Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėčio Diena
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
Komandosas
Sveiki,
puiki data , t.y. Kovo8, pasidalinti savo prisiminimais ir ispudziais apie Tecio diena. g.gif
Manau, kad niekas sau neleidzia sau uzmirsti pasveikinti zmonu, mamu ir siaip moteru wub.gif su Moters ar Motinos diena.
kaip Jus sveikina?
Ir ar isvis sveikina? cool.gif
Tetis2005
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 09:31)
Sveiki,
puiki data , t.y. Kovo8, pasidalinti savo prisiminimais ir ispudziais apie Tecio diena. g.gif
Manau, kad niekas sau neleidzia sau uzmirsti pasveikinti zmonu, mamu ir siaip moteru wub.gif  su Moters ar Motinos diena.
kaip Jus sveikina?
Ir ar isvis sveikina? cool.gif
*

As dar nesveikintas nei karto..
Komandosas
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 08, 08:39)
*

Kada gi dailioji lytis pasigirs kaip isradingai sveikina savo brangiausiuosius lotuliukas.gif
Kira
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 09:29)
Kada gi dailioji lytis pasigirs kaip isradingai sveikina savo brangiausiuosius lotuliukas.gif
*

Na su tėčio diena pasveikinu savo tėtį, bet ne vyrą unsure.gif Vyrą sveikins vaikai, kai paaugs. Lygiai kaip ir manęs ji nesveikina su mamų diena.
Komandosas
QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 09:43)
Na su tėčio diena pasveikinu savo tėtį, bet ne vyrą  unsure.gif Vyrą sveikins vaikai, kai paaugs. Lygiai kaip ir manęs ji nesveikina su mamų diena.
*

Tai vyro kaip ir nesveikini?
nes nera su kuo? doh.gif
asadasta
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 08, 08:39)
*

Tavo lelius dar per mažas sveikinti,o žmonikė turbūt pamiršo doh.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 09:29)
*

dailiosios lyties išradingumas "gimsta" matyt tik per valentiną blush2.gif
Komandosas
QUOTE(asadasta @ 2006 03 08, 10:42)
dailiosios lyties išradingumas "gimsta" matyt tik per valentiną  blush2.gif
*

Na cia jau daugiau isimylejusiu, be nevedusiu svente blush2.gif
nors pripazystu apie ja uzmirsau cool.gif
Kira
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 10:00)
Tai vyro kaip ir nesveikini?
nes nera su kuo? doh.gif
*

Na taip. Ir nelabai suprantu kodėl jį reikėtų sveikinti unsure.gif kaip ir nesuprantu, kodėl jis mane turėtų sveikinti su motinos diena. Šiom progom vaikai sveikina savo tėvelius, taigi mes pasveikinam mano bei jo tėvus.
ENIGMA
O męs sveikinam (aišku vaikai sveikina, tik aš paruošiu viską su jų pagalba ), vienais metais darėm puodelį pagal užsakymą - nuostabiam tėčiui, kitais metais darėm marškinėlius - su vaikų nuotrauka ir užrašu ant marškinėlių nugaros - mano tėtis pats geriausias tėtis, dar prie viso to aišku vakarienė ir dar kai kas blush2.gif Vaikai darė atvirukus, darė savo rankų atspaudus, piešė, labai įvairiai sugalvodavom smile.gif
Bet kodėl turėtume nesveikinti, vyras mane visada sveikina, manau, kad męs turim padėti suvokti vaikams tokias šventes. Juk savo tėvus sveikiname, o jei vaikai dar maži jiems reikia padėti ką nors gražaus paruošti.
patrakusi
Na sie pirmi metai kai mes esam tetis ir mama, bet vyro nesveikinsiu nes jis to nenusipelne... schmoll.gif
Kira
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 08, 13:09)
O męs sveikinam (aišku vaikai sveikina, tik aš paruošiu viską su jų pagalba ), vienais metais darėm puodelį pagal užsakymą - nuostabiam tėčiui, kitais metais darėm marškinėlius - su vaikų nuotrauka ir užrašu ant marškinėlių nugaros - mano tėtis pats geriausias tėtis, dar prie viso to aišku vakarienė ir dar kai kas  blush2.gif Vaikai darė atvirukus, darė savo rankų atspaudus, piešė, labai įvairiai sugalvodavom  smile.gif
Bet kodėl turėtume nesveikinti, vyras mane visada sveikina, manau, kad męs turim padėti suvokti vaikams tokias šventes. Juk savo tėvus sveikiname, o jei vaikai dar maži jiems reikia padėti ką nors gražaus paruošti.
*

Vaikams padėti tai visai kitas reikalas, aš už tai. Tačiau kaip ten bebūtų sveikinant sveikina vaikai. Na pvz paaugus vaikams, kada patys suorganizuoja dovanėles, nebereikia mamos/tėčio pagalbos aš nesuprantu, kodėl žmona turėtų atskirai rūpintis ką čia nuo savęs padovanojus vyrui tėvo dienos proga. Čia mano nuomonė ax.gif
Komandosas

tevu nenusipelnama buti! Tevu tampama! lotuliukas.gif
Isivaizduok jis siandien ateis su 1 gvazdiku ir sakys: sveikinu su moters diena, roziu puokstes nenusipelnei- te gvazdika schmoll.gif
QUOTE(Lieputė @ 2006 03 08, 13:25)
Na sie pirmi metai kai mes esam tetis ir mama, bet vyro nesveikinsiu nes jis to nenusipelne... schmoll.gif
*

Papildyta:
labai negudriai bandau atspeti: vyras siandien pasveikins? ir bus malonus tas demesys, tos geles? clap.gif
o su kuo tu vyra pasveikinsi? kada galesi atsakyti jam tuo paciu? g.gif
QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 13:34)
Vaikams padėti tai visai kitas reikalas, aš už tai. Tačiau kaip ten bebūtų sveikinant sveikina vaikai.  Na pvz paaugus vaikams, kada patys suorganizuoja dovanėles, nebereikia mamos/tėčio pagalbos aš nesuprantu, kodėl žmona turėtų atskirai rūpintis ką čia nuo savęs padovanojus vyrui tėvo dienos proga. Čia mano nuomonė  ax.gif
*

ENIGMA
wovere, na padarau vakariene, iškepų ką nors ypatingo, nesupratu, kodėl žmonės stengiasi apkartinti sau gyvenimą- pasistengsi tu, kitakart jis pasistengs. Tų švenčių ir taip mažai mūsų gyvenime tai kodėl reikia jų dar sumažinti, aš vyra sveikinu ne todėl , kad jis tėvas, o todėl , kad jis mano vaikų tėvas, todėl, kad jis padėjo man tapti mama, todėl, kad jis rūpinasi vaikais ir manimi, o neguli kažkur patvorį prisigėręs ar dar koks, galų gale todėl, kad tai jo pareiga ir jis ją atlieka nepriekaištingai, tai kodėl nesveikinti g.gif
Man visada smagu sulaukti dėmesio - ar tai moters diena , ar tai motinos diena ar tai net vardadienis, ir visada būnų pasveikinta, na nemoka jis kepti, bet vyno ir sumuštinių tikrai nepamiršta, jei spėja visada padaro savo firminius spagečius, jei išeiginė gaunu kavos į lovą ir mane tai džiugina, tai koks skirtumas, kad tai tėvo diena - man pirmiausia tai dėmesys wub.gif
Kira
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 14:30)
tevu nenusipelnama buti! Tevu tampama! lotuliukas.gif
Isivaizduok jis siandien ateis su 1 gvazdiku ir sakys: sveikinu su moters diena, roziu puokstes nenusipelnei- te gvazdika schmoll.gif

Papildyta:
labai negudriai bandau atspeti: vyras siandien pasveikins? ir bus malonus tas demesys, tos geles? clap.gif
o su kuo tu vyra pasveikinsi? kada galesi atsakyti jam tuo paciu?  g.gif
*

Aš jaučiu skirtumą, kur MOTERS diena, o kur MOTINOS bei TĖVO diena. Mano vyras man ne tėvas, aš jo ta proga nesveikinu, jis manęs irgi.
Beje man asmeniškai svarbesnis ir malonesnis dėmesys ne "privalomų" švenčių proga, o netikėtai arba tik mums dviems svarbiomis progomis mirksiukas.gif Aš jam šiandien irgi turiu siurprizą, kurio jis net nesitiki, nes šiandien mūsų mažas vestuvių jubiliejus wub.gif Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės, galų tikrai nesidaryčiau ax.gif O tas skaičiavimas kiek kas per metus turi progų sveikinimams, man vaikiškas atrodo. Kaip pvz giminaitės vaikas. Jei važiuoji sveikinti jo sesutę su gimtadieniu, turi pasveikinti ir jį, nes baisiai verkia, kaip čia jai dovanas neša, o jo nesveikina doh.gif
ENIGMA
QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 14:43)
Aš jaučiu skirtumą, kur MOTERS diena, o kur MOTINOS bei TĖVO diena. Mano vyras man ne tėvas, aš jo ta proga nesveikinu, jis manęs irgi.
Beje  man asmeniškai svarbesnis ir malonesnis dėmesys ne "privalomų" švenčių proga, o netikėtai arba tik mums dviems svarbiomis progomis  mirksiukas.gif Aš jam šiandien irgi turiu siurprizą, kurio jis net nesitiki, nes šiandien mūsų mažas vestuvių jubiliejus  wub.gif Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės, galų tikrai nesidaryčiau  ax.gif O tas skaičiavimas kiek kas per metus turi progų sveikinimams, man vaikiškas atrodo. Kaip pvz giminaitės vaikas. Jei važiuoji sveikinti jo sesutę su gimtadieniu, turi pasveikinti ir jį, nes baisiai verkia, kaip čia jai dovanas neša, o jo nesveikina  doh.gif
*

Beabejo skirtumas yra, na ir tėvo diena gali švesti ne biželio pirmą sekmadienį, o pvz. kokį lapkritį g.gif
Komandosas
nu taigi j...b tv....mat bis.gif
ne idiotai skaito si foruma doh.gif
cia ir tavo vaikui aisku kad " Mano vyras man ne tėvas".
Paprasciausiai kai visi aplinkui vienas kita sveikina, malonu kai ir tave pasveikina.

hah.gif "Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės" geles neparnesamos o dovanojamos!

QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 14:43)
Beje  man asmeniškai svarbesnis ir malonesnis dėmesys ne "privalomų" švenčių proga, o netikėtai arba tik mums dviems svarbiomis progomis  mirksiukas.gif Aš jam šiandien irgi turiu siurprizą, kurio jis net nesitiki, nes šiandien mūsų mažas vestuvių jubiliejus  wub.gif Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės, galų tikrai nesidaryčiau  ax.gif O tas skaičiavimas kiek kas per metus turi progų sveikinimams, man vaikiškas atrodo. Kaip pvz giminaitės vaikas. Jei važiuoji sveikinti jo sesutę su gimtadieniu, turi pasveikinti ir jį, nes baisiai verkia, kaip čia jai dovanas neša, o jo nesveikina  doh.gif
*

Kira
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 14:57)
hah.gif  "Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės" geles neparnesamos o dovanojamos!
*

Svarbu jausmai ir santykiai, dėmesys, pagarba, o ne kiek, kaip dažnai kažką dovanoja ax.gif Kitas dalykas, malonu kai dovanoja iš dūšios, ne iš reikalo.

Kadangi mano nuomonė šioj temoj tik teršia eterį, tad pasišalinu ir linkiu sulaukti kuo daugiau pasiūlymų 4u.gif
Komandosas
aisku tersia ax.gif
dauguma dzigitu isvis noretu, kad moterys i sia skilti uzklystu tik pasiskaityt lotuliukas.gif
QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 15:08)

Kadangi mano nuomonė šioj temoj tik teršia eterį, tad pasišalinu ir linkiu sulaukti kuo daugiau pasiūlymų  4u.gif
*

Adile
O as sveikinu vyra tevo dienos proga ax.gif Na, man ne tetis biggrin.gif (pasveikinu ir savo ir vyro tecius, man patinka pradziuginti brangius zmones), musu sunaus tetis ir besibeldziancio vaikiuko tetis... Pirma karta teti "sveikinom", kol mazius dar pilvely tupejo, bet spardesi kaip tikras vyras doh.gif (dovanojau smulkmenele miela ir dar priedu... blush2.gif ), praitais metais maziui jau beveik puse metu buvo, tai kartu su teciu draske geles wub.gif doh.gif ir sventem visi trys su dovanelem ir skanumynais... Man irgi labai smagu, kai manes nepamirsta mamos dienos proga mirksiukas.gif O kol kas, kol pauges, kol supras sventes esme, manau, reikia jiems nuosirdziai ir kruopsciai rodyt pavyzdi wub.gif kad paskui nereiketu tokiu svenciu proga burnoti, kokie tie vaikai nedekingi, kad net nepaskambina...
Anka
mes su dukra irgi sveikinam abi tėvelį Tėvo dienos proga (senelio irgi nepamirštam), tai nebūna kažkas įpatingo, tiesiog mielos smulkmenos, skani vakarienė su vynu...manau, kad būdamas tikrai geru tėvu jis to nusipelno. Nesveikinčiau tikrai, jei tėvu nebūtų. pati kovo 8 nešvenčiu, nes nemanau, kad reik mane sveikint vien dėl to, kad esu moteris. Tam yra visokios asmeninės šventės, šeimos sukaktys ir t.t. Per motinos dieną mano šeimyna taip pat pasveikina mane 4u.gif
Tetis2005
QUOTE(Kira @ 2006 03 08, 15:43)
Aš jaučiu skirtumą, kur MOTERS diena, o kur MOTINOS bei TĖVO diena.
*

Kovo 8 oji nera moters diena. Tai nera diena kada reikia sveikinti moteri. Kovo 8 yra moters balso teises gavimo diena. Pries 100 metu moterys neturiejo teises balsuoti, ir nuo kovo 8'oso kazkuriais ten metais gavo ta teise. Vat ir diena, ir jokia cia moters moteriskumo ar panasiai. Cia tarybu sajungoje iskreipta svente, kuri siandien visai nieko nebereiskia. Nes dovanojamos geles moterys del neaiskiu priezasciu. Vyro dienos kaipo tokios ir nera, nes, atseit, jie nediskriminuojami. vo.
*Urtėja*
jo as irgi ta kazkur girdejau, kad cia kazkas sau susikure sventes..nu man tai pvz smagu, tegu buna kuo daugiau tokiu svenciu kur glyts dovanojamos, nes labai myliu geles, nors ir taip esu lepinama gelemis... 4u.gif
*ramunė*
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 11:29)
*

na nemanau kad tėčio diena tam kad sveikinti ,kaip tu sakai,brangiuosius g.gif .brangiesiems sveikinti yra pakankamai visokių kitokių švenčių,svarbu ar nori jį pasveikinti.tėčių dieną reikia sveikinti tėvelius o čia jau vaikučių pareiga. mirksiukas.gif žinoma mažiesiems turi padėti mama thumbup.gif
Tetis2005
QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 13, 02:57)
na nemanau kad tėčio diena tam kad sveikinti ,kaip tu sakai,brangiuosius g.gif .brangiesiems sveikinti yra pakankamai visokių kitokių švenčių,svarbu ar nori jį pasveikinti.tėčių dieną reikia sveikinti tėvelius o čia jau vaikučių pareiga. mirksiukas.gif žinoma mažiesiems turi padėti mama thumbup.gif
*

Tevo diena net ne valstybine svente. Reikia kreiptis i lygiu galimybiu instituta. smile.gif Cia kaip tam anekdote:
mama su dukra klausia vyro/tevo
- ka tu mums padovanosi kovo 8'osios, moters dienos, proga
- liniuotes
- kaip tai liniuotes?
- vat liniuotes, metro ilgio
- o tai ka mes brangusis veiksim su tom liniuotem
- matuosit shuda kuri man per vyro diena padovanojot

.,..
Nu toks grubus, bet apie gyvenima. Vyro dienos kaipo ir nera is viso...
Komandosas

Jo jo Moteris- Zmogaus draugas lotuliukas.gif
tegu balsuoja doh.gif

QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 10, 09:50)
Kovo 8 oji nera moters diena. Tai nera diena kada reikia sveikinti moteri. Kovo 8 yra moters balso teises gavimo diena. Pries 100 metu moterys neturiejo teises balsuoti, ir nuo kovo 8'oso kazkuriais ten metais gavo ta teise. Vat ir diena, ir jokia cia moters moteriskumo ar panasiai. Cia tarybu sajungoje iskreipta svente, kuri siandien visai nieko nebereiskia. Nes dovanojamos geles moterys del neaiskiu priezasciu. Vyro dienos kaipo tokios ir nera, nes, atseit, jie nediskriminuojami. vo.
*

Vate

Mes teti sveikinam visada, as anksti atsikeliu ir vaikus pastroinu ir dainuojam gimtadienio dainele, tik zodziai buna su tevelio diena, tada vaikai ipuola i lova pas teti ir spaudzia suri, kvykaujasi ir buciuoja zandus teciui wub.gif
As padarau sventinius pusrycius, tada kur nors vaziuojam i parka ar i kur nors kitur, pvz praeitais metais ejom i koncerta Telebimbam Europos aiksteje, tecio dienos proga, visiems labai patiko ir buvo linksma. Po pramogu vaziuojam kur nors pietauti. Zodziu, sita diena ypac stengiuosi, kad mano brangiausiajam butu gera.

O tos mamos, kuri pareiske, jog nesveikins, nes nenusipelne, tai nesupratau g.gif , juk jis tavo vaiko tetis, ko jis dar turi nusipelnyti, kad butu pasveikintas tecio dienos proga?
Arba pati nesveikinsiu, nes tai vaiku darbas, o kaip tie vaikai zinos, kad reikia pasveikinti, jei nebus pavyzdzio?
Tetis2005
QUOTE(Vate @ 2006 03 23, 11:15)
O tos mamos, kuri pareiske, jog nesveikins, nes nenusipelne, tai nesupratau  g.gif , juk jis tavo vaiko tetis, ko jis dar turi nusipelnyti, kad butu pasveikintas tecio dienos proga?
Arba pati nesveikinsiu, nes tai vaiku darbas, o kaip tie vaikai zinos, kad reikia pasveikinti, jei nebus pavyzdzio?
*

Vaikai perima tevu elgesio modeli, ir nepykit kad sunus ruko nuo 14 metu, jei mato jus rukant nuo 3 metu. Ir nepykit jei dukra spjauna i veida jums, jei mato kaip spjaunat i veida savo vyrui. Nes vaikas mato tai, ir priima kaip norma, nes taip dar tevai, jo pavyzdziai.
ornelax
Nelabai suprantu kodel vyro žmona negali pasveikinti g.gif su tėčio diena, juk jis tavo vaiko tėvas, ir be to pritariu tam kad vaikai pavyzdi ima iš tėvų.
Mes tėveliai dar tik trys mėnesiai, bet tikrai zinau, kad kai bus ši diena mes su suneliu sveikinsim tėtį smile.gif Juk galima viska nufilmuoti paskui vaikas paauges matys kažkokį pavyzdį, gales džiaugtis.
Galų gale juk smagu teikti džiaugsmą vienas kitam thumbup.gif
Daisy
sveikinau savo vyrą ir nestuke.gif būdama, tada man rodos padovanojau mažiukus batukus, su rašteliu laukiu kol juos pasimatuosim, tavo dukrytė (ar kažkas panašaus, na jau žinojom, kad mergytė gims). Po metų jau pati dukra nunešė savo rankyės atspaudą atvirtėje, su prierašu myliausiam tėveliui (aišku viską ruošiau aš, nes gi 11 mėn kūdikis dar nerašo biggrin.gif ) ir t.t., kas met sveikinam su tėvo diena.
Momė
o mes dar negime dovanojom busimam teciui silta chalata - nuo dukrytes, kad tevelis nesusaltu. tikejausi, kad susildem...
tevelis
Manau ,kad ir aš apsidžiaugsiu jai draugė neužmirš mane pasveikint .
Adrianna
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 10, 08:50)
Kovo 8 oji nera moters diena. Tai nera diena kada reikia sveikinti moteri.
Cia tarybu sajungoje iskreipta svente, kuri siandien visai nieko nebereiskia.
*

blink.gif blink.gif blink.gif
O visame pasaulyje ji skaitoma,kaip MOTERS diena!!! Su TSRS tai neturi nieko bendro!
LT saulele
QUOTE(Vate @ 2006 03 23, 10:15)
O tos mamos, kuri pareiske, jog nesveikins, nes nenusipelne, tai nesupratau  g.gif , juk jis tavo vaiko tetis, ko jis dar turi nusipelnyti, kad butu pasveikintas tecio dienos proga?
*

gal jis visai nesirūpino vaikučiu g.gif , neskyrė jokio dėmesio jam ir t.t. Visko būna verysad.gif verysad.gif , tokiu atveju, sveikint tik už tai, kad jis biologinis tėvas unsure.gif ? Nu bet tikiuos, čia ne toks atvejis, tiesiog ta, kuri parašė, "ne nuotaikoje" buvo rolleyes.gif
krissta
o mes su dukrytem sveikinsim teveli.dar neapsisprendziau del dovanos-gal pakabukus prie raktu padaryt su mergaiciu foto... g.gif bo musu tevelis dazniau buna ne namie, todel ir norisi, kad turetu po akimis... lotuliukas.gif
JuMa
na mes visus tecius irgi su benu sveikinam:mano ir benutis savo:) siems metams dar ideju neturiu... blush-anim-cl.gif
dawood
man isvis keistos tokios sventes kaip tecio diena, motinos diena, valentino diena.... tai kitom dienom teciai yra ne teciai? mamos ne mamos? keista kad zmones kaip kokios avys paklusta kazkieno sugalvotoms datoms ir sveikita butent ta diena. as galiu kazkam nupirkti geliu ir pasakyti kad myliu bet kokia diena, o ne ta kuria man kazkas nurodo. nesamone kazkokia..
Momė
QUOTE(dawood @ 2006 05 08, 22:04)
man isvis keistos tokios sventes kaip tecio diena, motinos diena, valentino diena....

del valentino - atskira kalba, bet jei gerbiam visokius karalius mindaugus, visas is eiles nepriklausomybes, tai kvestionuoti mamos, tevo diena - tiesiog sventvagiska.

aisku, tiems, kas nei tevas, nei mama tada buna skaudu...
dawood
manes nesveikina nei su tevo diena nei su jokia kita. ir nieko man neskaudu. man svarbiau kad apie mane galvotu visada o ne kai ateina kazkokia konkreti diena
linada
o mes su Joriu sveikinsim tetį...nes jau legaliai galima sveikinti biggrin.gif ir dovanosiu taurę (kaip sportininkam už prizines vietas) išgraviruotą "geriausiam pasaulio tėčiui" - nes toks jis ir yra.ir kad ir kaip sakyčiau kad nieko tokio, biški buvo abydna, kai mamos dienos proga net kvietko negavau. ale tuo mes ir skiriamės laugh.gif
o pasakymai kad galiu bet kada sveikinti....kaži kaži ar bet kada ir sveikina savo moteris (būna tokių ale taaaiap retai) - tai ir rpisimena per kalendorines dienas. o man visos kalendorinės šventės patinka. nes susikaupi, kaip sakant ir visus pasveikini. juk ir kiaušinius dažyti gali kas dien, ale labai smagu būtenttam tikrą dieną, jos laukti ir švęsti. taip ir su kitom šventėm wink.gif
Momė
Ideja MAMOMS: dovanai teciui (is serijos "du zuikiai vienu suviu", arba "ir vilkas sotus, ir avis sveika")
Buvo pirkti labai grazi knyga, vadinasi kazkas panasaus i "Taip myli tik teciai". Stora, kietais lapais, spalvinga, labai grazi. Kiekvienam teveliui butu smagu ja skaityti vaikui. Taigi, protingai mamai mikliai apsisukus, ir tetis su dovana, ir vaikui nauda. O mamai - pusvalandis sventos ramybes, kol jie skaitys tongue.gif
idida
Labai tikėjausi rasti čia bent keleta idėjų, bet kažkaip netiršta jų čia unsure.gif
Gal patys tėčiai galėtu pasidalinti mintimis kas juos nudžiugintu ta proga mirksiukas.gif
Mes būtinai sveikinsim savo tėti thumbup.gif
Miss_Lumholdt
QUOTE(linada @ 2006 05 13, 10:22)
dovanosiu taurę (kaip sportininkam už prizines vietas) išgraviruotą "geriausiam pasaulio tėčiui" - nes toks jis ir yra.
*

Nebloga idėja ploja.gif
LhooQ
Mano tėtis jūroj, tai išeis tik SMS nusiųsti unsure.gif Gal žinot kokių pasveikinimų? smile.gif unsure.gif
meliute
turiu pora sveikinimu, gal dar kam prireiks ax.gif

Uz tavo meile ir rupesti ACIU!
Uz duonos kasni,vaikyste,sventes
Mielas Teveli,ilgu,sveiku metu,
Dziaugsmas tepuosia tavasias dienas!

Švieti mums kaip saulė ir mokai kitus
Pilkoj kasdienybėj atrasti džiaugsmus.
Už Tavo gerumą mes prašom lemties
Vaivorykščių tiltą į laimę nutiest

Nėra pasaulyje kilnesnio žmogaus, kuris mokėtų paguosti, padrąsinti, atleisti taip, kaip Tu....
Papildyta:
Tėve, Tu - lyg ąžuolas, po kurio vešliu vainiku slėpėmės nuo atšiaurių gyvenimo audrų. Tu visada mokėjai paguosti mus ir nuraminti, o tavo nuo darbų sudiržusios rankos švelniai šluostė vaikiškas ašaras. Mes seniai suaugome, bet ir dabar skubame pas Tave pasidžiaugti laimėjimais, pasiguosti nelaimėje. Nes Tu buvai ir visuomet būsi gyvenimiškos išminties, kilnumo ir taurumo pavyzdys.
Pamirškime šiandien kasdienius rūpesčius, atėjo Tavo šventė - Tėvo diena. Būk sveikas ir tvirtas, mūsų ąžuole, gyvenk ilgai ir laimingai.

Tėve, tėtuk, tėveli, tegul Tavo gyvenimas būna ilgas ir giedras, tegul tavo gerose akyse šviečia tik laimės žiburėliai. Su Tėvo diena.

O, kad galėčiau Tau padovanoti vėją,
O, kaip norėčiau saulę tau delnuos atnešt,
Nes tik Tu vienas, mylimiausias Tėve, Gyvenimo kelin mokėjai mus išvest.

Viesulas
Nuo eiliu sotus nebusi.
JOGUNNDA
QUOTE(Viesulas @ 2006 06 04, 21:57)
Nuo eiliu sotus nebusi.
*

O tu vaikus auginsi, kad sotus būtum... Tau siandien ne kokia diena. Visur kazkokias nesamones rasai...
Lamija;)
Tai kaip praejo teveliadienis? Papasakokit, kokiu staigmenu sulauket ? ax.gif
Ka mamytes su vaikiukais gero ir grazaus sugalvojo? yahoo.gif
LosAngeles
na va, praejo tecio diena, teveliai eilini karta "ant puodo" pasedejo, temoje akiu neparode, o nuo rytojaus vel visi darniai plysaus, kaip moteriskes i ju erdve lenda ir jiems pasireiksti trukdo...
Panamira
mes tai su leliuku savo teti su pirmuoju gyvenime tevadieniu sveikinome kukliai ir paprastai, po buchki dovanojom, alaus atneshem ir plauku kirpimo mashinele iteikem, kad visad grazus butu drinks_cheers.gif
Karinga
Man tikriausiai turi buti geda g.gif niekada nesveikinau vyro su tevo diena doh.gif Na, bet dar tik viena tevo diena praleidom bigsmile.gif nors jis musu niekada nepamirsta pasveikinti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.