Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmieji nėštumo požymiai (9 tema)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Basari'a
user posted image

Pirmieji nėštumo simptomai:

1. Jautrios krūtys ar speneliai. Jei esi nėščia, apie trečiąją savaitę po apvaisinimo (menstruacijoms vėluojant apie savaitę laiko) pastebėsi, jog krūtys ir speneliai pasidarė jautresni. Gali jausti, kad jie šiek tiek pabrinkę (panašiai kaip prieš menstruacijas).

2. Lengvi pilvo spazmai ir negausios kraujingos išskyros. Jei esi nėščia, gali pastebėti nedaug rausvų išskyrų tuo metu, kai embrionas prisitvirtina gimdos gleivinėje. Tai įvyksta apie aštuntą – dešimtą dieną po ovuliacijos (šiek tiek anksčiau nei turėtų prasidėti menstruacijos). Kraujavimas implantacijos laikotarpiu paprastai skiriasi nuo kraujavimo menstruacijų metu: prasideda šiek tiek anksčiau, būna negausus, kraujas rausvas, o ne raudonas. Be to, šiam kraujavimui nebūdingas įprastas eiliškumas (gali būti menkas, vėliau gausesnis ir vėl toks pat menkas). Ankstyvuoju nėštumo laikotarpiu, kol gimdos neprilaiko kaulinis dubuo kaip antruoju trimestru, gali pasireikšti ir pilvo spazmai. Tai panašu į skausmą menstruacijų metu. Gimdos susitraukimai būna reguliarūs, padažnėja nuo fizinio krūvio, patiriant orgazmą ar net pakeitus padėtį.

3. Spenelių laukelių patamsėjimas. Labai anksti – maždaug tuo metu, kai turėtų prasidėti menstruacijos – gali pastebėti, jog areolė, pigmentuotas laukelis, supantis spenelį, pradeda tamsėti ir platėti.

Manoma, jog tamsesnė spalva padeda naujagimiui surasti spenelį, kai šis nori pirmą kartą pažįsti. Taip pat gali pastebėti paryškėjusias krūties venas, padidėjusius ir pagausėjusius (nuo 4 iki 28 viename laukelyje) Montgomerio gumburėlius – gumbelius, išsidėsčiusius apie spenelį.

4. Neįprastai didelis nuovargis. Pirmąsias aštuonias – dešimt nėštumo savaites gali jaustis ypatingai išsekusi. Tai susiję su kūne vykstančiais medžiagų apykaitos pokyčiais. Organizmas turi prisitaikyti prie naujo darbo – išauginti kūdikį. Dauguma moterų geriau pasijunta nuo dvyliktos nėštumo savaitės.

5. Pykinimas ir vėmimas. Kartais nėščiąsias labai anksti – netgi pirmąją savaitę po apvaisinimo – gali kankinti rytinis šleikštulys ar stipresnis pykinimas. Pykinti gali pradėti bet kuriuo paros metu – dieną ar naktį.

6. Dažnas šlapinimasis. Menstruacijoms vėluojant savaitę ar dvi, gali pastebėti, jog pradėjai šlapintis dažniau nei įprastai. Tai gimdoje augantis vaisius spaudžia šlapimo pūslę.

7. Vidurių užkietėjimas. Tuštinimosi pokyčiai gali atsirasti ankstyvuoju nėštumo periodu. Nėštumo metu pasigaminantys hormonai lemia žarnų peristaltikos sulėtėjimą ir jos efektyvumo sumažėjimą.

8. Pakilusi bazinė kūno temperatūra. Jeigu bazinė kūno temperatūra padidėjusi išlieka net vėluojant menstruacijoms ir nesumažėja iki to lygio, kaip buvo prieš ovuliaciją, tu gali būti nėščia. Pastojimo metu kiaušialąstė apvaisinama kiaušintakyje ir iki gimdos, kur vyksta implantacija, keliauja septynias dienas. Kaip tik šiuo metu organizmas pajunta, kad esi nėščia.
Atsipalaidavus choriogonadotropiniam (hCG) hormonui, bazinė kūno temperatūra gali pakilti trečią kartą, tačiau ne tiek daug kaip pirmąjį. Įdomu tai, jog šią pakilusią temperatūrą galima išmatuoti bet kurioje kūno vietoje nuo pirmosios savaitės iki dvylikos dienų po ovuliacijos.

9. Menstruacijų išnykimas. Jeigu mėnesinių ciklas yra reguliarus, tai gali būti pirmasis nėštumo požymis. Jausdama ir kitus nėštumo ženklus, gali būti tikra, kad pastojai, dar prieš tai, kol bus teigiamas nėštumo testas.

10. Teigiamas nėštumo testas. Jei menstruacijos vėluoja bent vieną dieną ir tu esi pasiruošusi sužinoti tiesą, gali pasidaryti nėštumo testą. Šlapimo testas gali būti teigiamas jau dešimtą ar keturioliktą dieną po apvaisinimo. Jei negali sulaukti, kol vėluos menstruacijos, atlik kraujo tyrimą, kuris būna teigiamas net nuo aštuntos – dešimtos dienos po apvaisinimo. Tačiau atsimink, jog nė vienas (net kraujo) tyrimas nėra 100 procentų tikslus. Jei vis dėlto testas neigiamas, o tu jauti nėštumo požymius, pakartok tyrimą po savaitės ir pasitark su šeimos gydytoju.

Sėkmės!

user posted image
ignek
Turiu klausima pastojusioms iskart po KT nutraukimo ax.gif O is ko jus supratot, kad laukiates, juk po KT nei ciklo reguliarumas zinomas, mm gali ir taip veluoti, nei ovuliacijos diena aiski... Aciu uz pasidalinima patirtim 4u.gif
HappyAngel

i 
Merginos, čia ne plepesių skyrelis, todėl kalbas apie kavagėrius ir šaltibarščius perkelkite kur nors kitur.

medlink
QUOTE(ignek @ 2011 07 18, 16:19)
Turiu klausima pastojusioms iskart po KT nutraukimo ax.gif  O is ko jus supratot, kad laukiates, juk po KT nei ciklo reguliarumas zinomas, mm gali ir taip veluoti, nei ovuliacijos diena aiski...  Aciu uz pasidalinima patirtim 4u.gif
*

tai niekas šiaip sau iš kart ir negali sužinoti ax.gif Gi maždaug žinai kada mmm turėtų būti, pagal tai ir orientuojiesi... o jei pradedi jausti kokius nestuke.gif požymius tai pradedi panikuoti ir pirkti NT bigsmile.gif o tada jau daug maž ir atsakymą gauni 4u.gif
ignek
QUOTE(medlink @ 2011 07 18, 16:32)
tai niekas šiaip sau iš kart ir negali sužinoti  ax.gif Gi maždaug žinai kada mmm turėtų būti, pagal tai ir orientuojiesi... o jei pradedi jausti kokius  nestuke.gif  požymius tai pradedi panikuoti ir pirkti NT  bigsmile.gif o tada jau daug maž ir atsakymą gauni  4u.gif
*

Tai cia vat ir didziausia problema, ar tie pojuciai is tikruju, ar kazkiek isikalbeti ar tiesiog atsirade del KT nutraukimo smile.gif
medlink
QUOTE(ignek @ 2011 07 18, 16:46)
Tai cia vat ir didziausia problema, ar tie pojuciai is tikruju, ar kazkiek isikalbeti ar tiesiog atsirade del KT nutraukimo smile.gif
*

pasidarai NT ir porai dinų nurimsti, o tada vėl pagal situaciją... ax.gif
dzingle

Gal kas galit pakomentuoti KADA pasireiškė pirmieji požymiai - KADA pasidarė jautrios krūtys, pradėjo pykinti, pradėjot lakstyti į tualetą ir pan.? Ar dar prieš nesulaukiant mmm? Ar jau nesulaukus?

Aciu 4u.gif
gloss
QUOTE(dzingle @ 2011 07 18, 20:01)
Gal kas galit pakomentuoti KADA pasireiškė pirmieji požymiai - KADA pasidarė jautrios krūtys, pradėjo pykinti, pradėjot lakstyti į tualetą ir pan.? Ar dar prieš nesulaukiant mmm? Ar jau nesulaukus?

Aciu  4u.gif
*

man tas pats, pozymiu tikrai daug, ir manau tikrai, kadf neprisigalvoju, iki mmm dar 3-4 dienos. Tai man ir idomu, ar gali jie taip anksti pasireiksti? g.gif
Panele*
atbegu pas jus... siandien pasidariau HCG tyrima atsakyma yra 320,2 g.gif tai cia normaliai viskas ar kaip, nes as ju nesuprantu... blush2.gif
Basari'a
QUOTE(Panele* @ 2011 07 18, 20:56)
atbegu pas jus... siandien pasidariau HCG tyrima atsakyma yra 320,2  g.gif  tai cia normaliai viskas ar kaip, nes as ju nesuprantu...  blush2.gif
*

niu o tau lenteles nedave su atsakymu?
as pas save paziurejau, tai manau cia lb gerai thumbup.gif
Panele*
QUOTE(Basari'a @ 2011 07 18, 21:52)
niu o tau lenteles nedave su atsakymu?
as pas save paziurejau, tai manau cia lb gerai  thumbup.gif
*

as tik pasiskambinau atsakymo, sake uzsukt rytoj pasiimti kazka tai gal rytoj duos duos? g.gif och ramiau, net jei cia nieko blogo smile.gif
Stumblin'In
Zodziu...senai bebuvau cia...labas tikriausiai reiketu visu pirma pasakyti smile.gif

Vel jauciuosi truputi nescia... biggrin.gif 4u.gif (su draugu esame tokia pora, kad tipo dar ne laikas vaikuciui, bet abu labai to norim, tai lengvai samoningi isdykeliai esam blush2.gif )

zodziu paskutines mm buvo 28 diena, 8 diena buvo labai nesaugu, o siandien 18 jau idomiai jauciuosi...gal tik dabar ovuliacija, o gal cia jau kas gero netycia nutiko...
Temp 37, pilvukas toks idomus, gurguliuoja labai...atrodo pusles uzdegimas buvo (geriau vaistukus net...) bet prisiskaiciau, kad galimas nestumo pozymis i pusles uzdegima labai panasus...jau ir bloga pasidare doh.gif kazin ar galima tokiam trumpam laikui tiek pozymiu priskaiciuoti... rolleyes.gif ai dar jauciu siandien visa diena, kad tokia kuno dalis kaip pilvas pas mane yra..o niekad taip ypatingai anksciau jo nejausdavau...atrodo, kad siandien lyg baliona kas is vidaus pustu...ojej...as cia svaigstu ir man vaidenasi jau, ar cia rimtai... wub.gif
Mrs. X
Sveikos visos!

Panele*, pas tave viskas gerai!

O va man tai neaisku, kas su manim... Gal kuriai taip buvo? Velavo "karves" biggrin.gif 6dienas. Dabar man jos kazkokios itartinos. Labai negausios, viena diena smarkiau kraujavau, kitas tai vos tepe, kresuliukai kazkokie pasirode... Niekad panasaus nera buve! Gal man kas kabinosi ir pabego? Gal nuo vitaminu ir papildu visokiu? g.gif
Bbubbble
Labas visoms wink.gif

Skaitinejau sia temele, ir noriu isgirsti jusu atsakyma, tai emiau ir prisiregistravau smile.gif...Jau kuri laika planuojam su MB leliuka. Siandien jau mm veluoja visa savaite, jauciuosi kazkokia pavargus, varineja i tuoleta, ir atrodo lyg butu krutine pabrinkus, bet cia gali buti, kad tik isivaizduoju del jos. Jau net duse atrodo, kad pilvas padidejes vos vos, bet gal cia laki mano vaizduote wink.gif Nzn net ar verta darytis NT ar dar palaukti trupuciuka....?
Panele*
QUOTE(Bbubbble @ 2011 07 18, 22:41)
Labas visoms wink.gif

Skaitinejau sia temele, ir noriu isgirsti jusu atsakyma, tai emiau ir prisiregistravau smile.gif...Jau kuri laika planuojam su MB leliuka. Siandien jau mm veluoja visa savaite, jauciuosi kazkokia pavargus, varineja i tuoleta, ir atrodo lyg butu krutine pabrinkus, bet cia gali buti, kad tik isivaizduoju del jos. Jau net duse atrodo, kad pilvas padidejes vos vos, bet gal cia laki mano vaizduote wink.gif Nzn net ar verta darytis NT ar dar palaukti trupuciuka....?
*

as tavo vietoje jau buciau pasidarius NT wink.gif
Bbubbble
QUOTE(Panele* @ 2011 07 18, 22:50)
as tavo vietoje jau buciau pasidarius NT wink.gif
*

As labai nenoriu nusivilimo ir todel jauciu taip tempiu doh.gif . Reikia susikaupti ir ryt ryte pasidaryti NT. wink.gif
Panele*
QUOTE(Bbubbble @ 2011 07 18, 22:57)
As labai nenoriu nusivilimo ir todel jauciu taip tempiu doh.gif . Reikia susikaupti ir ryt ryte pasidaryti NT. wink.gif
*

visom tenka nusivilti... bet visada tikiesi isvysti geriausia wink.gif pasidarai ir bent ramiau negu sedi ir spelioji wink.gif
Bbubbble
QUOTE(Panele* @ 2011 07 18, 22:59)
visom tenka nusivilti... bet visada tikiesi isvysti geriausia wink.gif pasidarai ir bent ramiau negu sedi ir spelioji wink.gif
*

Ikalbejai ax.gif ryt ryte darysiuos;)
medlink
Panele 4u.gif Aš tai dar kartą tyliai tave sveikinu 4u.gif man po pirmo persileidimo praejus savaitei buvo 150 ir iš to patvirtino, kad tikrai laukiausi... tad manau nusiramink ir lauk vizito pas gydytoją 4u.gif

Labas visoms wink.gif

Na ir iš kur tiek kantrybės bigsmile.gif aš tai jau seniausiai būčiau NT pasidarius doh.gif Pasidaryk ir bus aiškiau 4u.gif
Basari'a
Teisingai Panele* sako, jei jau savaite veluoja butinai ryt pasidaryk testuka, o mes su nekantrumu lauksim ziniu 4u.gif

Stumblin'In o koks tavo ciklo ilgis, nes dabar butu 21 c d.
Tai gal dar ankstoka nestumo pazymiams, manau gal cia tau ovuliacija ivyko, bet jei ciklas kokios 28 dienos, tai tada gali buti ir inplantacija. na cia toks mano pamastymas garsiai ax.gif

Mrs. X mano sios mmm irgi keistos, va vakar stipriau pakraujavau, siandien maziau, o i vakara vos tema, ziuresim kaip bus ryt. Visada buna gausios, bet kartais buna kad stipriai pakraujuoju pora dienu ir poto kokias 2-3 dienas pateplioja ax.gif
Dženy
QUOTE(Panele* @ 2011 07 18, 20:56)
atbegu pas jus... siandien pasidariau HCG tyrima atsakyma yra 320,2  g.gif  tai cia normaliai viskas ar kaip, nes as ju nesuprantu...  blush2.gif
*

labai geri skaiciukai thumbup.gif sveikinam wub.gif 4u.gif
Labas visoms wink.gif

*

na ir ka tas testukas parode? bigsmile.gif
gloss
Labas rytas as testa gadinsiu poryt ax.gif bus 27 cd, manau jau gal ir galetu ka parodyt ... labai norejau siandien, bet kazkaip susilaikiau biggrin.gif
Basari'a
QUOTE(gloss @ 2011 07 19, 08:32)
Labas rytas as testa gadinsiu poryt  ax.gif bus 27 cd, manau jau gal ir galetu ka parodyt ...  labai norejau siandien, bet kazkaip susilaikiau  biggrin.gif
*

laikysim kumstukus, kad jau pasirodytu vaiduokliukas 4u.gif thumbup.gif
ignek
Labas visoms wink.gif
Jau net duse atrodo, kad pilvas padidejes vos vos, bet gal cia laki mano vaizduote wink.gif Nzn net ar verta darytis NT ar dar palaukti trupuciuka....?
*

Man irgi lygiai tas pats blush2.gif Lyg ir kazkiek pozymiu yra, lyg ir atrodo, kad isikalbu, o NT darytis lyg atrodo ankstoka, lyg ir nusivilt nesinori ax.gif Galvoju, palauksiu penkt, pries savaitgali, kad po to ramiai i pirti galeciau eit (arba neit mirksiukas.gif )
Emiliomamayte
laba ryta,buvom su seima isvyke iki uosvijos,tai buvau prapuolus...aciu Basaria uz nauja temele mirksiukas.gif o as ka,siandien su kitokiomis naujienomis,ryte nuejau i wc ir ant popieriuko pamaciau vel isskyras su kraujuku...tai jau pasirupinau paketais ir ziuresiu kas tuoliau darysis....sveikinimai merginoms kas jau tikrai nestuke.gif.... 4u.gif
Myce
Sveikos. Aš irgi jungiuosi prie kuo greičiau norinčių pamatyti II. biggrin.gif

Mėnesinės jau mėnesį kažkur pradingusios (pas mane jos beveik visada nereguliarios, bet kad tiek užtruktų dar nebuvo), sakau gal nuo to, kad praeitą mėnesį buvo vestuvės tai stresas ir t.t. Bet prieš gerą savaitę pradėjo skaudėti krūtinę (galvojau, kad jau susirgsiu, bet kaip nesusergu taip nesusergu) biggrin.gif Jau kelios dienos kūno temperatūra laikosi 37.2 ir vakar pamačiau kelis lašelius rausvų išskyrų. Neštumo testas neigiamas. biggrin.gif Esu susimakalavusi visai doh.gif
Ziuokute
Sveikos bigsmile.gif pasipasakosiu ir as bigsmile.gif nezinau cia priskirti prie nestumo pozymiu ar tik siaip streikuoja pas mane kazkas.... ana savaite buvau izvaziavusi su darbeliu prie ezeru ir pajutau, kad kazkas man neitinka.... valgai, o tau tik staiga ras ir bloga pasidaro, toks jausmas kad va tuoj atpylsi jei dar kasni i burna isidesi lotuliukas.gif sestadieni buvo uosvio gimtadienis - nuvaziavau ziauriai valgyt noredama, buvo vistienos kulseles - jau sitas sakiau tai kaposiu..... lotuliukas.gif isidejau i lekste, kasnis i burna ir..... isgrausk tu ju nevalgysi nes vel atrodo tuoj pareis.... ir dar kazkokia misraine visa vakara nekvepejo (arba krabu arba balta) lotuliukas.gif tai teko visa vakara valgyti tik kepta duona su riesutais thumbup.gif sekmadieni gryzom namo, vel mesytes ziauriai uzsinorejau (tos pacios vistienos), pasipjausciau graziai sakau dabar tai jau kirsiu - kasnis i burna ...... stop mesos nevalgysi, lipa aukstyn viskas, tai teko pasitenkinti tik marinuotais burokeliais mirksiukas.gif lotuliukas.gif o vakar pajutau kad pragejo skaudeti spenelius ir rupuze pienlige pradejo kabintis, ko puse metu nebuvo po arklines vaistu dozes suvartotos nuo jos....... tai dabar reikia laukti kas toliau bus, nes su maistu man tokiu bajeriu NIEKADA nebudavo lotuliukas.gif
Emiliomamayte
QUOTE(Myce @ 2011 07 19, 11:14)
Sveikos. Aš irgi jungiuosi prie kuo greičiau norinčių pamatyti II.  biggrin.gif

Mėnesinės jau mėnesį kažkur pradingusios (pas mane jos beveik visada nereguliarios, bet kad tiek užtruktų dar nebuvo), sakau gal nuo to, kad praeitą mėnesį buvo vestuvės tai stresas ir t.t.  Bet prieš gerą savaitę pradėjo skaudėti krūtinę (galvojau, kad jau susirgsiu, bet kaip nesusergu taip nesusergu)  biggrin.gif  Jau kelios dienos kūno temperatūra laikosi 37.2 ir vakar pamačiau kelis lašelius rausvų išskyrų. Neštumo testas neigiamas.  biggrin.gif  Esu susimakalavusi visai  doh.gif
*

sveika,tai gal tik dabar implantacija galejo ivykt... g.gif todel NT ir galejo neparodyt,jei da nesulauksi savo mmm...tai pakartok testuka po kokiu 7 dieneliu.... 4u.gif smile.gif
Katty
sveikos.jungiuos ir as su savo pozymiais..leliuko kol kas neplanuojam...menesines beveik reguliaros,+- 2 dienos,turejo buti 15 d. dar neatkeliavo....paskaicius jusu pokalbius pradejau ir as jaust pozymius...i tualeta daznai vaikstau,bet paksutines dvi dienas valgau arbuza..(tai,kad neaisku del ko cia varineju..),krutys skauda,lyg padidejo siek tiek,pilvo apacia jau seniai maudzia kaip pries mmm,jau kelinta vakara galvoju,kad jie jau atkeliauja del pilvo skausmu,bet dar vis nera...ir taip keistai reaguoju i kvapus,per jautriai atrodo....dar penktadieni pries vaziuojant prie ezero suvalgiau puse citrinos(girdejau ,kad truputi nukelia tas dienas),tai gal cia citrinos itaka? nezinau daryt jau NT ar ne?jauciuos truputi neramiai 4u.gif o dabar pavalgius saltibarsciu,jauciu silpna pykinima..bet cia manau jau psichologiskai veike mane ta situacija blush2.gif pamirsau pridurt,kad visa laika saugomes,nes dar neplanuojam leliuko,bet pora kart pries dvi savaites gal,praktikavom nutraukta lytini akta..
Ziuokute
QUOTE(Katty @ 2011 07 19, 13:24)
sveikos.jungiuos ir as su savo pozymiais..leliuko kol kas neplanuojam...menesines beveik reguliaros,+- 2 dienos,turejo buti 15 d. dar neatkeliavo....paskaicius jusu pokalbius pradejau ir as jaust pozymius...i tualeta daznai vaikstau,bet paksutines dvi dienas valgau arbuza..(tai,kad neaisku del ko cia varineju..),krutys skauda,lyg padidejo siek tiek,pilvo apacia jau seniai maudzia kaip pries mmm,jau kelinta vakara galvoju,kad jie jau atkeliauja del pilvo skausmu,bet dar vis nera...ir taip keistai reaguoju i kvapus,per jautriai atrodo....dar penktadieni pries vaziuojant prie ezero suvalgiau puse citrinos(girdejau ,kad truputi nukelia tas dienas),tai gal cia citrinos itaka? nezinau daryt jau NT ar ne?jauciuos truputi neramiai 4u.gif o dabar pavalgius saltibarsciu,jauciu silpna pykinima..bet cia manau jau psichologiskai veike mane ta situacija blush2.gif
*

tai jei tiek veluoja mmm as vietoj taves tikrai buciau pasidariusi NT mirksiukas.gif lek i vaistine ir lauksim geru ziniu is taves.... mirksiukas.gif
Katty
QUOTE(Ziuokute @ 2011 07 19, 12:29)
tai jei tiek veluoja mmm as vietoj taves tikrai buciau pasidariusi NT  mirksiukas.gif lek i vaistine ir lauksim geru ziniu is taves.... mirksiukas.gif
*

smile.gif sakot? g.gif bet NT padaryt rytoi is ryto ar jau siandien is karto?gal dar palaukt iki ryto...vis galvoju,kad sulauksiu mm... smile.gif nes pilva tai maudzia,vis suka ten kazka...
Panele*
QUOTE(Katty @ 2011 07 19, 13:32)
smile.gif sakot? g.gif bet NT padaryt rytoi is ryto ar jau siandien is karto?gal dar palaukt iki ryto...vis galvoju,kad sulauksiu mm... smile.gif nes pilva tai maudzia,vis suka ten kazka...
*

bet okios jus paneles kantrios thumbup.gif as tai daryciausi ir dabar diena.. jei mm veluoja tai manau ir dieniniam parodytu ax.gif
Katty
QUOTE(Panele* @ 2011 07 19, 12:34)
bet okios jus paneles kantrios  thumbup.gif  as tai daryciausi ir dabar diena.. jei mm veluoja tai manau ir dieniniam parodytu  ax.gif
*

nes netikiu,kad galejau pastot...kaip galima jai visa laika saugojames..net tas nutrauktas aktas,manau ne rodiklis,na man taip atrodo... smile.gif gal nusisneku is nervu....
Bbubbble
QUOTE(medlink @ 2011 07 18, 23:07)

Na ir iš kur tiek kantrybės  bigsmile.gif  aš tai jau seniausiai būčiau NT pasidarius  doh.gif  Pasidaryk ir bus aiškiau  4u.gif
*

Kantrybe yra, nes praita menesi mm velavo net dvi savaites, ir paskui ta pati ryta dariausi NT ir atsirado doh.gif tai galvojau dbr taip pat gali buti, todel ir nesiskubinau darytis wink.gif

QUOTE(Dženy @ 2011 07 19, 08:16)

na ir ka tas testukas parode?  bigsmile.gif
*

Testuko teks palaukti arba rytoj arba po pietu. Nes dariausi toki elektronini, cia pas mus nera tu paprastu ir jauciu kazka sugadinau nes parase error. Teks lekti vel i vaistine ir nauja imti.

Man kasdiena po kazkoki nauja simptoma -vakar vakare taip silpna buvo, atrode, kad kokias 3 dienas nevalgius lyg buciau, ir negalejau uzmigti kol neprisikirtau svogunu laisku, o siandien prie krutines, ypac speneliu neimanoma prisiliesti, ziauriai jautrus. Ir kazkoks tepliojimas lyg rausvas buvo, ir daugiau nieko. Jau man galvele susisuko doh.gif kuo skubiau reikia testuko. O jei jis nieko neparodys g.gif
Panele*
QUOTE(Katty @ 2011 07 19, 13:39)
nes netikiu,kad galejau pastot...kaip galima jai visa laika saugojames..net tas nutrauktas aktas,manau ne rodiklis,na man taip atrodo... smile.gif gal nusisneku is nervu....
*

na visko pasitaiko, pasidarytum butu ramu wink.gif
Ziuokute
QUOTE(Panele* @ 2011 07 19, 13:48)
na visko pasitaiko, pasidarytum butu ramu wink.gif
*

kita karta ir uztenka to nutraukto, kad kazkas uzkibtu......... bigsmile.gif vos ne kiaules disnis tada gaunasi bigsmile.gif
Katty
laukiu testuko,toi eisiu daryt...
medlink
QUOTE(Katty @ 2011 07 19, 15:21)
laukiu testuko,toi eisiu daryt...
*

Laukiam rezultatų ax.gif
Emiliomamayte
ech mergaites,...sulaukiau ir as savo mmm...po ilgu atostogu sugrizo....visiskai ciklas susimakalavo,pradejo ne i prieki eit dienos,o atgal,tai praeita menesi taip iseina tas tepliojimas ir buvo mano mmm,o si menesi da anksciau prasidejo,idomiai cia su tuo organizmu viskas vyksta... doh.gif blink.gif
Basari'a
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 07 19, 15:28)
ech mergaites,...sulaukiau ir as savo mmm...po ilgu atostogu sugrizo....visiskai ciklas susimakalavo,pradejo ne i prieki eit dienos,o atgal,tai praeita menesi taip iseina tas tepliojimas ir buvo mano mmm,o si menesi da anksciau prasidejo,idomiai cia su tuo organizmu viskas vyksta... doh.gif  blink.gif
*

niu va, gaila 4u.gif
bet va gal susinormalizuos tas ciklas ir jau planuot pradesit wub.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Bet tai koks grazumas....kiek daug mergaiciu su pirmaisiais pozymiais, laikau uz visas kumstukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Emiliomamayte
QUOTE(Basari'a @ 2011 07 19, 15:35)
niu va, gaila  4u.gif
bet va gal susinormalizuos tas ciklas ir jau planuot pradesit  wub.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
Bet tai koks grazumas....kiek daug mergaiciu su pirmaisiais pozymiais, laikau uz visas kumstukus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

tikiuosi susinormalizuos,aha,gal ir pradesim,jau vyras vakar lovoj suoke apie antra leliu....net keista man,kad jis taip uzsinorejo staiga...nesuprasi tos vyr gimines lotuliukas.gif
Basari'a
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 07 19, 15:41)
tikiuosi susinormalizuos,aha,gal ir pradesim,jau vyras vakar lovoj suoke apie antra leliu....net keista man,kad jis taip uzsinorejo staiga...nesuprasi tos vyr gimines  lotuliukas.gif
*

Niu kaip dziaugiuosi del taves clap_1.gif
medlink
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 07 19, 15:28)
ech mergaites,...sulaukiau ir as savo mmm...po ilgu atostogu sugrizo....visiskai ciklas susimakalavo,pradejo ne i prieki eit dienos,o atgal,tai praeita menesi taip iseina tas tepliojimas ir buvo mano mmm,o si menesi da anksciau prasidejo,idomiai cia su tuo organizmu viskas vyksta... doh.gif  blink.gif
*

Na ką, belieka palinkėti sėkmingo ciklo thumbup.gif
Katty
neigiamas...dariau jautriausia testa,kuris tinka bet kurio paros metu...ir nieko.hmm nu keista,niekad nebuvo dar taip,kad veluoja 5 dienom... g.gif o gal testas blogai parode..vienu zodizu jauciu dar reikes palaukt pora dienu ir jai nieko nebus,eit pas gine...
Ziuokute
QUOTE(Katty @ 2011 07 19, 16:51)
neigiamas...dariau jautriausia testa,kuris tinka bet kurio paros metu...ir nieko.hmm nu keista,niekad nebuvo dar taip,kad veluoja 5 dienom... g.gif o gal testas blogai parode..vienu zodizu jauciu dar reikes palaukt pora dienu ir jai nieko nebus,eit pas gine...
*

O tu atsipalaiduok ir negalvok apie nestuke.gif nes kai labai daug galvoji mmm ir uzsilaiko mirksiukas.gif
Basari'a
Bbubbble ar darei si ryta testuka?

Katty gal kartojai? zinok gali buti kad mmm veluoja del streso ar tuo nuolatinio galvojimo o gal as nestuke.gif , man taip 8 dienas uzvelavo

Ziuokute kaip su tavo inoringais pozymiais ar besitese, gal ir tu prasitestavai? bigsmile.gif
Ziuokute
QUOTE(Basari'a @ 2011 07 20, 08:39)
Ziuokute kaip su tavo inoringais pozymiais ar besitese, gal ir tu prasitestavai?  bigsmile.gif
*

Kaip cia pasakius su tais norais.... lotuliukas.gif vakar gavau lekt i parde ir pirkt vandens bonka, nes visada gerdavau is krano ir nieko, o va vakar toks chloras jautesi ir uzuodziau ir skonis....... doh.gif BT siandien dar pakilo, NT ir pagadinau tai nesuprasi ar ten vaiduoklis ar ten matosi ta juostyte kur turi buti antras pagaliukas g.gif bijau prisisvaigti, bet vakar (vakare) ir siandien (ryte) dariau NT tai kiek mano akis ikuslina tai lyg rytinis ryskesnis nei vakarykscias......... bigsmile.gif sakiau palauksiu dar koki pora trejeta dieneliu ir ziuresiu ka rodys BT ir NT mirksiukas.gif bigsmile.gif
Basari'a
QUOTE(Ziuokute @ 2011 07 20, 08:49)
Kaip cia pasakius su tais norais....  lotuliukas.gif vakar gavau lekt i parde ir pirkt vandens bonka, nes visada gerdavau is krano ir nieko, o va vakar toks chloras jautesi ir uzuodziau ir skonis.......  doh.gif BT siandien dar pakilo, NT ir pagadinau tai nesuprasi ar ten vaiduoklis ar ten matosi ta juostyte kur turi buti antras pagaliukas  g.gif bijau prisisvaigti, bet vakar (vakare) ir siandien (ryte) dariau NT tai kiek mano akis ikuslina tai lyg rytinis ryskesnis nei vakarykscias.........  bigsmile.gif sakiau palauksiu dar koki pora trejeta dieneliu ir ziuresiu ka rodys BT ir NT  mirksiukas.gif  bigsmile.gif
*

oi kad tik butu ten lb lb blankus, bet tikras vaiduokliukas bigsmile.gif laikysim kumstumus ir lauksim kartu 4u.gif thumbup.gif
Ziuokute
QUOTE(Basari'a @ 2011 07 20, 08:55)
oi kad tik butu ten lb lb blankus, bet tikras vaiduokliukas  bigsmile.gif  laikysim kumstumus ir lauksim kartu  4u.gif  thumbup.gif
*

as ir labai noreciau, jau si kart pirkau kitokius NT, nes seniau kai pirkdavau is euro vaistines tuos pigiausius tai jie pastoviai man vaiduokliaudavo doh.gif tikiuosi sitie kojos nepakis mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Basari'a
QUOTE(Ziuokute @ 2011 07 20, 08:58)
as ir labai noreciau, jau si kart pirkau kitokius NT, nes seniau kai pirkdavau is euro vaistines tuos pigiausius tai jie pastoviai man vaiduokliaudavo  doh.gif tikiuosi sitie kojos nepakis  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
*

as is euro vaistines tu irgi kazkokiu neperku, nes esu pasimokius doh.gif
o kokius dabar naudoji?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.