puiki data , t.y. Kovo8, pasidalinti savo prisiminimais ir ispudziais apie Tecio diena.
Manau, kad niekas sau neleidzia sau uzmirsti pasveikinti zmonu, mamu ir siaip moteru
kaip Jus sveikina?
Ir ar isvis sveikina?
Sveiki,
puiki data , t.y. Kovo8, pasidalinti savo prisiminimais ir ispudziais apie Tecio diena. Manau, kad niekas sau neleidzia sau uzmirsti pasveikinti zmonu, mamu ir siaip moteru kaip Jus sveikina? Ir ar isvis sveikina? QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 09:31) Sveiki, puiki data , t.y. Kovo8, pasidalinti savo prisiminimais ir ispudziais apie Tecio diena. Manau, kad niekas sau neleidzia sau uzmirsti pasveikinti zmonu, mamu ir siaip moteru kaip Jus sveikina? Ir ar isvis sveikina? As dar nesveikintas nei karto.. QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 08, 08:39) Tavo lelius dar per mažas sveikinti,o žmonikė turbūt pamiršo Papildyta: QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 09:29) dailiosios lyties išradingumas "gimsta" matyt tik per valentiną
O męs sveikinam (aišku vaikai sveikina, tik aš paruošiu viską su jų pagalba ), vienais metais darėm puodelį pagal užsakymą - nuostabiam tėčiui, kitais metais darėm marškinėlius - su vaikų nuotrauka ir užrašu ant marškinėlių nugaros - mano tėtis pats geriausias tėtis, dar prie viso to aišku vakarienė ir dar kai kas
Bet kodėl turėtume nesveikinti, vyras mane visada sveikina, manau, kad męs turim padėti suvokti vaikams tokias šventes. Juk savo tėvus sveikiname, o jei vaikai dar maži jiems reikia padėti ką nors gražaus paruošti.
Na sie pirmi metai kai mes esam tetis ir mama, bet vyro nesveikinsiu nes jis to nenusipelne...
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 08, 13:09) O męs sveikinam (aišku vaikai sveikina, tik aš paruošiu viską su jų pagalba ), vienais metais darėm puodelį pagal užsakymą - nuostabiam tėčiui, kitais metais darėm marškinėlius - su vaikų nuotrauka ir užrašu ant marškinėlių nugaros - mano tėtis pats geriausias tėtis, dar prie viso to aišku vakarienė ir dar kai kas Bet kodėl turėtume nesveikinti, vyras mane visada sveikina, manau, kad męs turim padėti suvokti vaikams tokias šventes. Juk savo tėvus sveikiname, o jei vaikai dar maži jiems reikia padėti ką nors gražaus paruošti. Vaikams padėti tai visai kitas reikalas, aš už tai. Tačiau kaip ten bebūtų sveikinant sveikina vaikai. Na pvz paaugus vaikams, kada patys suorganizuoja dovanėles, nebereikia mamos/tėčio pagalbos aš nesuprantu, kodėl žmona turėtų atskirai rūpintis ką čia nuo savęs padovanojus vyrui tėvo dienos proga. Čia mano nuomonė tevu nenusipelnama buti! Tevu tampama! Isivaizduok jis siandien ateis su 1 gvazdiku ir sakys: sveikinu su moters diena, roziu puokstes nenusipelnei- te gvazdika QUOTE(Lieputė @ 2006 03 08, 13:25) Papildyta: labai negudriai bandau atspeti: vyras siandien pasveikins? ir bus malonus tas demesys, tos geles? o su kuo tu vyra pasveikinsi? kada galesi atsakyti jam tuo paciu? QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 13:34) Vaikams padėti tai visai kitas reikalas, aš už tai. Tačiau kaip ten bebūtų sveikinant sveikina vaikai. Na pvz paaugus vaikams, kada patys suorganizuoja dovanėles, nebereikia mamos/tėčio pagalbos aš nesuprantu, kodėl žmona turėtų atskirai rūpintis ką čia nuo savęs padovanojus vyrui tėvo dienos proga. Čia mano nuomonė
wovere, na padarau vakariene, iškepų ką nors ypatingo, nesupratu, kodėl žmonės stengiasi apkartinti sau gyvenimą- pasistengsi tu, kitakart jis pasistengs. Tų švenčių ir taip mažai mūsų gyvenime tai kodėl reikia jų dar sumažinti, aš vyra sveikinu ne todėl , kad jis tėvas, o todėl , kad jis mano vaikų tėvas, todėl, kad jis padėjo man tapti mama, todėl, kad jis rūpinasi vaikais ir manimi, o neguli kažkur patvorį prisigėręs ar dar koks, galų gale todėl, kad tai jo pareiga ir jis ją atlieka nepriekaištingai, tai kodėl nesveikinti
Man visada smagu sulaukti dėmesio - ar tai moters diena , ar tai motinos diena ar tai net vardadienis, ir visada būnų pasveikinta, na nemoka jis kepti, bet vyno ir sumuštinių tikrai nepamiršta, jei spėja visada padaro savo firminius spagečius, jei išeiginė gaunu kavos į lovą ir mane tai džiugina, tai koks skirtumas, kad tai tėvo diena - man pirmiausia tai dėmesys QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 14:30) tevu nenusipelnama buti! Tevu tampama! Isivaizduok jis siandien ateis su 1 gvazdiku ir sakys: sveikinu su moters diena, roziu puokstes nenusipelnei- te gvazdika Papildyta: labai negudriai bandau atspeti: vyras siandien pasveikins? ir bus malonus tas demesys, tos geles? o su kuo tu vyra pasveikinsi? kada galesi atsakyti jam tuo paciu? Aš jaučiu skirtumą, kur MOTERS diena, o kur MOTINOS bei TĖVO diena. Mano vyras man ne tėvas, aš jo ta proga nesveikinu, jis manęs irgi. Beje man asmeniškai svarbesnis ir malonesnis dėmesys ne "privalomų" švenčių proga, o netikėtai arba tik mums dviems svarbiomis progomis QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 14:43) Aš jaučiu skirtumą, kur MOTERS diena, o kur MOTINOS bei TĖVO diena. Mano vyras man ne tėvas, aš jo ta proga nesveikinu, jis manęs irgi. Beje man asmeniškai svarbesnis ir malonesnis dėmesys ne "privalomų" švenčių proga, o netikėtai arba tik mums dviems svarbiomis progomis Beabejo skirtumas yra, na ir tėvo diena gali švesti ne biželio pirmą sekmadienį, o pvz. kokį lapkritį
nu taigi j...b tv....mat
ne idiotai skaito si foruma cia ir tavo vaikui aisku kad " Mano vyras man ne tėvas". Paprasciausiai kai visi aplinkui vienas kita sveikina, malonu kai ir tave pasveikina. QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 14:43) Aš jaučiu skirtumą, kur MOTERS diena, o kur MOTINOS bei TĖVO diena. Mano vyras man ne tėvas, aš jo ta proga nesveikinu, jis manęs irgi. Beje man asmeniškai svarbesnis ir malonesnis dėmesys ne "privalomų" švenčių proga, o netikėtai arba tik mums dviems svarbiomis progomis QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 14:57) Svarbu jausmai ir santykiai, dėmesys, pagarba, o ne kiek, kaip dažnai kažką dovanoja Kadangi mano nuomonė šioj temoj tik teršia eterį, tad pasišalinu ir linkiu sulaukti kuo daugiau pasiūlymų
O as sveikinu vyra tevo dienos proga
mes su dukra irgi sveikinam abi tėvelį Tėvo dienos proga (senelio irgi nepamirštam), tai nebūna kažkas įpatingo, tiesiog mielos smulkmenos, skani vakarienė su vynu...manau, kad būdamas tikrai geru tėvu jis to nusipelno. Nesveikinčiau tikrai, jei tėvu nebūtų. pati kovo 8 nešvenčiu, nes nemanau, kad reik mane sveikint vien dėl to, kad esu moteris. Tam yra visokios asmeninės šventės, šeimos sukaktys ir t.t. Per motinos dieną mano šeimyna taip pat pasveikina mane
QUOTE(Kira @ 2006 03 08, 15:43) Kovo 8 oji nera moters diena. Tai nera diena kada reikia sveikinti moteri. Kovo 8 yra moters balso teises gavimo diena. Pries 100 metu moterys neturiejo teises balsuoti, ir nuo kovo 8'oso kazkuriais ten metais gavo ta teise. Vat ir diena, ir jokia cia moters moteriskumo ar panasiai. Cia tarybu sajungoje iskreipta svente, kuri siandien visai nieko nebereiskia. Nes dovanojamos geles moterys del neaiskiu priezasciu. Vyro dienos kaipo tokios ir nera, nes, atseit, jie nediskriminuojami. vo.
jo as irgi ta kazkur girdejau, kad cia kazkas sau susikure sventes..nu man tai pvz smagu, tegu buna kuo daugiau tokiu svenciu kur glyts dovanojamos, nes labai myliu geles, nors ir taip esu lepinama gelemis...
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 11:29) na nemanau kad tėčio diena tam kad sveikinti ,kaip tu sakai,brangiuosius QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 13, 02:57) na nemanau kad tėčio diena tam kad sveikinti ,kaip tu sakai,brangiuosius Tevo diena net ne valstybine svente. Reikia kreiptis i lygiu galimybiu instituta. mama su dukra klausia vyro/tevo - ka tu mums padovanosi kovo 8'osios, moters dienos, proga - liniuotes - kaip tai liniuotes? - vat liniuotes, metro ilgio - o tai ka mes brangusis veiksim su tom liniuotem - matuosit shuda kuri man per vyro diena padovanojot .,.. Nu toks grubus, bet apie gyvenima. Vyro dienos kaipo ir nera is viso... Jo jo Moteris- Zmogaus draugas tegu balsuoja QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 10, 09:50) Kovo 8 oji nera moters diena. Tai nera diena kada reikia sveikinti moteri. Kovo 8 yra moters balso teises gavimo diena. Pries 100 metu moterys neturiejo teises balsuoti, ir nuo kovo 8'oso kazkuriais ten metais gavo ta teise. Vat ir diena, ir jokia cia moters moteriskumo ar panasiai. Cia tarybu sajungoje iskreipta svente, kuri siandien visai nieko nebereiskia. Nes dovanojamos geles moterys del neaiskiu priezasciu. Vyro dienos kaipo tokios ir nera, nes, atseit, jie nediskriminuojami. vo. Mes teti sveikinam visada, as anksti atsikeliu ir vaikus pastroinu ir dainuojam gimtadienio dainele, tik zodziai buna su tevelio diena, tada vaikai ipuola i lova pas teti ir spaudzia suri, kvykaujasi ir buciuoja zandus teciui As padarau sventinius pusrycius, tada kur nors vaziuojam i parka ar i kur nors kitur, pvz praeitais metais ejom i koncerta Telebimbam Europos aiksteje, tecio dienos proga, visiems labai patiko ir buvo linksma. Po pramogu vaziuojam kur nors pietauti. Zodziu, sita diena ypac stengiuosi, kad mano brangiausiajam butu gera. O tos mamos, kuri pareiske, jog nesveikins, nes nenusipelne, tai nesupratau Arba pati nesveikinsiu, nes tai vaiku darbas, o kaip tie vaikai zinos, kad reikia pasveikinti, jei nebus pavyzdzio? QUOTE(Vate @ 2006 03 23, 11:15) O tos mamos, kuri pareiske, jog nesveikins, nes nenusipelne, tai nesupratau Arba pati nesveikinsiu, nes tai vaiku darbas, o kaip tie vaikai zinos, kad reikia pasveikinti, jei nebus pavyzdzio? Vaikai perima tevu elgesio modeli, ir nepykit kad sunus ruko nuo 14 metu, jei mato jus rukant nuo 3 metu. Ir nepykit jei dukra spjauna i veida jums, jei mato kaip spjaunat i veida savo vyrui. Nes vaikas mato tai, ir priima kaip norma, nes taip dar tevai, jo pavyzdziai.
Nelabai suprantu kodel vyro žmona negali pasveikinti
Mes tėveliai dar tik trys mėnesiai, bet tikrai zinau, kad kai bus ši diena mes su suneliu sveikinsim tėtį Galų gale juk smagu teikti džiaugsmą vienas kitam
sveikinau savo vyrą ir
o mes dar negime dovanojom busimam teciui silta chalata - nuo dukrytes, kad tevelis nesusaltu. tikejausi, kad susildem...
Manau ,kad ir aš apsidžiaugsiu jai draugė neužmirš mane pasveikint .
QUOTE(Vate @ 2006 03 23, 10:15) O tos mamos, kuri pareiske, jog nesveikins, nes nenusipelne, tai nesupratau gal jis visai nesirūpino vaikučiu
o mes su dukrytem sveikinsim teveli.dar neapsisprendziau del dovanos-gal pakabukus prie raktu padaryt su mergaiciu foto...
na mes visus tecius irgi su benu sveikinam:mano ir benutis savo:) siems metams dar ideju neturiu...
man isvis keistos tokios sventes kaip tecio diena, motinos diena, valentino diena.... tai kitom dienom teciai yra ne teciai? mamos ne mamos? keista kad zmones kaip kokios avys paklusta kazkieno sugalvotoms datoms ir sveikita butent ta diena. as galiu kazkam nupirkti geliu ir pasakyti kad myliu bet kokia diena, o ne ta kuria man kazkas nurodo. nesamone kazkokia..
QUOTE(dawood @ 2006 05 08, 22:04) man isvis keistos tokios sventes kaip tecio diena, motinos diena, valentino diena.... del valentino - atskira kalba, bet jei gerbiam visokius karalius mindaugus, visas is eiles nepriklausomybes, tai kvestionuoti mamos, tevo diena - tiesiog sventvagiska. aisku, tiems, kas nei tevas, nei mama tada buna skaudu...
manes nesveikina nei su tevo diena nei su jokia kita. ir nieko man neskaudu. man svarbiau kad apie mane galvotu visada o ne kai ateina kazkokia konkreti diena
o mes su Joriu sveikinsim tetį...nes jau legaliai galima sveikinti
o pasakymai kad galiu bet kada sveikinti....kaži kaži ar bet kada ir sveikina savo moteris (būna tokių ale taaaiap retai) - tai ir rpisimena per kalendorines dienas. o man visos kalendorinės šventės patinka. nes susikaupi, kaip sakant ir visus pasveikini. juk ir kiaušinius dažyti gali kas dien, ale labai smagu būtenttam tikrą dieną, jos laukti ir švęsti. taip ir su kitom šventėm
Ideja MAMOMS: dovanai teciui (is serijos "du zuikiai vienu suviu", arba "ir vilkas sotus, ir avis sveika")
Buvo pirkti labai grazi knyga, vadinasi kazkas panasaus i "Taip myli tik teciai". Stora, kietais lapais, spalvinga, labai grazi. Kiekvienam teveliui butu smagu ja skaityti vaikui. Taigi, protingai mamai mikliai apsisukus, ir tetis su dovana, ir vaikui nauda. O mamai - pusvalandis sventos ramybes, kol jie skaitys
Labai tikėjausi rasti čia bent keleta idėjų, bet kažkaip netiršta jų čia
Gal patys tėčiai galėtu pasidalinti mintimis kas juos nudžiugintu ta proga Mes būtinai sveikinsim savo tėti
Mano tėtis jūroj, tai išeis tik SMS nusiųsti
turiu pora sveikinimu, gal dar kam prireiks
Uz tavo meile ir rupesti ACIU! Uz duonos kasni,vaikyste,sventes Mielas Teveli,ilgu,sveiku metu, Dziaugsmas tepuosia tavasias dienas! *** Švieti mums kaip saulė ir mokai kitus Pilkoj kasdienybėj atrasti džiaugsmus. Už Tavo gerumą mes prašom lemties Vaivorykščių tiltą į laimę nutiest *** Nėra pasaulyje kilnesnio žmogaus, kuris mokėtų paguosti, padrąsinti, atleisti taip, kaip Tu.... Papildyta: Tėve, Tu - lyg ąžuolas, po kurio vešliu vainiku slėpėmės nuo atšiaurių gyvenimo audrų. Tu visada mokėjai paguosti mus ir nuraminti, o tavo nuo darbų sudiržusios rankos švelniai šluostė vaikiškas ašaras. Mes seniai suaugome, bet ir dabar skubame pas Tave pasidžiaugti laimėjimais, pasiguosti nelaimėje. Nes Tu buvai ir visuomet būsi gyvenimiškos išminties, kilnumo ir taurumo pavyzdys. Pamirškime šiandien kasdienius rūpesčius, atėjo Tavo šventė - Tėvo diena. Būk sveikas ir tvirtas, mūsų ąžuole, gyvenk ilgai ir laimingai. ***** Tėve, tėtuk, tėveli, tegul Tavo gyvenimas būna ilgas ir giedras, tegul tavo gerose akyse šviečia tik laimės žiburėliai. Su Tėvo diena. **** O, kad galėčiau Tau padovanoti vėją, O, kaip norėčiau saulę tau delnuos atnešt, Nes tik Tu vienas, mylimiausias Tėve, Gyvenimo kelin mokėjai mus išvest.
Nuo eiliu sotus nebusi.
Tai kaip praejo teveliadienis? Papasakokit, kokiu staigmenu sulauket ?
Ka mamytes su vaikiukais gero ir grazaus sugalvojo?
na va, praejo tecio diena, teveliai eilini karta "ant puodo" pasedejo, temoje akiu neparode, o nuo rytojaus vel visi darniai plysaus, kaip moteriskes i ju erdve lenda ir jiems pasireiksti trukdo...
mes tai su leliuku savo teti su pirmuoju gyvenime tevadieniu sveikinome kukliai ir paprastai, po buchki dovanojom, alaus atneshem ir plauku kirpimo mashinele iteikem, kad visad grazus butu
Man tikriausiai turi buti geda
|