vartoju Jeanine jau virš metų, bet svoris ėmė augti po pusmečio žiauriai greit, nors nepakeičiau nei mitybos, nei judėjimo... na būdavo kad ir anksčiau per žiemą užaugdavo pašiltinimo kokie 3-5kg, bet pavasarį su dietos ir sporto pagalba jų vėl atsikratydavau palyginti nesunkiai...
As ziema geriau Diane 35. Svoris irgi gerai soktelejo ir sekmingai augo kol nepakeiciau i Novynette. Tada lyg ir sustojo. O ajei mesciau visai gerti KT tai mano svoris tikrai nukristu ir stipriai, bet tai butu nerviniu pagrindu, nes as KT geriu galima sakyti vien tik del to, kad nereiktu baisiai isgyventi PMS-o. Nes kai prisimenu ta laikotarpi kol dar nevartojau KT apima siaubas
Nustojus vartot, kas mėnesį savaime(be papildomų pastangų) nukrisdavo po 1 - 2 kg. Svoris krito kol nepastojau - 4 mėn.
jezau, rimtai??? nes aš jau baigiu nuo proto nuslyst.... valgau mažai, bet svoris auga kasdien
As KT geriu jau treti metai. Vasarom, kai draugas isvaziuodavo i uzsieni tai menesiui mesdavau KT. Tada sverdavau apie 56-58, o jam grizus ir vel pradejus vartot KT svoris uzkildavo iki 63
Reikalas tas, kad kai nustojau vartoti KT, nustojau ir valgyt
Man nuo novinete irgi svoris augo. Na, dabar augs nuo kitos priezasties. O svoris auga todel kad kazkaip organizmas linkes daugiau skyscius sulaikyti. Ir kai nustoji gerti, butent numeti tuos sukauptus skyscius. Aisku auga ir riebaliukai, bet nustojus gerti jie taip greit nekrenta.
Rigedora, ar tu tikra, kad svoris auga butent nuo kontraceptiku? Nes kiek zinau svorio pokyciai buna ir sutrikus skydliaukes veiklai. As geriu kontraceptikus jau 5 metai be pertraukos - nepriaugau nei gramo (nuo kontraceptiku). Tai, ka priaugdavau - buvo bele ko valgymo ir nesportavimo pasekme
O aš įsitikus, kad svoris nuo kontraceptinių tablečių tikrai didėja. Visą gyvenimą svėriau apie 50 kg, ir joks svoris man neaugo nepriklausomai nuo to, kiek valgydavau. O valgiau tikrai nemažai.. Kai pradėjau gerti tabletes (paskutiniu metu - Janine) išaugo net iki 65 kg. Ir numesti vos vieną kitą kg pavyksta. Na, dabar mečiau - žiūresiu, kas bus...
Taip, labai užsinorėjau
tikrai dėl tablečių... vat mečiau jas jau antra savaitė eina be jų-ir ką manot? nebėra 4kg, akys atsivėrė, jaučiuosi tokia lengva... žinoma, susiėmiau ir su sportu, dieta, bet anksčiau kol gėriau jas-nieks nepadėjo nei gramo numesti... jaučiausi kaip pripūstas balionas... tabletes geriant net diuretikas neveikė
jamaika, tau tiesiog pasisekė, kad tavo organizmas jas toleruoja, todėl svoris ir neauga tau. O mano organizmas netoleravo
o as KT geriau 5 m, meciau pries daugiau nei puse metu... ir isivaziduojat - priaugau koki petaka...
Nu sakes, ir as kaip tik meciau tas tabletes, bet dar nera pilnos savaites. Gal ir amn svoris prades krist? Nes pastebejau kad geriant KT svoris nekrito net prisilaikant su maistu ar pasportavus. Na po menesio vel cia parasysiu apie svorio metimo rezultatus.
nebegeriu KT 3 savaites, nukrito 3 kg
Na, man dar liko savaitele pagerti KT ir viskas. Metu juos
Ziuresim kaip cia su tuo svoriu bus, tikiuosi kris greiciau nei augo
sveikutes,
o tai nera taip, kad geriant KT galima jas nutraukti, tik kai nori pastoti? nes kazkur skaiciau, kad taip reikia (geriu diane 35). Nes labai jau susimasciau, valgau labai labai mazai (nes esu vargsas studentas), o svoris vis kyla.... kyla... pagalvojau, jog kitas taip valgydamas gal ir anoreksiku pasidarytu
Tai va meciau gerti KT pries kelias dienas, ziuresim ar svoris nors kiek nukris.
nukris, jei gerdama tabletes priaugai-jei nori greitesnio efekto porai kg-išgerk diuretiko-greičiau išvarys sukaptus skysčius.
deli-jei nutrauksi ir nesisaugosi-tai pastosi, bet jei jau meti tabletes ir nenori leliaus-ieškok kitų būdų apsisaugoti. ir jei jau pradėjai gerti tabletes, tai nereiškia, kad turėsi gerti visą laiką. juk yra dar kiti būdai apsisaugoti-natūralūs, spiralės, sargiai, pleistrai, injekcijos...
Nustojau gert pries menesi minus 3kg.Pati galvoju kaip as taip lengvai jauciuos nieko nesilaikydama.Pasirodo va kame...Bet jauciu vel reiks pradet nes labai jau nereguliarios tos menesines ir be to itampa tvyroja...
VARRTOJU JAU 2 MEN.DIANE 35:PLIUS 1 KG,PIKTA KAIP SIRSE,PADIDEJE PAPAI,APIE SEKSA NET NENORIU PAGALVOT.,,,,,REIKS TIKRIAUSIAI MEST JAS PER BORTA,,,,,,,,,,
Nu man svoris dar nenukrito, kaip tik regis priaugau
Siandien buvau pas drauge ir gavau pasiulyma-patarima:)
Ji gere KT kaip ir as apie 3 metus. Nu ir tikrai pasitaise, nors siaip kuda ir auksta yra..Dabar nustojo mazdaug pries 2 men. gerti ir pradejo vartoti Patentex zvakutes. Kadangi partneris pastovus ir santykiai lytiniai ne kas diena ( o jeigu ir kas diena:) sake jai puikiai tinka..O svoris priaugtas eme ir nukrito per tuos du menesius:) Zodziu manau ir as pabandysiu, nes ir as 3 metelius vartoju KT ir uzsiauginau kokius 5 kg tikrai (jei ne daugiau:)) Patentex buna 2 rusiu pakuotes, po 6 vnt. ir po 12 vnt. Manau tu 12 vnt. bent jau man plius minus tai tikrai menesiui uztektu.. O kaina iseina ta pati kaip ir KT apie 24 lt -12 vnt.( Cia man taip drauge sake..) Isidedi pries 10 min. iki santykiu ir apsauga tokia pat tvirta kaip ir geriant KT. Manau pabandysiu eksperimenta-negersiu kokia pora men. ir paziuresim kaip ten su tuo svoriu bus. Jei netiks- grisiu prie KT
Pasiskaitinejusi visu pastebejimus bei is savo pacios patyrimo nusprendziau,kad visos KT tabletes,pleistrai mazina lytini potrauki.O vietiskai veikiacios KT medziagos:kremai,zvakutes,putos-jo nemazina. Kas del svorio,man jis nepakito ne vienu kg vartojant KT,ar nustojus vartoti...
na, kad lytini potrauki mazintu...
Patarciau eksperimentuoti atsargiai, nes apsauga toli grazu ne tokia pat kaip su KT. Konkretus pavyzdiai akis bado - labai zavinga dukterecia turiu
jau penkta diena nebegeriu kt ,be jokiu pastangu -1,5 KG
Nu nieko nesuprantu, meciau pries tris savaities, nenukrito nei gramas
Kai pradejau gerti KT- 3 kg. priaugo, nustojau gerti- tie patys 3 kg. nukrito. Spreskit pacios
o man tai atvirkstinis procesas buvo-kai geriau KT tai svoris krito, o kai meciau tai pradejo augti... o meciau del to kad visdel to noriu vaiku, o paskui matysim
pradesiu gerti diane35, bet labai baisu del svorio, nes ir taip turiu virshsvorio.. sportuojant is laikantis dietos svoris po truputi krenta, tei ka, pradejus gerti tabletes, taip nebebus?
as per tuos pora men kol vartojau diane 35 priaugau 2 KG,nors ir intensyviai KIEKVIENA DIENA SPORTAVAU IR ZIUREJAU KA VALGIAU
bet viskas turbut priklauso nuo organizmo? mm.. kadangi as linkus i storejima, tai aisku ir nuo tableciu tas bus
o gal netycia ims ir prades svoris kristi
O man tai taip idomiai gaunasi..
Rimtai!Ir kas fainiausia, kad zmones sako, kad sukudau Bet keista, kodel nekrenta kg? Aisku man tai dzin, nesu apkuni tai man dzin ar jie kris ar ne, bet kad per liemeni ploneju tai jega. Ir faktas: vakar pagal dzinsus ir sijona viena matesi
Giedrushka, svoris gali labai svyruoti paros begyje. Gal viena karta svereisis vakare, o kita karta is ryto, tai todel nepastebejai, kad svoris nukrito.
Oi Dafne:
Bet, kad per liemeni apkudau tai stabiliai, nes esu linkus greit priaugt ir lygiai taip pat (jei tik valios kada nors gyvenime tureciau:) greit numest. O dabar tiesiog pastebejau, kad apetitas ir noras pasmaguriauti tikrai zymiai mazesnis. Pastebejo ir vyras ir drauges Niu matysim toliau, nes dabar "eksperimentuojam" su Patentex zvakem..Tik kiek jau skaiciau forume, kad ne viena graziu vaikuciu jau turi prisieksperimentavusios siuo budu
nu va,meciau gerti KT,tai pasidariau aktyvesne,svoris ryskiai krenta,apetitas mazeja,dingo visokios apatijos ir t.t. Mastysiu apie kitoki apsisaugojimo buda,tik jau ne KT..
sumazes ryskiai farmaciniu kompaniju pelnas, jei tokiais greiciais mesim kontraceptikus ryti
O man svoris nuo kontraceptiku visai neauga!
man koks buvo toks ir liko, kazkaip manau kad cia daugiau valios reikalas. Jei geriant prisiziuresi ka valgai, tai tikrai svoris neaugs, nors gal kazkiek skyscius kontraceptikai ir sulaiko
Aš asmeniškai nepasakyčiau kad nuo kontraceptiku auga svoris.Aš 2 metus naudojau LOGEST ir nepasakyčiau kad priaugau svorio,tik krūtinės kiek padidėjo.Dar vienas pliusas gerdama LOGESTA numečiau rūkyti nežinau ar sutapimas bet nebepernešdavau cigarečių kvapo.O svoris tikrai nepasikeitė kol vartojau ir menstruacijos tapo reguliarios iki šiol anksčiau jos buvo labai nereguliarios.
Nepriaugusioms svorio - kiekvienas organizmas reaguoja individualiai .
As geriu Cilest (3 metus, gyd. israse), iki ju mano svoris buvo 52kg, dabar 58 - 58,5kg. O per ta savaite, kai daroma pertrauka, tai akivaizdziai svoris 2-2,5kg sumazeja
Ir dar - gal rimtai tiesa, kad KT mazina lyt.potrauki?
O jos nelabai ir gali būti nereguliarios, kai geri tabletes, nes tai nėra "tikros" mėnesinės, tai hormonų sukeliamas kraujavimas, panašus į mėnesines. Deja, tikrąjį ciklą retai įtakoja tablečių gėrimas, metus jas gert, dažniausiai atsistato standartinis ciklas.
Nusprendziau - po 2 savaiciu metu KT
Apie pokycius parasysiu cia
Jei ne paslaptis - kaip saugotis ketini? Nes pvz. mum su vyru buvo didelis rūpestis, kai negėriau KT, kaip saugotis, kai buvom įpratę be jokių priemonių. Nu kažkaip taip nepriimtinos tos gumytės pasidaro, kai įpranti be nieko....
Kaip saugosimes? Be to - as noriu
Nu nezinau nezinau...2 metus vartojau Cilesta ir ne gramo nepriaugau
Nuo Cilesto buvau priaugus kg ir tikrai nemažai
Be to, noro Bet mečiau jas, vėliau pradėjau gerti Femoden ir
Cilest'a geriau apie du metus. Svorio nepriaugau nei vieno kg. O as netgi noreciau "pasipildyti" kokiais 3-4 kg., pati sau jauciuosi per liesa
Geriau Harmonet, priaugau kokius 5 kg, bet nelabai jaudinausi, tik erzino tai, kad labai pute pilva, tokia visa ispampusi buvau, paskui del migrenos pakeite i Jeanine, ir pastaraji karta i Yarina, tipo sitie naujausi ir nekyla svoris. Tiesa pasakius man jis pradejo mazeti, tiksliau nera to tokio visuotinio patinimo ir nepucia pilvo:) nezinau gal tai kiekvienam individualiai, bet pakolkas jokio pasalinio poveikio...ypac svoriui:)
|