Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. Helena Karpenko
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
zeelute
As teip pat uzsirasiau pas sia gydytojai apziurai uz poros savaiciu. Buvau pas ja pries metus, tai jau turiu ten kortele. Gydytoja tikrai liuks, simtas balu jai! rupestinga, profesionali ir stengiasi taupyt zmoniu pinigus! nors ji verta daug daugiau.
Rainy day
Labas vakaras, mamytės 4u.gif

na va, prisiruošiau ir aš pas ginekologą.... ieškojau internete informacijos, svarsčiau, skaičiau, net galva susisuko nuo pavardžių ir nuomonių doh.gif prisiskaičiusi tiek gerų atsiliepimų apie šią gydytoją, ir aš užsimaniau būtent šios blush2.gif
Sakykit, ar telefonas, kurį galima surasti internete, tebegalioja? (Pati patikrinčiau, bet vakaras jau, o man baisiai parūpo viską čia išsiaiškinti ir nuo pat ryto mėginti registruotis blush2.gif ) Ir gal galėtumėte man kaineles orientacines parašyti į AŽ? Kiek kainuoja bendra konsultacija, tepinėliai ir panašiai... Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Kiek teko skaityti, tai vienintelis trūkumas - ilgos eilės ir jokių galimybių užsirašyti skubiam ekstra atvejui? Ar aš klystu? g.gif
caprice
Jei nesunku, domintų ir mane tel. nr ir kaina pvz.: konsultacijos bei pasėlio. Aišku, jei nesunku, galite ir kitas kainas parašyti. Ačiū. 4u.gif
Antelope
telefono numeris, kuriuo galima registruotis - 852302235
del kainu - labai bijau sumeluoti, todel nesakysiu.. smile.gif pasiskambinsit telefonu registracijai ir galit uzklaust - manau, kad atsakys.. wink.gif
caprice
QUOTE(Antelope @ 2009 07 30, 23:29)
telefono numeris, kuriuo galima registruotis - 852302235
del kainu - labai bijau sumeluoti, todel nesakysiu.. smile.gif pasiskambinsit telefonu registracijai ir galit uzklaust - manau, kad atsakys.. wink.gif
*

Bent plius minus, jei nesunku. 4u.gif Už nr. ačiū. drinks_cheers.gif
sbo
QUOTE(caprice @ 2009 07 30, 23:42)
Bent plius minus, jei nesunku.  4u.gif Už nr. ačiū.  drinks_cheers.gif
*

Paskutinius du kartus mokejau 240 Lt, ir 120 Lt.
Kainos paaugusios nuo anksciau...
tatrud
QUOTE(sbo @ 2009 07 31, 10:34)
*

Sveikos, mamytes,
kainu irgi negaliu pasakyti, kadangi paskutini karta lankiausi pries 8-9 men. Kai paskambinsite, sesele (beje, labai maloni moteris ir profesionali akusere) viska paaiskins ir pasakys visu Jums rupimu proceduru kainas.
Del gydytojos - tik komplimentus galeciau pridurti. Rupestinga, profesionali, dalykiska. Kadangi bendraujame jau ~ 10 metu, tai ekstra atveju galima susitarti ir del skubaus apsilankymo.
Sekmes visoms ir sveikatos!
caprice
QUOTE(sbo @ 2009 07 31, 10:34)
*

Na, antrą kainą dar "įkasčiau", o pirma didoka... Beje, ar būtų galima rezulatus sužinoti telefonu, vaistu receptą ligoninės ginė parašytų, jei tik žinočiau, kokie tinkami... Beda, kad man Vilnius nėra ranka pasiekiamas...
tatrud
QUOTE(caprice @ 2009 07 31, 19:19)
Na, antrą kainą dar "įkasčiau", o pirma didoka... Beje, ar būtų galima rezulatus sužinoti telefonu, vaistu receptą ligoninės ginė parašytų, jei tik žinočiau, kokie tinkami... Beda, kad man Vilnius nėra ranka pasiekiamas...
*

Be problemu. Visada naudojos tokia praktika, nors esu vilniete. Kam vaziuoti per kamscius i kita miesto gala. Beje, kabinetas yra ne pacioje patogiausioje vietoje, taciau nebuna problemu prisiparkuoti (miegamasis rajonas).
charisma2121
gal zinote ar dabar vyksta uzrasymas pas Karpenko? jau metas man apsilankyti ax.gif
Irėja
spalio mėnesiui užrašinėja (o gal jau būtąjį laiką reik naudot biggrin.gif ) nuo rugsėjo 15 d.
skambinau rugsėjo 16 d., tai "pataikiau" spalio 13 dienai biggrin.gif geriems gydytojams pacientų netrūksta smile.gif
kriorsa
Gal kas zino, kiek pas Karpenko kainuoja nestumo prieziura?
tatrud
QUOTE(kriorsa @ 2009 10 30, 14:16)
Gal kas zino, kiek pas Karpenko kainuoja nestumo prieziura?
*

Na, mano zinios gali buti siek tiek su naftalino kvapu biggrin.gif , kadangi mano sunui jau 3 m.
Taigi, tiesiog apziura, svorio ir apimciu matavimas, tonu paklausimas kainavo 60 Lt.
Visos papildomos proceduros (laselines, echoskopija ir ...) papildomai kainuoja.
injuoz
Sveikos,

na ir as va pakliuvau pas sia gydytoja...pirmas ispudis tikrai neblogas, konkreti ir maloni moteriske. kainos kaip ir visuose privaciuose kabinetuose - labai nedziugina smile.gif as uz apziura, tepineli ir konsultacija sumokejau 210 lt
mila80
Sveikos,

Labai malonu skaityti apie Karpenko tik gerus atsiliepimus... deje pati pasigirti negaliu, as kaip ir jus buvau labai laiminga atradus sia daktare, galvojau, na dabar tai tikrai baigsis mano kancios. Jau n metu kankina nemalonus jausmas panasus i uzdegima is pradziu galvojau jog cia grybas, bet daryti tyrimai rode, kad jokio grybo nera veliau dar kruvo kitu tyrimu ir nieko. Nekas nieko negali padet visi kaip susitare viskas sutavim gerai gal cia po gimdymo praeis liepdavo daugiau jogurtu valgyt, sportuot kad kraujas vaiksciotu geriau smile.gif juokinga buvo klausytis. Lankiausi ir Normedos, grybo klinikose taip pat nieko. Pakeiciau gal iki 15 gydytoju ir tik sia vasara kaip ir atradau daktare karpenko kuri is karto pasiule padaryti tyrima ant virusu, kuo iki siol nesu dariusi. Tyrimas parode ZPV virusa kaip ir nebaisu, nes piktibiniu ten nerasta, taciau gydymas buvo neislegvuju ivairus vaistai,injekcijos i raumeni ir t.t Gydymas su konsultacijom man isejo apie 1000 Lt ir galiausia as jauciuosi taip pat tas nezejimas, perstejimas jokio pagerejimo nejauciu verysad.gif verysad.gif Eilini karta nuejau pas gydytoja, taciau ji negali paaiskint kodel man negereja siulo ir toliau gydytis jos siulomais vaistais, bet man jau baisu vartoti vaistus kurie nepadeda ir neaisku gal kazka zaloja.... net nezinau ka ir toliau daryt... nebetikiu, kad kada nors rasiu gera ginekologa, kuris sugebetu isgydyti. verysad.gif
alexxxia
norejau paklaust, ar kreditine kortele ten galima atsiskaityt? 4u.gif

tatrud
QUOTE(alexxxia @ 2010 02 17, 19:56)
norejau paklaust, ar kreditine kortele ten galima atsiskaityt? 4u.gif
*

Tikrai ne. Tik grynais.
alexxxia
QUOTE(tatrud @ 2010 02 18, 17:10)
Tikrai ne. Tik grynais.
*

aciu 4u.gif
tada mazdaug kiek su savimi tureti reiktu? g.gif
valeri1979
Karpenko fantastiska gydytoja. Super profesionale! thumbup.gif
tatrud
QUOTE(alexxxia @ 2010 02 18, 17:19)
aciu 4u.gif
tada mazdaug kiek su savimi tureti reiktu? g.gif
*

Tai tiesiogiai priklauso nuo to, ka gydytoja darys Jums apziuros metu: tyrimai, echoskopija, paselis ir pan. Jeigu neklystu apziura ~ 60-80 Lt be papildomu paslaugu.
alexxxia
QUOTE(mila80 @ 2010 02 03, 22:55)
Tyrimas parode ZPV virusa kaip ir nebaisu, nes piktibiniu ten nerasta, taciau gydymas buvo neislegvuju ivairus vaistai,injekcijos i raumeni ir t.t Gydymas su konsultacijom man isejo apie 1000 Lt ir galiausia as jauciuosi taip pat tas nezejimas, perstejimas jokio pagerejimo nejauciu verysad.gif  verysad.gif Eilini karta nuejau pas gydytoja, taciau ji negali paaiskint kodel man negereja siulo ir toliau gydytis jos siulomais vaistais, bet man jau baisu vartoti vaistus kurie nepadeda ir neaisku gal kazka zaloja.... net nezinau ka  ir toliau daryt... nebetikiu, kad kada nors rasiu gera ginekologa, kuris sugebetu isgydyti. verysad.gif
*

na, kiek zinau, zvp virusas nera pagydomas tik uzmigdomas. siulyciau nesiremti vien tik i daktare ar tiketis, kad ji stebuklingai nuims ta liga, o dar ir paciai imuniteta stiprint, nes silpnas imuninetas turi labai dideles itakos gydymui. pasiieskok info nete, ne tu viena turi tokiu problemu, tad gali rasti ir kitu mergaiciu patarimu. mirksiukas.gif

as pas gydytoja karpenko dar tik eisiu. tikiuosi, nenusivilsiu, bet as jau ir turiu konkrecia rimta problema, labai tikiuos, kad pades. del visa ko imsiu 500 litu, kai priraset cia tokias kainas, tai tikiuos uzteks man ju tongue.gif
lulk@
Na, ka tik skambinau ir uzsirasiau Birzelio 29 lotuliukas.gif aisku laukti reikia visa menesi, bet ir prie 4 metus kai laukiausi pirmojo leliuko buvo tas pats. taip kad nieko cia blogo. O gydytoja nusipelna geriausiu pagyru smile.gif
Kristiana
QUOTE(lulk@ @ 2010 05 28, 14:41)
Na, ka tik skambinau ir uzsirasiau Birzelio 29  lotuliukas.gif aisku laukti reikia visa menesi, bet ir prie 4 metus kai laukiausi pirmojo leliuko buvo tas pats. taip kad nieko cia blogo. O gydytoja nusipelna geriausiu pagyru smile.gif
*

Čia privačiai ar poliklinikoj tiek laukti reikia? 4u.gif
sbo
QUOTE(Kristiana @ 2010 05 30, 22:27)
Čia privačiai ar poliklinikoj tiek laukti reikia?  4u.gif
*

Privacioje 4u.gif
Nastiona
QUOTE(sbo @ 2010 05 31, 13:08)
Privacioje  4u.gif
*

oj, as jau labaaai seniai pas ja lankausi!!!!! visada reikia ilgai laukt, nes pas ja balai daug norinciu smile.gif jos deka ir pastojau!!! viena is NEREAALIAUSIU gydytoju!!!! aisku ir kainos pas ja nera mazos smile.gif bet ji to verta smile.gif
jurgyte666
Vakar buvau pas sia gydytoja...pasiule kruva iv variantu pastoti ir isnesioti....tikrai nenurase mano 3 nesivystanciu gamtai.......dbr tik laukiam keleto tyrimu atsakymu ir bandysim vel gaudyt gandrus....labai viliuos, kad 4 kartas nemeluos blush2.gif nestuke.gif
lulk@
QUOTE(Nastiona @ 2010 08 16, 07:58)
oj, as jau labaaai seniai pas ja lankausi!!!!! visada reikia ilgai laukt, nes pas ja balai daug norinciu smile.gif jos deka ir pastojau!!! viena is NEREAALIAUSIU gydytoju!!!! aisku ir kainos pas ja nera mazos smile.gif bet ji to verta smile.gif
*

na kainos tikrai nera gasdinancios, pas ja dar pakankamai normalios, apsilankymas iki 200 lt, aisku priklauso nuo to, ka darysit ten smile.gif o pas kitus buna ir iki 400 lt, tai skirtumas akivaizdus thumbup.gif

QUOTE(jurgyte666 @ 2010 08 17, 10:42)
Vakar buvau pas sia gydytoja...pasiule kruva iv variantu pastoti ir isnesioti....tikrai nenurase mano 3 nesivystanciu gamtai.......dbr tik laukiam keleto tyrimu atsakymu ir bandysim vel gaudyt gandrus....labai viliuos, kad 4 kartas nemeluos blush2.gif  nestuke.gif
*

na va, vienas is ju tikrai tiks, tikiuosi sekmingai pastosit ir isnesiosit leliukus, ir ne viena wink.gif
NinaAtina
Sveikos merginos,

Sakykit si gydytoja dirba tik privaciai ar ir poliklinikoje?
Lankiausi pas G. Karpenko tai ji man labai patiko, bet dirba tik privaciai.
Dabar ieskau naujos gydytojos, kuri priziuretu nestuma, bet noriu kad dirbtu ir poliklinikoje ir privacioje, kad jei labai reiktu galeciau ir i privacia nulekt. Kazkaip nesinori per visa nestuma palikt tiek daug pinigeliu. Gal jus ka patarsit? 4u.gif
another
QUOTE(NinaAtina @ 2010 10 12, 11:56)
Sveikos merginos,

Sakykit si gydytoja dirba tik privaciai ar ir poliklinikoje?
Lankiausi pas G. Karpenko tai ji man labai patiko, bet dirba tik privaciai.
Dabar ieskau naujos gydytojos, kuri priziuretu nestuma, bet noriu kad dirbtu ir poliklinikoje ir privacioje, kad jei labai reiktu galeciau ir i privacia nulekt. Kazkaip nesinori per visa nestuma palikt tiek daug pinigeliu. Gal jus ka patarsit?  4u.gif
*

Dabar berods tvarka nepasikeitė, ir nėštumą turėtų prižiūrėti šeimos gydytojas. Karpenko pati siūlo lankytis savo poliklinikoje, kad pagrindiniai tyrimai būtų nemokami mirksiukas.gif 4u.gif Gal tiktų toks variantas 4u.gif
NinaAtina
QUOTE(Will @ 2010 10 12, 19:43)
Dabar berods tvarka nepasikeitė, ir nėštumą turėtų prižiūrėti šeimos gydytojas. Karpenko pati siūlo lankytis savo poliklinikoje, kad pagrindiniai tyrimai būtų nemokami  mirksiukas.gif  4u.gif  Gal tiktų toks variantas  4u.gif
*

Tai nieko nesuprantu, tai dabar pirmiausia man reikia nueiti pas seimos gydytoja ir pasisakyti, kad laukiuos? Ar kaip? Atleiskit gal kvailas klausimas, bet tikrai nezinau tvarkos, nes is vis pas gydytojus tenka retai uzsukt blush2.gif
CervusDama
Gal kas nors galit parayti Karpenko privataus kabineto numeri? Paskambinau telefona, nebeturiu nr blush2.gif o per google surastu nieks nekelia g.gif g.gif Beje, gal zinote, kada gydytoja atostogaus (jei dar neatostogavo)?
sbo
QUOTE(CervusDama @ 2011 07 21, 15:07)
Gal kas nors galit parayti Karpenko privataus kabineto numeri? Paskambinau telefona, nebeturiu nr  blush2.gif o per google surastu nieks nekelia  g.gif  g.gif Beje, gal zinote, kada gydytoja atostogaus (jei dar neatostogavo)?
*

tel. 2302235 4u.gif
balla
QUOTE(CervusDama @ 2011 07 21, 15:07)
Gal kas nors galit parayti Karpenko privataus kabineto numeri? Paskambinau telefona, nebeturiu nr  blush2.gif o per google surastu nieks nekelia  g.gif  g.gif Beje, gal zinote, kada gydytoja atostogaus (jei dar neatostogavo)?
*

Šian ji jau darbe po atostogų.
Indukė
sveiki, esu ne vilnietė, tačiau norėčiau apsilankyti pas jūsų išgirtąją gydytoją, tai man nereikia siuntimų, galiu paprastai užsiregistruoti privačiame jos kabinete? Kokia maždaug kaina pas ją?
sbo
QUOTE(Cili @ 2011 08 10, 11:33)
sveiki, esu ne vilnietė, tačiau norėčiau apsilankyti pas jūsų išgirtąją gydytoją, tai man nereikia siuntimų, galiu paprastai užsiregistruoti privačiame jos kabinete? Kokia maždaug kaina pas ją?
*

Galite, zinoma. Kainos nera labai zemos, pasiskambinsit, Jums pasakys kainytes 4u.gif
Indukė
QUOTE(sbo @ 2011 08 10, 11:58)
Galite, zinoma. Kainos nera labai zemos, pasiskambinsit, Jums pasakys kainytes  4u.gif
*

aš noriu, kad pakonsultuotų dėl 2 persileidimų, kiek skaičiau čia jos sritis g.gif g.gif
jurgyte666
QUOTE(Cili @ 2011 08 10, 10:33)
*

Nereikia jokiu siuntimu, tiesiog pasiskambink ir uzsiregistruok...kai vaziuosi pas ja pasiimk israsus kokius tyrimus dareis, ka rado ir pan.
Kas del kainu, tai jos tikrai nera didesnes, nei kitose privaciose klinikose mirksiukas.gif Ir kainyte priklausys, nuo to kokius ji tau tyrimukus dar darys arba ne
Lelena
Sveikos,

pas sia gydytoja labai ilgos eiles, dabar 18d rugpjucio registruos rugsejo menesiui. Vakar pas ja buvau kasmetiniam vizitui - greitai, aiskiai, maloniai viskas smile.gif Na aisku ner labai pigu - palikau 365 lt smile.gif Bet cia uz kraujo tyrima, konsultacija ir dar viena tyrima.
Indukė
QUOTE(Lelena @ 2011 08 11, 09:22)
Sveikos,

pas sia gydytoja labai ilgos eiles, dabar 18d rugpjucio registruos rugsejo menesiui. Vakar pas ja buvau kasmetiniam vizitui - greitai, aiskiai, maloniai viskas smile.gif Na aisku ner labai pigu - palikau 365 lt smile.gif Bet cia uz kraujo tyrima, konsultacija ir dar viena tyrima.
*

aš kai skabinausi, sakė registruos antradienį, iškart po švenčių, 16 d. g.gif g.gif
FotoVesta
sveikos 4u.gif
gal zinot ar dar vis priima naujokes gydytoja? ax.gif nes vienu metu nebepriimdavo smile.gif
Indukė
QUOTE(FotoVesta @ 2012 01 18, 21:35)
sveikos 4u.gif
gal zinot ar dar vis priima naujokes gydytoja? ax.gif  nes vienu metu nebepriimdavo smile.gif
*

priima
ryzik
QUOTE(Indukė @ 2012 01 19, 09:57)
priima
*

Labukas mergaites, noriu nueiti pas karpenko, labai man ja isgire. sakiket o kiek kainoja pirma konsultacija?
Lelena
QUOTE(ryzik @ 2012 02 12, 16:20)
Labukas mergaites, noriu nueiti pas karpenko, labai man ja isgire. sakiket o kiek kainoja pirma konsultacija?
*

Geriausia pasiskambinti pasiklausti, bet pas ja ne pigu... Ne maziau 200 lt smile.gif
mamyte.lt
Mergaites, sakykit prasom, pas ja tokios kainos, nes ji gera specialyste g.gif kazkaip ivairiu atsiliepimu yra apie ja doh.gif
jurgyte666
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 02, 20:45)
Mergaites, sakykit prasom, pas ja tokios kainos, nes ji gera specialyste  g.gif  kazkaip ivairiu atsiliepimu yra apie ja  doh.gif
*

man ji PATI PACIAUSIA thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.