Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ka manote apie vardus Markas ir Kajus?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Star_blue
Sveikos mamytės smile.gif norėčiau, kad padėtumėte man apsispresti koki varda duoti savo angeliukui? Neapsisprendziu tarp Markas, Kajus, Arijus ir Tajus:) Gal galėtumėte man padėti:)
Arvena
g.gif g.gif nu nei vienas, bet jei jau rinktis - tai gal Arijų.... O jūs čia LT gyvenat?
aggree
Arijus man grazus. Kiti nelabai...
Ašaka
QUOTE(Star_blue @ 2011 07 13, 08:19)
Sveikos mamytės smile.gif  norėčiau, kad padėtumėte man apsispresti koki varda duoti savo angeliukui? Neapsisprendziu tarp Markas, Kajus, Arijus ir Tajus:) Gal galėtumėte man padėti:)
*

schmoll.gif Asmeniškai - tik Markas dar pakenčiamas. Apie kitus du nerašysiu, bet Tajus iš vis atrodo nesusipratimas: lyg ir darinys iš moteriško vardo Taisija, nei nuo tajų genties (juokinga, kai lietuviuką pavadina Majum ar Tajum, tada kyla klausimas, kodėl nepavadinti Vokiečiu, Rusu ar Kinu?)
muminukas
Markas.
Zemaiciuke
siaip ne vienas schmoll.gif bet is bedos tai Markas arba Arijus 4u.gif
Star_blue
Dabar jau visiškai pasimečiau ir nebežinau..... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Arvena @ 2011 07 13, 10:48)
g.gif  g.gif nu nei vienas, bet jei jau rinktis - tai gal Arijų.... O jūs čia LT gyvenat?
*

Taip Lt gyvename 4u.gif
tuticiukas
QUOTE(Star_blue @ 2011 07 13, 15:30)
Dabar jau visiškai pasimečiau ir nebežinau..... g.gif
*

jei jums patinka vardas net nedvejokit, as niekieno neklausiau nors ir uosviai nenorejo kad butu kipras, jiems su kipsu asocijavosi ir sake bus vaikas velniukas, bet cia mano reikalas koki varda duoti vaikui, ir dabar visi priprato ir gerai,
pazystam viena marka grazus berniukas, markizu vadinam smile.gif
sena niekšė
Markas 4u.gif Arijus keisčiau į Aras wink.gif
ggrass
Markas - toks uzsienietiskas kazkoks, bet zavingas, asocijacijos i senoves roma...Markas Aurelijus juk buvo garsus karvedys, dar: Marco Polo garsus keliautojas. Taip kad pagalvojus sis vardas man kazkuo didingas.
Arijus - kazkada hitleris norejo isnaikint visus ir palikt tik ariju rase sad.gif
Kajus - man anksciau patiko, dabar ispopuliarejo per daug, Be to: "Ka jus veikiate, Kajau?", ''Ka jus, nereikejo, Kajau".
Tajus - tiesiog nevykes vardas. gal geriau Majus? bet velgi tos gentys lenda pirmiausia i galva.

Siai del vardo nereiketu klausinet, koks patinka toki dekit, nes iskritikuos bet koki...
Ruby Tuesday
O Markas lietuviskai nera Morkus? g.gif
ggrass
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 13, 16:37)
O Markas lietuviskai nera Morkus? g.gif
*

Morkus irgi grazu
Nireglina
Nė vienas negražus, bet jei labai reikėtų rinktis, tuomet gal Arijus ar Markas.
Onomotopėja
Aš rinkčiau Markus, kirtis ant r smile.gif
Star_blue
QUOTE(tuticiukas @ 2011 07 13, 15:40)
jei jums patinka vardas net nedvejokit, as niekieno neklausiau nors ir uosviai nenorejo kad butu kipras, jiems su kipsu asocijavosi ir sake bus vaikas velniukas, bet cia mano reikalas koki varda duoti vaikui, ir dabar visi priprato ir gerai,
pazystam viena marka grazus berniukas, markizu vadinam  smile.gif
*

Ačiū labai už palaikyma 4u.gif
Ūla
QUOTE(ggrass @ 2011 07 13, 15:43)
Morkus irgi grazu
*

Šitas geriausias variantas.
Iš pateiktų - Markas.
NeXt NeXt
QUOTE(ggrass @ 2011 07 13, 17:00)
Markas - toks uzsienietiskas kazkoks, bet zavingas, asocijacijos i senoves roma...Markas Aurelijus juk buvo garsus karvedys, dar: Marco Polo garsus keliautojas. Taip kad pagalvojus sis vardas man kazkuo didingas.

Siai del vardo nereiketu klausinet, koks patinka toki dekit, nes iskritikuos bet koki...
*

pritariu, as uz Marka 4u.gif jis toks tarptautinis vardukas 4u.gif

bet butinai apgalvokit, kaip kiekvienas ju skambetu uzsieni, reiksmes vardu, nes paskui teveliai tik isvaziave gyvent i uzsieni susimasto, kad netikusi varda vaikui idejo doh.gif

sena niekšė
QUOTE(NeXt NeXt @ 2011 07 13, 19:37)
pritariu, as uz Marka 4u.gif jis toks tarptautinis vardukas 4u.gif

bet butinai apgalvokit, kaip kiekvienas ju skambetu uzsieni, reiksmes vardu, nes paskui teveliai tik isvaziave gyvent i uzsieni  susimasto, kad netikusi varda vaikui idejo doh.gif
*

jeigu ĮDĖJO, tai tikrai netikusį rolleyes.gif
Iceland
Nei vienas, bet jeigu reiktų rinktis iš šių - Markas
Gardee
na Markas labai gražus vardas, o kiti tai visai ne ax.gif
Piktukė
O man kaip tik Markas labai negražus, bet Kajus visai nieko ax.gif
Milux
Man grazus Markas ir Kajus.
Markas tai trumpas, tvirtas, vyriskas, susijes su istorija, mano sunus Markas, kai ji pavadinau dar Lt buvo labai mazai vaiku tokiu vardu, o as tiesiog besilaukiant pamaziau parduotuveje kokiu 3metuku berniuka, jis toks zavus buvo nu nemoku pasakyt, patrauke demesi, mama ji pasauke Marku, tai ir as nusprendziau , kad maniskis bus Markas.Veliau isvykom i uzsieni gyvent tai tas vardas thumbup.gif visi supranta, jokiu tarimo iskraipymu.Daug kam tikrai si vardas grazus, tik va kad susiduriau jog Lt jau labai daug tu Marku dabar.
Kajus ir man labai grazus, tumpas , tvirtas vardas.
Bet seip siulyciau ir neklausyt kas ka sako, nes labai juk skirtingi zmoniu skoniai ir neisrinksite tikrai tokio vardo , kad visiem patiktu net aplinkiniams.Svarbiausia , kad jum patiktu ir vaikui tiktu.Dar galite juk pasilikt visus varijantus, o kai gims mazylis, isvysite ji ir tada matysit iskart koks jam vardas tinka.Kai dukrai rinkau varda jau iriskart zinojau koki noriu, tik vyrui jis labai nepatiko, na taip ir liko, o kai gime ji , vyrui sakau nu ziurek negi ji ne Paulyte ir jis iskart sutiko su tuo vardu, nes atrode jog joks kitas net netinka.
Taip kad klausykite savo sirdeles mirksiukas.gif
pinciuke
QUOTE(ggrass @ 2011 07 13, 16:43)
Morkus irgi grazu
*

nu gi tiesiog morka tada vadinkite vaikiuką smile.gif
kajus - nuvalkiotas kaip anksciau jolanta ar daiva. kaju dabar tiek daug, kad man atrodo - aplinkui vien tik kajai. ypac penkiamecių tarpe.

markas - gražus, tačiau pasidomėčiau ar nebus kajaus variantas (populiarumo prasme)

Pelene
As irgi prie tu mamyciu, kurios uz Marka smile.gif
Rajnele
o man Markas - labai gražus vardas! Tik va vyrui nepatiko mirksiukas.gif
Black_white
Markas - gražus, vyriškas vardas thumbup.gif O Kajus yra dukters klasėje, tai vaikai sugalvojo "iššifruoti" šį vardą kaip "Ką jūs?"... doh.gif
l'eau
abu nekokie, bet markas pakenčiamesnis. skystaliukai iš -ajų ir -ijų man nepatinka wacko.gif
Giuste
Abu man grazus 4u.gif
**Gin**
Markas gražus, vyriškas vardas.
Karikima
QUOTE(Star_blue @ 2011 07 13, 05:19)
Sveikos mamytės smile.gif  norėčiau, kad padėtumėte man apsispresti koki varda duoti savo angeliukui? Neapsisprendziu tarp Markas, Kajus, Arijus ir Tajus:) Gal galėtumėte man padėti:)
*

Arijus thumbup.gif Didingas ir grazus vardas thumbup.gif Markas nelabai skamba, Kaju pas ji klaseje bus bent 5, Tajus labai jau dirbtinai skamba.
l'eau
QUOTE(pinciuke @ 2011 07 18, 11:21)
nu gi tiesiog morka tada vadinkite vaikiuką smile.gif

prieš rašant visada geriau pagalvoti ir pasidomėti, antraip gresia va taip nusišnekėti biggrin.gif
kregždutė
Markas šiap ne taip pakenčiamas, o Kajus visiškas nesusipratimas unsure.gif Nelabai man šie vardai schmoll.gif Labai nelietuviški g.gif
ciuke
Markas neblogas mirksiukas.gif
megyte
Mano sunus Markas, man tas vardelis tisiog istrigo galvoje smile.gif , bet dabar ziuriu labai ispopuliarejo jis unsure.gif
Melomanija
Kajus.smile.gif
giedruole
schmoll.gif schmoll.gif
arste
Mano sunelis Markas ir mes labai patenkinti siuo varduku,nes nei iskraipysi kazkaip stipriai ir kaip kazkas rase toks vyriskas vardas..... 4u.gif
_Alba_
nei vienas is ju blush2.gif
Auskarija
Pritariu, dabar pilna Kajų, tai kažkaip jau nuvalkiotas vardas pasidaręs, o Markas, na nežinau, bet nelabai 4u.gif
kaleva
Arijus thumbup.gif
Kajus negrazus schmoll.gif
laurita99as
Kajus grazesnis
EmaMeow
Kajus !
kaleva
Tik Arijus
zivily
Markas man labai gražus vardas wub.gif , o Kajus toks nevyriškas schmoll.gif
l'eau
Markas - pakenčiamas, Kajus - klaikuma, kaip ir visis skystaliukai -ajai, -ijai ir -ujai rolleyes.gif
GABUSKA
Markas grazus vardas berniukui smile.gif Savaji noriu taip pavadinti,bet yra priestaraujanciu (kol kas biggrin.gif) 4u.gif
pim
jei turėsim berniuką, manau bus Markas smile.gif

kai susipažinom su vyru, jis man pamelavo savo vardą ir prisistatė Marku. Vėliau prisipažino ir sakė, kad su šiuo vardu, jam labiau panos kibdavo biggrin.gif Galbūt yra ir gražesnių vardų, bet vyras pamilęs šį vardą, o ir užsienyje gyvenam rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.