Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželis "Vaidilutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
jurrrge
Sveikos, mamos 4u.gif neseku temos ax.gif tiesiog norejau parasyti savo nuomone apie si darzeli rolleyes.gif
Manes visiskai nejaudina "tuscia" darzelio aplinka.. manau, kad esme ne supynese ar kokiame metaliniame traukinelyje, o tame, kokia sumani bus aukletoja ir kokia veikla ji sugalvos vaikui. O siuo atzvilgiu savo vaiko aukletoja esu labai patenkinta. Ejome mes ir i kita darzeli, kur lauke buvo ir supyniu, ir lipyniu ir traukinuku, ir visai tais dalykais tikrai nebuvau suzaveta. Maziukai suvaromi i traukinuka, o kad jie ten neturi ka veikti, tai nelabai kam ir idomu.. supynes tai isvis kazkos siaubas-maziukai zioplineja aplink o vyresnieji supasi, tai vos spejom gaudyt.. Aukletojomis esu susizavejusi, tokiu atsidavusiu ir sitaip mylinciu vaikus, nesu maciusi. Be kita ko, ir direktore man paliko gera ispudi 4u.gif kada nuejom kalbeti del vietos, direktore puole vaisinti mano mazaja sausainukais ir visaip kaip kalbinti. Kuomet rinkomes darzeli aplankem juos 5, nei viename is ju nebuvome sutiktos taip siltai. Dar apie snargliuojancius vaikucius.... man ir paciai nelabai patinka, kada matai jog grupeje yra tokiu vaikuciu, bet suprantu ju tevelius, jug negali jie imti nedarbigumo lapelio del, saltuoju metu laiku, taip daznai islendanciu panasiu negalavimu, todel nemanau, kad tai kazkoks baisus aukletoju nusizengimas. Pati visai nesenai vaiko i darzeli neleidau tris savaites, is esmes ji sirgo tik tris dienas, veliau tiesiog slogavo, bet as norejau vaika isgydyti iki galo, nes turiu tokia galimybe-sedziu namie. Dirbantys teveliai tokios prabangos sau leisti manau ne visada gali. Tai tiek. Sekmes 4u.gif
Zvejuke
Sveikos merginos ,turiu klausymeli , Vaidilute lankome nuo rugsejo ,bet per visa laika iki sios dienos ,sudejus pralankeme gal tik 3 savaites , tai sirgome ,tai mums komandiruotes i uzsieni - automatiskai vaikai pas mociute tam laikuj. Ar musu uz toki reta lankyma neisrasys is darzelio ?
Pookelis
Kai sergate, pristatote pažymą ir dėl to tikrai neišbrauks, o dėl komandiruočių nežinau. Paklauskit auklėtojos
dzeine01
Samanta ir Aidas jau namie,bet į darželį ateis tik kitą savaitę 4u.gif
jurgga
Su Naujais sveikinu visa darzelio personala, aukletojas ir zinoma mazuosius lankytojus wub.gif 4u.gif
Pasibaigus sventiniam surmuliui noriu padekoti grupes "Zemyna" aukletojoms uz labai graziai paruosta vaiku pasirodyma, uz tai, kad pacios visada dalyvaujate; uz nuosirdu rupesti mano mazaja, kuri laaabai bijojo Kaledu senio doh.gif Jei ne Jusu, mielos aukletojos, didele pedagogine patirtis, gerasirdiskumas, sugebejimas dirbi su vaikais ir tevais, jau buciau neatvedus savo atzalos i svente blush2.gif
Aciu ir muzikos vadovei, uz tai, kad vaikai moka tiek dainu ir megsta dainuoti.
Ilgiausiu metu Jums, bukit laimingos wub.gif

P.S. Atsiprasau, kad nera Lt raidziu, neturiu ju kompiuteryje blush2.gif
Izolda
Labas, gal galetut kuri papasakoti kokia daba tvarka priimant i darzelius, uzsirasant i juos? Kokiu dokumentu reikia?
editag
gimimo liudijomo kopiju, kiek pamenu, ir prasymus rasot , nebent kokiu dar kitokiu turit nuoliadu maziau moket.
cekute
mes lankome si darzeli,jau priesmokyklinej grupej esame.Neturiu nei vieno blogo zodzio,aukletojos superines,maistas geras,uzsiemimai vyksta,mano berniukas eina tikrai su dideliu noru:)per tuos metus nenusiskunde nei karto:)
linytes
QUOTE(cekute @ 2011 03 20, 21:56)
mes lankome si darzeli,jau priesmokyklinej grupej esame.Neturiu nei vieno blogo zodzio,aukletojos superines,maistas geras,uzsiemimai vyksta,mano berniukas eina tikrai su dideliu noru:)per tuos metus nenusiskunde nei karto:)
*

Mes irgi labai patenkinti darželiu, tik būtų gerai, kad mergytė mažiau sirgtų ir dažniau galėtų į jį eiti smile.gif
jurgga
QUOTE(linytes @ 2011 04 01, 20:53)
Mes irgi labai patenkinti darželiu, tik būtų gerai, kad mergytė mažiau sirgtų ir dažniau galėtų į jį eiti smile.gif
*

Aha, mažiau sirkite 4u.gif Mano mažylė vis Simonos pasigenda... Įtariu Jūsiškės thumbup.gif
kosiute
Mes irgi ruošiames eiti nuo geguzes 1d.i si darzeli lopseli.
Gal galite patarti i kuria grupe geriau rasytis, kiek zinau ju yra trys, aisku leis rinktis...
kosiute
Tai va pradejome lankyti si darzeli.
Aitvariuku gruoe, aukletoja atrodo miela.
Dar tik antra diena, bet atrodo kad mums ten viskas turetu buti gerai mirksiukas.gif
Euforija911
smile.gif
andos
Sveiki,

Kiek darželyje yra priešmokyklinukų grupių?
Pradinukų, kiek žinau, nebėra?
Calendula
Rugsėjui planuojamos 2 grupės. Viena pilna, kitoje- 17 vaikų, tad dar yra vietų. Priešmokyklinės grupės auklėtoja-mokytoja Ingrida- super! Nesicackina, bet atsižvelgia į kiekvieną vaiką, paruošia tinkamai mokyklai, daug kūrybiškumo ir vėliau vaikui atėjus į mokyklą būna mažiau problemų adaptuotis.
jurgga
Kitos būsimos priešmokyklinės grupės (tikiuosi teisingai pavadinau) auklėtoja Rasa irgi nereali. Pastoviai ugdomi vaikai, kryptingai, ne chaotiškai. Pati esu pedagoge, tai tai vis stebiuosi, kaip jai taip pavyksta su tokiais mažiukais... Dukra pradėjo lankyti darželį pas šia auklėtoją dar neturėdama trijų metukų. Nei kart nenuvyle..... Drąsiai rekomenduoju 4u.gif
editag
smile.gif keliu i prieki ba jau labai tema toli gal kam info prireiks
Daisiuke
laba diena..

abai netiketai patekome ir lopselinuku grupe, berods Girinukas pavadinimu. siandien buvom tik dokumentus nunest ir apsiziuret grupe trumpam (dar nezinojom ar pateksim), o po pietu jau sulaukem skambucio kad patekom. ryt keliausim jau kaip priklauso. gal yra mamyciu dar is sitos grupes? gal kas ka zino, kaip aukletojos, kaip siaip nuomone?
kosiute
QUOTE(Daisiuke @ 2011 09 01, 15:17)
laba diena..

abai netiketai patekome ir lopselinuku grupe, berods Girinukas pavadinimu. siandien buvom tik dokumentus nunest ir apsiziuret grupe trumpam (dar nezinojom ar pateksim), o po pietu jau sulaukem skambucio kad patekom. ryt keliausim jau kaip priklauso. gal yra mamyciu dar is sitos grupes? gal kas ka zino, kaip aukletojos, kaip siaip nuomone?
*

Mes irgi lankome lopšelio grupę Aitvariukai, lyg ir nieko visai ten mums.
erikute_18
QUOTE(Daisiuke @ 2011 09 01, 16:17)
laba diena..

*

Laba vakareli thumbup.gif

labai ir mes beveik netiketai patekom i ta pacia grupe, jus buvot ateje ir manau as jus maciau, nes po manes jus ejot su mergyte, nes pamenu is vardo dukrytes guste smile.gif Mes ir Girinuko grupeje smile.gif mes nuomones nezinom, nes einam kadangi negavom savo rajone darzelio doh.gif tikimes pereiti g.gif
Daisiuke
QUOTE(erikute_18 @ 2011 09 04, 22:00)
Laba vakareli  thumbup.gif

labai ir mes beveik netiketai patekom i ta pacia grupe, jus buvot ateje ir manau as jus maciau, nes po manes jus ejot su mergyte, nes pamenu is vardo dukrytes guste smile.gif Mes ir Girinuko grupeje smile.gif mes nuomones nezinom, nes einam kadangi negavom savo rajone darzelio  doh.gif  tikimes pereiti  g.gif
*

aj jai ten Jus kur prieš mane buvot, kur sakėt pradėsit lankyti po 2 savaičių, tada atsimenu ir aš bigsmile.gif bet aš kažkaip maniau, kad jūs kitoje grupėje.. na jei toje pačioje tai smagu smile.gif
mes jau buvom vieną dieną kelias valandas. visai patiko mano panai ten, laksto pirmyn atgal, nežino į kurią pusę pasidėt. dabar šią savaitę neisim, nes turim išvykt su reikalais (kelionė suplanuota tada, kai nežinojom kad gausim daržiuką), na bet paskui jau sąžiningai lankysim. kolkas susipažinom tik su viena auklėtoja Daiva, kaip supratau, ji bus kas trečią dieną. nu kolkas lyg įspūdis neblogas. ir ta auklytė tokia visai nieko. labai vienas berniukas vis verkšleno kad mamos nėra, tai jį vis auklytė guodė taip gražiai..nu ziūrėsim kaip čia toliau seksis smile.gif
paslydau
QUOTE(Daisiuke @ 2011 09 01, 16:17)
laba diena..

*

QUOTE(kosiute @ 2011 09 01, 17:47)
Mes irgi lankome lopšelio grupę Aitvariukai, lyg ir nieko visai ten mums.
*

Sveikos mamos! smile.gif

Mes taip pat patekome i Aitvariukus, rytoj jau paliksiu pirma karta porai valandu! Labai dziaugiuosi, kad pagaliau radom vieta savo rajone, nes jau buvom nusprende vaikuti vezioti net i Palemona, kadangi niekur neprieme. smile.gif Tad butinai uzsuksiu pasidalint ispudziais smile.gif
kosiute
QUOTE(paslydau @ 2011 09 05, 14:59)
Sveikos mamos! smile.gif
Mes taip pat patekome i Aitvariukus, rytoj jau paliksiu pirma karta porai valandu! Labai dziaugiuosi, kad pagaliau radom vieta savo rajone, nes jau buvom nusprende vaikuti vezioti net i Palemona, kadangi niekur neprieme. smile.gif Tad butinai uzsuksiu pasidalint ispudziais smile.gif
*

O, labai smagu, kad i Aitvariukus patekote..
Maciau, jau kelis naujokelius...
Mums tik keista, kad nuo rugsejo auklytes pasikeite, bet siaip manau, kad viskas bus gerai... smile.gif
erikute_18
QUOTE(Daisiuke @ 2011 09 04, 22:21)
aj jai ten Jus kur prieš mane buvot, kur sakėt pradėsit lankyti po 2 savaičių, tada atsimenu ir aš  bigsmile.gif bet aš kažkaip maniau, kad jūs kitoje grupėje.. na jei toje pačioje tai smagu smile.gif
  mes jau buvom vieną dieną kelias valandas. visai patiko mano panai ten, laksto pirmyn atgal, nežino į kurią pusę pasidėt. dabar šią savaitę neisim, nes turim išvykt su reikalais (kelionė suplanuota tada, kai nežinojom kad gausim daržiuką), na bet paskui jau sąžiningai lankysim. kolkas susipažinom tik su viena auklėtoja Daiva, kaip supratau, ji bus kas trečią dieną. nu kolkas lyg įspūdis neblogas. ir ta auklytė tokia visai nieko. labai vienas berniukas vis verkšleno kad mamos nėra, tai jį vis auklytė guodė taip gražiai..nu ziūrėsim kaip čia toliau seksis smile.gif
*

Taaaip, as pries jus buvau smile.gif
Sakem, kad lankys po dvieju savaiciu, bet jau visas dienas ejom smile.gif masinos pirkt man vyras jiesko,nes mes biski is toliau vazinejam wink.gif tai kaip kada gali atveza,arba mikriukais vaziuoju kolkas
Mes tai penktadieni nuo 11val iki 17val buvon, super sekesi, sake neverke, miegojo gerai,valge pati,sysiu tolete,na zodziu viskas ciki...vakar buvom irgi gerai, nuo ryto 9 kokiu ir siandien apie 9 atejom ir iki 5 buvom, neverkia ir patinka, siandien nenorejo eiti namo net lotuliukas.gif
as irgi maniau, kad jus kitoj grupej, girdejau,kad dickiu busit grupej g.gif mes ir saziningai turetume lankyti smile.gif nes eisiu dyrbti.taip daiva pakeis regina kas trecia dienele, man jos abi fajnos kolkas pasirode,seimininkute irgi smile.gif siandien taj net du berniukai verke, vienas ilgesniu sviesiu plaukiuku, kitas ryzos spalvos plaukuciais, net prie duru tik testovejo gajla buvo ziureti verysad.gif
tai vat, o jus vietiniai kiek supratau? beje, ar negalvojat kazka auklytei nunest ir seimininkutei? saldainiu ar kavos kokios nezinau net gal reik ar nereik g.gif
Daisiuke
QUOTE(erikute_18 @ 2011 09 06, 21:45)
Taaaip, as pries jus buvau smile.gif
Sakem, kad lankys po dvieju savaiciu, bet jau visas dienas ejom smile.gif masinos pirkt man vyras jiesko,nes mes biski is toliau vazinejam wink.gif tai kaip kada gali atveza,arba mikriukais vaziuoju kolkas
Mes tai penktadieni nuo 11val iki 17val buvon, super sekesi, sake neverke, miegojo gerai,valge pati,sysiu tolete,na zodziu viskas ciki...vakar buvom irgi gerai, nuo ryto 9 kokiu ir siandien apie 9 atejom ir iki 5 buvom, neverkia ir patinka, siandien nenorejo eiti namo net  lotuliukas.gif
as irgi maniau, kad jus kitoj grupej, girdejau,kad  dickiu busit grupej  g.gif mes ir saziningai turetume lankyti smile.gif nes eisiu dyrbti.taip daiva pakeis regina kas trecia dienele, man jos abi fajnos kolkas pasirode,seimininkute irgi smile.gif siandien taj net du berniukai verke, vienas ilgesniu sviesiu plaukiuku, kitas ryzos spalvos plaukuciais, net prie duru tik testovejo gajla buvo ziureti  verysad.gif
tai vat, o jus vietiniai kiek supratau? beje, ar negalvojat kazka auklytei nunest ir seimininkutei? saldainiu ar kavos kokios nezinau net gal reik ar nereik  g.gif
*

tada viskas aišku kas čia kas smile.gif mes mat tik vieną dieną penktadienį buvom iki kokių 11. berods..o dabar esam išvykę šiek tiek tai jau lankysim nuo kitos savaitės gražiai..o jūs greiti, net miegot jau likot:)
kai man pasakeė apie tą didesnių grupę tai biškį išssigandau..kur ten tai mano žiopliukei, jei dar ant puodo greižtai nesėda ir valgymas pačios kolkas labai toks minimalus doh.gif pražutu ji ten su dideliais.. biggrin.gif bet turbūt suprato, kad beviltiška būtų ją ten įkist smile.gif
siaip mes jo vietiniai...na nevisai šalia gyvenam, bet iš to paties rajono. as kolkas dar nedirbu, tai nesudetinga man ją atvešt ir parsivešt..bet vistiek norisi, kad lankytų normaliai smile.gif o del tų saldainių, kavos aš net nežinau..esu visiškai žalia tokiuose reikaluose..bet gal nereik...aš kiek šnekėjau su draugėm, kurios vaikučius veda į kitus darželius, tai lyg neneša nieko...net neįsivaizduoju..

beje neminėjo ar koks susirinkimas greit bus ar ne? tikiuos šiomis dienomis nebus kai ems išvažiavę biggrin.gif
dovilytemmm
sveiki 4u.gif
mes ir lopselinukes,einam i aitvariuko grupe smile.gif
kolkas bunam tik iki pietu kita savaite bandysim ilgiau,kolkas visai neblogai ziuresim kaip toliau bus smile.gif
paslydau
QUOTE(dovilytemmm @ 2011 09 08, 13:47)
sveiki 4u.gif
kolkas bunam tik iki pietu kita savaite bandysim ilgiau,kolkas visai neblogai ziuresim kaip toliau bus smile.gif
*

Labas 4u.gif biggrin.gif na tikiuosi vaikai greitai ir be dideliu asaru adaptuosis smile.gif
erikute_18
QUOTE(Daisiuke @ 2011 09 07, 08:50)
tada viskas aišku kas čia kas smile.gif mes mat tik vieną dieną penktadienį buvom iki kokių 11. berods..o dabar esam išvykę šiek tiek tai jau lankysim nuo kitos savaitės gražiai..o jūs greiti, net miegot jau likot:)
    kai man pasakeė apie tą didesnių grupę tai biškį išssigandau..kur ten tai mano žiopliukei, jei dar ant puodo greižtai nesėda ir valgymas pačios kolkas labai toks minimalus  doh.gif pražutu ji ten su dideliais.. biggrin.gif bet turbūt suprato, kad beviltiška būtų ją ten įkist smile.gif
  siaip mes jo vietiniai...na nevisai šalia gyvenam, bet iš to paties rajono. as kolkas dar nedirbu, tai nesudetinga man ją atvešt ir parsivešt..bet vistiek norisi, kad lankytų normaliai smile.gif o del tų saldainių, kavos aš net nežinau..esu visiškai žalia tokiuose reikaluose..bet gal nereik...aš kiek šnekėjau su draugėm, kurios vaikučius veda į kitus darželius, tai lyg neneša nieko...net neįsivaizduoju..

beje neminėjo ar koks susirinkimas greit bus ar ne? tikiuos šiomis dienomis nebus kai ems išvažiavę biggrin.gif
*

Sveiki gyvi cool.gif jus jau turbut zygiuojat i darzeli sia savaitele, mes ryt atkeliausim irgi smile.gif kaip jum sekasi pratintis? na mes greiti, nes matau ner ko zaist jeigu neverkia, tai ir tegu buna kiek buna, valgo ji jau visiskai pati, net neleidzia jos maitint, su toletu jokiu problemeliu nera smile.gif miegojimais irgi, mat studentu vaikas biggrin.gif sy men mum jau du metukai juk, o tokiem mazuliukam daug reiskia pora menesiu, jusu juk lapkriti du tik smile.gif
man ir kai skambinau buvo sake, kad mes i dideliu grupe eisim, bet atejom ir sako atejo ir atsisake viena mama, tai mus prieme i maziuku smile.gif o jum kaip pasiseke? nes mes kai sedejom tai sako viena vieta tik lopselyje aceit atsilaisvino, man nuskilo kiek supratau ax.gif
na tai visvien paprasciau jums atvykti, nereikia tiek anksti keltis kiek mum reiks sad.gif bet jau iprato i ta ritma ji man smile.gif
na o del atnesimo kazko auklytem, tai kaikurie nesa as girdejus, kazin kaip kitos mamytes ax.gif g.gif
o del susirinkimo man tai nieko neminejo niekas, tai gal nebus, jei kazka nugirsit apie tai ir mane informuokit wink.gif

Daisiuke
QUOTE(erikute_18 @ 2011 09 13, 14:24)

*

aha šią savaitę jau einam...smile.gif rytoj paliksiu jau miegojimui, nes pamačiau, kad mamos poreikio absoliučiai jokio. Atėjau prieš pietų miegą šiandien pasiimt, tai niekur eit nenorėjo, savai reikalais toliau užsiiminėjo.. doh.gif žodžiu ryt paliksiu miegojimui. pažiūrėsim kaip reaguos biggrin.gif pas mus tas valgymas toks sunkokas, nes nesenai ponia buvo maitinama, o pati nenorėdavo mokintis. dabar užėjęs noras pačiai, tai dažnai per šonus maistas krenta, bet nieko.auklėtoja sakė gražiai valgė šiandien kaip išėjo, manau badu nemirs. Taip, kad mums gerai sekasi atrodo biggrin.gif Tas vienas berniukas vis dar verkia nuolatos, sunku jam matyt..o vakar kai buvau, tai išviso ten pusė vaikų rėkiančių buvo dėl įvairių priežasčių doh.gif bet nieko.
matyt gal vėliau ten tie susirinkimai būna. g.gif jei bus pranešiu smile.gif
o pas jus ir gimtadienis bigsmile.gif wow... balių kelsit biggrin.gif juokauju. jo maniškė lapkritininė, tai dar turim laiko iki šventės, bet ji manpagal bendraamžius tokia žiopliukė. Šnekėt visai nenori tai gal todėl...dedu viltis, kad darželyje iš kitų vaikučių greit išmoks.
erikute_18
QUOTE(Daisiuke @ 2011 09 13, 14:33)
aha šią savaitę jau einam...smile.gif rytoj paliksiu jau miegojimui, nes pamačiau, kad mamos poreikio absoliučiai jokio. Atėjau prieš pietų miegą šiandien pasiimt, tai niekur eit nenorėjo, savai reikalais toliau užsiiminėjo.. doh.gif žodžiu ryt paliksiu miegojimui. pažiūrėsim kaip reaguos  biggrin.gif  pas mus tas valgymas toks sunkokas, nes nesenai ponia buvo maitinama, o pati nenorėdavo mokintis. dabar užėjęs noras pačiai, tai dažnai per šonus maistas krenta, bet nieko.auklėtoja sakė gražiai valgė šiandien kaip išėjo, manau badu nemirs. Taip, kad mums gerai sekasi atrodo  biggrin.gif Tas vienas berniukas vis dar verkia nuolatos, sunku jam matyt..o vakar kai buvau, tai išviso ten pusė vaikų rėkiančių buvo dėl įvairių priežasčių doh.gif bet nieko.
    matyt gal vėliau ten tie susirinkimai būna.  g.gif  jei bus pranešiu smile.gif
    o pas jus ir gimtadienis bigsmile.gif wow... balių kelsit  biggrin.gif juokauju. jo maniškė lapkritininė, tai dar turim laiko iki šventės, bet ji manpagal bendraamžius tokia žiopliukė. Šnekėt visai nenori tai gal todėl...dedu viltis, kad darželyje iš kitų vaikučių greit išmoks.
*

Laba vakara, as kaip nematau taip nematau jusu mergytes darzelyje smile.gif nei siandien nei vakar nemaciau g.gif arba nepamenu kaip ji atrodo schmoll.gif
siandien prasirikdziau savo panele pati, parodziau jai ate, tai kiek asaru buvo, bet po to isejau visvien, kai nemate, kaip bijau, kad nebutu taip,kad ejom be asaru, o db asaros neprasidetu tik doh.gif tai va
Tai aisku ir duokit, jei noro yra paciai valgyt, juk kitaip ir neismoks, kris maistas, kris lekstes visko bus, bet ismoks smile.gif
joa pas mus sy menesiuka baliukas sioks toks nusimato thumbup.gif
ismoks darzelyje, manoji jau ismoko po grindis voliotis, namie taip niekad nedare, o siandien pamaciau, kad cia vaikam zaidimas darzelyje vartytis biggrin.gif tai supratau is kur ismoko biggrin.gif
Daisiuke
QUOTE(erikute_18 @ 2011 09 15, 22:11)
Laba vakara, as kaip nematau taip nematau jusu mergytes darzelyje smile.gif nei siandien nei vakar nemaciau  g.gif  arba nepamenu kaip ji atrodo  schmoll.gif 
  siandien prasirikdziau savo panele pati, parodziau jai ate, tai kiek asaru buvo, bet po to isejau visvien, kai nemate, kaip bijau, kad nebutu taip,kad ejom be asaru, o db asaros neprasidetu tik  doh.gif  tai va
  Tai aisku ir duokit, jei noro yra paciai valgyt, juk kitaip ir neismoks, kris maistas, kris lekstes visko bus, bet ismoks smile.gif
  joa pas mus sy menesiuka baliukas sioks toks nusimato  thumbup.gif 
  ismoks darzelyje, manoji jau ismoko po grindis voliotis, namie taip niekad nedare, o siandien pamaciau, kad cia vaikam zaidimas darzelyje vartytis biggrin.gif tai supratau is kur ismoko biggrin.gif
*

praitą savaitę buvom tik pirmadienį ir antradienį, o trečiadienį jau baisinė sloga...pabijojau leist sakoma sloga neliga, bet nesinorėjo kitiems vaikučiams nunešt. nors paskui utikau mieste auklėtoą vietą, tai sakė nebėda, nes daugelis vaikučių su slogom eina ir nieko čia nepadarysi. maniau jau leisi, bet deja sloga metėsi į ausis, gydomės ausies uždegimą. na čia mūsų pagrindinė problema, per šiuos metus su ausytėm jau daug kartų sirgom doh.gif taip gaila kad negaliu leist daržan..ji taip nori, namie iš proto eina kai neturi kur energijos išliet doh.gif dar nežinia, sią savaitę irgi turbūt neisim nebent pačiam gale unsure.gif
erikute_18
[quote=Daisiuke,2011 09 19, 08:29]
praitą savaitę buvom tik pirmadienį ir antradienį, o trečiadienį jau baisinė sloga...pabijojau leist sakoma sloga neliga, bet nesinorėjo kitiems vaikučiams nunešt. nors paskui utikau mieste auklėtoą vietą, tai sakė nebėda, nes daugelis vaikučių su slogom eina ir nieko čia nepadarysi. maniau jau leisi, bet deja sloga metėsi į ausis, gydomės ausies uždegimą. na čia mūsų pagrindinė problema, per šiuos metus su ausytėm jau daug kartų sirgom doh.gif taip gaila kad negaliu leist daržan..ji taip nori, namie iš proto eina kai neturi kur energijos išliet doh.gif dar nežinia, sią savaitę irgi turbūt neisim nebent pačiam gale unsure.gif
*

[/quot
na va apsirgot, gaila, uzjauciam ir linkim sveikt :/ taip jau buna, kad kaip sako prasideda darzeliai ir ligos, bet tiketis reik geriausio wink.gif su slogytem eina vaikai, maciau musu grupej su beganciom nosytem, jei mamos dyrba, tai negi imsi bileteni,kad vaikas sloguoja? juk darbdavys nenores taves, baisus dalykas kai vaikas serga, sunku buna tiek teveliam tiek vaikiukui. tai va.o jei yra galimybe neit sloguojant tai super, as ir neleidau, biski buvo suslogavus, bet dvi trys dienos ir tfu tfu tfu viskas ciki. mirksiukas.gif na jau geriau issigydyt ausytes nejuokas, velniskas skausmas maziukei sad.gif sveikit 4u.gif
Daisiuke
[quote=erikute_18,2011 09 21, 22:39]
[quote=Daisiuke,2011 09 19, 08:29]
*

[/quot
na va apsirgot, gaila, uzjauciam ir linkim sveikt :/ taip jau buna, kad kaip sako prasideda darzeliai ir ligos, bet tiketis reik geriausio wink.gif su slogytem eina vaikai, maciau musu grupej su beganciom nosytem, jei mamos dyrba, tai negi imsi bileteni,kad vaikas sloguoja? juk darbdavys nenores taves, baisus dalykas kai vaikas serga, sunku buna tiek teveliam tiek vaikiukui. tai va.o jei yra galimybe neit sloguojant tai super, as ir neleidau, biski buvo suslogavus, bet dvi trys dienos ir tfu tfu tfu viskas ciki. mirksiukas.gif na jau geriau issigydyt ausytes nejuokas, velniskas skausmas maziukei sad.gif sveikit 4u.gif
*

[/quote]

na jo gydomes, sveikastam..pasveiksim kazkada..tiksliau jau beveik sveika, gal penktadieni jau leisiu pas vaikucius..o del skausmo cia kaip kam..mano panai daug jau ausu uzdegimu buvo, nei per viena jai neskaudejo biggrin.gif
kosiute
QUOTE(dovilytemmm @ 2011 09 08, 12:47)
sveiki 4u.gif
*

kadangi mūsų vaikai lanko tą pačią grupę norėjau paklausti, kaip Jūsų vaikas reaguoja į antrąją auklėtoją D.?
Nes mūsiškė, verkia tik ją išvydus, o su kita auklėtoja mielai pasilieka...
Čia tik pas mus problema ar čia jau bendra problema darosi?
paslydau
QUOTE(kosiute @ 2011 11 19, 09:36)
kadangi mūsų vaikai lanko tą pačią grupę norėjau paklausti, kaip Jūsų vaikas reaguoja į antrąją auklėtoją D.?
Nes mūsiškė, verkia tik ją išvydus, o su kita auklėtoja mielai pasilieka...
Čia tik pas mus problema ar čia jau bendra problema darosi?
*

Sveiki, mes irgi ta pacia grupe lankom, musiskis lyg su abiejom aukletojom pasilieka ir neblogai buna. Aisku nuvedant kartais dar vis pasitaiko asaru, bet ir prie I. ir prie D. pasitaiko tos asarytes, turbut dar vis liudna issiskirti.. smile.gif

net nzn, gal jusu atveju kasnors nutiko, Aureja gal issigando, man regis D. grieztesne, o gal klystu
kosiute
QUOTE(paslydau @ 2011 11 20, 21:28)
Sveiki, mes irgi ta pacia grupe lankom, musiskis lyg su abiejom aukletojom pasilieka ir neblogai buna. Aisku nuvedant kartais dar vis pasitaiko asaru, bet ir prie I. ir prie D. pasitaiko tos asarytes, turbut dar vis liudna issiskirti.. smile.gif

net nzn, gal jusu atveju kasnors nutiko, Aureja gal issigando, man regis D. grieztesne, o gal klystu
*

Nu dabar situacija pagerėjo ir širdis mažiau skauda.
O taip tai liūdna būdavo ją ten palikti.
Dabar kažkaip ir kita auklėtoja labiau užsiima su jais, ir jai jau patinka ir vakare smagiau, nueinam jau čiauška visi.
Beje klausimėlis, ar eisim į kalėdų šventę, kažkaip įdomiai labai anksti kiek prisimenu.
Pirmas mano vaikas nežinau, kaip ten ar eina mamos ir tėčiai į Kalėdų šventę lopšelinukų?
dzeine01
QUOTE(kosiute @ 2011 12 05, 20:14)
Nu dabar situacija pagerėjo ir širdis mažiau skauda.
O taip tai liūdna būdavo ją ten palikti.
Dabar kažkaip ir kita auklėtoja labiau užsiima su jais, ir jai jau patinka ir vakare smagiau, nueinam jau čiauška visi.
Beje klausimėlis, ar eisim į kalėdų šventę, kažkaip įdomiai labai anksti kiek prisimenu.
Pirmas mano vaikas nežinau, kaip ten ar eina mamos ir tėčiai į Kalėdų šventę lopšelinukų?
*

galima eiti ir tėvams 4u.gif
Magnolija Kate
Labutis mielos mamytės. smile.gif Noriu visas mamytęs ir vaikučius lankančius ,,Vaidilutės ''lopš.darž. pasveikinti su Kalėdomis. Labai džaiugiuosi ,,Saulutės''grupės organizuota kalėdine švente,kuri buvo nuostabiai organizuota vaikučiams 4u.gif thumbup.gif L. Noriu padėkoti auklėtojai Loretai už jos kantrybę,meilę,atsidavimą rengiant susitikimą su Kalėdų seneliu,už jos nuoširdumą ir entuziazmą.Linkiu sveikatos ir neišsenkančios energijos tolimesniame pedagoginiame darbe. Sėkmės visos grupės kolektyvui. 4u.gif bigsmile.gif
Vilma-Ieva
Sveikos „Vaidilutės“ darželinukų mamytės. 4u.gif Nuo pirmadienio ir mes įsiliesime į Jūsų būrį - išleisiu mažąjį į Linelio grupę. Taigi dabar atėjau pas Jus informacijos, nes kaip vištai visi klausimai iškilo po laiko, kai jau išėjau iš pavaduotojos prašymą parašiusi.
Pirmiausia gal galite apšviesti, kaip ten su mokėjimu yra: kada ir kiek reikia mokėti? Nežinau, kiek pinigėlių prigriebt ateinant. Ar už einamą mėnesį mokama, ar už praėjusį?
Antra, kokių daiktelių/rūbelių atnešti berniukui? Planuoju pirmadienį jau palikti jį daržiuke truputį pasibūt, tai su kokiu kraiteliu atvesti? Ar reikia atsinešti kokių piešimo, lipdymo reikmenų? Rankšluostukų įprastų ar vienkartinių, na ir pan.?
Man darželis - tai dar kosmosas smile.gif , nes vaiką vedu pirmąkart, o pati vaikystėje išvis nesu ėjus, tai daug neaiškumų iškilo...
Daisiuke
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2011 12 28, 21:30)
Sveikos „Vaidilutės“ darželinukų mamytės.  4u.gif  Nuo pirmadienio ir mes įsiliesime į Jūsų būrį - išleisiu mažąjį į Linelio grupę. Taigi dabar atėjau pas Jus informacijos, nes kaip vištai visi klausimai iškilo po laiko, kai jau išėjau iš pavaduotojos prašymą parašiusi.
  Pirmiausia gal galite apšviesti, kaip ten su mokėjimu yra: kada ir kiek reikia mokėti? Nežinau, kiek pinigėlių prigriebt ateinant. Ar už einamą mėnesį mokama, ar už praėjusį?
  Antra, kokių daiktelių/rūbelių atnešti berniukui? Planuoju pirmadienį jau palikti jį daržiuke truputį pasibūt, tai su kokiu kraiteliu atvesti? Ar reikia atsinešti kokių piešimo, lipdymo reikmenų? Rankšluostukų įprastų ar vienkartinių, na ir pan.?
  Man darželis - tai dar kosmosas smile.gif , nes vaiką vedu pirmąkart, o pati vaikystėje išvis nesu ėjus, tai daug neaiškumų iškilo...
*

na mes ne is Linelio grupes, bet lopselinukai esame..tai reikejo praktiskai tik kaka persiaut, nu su kokiu apavu vaikutis lakstys grupeje, o paskui dar reikejo pamperiuku (nes mes dar su jais), o jei jau esate isauge is ju, tai tada del avariju tai triusikeliu ir pedkelniu, ar kazkokiu pakaitiniu rubeliu, kad jei atsitiktu nelaime tai persirengt butu..o ranksluostuku nereikejo..o del visokiu priemoniu, tai manau jau ten del pirmos dienos nereik nieko, o paskui aukletojos paklausit ir susakys ar ko reik... bet cia as kalbu apskritai, gal atskirose grupese kas nors kitaip, as nzn.. rolleyes.gif
Averna
Norejau pasiteirauti apie Vaidilutes darzelio Linelio grupe? Kokie atsiliepimai??? Labai idomu butu suzinoti, nes turim galimybe lankyti sia grupe jau nuo kitu metu sausio...? Aciu.
Vilma-Ieva
Maniškis po vakarykštės pirmos dienos šiandien labai entuziastingai „pas vaikus“ žygiavo. Daugiau dar nežinau nieko, nes patys tik ką pradėjom eit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.