Musu maziukas buvo labai laukiamas,labai norimas

Pastojau labai greitai,nestumas nebuvo komplikuotas,savijauta irgi buvo patenkinama(neskaitant nestumo galo,kai jau per karscius maniau nukrisiu).Terminas liepos 6.As,aisku,tikrai nesitikejau kad va ant termino ir gimdysiu,maniau anksciau pasitaikys nes visgi vasara karsta maniau issauks anksciau gimdyma-kur tau!Ir stai liepos 6 4val ryto uzeina saremiai!(nors man jau menuo laiko pilva naktimis skaudedavo ,kaip per menesines),bet dabar skaudejo stipriai ir kas 3min,supratau kad viskas,maziukas ateina kaip ir skirta

nusiprausiu po dusu,pakeliu vyra,isgeriam kavos (negi nevalgius vaziuosiu

)ir 7.35 atvykstame i priimamaji.Nuveda i gimdykla,matuoja toniukus,ziuri saremius,o pasirodo ju nera! Viespatie galvoju toks skausmas o cia dar ne saremis,tai kas veliau bus

Tada keliauju pas gydytoja apziurai,atsisedu vos ne vos ant kedes,atsidarymas 7-8

nuleidzia vandenis(nekalbu apie skausma apziuros metu ).Su paklode klyne

keliauju pas vyra laukt jau rimtu saremiu ir ruostis gimdymui

Ir apie 10 ryto prasidejo toks "smagumas" kad neimanoma zodziais nusakyti,vietos nerandu is skausmo,dar kazkur kitoj gimdykloj klykia viena ne savu balsu(kas nepaguodzia ) Visad maniau kad atlaikysiu nerekus,kur tau ! nuo skausmo nei kalbet nei paeiti(,ka jau sakyti apie blaivu prota) ir Dievo saukiau ir mirti norejau,ir dejavau ir maldavau akuseres kad greiciau man padetu,o ji sako ir taip viskas greit vyksta,nebenorek . Daktaras sako kai noresi kakot sakyk,ir va guliu jauciu jau tuoj apsi....

rekiu kad jau noriu nebegaliu laikyt,ir ir sysiuko uzsimaniau tuo paciu,akusere sako gerai mes to laukem ir eina ruostis,o as vis rekiu kad nebegaliu

,liepe lipt is lovos stangintis,islaukt saremiu kol leliukas statysis i takus,Nuo skausmo akyse zalia o as i lova pasiremus,uz vyro viena ranka laikaus,uz bliudo kita(pykino lb )ir pagaliau gaunu leidima gultis,stumti-o cia sast nemoku normaliai

Bandziau,kvepavau ir mintyse vis galvojau kad tuoj tuoj matysiu angeliuka savo

Pagaliau islenda galvyte!dar dar keli stumimai ir pajuntu tik uzliejant siluma ir islendant kazka siltuti,padeda ant krutines,toks mazytis,grazus - ziurim su vyru nesitiki kad jis musu

Kai mane susiuvo,sutvarke,pagulde svaru maziuka salia,ir buvom palikti tryse gimdykloje pirmam susipazinimui-nuostabiausias jausmas pasaulyje

Stai tokia ta mano gimdymo istorijele

Labai dekoju akuserei (gaila uzstrigo vardas su pavarde;/ ,zinau kad netekejusi)ir gydytojui Jankauskui

tokios prieziuros linkeciau kiekvienai mamytei