimdos kaklelio patologija – susiaurėjimas,
2) imuninis nevaisingumas – partnerių imuninis nesuderinamumas tarpusavyje, kai į makštį patekę spermatozoidai ir toliau nukeliavę į gimdos kaklelio gleives, netenka judrumo;
3) kai vyro sperma yra subfertili (vaisingumas yra sumažėjęs, tačiau gali apvaisinti moterį): koncentracija mažesnė nei 20 milijonų mililitre ir progresyvus judrumas – judantis pirmyn - mažesnis nei 50% pagal PSO rekomendacijas).
IUI taikymo sąlygos:
• pratekami moters kiaušintakiai,
• natūrali arba stimuliuota ovuliacija,
• kai bendras judrių spermatozoidų kiekis ejakuliate (Total Motal Sperm Count) yra ne mažiau 5 mln.
IUI efektyvumas – 10-15% nėštumų.
Primename, kad sveikos poros tikimybė pastoti natūraliame cikle yra tik 20%.

Filmas apie IUI

IUI atlieka klinikose:
Vilniuje:
VAISINGUMO KLINIKA
Baltijos Amerikos klinika
Nortway
Bogdanskienes klinika
Eugenijos klinika
Rogalskio klinika
Kaune:
Vaisingumo klinika
Motina ir Vaikas klinika
Klaipėdoje:
Vaisingumo klinika
Jolsana
IUI kainą sudaro: IUI procedūros kaina + vizitų pas gydytojus kaina + stimuliuojančių vaistų kaina + 'sprogdukų' vaistų kaina.
Priklausomai nuo klinikos kaina gali varijuoti nuo ~700lt iki 2000lt ir daugiau (priklausomai nuo moters sveikatos - kiek vaistų reikia stimuliuoti ovuliaciją)

user posted image

Kaip atliekama IUI:

* 1-3 ciklo dieną (CD) moteris nueina pas ginekologę. Ginekologė su echoskopu pasiižiūri ar nėra cistų. Tada sutariama ar bus bandoma daryti IUI natūraliame cikle (jei pas moterį nėra jokių problemų ir ji yra pakankamai jauna kad ilgiau laukti norint atlikti daugiau bandymų), ar stimuliuotame (čia eina vaistų dozės, bet tikimybė pastojimui didesnė gaunasi - užauga daugiau folikulų).
* Jei reikia sudaromas stimuliacijų planas, išrašomi receptai, paskiriamas sekančio vizito laikas.
* Antras vizitas būna apie 10 CD, tada tikrinama kaip folikulai auga, atsižvelgiant į tai gali būti paskirtas papildomos apžiūros laikas.
* Kai folikulai pakankamai užaugę paskiriami 'sprogdukai', kurie priverčia folikulus ovuliuoti tam tikru laiku. Folikulai po sprogdukų suleidimo ovuliuoja maždaug po 36 val.
* Paskiriama IUI data ir laikai: kada atvykti vyrui arba atvežti spermą ir kada atvykti moteriai.
* IUI dieną vyras atvyksta į kliniką maždaug valanda anksčiau už moterį - čia jis 'priduoda' spermą (jos 'gaminimui' dažniausiai skiriama tam tikra patalpa, visos didesnės klinikos tam sudaro sąlygas), arba atveža ją iš namų (steriliame indelyje, laikant šiltai prie kūno ir ne ilgiau nei per pusvalandį).
* IUI dieną moteris atvyksta maždaug valanda po to kai vyras priduoda spermą, per tą laiką sperma būna 'paruošta' - išrinkti tik patys judriausi spermatozoidai ir kuo didžiausia jų koncentracija.
* Moteris guldoma ant 'lėktuvo' ir specialios įrangos pagalba paruošta sperma sušvirkščiama jai į gimdą.
* Jei gimda yra normalioje padėtyje ('neužsilenkusi'), tai IUI procedūra visai neskausminga, jausmas kaip per apžiūrą su vidiniu echoskopu.
* Po spermos sušvirkštimo leidžiama pagulėti (15 min ar ilgiau, priklausomai nuo klinikos).
* Po IUI gali truputį 'pateplioti' - IUI metu su kateteriu gan dažnai užkliudomas kaklelis, iš įdrėskimo truputį pakraujuoja. Tai IUI rezultatui įtakos neturi.
* Po IUI gali būti paskirti vaistai gleivinei auginti (pvz., Duphaston). Juos reikia gerti iki kol ateis mėnesinės, o jei jos neateina - tęsti kol gydytojas nelieps nutraukti. Savavališkas nutraukimas gali iššaukti persileidimą!
IUI atliekančių mergaičių sąrašas

Sėkmingos IUI istorijos

IUI skyrelio statistika

Žodinas smile.gif
CD - ciklo diena;
O - ovuliacija, ovuliacijos diena;
DPO - diena po ovuliacijos;
DPI - diena po IUI;
TB (MB) - vyras/širdies draugas/partneris "Tavo brangusis"/ "Mano brangusis";
GN - gimdos nuotrauka;
NT - nėštumo testas;
SM - SuperMamų forumas.

user posted image
Maidenana
Aciu, Warwara....

4u.gif

Nes Meiles Kibirkstele visai musu nemyli... Jokios kibirksteles musu, vargseliu, atzvilgiu...... biggrin.gif
Kiki1
Aciu Warwara uz naujus namucius.

Vakar jau buvau pradejus kurti bet nemokejau linku uzdeti g.gif blush2.gif

Warwara, kaip tu?
Warwara
Kiki1[B]
Vakar jau buvau pradejus kurti bet nemokejau linku uzdeti

Tai kad nieko nedejau smile.gif Nuspaudziau prie anos temos pirmo pranesymo ant "cituoti" tada nuspaudziau "Nauja tema" ir ten atsirado visa citata. beliko tik istrinti quote pradzioje ir pabaigoje. Nu dar pirma paveiskliuka pakeiciau.

Aciu kad klausi, viskas tvarkoj pas mane, judam i preki, laukiam kada galesim vel ka nors daryti.

Sekmes jums cia, mergaites!
Kiki1
QUOTE(Warwara @ 2011 07 06, 13:50)
Kiki1[B]

Tai kad nieko nedejau smile.gif Nuspaudziau prie anos temos pirmo pranesymo ant "cituoti" tada nuspaudziau "Nauja tema" ir ten atsirado visa citata. beliko tik istrinti quote pradzioje ir pabaigoje. Nu dar pirma paveiskliuka pakeiciau.

Aciu kad klausi, viskas tvarkoj pas mane, judam i preki, laukiam kada galesim vel ka nors daryti.

Sekmes jums cia, mergaites!
*

doh.gif doh.gif as dariau Copy ir Paste doh.gif doh.gif Va ka reiskia po dienos darbo kai smegeneles nebeveikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
indry
Aciu Warwara uz namelius smile.gif
rasiau ankstesniuose namuciuose, kad atrodo pavyko 3IUI, bet dar bijau dziugauti, kol nepakartojau HCG tyrimo penktadieni, tada matysim ar skaiciukai dvigubeja. Dabar buvo 89.59 smile.gif
nugara ir sona skauda-maudzia, ypac vakarais, nezinau ar viskas ok...
boruziukas1
o man rytoj 4 iui
indry
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 06, 18:03)
o man rytoj 4 iui
*

Sekmes smile.gif
Kiki1
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 06, 17:03)
o man rytoj 4 iui
*

sekmes thumbup.gif
Lėja_
Mergaites, o kas tvarko sarasiuka?
Irėnė
Warwara tu musu gelbetoja notworthy.gif notworthy.gif
Dekui uz namucius biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 06, 15:17)
Vakar jau buvau pradejus kurti bet nemokejau linku uzdeti  g.gif  blush2.gif

as irgi nemoku doh.gif

QUOTE(indry @ 2011 07 06, 17:20)
rasiau ankstesniuose namuciuose, kad atrodo pavyko 3IUI, bet dar bijau dziugauti, kol nepakartojau HCG tyrimo penktadieni, tada matysim ar skaiciukai dvigubeja. Dabar buvo 89.59 smile.gif
*

nugi ka cia dabar kalbi? zinoma, kad viskas gerai bigsmile.gif
sveikinu sveikinu sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 06, 19:03)
o man rytoj 4 iui
*

sekmes didziausios 4u.gif
papasakok kaip sekesi rytoj mirksiukas.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 06, 19:43)
Mergaites, o kas tvarko sarasiuka?
*

na as taip suprantu, kad beveik niekas unsure.gif reiktu kazkam perimti g.gif
Maidenana
Labas vakaras.

Indry - sveikinimai didziausi.

Boruziukas - laikom kumscius. Su tokiu pagautu virusu kiekiu turetu viskas pavykti.

Man maudzia pilva. nebesuprantu. Siandien 6-7 DPO. Tai kaip mmm tai anksti dar butu. Rosiuosi tyrimams ir GN artejanti cikla. Blemba, kad tik su hormonais butu viskas gerai, nes ir taip jau.... jo, metai laiko kai planuojam buvo liepos pradzioje.
Irėnė
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 06, 21:13)
Labas vakaras.

Indry - sveikinimai didziausi.

Boruziukas - laikom kumscius. Su tokiu pagautu virusu kiekiu turetu  viskas pavykti.
Man maudzia pilva. nebesuprantu. Siandien 6-7 DPO. Tai kaip mmm tai anksti dar butu. Rosiuosi tyrimams ir GN artejanti cikla. Blemba, kad tik su hormonais butu viskas gerai, nes ir taip jau.... jo, metai laiko kai planuojam buvo liepos pradzioje.
*

gal koks nors spermiukas-didvyris skinasi kelia mastau.gif
o kas su hormonais nigerai?
Itrea
Oi ir as jau registruojuos naujuose namukuose thumbup.gif ir turim jau nestuke.gif bigsmile.gif
o as tai keista bet nieko nejauciu, net PMS g.gif Tik kakta spuoguota ir tiek . Ryt jau gal gausiu NT siuntinuka, tik kada cia juos gadinti , kad jau rodytu teisybe g.gif
olialia2001
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tilus sveikinimai..lauksim tavo penktadienio skaičiukus ir tada garsiai sveikinsim..kaip gerai prasidėjo nauja tema, pagaliau gerų naujienų turim

boruziuk sėkmes tau ...na gi turi pagaliau būti TAS 4u.gif
Maidenana
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 06, 21:27)
gal koks nors spermiukas-didvyris skinasi kelia mastau.gif
o kas su hormonais nigerai?
*

Su hormonais dar nezinau - niekada nesu tokiu tyrimu dariusi, tai bus man naujienu.
Del dydvirio - vargiai. Nakti vel maude, dure ir t.t. Bangom tokiom uzeina. pagalvojau, kad issigalvoju, bet, pasirodo, ne. Tikrai maudzia ir duria.

QUOTE(Itrea @ 2011 07 06, 21:58)
Oi ir as jau registruojuos naujuose namukuose  thumbup.gif  ir turim jau  nestuke.gif  bigsmile.gif
o as tai keista bet nieko nejauciu, net PMS  g.gif Tik kakta spuoguota ir tiek . Ryt jau gal gausiu NT siuntinuka, tik kada cia juos gadinti , kad jau rodytu teisybe  g.gif
*

As irgi gavau siuntinuka su OT ir NT. Tai galiu gadintis viska i valias. biggrin.gif
KittyKitty
*

sveikinu, nu kaip fainai, gražiai tema pradėta thumbup.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 06, 19:03)
o man rytoj 4 iui
*

sėkmiuko 4u.gif
Maidenana
Pasakyciau, kad labai pozityviai. Matyt, Warwara nesa gera aura smile.gif
Kiki1
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 07, 11:46)
Pasakyciau, kad labai pozityviai. Matyt, Warwara nesa gera aura smile.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Lėja_
As noriu pakliuti i sarasiuka doh.gif kaip tai padaryti doh.gif
Maidenana
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 07, 16:40)
As noriu pakliuti i sarasiuka  doh.gif  kaip tai padaryti  doh.gif
*

bandziau knystis ir neisejo. Leja, kada ir kelintas IUI? Pabandysiu kaip nors ikelti.
KittyKitty
tai ir mane tada doh.gif 07 02 3 IUI po pertraukos ax.gif
Maidenana
QUOTE(Itrea @ 2011 07 06, 21:58)
Oi ir as jau registruojuos naujuose namukuose  thumbup.gif  ir turim jau  nestuke.gif  bigsmile.gif
o as tai keista bet nieko nejauciu, net PMS  g.gif Tik kakta spuoguota ir tiek . Ryt jau gal gausiu NT siuntinuka, tik kada cia juos gadinti , kad jau rodytu teisybe  g.gif
*

Siandien kazkokiam rusiskam paslapyke perskaiciau apie vaiko lyti - ale, kaip pasirinkti. Na, ten taip idomiai rasoma: 'skaitosi, kad jeigu gims mergaite, ji, mazute kokete paima is mamos visa grozi. O kadangi berniukams sis aspektas visiskai neidomus, mama ir toliau su kiekvienu nestumo menesiu vis grazeja ir grazeja".
Cia as pagalvojau, kad jeigu tave spuogais isbere, gal dukra turesi?! bigsmile.gif kaip tik bus proga patikrinti. Tik nepamirsk.
Sakai, jokiu pojuciu? Visiskai? net krutine kokia buvusi ir t.t.? taiu ryt pas S?
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2011 07 07, 16:52)
tai ir mane tada doh.gif  07 02 3 IUI po pertraukos ax.gif
*

nu, bandau... nepazadu, kad pasiseks (gal kokio rakto reikia, passwordo...), bet pabandysiu.

figushki.... tik pakomentuoti isejo... tai supiliau KittyKitty i commenta... Reik Warwaros laukti. Gal ji zino tuos slaptazodzius ir visa kita...
Irėnė
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 07, 16:55)
Siandien kazkokiam rusiskam paslapyke perskaiciau apie vaiko lyti - ale, kaip pasirinkti. Na, ten taip idomiai rasoma: 'skaitosi, kad jeigu gims mergaite, ji, mazute kokete paima is mamos visa grozi. O kadangi berniukams sis aspektas visiskai neidomus, mama ir toliau su kiekvienu nestumo menesiu vis grazeja ir grazeja".
Cia as pagalvojau, kad jeigu tave spuogais isbere, gal dukra turesi?!  bigsmile.gif  kaip tik bus proga patikrinti. Tik nepamirsk.
Sakai, jokiu pojuciu? Visiskai? net krutine kokia buvusi ir t.t.? taiu ryt pas S?
Papildyta:

nu, bandau... nepazadu, kad pasiseks (gal kokio rakto reikia, passwordo...), bet pabandysiu.

figushki.... tik pakomentuoti isejo... tai supiliau KittyKitty i commenta... Reik Warwaros laukti. Gal ji zino tuos slaptazodzius ir visa kita...
*

slaptazodziai greiciausiai pas Meiles_kibirkstele smile.gif
Kiki1
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 07, 14:55)
Cia as pagalvojau, kad jeigu tave spuogais isbere, gal dukra turesi?!  bigsmile.gif  kaip tik bus proga patikrinti. Tik nepamirsk.
*

taip ir yra. Mergaites "issiurbia" visa mamos grozi, tai nestuke buna "nelabai grazi", o jei berniukas tai nestuke tiesiog svyti, oda, plaukai, nagai.... Mano broliene buvo LABAI grazi kai laukesi visu 3 berniuku (netgi grazesne nei kai nesilauke lotuliukas.gif ).
Lėja_
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 07, 16:49)
bandziau knystis ir neisejo. Leja, kada ir kelintas IUI? Pabandysiu kaip nors ikelti.
*

man 2 IUI 06-28

aciu mergaites uz pastangas 4u.gif

Po teisybbei siandien sugadinau testuka, del sportinio intereso, nes daug prisipirkau tai dabar negaila gadint doh.gif man 9 DPI, taip kad gali dar rodyti sprogduku liekanas (rode vaiduokliuka, bet jau po laiko, tai priimu tiesiog kaip testuko isbandyma smile.gif ). Susigundziau pasidaryti testuka, nes kai siandien ryte isedau i masina, tai taip supykino nuo kvapo lotuliukas.gif . Nu zodziu, bet dar nieko neaisku, per daug anksti as cia sumasciau testuotis.

Mergaites o jus DPI pradedat skaiciuoti nuo kitos dienos po iui ar ne?
olialia2001
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 07, 17:50)
*

taip taip , kita diena skaitosi 1 DPI smile.gif
indry
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 07, 16:58)
taip taip , kita diena skaitosi 1 DPI  smile.gif
*

Sveikos smile.gif , nusipirkau NT, tai rytoj ryte pasidarysiu uztvirtinimui, kad paciai butu ramiau ax.gif ir rytoj krauja priduosiu 10 val., tai atsakyma jau zinosiu 15 val. skaiciukai turi buti padvigubeje, ar patrigubeje. Oj kaip neramu, pries kelias dienas tokie skausmai uzeidavo vakarais, spazmai kazkokie (nugaros ir pilvo apacioje), negi turi buti tokie astrus nestumo pozymiai... Dabar jau nebeskauda... Kad tik viskas butu gerai, jaudinuosi kaip niekada blush2.gif
Maidenana
QUOTE(Irėnė @ 2011 07 07, 17:32)
slaptazodziai greiciausiai pas Meiles_kibirkstele smile.gif
*

Nu taip, bet gal ir Warwara zino kaip ta daryti. kazkaip meiles kibirkstele visai mus apleido. mes jau trecia puslapi dorojame, o jos vis dar nera..

QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 07, 17:37)
taip ir yra. Mergaites "issiurbia" visa mamos grozi, tai nestuke buna "nelabai grazi", o jei berniukas tai nestuke tiesiog svyti, oda, plaukai, nagai.... Mano broliene buvo LABAI grazi kai laukesi visu 3 berniuku (netgi grazesne nei kai nesilauke  lotuliukas.gif ).
*

Labai subtiliai parasei apie 'grozi' lotuliukas.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 07, 17:50)
man 2 IUI 06-28

aciu mergaites uz pastangas 4u.gif

Po teisybbei siandien sugadinau testuka, del sportinio intereso, nes daug prisipirkau tai dabar negaila gadint  doh.gif  man 9 DPI, taip kad gali dar rodyti sprogduku liekanas (rode vaiduokliuka, bet jau po laiko, tai priimu tiesiog kaip testuko isbandyma smile.gif ). Susigundziau pasidaryti testuka, nes kai siandien ryte isedau i masina, tai taip supykino nuo kvapo  lotuliukas.gif . Nu zodziu, bet dar nieko neaisku, per daug anksti as cia sumasciau testuotis.

*

aj, as irgi sugadinau siandien viena, 7 DPO.. Nu aisku kaip diena, kad I, bet vistieik, kai turi tu testu marias, tai negi gaila laugh.gif

QUOTE(indry @ 2011 07 07, 18:16)
Sveikos smile.gif , nusipirkau NT, tai rytoj ryte pasidarysiu uztvirtinimui, kad paciai butu ramiau  ax.gif ir rytoj krauja priduosiu 10 val., tai atsakyma jau zinosiu 15 val. skaiciukai turi buti padvigubeje, ar patrigubeje. Oj kaip neramu, pries kelias dienas tokie skausmai uzeidavo vakarais, spazmai kazkokie (nugaros ir pilvo apacioje), negi turi buti tokie astrus nestumo pozymiai... Dabar jau nebeskauda... Kad tik viskas butu gerai, jaudinuosi kaip niekada blush2.gif
*

Gali kad ir dabar darytis, vistiek bus II biggrin.gif tongue.gif
Tik nepamirsk mums rytoj fotoreportazo ikelti, gerai?
Kiki1
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 07, 16:40)

Labai subtiliai parasei apie 'grozi'  lotuliukas.gif
*

joa, labai blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lėja_
QUOTE(indry @ 2011 07 07, 18:16)
Sveikos smile.gif , nusipirkau NT, tai rytoj ryte pasidarysiu uztvirtinimui, kad paciai butu ramiau  ax.gif ir rytoj krauja priduosiu 10 val., tai atsakyma jau zinosiu 15 val. skaiciukai turi buti padvigubeje, ar patrigubeje. Oj kaip neramu, pries kelias dienas tokie skausmai uzeidavo vakarais, spazmai kazkokie (nugaros ir pilvo apacioje), negi turi buti tokie astrus nestumo pozymiai... Dabar jau nebeskauda... Kad tik viskas butu gerai, jaudinuosi kaip niekada blush2.gif
*

sveikute, man su dukrele skausmai ilgai kamavo, buvo padidinta duphastono doze iki 4 tab per diena, bet viskas baigesi gerai smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 07, 18:40)
aj, as irgi sugadinau siandien viena, 7 DPO.. Nu aisku kaip diena, kad I, bet vistieik, kai turi tu testu marias, tai negi gaila laugh.gif

*

o tu iui si cikla nesidarei?
Kiki1
Gero vakaro, jau varau namuciu thumbup.gif thumbup.gif
Maidenana
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 07, 19:06)
o tu iui si cikla nesidarei?
*

ne, man histero buvo si cikla. sekanti cikla irgi nesidarysiu, nes bus GN. O dar sekanti - priklausys nuo vyro tyrimu. Jeigu vel bus tie 2 mln - tai jokios prasmes nei stimuliotis, nei IUI-ntis. jeigu bus virs 7 mln - nu gal.. Bet irgi tai labai mazai... nu paziuresim. Vyras ant tamoxi sedi dabar, tai bus matyti.
indry
Nesulaukiau rytojaus, sugadinau NT, matosi ta antra juostele smile.gif net ryskiau nei pimaji karta vaiduokliukas pasirode smile.gif , bet juostele maziau ryski nei kontroline. Su telefonu fotkinau tai neryskiai matosi, kai ziuri tiesiogiai - ryskiau atrodo. Veliau pabandysiu ikelti, jei mokesiu...
Itrea
QUOTE(indry @ 2011 07 07, 21:23)
Nesulaukiau rytojaus, sugadinau NT, matosi ta antra juostele smile.gif  net ryskiau nei pimaji karta vaiduokliukas pasirode smile.gif , bet juostele maziau ryski nei kontroline. Su telefonu fotkinau tai neryskiai matosi, kai ziuri tiesiogiai - ryskiau atrodo. Veliau pabandysiu ikelti, jei mokesiu...
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nugi kaip smagu, lauksim vaizdines medziagos mirksiukas.gif
Irėnė
Nesulaukiau rytojaus, sugadinau NT, matosi ta antra juostele smile.gif  net ryskiau nei pimaji karta vaiduokliukas pasirode smile.gif , bet juostele maziau ryski nei kontroline. Su telefonu fotkinau tai neryskiai matosi, kai ziuri tiesiogiai - ryskiau atrodo. Veliau pabandysiu ikelti, jei mokesiu...
*

laukiam laukiam drinks_cheers.gif
boruziukas1
na va gryzau po iui viskas gerai vyro rezultatai geri belieka laukti 2 savaites smile.gif
gitana36
mergaites mane ruosia IUI gal kas zinote kodel man skyre 3 ciklo diena pradeti gerti Letrozole SanoSwiss 2,5mg ??? gal kas ka zino apie si vaista ????
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 07, 22:04)
na va gryzau po iui viskas gerai vyro rezultatai geri belieka laukti 2 savaites smile.gif
*

Linkiu tau kad pasisektu 4u.gif
Artulia
QUOTE(Lėja_ @ 2011 07 07, 16:50)
Po teisybbei siandien sugadinau testuka, del sportinio intereso, nes daug prisipirkau tai dabar negaila gadint  doh.gif  man 9 DPI, taip kad gali dar rodyti sprogduku liekanas (rode vaiduokliuka, bet jau po laiko, tai priimu tiesiog kaip testuko isbandyma smile.gif ). Susigundziau pasidaryti testuka, nes kai siandien ryte isedau i masina, tai taip supykino nuo kvapo  lotuliukas.gif . Nu zodziu, bet dar nieko neaisku, per daug anksti as cia sumasciau testuotis.

*

Sveikinu su II 4u.gif Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI schmoll.gif Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas mirksiukas.gif

Na, o kad dar svariau būtų, pakomentuosiu savo asmeniniu pavyzdžiu doh.gif Man 2IUI buvo 06.28, Ovitrelle susileidau 06.27.
7 DPI nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat verysad.gif Nė menkiausio vaiduoklio.....
olialia2001
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 07, 22:10)
mergaites mane ruosia IUI gal kas zinote kodel man skyre 3 ciklo diena pradeti gerti Letrozole SanoSwiss 2,5mg ??? gal kas ka zino apie si vaista ????
Papildyta:

Linkiu tau kad pasisektu 4u.gif
*

cia vaistas , kuris skatino estrogeno atsiradyma, tas pats kaip Gonal, arba Puregon, gal tik cia naujesnis vaistas
Papildyta:
QUOTE(Artulia @ 2011 07 07, 23:29)
Sveikinu su II 4u.gif  Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI schmoll.gif Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas mirksiukas.gif

Na, o kad dar svariau būtų, pakomentuosiu savo asmeniniu pavyzdžiu doh.gif Man 2IUI buvo 06.28, Ovitrelle susileidau 06.27.
7 DPI  nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat verysad.gif Nė  menkiausio vaiduoklio.....
*

bet kur internete parasyta, kad ovitrelis gali buti organizme iki 10 paru, bet pas kiekviena yra individualiai, nes priklauso nuo tuo, kiek geri vandens paros metu, kiek eini slapintis. nes net cia buna kad 9DPI rodo vaidokliuk, o 11 jau nebe...
tiesiog Sun
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 07, 23:43)
cia vaistas , kuris skatino estrogeno atsiradyma, tas pats kaip Gonal, arba Puregon, gal tik cia naujesnis vaistas

Pagal notacija - jis kaip tik mazina estrogena unsure.gif Ir tai visai kas kita nei Gonal ar Puregon, nes jie yra gonadotropinai 4u.gif
Man kazkodel atrodo, kad jie bus skirti imunitetui slopinti rolleyes.gif
Glamour
O štai jūs jau ir naujuose namučiuose thumbup.gif

Ačiū, Irėne už rūpestį, stengiuosi ir aš tikėti stebuklais ir pasitikėti savo daktaru ir likimu.
olialia2001
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 07 07, 23:50)
Pagal notacija - jis kaip tik mazina estrogena  unsure.gif Ir tai visai kas kita nei Gonal ar Puregon, nes jie yra gonadotropinai 4u.gif
Man kazkodel atrodo, kad jie bus skirti imunitetui slopinti rolleyes.gif
*

blush2.gif sorry ne taip parašiau, čia yra vaistais, kurio sudėtyje jau yra estrogenas, kas mažino estrogeno atsidarymą organizme....tai ir Gonalis slopina imunitetą, ar aš neteisi? g.gif

boruziuk..laukiam ir mes kartu drinks_cheers.gif
tiesiog Sun
QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 08, 08:16)
blush2.gif  sorry ne taip parašiau, čia yra vaistais, kurio sudėtyje jau yra estrogenas, kas mažino estrogeno atsidarymą organizme....tai ir Gonalis slopina imunitetą, ar aš neteisi?  g.gif

Su Gonal'iu per daug ne teko susidurti, todel nelabai ka zinau apie ji, tik bendras zinias 4u.gif
Maidenana
*

Nu saunuole. Kokie vyro rezultatai?

Sveikinu su II 4u.gif  Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI schmoll.gif Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas mirksiukas.gif
*

Nu pagal sita teorija tai Leja nescia biggrin.gif
Irėnė
*

boruziukas1 linkiu ramiu 2 svaiteliu 4u.gif
linkiu, kad sis IUI butu paskutinis mirksiukas.gif
Papildyta:
Papildyta:

man si karta irgi buvo skyre si vaista. skyre del to, kad paauginti storesne gleivine mirksiukas.gif beje taip pat nuo 3CD.
taip pat gydytojas ispejo, kad neissigasciau, jog sis vaistas skiriamas sergancioms kruties veziu ax.gif
Papildyta:
Mergaitės, aš JAU RAŠIAU IR DAR PASIKARTOSIU, TOKIU LAIKU JOKIŲ SPROGDUKŲ PĖDSAKŲ NEBEGALI BŪTI schmoll.gif Nėštumo metu - kitas reikalas, nes HCG skaičiukai palaipsniui auga, tad nėštumo testai ryškėja. O kai susileidžiame Ovitrelle - HCG koncentracija juk nedidėja, ir tas suleistas HCG kiekis pasišalina per kelias dienas mirksiukas.gif

7 DPI  nėštumo teste pamačiau tik I, šiandien - taip pat verysad.gif Nė  menkiausio vaiduoklio.....
*

nesutinku 4u.gif ovitrelis palieka pedsaka iki 10 dienu mirksiukas.gif tik tas 10 dienu yra salyginis skaicius, vienai kaip tu rasei jau 7 diena rodo I, o kitai ir 9 diena II. visos mes su skirtingais organizmais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 07 08, 00:15)
Ačiū, Irėne už rūpestį, stengiuosi ir aš tikėti stebuklais ir pasitikėti savo daktaru ir likimu.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 10:00)
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
boruziukas1
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 11:00)
Nu saunuole. Kokie vyro rezultatai?
*

vyro rezultatai 24 mln is kuriu A 70 procentu.
Maidenana
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 07 08, 11:17)
vyro rezultatai 24 mln is kuriu A 70 procentu.
*

superiniai rezultatai. ir natur su tokiais galima pastoti. sveikinu su rezultatais ir labai laukiame 10DPI II. 4u.gif Laikom kumscius.
Ka vyras vartojo, kad toks grazus skaicius?
boruziukas1
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 12:37)
superiniai rezultatai. ir natur su tokiais galima pastoti. sveikinu su rezultatais ir labai laukiame 10DPI II4u.gif Laikom kumscius.
Ka vyras vartojo, kad toks grazus skaicius?
*

profertil geria
Lėja_
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 07, 19:53)
ne, man histero buvo si cikla. sekanti cikla irgi nesidarysiu, nes bus GN. O dar sekanti - priklausys nuo vyro tyrimu. Jeigu vel bus tie 2 mln - tai jokios prasmes nei stimuliotis, nei IUI-ntis. jeigu bus virs 7 mln - nu gal.. Bet irgi tai labai mazai... nu paziuresim. Vyras ant tamoxi sedi dabar, tai bus matyti.
*

aiskutis su tavim, lauksim vyro rezultatu thumbup.gif

*

super super, pavydziu baltu pavydu blush2.gif thumbup.gif

*

kuo dideliausios sekmes 4u.gif

Papildyta:

*

as irgi geriau nuo5 cd, cia naujesnis kazkoks vaistas, per daug nesidomejau, nebuvo kada doh.gif

*

va matai, o man siandien (10DPI) neber antros juosteles, labai gaila, bet dar vilties neprarandu doh.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 07 07, 23:43)
Papildyta:
bet kur internete parasyta, kad ovitrelis gali buti organizme iki 10 paru, bet pas kiekviena yra individualiai, nes priklauso nuo tuo, kiek geri vandens paros metu, kiek eini slapintis. nes net cia buna kad 9DPI rodo vaidokliuk, o 11 jau nebe...
*

tai va man jau neber, bet lauksiu dar gal atsiras g.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 08, 10:00)
*

deja dar ne lotuliukas.gif

Juokas pro ašaras lotuliukas.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.