Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Labai prasau patarimo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
nikusenka
sveikos mamytes! labai prasau patarimo, gal kam taip yra buve. pries savaite dariausi testa jis buvo teigiamas. siandien apsilankiau pas gyd. dare echo. pamate taskeli kuris pagal ugi atitinka 4 sav. bet kad tai nestumas ji negalejo teigti. dar kiausidei pamate demele, kuri gali reiksti kad gali but negimdimini nestuma, ar cista, ar folikula.
nuo paskutiniu menesiuniu pimos dienos praejo 7 sav. bet mano ciklas nepastovus, galiu sirgti net 1 karta per 2 men. as tiksliai zinau kad pastojau pries 4 sav. kaip manot ar reikia nerimauti?
juridine_kontora
Nerimauti tikrai nereikia. Nes nerimas apskritai kenkia.
Man nestumo pradzioj sake, kad neaisku ,ar leliukas vystosi, tyrimuose netgi klaida sugebejo ivelti - jie rodo, kad nestumas nesivysto. O finale - gime sveikas vaikutis.
Tos echoskopijos ir ultragarsai ,kai nestumas tiek nedidelis, tai apskritai sesliu mokslas. Man 6 savaiciu nestumo labai zinomoj klinikoj su ultagarsu nemate.
Taigi tieisog palauk dar savaitele ar pora, ir tada tirkai viskas bus aiku.
nikusenka
aciu uz palaikima!!! 4u.gif
egllute
As taip pat manu, kad viskas gerai smile.gif
Sky Cloud
QUOTE(nikusenka @ 2011 07 15, 17:31)
sveikos mamytes! labai prasau patarimo, gal kam taip yra buve. pries savaite dariausi testa jis buvo teigiamas. siandien apsilankiau pas gyd. dare echo. pamate taskeli kuris pagal ugi atitinka 4 sav. bet kad tai nestumas ji negalejo teigti. dar kiausidei pamate demele, kuri gali reiksti kad gali but negimdimini nestuma, ar cista, ar folikula.
nuo paskutiniu menesiuniu pimos dienos praejo 7 sav. bet mano ciklas nepastovus, galiu sirgti net 1 karta per 2 men. as tiksliai zinau kad pastojau pries 4 sav. kaip manot ar reikia nerimauti?
*

Aš irgi manau kad viskas bus jums gerai smile.gif Nerimtauti nereikia, neštumas dar nedidelis, saugokite save ir kaupkite tik geras mintis, laukite leliuko mirksiukas.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.