Barshkuole
2010 12 23, 15:12
QUOTE(ledoksne @ 2010 12 04, 15:05) Lankiausi pas šią gydytoją kai buvau  apie charakterį nieko blogo negaliu pasakyti, reikiamus tyrimus darė, jų atsakymus galėjau sužinoti paskambinus gydytojai į mobilų. 20 savaitę gydytoja prirodė, kur nueiti ir geresniu echoskopu pasižiūrėti, kaip mano dukrytė vystosi, mat jokių genetinių tyrimų nesidariau. Gydytoja ekologiškų produktų šalininkė. Į visus klausimus atsakydavo, tikrai nei karto nemačiau jos blogos nuotaikos, tiesiog ji beveik visada rimta. BET. man labai neaugo svoris  metu. 36 savaitę buvo darytas echoskopas, rodė, kad dukrytės svoris turėtų būti ~2,8 kg...Po apsilankymo pas gydytoją sumažėjo pilve judesių, jie susilpnėjo. Buvo neramu, bet nieko nedariau, nes ir buvau skaičiusi ir iš gydytojos girdėjusi, kad tai normalu. O be reikalo, reikėjo kreiptis kur nors. Ji gimė 38 savaitę. Svoris buvo čiut virš 2 kg (kai echo prieš 10 dienų rodė 800g didesnį svorį), virkštelė ilga, plona ir daug kartų apsisukus apie kakliuką, kūnelį, dukrytę teko gaivinti... Ką kaltinu? nežinau. Gydytojos Povilaitienės kaltinti nesinori, visgi nėštumo metu jaučiausi prižiūrėta. Bet viduj kirba mintis, kad galėjo būti kitaip, kad turėjo pastebėti, tą virkštelę. Gal echoskopo aparatas prastas..nežinau. šaukštai po pietų, nežinia, kokios tokio gimimo pasekmės laukia mano dukrytės ateity, tikiuosi, kad jų nebus, arba bus labai menkos. Tiek prirašiau ir nežinau, ar verta skelbti šią žinutę, kaltų vistiek neatrasiu. Man iš to jokios naudos, na bet gal kitoms mamytėms pravers mano patirtis. Sveikų Jums lėliukų  Be jokios abejones, labai sirdi skauda, kaikazkas ne taip vyksta su mazu vaikeliu. Bet galiu pacituoti (pas ja abi dukreles gimdziau) gydytojos Povilaitienes zodzius - "buna dienu, kai per para sesi gimdymai ir kiekvienas lemiamas, tenka sprest ar vakumu traukt, ar cezari daryt... ir praktiskai kiekvienu atveju rizikuoji ir mama, ir vaiku ir po to vis tiek lieki kalta, kad gimdymas sklandziai nepraejo...." taip , kad nevisagaliai tie daktarai, kad ir kaip mes to noretume
ledoksne
2011 01 05, 17:05
QUOTE(Barshkuole @ 2010 12 23, 16:12) Be jokios abejones, labai sirdi skauda, kaikazkas ne taip vyksta su mazu vaikeliu. Bet galiu pacituoti (pas ja abi dukreles gimdziau) gydytojos Povilaitienes zodzius - "buna dienu, kai per para sesi gimdymai ir kiekvienas lemiamas, tenka sprest ar vakumu traukt, ar cezari daryt... ir praktiskai kiekvienu atveju rizikuoji ir mama, ir vaiku ir po to vis tiek lieki kalta, kad gimdymas sklandziai nepraejo...." taip , kad nevisagaliai tie daktarai, kad ir kaip mes to noretume Juk sakiau, kad nekaltinu gydytojos. Tiesiog kankina abejonės, dukrytė pas mane pilve nepriaugo svorio, badavo, o gimdymo metu dar ir duso  dabar kur pasisukam, pas kokius gydytojus apsilankom, ten problemos. Aišku, nebūtinai dėl visko virkštelė kalta, bet bijau ilgalaikių pasekmių. Be to, tas echoskopas su kuriuo gydytoja dirba - senas, pati taip sakė, o aš tada nepamąsčiau. Dabar galiu tik kitas įspėti.
Auksinė saulė
2011 01 06, 13:28
QUOTE(rLaura @ 2010 12 02, 09:51) net kyla mintis gal jos ten dvi yra, nes gero zmogaus ji is tolo neprimena
ir aš galėčiau taip sakyti, nes du kartu su ja susidūriau ir abu kartus ji buvo visai kitoks žmogus. Pirmąjį - pasipūtusi, arogantiška, negražiai kalbanti ir t.t. O antrąjį (jau po ligos) - linksma, užjaučianti, patarianti. Nežinau, gal ją mėnulio fazės veikia, nes nei vienu kartu su ja nesitariau ir nieko nedaviau
Svirple
2011 09 25, 14:50
Lankiausi pas šią gydytoją, manau mačiau ją visokią, kaip čia parašyta - ir griežtą ir "su nuotaika", ir linksmą, bet galų gale turiu pasakyti, kad ji puikiai atliko savo darbą ir dar daugiau... Tikrai buvo labai palaikanti ir padėjo, kai labiausiai man to reikėjo. Tikrai labai džiaugiuosi, kad pas ją lankiausi. Galbūt ji netiktų grynosioms natūralistėms, visoms kitoms tikrai rekomenduoju.
Patys geriausi atsiliepimai apie sia gydytoja is mano puses. Superine savo srities meistre  Jei tektu dar karta gimdyti rinkciausi tik ja. Jos ramybe, uztikrintumas ka daro, palaikymas kada reikia, prieziura po gimdymo. Pranoko visus lukescius.  esu labai dekinga sitai gydytojai, nes buvo daugybe sveikatos problemu. Jos deka dabar su mazyle esame sveikos ir jauciames gerai
Mystic Sahara
2012 03 25, 02:48
Parasysiu ir as... Gimdziau pas sia gydytoja 2006, atvaziavau nesitarusi, ispuole jos pamaina. Buvom pasiruose vokeli. Zodziu, kai dabar galiu palyginti savo pirma ir antra gimdymus, tai kraupu pasidaro, kaip mano pirmoji dukryte atejo i pasauli... Nezinau, as tikrai nesiulau su ja tartis, arogantiska, nesiskaitanti su zmogum ir aplinkiniais (tiek su manimi, tiek su vyru, tiek su kitu personalu), nenulaikanti liezuvio, nemandagi... na zodziu galeciau vardinti ir vardinti! Vyrui liepe stoveti tik uz galvos, jokiu fotografiju - tik po visko (nors zinoma pasifotkinom kai jinai nemate, bet netiketai iejus jai i gimdykla, buvom apsaukti ir isvadinti negraziais zodziais), vyrui manes liesti neleido, stauge ant manes, kad kojas ne taip laikau, kaltino mane, kad vaiko tonai krenta... As buvau visiskai pasimetus, tai turejo buti dziaugsminga diena - visgi dukryte ateina i pasauli... Po visko ateme vaika, pasake, kad atiduos tik kita ryta  Buvau begalo nuliudusi, visa nakti nemiegojau... Bet graziausia, kad kai po gimdymo mane viena be vaikucio nuveze i palata, as paprasiau, kad vyras gryztu atgal i gimdykla paimti mano gumyciu is plauku ir ka jus manot, po valandos laiko, mano maziuke vis dar viena gulejo gimdykloj... viena vienutele... vadinasi po valandos laiko, jos nesugebejo nuvezti i naujagimiu palata...  Ir dar, po visko net nebuvo atejusi pasiziureti manes, israsant nepatikrino net siules... Vokelio taip ir nedaviau!!!! Nemaciau reikalo! Vat antras gimdymas buvo pasaka, toks apie koki svajojau nesiodama pirmaja  Tiesa, gimdziau ne Lietuvoje. Tikiu, kad jus busimos mamytes, tikrai issirinksite miela zmogu, kad galetumete atsiminti si ivyki kaip svente!
angel007
2012 05 20, 19:20
Kai pirmą kartą susidūriau su šia gydytoja, tai atrodė, kad arogantiškesnės nebuvau mačiusi. O dar viena pacientė man sako- nebijokite, ji tik taip atrodo, ji labai faina iš tikro. Taigi šiandiena sutinku su šiuo pasakymu. Kai teko pas ją papulti dėl medicininių priežasčių - aš buvau 'sutvarkyta' ir manimi pasirūpinta žaibišku greičiu - tikrai tik jos dėka. Yra labai profesionali gydytoja. Kad dėl siuvimo tai žinokite, kad kitos gydytojos net nesiuva - kviečia tas kurios tai daro, taigi ką kalbėti pakliuvus pas tokią? O Povilaitienė ir pati operuoja kai prireikia. Yra tikrai kvalifikuota profesionalė ir jei jums nereikia cackų pacackų, kad su jumis gražiai šnekėtūsi, bet žmogus dirbtų savo darbą - tai siūlyčiau tik ją. O jei esate už konstruktyvią kalbą - visada gausite iš jos pilnut pilnučiausią infomaciją.
|
|