Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kaip suderint studijas su 2vaikais
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
meshkutea
sveikos mamos studentes. na siandien suzinojau kad laukuosi antro vaikelio. o dar 4metuku dukra turiu. studijuosu 3kurse dabar. liko 1.5metu . as labai pergyvenu kaip man reiks suderint studijas ir vaikus. na su dukra kazkajp suderinau.bet su naujagymu kai reikes diplomini rasyt man baisu. as net nebemegu naktim. nzn ka galvot. gimdyt treciau pavasasi pries praktika. labai bijau ap5inkiniu reakcijas neigamas.gaunu mazaj palaikymo. na as jau karta meciau univera del dukros. ir tikrai nenriu mest dabar. esu labai pasimetus.aborto nenru daryt. nzn ka daryt su mokslais blink.gif
Isila
o ko čia nervuotis? Nurimkit. Mokytis - niekad nevėlu. Galimybių pilna, tik reikia paieškoti, Būta čia ko taip pergyventi. Reikės, nusikelsit tuos mokslus, nematau čia nieko bloga, o dėl aplinkinių kalbą mažiausiai reiktų sukti galvą. Geriau apie save ir savo vaikus pagalvokit. Universitetas irgi nėra priešas - pasiderin ir susiderint tikrai įmanoma. Pirmiausia jums reikia nusiraminti ir lengvai nešioti savo mažulėlį. Parašysit diplominį, sėkmingai pabaigsit mokslus ir džiaugsitės dviem vaikučiais.

Aš su dviem pabaigiau magistrą - ir nieko. Buvau nusikėlus, visko girdėjau - išgyvenau irnesakyk.gif pakalbės ir nustos. Svarbiausia neimt į galvą. Pabandysit, pamatysit, kad viskas gaunasi, sėkmingai derinsit. Pamatysit, kad viskas krenta iš rankų - padarysit pertrauką.

Tai tikrai nėra pasaulio pabaiga wink.gif
Gabrija
Man buvo panasiai... Pastojau pries pat antra kursa. blush2.gif Visa kursa vaiksciojau su pilvu ir tuo didziavausi... mirksiukas.gif Destytojai jokiu nuolaidu nedare... schmoll.gif Pasistengiau kurso pabaigoje issilaikyti ka tik buvo galima, anksciau. Liko Ekonomikos egzaminas, kuri turejau laikyti antradieni... Deja... nebespejau, sestadieni pagimdziau. lotuliukas.gif Veliau susitariau su destytoju del atsiskaitymo, nusinesiau 2 sav kudiki! bigsmile.gif Nebuvo man kur jo palikti! Destytojas ciut nuo kedes nenukrito! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O, kad tuo butu pasibaigusios mano linksmybes! doh.gif Trecio kurso gale... as vel... nestuke.gif si karta likimo uz usu netampiau, juk pirmajai tebuvo 10 men! Pasiemiau akademines. I 4ta kursa grizau po metu. Namie palikdavau vos metuku ir 1.5 m maziukes. Egzaminam ruostis beveik neimanoma. Bet as labai labai labai norejau diplomo! Susikaupiau ir pabaigiau! 4u.gif
Romana visa parasiau... Nepyk... 4u.gif Tiesiog, esme ta, kad jei tikrai nori mokytis, jau nestumas tikrai nepamaisys... O aplinkiniu nuomones... tegu ir skraido aplink tave... 4u.gif
meshkutea
aciu labai uz palaikyma 4u.gif smile.gif thumbup.gif . manau susidorosiu. bet nzn kaip bus su piniginiais reikalais (vyras birzoj jau 2metus darbo negauna)teks gyvent is pasalpu o jas musu valdzia zada mazinti.... schmoll.gif .na manau kaip nors istempt gaut diploma ir lekt i uzsieni smile.gif . na su mokslais kaip nors teks rast laiko rasyt darbus mokytis... smile.gif
memelietė
viskas įmanoma smile.gif laukiuosi trečio ir noriu stoti mokytis šiemet, tiesa neakivaizdžiai. man atrodo, kad jeigu mokaisi dieniniame tai galima persikelti į neakivaizdinį g.gif taip manau paprasčiau mirksiukas.gif
juridine_kontora
Tikrai suderinti imanoma. Nelengva, bet ismoksti susimobilizuoti.
O del vyro 2 metus birzoje.... Gal kartele pasirinkimo per aukstai uzkele esat? Nekvalifikuotu darbu tikrai bunair normaliu zmoniu jiems tikrai visada reikia. Tai gal geriau bent koks darbas kai 2 vaikus islaikyti reikia nei jokio?
meshkutea
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 17, 10:00)
Tikrai suderinti imanoma. Nelengva, bet ismoksti susimobilizuoti.
O del vyro 2 metus birzoje.... Gal kartele pasirinkimo per aukstai uzkele esat? Nekvalifikuotu darbu tikrai bunair normaliu zmoniu jiems tikrai visada reikia. Tai gal geriau bent koks darbas kai 2 vaikus islaikyti reikia nei jokio?
*

vyras leks i norvegija padirbeti. na aciu uz palaikyma,na ryzuosi mokytis ir nescia ir pagimdzius, smile.gif na aisku jai sveikata leis ir destytojai toleruos mana isejimus pas daktare ir i birza smile.gif
Sky Cloud
Svarbiausia didelis noras ir pagalba iš artimūjų, tuomet manau viskas įveikiama thumbup.gif mirksiukas.gif Sėkmės jums, esate šaunuolė 4u.gif
mamule19
Esu cia naujoke, sveikutes;) vat pasigyrsiu, irgi esu nescia, nezinau dar kiek, gal iki menesio tiktai:) ir va laukia dienes studijos paskutinis trecias kursas, labai pergyvenu ir nerimauju nes visgi gimdyciau apie geguze kazkur, diplominis, egzaminai, vajej..bet manau viskas iveikiama... smile.gif 4u.gif
nebyli asara133
QUOTE(Gabrija @ 2011 07 09, 19:07)
Tiesiog, esme ta, kad jei tikrai nori mokytis, jau nestumas tikrai nepamaisys... O aplinkiniu nuomones... tegu ir skraido aplink tave...  4u.gif
*

drinks_cheers.gif su jūsų nuomone.
Aš pati nuo pavasario planuoju neštumą, nors mokausi dieniniame skyriuje, auginu keturmetę dukrą, bet manau, kad viską suspėti įmanoma jei tik labai norisi.
dvynuke85
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 08 27, 19:42)
Svarbiausia didelis
*noras ir
*pagalba iš artimūjų, tuomet manau viskas įveikiama  thumbup.gif  mirksiukas.gif Sėkmės jums, esate šaunuolė  4u.gif
*

*noro yra
*artiemuju aplink nerasta,studijos padetos i sali verysad.gif
turiu 3.3dukra ir mazgiuka,kuriam rugsejo 1 bus metukai.prie to viso dar ir darbas 8-5 penkias dienas.
isvados,jei tureciau artimuju tikrai mokyciausi.
doovilijaa
Viskas įmanoma.
Mano 5m dukrytei diagnozuota š.m. rugsėjo mėn leukemija. Guliu su ja Vilniuj, Santariškėse, o dar "ant dienų " gimdysiu. Mokausi 4 kurse, dieniniam. Kad spėčiau visur, atsikėliau egzus ir išsilaikiau prieš 2 sav. Sukuos kaip išeina. O mesti viską - lengviausia.
FrostyFrosty
QUOTE(doovilijaa @ 2011 10 24, 04:57)
Viskas įmanoma.
Mano 5m dukrytei diagnozuota š.m. rugsėjo mėn leukemija. Guliu su ja Vilniuj, Santariškėse, o dar "ant dienų " gimdysiu. Mokausi 4 kurse, dieniniam. Kad spėčiau visur, atsikėliau egzus ir išsilaikiau prieš 2 sav. Sukuos kaip išeina. O mesti viską - lengviausia.
*

as manau, kad sudetingaisuia, bet zinoma svarbiausia islaikyti saltus nervus ir bukai siekti savo tikslu 4u.gif tik einanciam pasiekiami visi keliai 4u.gif
doovilijaa
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 24, 05:35)
as manau, kad sudetingaisuia,  bet zinoma svarbiausia islaikyti saltus nervus ir bukai siekti savo tikslu  4u.gif tik einanciam pasiekiami visi keliai  4u.gif
*

Ir be vaikų ir neturėdami kažkokių tai problemų kaikurie nesugeba nieko baigti, nieko pasiekti. Tiesiog kyla klausimas, ko sieki ir nori iš gyvenimo. Tada reikia valios, ryžto ir pastangų tai įgyvendinti.
Negaliu pasakyt, kad siekiu bukai ir šaltais nervais. Visko būna. Dėl aplinkos palaikymo - esu išlepinta palaikymu, nes daug kas mane laiko pavyzdžiu. Tačiau, taip buvo ne iš pradžių. Tik kai aplinkiniai pamatė rezultatus. Kai kas ir smerkia. Nesupranta ko aš čia draskaus. O man tai neįdomu biggrin.gif Kaip pasikloju, taip pati miegu, ne tos babules kandžios. Ko dabar, per pastaruosius mėnesius pasimokiau, tai jei ką galiu padaryti tuoj pat, neatidėk rytojuj.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.