As teip pat uzsirasiau pas sia gydytojai apziurai uz poros savaiciu. Buvau pas ja pries metus, tai jau turiu ten kortele. Gydytoja tikrai liuks, simtas balu jai! rupestinga, profesionali ir stengiasi taupyt zmoniu pinigus! nors ji verta daug daugiau.
Labas vakaras, mamytės
na va, prisiruošiau ir aš pas ginekologą.... ieškojau internete informacijos, svarsčiau, skaičiau, net galva susisuko nuo pavardžių ir nuomonių Sakykit, ar telefonas, kurį galima surasti internete, tebegalioja? (Pati patikrinčiau, bet vakaras jau, o man baisiai parūpo viską čia išsiaiškinti ir nuo pat ryto mėginti registruotis Kiek teko skaityti, tai vienintelis trūkumas - ilgos eilės ir jokių galimybių užsirašyti skubiam ekstra atvejui? Ar aš klystu?
Jei nesunku, domintų ir mane tel. nr ir kaina pvz.: konsultacijos bei pasėlio. Aišku, jei nesunku, galite ir kitas kainas parašyti. Ačiū.
telefono numeris, kuriuo galima registruotis - 852302235
del kainu - labai bijau sumeluoti, todel nesakysiu.. QUOTE(sbo @ 2009 07 31, 10:34) Sveikos, mamytes, kainu irgi negaliu pasakyti, kadangi paskutini karta lankiausi pries 8-9 men. Kai paskambinsite, sesele (beje, labai maloni moteris ir profesionali akusere) viska paaiskins ir pasakys visu Jums rupimu proceduru kainas. Del gydytojos - tik komplimentus galeciau pridurti. Rupestinga, profesionali, dalykiska. Kadangi bendraujame jau ~ 10 metu, tai ekstra atveju galima susitarti ir del skubaus apsilankymo. Sekmes visoms ir sveikatos! QUOTE(sbo @ 2009 07 31, 10:34) Na, antrą kainą dar "įkasčiau", o pirma didoka... Beje, ar būtų galima rezulatus sužinoti telefonu, vaistu receptą ligoninės ginė parašytų, jei tik žinočiau, kokie tinkami... Beda, kad man Vilnius nėra ranka pasiekiamas... QUOTE(caprice @ 2009 07 31, 19:19) Na, antrą kainą dar "įkasčiau", o pirma didoka... Beje, ar būtų galima rezulatus sužinoti telefonu, vaistu receptą ligoninės ginė parašytų, jei tik žinočiau, kokie tinkami... Beda, kad man Vilnius nėra ranka pasiekiamas... Be problemu. Visada naudojos tokia praktika, nors esu vilniete. Kam vaziuoti per kamscius i kita miesto gala. Beje, kabinetas yra ne pacioje patogiausioje vietoje, taciau nebuna problemu prisiparkuoti (miegamasis rajonas).
gal zinote ar dabar vyksta uzrasymas pas Karpenko? jau metas man apsilankyti
spalio mėnesiui užrašinėja (o gal jau būtąjį laiką reik naudot
skambinau rugsėjo 16 d., tai "pataikiau" spalio 13 dienai
Gal kas zino, kiek pas Karpenko kainuoja nestumo prieziura?
QUOTE(kriorsa @ 2009 10 30, 14:16) Na, mano zinios gali buti siek tiek su naftalino kvapu Taigi, tiesiog apziura, svorio ir apimciu matavimas, tonu paklausimas kainavo 60 Lt. Visos papildomos proceduros (laselines, echoskopija ir ...) papildomai kainuoja.
Sveikos,
na ir as va pakliuvau pas sia gydytoja...pirmas ispudis tikrai neblogas, konkreti ir maloni moteriske. kainos kaip ir visuose privaciuose kabinetuose - labai nedziugina
Sveikos,
Labai malonu skaityti apie Karpenko tik gerus atsiliepimus... deje pati pasigirti negaliu, as kaip ir jus buvau labai laiminga atradus sia daktare, galvojau, na dabar tai tikrai baigsis mano kancios. Jau n metu kankina nemalonus jausmas panasus i uzdegima is pradziu galvojau jog cia grybas, bet daryti tyrimai rode, kad jokio grybo nera veliau dar kruvo kitu tyrimu ir nieko. Nekas nieko negali padet visi kaip susitare viskas sutavim gerai gal cia po gimdymo praeis liepdavo daugiau jogurtu valgyt, sportuot kad kraujas vaiksciotu geriau
norejau paklaust, ar kreditine kortele ten galima atsiskaityt?
Karpenko fantastiska gydytoja. Super profesionale!
QUOTE(mila80 @ 2010 02 03, 22:55) Tyrimas parode ZPV virusa kaip ir nebaisu, nes piktibiniu ten nerasta, taciau gydymas buvo neislegvuju ivairus vaistai,injekcijos i raumeni ir t.t Gydymas su konsultacijom man isejo apie 1000 Lt ir galiausia as jauciuosi taip pat tas nezejimas, perstejimas jokio pagerejimo nejauciu na, kiek zinau, zvp virusas nera pagydomas tik uzmigdomas. siulyciau nesiremti vien tik i daktare ar tiketis, kad ji stebuklingai nuims ta liga, o dar ir paciai imuniteta stiprint, nes silpnas imuninetas turi labai dideles itakos gydymui. pasiieskok info nete, ne tu viena turi tokiu problemu, tad gali rasti ir kitu mergaiciu patarimu. as pas gydytoja karpenko dar tik eisiu. tikiuosi, nenusivilsiu, bet as jau ir turiu konkrecia rimta problema, labai tikiuos, kad pades. del visa ko imsiu 500 litu, kai priraset cia tokias kainas, tai tikiuos uzteks man ju
Na, ka tik skambinau ir uzsirasiau Birzelio 29
Vakar buvau pas sia gydytoja...pasiule kruva iv variantu pastoti ir isnesioti....tikrai nenurase mano 3 nesivystanciu gamtai.......dbr tik laukiam keleto tyrimu atsakymu ir bandysim vel gaudyt gandrus....labai viliuos, kad 4 kartas nemeluos
QUOTE(Nastiona @ 2010 08 16, 07:58) oj, as jau labaaai seniai pas ja lankausi!!!!! visada reikia ilgai laukt, nes pas ja balai daug norinciu na kainos tikrai nera gasdinancios, pas ja dar pakankamai normalios, apsilankymas iki 200 lt, aisku priklauso nuo to, ka darysit ten QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 17, 10:42) Vakar buvau pas sia gydytoja...pasiule kruva iv variantu pastoti ir isnesioti....tikrai nenurase mano 3 nesivystanciu gamtai.......dbr tik laukiam keleto tyrimu atsakymu ir bandysim vel gaudyt gandrus....labai viliuos, kad 4 kartas nemeluos na va, vienas is ju tikrai tiks, tikiuosi sekmingai pastosit ir isnesiosit leliukus, ir ne viena
Sveikos merginos,
Sakykit si gydytoja dirba tik privaciai ar ir poliklinikoje? Lankiausi pas G. Karpenko tai ji man labai patiko, bet dirba tik privaciai. Dabar ieskau naujos gydytojos, kuri priziuretu nestuma, bet noriu kad dirbtu ir poliklinikoje ir privacioje, kad jei labai reiktu galeciau ir i privacia nulekt. Kazkaip nesinori per visa nestuma palikt tiek daug pinigeliu. Gal jus ka patarsit? QUOTE(NinaAtina @ 2010 10 12, 11:56) Sveikos merginos, Sakykit si gydytoja dirba tik privaciai ar ir poliklinikoje? Lankiausi pas G. Karpenko tai ji man labai patiko, bet dirba tik privaciai. Dabar ieskau naujos gydytojos, kuri priziuretu nestuma, bet noriu kad dirbtu ir poliklinikoje ir privacioje, kad jei labai reiktu galeciau ir i privacia nulekt. Kazkaip nesinori per visa nestuma palikt tiek daug pinigeliu. Gal jus ka patarsit? Dabar berods tvarka nepasikeitė, ir nėštumą turėtų prižiūrėti šeimos gydytojas. Karpenko pati siūlo lankytis savo poliklinikoje, kad pagrindiniai tyrimai būtų nemokami QUOTE(Will @ 2010 10 12, 19:43) Dabar berods tvarka nepasikeitė, ir nėštumą turėtų prižiūrėti šeimos gydytojas. Karpenko pati siūlo lankytis savo poliklinikoje, kad pagrindiniai tyrimai būtų nemokami Tai nieko nesuprantu, tai dabar pirmiausia man reikia nueiti pas seimos gydytoja ir pasisakyti, kad laukiuos? Ar kaip? Atleiskit gal kvailas klausimas, bet tikrai nezinau tvarkos, nes is vis pas gydytojus tenka retai uzsukt
Gal kas nors galit parayti Karpenko privataus kabineto numeri? Paskambinau telefona, nebeturiu nr
sveiki, esu ne vilnietė, tačiau norėčiau apsilankyti pas jūsų išgirtąją gydytoją, tai man nereikia siuntimų, galiu paprastai užsiregistruoti privačiame jos kabinete? Kokia maždaug kaina pas ją?
QUOTE(Cili @ 2011 08 10, 11:33) sveiki, esu ne vilnietė, tačiau norėčiau apsilankyti pas jūsų išgirtąją gydytoją, tai man nereikia siuntimų, galiu paprastai užsiregistruoti privačiame jos kabinete? Kokia maždaug kaina pas ją? Galite, zinoma. Kainos nera labai zemos, pasiskambinsit, Jums pasakys kainytes QUOTE(Cili @ 2011 08 10, 10:33) sveiki, esu ne vilnietė, tačiau norėčiau apsilankyti pas jūsų išgirtąją gydytoją, tai man nereikia siuntimų, galiu paprastai užsiregistruoti privačiame jos kabinete? Kokia maždaug kaina pas ją? Nereikia jokiu siuntimu, tiesiog pasiskambink ir uzsiregistruok...kai vaziuosi pas ja pasiimk israsus kokius tyrimus dareis, ka rado ir pan. Kas del kainu, tai jos tikrai nera didesnes, nei kitose privaciose klinikose
Sveikos,
pas sia gydytoja labai ilgos eiles, dabar 18d rugpjucio registruos rugsejo menesiui. Vakar pas ja buvau kasmetiniam vizitui - greitai, aiskiai, maloniai viskas QUOTE(Lelena @ 2011 08 11, 09:22) Sveikos, pas sia gydytoja labai ilgos eiles, dabar 18d rugpjucio registruos rugsejo menesiui. Vakar pas ja buvau kasmetiniam vizitui - greitai, aiskiai, maloniai viskas aš kai skabinausi, sakė registruos antradienį, iškart po švenčių, 16 d.
sveikos
gal zinot ar dar vis priima naujokes gydytoja?
Mergaites, sakykit prasom, pas ja tokios kainos, nes ji gera specialyste
|