Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželis "Vaidilutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
siluetas
Sveikos, neradau temos apie šį darželį.
Gal kas vedat vaikus ir galit parašyti atsiliepimus - auklėtojos, užsiėmimai, maistas ir pan.

Maniškė čia eina į lopšelio grupę, bet mums nelabai tinka darbo laikas (7,30-18,00 val.) ir maistas laaabai sunkus kaip tokiems mažuliukams (pvz. tarkuotų bulvių cepelinai).
O kaip atsiliepimai apie darželio grupes?
boruze

mane ir domina 'Vaidilute', kaip ten aukletojos?
milkute
lorikai, o kaip ten lopselio grupe? rodos tik viena ir yra? kaip aukletoja, koks grupes stovis ir siaip prieziura? uzrasiau saviske nuo rudens, bet labai abejoju dabar ar leisiu.. labai jau nepatraukliai is isores atrodo schmoll.gif schmoll.gif
Puumpaa
Visai fainas darželis. ax.gif Tik mes iš karto į trimečių grupę ėjom, tai apie lopšelio grupę nelabai ką galiu pasakyti. Dirba pagal Vėrinėlio programą, leidžia (kaip rašo) dalyvauti grupės gyvenime, skatina tėvus domėtis ugdymu ir tęsti mokymus po darželio namuose ir pan. (nors tai sužinojau neseniai perskaičius reklaminį bukletėlį jų skelbimų lentoj). Grupės auklėtoja labai faina, jaunesnės auklėtojos ir šeimininkė grubesnės. Gaila, kad nuo vasaros jau eisim į kitą darželį Šilainiuose.
siluetas
QUOTE(milkute @ 2006 04 29, 15:34)
lorikai, o kaip ten lopselio grupe? rodos tik viena ir yra? kaip aukletoja, koks grupes stovis ir siaip prieziura? uzrasiau saviske nuo rudens, bet labai abejoju dabar ar leisiu.. labai jau nepatraukliai is isores atrodo schmoll.gif  schmoll.gif
*

lopšelio grupė viena, priežiūra vidutiniška, sakyčiau. vaikų dabar 14 eina - daug. auklėtojos yra dvi ir šeimininkutė. Saviškę dažnai pasiimam atvirkščiai rūbus apsirengusią (pvz. pėdkelnes), būna ir užpakaliukas blogai nušluostytas (sauskelnių nenaudojam), rūbus irgi nevisada pagal orą parenka (čia kai iš ryto šalta, o vėliau atšyla). Bet auklėtojos su vaikais užsiima - piešia, lipdo iš plastelino (tiesa, mačiau, kaip keli vaikai jį kišo į burną blink.gif ), daineles dainuoja, knygas skaito ir pan.
Tik man nepatinka, kad lauke vaikai turi būti saulėje (mažai medžių), be to, nėra nieko, tik smėlio dėžės...
Šeimininkutė tai man nelabai patinka - netvarkinga pasirodė.
Maistas, kaip tokiems mažiukams, dažnai būna per sunkus - duoda valgyt kugelį, tarkuotų bulvių cepelinus, riebaluose virtas spurgas-blynus, raugintus agurkus ir pan., o vaisių, jogurtų, varškės nelabai būna meniu.

Papildyta:
QUOTE(Egliukas @ 2006 05 09, 17:06)
Visai fainas darželis.  ax.gif Tik mes iš karto į trimečių grupę ėjom, tai apie lopšelio grupę nelabai ką galiu pasakyti. Dirba pagal Vėrinėlio programą, leidžia (kaip rašo) dalyvauti grupės gyvenime, skatina tėvus domėtis ugdymu ir tęsti mokymus po darželio namuose ir pan. (nors tai sužinojau neseniai perskaičius reklaminį bukletėlį jų skelbimų lentoj). Grupės auklėtoja labai faina, jaunesnės auklėtojos ir šeimininkė grubesnės. Gaila, kad nuo vasaros jau eisim į kitą darželį Šilainiuose.
*

Egliukai, o kuri ten grupė?
Noa
Mes einam į "Vaidilutę" ir labai patenkinti smile.gif Vyresnėlis turėjo fantastišką auklėtoją, iki dabar svaigsta. Mažių irgi vedžiau tik ten, mane tenkina smile.gif Medžiai tai auga, kitoj pusėj smile.gif Nėra ten tos pokazūchos, blizgučių, nu nėra... Bet užtai vaikai retai kada pabėga (nes visi iškart matosi, nėra jokių ypatingų užkaborių - man aktualu, mano vyresnėlis turėjo tokių polinkių laugh.gif ). Nu lipynių visokių nėr daug (nesaugu). Fasadas neišblizgintas gal... Bet aš kai ne pagal tai vertinu (nu dzin mano vaikams fasadas!), tai ir man dzin. Dirba tai normaliai, ką aš žinau. man, tarkim, labiau imponuoja tai, kad kai mano mažius panori pro langą žiūrėt, kai aš išvažiuoju, ir daryt ate, tai auklėtoja su juo kartu pastovi, kol jis mosuoja... Arba kai galiu atiduot aną sumigusį jai į glėbį... Žodžiu. Mums tiko smile.gif Dalyvauja ten visokiose programose, vyresnėlis dalyvavo Zipio ir blendamedo, bet aišku, pažiūrėjus pro tvorą nepasakysi smile.gif

Maistas mano vaikams irgi tinka. Ir valgo, ir nesialergina smile.gif Šiaip kiek suprantu meniu visuose daržuose daromas toks, kad daugmaž visiems tiktų, o varškei būna kai kurie vaikučiai alergiški, gal dėl to nemačiau jos meniu jokiam daržely (su vyresnėliu mačiau 4 smile.gif ).

Užpakaliai švarūs, snapai, pirštukai irgi, batukai užraišioti.

Buvo prieš kelis metus viena nelabai maloni auklėtoja, prailgintoj dirbo, bet nebedirba jau... Ir dar yra debilas, kuris atveža bulkas - pereitą kartą reikalavo, kad aš išvažiuodama jamtraukčiausi iš kelio, atgal važiuočiau ir jį įleisčiau, nors KET aiškiai parašyta, kad išvažiuojantiems pirmenybė biggrin.gif Nors jis ne darželio, o bulkinyčios debilas... biggrin.gif

Daugiau nieko. A... Vedėja kyšių neima ir visus vaikus vardais pavardėm atsimena, net prieš keturis metus atvestus smile.gif
*CACA*
QUOTE(milkute @ 2006 04 29, 16:34)
lorikai, o kaip ten lopselio grupe? rodos tik viena ir yra? kaip aukletoja, koks grupes stovis ir siaip prieziura? uzrasiau saviske nuo rudens, bet labai abejoju dabar ar leisiu.. labai jau nepatraukliai is isores atrodo schmoll.gif  schmoll.gif
*

Tai ar tau vaiko geros priežiūros reikia, ar kad darželis iš išorės gerai atrodytų? Niekas gi neduoda darželiams pinigų kapitaliniams remontams.
Nemanau, kad sienos, langai ar durys gali apibūdinti kaip vaiaki šiame darželyje prižiūrimi ir kaip jame pedagogai dirba.
O jei nori, kad iš išorės darželis gerai atrodytų, tai gal pabandyk kokį privatų pasiieškoti, tai ir mokėsi pinigus už darželio grožį papildomai, ne tik už vaiko maitinimą.Nes šiaip darželyje tėvai moka tik už maitinimą, na ir tiesa dar po 50cnt per diena už ugdymą.
siluetas
Noa, kurią darželio grupę taviškis lankė?
Kaip paruošia mokyklai?

O dėl kyšių - tai tikrai jokių užuominų apie dovanas nebuvo - priėmė iškart, nes buvo vietų 4u.gif , kas mėnesį papildomai mes irgi nemokam nieko - tik tai, kas nustatyta (maistas+ugdymas) ir yra sąskaitoje tongue.gif
Šiaip vedėja labai gerą įspūdį paliko.
Noa
QUOTE(lorikas @ 2006 05 12, 09:59)
Noa, kurią darželio grupę taviškis lankė?
Kaip paruošia mokyklai?
*

Vyresnėlis lankė Girinuko smile.gif Paruošė mokyklai gerai, tiksliau, neturėjo niekas mums jokių pretenzijų. Ėjom į kitą mokyklą, tai skaitė geriausiai klasėj smile.gif Tik vienas minusas - mokykloj mokytoja labai gera, labai patyrus, bet vaikas vis tiek auklėtojos ilgėjosi... Eidavom aplankyt paskui dar smile.gif

O dėl kyšių - tai tikrai jokių užuominų apie dovanas nebuvo - priėmė iškart, nes buvo vietų  4u.gif

Šiaip vedėja labai gerą įspūdį paliko.

Aha, man irgi. Ir tas kysšių neėmimas, ir kaip sakau - jinai atsimena visų vaikų vardus, pavardes, kaip jiems sekasi, tai aš apakus doh.gif Kai registravau mažių, tai iškart pradėjo teirautis, kaip vyresnėliui sekasi, nors tas jau buvo du metai kaip išėjęs į mokyklą. Taigi kai pagalvoji, ne auklėtoja jinai, vedėja, kur tiek vaikų atsiminsi? O atsimena. Musėt rūpinasi...

Nu čia smulkmena, bet aš boba, man smulkmenos svarbu smile.gif
Puumpaa
QUOTE(lorikas @ 2006 05 11, 21:31)
Egliukai, o kuri ten grupė?
*

Grupe "Saulute" ir jos aukletoja rekomenduoju. thumbup.gif
Musu atveju buvo taip, kad 2.2 m budama panele jau mokejo pati valgyti ir sestis ant puodo, atrode vyresne nei jos bendraamziai - auksta, todel vedeja pasiule vesti is karto ne i lopseli, o i dazelio grupe. Kalbejo prastai ir ilgai is viso darzelyje tylejo, nors namie klegedavo skiemenim daug ka. O diziausias minusas, kad nesugebejo jos ismokyti kurybos - eilerasciu, nes vyresni mokesi pagal sudetingesne programa, ir galbut del to dukra nesimoke, o gal is uzsispyrimo. doh.gif Bet kokiu atveju iki siol eilerasciu namie nesako, nors per Naujuju ir Mamos svente kazkokius 'zirnius' supyle. rolleyes.gif Bet cia, manau, kiekvienas vaikas individualus, o ir tevu sugebejimas uzsiimti su vaikais skiriasi. Mes po darzelio jokiais lavinimais nezaisdavom namie, maniau, kad per visa diena vaikas atsizaidzia, bet turbut klydau. Kiti mano vaikai mokinsis eilerasciu ir namie. biggrin.gif
milkute
[quote=*EDITA*,2006 05 12, 01:39]
Tai ar tau vaiko geros priežiūros reikia, ar kad darželis iš išorės gerai atrodytų? Niekas gi neduoda darželiams pinigų kapitaliniams remontams.
Nemanau, kad sienos, langai ar durys gali apibūdinti kaip vaiaki šiame darželyje prižiūrimi ir kaip jame pedagogai dirba.
O jei nori, kad iš išorės darželis gerai atrodytų, tai gal pabandyk kokį privatų pasiieškoti, tai ir mokėsi pinigus už darželio grožį papildomai, ne tik už vaiko maitinimą.Nes šiaip darželyje tėvai moka tik už maitinimą, na ir tiesa dar po 50cnt per diena už ugdymą.

tai as ne apie pastato isore kalbejau gi! o apie kiema, kad ten vaikams ner ka veikti, jokiu palaipiojimu, pavesiniu ir pan. net suoliuko ner ne vieno! mano brolis lanke ta darzeli. bet tai buvo pries 19 metu, o niekas perdaug nepasikeite per tiek laiko!!!
Be to darzelio tvora apaugusi krumais, labai daznai matau kaip darzeliniai ten landzioja... tai va tas vaizdas ne koks ir susidare. bet kadangi jau patvirtinom kad eisim nuo rudens, tai susipazinsiu isu darzeliu ir is vidaus rolleyes.gif
Leticija
Maniskis irgi lanko sita darzeli ir as visai patenkinta, nors aisku, mes ejom nuo triju metu,tai kaip ten lopselyje negaliu pasakyt. Lanko "Bitutes" grupe ir man labai patinka aukletoja, yra drausme,bet jei pradeda zliumbt visada paguodzia, ir seiminke labai thumbup.gif . Maniskis valgo dayg geriau darzeli nei namie, matyt patinka jam ten tas maistas, o is varske,tai buna maciau ir varskeciai, ir kartais pati varske, ir apkepas , ir jogurtas, bet mano kai nemegejas per daug,tai mum jos labai ir netruksta. Pries valgi visada rankas plaunasi, uzsiima labai su jais, daro darbelius visokius, dar yra sporto grupes papildoma,tai ten is viso grynas kaifas, issiduksta iki begalybes...o uzpakaliu tai darzelinukam nevalo, tik is pradziu,kai pradejom lankyt dar vale, o dabar tai jau ne, reik patiem. Vienu zodziu as visai patenkinta smile.gif
Del lauko, tai vasara musu aukletoja issinesa dekuti po medziais ir kurie nori gali zaist ant dekucio, kurie nori laksto, kas nori smelyje kapstosi.
Noa
QUOTE(milkute @ 2006 05 24, 17:24)
Be to darzelio tvora apaugusi krumais, labai daznai matau kaip darzeliniai ten landzioja... tai va tas vaizdas ne koks ir susidare. bet kadangi jau patvirtinom kad eisim nuo rudens, tai susipazinsiu isu darzeliu ir is vidaus  rolleyes.gif
*

Jie nelandžioja, jie ten sraiges žiūri, nes ten aplink ant medžių jų yra smile.gif Praktiškai tuos krūmus galima traktuot kaip zoologijos sodą smile.gif Tiksliai žinau, ten mūsų grupės valdos smile.gif

Suoliukų tai nelabai reikia - jei kam reikia, auklėtojos išsineša kėdutes arba kaip Leticijos - dekučius smile.gif Be to, yra smelio dėžės su nauju smėliuku smile.gif

Mes asmeniškai tų lipynių nelabai pasigendam - kam man reikia, kad kas nors sprandą nusisuktų? smile.gif Geriau tegu sraiges žiūri, debesiukus skaičiuoja, mašinėles stumdo, kamuoliu žaidžia ir dobiliukus skina...
braskute_v
Labutis 4u.gif
Gal žinot prieš kiek laiko reikia užsirašyti į lopšelį? blush2.gif
Vaidulė
Kadangi šis darželis visiškai šalia mūsų namo, tai aš kaip ir nesimėčiau, dar va Noa paagitavo / parekomendavo bigsmile.gif ir esu visiškai patenkinta thumbup.gif Aišku, jei vaikas būtų kažkoks labai jau įnoringas / problematiškas, gal man ten kas ir nepatiktų g.gif bet kita vertus, tada jau auklę samdyčiau biggrin.gif O už šimtą litų per mėnesį tai aš ir nesitikėjau ten nieko prabangaus ir mandro tongue.gif
Prieš tai lankėm Alytuje, aplinka visko buvo pilna, grupės pilnos įv.žaislų, bet ir pavojų vaikiukams daugiau, kiek praskeltų galvų, tai siaubas doh.gif Bet ten dar kas mėnesį ir rinkliavas rinkom ir šiaip priemones prieš metų pradžią už gerą pusšimtį pirkau, o čia tik pradžioj visokių priemonių nuperki ir viskas (nors aš tai mielai duočiau dar kas mėnesį po 5,kad tik vaikučiams dapirktų visko, ko pritrūksta, bet kad neima biggrin.gif ) rolleyes.gif

Ai, dėl maisto -> nu jau sorry, jei taip kiekvienam meniu tai jau prabanga blink.gif O jus sūrelį ar jogurtą galit įdėti savo kleckui mirksiukas.gif Maniškis ko nemėgsta tai ir nevalgo, niekas jam neįkiš majonezo, jokių padažų ir visokių makalynių, kaip ir sumuštinio nevalgo, o atskirai viską nurenka suvalgo ir galiausiai duonytę su sviestu sunemnioja tongue.gif Kaip namie įpranta, taip ir darželyje valgo mirksiukas.gif Jei jau cepelinai per sunkus maistas, tai vadinasi namie net neragavę tokio maisto ir abejoju ar darželyje valgys g.gif
Beje, visada įdedu vaikui kažko užkandžiauti, dabar maišais obuolių- visiems užtenka, kitu sezonu barankų, pakelį sausainių ir t.t. Jei jau netinkamas maistas duodamas, tai alkanas vaikinas tikrai nelieka, o ir kiti pasivaišina ax.gif

p.s. sorry, išsiplėčiau blink.gif blush2.gif neskaitykit biggrin.gif
Noa
QUOTE(braskute_v @ 2006 08 31, 19:35)
Labutis  4u.gif
Gal žinot prieš kiek laiko reikia užsirašyti į lopšelį?  blush2.gif
*

Aš tai nežinau. Paskambink ir paklausk gal?
Vaidulė
Labutis  4u.gif
*

Aš tai pasiskambinau prieš naujus metus, skau taip irtaip, kraustomės į Kauną, reikia darželio, kada tipo galiu tavžiuoti pasišnekėti.....lauknešėlį ruošiau ax.gif Tai vedėja paklausė manęs gal aš veikt neturiu ką, kad dėl to važiuočiau blink.gif sako kai atsikraustysit - ateikit bigsmile.gif Tai mes ir nuėjom sausio 2 ar 3 dieną nepamenu g.gif parašiau prašymą, ir tą pačią dieną maniškis jau ėjo į darželį be jokių ten kyšių be nieko mirksiukas.gif
siluetas
Klausimas apie maistą lopšelinukui:
QUOTE(,2006 02 06, 02:12)
noriu paklausti, ar gali 2 m. vaikas valgyti tarkuotų bulvių cepelinus, kugelį su spirgučių padažu, silkę, sumuštinį su rūkyta dešra, su olandišku sūriu ?
ačiū
*

O čia pediatrės atsakymas:
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2006 02 14, 14:27)
Nemanau, kad tai pats tinkamiausias maistas tokio amžiaus vaikui. Jeigu jis po to  eis arti laukų- tai gali valgyti.
*

Čia šiaip cool.gif

Labutis  4u.gif
*

Kuo anksčiau, tuo geriau - didesnė tikimybė, kad pakliūsi 4u.gif
Vaidulė
V tom to i dielo, kad jei vaikas prie tokio maisto nebuvo pratinamas, tai jis jo ir nevalgys rolleyes.gif Šiaip tai neteko matyti meniu nei silkės nei rūkytos dešros lopšely blink.gif Beje, maniškis nei silkės nei kažko rūkyto tikrai nevalgo, bijau kad net neragavęs tongue.gif Fermentinį sūrį tai mėgsta, bet nemanau kad tai blogai g.gif kraują stiprina biggrin.gif Kugelio su spirgais tipogi - > natūralistas, jei valgo tai tik atskirai kudelį.....
Šiaip jau apie vaiko valgymo įpročius reikėtų perspėti auklėtojas, tada mažiau nesusipratimų mirksiukas.gif Man va po kurio laiko pasakė, kad maniškis nevalgo kiaušinio blink.gif blink.gif Nu laba diena, valgo namie po 2 - 3, o darže net neparagauja blink.gif Išaiškėjo,kad vaikams auklėtojos juos sugnaibo ir dar sumaišo su majonezu doh.gif tokios makalynės tai tikrai žinau nevalgo, taip ir pasakiau, dabar jau įduoda į ranką kiaušą ir viskas puiku biggrin.gif
braskute_v
Ačiū už atsakymus 4u.gif O gal kas turit vedėjos darbo telefono numerį? Būčiau dėkinga. Ačiū mirksiukas.gif
siluetas
Darželis-mokykla Vaidilutė, Draugystės g. 5 c.
d.l. 7.30 val. iki 18.00 val.
tel. 456022
Noa
QUOTE(andos @ 2006 08 31, 22:34)
Čia šiaip  cool.gif
*

blink.gif O tu kur matei silkę daržely? Arba rūkytą dešrą? g.gif (Cepelinai būna virtų bulvių, ir tai neatsimenu, kada meniu tokius mačiau... Blynai - mieliniai. Dešra - daktariška).

Aš daržų mačius ne vieną (tiksliau, mačiau 4), bet su tokiais maistais - nea unsure.gif Nors mano vyresnėlis buvo pakankamai specifinio skonio (pvz. nevalgė bulvių), niekad nei vienam darže nebuvo problemų dėl darželinio maisto schmoll.gif

Tik vat tėvelių su spec. pageidavimais tai visuose daržuose - nors vežimu vežk smile.gif
siluetas
Noa, nu ko čia taip, a? Vaidilutėje tarkuotų bulvių cepelinai, kugelis buvo tikrai ne vieną kartą , rūkyta dešra (berods ir silkė -nesu tikra g.gif ) ant sumuštinukų irgi pasitaikė... Majonezo, kavos irgi duoda ne vienam lopšelyje.
Aišku, yra ir košės, mėsytės, bulvės, daržovės, arbata ir pan.
Jokių spec.pageidavimų tikrai nėra - tegu duoda paprastą, nesunkiai virškinamą maistą - kam daryti cepelinus, jei galima iš tų pačių produktų patiekti mėsytę su bulvėmis tongue.gif ypač neturintiems 2 m. vaikams. Man tai atrodo per sunkus maistas mažiems vaikams ir tiek smile.gif
Noa
QUOTE(andos @ 2006 09 02, 01:10)
Noa, nu ko čia taip, a? Vaidilutėje tarkuotų bulvių cepelinai, kugelis buvo tikrai ne vieną kartą , rūkyta dešra (berods ir silkė -nesu tikra g.gif ) ant sumuštinukų irgi pasitaikė... Majonezo, kavos irgi duoda ne vienam lopšelyje.
*

Nu bliamba, susibalamūtinau, net vyresnėlio paklausiau. Sakė, nėr meniu ten rūkytos dešros nei silkės. Jis tikrai žino, nes pats ten ėjo ir maitinosi smile.gif
O kodėl tu sakai, iš kur žinai, kad būna? g.gif Matau meniu, kad sumuštinis su dešra. Bet kokia konkrečiai dešra - neparašyta gi g.gif Bet kiek ateidavau per vakarienę, tiek daktariška. Ir va vaikas pats paliudijo, kad tik virta dešra, jokių rūkytų... Majonezas su kiaušiniais - taip, būna, ir kaip Vaidulė sakė, visur būtent kiaušiniai gabaliukais smile.gif Kava irgi visur būna - negėriau, bet sprendžiant iš kvapo, ta pseudokava, "teliukinė", netikra smile.gif Virtų bulvių cepelinai - kartais būna, dėl tarkuotų - nu nemačiau... smile.gif
Vaidulė
QUOTE(Noa @ 2006 09 03, 16:58)
Nu bliamba, susibalamūtinau, net vyresnėlio paklausiau. Sakė, nėr meniu ten rūkytos dešros nei silkės. Jis tikrai žino, nes pats ten ėjo ir maitinosi smile.gif 
O kodėl tu sakai, iš kur žinai, kad būna? g.gif Matau meniu, kad sumuštinis su dešra. Bet kokia konkrečiai dešra - neparašyta gi g.gif Bet kiek ateidavau per vakarienę, tiek daktariška. Ir va vaikas pats paliudijo, kad tik virta dešra, jokių rūkytų... Majonezas su kiaušiniais -  taip, būna, ir kaip Vaidulė sakė, visur būtent kiaušiniai gabaliukais smile.gif Kava irgi visur būna - negėriau, bet sprendžiant iš kvapo, ta pseudokava, "teliukinė", netikra smile.gif Virtų bulvių cepelinai - kartais būna, dėl tarkuotų - nu nemačiau... smile.gif
*

Buvo rodos praeitą savaitę tipo tarkuotų biggrin.gif bet kad toj tarkėj daugiau virtų nei tarkuotų būna lotuliukas.gif
Noa
Tada nenužiūrėjau arba priskyriau prie virtų biggrin.gif

Šiandien buvo, jei neklystu, pusryčiams kukurūzų košė ir sumuštinis bulka/sūris, pietums neatsimenu kokia sriuba ir varškėtukai, o vakare kiaušiniai su majonezu ir duona su sviestu smile.gif

Bet po teisybei, man dzin, šitas maniškis viską valgo biggrin.gif Nepalyginsi su vyresnėliu - bulvių nevalgo, kefyro nevalgo, makalošių nevalgo - jam auklėtoja, pamačius meniu bulvių košę su kefyru, nuo pusryčių sumuštinių palikdavo biggrin.gif
kristek5
4u.gif nu ziuriu skirtingos nuomones apie sita darzeli schmoll.gif ,o as maniske uzrasiau nuo liepos jau blink.gif Matyt, teks giliau pasidomet cool.gif
Darbo bite
Žadu savo mažiuką pradėti vesti jau už savaitės į lopšelį. jam- 1m10mėn.
Mamos, parašykite, kaip sekėsi?
Ką reikia atsinešti ir t.t.?
retancike
Kazkodel nera nauju nuomoniu apie sita darzeli. Negi mamytes neturi kuo pasidziaugti ar pasiskusti...
siluetas
Kiek žinau, tai ir dabar čia gera tvarka dėl priėmimo: jei bus vietos, tai tikrai pateksit, be jokių ten dovanėlių wink.gif Ir nėra eilių po metus ir ilgiau.
Noa
QUOTE(retancike @ 2007 08 13, 11:22)
Kazkodel nera nauju nuomoniu apie sita darzeli. Negi mamytes neturi kuo pasidziaugti ar pasiskusti...
*

Aš asmeniškai galiu pasidžiaugti, kad visam darže pakeitė langus. Be jokių tėvelių rinkliavų. Ir dabar jame žiemą šilta smile.gif
Vaidulė
O man didžiausias įvertinimas yra vaiko didelis noras eiti į darželį be jokių stresų biggrin.gif Ir išeit nenori vakare - sako, mamyte, ar galiu dar pabūti biggrin.gif

Gaila, kad teks neužilgo atsisveikinti doh.gif
retancike
kazkas atsisveinkinti zada, o as ruosiuosi leisti..smile.gif ir dar pas lopselinukus... kaip ten aukletojos su jais tvarkosi? parasykit savo nuomone...
daima
mamytes, gal galite parasyti sito l/d adresa. paskaitinejau ir visai nebloga nuomone susidariau. sakau gal reikia nueiti uzsirasyti i eile. bet suprantu tik tiek, kad jis kazkur prie maximos. o tiksliau????butu didelis aciu 4u.gif
daima
na negi niekas man nepades??? verysad.gif
siluetas
QUOTE(daima @ 2007 09 11, 22:10)
*

Netingėk perskaityti visą temą 4u.gif
Vaidulė
QUOTE(daima @ 2007 09 11, 22:10)
*

Per google pažiūrėk mirksiukas.gif Ir telefonas yra, aš pati taip susiradau ir pasiskambinau, nereikėjo nei eit nei prašyt kad į eilę užrašytų, tiesiog atvedžiau kurią norėjau dieną ir palikau vaiką biggrin.gif
daima
QUOTE(Vaidulė @ 2007 09 12, 08:16)
Per google pažiūrėk  mirksiukas.gif Ir telefonas yra, aš pati taip susiradau ir pasiskambinau, nereikėjo nei eit nei prašyt kad į eilę užrašytų, tiesiog atvedžiau kurią norėjau dieną ir palikau vaiką  biggrin.gif
*

na taip, nepagalvojau. blush2.gif Aciu
uldina
Mielos mamytės!Ruošiuosi dukrą leisti į Vaidilutės darželį.Labai norečiau sužinoti jūsų nuomonę apie šią įstaigą,apie auklėtojas,kaip jūsų vaikučiai jaučiasi šiame darželyje?Labai laukiu jūsų komentarų.
Vaidulė
QUOTE(bacinina @ 2008 02 21, 13:18)
Mielos mamytės!Ruošiuosi dukrą leisti į Vaidilutės darželį.Labai norečiau sužinoti jūsų nuomonę apie šią įstaigą,apie auklėtojas,kaip jūsų vaikučiai jaučiasi šiame darželyje?Labai laukiu jūsų komentarų.
*

Mano tai patenkintas thumbup.gif Nėra darželis toks kažkoks prabangus ir t.t. Bet man svarbiausia vaiko savijauta - o kad jis noriai eina į darželį, nestresuoja, nesapnuoja grįžęs košmarų - tai manau ir yra geras rodiklis, jog vaikui ten geras "klimatas" rolleyes.gif Šiaip gal nuo auklėtojų priklauso dar g.gif
Būna ir man kai kas nepatinka, ar ne taip aprengtas ir pan, tik kad mano vaikas dažnai pats būna visko kaltininkas ir neklauso auklėtojų - tai vat reikėtų atsirinkti ant ko pykt doh.gif blush2.gif
uldina
Ačiū už nuomonę.Iš tiesų,tai labai pergyvenu,nes mažoji labai greita,gal per daug"savarankiška",rūpi,ar nebus skriaudžiama ir t.t.Ką galite pasakyti apie darželio auklėtojas?
osbura
o as apie si darzeli visai kitos nuomones schmoll.gif mano dukra ji lanke pusantru metu ir as ja atsemiau . Ispradziu viskas buvo neblogai bet po to as pradejau auklitoja sutikineti maxsimoje per vaiku pietu miega , o atejusi pries pietus radau vaikus visai vienus vienus paliktus tik po 20 min pasirode auklyte o kai iskelau problema tai vedeja paaiskino kad aukletoja zaislu buvo isvazevusi pirkti ,juos turejo priziureti auklyte kuri velnei zino kur buvo g.gif Ir dar dauk visko blogo galiu prirasyti nes as nedirbau ir i darzeli uzsukdavau joms nepatogiu laiku (nezinant) Stai kodel sitam darzeli nera eiliu bigsmile.gif
andos
osbura, kokioj čia grupėj?
Vaidulė
QUOTE(osbura @ 2008 03 17, 15:25)
o as apie si darzeli visai kitos nuomones  schmoll.gif  mano dukra ji lanke pusantru metu ir as ja atsemiau . Ispradziu viskas buvo neblogai bet po to as pradejau auklitoja sutikineti maxsimoje per vaiku pietu miega , o atejusi pries pietus radau vaikus visai vienus vienus paliktus tik po 20 min pasirode auklyte o kai iskelau problema tai vedeja paaiskino kad aukletoja zaislu buvo isvazevusi pirkti ,juos turejo priziureti auklyte kuri velnei zino kur buvo  g.gif  Ir dar dauk visko blogo galiu prirasyti nes as nedirbau ir i darzeli uzsukdavau joms nepatogiu laiku (nezinant) Stai kodel sitam darzeli nera eiliu  bigsmile.gif
*

Esu ir aš sutikusi per pietus maximoj, bet teko ir tikrinti, tai viena sėdėdavo per pietus tikrai grupėj; nematau nieko bloga, kai auklėtojos vaikams per pietus kažką perka, ir sausainių ir šiaip reikalingų darbui priemonių - negi jos turi tai daryti po darbo cool.gif
Dėl eilių - tai tam rajone išvis nei vienam darže nėra eilių, nes ten darželių daug, o vaikų mažai tongue.gif
osbura
QUOTE(andos @ 2008 03 17, 16:16)
osbura, kokioj čia grupėj?
*

Girinuku
Papildyta:
As taip pat ispradziu maniau kad nieko jok jos po maxsima zylioja bet su vaikais sedi ne auklitojos o auklyte rolleyes.gif kuri pagal issilavinima turetu tik valgit paduoti ,padeti aukletojai aprenkti vaikucius .O beto labai daznai atejus po keturiu pasimti vaiko aukletojos nerasdavau o kai paklausdavau kur auklyte negaledavo normalei paaiskinti o kai gerbema Rasa (aukletoja) sutikau pirma dienos soliuojancia i urmo bazes apsalau schmoll.gif .Man labai aktualu kas aukleja mano vaika ir kokes paslaugas teike .As nepersu savo nuomones blush2.gif manau nedarzelis blogas o man nenuskilo su poniom aukletojom g.gif
Papildyta:
QUOTE(osbura @ 2008 03 17, 17:56)
Girinuku
Papildyta:
As taip pat ispradziu maniau kad nieko jok jos po maxsima zylioja  bet su vaikais sedi ne auklitojos o auklyte  rolleyes.gif  kuri pagal issilavinima turetu tik valgit paduoti ,padeti aukletojai aprenkti vaikucius .O beto labai daznai atejus po keturiu pasimti vaiko aukletojos nerasdavau o kai paklausdavau kur auklyte negaledavo normalei paaiskinti o kai gerbema Rasa (aukletoja) sutikau pirma dienos soliuojancia i urmo bazes apsalau  schmoll.gif  .Man labai aktualu kas aukleja mano vaika ir kokes paslaugas teike .As nepersu savo nuomones  blush2.gif  manau nedarzelis blogas o man nenuskilo su poniom aukletojom  g.gif
*

inger
QUOTE(osbura @ 2008 03 17, 15:25)
o as apie si darzeli visai kitos nuomones  schmoll.gif  mano dukra ji lanke pusantru metu ir as ja atsemiau . Ispradziu viskas buvo neblogai bet po to as pradejau auklitoja sutikineti maxsimoje per vaiku pietu miega , o atejusi pries pietus radau vaikus visai vienus vienus paliktus tik po 20 min pasirode auklyte o kai iskelau problema tai vedeja paaiskino kad aukletoja zaislu buvo isvazevusi pirkti ,juos turejo priziureti auklyte kuri velnei zino kur buvo  g.gif  Ir dar dauk visko blogo galiu prirasyti nes as nedirbau ir i darzeli uzsukdavau joms nepatogiu laiku (nezinant) Stai kodel sitam darzeli nera eiliu  bigsmile.gif
*

na turputi pakraupau sad.gif o zadu mergaiciuke savo vesti i ta darza nuo rudens...taip patogu, kai darzelis salia ax.gif o tai gal yra mamyciu, kurios gali pasakyti, kurios gi aukletojos tame darzelyje yra tikrai geros? Negali buti taip, kad visos tokios lakstunes doh.gif ...nors kiek tenka matyti istolo vaizdeli schmoll.gif nekoks vaizdelis...o gal sakau cia tik mes, mamos, taip jautriai i tai reaguojam g.gif
patarkit mamytes....nes plaukai stojasi vien nuo pagalvojimo apie tai, kad reiks vaika palikt tarp svetimu zmoniu vienui viena doh.gif
uldina
Nejaugi niekas negali daugiau pakomentuoti apie šį darželį?Mamytės!Pasakykite savo nuomonę!
antoschka
..
Indrulka
Mes irgi lankome šį darželį ir kažkaip nebuvo jokių problemų. Mano mažius dar lopšelio grupėje, nors pirmus du mėnesius ir verkdavo, bet tai ką norėti kai praleidęs tik su mama visus du metus blush2.gif o dabar tai lekia be rūpesčių, ten jam įdomu-mokos ir dainuoti, ir eilėraštukų, ir šiaip visokie spektakliai būna. Na žinoma, gal tik minusas, kad lauke nėra jokių atrakcijų. Ir nežinia kaip bus nuo rudens kai leisiu jau į kitą grupę, bet gal grei tpripras ir prie kitos auklėtojos, vis tiek vaikai bus tie patys ir dar manau daugiau draugų 4u.gif mirksiukas.gif
ElenaR
Ir mano abu vaikai lanko si darzeli.Mazoji-lopselio "boruzes" grupe,o vyresnelis paruosiamaja "Jovaras". As esu labai patenkinta. Lopselyje aykletojos dideli demesi skiria higienai,mandagumui,bendravimui su draugais. Rudeni,kai pradejom lankyt,mano panele dar beveik nekalbejo,o jau po 2 savaiciu jos pirmas zodis buvo "aciu" ir rankas vis bega praustis namuose. Daug piesia,lipdo. per siuos mokslo metus gal 4 kartus buvo atvazeves teatras i darzeli (lopselinukus irgi vede pasiziuret spektakliu). O apie paruosiamaja grupe galiu tiek papasakot:pas mus moko mokytoja Ingrida (tokios dar reiktu paieskot),kokius ji koncertus paruosia teveliams,Kaledine svente,o paskutine buvo mamos dienos proga. Labai nuostabi "Zipis ir draugai" programa,kiekviena karta kalba vis kita tema pvz."as esu susirupines" arba "as esu patenkintas" ir pan. Zodziu mokytoja vaikam neleidzia liudet. Ir manau,pirmai klasei mano vaikas jau tikrai yra pasirenges. Tiesa,darzelyje yra ir sokiu burelis,mankstos.O apie tai,kad darzelio teritorija yra tuscia ir nera medziu,tai labai gerai konpensuoja,palapines,kedutes,kurias isinesa aukletojos einant i lauka,ir zaislu ten tikrai netruksta. o nuo kitu mokslo metu naikina mokykla(buvo iki 4 klases),tai manau ir lopseliu grupiu dauges.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.