Sveikos mamytės
Arijus man grazus. Kiti nelabai...
QUOTE(Star_blue @ 2011 07 13, 08:19) Sveikos mamytės
Markas.
siaip ne vienas
QUOTE(Star_blue @ 2011 07 13, 15:30) jei jums patinka vardas net nedvejokit, as niekieno neklausiau nors ir uosviai nenorejo kad butu kipras, jiems su kipsu asocijavosi ir sake bus vaikas velniukas, bet cia mano reikalas koki varda duoti vaikui, ir dabar visi priprato ir gerai, pazystam viena marka grazus berniukas, markizu vadinam
Markas
Markas - toks uzsienietiskas kazkoks, bet zavingas, asocijacijos i senoves roma...Markas Aurelijus juk buvo garsus karvedys, dar: Marco Polo garsus keliautojas. Taip kad pagalvojus sis vardas man kazkuo didingas.
Arijus - kazkada hitleris norejo isnaikint visus ir palikt tik ariju rase Kajus - man anksciau patiko, dabar ispopuliarejo per daug, Be to: "Ka jus veikiate, Kajau?", ''Ka jus, nereikejo, Kajau". Tajus - tiesiog nevykes vardas. gal geriau Majus? bet velgi tos gentys lenda pirmiausia i galva. Siai del vardo nereiketu klausinet, koks patinka toki dekit, nes iskritikuos bet koki...
O Markas lietuviskai nera Morkus?
Nė vienas negražus, bet jei labai reikėtų rinktis, tuomet gal Arijus ar Markas.
Aš rinkčiau Markus, kirtis ant r
QUOTE(tuticiukas @ 2011 07 13, 15:40) jei jums patinka vardas net nedvejokit, as niekieno neklausiau nors ir uosviai nenorejo kad butu kipras, jiems su kipsu asocijavosi ir sake bus vaikas velniukas, bet cia mano reikalas koki varda duoti vaikui, ir dabar visi priprato ir gerai, pazystam viena marka grazus berniukas, markizu vadinam Ačiū labai už palaikyma QUOTE(ggrass @ 2011 07 13, 17:00) Markas - toks uzsienietiskas kazkoks, bet zavingas, asocijacijos i senoves roma...Markas Aurelijus juk buvo garsus karvedys, dar: Marco Polo garsus keliautojas. Taip kad pagalvojus sis vardas man kazkuo didingas. Siai del vardo nereiketu klausinet, koks patinka toki dekit, nes iskritikuos bet koki... pritariu, as uz Marka bet butinai apgalvokit, kaip kiekvienas ju skambetu uzsieni, reiksmes vardu, nes paskui teveliai tik isvaziave gyvent i uzsieni susimasto, kad netikusi varda vaikui idejo
Nei vienas, bet jeigu reiktų rinktis iš šių - Markas
na Markas labai gražus vardas, o kiti tai visai ne
O man kaip tik Markas labai negražus, bet Kajus visai nieko
Man grazus Markas ir Kajus.
Markas tai trumpas, tvirtas, vyriskas, susijes su istorija, mano sunus Markas, kai ji pavadinau dar Lt buvo labai mazai vaiku tokiu vardu, o as tiesiog besilaukiant pamaziau parduotuveje kokiu 3metuku berniuka, jis toks zavus buvo nu nemoku pasakyt, patrauke demesi, mama ji pasauke Marku, tai ir as nusprendziau , kad maniskis bus Markas.Veliau isvykom i uzsieni gyvent tai tas vardas Kajus ir man labai grazus, tumpas , tvirtas vardas. Bet seip siulyciau ir neklausyt kas ka sako, nes labai juk skirtingi zmoniu skoniai ir neisrinksite tikrai tokio vardo , kad visiem patiktu net aplinkiniams.Svarbiausia , kad jum patiktu ir vaikui tiktu.Dar galite juk pasilikt visus varijantus, o kai gims mazylis, isvysite ji ir tada matysit iskart koks jam vardas tinka.Kai dukrai rinkau varda jau iriskart zinojau koki noriu, tik vyrui jis labai nepatiko, na taip ir liko, o kai gime ji , vyrui sakau nu ziurek negi ji ne Paulyte ir jis iskart sutiko su tuo vardu, nes atrode jog joks kitas net netinka. Taip kad klausykite savo sirdeles QUOTE(ggrass @ 2011 07 13, 16:43) nu gi tiesiog morka tada vadinkite vaikiuką kajus - nuvalkiotas kaip anksciau jolanta ar daiva. kaju dabar tiek daug, kad man atrodo - aplinkui vien tik kajai. ypac penkiamecių tarpe. markas - gražus, tačiau pasidomėčiau ar nebus kajaus variantas (populiarumo prasme)
As irgi prie tu mamyciu, kurios uz Marka
o man Markas - labai gražus vardas! Tik va vyrui nepatiko
Markas - gražus, vyriškas vardas
abu nekokie, bet markas pakenčiamesnis. skystaliukai iš -ajų ir -ijų man nepatinka
Abu man grazus
Markas gražus, vyriškas vardas.
QUOTE(Star_blue @ 2011 07 13, 05:19) Sveikos mamytės Arijus QUOTE(pinciuke @ 2011 07 18, 11:21) nu gi tiesiog morka tada vadinkite vaikiuką prieš rašant visada geriau pagalvoti ir pasidomėti, antraip gresia va taip nusišnekėti
Markas šiap ne taip pakenčiamas, o Kajus visiškas nesusipratimas
Markas neblogas
Mano sunus Markas, man tas vardelis tisiog istrigo galvoje
Kajus.
Mano sunelis Markas ir mes labai patenkinti siuo varduku,nes nei iskraipysi kazkaip stipriai ir kaip kazkas rase toks vyriskas vardas.....
nei vienas is ju
Pritariu, dabar pilna Kajų, tai kažkaip jau nuvalkiotas vardas pasidaręs, o Markas, na nežinau, bet nelabai
Arijus
Kajus negrazus
Kajus grazesnis
Kajus !
Tik Arijus
Markas man labai gražus vardas
Markas - pakenčiamas, Kajus - klaikuma, kaip ir visis skystaliukai -ajai, -ijai ir -ujai
Markas grazus vardas berniukui
jei turėsim berniuką, manau bus Markas
kai susipažinom su vyru, jis man pamelavo savo vardą ir prisistatė Marku. Vėliau prisipažino ir sakė, kad su šiuo vardu, jam labiau panos kibdavo |