Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kraujosrūvos ant šlaunų ir kitur...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Agurkiene
Sveikos, nėštukės,

Norėjau pasiteirauti, ar kam pasitaikė kraujosrūvų ant kūno nėštumo metu. Šiandieną pasitepiau kremu šlaunis, sėdynę, net šoko vos negavau: visas užpakalis kaip katino subraižytas, tokios kaip sutrūkinėjusios kraujagyslės ar kas... Sunku pasakyti, kaip seniams žmonėms būna... Siaubas, ką daryti? Ar dings ateityje? Gal yra kokių priemonių?
Papildyta:
Aš pagalvojau, o gal čia strijos taip atsiranda?
Hip
Turejai omenyje kapiliarus?
Man atrodo jos atsiranda nuo padidejusio kruvio raumenims,,,man atsirado nuo stovimo darbo,,,,nuo ko atsirado po krutine neisivaizduoju, gali but, kad liemenukas prispaudes buvo pastoviai,,,Kremukai visokie nelabai ir padeda, po nestumo ketinu pabandyti plastinius chirurgus, nes tikrai slaunys kaip pensininkes,,,su strijomis jie nieko bendro neturi, strijos atsiranda nes pati oda tempiasi, o kapiliarai -dalis kraugysliu,,,
Garbanelele
Manau, kad kapiliarai sutrūkinėjo. Mano krūtinė baisi yra, nors jau praėjo beveik. O to priežastis liemenėlė su lankeliais. Pakeičiau liemenėlę ir bėda kaip ir praeina. Jei matai, kad kojose trūkinėja kapiliarai, tepk ir masažuok atsargiai. Man venos lenda ir kapiliarai labai ryškėja, tai nusipirkau Ortopedijos technikoje kompresines kojines. Jei daugiau judu, kad ir namuose, jas užsidedu, kojos puikiai jaučiasi. Yra ir pėdkelnių kompresinių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.