Galbut kas nors esate priregistrave savo atzalele buten Antakalnio poliklinikoje ir galite parekomenduoti gera pediatre? Arba bent jau pasnibzdeti pas kokia neverta registruotis. (Kiek zinau pedietre galima pasirinkti savo nuoziura, nebutinai pagal gyvenama vieta), Pasidalinkit patirtimi
Pati gereusia Erika Mackute.
musu gydytoja Raimonda Rakauskiene. nerekomenduoju. pacios tuoj nesim is ten kudasiu. visiskas abejingumas pacientui, kartais atrodo, kad ir ziniu truksta. taip kad mums irgi labai rupi, kokia daktare toj poliklinikoj geresne.
Mes pas Aurika Jureviciene.
Zinau, kad ten yra pavardes neatsimenu, bet -yte ar -aite, nu vinu zodziu sena. Tai va mano drauge pas ja buvo prisiregistravus, tai dabar persirase pas kita ir labai patenkinta. Ryt pas ja paklausiu pavardes ir parasysiu.
Ir mano mergaitėm ji patinka
Tai va, mano daruge dabar su vaikiuku lankosi pas Rakauskiene. Tai sake, kad jai labai patinka
Turim patirties su Zvinakeviciute. Nerekomenduoju ... Tiesa, tai buvo senokai, tad nezinau ar ji vis dar dirba. Kelis kartus ir pas Rakauskiene lankemes. Na, irgi ne gydytojo idealas
Lankemes pas Zvinakeviciute.
Pati esu gydytoja- tad su visu atsakingumu galiu pasakyti- LABAI KVALIFIKUOTA GYDYTOJA. Gal kam nelabai patinka jos bendravimo stilius, taciau jei Jums svarbu kvalifikacija- drasiai pas ja rasykytes.
Su Antakalnio poliklinika yra taip: jie skiria gydytoja pagal gyvenama vieta. O jeigu nori kito, tuomet sako taip: "iskvietimo atveju pas jus atvaziuos kitas arba budintis gydytojas, nes apylinkes gydytojai nepatogu vaziuoti...." Benzina taupo. Mes pirma gyvenom vienam Antakalnio gale, paskui persikelem i kita ir norejom pasilikti ta pacia gydytoja. Tai as kiekviena karta kviesdama gydytoja isklausydavau morala, kaip sunku jiems iki manes vaziuoti, o po keliu kvietimu gydytoja pati paprase pasikeisti !!! Uzkniso, nuejau ir pasikeiciau. Didelio skirtumo nera, uztat vaziuoja be atsikalbinejimu.
O mes iš Antakalnio kėlėmės į Žirmūnus, bet gydytojos nepakeitėme. Gydytoja Daukantienė sutiko pas mus ateiti ir Žirmūnus. Kvietėm kelis kartus ir jokių problemų nei atsikalbinėjimų nebuvo.
ale man rodos, kad visose poliklinikose tas pats, nenori jos toli vazineti
Mes irgi priklausom gyd. L. Žvinakevičiūtės apylinkei, bendraujam nuo vyresniosios gimimo jau 6 metai - liuks gydytoja
Drisiu papriestaraut del Zvinakeviciutes kvalifikacijos,nors zinau,kad ji tikrai istisai ja kelesi
Nepatariu Zemaitienes (Renata berods vardas, kokiu 40 metu). Mums buvo stafilokokas. Menesi laiko as jos prasiau, kad atliktumem vaikui tyrimus, nes as itariau savo leliui stafilokoka (tik del to, kad daug skaitau iv. medicinos zurnalu, laikrasciu ir pagal tai, kaip ten ta stafilokokine infekcija apibudinta as nusprendziau, kad mano maziui ji yra). Gydytoja vis is manes saipesi, sake, kad cia as noriu vaikui ligu surast, vis tik juokdavosi). Tai kai neiskentusi nuveziau maziaus kakuti, padariau tyrima privaciai ir gavau atsakyma - "labai gausiai" auksinis stafilokokas, tai galvojau ta Zemaitiene uzmusiu. Mano vaikas tris men. nuolat klykdavo, pavalges net is ranku sokdavo, riesdavosi is skausmo, jam jau buvo visas zarnynas apkrestas. Be antibiotiku, aisku, neisisukom niekaip. Kai atsimenu kaip tas vaikelis kankinosi, tai kartais pagalvoju, kad lazda vis tiek turi du galus, as sito jos abejingumo niekada nepamirsiu ir kai bus proga, pasistengsiu, kad Zemaitiene vemtu vien apie mane pagalvojus...
100 % pritariu Vasarai !!! Kai gime pirmasis, dar gyvenom Zirmunuose, tai musu pediatre taip pat buvo Jureviciene. Labai savo vietoje ir kvalifikuota. O labiausiai patiko tas dalykas, kad nuo pirmu dienu, kai grizome is ligonines pasiule savo namu ir mob. tel. Tai galima budavo pasiskambinti ir kai kuriais klausimais pasikonsultuoti. Dabar gyvename Seskineje, tai ilgai vargome kol susiradome faina pediatre (dabar jau trecia). O viena buvo tai panasi, kaip cia kazkas jau rase: jai svarbiau buvo kaip mes gyvenam, kur dirbam ir t.t. Kitais metais zadam atsikraustyti i Antakalni, taigi grisim i Antakalnio poliklinika. Gyvensim Sauleteky, Pylimeliu g. Gal kas zino kas tos apylinkes pediatre ???
Pylimeliu gatvei gali buti priskirta Kujeliene - neduokdie, kokia nupezus gydytoja. Net neskiria, kas yra naturalus ir dirbtinis maitinimas. Kiekviena karta pakilus temperaturai ar kosint vaikui - antibiotikai. As tai grieztai pries, daznai vaiku net nerodydavau jai ir pati isgydydavau.
Gydytoja L.Nikitionok - nuosirdziai patariu ir nerekomenduoju pas ja lankytis ir gydytis
Mums labai gera Kvaščevičienė
Nuostabi gydytoja Asta Mačienė. Mes pas ja jau 3 metus, kitu nebepripazystu
Mamos, o gal kurios gydot vaikucius pas Murnikova? Ar gera pediatre? Musu apylinke jai priklauso, tai nezinau ar regiastruotis pas ja ar ne?
O gal pas Jureviciene prasytis? Bet manau pas ja eiles nerealios
Mums pagal apylinkę priklauso Žvinakevičiūtė. Ir visai nesigailiu. Visada apžiūrės vaiką atidžiai, paskirs reikiamas konsultacijas pas gydytojus. Nusiskundimų neturiu. Seniau tai žinau, kad buvo nekokia, bet mums dar neteko ja nuysivilti.
Vienus metus visą mūsų šeimą gydė šeimos gydytoja, Žvinakevičiūtės bedramokslė. Tai labai gyrė ją, nes visada domėdavosi pačia naujausia literatūra, keldavop savo kvalifikaciją. Kaip profesionalė tai puiki. O kaip žmogus O dėl Kujelienės, tai irgi suabejočiau. Kai rudenį vaikas sirgo, nebuvo Žvinakevičiūtės. Nusiuntė pas ją. Tai pasakė, kad vaikui stomatitas ir reikia pas stomatologą. Vaistų - jokių. Kai grįžo mūsų, tai net neleido eiti pas stomatoplogą ir gąsdinti vaiko. Pati apžiūrėjo dantenas ir jokio stomatito nerado.
turejom ir mes su zvinakeviciute reikalu, negaliu, net drebet imu prisiminus....
Mums priklauso Žemoitel. Būtų geriau kita...
mes taip pat pas Žemoitel
Musu Renata Žemaitiene
Antakalnio vaiku poliklinikos mamos, o jums nekilo dar nori perrasyti vaikus i mazesnius seimos gydytoju centrus? As pati jau perejau i Uzupio klinika, bet del vaiku dar nenusprendziau.... Musu gydytoja dabar Rakauskiene, gana abejinga persona, bet labiausiai mane erzina konvejeris, bobos registraturoje, eiles ir kt. dalykai
Kol gyvenom Antakalnyje gydėmės pas Kujelienę, sirgom daug, bet nerimtai - peršalimai. Buvo gerai. O priklausėm Vilčinskaitei tai laiminga kad perėjom. Kaimynė (buvusi) vaikus veda pes Mesonienę.
Gal ką girdėjote apie gydytoją Vilčinskaitę?
Mano bendavimas su ja - tai kova pries antibiotikus. Kai paskutini karta dukrai diagnozavo bronchita ir prirase plataus spektro antibiotikus, po 1 val nuvaziavau pas profesionale infekcioniste, kurios darbas gydyt tokias ligas, tai apako nuo neteisingos diagnozes ir antibiotikus nueme. Buvo paprastas umus kosulys... Labai giriama Tarutiene.
Na va, nuėjau į polikliniką pati ir išsiaiškinau, kad Nikitionok kaip ir nebedirba ten
Galiu pasiulyti [COLOR=blue]Renata Žemaitiene.
Man ji labai patinka
Fantastiška BPG Renata Žemaitienė.
O ar jinai gera pediadrė? Nes mūsų buvusi BPGistė tai nelabai suprato iš kurios pusės prie vaiko prieti. Jei ko nors paklausdavot tai visą laiką tas pats atsakymas nu net nežinau, jūs gi mamytė pati turėtumėt geriau jausti, o be to jau antras vaikelis
Jei tu kalbi apie Antakalnio vaikų polikliniką, tai ten l. daug pediatrų.Ir jie paskiriami pagal tavo gyvenamą vietą.Pvz. mes gyvenam šnipiškėse tai mums priklauso gyd.Murnikova.Nežinau ar galima ten pasirinkti, nes mes ir neklausėm.Bet mums ši gyd.
Žemaitienė man nelabai, nes lengva ranka paskyrė per didelę Vit D dozę (du kartus per didelę)
Man patinka ir einam pas A. Jurevičienę
Mes irgi lankomes pas Murnikova, tai nieko blogo apie ja pasakyt negaleciau. Mano mama gydytoja, tai as irgi siek tiek domiuosi visokiom med. naujienom, tai gal kartais per daug reikalauju is jos, nes kartais ji man siek tiek su diagnozem neuztikrinta buna
Gal kas susidurete su gyd. Violeta Vrejeriene? Labai skubiai reikia komentaru.
Mes tai is Antakalnio poliklinikos pabegos. Buvo pas gyd. Kvasiaviciene. Baisu tiesiog
QUOTE(Chicony @ 2004 09 06, 20:55) Savo mažylį vedu pas gyd. Murnikova.Ką aš žinau-gydytoja kaip gydytoja.Kažko l. gero negaliu pasakyt, blogo taip pat... Tik man kažkaip keista, jei tik temperatūra užkyla, automatiškai išrašo antibiotikų
Sveikos, gal zinot kokiai gydytojai priklausytu Tvereciaus gatve? pasiskaicius pradejau abejoti del Antakalnio poliklinikos. gal pasiieskoti mazo BPG centriuko kur nors netoliese? Pati prisirasius justiniskese pas vyro kursioke, bet jinai pati siuo metu laukiasi, tai kaip ir liksim be daktares.
Mes gydomes pas Saniukiene. Labai faina gydytoja. Beje, ji buvo ir mano gydytoja. Tik negalvokit, kad ji labai sena. Jai apie 40-45 m. Labai kompetetinga ir savo darba ismano.Beto ir simpatiska. Mano dukrai patinka.
QUOTE(Reklamiste @ 2004 09 06, 12:38) Antakalnio vaiku poliklinikos mamos, o jums nekilo dar nori perrasyti vaikus i mazesnius seimos gydytoju centrus? As pati jau perejau i Uzupio klinika, bet del vaiku dar nenusprendziau.... Musu gydytoja dabar Rakauskiene, gana abejinga persona, bet labiausiai mane erzina konvejeris, bobos registraturoje, eiles ir kt. dalykai Mane tas pats labai erzina, ir taip pat galvoju dukrelę perrašyt į kokį mažesnį šeimos gydytojų centrą, bet viskas juk ir papildomai kainuoja
Tikrai NEREKOMENDUOJU!!!gyd. Inos Sragienes ir gyd. Cirbienes, jei jas galima vadinti gydytojomis.Jokiais budais neikite pas jas,jei nenorite,kad apkrestu jusu vaikuti ar ka ne taip nustatytu.Beje,jos dirba Pasilaiciu rajono poliklinikoje.
QUOTE(Saulute2003 @ 2005 02 25, 11:04) Tikrai NEREKOMENDUOJU!!!gyd. Inos Sragienes ir gyd. Cirbienes, jei jas galima vadinti gydytojomis.Jokiais budais neikite pas jas,jei nenorite,kad apkrestu jusu vaikuti ar ka ne taip nustatytu.Beje,jos dirba Pasilaiciu rajono poliklinikoje. Mamyte, nu gi nesunku perskaityti temos pavadinima
mes pas Svaniene. kai atejo pirma kart i namus, apziurejo. o pries iseidama mestelejo : "na telefono nenoreciau palikt, nes daviau keletai seimu, tai dabar vis skambina"
QUOTE(virgyte @ 2005 02 05, 09:54) Savo mažylį vedu pas gyd. Murnikova.Ką aš žinau-gydytoja kaip gydytoja.Kažko l. gero negaliu pasakyt, blogo taip pat... Tik man kažkaip keista, jei tik temperatūra užkyla, automatiškai išrašo antibiotikų Tai va dėl Murnikovos aš ir sėdžiu dabar šioje temoje... Mums ją paskyrė pagal gyvenama vietą , po gimdymo. Na nėra ji visai bloga, bet... kaip ją čia geriau apibudinus.. Žodžiu mūsų patirtis tokia: turėjom problemų su viduriu uzkietejimu ir alergija. Ilgai del to nedavem jai ramybes, bet ji vis ieskojo priezasciu neaisku kur, tai misinuka liepe pakeisti, tai dar kazka... O mus vistiek bere ir nekakojom.. Kol visai netycia viena seselė stebėdama musu pokalbį apie tinkamo mišinuko paieškas, pasiūlė mums apsilankyti pas gastroenterologę. Problemą išsprendėm. Tada pamaniau sau, tai musu gyd. kompetencijos pritruko pas spec ialista mus nusiusti... Keista ta Murnikova.. Man ji kartais į gyd. praktikantę panasi, kuriai dar labai daug stinga praktikos ir zinių... Bet pas ją labai faina seselė dirba, tokia pagyvenusi,šveisiais plaukais trumpais. Tai dažnai mes pas tą sesutę ir pasikonsultuojam Žodžiu, mes ko gero Murnikovą iškeisim į kokią kitą,pas kurią einant medicinos enciklopedijos su savimi temtis nereikia..
Mus tai trejus metus priziurejo gyd.Daukantiene, ale kad i pensija isejo.. Gaila, nes pripranti prie zmogaus. Dabar automatiskai priskyre gyd.Vengrienei. Kol kas jos pavarde siame skyrelyje nepamineta. Gal kas ka zinot?
QUOTE(Nedurna @ 2005 05 29, 13:04) Mus tai trejus metus priziurejo gyd.Daukantiene, ale kad i pensija isejo.. Gaila, nes pripranti prie zmogaus. Dabar automatiskai priskyre gyd.Vengrienei. Kol kas jos pavarde siame skyrelyje nepamineta. Gal kas ka zinot? Daukantiene yra mano pazistamos mama. Gaila, bet ji susirgo baisia liga
Nome, rimtai?
Vajeee kaip gaila |