sveikos mamos studentes. na siandien suzinojau kad laukuosi antro vaikelio. o dar 4metuku dukra turiu. studijuosu 3kurse dabar. liko 1.5metu . as labai pergyvenu kaip man reiks suderint studijas ir vaikus. na su dukra kazkajp suderinau.bet su naujagymu kai reikes diplomini rasyt man baisu. as net nebemegu naktim. nzn ka galvot. gimdyt treciau pavasasi pries praktika. labai bijau ap5inkiniu reakcijas neigamas.gaunu mazaj palaikymo. na as jau karta meciau univera del dukros. ir tikrai nenriu mest dabar. esu labai pasimetus.aborto nenru daryt. nzn ka daryt su mokslais
o ko čia nervuotis? Nurimkit. Mokytis - niekad nevėlu. Galimybių pilna, tik reikia paieškoti, Būta čia ko taip pergyventi. Reikės, nusikelsit tuos mokslus, nematau čia nieko bloga, o dėl aplinkinių kalbą mažiausiai reiktų sukti galvą. Geriau apie save ir savo vaikus pagalvokit. Universitetas irgi nėra priešas - pasiderin ir susiderint tikrai įmanoma. Pirmiausia jums reikia nusiraminti ir lengvai nešioti savo mažulėlį. Parašysit diplominį, sėkmingai pabaigsit mokslus ir džiaugsitės dviem vaikučiais.
Aš su dviem pabaigiau magistrą - ir nieko. Buvau nusikėlus, visko girdėjau - išgyvenau Tai tikrai nėra pasaulio pabaiga
Man buvo panasiai... Pastojau pries pat antra kursa.
Romana visa parasiau... Nepyk...
aciu labai uz palaikyma
viskas įmanoma
Tikrai suderinti imanoma. Nelengva, bet ismoksti susimobilizuoti.
O del vyro 2 metus birzoje.... Gal kartele pasirinkimo per aukstai uzkele esat? Nekvalifikuotu darbu tikrai bunair normaliu zmoniu jiems tikrai visada reikia. Tai gal geriau bent koks darbas kai 2 vaikus islaikyti reikia nei jokio? QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 17, 10:00) Tikrai suderinti imanoma. Nelengva, bet ismoksti susimobilizuoti. O del vyro 2 metus birzoje.... Gal kartele pasirinkimo per aukstai uzkele esat? Nekvalifikuotu darbu tikrai bunair normaliu zmoniu jiems tikrai visada reikia. Tai gal geriau bent koks darbas kai 2 vaikus islaikyti reikia nei jokio? vyras leks i norvegija padirbeti. na aciu uz palaikyma,na ryzuosi mokytis ir nescia ir pagimdzius,
Svarbiausia didelis noras ir pagalba iš artimūjų, tuomet manau viskas įveikiama
Esu cia naujoke, sveikutes;) vat pasigyrsiu, irgi esu nescia, nezinau dar kiek, gal iki menesio tiktai:) ir va laukia dienes studijos paskutinis trecias kursas, labai pergyvenu ir nerimauju nes visgi gimdyciau apie geguze kazkur, diplominis, egzaminai, vajej..bet manau viskas iveikiama...
QUOTE(Gabrija @ 2011 07 09, 19:07) Tiesiog, esme ta, kad jei tikrai nori mokytis, jau nestumas tikrai nepamaisys... O aplinkiniu nuomones... tegu ir skraido aplink tave... Aš pati nuo pavasario planuoju neštumą, nors mokausi dieniniame skyriuje, auginu keturmetę dukrą, bet manau, kad viską suspėti įmanoma jei tik labai norisi. QUOTE(Sky Cloud @ 2011 08 27, 19:42) Svarbiausia didelis *noras ir *pagalba iš artimūjų, tuomet manau viskas įveikiama *noro yra *artiemuju aplink nerasta,studijos padetos i sali turiu 3.3dukra ir mazgiuka,kuriam rugsejo 1 bus metukai.prie to viso dar ir darbas 8-5 penkias dienas. isvados,jei tureciau artimuju tikrai mokyciausi.
Viskas įmanoma.
Mano 5m dukrytei diagnozuota š.m. rugsėjo mėn leukemija. Guliu su ja Vilniuj, Santariškėse, o dar "ant dienų " gimdysiu. Mokausi 4 kurse, dieniniam. Kad spėčiau visur, atsikėliau egzus ir išsilaikiau prieš 2 sav. Sukuos kaip išeina. O mesti viską - lengviausia. QUOTE(doovilijaa @ 2011 10 24, 04:57) Viskas įmanoma. Mano 5m dukrytei diagnozuota š.m. rugsėjo mėn leukemija. Guliu su ja Vilniuj, Santariškėse, o dar "ant dienų " gimdysiu. Mokausi 4 kurse, dieniniam. Kad spėčiau visur, atsikėliau egzus ir išsilaikiau prieš 2 sav. Sukuos kaip išeina. O mesti viską - lengviausia. as manau, kad sudetingaisuia, bet zinoma svarbiausia islaikyti saltus nervus ir bukai siekti savo tikslu QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 24, 05:35) as manau, kad sudetingaisuia, bet zinoma svarbiausia islaikyti saltus nervus ir bukai siekti savo tikslu Ir be vaikų ir neturėdami kažkokių tai problemų kaikurie nesugeba nieko baigti, nieko pasiekti. Tiesiog kyla klausimas, ko sieki ir nori iš gyvenimo. Tada reikia valios, ryžto ir pastangų tai įgyvendinti. Negaliu pasakyt, kad siekiu bukai ir šaltais nervais. Visko būna. Dėl aplinkos palaikymo - esu išlepinta palaikymu, nes daug kas mane laiko pavyzdžiu. Tačiau, taip buvo ne iš pradžių. Tik kai aplinkiniai pamatė rezultatus. Kai kas ir smerkia. Nesupranta ko aš čia draskaus. O man tai neįdomu |