Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Uždegiminiai pokyčiai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
pipima
labas vakaras.Šiuo met geriu antibiotikus,kuriuos man paskyrė gydytoja ginekologė,pas kurią lankiaus,bet ji man nepasakė jokios tikslios priežasties dėl ko man juos reikia vartoti.Vykau konsultuotis dėl to,ką jau buvau rašius ir jums(būtent jūsų rekomenduota ir apsilankiau pas gydytoją aciuks.gif ),nes prieš praeitas mėnesines visas 28 dienas laikėsi 37 temp.,buvo pagausėję išskyrų,smarkiai padidėjusi ir skaudi krūtinė,skaudanti pilvo apačia ir ypač dešnė pusė.Aš,aišku,tikėjaus,kad būsiu pastojus blush2.gif Bet mėnesinės atėjo tiksliai laiku.Tačiau ir jų metu ir po jų pojūčiai nepasikeitė,temp.nenukrito.

Gydytoja apžiūrėjo,sakė,kad kaklelis švarus,gimda maža,kaip ir viskas tvarkoj,bet pradėjus spaudinėti kiaušides,dešnioji pasirodė labai skaudi verysad.gif

Tai tiek ji man ir tepasakė,kad gerčiau vaistus,kuriuos išrašė,o jei nepagerės,išrašė dar vienus antibiotikus.

Bet man taip ir liko klausimas-kas man galėtų būti?Ir ar privalėjo gydytoja atlikti nors kokius nors tyrimus g.gif ?

vaistai "Ofloxin 200".

ačiū 4u.gif
Rita Matulionytė
Įvertinusi Jūsų nusiskundimus, gydytoja matyt įtarė uždegiminius pokyčius, todėl ir paskyrė antibiotikus.
Aš paprastai esant tokiai, ne visai aiškiai situacijai siūlau atlikti bakteriologinius tyrimus, tačiau nežinau kokios yra galimybės tos gydymo įstaigos, kurioje Jūs lankotės.
nendre
Labadiena,
Norėčiau sužinoti ar normalu, kad per metus kokius 2 kartus pas mane yra randama vis kokiu uždegimų.Ar čia viskas dėl higienos, o gal dėl žaisdėlės ant gimdos kaklelio, o galbūt dėl imuniteto. Man jau nebepatogu lankytis pas savo gydytoją dėl tokių dalykų.Kas yra ne taip pas mane?
logika
daktarė išrašė trichopol. nuo kokių ligų šis vaistas?
Rita Matulionytė
Tai preparatas, veikiantis tam tikros rūšies mikroorganizmus, ir skiriamas uždegimų gydymui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.