~♥TikTaiTaip♥~
2011 07 09, 08:17
REGITRAPatikrinimo klausimai prieš praktinį egzaminą RegitrojPraktikos egzamino vertinimo aprašasPraktikos egzamino vertinimo aprašo 1 priedasPraktikos egzamino vertinimo apršao 2 priedasPARKAVIMASSTATMENAS:  1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu 2) susuki vairą į kairę iki galo 3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio 4) susuki vairą į dešinę iki galo 5) jungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal žiūrėdama į veidrodėlį (patogiau į kairį, bet iš pradžių kol įsukinėji, tai ir į dešinį pasižiūrėk, ar nekliudai gairelių) važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygegriečiai linijoms 6) ištiesini ratus (kad ištiesintum, reikia vairą atsukt atgal 1,5 karto) 7) važiuoji atgal iki galinės linijos ĮSTRIŽAS:  1) važiuoji, kol antra gairelė atsiduria mažo langelio vidury 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms 4) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos, žiūrėdama į dešinį veidrodėlį LYGIAGRETUS:  1) važiuoji, kol pirma gairelė atsiduria mažo langelio vidury 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą 4) važiuoji atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele 5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui) T FORMA:  1) važiuoji truputį dešiniau, kol per dešinį veidrodėlį pamatai linijos užapvalinimą 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę ir važiuoji atgal, iš pradžių žiūrėdama į dešinį, po to į kairį veidrodėlius, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms 4) įsidėmi dešinio veidrodėlio padėtį su linija Šito žingsniuko reikia tam, kad žinotumum, kada susukinėt vairą išvažiuojant iš T formos. Tik dar priklauso, į kurią pusę liepia išvažiuot. Kaune liepia į dešinę. Gal visu taip, nežinau, bet paveiksliuke parodyta į kairę. Jeigu į kairę, tai tada reikia įsidėmėt iš kitos pusės. 5) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos Visoms sėkmės!  ir
arville
2011 07 09, 09:26
LAUKSIU ATSAKIMO
Meškuolė
2011 07 09, 09:39
QUOTE(arville @ 2011 07 09, 09:20) as irgi vakar neislaikiau, is aiksteles isvaziavau, nors ir gesau estakadoi praleido, bet tik isvaziavom is regitros, kazkiek pavaziavom neapsiziurejau, kakaip vienu zodziu per lietai vaziavau sake stabdai eisma, bet nenusimenu labai, dar pavazinesiu truputi ir 2 karta turiu butinai islaikyti  tik va ilgai laukti, net 2 diena yra vietos, bet kai nueinu i saita regitros neleidzia net i ten ieit, tai klausimelis, man reikia vistiek ten eiti, ar yra koks kitas tinklapis gal? telefonu dar jie leidžia registruotis, jeigu to klausi
Kazin kaip zanai ir tam vaikinukui sekasi?
Scelerum.
2011 07 09, 11:30
QUOTE(Meškuolė @ 2011 07 09, 08:49) Na ką, mergikės, išlaikiau Aaa, kai fainiai! Sveikinu  Smagu dabar ir atsikvėpti gali ramiai, dabar jaučiu tikrai darysi pertrauką nuo visko ir net bus keista, kad viskas praėjo  Gal net ir tau teises per vieną dieną pagamins ir lėksi į miestą be pertraukos Čia jau ir yra pasąmonės veikimas, kai mąstai, nori ir sieki viskas tampa pasiekiama  Pati kiekvieną dieną galvodavau taip ir pasisekė, neskaitant trupučio žioplinėjimo per vairavimą
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 09, 12:30) Čia jau ir yra pasąmonės veikimas, kai mąstai, nori ir sieki viskas tampa pasiekiama  Masčiau,bet matyt per mažai,kad du sykius iš aikštelės neišvažiuoju.
Scelerum.
2011 07 09, 11:45
QUOTE(adžani @ 2011 07 09, 11:40) Masčiau,bet matyt per mažai,kad du sykius iš aikštelės neišvažiuoju.  Matyt dar nepakankamai pasitiki savimi, nuo dabar pasidaryk lapuką ir užsirašyk, kaip Meškuolė sakė  užsiklijuok kur gerai matomoje vietoje ir primink sau tai Gal tiesiog dar nepasitiki savo jėgom, baiminiesi visko, dreba kojos, rankos
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 09, 12:45) Matyt dar nepakankamai pasitiki savimi, nuo dabar pasidaryk lapuką ir užsirašyk, kaip Meškuolė sakė  užsiklijuok kur gerai matomoje vietoje ir primink sau tai Gal tiesiog dar nepasitiki savo jėgom, baiminiesi visko, dreba kojos, rankos Matyt tas ir yra.
Leveret
2011 07 09, 13:08
Labas Aš irgi užsiregistravau į kursus. Antradienį eisiu pirmą kartą. Baisiai laukiu  Manau, dabar dažniau čia užklysiu
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 09, 14:08) Labas Aš irgi užsiregistravau į kursus. Antradienį eisiu pirmą kartą. Baisiai laukiu  Manau, dabar dažniau čia užklysiu  Labas,tai va del ko cia visa laika kabejai.  Gerai,kad uzsirasei.
QUOTE(adžani @ 2011 07 09, 11:08) Kazin kaip zanai ir tam vaikinukui sekasi?  Neislaikiau,eilini syki is aiksteles neisvaziuoju.Gavau statmena ivaziavau be pasitaisymu,ziuriu kad ratas nuo lijos gala yra tarpas,nu galvoju vel bus subine virs linijos,pavaziavau i prieky,bet be reikalo,ir palikau tarpa,nes masinos galas nukirstas,neislenda. Sake man aikstele uzkeikta.O ryte su mb vaziavom,visur ivaziavau gerai,vyras sake snd isvaziuosi tikrai,nu bet kas cia,kaip nesiseka Meskuole-sveikinu
QUOTE(zzana @ 2011 07 09, 14:31) Neislaikiau,eilini syki is aiksteles neisvaziuoju.Gavau statmena ivaziavau be pasitaisymu,ziuriu kad ratas nuo lijos gala yra tarpas,nu galvoju vel bus subine virs linijos,pavaziavau i prieky,bet be reikalo,ir palikau tarpa,nes masinos galas nukirstas,neislenda. As ta pati sakiau sau,nesusimink kazkada baigsis mums tas kosmaras.  As va antradieni eisiu.Nelabai supratau tavo klaidos,per toli nuo galo pastatei?Pas ka pakliuvai?
QUOTE(adžani @ 2011 07 09, 13:35) As ta pati sakiau sau,nesusimink kazkada baigsis mums tas kosmaras.  As va antradieni eisiu.Nelabai supratau tavo klaidos,per toli nuo galo pastatei?Pas ka pakliuvai?  Nu buvo gerai,o paskuj galvojau kad subine masinos bus virs linijos,pavaziavau i prieky ir liko tarpas didesnis.Pas kiaune
QUOTE(zzana @ 2011 07 09, 14:37) Nu buvo gerai,o paskuj galvojau kad subine masinos bus virs linijos,pavaziavau i prieky ir liko tarpas didesnis.Pas kiaune Nenusimink,gyvenimas tuo nesibaige,matai ir man ne kazkas, viena karta visai nieko kita karta visai prastai,na kita karta tai tikrai pasiseks,va mano drauge eis jau 5 karta irgi ta pati situacija kaip tavo,negalvok,kad tik tau taip nesiseka, kitiems irgi ne kazkas,mano du draugai kurie vairuoja nuo 16-os metu irgi tik is 4-o islaike. Imk.
QUOTE(adžani @ 2011 07 09, 13:42) Nenusimink,gyvenimas tuo nesibaige,matai ir man ne kazkas, viena karta visai nieko kita karta visai prastai,na kita karta tai tikrai pasiseks,va mano drauge eis jau 5 karta irgi ta pati situacija kaip tavo,negalvok,kad tik tau taip nesiseka, kitiems irgi ne kazkas,mano du draugai kurie vairuoja nuo 16-os metu irgi tik is 4-o islaike. Imk.  Bet jau kaip atsibodo,snd gavai 12 diena?gal mano jei snd
QUOTE(zzana @ 2011 07 09, 14:45) Bet jau kaip atsibodo,snd gavai 12 diena?gal mano jei snd Ne,ne siandien vakar gavau.
Leveret
2011 07 09, 13:57
QUOTE(adžani @ 2011 07 09, 14:19) Labas,tai va del ko cia visa laika kabejai.  Gerai,kad uzsirasei.  Aha  Bet dabar kai prisiskaičiau čia pas jus visko, visai netrykštu noru į aikštelę važiuot
Scelerum.
2011 07 09, 14:05
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 09, 13:57) Aha  Bet dabar kai prisiskaičiau čia pas jus visko, visai netrykštu noru į aikštelę važiuot  Nėr taip baisu, tiesiog reikia atidirbti aikštelę Mokysies iki totalaus užknisimo, bet kai išlaikysi, suprasi, kad buvo verta
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 09, 15:05) Nėr taip baisu, tiesiog reikia atidirbti aikštelę Mokysies iki totalaus užknisimo, bet kai išlaikysi, suprasi, kad buvo verta  As ryt bandysiu dirbt,kol teciui neuzknis,  bet musu masinos didumas nezinau kaip man su ja reiks,gerai,kad esu priprastus prie ilgos astros.
wicked1
2011 07 09, 14:15
QUOTE(adžani @ 2011 07 09, 11:08) Kazin kaip zanai ir tam vaikinukui sekasi?  Išlaikiau  Sakė, kad kitą savaitę jau turėtų būt pagamintos teisės.
Scelerum.
2011 07 09, 14:19
QUOTE(wicked1 @ 2011 07 09, 14:15) Išlaikiau  Sakė, kad kitą savaitę jau turėtų būt pagamintos teisės. Tai jau šiandien be prikolų? Sveikinu, man irgi sakė, kad po savaitės, bet gali pasitikrinti ir anksčiau, man per vieną dieną pagamino. Žiūrėk, kad saugiai vairuotum ir nevaidintum kelių erelį
QUOTE(wicked1 @ 2011 07 09, 15:15) Išlaikiau  Sakė, kad kitą savaitę jau turėtų būt pagamintos teisės. Sveikinu,reikia ir man būti tokiai pasitikinčiai.
wicked1
2011 07 09, 14:28
Išpradžių, šiektiek baisu buvo, kai išėjo taspat egzaminuotojas kviesti egzaminuojamojo. Ačiū Dievui, kad pakvietė ne mane. Šį kartą kažkokį normalesnį gavau, bent jau ne toks surūgelis, tačiau vėlgi - nelabai kalbus. Tikriausiai, toks jau tas jų darbas. Važiavau su Golf VI. Neikarto nebuvau važiavęs būtent tokia mašina. Akseleratoriaus pedalas toks įdomus, bet galima apsiprasti, bet jau sankada.. Visiškai negalėjau pagaut. Ir šį kartą aikštelėje kojos labai drebėjo, kadangi atleisdamas sankabą negalėjau įsiremt kulnu į grindis. Tikrai, vienu momentu, buvau pradėjęs panikuot, kad galiu ir aikštelėje susimaut. Bet ne. Viskas gerai pavyko iš pirmo karto, be jokių pasitaisymų. Klausė paskui, kur ieškoti informacijos apie rekomenduojamą padangų slėgį ir patraukėm į miestą. Labai ilgas maršrutas papuolė. Kas Vilniuje laiko - žinos: pravažiavau Žarijų gatve, paskui Kirtimuose važinėjau, tada link Ž. Panerių, apsisukau ten ant tilto, ta tiesiąja link Maximos ir jau galvojau, kad suksimės ir į Regitrą.. Nė velnio. Link Gariūnų, ten apsisukau. Na tuomet jau tikrai galvojau, kad į Regitrą važiuosim. Dar sykį - nė velnio. Važiavom dar prie Maximos ratuką apsukom ir tada jau tais remontuojamais keliais link Regitros. Prisiparkavau, 'viskas gerai, tik posūkio ten neparodei, su pavarom dar ten..' ir lipa iš automobilio. Dar kažko klausti norėjau, dėl kitų klaidų, tai sakė eit mokėt už pažymėjimą ir tiek  Taigi, su Regitra baigta. Dabar jau teks mokytis važiuoti realiomis sąlygomis. Kelių ereliu būti nesiruošiu, man jau geriau ramiai ir atsipalaidavus važinėt
Scelerum.
2011 07 09, 14:55
QUOTE(wicked1 @ 2011 07 09, 14:28) Taigi, su Regitra baigta. Dabar jau teks mokytis važiuoti realiomis sąlygomis. Kelių ereliu būti nesiruošiu, man jau geriau ramiai ir atsipalaidavus važinėt  Savo mašiną turi jau? Man tai Vilnius kažkoks baisus miestas, turiu omeny, važiavimu. Visi lekia, visaip manevruoja, gatvės kažkaip visaip persipynusios, pavojingas miestas man pasirodė, kuriam lengva pasiklysti
~♥TikTaiTaip♥~
2011 07 09, 14:57
wicked1
2011 07 09, 15:05
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 09, 14:55) Savo mašiną turi jau? Man tai Vilnius kažkoks baisus miestas, turiu omeny, važiavimu. Visi lekia, visaip manevruoja, gatvės kažkaip visaip persipynusios, pavojingas miestas man pasirodė, kuriam lengva pasiklysti  Nea, savo auto dar neturiu, bet nesiruošiu labai ilgai tempti su tuo. Jau ir dabar šiektiek žiūrinėjausi, noriu įsigyti, kuo greičiau. Nes tikrai juk ne tam teises laikiausi, kad padėti į stalčių jas
Leveret
2011 07 09, 15:38
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 09, 15:05) Nėr taip baisu, tiesiog reikia atidirbti aikštelę Mokysies iki totalaus užknisimo, bet kai išlaikysi, suprasi, kad buvo verta  Jau dabar suprantu, kad verta, nes vairuot baisiai noriu  O ir susisiekimas taps daug lengvesnis
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 09, 16:38) Jau dabar suprantu, kad verta, nes vairuot baisiai noriu  O ir susisiekimas taps daug lengvesnis  Tau tai is vis teises reikalingos vien del to,kad nuosavam name gyveni.
Leveret
2011 07 09, 15:50
QUOTE(adžani @ 2011 07 09, 16:40) Tau tai is vis teises reikalingos vien del to,kad nuosavam name gyveni.  Iš tikro, tai dėl to daugiausiai ir laikausi taip anksti. Nuo namų iki centro reikia važiuot ~25min ir dar su persėdimais. Vakarais grįšt problema. O ir visa mano veikla - mokykla, būreliai, draugai - mieste.
B.r.i.u.n.e.t.e
2011 07 09, 19:02
Sveikos, planuoju artimiausiu metu prisijungti prie jusu. Bet vis neisrenku vairavimo mokyklos Gal vilnietes parekomenduotu kokia (arba atvirksciai pasakytu i kokia neverta eiti)? Kadangi su teorija problemu neturetu buti, man svarbiausia, kad butu geri instruktoriai ir tvarkingos masinos Jau beveik galutinai buvau apsisprendusi eiti i Draiveri, bet vakar isgirdau kelias neigiamas pastabas apie sios mokyklos instruktorius. Tai dabar vel metausi ir nezinau ka rinktis  Dar domina VRC filialas esantis Seskineje
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 09, 20:02) Sveikos, planuoju artimiausiu metu prisijungti prie jusu. O tu kartais jau anksčiau į kursus nėjai?
meile_G
2011 07 09, 19:24
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 09, 20:02) Sveikos, planuoju artimiausiu metu prisijungti prie jusu. Bet vis neisrenku vairavimo mokyklos Gal vilnietes parekomenduotu kokia (arba atvirksciai pasakytu i kokia neverta eiti)? Kadangi su teorija problemu neturetu buti, man svarbiausia, kad butu geri instruktoriai ir tvarkingos masinos Ar zinai PYYP mokykla? (FB) Draugam rekomenduoju. Instruktoriai daugiau nei geri ir visa kita rupestingai. Del Dorkano, as kai domejausi ir pati ieskojau, tai man netiko tai, kad nera galima, kad turetum pamoku tiek, kiek nori per savaite. Jie duoda 1-2, nes neva turi dalintis su kitais. Nezinau del ju instruktoriu, bet, manau, jie stengesi pradzioje, o dabar gal konvejeris. Gal ir klystu. Kurios mokyklos nesirinkti, geriau nekomentuosiu... Parasyk, ka issirinksi Papildyta:QUOTE(wicked1 @ 2011 07 09, 16:05) Nea, savo auto dar neturiu, bet nesiruošiu labai ilgai tempti su tuo. Jau ir dabar šiektiek žiūrinėjausi, noriu įsigyti, kuo greičiau. Nes tikrai juk ne tam teises laikiausi, kad padėti į stalčių jas  Gerai vaikinam.... saltais nervais. Atejo, neislaike, zinojo, kad rytoj islaikys ir islaike. Isimyleti galima. Juokauju
Kliamka
2011 07 09, 19:25
QUOTE(wicked1 @ 2011 07 09, 15:28) Važiavau su Golf VI. Neikarto nebuvau važiavęs būtent tokia mašina. Akseleratoriaus pedalas toks įdomus, bet galima apsiprasti, bet jau sankada.. Visiškai negalėjau pagaut. Ir šį kartą aikštelėje kojos labai drebėjo, kadangi atleisdamas sankabą negalėjau įsiremt kulnu į grindis. Nesuprantu ką jūs ten įdomaus randat tuose pedaluose.  Ir kam sankabą gaudyt, negi ne dyzeliu varoma (ir Meškuolės nesupratau kodėl geso, gal per greit paleidot sankaba, nes golfo sankaba lb mėgsta lėtumą)? O kairės kojos negalima į grindis remti. Kai mokiausi, buvo viena iš taisyklių, kad negalima. Nes užgesi, sankaba ilga. Insruktorius vis klausdavo 'ar kulnas ne ant žemės?'.  Sveikinu išlaikius. Ir Meškuolei
QUOTE(meile_G @ 2011 07 09, 20:24) Gerai vaikinam.... saltais nervais. Atejo, neislaike, zinojo, kad rytoj islaikys ir islaike. Isimyleti galima. Juokauju  Kad mums taip.
B.r.i.u.n.e.t.e
2011 07 09, 19:30
QUOTE(adžani @ 2011 07 09, 20:20) O tu kartais jau anksčiau į kursus nėjai?  Tikrai taip  QUOTE(meile_G @ 2011 07 09, 20:24) Ar zinai PYYP mokykla? (FB) Draugam rekomenduoju. Instruktoriai daugiau nei geri ir visa kita rupestingai. Del Dorkano, as kai domejausi ir pati ieskojau, tai man netiko tai, kad nera galima, kad turetum pamoku tiek, kiek nori per savaite. Jie duoda 1-2, nes neva turi dalintis su kitais. Nezinau del ju instruktoriu, bet, manau, jie stengesi pradzioje, o dabar gal konvejeris. Gal ir klystu. Kurios mokyklos nesirinkti, geriau nekomentuosiu... Parasyk, ka issirinksi  Susimaisiau, turejau omeny ne Dorkana, o Draiveri. Apie Dorkana girdejau ir nelabai kokiu atsiliepimu, tai ja atmeciau Pyyp vairavimo mokyklos vieta labai netinkama, tad ja irgi atmeciau O kodel nenori issakyti neigiamos nuomones apie tam tikras/a mokyklas/a, man labai praverstu
B.r.i.u.n.e.t.e
2011 07 09, 20:29
Dabar mastau apie VRC
meile_G
2011 07 09, 20:50
QUOTE(adžani @ 2011 07 09, 20:26) Kad mums taip.  Adzani, net nezinau, ka pasakyti.  Reikia tiketis QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 09, 20:30) Tikrai taip  Susimaisiau, turejau omeny ne Dorkana, o Draiveri. Apie Dorkana girdejau ir nelabai kokiu atsiliepimu, tai ja atmeciau Pyyp vairavimo mokyklos vieta labai netinkama, tad ja irgi atmeciau O kodel nenori issakyti neigiamos nuomones apie tam tikras/a mokyklas/a, man labai praverstu  O kur Draiverio instruktoriai susitikimus skiria? Tie susitikimai buna nebutinai ten, kur mokykla. Pvz., PYYP vienas instruktorius prie Lietuvos kino teatro, kitas Kalvariju g., prie buvusio berods Tevynes kino teatro. Apie tai, kur pries tai mokiausi jau buvau rasius, blogi atsiminimai. Greiciausiai neissirinksi tu tos mokyklos. Buvau pasirinkus, nes arti namu... Paziurek dar cia, sarasas: Mokyklu reitingai
B.r.i.u.n.e.t.e
2011 07 09, 22:22
QUOTE(meile_G @ 2011 07 09, 21:50) O kur Draiverio instruktoriai susitikimus skiria? Tie susitikimai buna nebutinai ten, kur mokykla. Pvz., PYYP vienas instruktorius prie Lietuvos kino teatro, kitas Kalvariju g., prie buvusio berods Tevynes kino teatro. Apie tai, kur pries tai mokiausi jau buvau rasius, blogi atsiminimai. Greiciausiai neissirinksi tu tos mokyklos. Buvau pasirinkus, nes arti namu... Paziurek dar cia, sarasas: Mokyklu reitingaiKiek domejausi praktikai reikia ateiti prie Draiverio filialo, i kita vieta instruktoriai nenori vaziuoti. O su kokiu instruktorium PYYP mokykloje vazineji (Dmitrijum ar Laurynu)?  Ir ar galima pasirinkti instruktoriu pas kuri noretum vairuot, nes man Lietuvos kino teatras visiskai netinka (viesuoju maziausiai valanda uztruksiu vaziuodama), Kalvariju g. kur kas geriau
Shalimar
2011 07 10, 07:57
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 09, 20:02) Sveikos, planuoju artimiausiu metu prisijungti prie jusu. Bet vis neisrenku vairavimo mokyklos Dorkana kiti vadina konvejeriu, as i ji norejau, bet dziaugiuosi, kad persigalvojau. Dabar einu i Autoklase, man ji geriausia  Ir administracija, ir instruktorius, ir nuosava aikstele turi Sveikinu islaikiusius  O del neislaikymo, tai mano instruktorius sako, yra tik dvi priezastys kodel nepasiseka - arba nepasiruoses, arba blogas psichologinis nusiteikimas, reikia atsirinkti kas ne taip ir tada bandyti taisytis
meile_G
2011 07 10, 08:37
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 09, 23:22) O su kokiu instruktorium PYYP mokykloje vazineji (Dmitrijum ar Laurynu)?  Ir ar galima pasirinkti instruktoriu pas kuri noretum vairuot, nes man Lietuvos kino teatras visiskai netinka (viesuoju maziausiai valanda uztruksiu vaziuodama), Kalvariju g. kur kas geriau Taip, galima pasirinkti. As pagal tai ir rinkausi, kuris nuo kur susitikimus skiria. Pradzioje norejau pas Dmitriju, bet man netiko Kalvariju g. Tai vazineju su Laurynu nuo Lietuvos kino teatro. Patinka. O tu teorija jau issilaikius?
B.r.i.u.n.e.t.e
2011 07 10, 08:41
QUOTE(meile_G @ 2011 07 10, 09:37) Taip, galima pasirinkti. As pagal tai ir rinkausi, kuris nuo kur susitikimus skiria. Pradzioje norejau pas Dmitriju, bet man netiko Kalvariju g. Tai vazineju su Laurynu nuo Lietuvos kino teatro. Patinka. O tu teorija jau issilaikius? Teorija jau issilaikiusi, bet laikysiu dar karta, nes pas mane galioja iki rugsejo 1 d., tad galiu nespeti iki to laiko issilaikyt vairavimo (galbut jei labai megciau vairavima, tai islaikyciau ir greiciau, bet vairuoti man nepatinka, tiesiog jau labai reikia tu teisiu). Apie Lauryna prisiskaiciau labai daug teigiamu atsiliepimu, bet apie Dmitriju radau labai mazai ir ne tik teigiamu Ir kodel ta vairavimo mokykla taip toli
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 10, 09:41) Teorija jau issilaikiusi, bet laikysiu dar karta, nes pas mane galioja iki rugsejo 1 d., tad galiu nespeti iki to laiko issilaikyt vairavimo (galbut jei labai megciau vairavima, tai islaikyciau ir greiciau, bet vairuoti man nepatinka, tiesiog jau labai reikia tu teisiu). Apie Lauryna prisiskaiciau labai daug teigiamu atsiliepimu, bet apie Dmitriju radau labai mazai ir ne tik teigiamu Ir kodel ta vairavimo mokykla taip toli  Man tai patinka labai vairavimas.
B.r.i.u.n.e.t.e
2011 07 10, 09:28
QUOTE(adžani @ 2011 07 10, 10:26) Man tai patinka labai vairavimas.  O man teorija labai patinka, ir viska suprantu ir lengvai mokytis. O vat su praktika kitaip - atrodo gaunasi, labai negrybauju, bet nepatinka, tik ir galvoju kada greiciau ta pamoka baigsis, uztat matyt iki siol esu be teisiu
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 10, 10:28) O man teorija labai patinka, ir viska suprantu ir lengvai mokytis. O vat su praktika kitaip - atrodo gaunasi, labai negrybauju, bet nepatinka, tik ir galvoju kada greiciau ta pamoka baigsis, uztat matyt iki siol esu be teisiu  Man teorija nesisekdavo,  vairavimas pusėtinai,aš va jau tuoj eisiu trečią kartą laikyt praktiką. Papildyta:QUOTE(Shalimar @ 2011 07 10, 08:57) O del neislaikymo, tai mano instruktorius sako, yra tik dvi priezastys kodel nepasiseka - arba nepasiruoses, arba blogas psichologinis nusiteikimas, reikia atsirinkti kas ne taip ir tada bandyti taisytis  Taip ir yra,dabar visai kitaip elgsiuos per egzą nei iki šiol.
B.r.i.u.n.e.t.e
2011 07 10, 10:51
QUOTE(adžani @ 2011 07 10, 10:35) Man teorija nesisekdavo,  vairavimas pusėtinai,aš va jau tuoj eisiu trečią kartą laikyt praktiką.  O kada pradejai vairavimo kursus lankyt? As noreciau kuo greiciau visa si rupesti pabaigt, iki spalio, nes veliau nelabai bus laiko mokytis Tavo subjektyvia nuomone neislaikei du kartus del to, kad igudziu truksta ar tiesiog baime daro savo?
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 10, 11:51) O kada pradejai vairavimo kursus lankyt? As noreciau kuo greiciau visa si rupesti pabaigt, iki spalio, nes veliau nelabai bus laiko mokytis Tavo subjektyvia nuomone neislaikei du kartus del to, kad igudziu truksta ar tiesiog baime daro savo? Kovo pabaigoj pradėjau lankyti,neišlaikau man atrodo todėl,kad per daug bijau,nes vairuoju pakankamai gerai.
Sveikos,ką reikia daryti kai paspaudi posūkį pvz į kairę,o nusispaudžia į dešinę arba pradeda šokinėt?
QUOTE(adžani @ 2011 07 10, 10:54) Kovo pabaigoj pradėjau lankyti,neišlaikau man atrodo todėl,kad per daug bijau,nes vairuoju pakankamai gerai.  As irgi zinau kad vaziuoju neblogai,ir aikstelei viska atroda moku,su pirmu instruktorium tai paskutinius sykius tik pos yki apvaziuodavom aikstele ir varydavom i miesta,sake matau,kad mokat.Su antru irgi sake gerai.Vakar su vyru buvom aikstelei irgi visur ivaziavau gerai,nu bet egzamine kas dedas,kai nemokeciau,kai tiek sykiu neislaikau.Vakr net egzaminuotuojas sake,jums aikstele kaip uzkereta.
arville
2011 07 10, 17:24
QUOTE(meile_G @ 2011 07 10, 10:37) Taip, galima pasirinkti. As pagal tai ir rinkausi, kuris nuo kur susitikimus skiria. Pradzioje norejau pas Dmitriju, bet man netiko Kalvariju g. Tai vazineju su Laurynu nuo Lietuvos kino teatro. Patinka. O tu teorija jau issilaikius? as snd skambinau LAURINUI DEL PAPILDOMU PAMOKU,tai dideles eiles pas ji  , tai eisiu pas dDmitriju jis man pasiule , o siaip gal kas vazinejot su Dmitrijun kaip jis mokina, ar ramus, kas svarbiausia? MAN IR PRIE KALVARIJU ARCIAU, BEVEIK PRIE NAMU
Kliamka
2011 07 10, 17:55
QUOTE(adžani @ 2011 07 10, 16:28) Sveikos,ką reikia daryti kai paspaudi posūkį pvz į kairę,o nusispaudžia į dešinę arba pradeda šokinėt?   gal remontuoti posūkių svirtelę.  Perspausk i tą pusę į kurią reikia ir viskas.
|
|