Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuo kokių KT nepriaugote svorio/jis nukrito?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Rigedora
vartoju Jeanine jau virš metų, bet svoris ėmė augti po pusmečio žiauriai greit, nors nepakeičiau nei mitybos, nei judėjimo... na būdavo kad ir anksčiau per žiemą užaugdavo pašiltinimo kokie 3-5kg, bet pavasarį su dietos ir sporto pagalba jų vėl atsikratydavau palyginti nesunkiai... unsure.gif tačiau, geriant tabletes-nepadėjo nei dieta, nei sportas, nenukrito nei puskilis... sad.gif doh.gif tik ir toliau sėkmingai auga svoris... jau imu tikėti, kad teks mesti tas tabletes.. sad.gif ar buvo kuriai taip? gal nutraukus tabletes pavyko atsikratyti lengviau? ar susigražinot savo svorį atgal? o gal pakeitėt kitom tabletėm ir nebeaugo?
Bitulka
As ziema geriau Diane 35. Svoris irgi gerai soktelejo ir sekmingai augo kol nepakeiciau i Novynette. Tada lyg ir sustojo. O ajei mesciau visai gerti KT tai mano svoris tikrai nukristu ir stipriai, bet tai butu nerviniu pagrindu, nes as KT geriu galima sakyti vien tik del to, kad nereiktu baisiai isgyventi PMS-o. Nes kai prisimenu ta laikotarpi kol dar nevartojau KT apima siaubas blink.gif Ir kaip manes artimieji i psichshke neuzdare, nes jau stoga vaziuodavo patikekit. Tai toki amano istorija. dariau pertrauka nuo KT bet tik menesi laiko dabar geriu Cilest, tas pacias nuo kuriu ir pradejau, kad nuotaikos susitvarkytu unsure.gif
Kuzia
Nustojus vartot, kas mėnesį savaime(be papildomų pastangų) nukrisdavo po 1 - 2 kg. Svoris krito kol nepastojau - 4 mėn. smile.gif
Mytera
QUOTE (Kuzia @ 2004 09 21, 12:11)
Nustojus vartot, kas mėnesį savaime(be papildomų pastangų) nukrisdavo po 1 - 2 kg. Svoris krito kol nepastojau - 4 mėn. smile.gif

ohmy.gif Nu va, radau gera priezasti nebegerti KT thumbup.gif
Rigedora
jezau, rimtai??? nes aš jau baigiu nuo proto nuslyst.... valgau mažai, bet svoris auga kasdien sad.gif blink.gif Kuzia, o tu tik metei, kad pastotum? ar ruošeisi keisti kuom kitu?
xpander
As KT geriu jau treti metai. Vasarom, kai draugas isvaziuodavo i uzsieni tai menesiui mesdavau KT. Tada sverdavau apie 56-58, o jam grizus ir vel pradejus vartot KT svoris uzkildavo iki 63 mad.gif doh.gif
Reikalas tas, kad kai nustojau vartoti KT, nustojau ir valgyt laugh.gif Pvz ir ryto suvalgydavau 1 virta kiausa su majonezu ir duonos rieke ir visa diena galedavau nevalgyt. Tiesiog nesijausdavau alkana. O kai vartoju, tai is ryto jau pabundu su skrandziu, reikalaujanciu ka nors ten imesti laugh.gif Ir tai kartojasi kas kokia 5 val, net pykina kaip valgyt norisi... Teks ir man greit turbut KT atsisakyti, bet svoris nuo to tikiuosi tik dideti prades rolleyes.gif , nes noriu 2.gif
siaubute
Man nuo novinete irgi svoris augo. Na, dabar augs nuo kitos priezasties. O svoris auga todel kad kazkaip organizmas linkes daugiau skyscius sulaikyti. Ir kai nustoji gerti, butent numeti tuos sukauptus skyscius. Aisku auga ir riebaliukai, bet nustojus gerti jie taip greit nekrenta.
Jamaika
Rigedora, ar tu tikra, kad svoris auga butent nuo kontraceptiku? Nes kiek zinau svorio pokyciai buna ir sutrikus skydliaukes veiklai. As geriu kontraceptikus jau 5 metai be pertraukos - nepriaugau nei gramo (nuo kontraceptiku). Tai, ka priaugdavau - buvo bele ko valgymo ir nesportavimo pasekme mad.gif
Spirgė
O aš įsitikus, kad svoris nuo kontraceptinių tablečių tikrai didėja. Visą gyvenimą svėriau apie 50 kg, ir joks svoris man neaugo nepriklausomai nuo to, kiek valgydavau. O valgiau tikrai nemažai.. Kai pradėjau gerti tabletes (paskutiniu metu - Janine) išaugo net iki 65 kg. Ir numesti vos vieną kitą kg pavyksta. Na, dabar mečiau - žiūresiu, kas bus... smile.gif
Kuzia
QUOTE (Rigedora @ 2004 09 23, 10:36)
jezau, rimtai??? nes aš jau baigiu nuo proto nuslyst.... valgau mažai, bet svoris auga kasdien sad.gif blink.gif Kuzia, o tu tik metei, kad pastotum? ar ruošeisi keisti kuom kitu?

Taip, labai užsinorėjau soske.gif . O dėl priaugto svorio tai dieve dieve - atrodo įkvepi oro ir priaugi svorio blink.gif unsure.gif ...
Rigedora
tikrai dėl tablečių... vat mečiau jas jau antra savaitė eina be jų-ir ką manot? nebėra 4kg, akys atsivėrė, jaučiuosi tokia lengva... žinoma, susiėmiau ir su sportu, dieta, bet anksčiau kol gėriau jas-nieks nepadėjo nei gramo numesti... jaučiausi kaip pripūstas balionas... tabletes geriant net diuretikas neveikė sad.gif o vakar kai išgėriau-tai sužinojau diuretiko poveikį thumbup.gif
jamaika, tau tiesiog pasisekė, kad tavo organizmas jas toleruoja, todėl svoris ir neauga tau. O mano organizmas netoleravo sad.gif tik vat ką toliau reiks daryt-nežinau.... g.gif
besiba
o as KT geriau 5 m, meciau pries daugiau nei puse metu... ir isivaziduojat - priaugau koki petaka... ohmy.gif mad.gif va, kaip buna... blink.gif
Šmigija
Nu sakes, ir as kaip tik meciau tas tabletes, bet dar nera pilnos savaites. Gal ir amn svoris prades krist? Nes pastebejau kad geriant KT svoris nekrito net prisilaikant su maistu ar pasportavus. Na po menesio vel cia parasysiu apie svorio metimo rezultatus.
Ieva-Pieva
nebegeriu KT 3 savaites, nukrito 3 kg blink.gif
xpander
Na, man dar liko savaitele pagerti KT ir viskas. Metu juos clap.gif
Ziuresim kaip cia su tuo svoriu bus, tikiuosi kris greiciau nei augo laugh.gif
deli
sveikutes,
o tai nera taip, kad geriant KT galima jas nutraukti, tik kai nori pastoti?
nes kazkur skaiciau, kad taip reikia (geriu diane 35).
Nes labai jau susimasciau, valgau labai labai mazai (nes esu vargsas studentas), o svoris vis kyla.... kyla... pagalvojau, jog kitas taip valgydamas gal ir anoreksiku pasidarytu tongue.gif
1PuPa
Tai va meciau gerti KT pries kelias dienas, ziuresim ar svoris nors kiek nukris. wink.gif
Rigedora
nukris, jei gerdama tabletes priaugai-jei nori greitesnio efekto porai kg-išgerk diuretiko-greičiau išvarys sukaptus skysčius.

deli-jei nutrauksi ir nesisaugosi-tai pastosi, bet jei jau meti tabletes ir nenori leliaus-ieškok kitų būdų apsisaugoti. ir jei jau pradėjai gerti tabletes, tai nereiškia, kad turėsi gerti visą laiką. juk yra dar kiti būdai apsisaugoti-natūralūs, spiralės, sargiai, pleistrai, injekcijos... wink.gif galų gale celibatas biggrin.gif
Rasuole
Nustojau gert pries menesi minus 3kg.Pati galvoju kaip as taip lengvai jauciuos nieko nesilaikydama.Pasirodo va kame...Bet jauciu vel reiks pradet nes labai jau nereguliarios tos menesines ir be to itampa tvyroja... blink.gif
lauryna
VARRTOJU JAU 2 MEN.DIANE 35:PLIUS 1 KG,PIKTA KAIP SIRSE,PADIDEJE PAPAI,APIE SEKSA NET NENORIU PAGALVOT.,,,,,REIKS TIKRIAUSIAI MEST JAS PER BORTA,,,,,,,,,,
Šmigija
Nu man svoris dar nenukrito, kaip tik regis priaugau blink.gif Nes ziauriai ant saldumynu traukia, bet bent jau vel senas geras noras atsirado wub.gif atai jau maniau frigidiska patapau thumbup.gif
12345678
Siandien buvau pas drauge ir gavau pasiulyma-patarima:)
Ji gere KT kaip ir as apie 3 metus. Nu ir tikrai pasitaise, nors siaip kuda ir auksta yra..Dabar nustojo mazdaug pries 2 men. gerti ir pradejo vartoti Patentex zvakutes. Kadangi partneris pastovus ir santykiai lytiniai ne kas diena ( o jeigu ir kas diena:) sake jai puikiai tinka..O svoris priaugtas eme ir nukrito per tuos du menesius:)
Zodziu manau ir as pabandysiu, nes ir as 3 metelius vartoju KT ir uzsiauginau kokius 5 kg tikrai (jei ne daugiau:))
Patentex buna 2 rusiu pakuotes, po 6 vnt. ir po 12 vnt.
Manau tu 12 vnt. bent jau man plius minus tai tikrai menesiui uztektu..
O kaina iseina ta pati kaip ir KT apie 24 lt -12 vnt.( Cia man taip drauge sake..)
Isidedi pries 10 min. iki santykiu ir apsauga tokia pat tvirta kaip ir geriant KT.
Manau pabandysiu eksperimenta-negersiu kokia pora men. ir paziuresim kaip ten su tuo svoriu bus. Jei netiks- grisiu prie KT
Astra
Pasiskaitinejusi visu pastebejimus bei is savo pacios patyrimo nusprendziau,kad visos KT tabletes,pleistrai mazina lytini potrauki.O vietiskai veikiacios KT medziagos:kremai,zvakutes,putos-jo nemazina. Kas del svorio,man jis nepakito ne vienu kg vartojant KT,ar nustojus vartoti...
besiba
QUOTE (Astra @ 2004 10 08, 16:42)
Pasiskaitinejusi visu pastebejimus bei is savo pacios patyrimo nusprendziau,kad visos KT tabletes,pleistrai mazina lytini potrauki.O vietiskai veikiacios KT medziagos:kremai,zvakutes,putos-jo nemazina. Kas del svorio,man jis nepakito ne vienu kg vartojant KT,ar nustojus vartoti...

na, kad lytini potrauki mazintu... g.gif man nei mazino, nei didino... wink.gif
gitulia
QUOTE (Giedrushka @ 2004 10 06, 15:53)
Isidedi pries 10 min. iki santykiu ir apsauga tokia pat tvirta kaip ir geriant KT.
Manau pabandysiu eksperimenta-negersiu kokia pora men. ir paziuresim kaip ten su tuo svoriu bus. Jei netiks- grisiu prie KT

Patarciau eksperimentuoti atsargiai, nes apsauga toli grazu ne tokia pat kaip su KT. Konkretus pavyzdiai akis bado - labai zavinga dukterecia turiu wink.gif , nes sesuo bande si apsaugos buda. Apsaugos procentas gerokai mazesnis.
lauryna
jau penkta diena nebegeriu kt ,be jokiu pastangu -1,5 KG thumbup.gif tikiuosi per kitas 5 dienas jie man nesugrys.
Aida
QUOTE (lauryna @ 2004 10 20, 13:50)
jau penkta diena nebegeriu kt ,be jokiu pastangu -1,5 KG  thumbup.gif tikiuosi per kitas 5 dienas jie man nesugrys.

Nu nieko nesuprantu, meciau pries tris savaities, nenukrito nei gramas blink.gif
Dafnė
Kai pradejau gerti KT- 3 kg. priaugo, nustojau gerti- tie patys 3 kg. nukrito. Spreskit pacios wink.gif
audroneta

o man tai atvirkstinis procesas buvo-kai geriau KT tai svoris krito, o kai meciau tai pradejo augti...
o meciau del to kad visdel to noriu vaiku, o paskui matysim
_Too_Young_
pradesiu gerti diane35, bet labai baisu del svorio, nes ir taip turiu virshsvorio.. sportuojant is laikantis dietos svoris po truputi krenta, tei ka, pradejus gerti tabletes, taip nebebus? g.gif
lauryna
as per tuos pora men kol vartojau diane 35 priaugau 2 KG,nors ir intensyviai KIEKVIENA DIENA SPORTAVAU IR ZIUREJAU KA VALGIAU g.gif .Dabar sesta diena,kaip as juos meciau 1,5 KG isgaravo.
_Too_Young_
bet viskas turbut priklauso nuo organizmo? mm.. kadangi as linkus i storejima, tai aisku ir nuo tableciu tas bus sad.gif
o gal netycia ims ir prades svoris kristi cool.gif ? galima gi bent pasvajoti..
12345678
O man tai taip idomiai gaunasi..smile.gif Jau 2 savaites nebegeriu KT ir svoris nenukrito (svarstykles rodo daugiausiai puse kg maziau..), bet apimtys mazeja thumbup.gif
Rimtai!Ir kas fainiausia, kad zmones sako, kad sukudau clap.gif Nu man cia gi baisinis komplimentas laugh.gif
Bet keista, kodel nekrenta kg? Aisku man tai dzin, nesu apkuni tai man dzin ar jie kris ar ne, bet kad per liemeni ploneju tai jega. Ir faktas: vakar pagal dzinsus ir sijona viena matesi thumbup.gif Nu gi tikrai ne taip verzia:))
Dafnė
Giedrushka, svoris gali labai svyruoti paros begyje. Gal viena karta svereisis vakare, o kita karta is ryto, tai todel nepastebejai, kad svoris nukrito.
12345678
Oi Dafne: smile.gif jau ka liecia svori tai viska zinau biggrin.gif Ir apie svyravimus ir apie dieta s ir t.t ir t.t Nes kai po gimdymo pora metu svoris nekrito tai teko viska issiaiskint biggrin.gif
Bet, kad per liemeni apkudau tai stabiliai, nes esu linkus greit priaugt ir lygiai taip pat (jei tik valios kada nors gyvenime tureciau:) greit numest.
O dabar tiesiog pastebejau, kad apetitas ir noras pasmaguriauti tikrai zymiai mazesnis.
Pastebejo ir vyras ir drauges smile.gif Seniau suvarydavau gera didele porcija ore, o dabar reikia vyrui pribaigt smile.gif
Niu matysim toliau, nes dabar "eksperimentuojam" su Patentex zvakem..Tik kiek jau skaiciau forume, kad ne viena graziu vaikuciu jau turi prisieksperimentavusios siuo budu biggrin.gif Lyg dar ir ne laikas antram vaikeliui, ale dziaugciausi tyliai jei eksperimentas"pavyktu" thumbup.gif
Čili
nu va,meciau gerti KT,tai pasidariau aktyvesne,svoris ryskiai krenta,apetitas mazeja,dingo visokios apatijos ir t.t. Mastysiu apie kitoki apsisaugojimo buda,tik jau ne KT.. dry.gif
Ieva-Pieva
sumazes ryskiai farmaciniu kompaniju pelnas, jei tokiais greiciais mesim kontraceptikus ryti tongue.gif
Rusnytė
O man svoris nuo kontraceptiku visai neauga! clap.gif thumbup.gif
Torres
man koks buvo toks ir liko, kazkaip manau kad cia daugiau valios reikalas. Jei geriant prisiziuresi ka valgai, tai tikrai svoris neaugs, nors gal kazkiek skyscius kontraceptikai ir sulaiko g.gif
pasagele
Aš asmeniškai nepasakyčiau kad nuo kontraceptiku auga svoris.Aš 2 metus naudojau LOGEST ir nepasakyčiau kad priaugau svorio,tik krūtinės kiek padidėjo.Dar vienas pliusas gerdama LOGESTA numečiau rūkyti nežinau ar sutapimas bet nebepernešdavau cigarečių kvapo.O svoris tikrai nepasikeitė kol vartojau ir menstruacijos tapo reguliarios iki šiol anksčiau jos buvo labai nereguliarios.
Kuzia
Nepriaugusioms svorio - kiekvienas organizmas reaguoja individualiai .
hereja
As geriu Cilest (3 metus, gyd. israse), iki ju mano svoris buvo 52kg, dabar 58 - 58,5kg. O per ta savaite, kai daroma pertrauka, tai akivaizdziai svoris 2-2,5kg sumazeja g.gif Ir taip visada. Pradejus gerti KT, svoris vel pakyla... Mama mano net pastebejo...sako,- per tas savo tabletes sikna uzsiauginai laugh.gif unsure.gif
Ir dar - gal rimtai tiesa, kad KT mazina lyt.potrauki? g.gif Nu zinokit paskutiniu metu man smileysex.gif kaip kos darbas pasidare...reikia prisiversti g.gif huh.gif
liepsnele
QUOTE (pasagele @ 2004 11 02, 19:06)
menstruacijos tapo reguliarios iki šiol anksčiau jos buvo labai nereguliarios.

O jos nelabai ir gali būti nereguliarios, kai geri tabletes, nes tai nėra "tikros" mėnesinės, tai hormonų sukeliamas kraujavimas, panašus į mėnesines. Deja, tikrąjį ciklą retai įtakoja tablečių gėrimas, metus jas gert, dažniausiai atsistato standartinis ciklas.
hereja
Nusprendziau - po 2 savaiciu metu KT rolleyes.gif Gal bus koks pagerejimas, o tai jau kazkaip "subobiskejau" g.gif Reik pertrauka padaryt.
Apie pokycius parasysiu cia smile.gif
liepsnele
QUOTE (hereja @ 2004 11 07, 02:05)
Nusprendziau - po 2 savaiciu metu KT rolleyes.gif Gal bus koks pagerejimas, o tai jau kazkaip "subobiskejau" g.gif Reik pertrauka padaryt.
Apie pokycius parasysiu cia smile.gif

Jei ne paslaptis - kaip saugotis ketini? Nes pvz. mum su vyru buvo didelis rūpestis, kai negėriau KT, kaip saugotis, kai buvom įpratę be jokių priemonių. Nu kažkaip taip nepriimtinos tos gumytės pasidaro, kai įpranti be nieko....
hereja
QUOTE (liepsnele @ 2004 11 08, 08:37)
Jei ne paslaptis - kaip saugotis ketini? Nes pvz. mum su vyru buvo didelis rūpestis, kai negėriau KT, kaip saugotis, kai buvom įpratę be jokių priemonių. Nu kažkaip taip nepriimtinos tos gumytės pasidaro, kai įpranti be nieko....

Kaip saugosimes? g.gif Gumytes, zvakutes, nutrauktas aktas... bet bent 4 menesius jokiu hormonu mad.gif Jei neapsikesim su tom gumytem, tai po kokio pusmecio eisiu pas ginekologe ir prasysiu "naujienu" is KT serijos laugh.gif
Be to - as noriu 2.gif Tai jei taip atsistiktu, man tikrai nebutu jokios katastrofos tongue.gif
Arti
Nu nezinau nezinau...2 metus vartojau Cilesta ir ne gramo nepriaugau g.gif O taip noretusi...bent kokiu 5 kg., o tai kai susipazinau su vyru pameciau 10 kg. ir niekaip ju nesusigrazinu. Nieko pries buciau, jei tie10 kg. sugriztu tongue.gif Vyrui tai gerai, bet man noretusi apvalesniu formu..nors ciuciut doh.gif
Meina
Nuo Cilesto buvau priaugus kg ir tikrai nemažai sad.gif
Be to, noro smileysex.gif visai nebuvo, nervai didžiausi, net iki isterijų ateidavo blink.gif
Bet mečiau jas, vėliau pradėjau gerti Femoden ir thumbup.gif Na svoris gal 2kg padidėjo, bet daugiau nieko, nieko thumbup.gif
gabriele
Cilest'a geriau apie du metus. Svorio nepriaugau nei vieno kg. O as netgi noreciau "pasipildyti" kokiais 3-4 kg., pati sau jauciuosi per liesa huh.gif
xenzy
Geriau Harmonet, priaugau kokius 5 kg, bet nelabai jaudinausi, tik erzino tai, kad labai pute pilva, tokia visa ispampusi buvau, paskui del migrenos pakeite i Jeanine, ir pastaraji karta i Yarina, tipo sitie naujausi ir nekyla svoris. Tiesa pasakius man jis pradejo mazeti, tiksliau nera to tokio visuotinio patinimo ir nepucia pilvo:) nezinau gal tai kiekvienam individualiai, bet pakolkas jokio pasalinio poveikio...ypac svoriui:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.