~♥TikTaiTaip♥~
2011 07 21, 15:15
REGITRAPatikrinimo klausimai prieš praktinį egzaminą RegitrojPraktikos egzamino vertinimo aprašasPraktikos egzamino vertinimo aprašo 1 priedasPraktikos egzamino vertinimo apršao 2 priedasPARKAVIMASSTATMENAS:  1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu 2) susuki vairą į kairę iki galo 3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio 4) susuki vairą į dešinę iki galo 5) jungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal žiūrėdama į veidrodėlį (patogiau į kairį, bet iš pradžių kol įsukinėji, tai ir į dešinį pasižiūrėk, ar nekliudai gairelių) važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygegriečiai linijoms 6) ištiesini ratus (kad ištiesintum, reikia vairą atsukt atgal 1,5 karto) 7) važiuoji atgal iki galinės linijos ĮSTRIŽAS:  1) važiuoji, kol antra gairelė atsiduria mažo langelio vidury 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms 4) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos, žiūrėdama į dešinį veidrodėlį LYGIAGRETUS:  1) važiuoji, kol pirma gairelė atsiduria mažo langelio vidury 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą 4) važiuoji atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele 5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui) T FORMA:  1) važiuoji truputį dešiniau, kol per dešinį veidrodėlį pamatai linijos užapvalinimą 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę ir važiuoji atgal, iš pradžių žiūrėdama į dešinį, po to į kairį veidrodėlius, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms 4) įsidėmi dešinio veidrodėlio padėtį su linija Šito žingsniuko reikia tam, kad žinotumum, kada susukinėt vairą išvažiuojant iš T formos. Tik dar priklauso, į kurią pusę liepia išvažiuot. Kaune liepia į dešinę. Gal visu taip, nežinau, bet paveiksliuke parodyta į kairę. Jeigu į kairę, tai tada reikia įsidėmėt iš kitos pusės. 5) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos Visoms sėkmės!  ir
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 07 21, 15:14) Kai nuėjau daryts VP, man kažką sakė, kad regitros psl kažkur galima pasižiūrėti ar jau pagamintas, gal kuri esat radusi kur? Va čia: https://www.eregitra.lt/viesa/vp_paiesk/Index.phpP.S Ačiū už temą.
~♥TikTaiTaip♥~
2011 07 21, 15:52
QUOTE(adžani @ 2011 07 21, 16:32) P.S Ačiū už temą.   tikiuosi,kad jau paskutinį kartą ją sukūriau QUOTE(zzana @ 2011 07 21, 12:08) Tai turbut arba ryt arba sestadieni,ot kokia paslaptinga  kai taip nesiseka bijau ir karksėti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 21, 15:52)  tikiuosi,kad jau paskutinį kartą ją sukūriau kai taip nesiseka bijau ir karksėti  Ne tau vienai nesiseka
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 21, 16:52)  tikiuosi,kad jau paskutinį kartą ją sukūriau Kai išlaikysi išeisi iš temos?
~♥TikTaiTaip♥~
2011 07 21, 16:12
QUOTE(zzana @ 2011 07 21, 17:01) Ne tau vienai nesiseka  QUOTE(adžani @ 2011 07 21, 17:03) Kai išlaikysi išeisi iš temos?   lauksiu kol esamoms pasiseks,o tada gal keliausim pas pradedančias vairuotojas
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 21, 16:12)
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 21, 17:12) Tai ir aš tada taip darysiu.
brangiakaile
2011 07 21, 17:17
Shalimar likimo drauges...  neislaikiau ir as.. gavau golfa,nu tai aikstelej lygioj vietoj sugebejau tris kart uzgest... su statmenu irgi problemu turejau, du kart taisiausi,tai vis delto gerai padariau... su 5 klaidom isvaziavau i miesta.. nu tai gal puse mersruto nuvaziavus,egzaminuotojas liepe keistis vietom.. nusiminiau jau sian..man tai is pat ryto sugadino nuotaika moteriske,kuri dokumentus priimineja.. kazkokia nenormali,del to kursu baigimo pazymejimo isejo kalba,tai vos ne akis draskyt pradejo..taip nemaloniai pasijutau.. dabar uzsiregistravau net rugpjucio 17.. kaip manot ar bandyt eit ant palaukimo? B sako,kad neverta.. aciu uz temute  ryt atsilaisvino vln pora vietu.. gaila,kad man netinka..
Sinceraaa
2011 07 21, 17:21
Žinoma, kad eikite ant palaukimo, aš jau įsitikinau, kad tame regitros puslapyje retai kada atnaujina, o vietų visada per dieną būna laisvų, tikrai bent vienas atsilaisvins instruktorius ;]
brangiakaile
2011 07 21, 17:23
tai antradieni tada eisiu
julianka123
2011 07 21, 17:32
sveikos, as jau islaikiau teorija mokykloj, dabar laukia regitroj egz. ar sunkus klausimukai regitroj?
brangiakaile
2011 07 21, 17:42
QUOTE(julianka123 @ 2011 07 21, 18:32) sveikos, as jau islaikiau teorija mokykloj, dabar laukia regitroj egz. ar sunkus klausimukai regitroj? panasiai kaip testai autopliuse ar ketbilietai.lt
QUOTE(brangiakaile @ 2011 07 21, 17:17) Shalimar likimo drauges...  neislaikiau ir as.. gavau golfa,nu tai aikstelej lygioj vietoj sugebejau tris kart uzgest... su statmenu irgi problemu turejau, du kart taisiausi,tai vis delto gerai padariau... su 5 klaidom isvaziavau i miesta.. nu tai gal puse mersruto nuvaziavus,egzaminuotojas liepe keistis vietom.. nusiminiau jau sian..man tai is pat ryto sugadino nuotaika moteriske,kuri dokumentus priimineja.. kazkokia nenormali,del to kursu baigimo pazymejimo isejo kalba,tai vos ne akis draskyt pradejo..taip nemaloniai pasijutau.. dabar uzsiregistravau net rugpjucio 17.. kaip manot ar bandyt eit ant palaukimo? B sako,kad neverta.. aciu uz temute  ryt atsilaisvino vln pora vietu.. gaila,kad man netinka..
~♥TikTaiTaip♥~
2011 07 21, 18:56
QUOTE(adžani @ 2011 07 21, 17:59) Tai ir aš tada taip darysiu.  ten mačiau nemažai iš šitos temos yra QUOTE(brangiakaile @ 2011 07 21, 18:17) laikykites merginos
Sveikos merginos.....Na ka ateinu prisiduot trecia karta neislaikiau  Spjoviau ant visko ir sakiau su tokiu isidirbinejimu ju, dar 10 kartu galesiu eit laikyt ir vistiek ras prie ko prisikabint. Bet savaite praejo, vyras uzregistravo kitam kartui ir ka nusiraminau, ir ka laukia ketvirtas kartas bandymo. Vaziuosiu jau i kita miesta aciu Kauno regitroi jau kaip sava, tai dabar bandysiu laime kitam mieste laikyt ziuresim kaip seksis......... Bet pazanga yra, kiekviena karta neislaikius vis maziau verkiu ir save grauziu
nesekminga ir man diena buvo trecia karta neislaikiau jau ir pikciausia ta pacia klaida padariau kaip antra karta, bandysiu eit ant laukimo... gal galit kokiu raminamuju patart nereceptiniu? nejaugi ne vienai snd nepasiseke?;/
kenguryte25
2011 07 21, 20:53
stiprybes merginos,tikrai sunku neislaikius,bet negalima pasiduoti
QUOTE(FėJa. @ 2011 07 21, 21:23) Sveikos merginos.....Na ka ateinu prisiduot trecia karta neislaikiau  Spjoviau ant visko ir sakiau su tokiu isidirbinejimu ju, dar 10 kartu galesiu eit laikyt ir vistiek ras prie ko prisikabint. Bet savaite praejo, vyras uzregistravo kitam kartui ir ka nusiraminau, ir ka laukia ketvirtas kartas bandymo. Vaziuosiu jau i kita miesta aciu Kauno regitroi jau kaip sava, tai dabar bandysiu laime kitam mieste laikyt ziuresim kaip seksis......... Bet pazanga yra, kiekviena karta neislaikius vis maziau verkiu ir save grauziu  Nepasiduok,o jei kas žinai kaip galima greitai ir paprastai praeiti. QUOTE(Hellsa @ 2011 07 21, 21:42) nesekminga ir man diena buvo trecia karta neislaikiau jau ir pikciausia ta pacia klaida padariau kaip antra karta, bandysiu eit ant laukimo... gal galit kokiu raminamuju patart nereceptiniu? nejaugi ne vienai snd nepasiseke?;/ Šiandien visoms nepasisekė,kažkokia nesėkminga diena.  O tu neliūdėk.
Bamboooocha
2011 07 21, 21:20
Kaip gaila, kad siandien tokia nesekminga diena laikiusioms buvo  Tik nenuleiskit ranku ir VP rankose turesit
aciu jums uz palaikyma labai smagu,kad net svetimas zmogus tau linki gero
QUOTE(FėJa. @ 2011 07 21, 21:23) Sveikos merginos.....Na ka ateinu prisiduot trecia karta neislaikiau  Spjoviau ant visko ir sakiau su tokiu isidirbinejimu ju, dar 10 kartu galesiu eit laikyt ir vistiek ras prie ko prisikabint. Bet savaite praejo, vyras uzregistravo kitam kartui ir ka nusiraminau, ir ka laukia ketvirtas kartas bandymo. Vaziuosiu jau i kita miesta aciu Kauno regitroi jau kaip sava, tai dabar bandysiu laime kitam mieste laikyt ziuresim kaip seksis......... Bet pazanga yra, kiekviena karta neislaikius vis maziau verkiu ir save grauziu  O prie ko butent vis prikimba tie egzaminuotojai ?
kenguryte25
2011 07 21, 22:51
QUOTE(ASN @ 2011 07 21, 22:32) O prie ko butent vis prikimba tie egzaminuotojai ? vienas man kibo kad per letai vaziavau,neuztikrintai,bijojau i kita juosta ivaziuot ir pan,o Kiaune tai pastoviai bambejo tai jam ne taip vaira pasukai,tai ne pro ten pravaziavai kur jis norejo,tai isvaziavai ne taip
brangiakaile
2011 07 22, 07:31
o man pasake,kad kaip pradedanti per ekstremaliai vazineju..  nesuprasi ju.. tai per letai vazineji,tai per greit...
~♥TikTaiTaip♥~
2011 07 22, 07:47
QUOTE(adžani @ 2011 07 21, 22:15) Šiandien visoms nepasisekė,kažkokia nesėkminga diena.  O tu neliūdėk.   vakar tikrai kažkokia nelaiminga diena buvo žiūrėsim kaip šiandien ar yra laikančių
Shalimar
2011 07 22, 10:33
QUOTE(brangiakaile @ 2011 07 21, 18:17) Shalimar likimo drauges...  neislaikiau ir as.. QUOTE(FėJa. @ 2011 07 21, 21:23) Sveikos merginos.....Na ka ateinu prisiduot trecia karta neislaikiau QUOTE(Hellsa @ 2011 07 21, 21:42) nesekminga ir man diena buvo trecia karta neislaikiau
Oi, nu kas cia dabar  Neliudekit merginos, nors jausmas tai.. Del raminamu - mano sese isgere valerijono truputi pries antra egzamin, ir sake labai nuramino. As nesu gyvenime ragavusi viso sito, bet gal bandysiu.. Nes isivaizduokit, atsisedus i masina pirmom sekundem net nesupratau ar ji uzvesta, ar reikia vesti, nu be zodziu Del regitros - as visai nesuprantu nieko ten.. Vakar nieko nieko nera, ir staiga 26 laisvos vietos siai dienai. Kaip taip gali buti??
Scelerum.
2011 07 22, 11:40
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 22, 10:33) Del regitros - as visai nesuprantu nieko ten.. Vakar nieko nieko nera, ir staiga 26 laisvos vietos siai dienai. Kaip taip gali buti??  Gali būti, nes dažnai gi sistema pastringa ir neparodo atlaisvintų vietų, todėl gerai eiti, kad ir ant palaukimo. Dėl užvedimo, tai man irgi buvo, nesupratau ar jau užvesta ar ne, bet nerimas daro savo, tik susiimti reikia ir 45min ar kiek prireiks susitelkti tik vairavimui  Visas baimes ir rūpesčius nusimesti kažkur kitur
babaliukas
2011 07 22, 11:41
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 22, 12:33) Oi, nu kas cia dabar  Neliudekit merginos, nors jausmas tai.. Del raminamu - mano sese isgere valerijono truputi pries antra egzamin, ir sake labai nuramino. As nesu gyvenime ragavusi viso sito, bet gal bandysiu.. Nes isivaizduokit, atsisedus i masina pirmom sekundem net nesupratau ar ji uzvesta, ar reikia vesti, nu be zodziu Del regitros - as visai nesuprantu nieko ten.. Vakar nieko nieko nera, ir staiga 26 laisvos vietos siai dienai. Kaip taip gali buti??  Sveikutes, Ir as jungiuosi prie jusu. Labai noriu patapti vairuotoja. Jau siek tiek mokiausi vairuoti mokykloje, bet ta reikala uzmeciau, o nuo rugpjucio eisiu velei.. Taigi, mielai pabendrauciau su jumis, jei priimsite.. Del raminamuju, tai as niekam nepatarciau ju naudoti pries egzamina. Nes kiekvieno vaisto informaciniame lapuke yra parasyta, kad nepatartina vartoti vairuojant. Leteja reakcijos laikas ir panasiai.. Taip kad, gal verta pasvarstyti pries isgeriant vaistus, juo labiau, jei gertumete tik pirma karta.. Tada juk nezinote, kaip paveiks jus tie vaistai.. Eh, bet ir man kyla pagunda kaip nors nusiraminti pries regitra.. Jau dabar jaudinuos, o kas bus egzamino laikymo diena.. Tiesa, teorija as jau islaikius ir jau uzsisakiau vairavimo egzamia.. Taigi, optimistiskai nusiteikusi rugpjucio 23 diena jau islaikyti egzamina ir gauti teises
babaliukas
2011 07 22, 11:57
QUOTE(julianka123 @ 2011 07 21, 19:32) sveikos, as jau islaikiau teorija mokykloj, dabar laukia regitroj egz. ar sunkus klausimukai regitroj? Jei mokykloj islaikei, tai regitroj bus vieni juokai.. Mokyklose sunkiau silaikyti, nes paprastai mokyklose grieztesni reikalavimai ir galima padaryti maziau klaidu, nei regitroj
Gal zinote kokia aisktele Kaune kur butu galima dar papildomai pasimokint (ypac parkavima).
Sinceraaa
2011 07 22, 12:30
Aš Kaune važiavau į mokamą (10lt - 1h), AUto ABC mokyklos, tik nežinau kokia ten gatvė, rodos Islandijos plentas, ten jų didžiausias filialas. Tai labai patenkinta buvau ta aikštele ;]
Tai ten ta prasme kas nori tas gali ir atvaziuot mokintis ? Ten kartu vazineja ir Auto ABC mokiniai ?
Bamboooocha
2011 07 22, 12:40
sveikutes As gryzau po dar vienos pamokos..ne pamoka o pravalas visiskas  gesau lygioj vietoj, vietoj trecios vis pirma pavara ijungdavau susinervinau tai dar labiau grybaut pradejau  aikstelej ir gi ne ka geriau  tai siandien tik valanda pasikankinau, sakau ne mano diena siandien  Rytoj vel eisiu-tikiuosi bus geriau, nes jau geda daros  Jei man reiketu toki ziopli mokint kaip as, jau buciau saukt pradejus
Sinceraaa
2011 07 22, 12:47
ASN- taip kas nori, prie vartu susimoki sargui ir įvažiuoji, važinėja ten ir kitų mokykų ir ABC ir paprasti žmonės, bet man retai pakliūdavo, kad pilna būtų aikštelė, jie patys jei jau kokios 5 mašinos yra neįleidžia.
Shalimar
2011 07 22, 12:52
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 22, 12:41) Del raminamuju, tai as niekam nepatarciau ju naudoti pries egzamina. Nes kiekvieno vaisto informaciniame lapuke yra parasyta, kad nepatartina vartoti vairuojant. Leteja reakcijos laikas ir panasiai.. Taip kad, gal verta pasvarstyti pries isgeriant vaistus, juo labiau, jei gertumete tik pirma karta..
Na raso "Šio augalo preparatai tinka net vairuotojams, nes nemigdo, tačiau lašus reikia išgerti ne mažiau kaip pusvalandis iki vairavimo. Pirktinius valerijono lašus gali puikiai pakeisti valerijono arbata - jeigu turite vietos, būtinai pasisodinkite šį augalą savo sode. "http://www.lev.lt/lt/painimas/sveikata/920...alerijonas.html Cia tik pamastymas buvo, zinau, kad daug kas ta daro, tik aisku nedidele doze. O gal suveikia ir psichologija
salduslaikas
2011 07 22, 13:56
Na šiandien mano mažoji pergalė - išlaikiau teoriją  97% surinkau, vieną klaidelę padariau. Grįžus namo puoliau rašytis praktikai, tai siaubas kaip išgraibstytos vietos, gavau tik rugpjūčio 11 d.  na, bet nekeisiu, nes noriu dar kokį kartą su m raide pralėkt ir papildomą važiavimą pasiimti prieš važiavimą, o pas mano instruktorių eilės yra, tai geriau dabar užsirašysiu ir lauksiu, dar vasaros yra
QUOTE(salduslaikas @ 2011 07 22, 14:56) Na šiandien mano mažoji pergalė - išlaikiau teoriją  97% surinkau, vieną klaidelę padariau. Sveikinu.  Vietų atsilaisvina tik reikia stebėt regitros puslapį.
Shalimar
2011 07 22, 15:19
O kaip jus mokino - kai parkuojiesi statmenai, kaip suprast kada privaziuoji iki galines linijos, kada sustoti? Papildyta:Ir dar - kaip suprasti egzaminu kainas, na pirmas kartas 107 lt, suprantu. O paskui 82,50 (* kai ankstesnis egzaminas neišlaikytas aikštelėje)  Tai jei islaikytas aikstelej, o neislaikytas vaziuojant, vel 107lt ar kaip?
Scelerum.
2011 07 22, 15:21
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 22, 15:13) O kaip jus mokino - kai parkuojiesi statmenai, kaip suprast kada privaziuoji iki galines linijos, kada sustoti?  pagal veidrodėlį, mašinos gabaritus ir orientuotis, kada jau sustoti, kai jau matau, kad yra apie 40cm ar mažiau tada jau sustoju. Jei sunku nuspręsti, tada dar galima žiūrėti į priekį, kad mašina būtų pakankamai giliai įvažiavusi į statmeną prisiparkavimą. Čia žinok žodžiais sunku paaiškinti, reikia realiai važiuoti ir matyti Papildyta:QUOTE(Shalimar @ 2011 07 22, 15:19) Ir dar - kaip suprasti egzaminu kainas, na pirmas kartas 107 lt, suprantu. O paskui 82,50 (* kai ankstesnis egzaminas neišlaikytas aikštelėje)  Tai jei islaikytas aikstelej, o neislaikytas vaziuojant, vel 107lt ar kaip? Taip, jei mieste sukliuvai tada antrą kart vėl moki 107lt, jei tik aikštelėje, tada 82,50lt
Shalimar
2011 07 22, 15:21
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 22, 16:19) pagal veidrodėlį, mašinos gabaritus ir orientuotis, kada jau sustoti, kai jau matau, kad yra apie 40cm ar mažiau tada jau sustoju. Jei sunku nuspręsti, tada dar galima žiūrėti į priekį, kad mašina būtų pakankamai giliai įvažiavusi į statmeną prisiparkavimą. Čia žinok žodžiais sunku paaiškinti, reikia realiai važiuoti ir matyti  Zinokit as pamirsau  Bet mane atrodo mokino, kad galine linija turi pasiselpti uz veidrodelio ar ne? Ir dar gairele turi buti salia vairo ar kaip ten.. va tau ir atmintis
~♥TikTaiTaip♥~
2011 07 22, 15:22
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 22, 16:19) Ir dar - kaip suprasti egzaminu kainas, na pirmas kartas 107 lt, suprantu. O paskui 82,50 (* kai ankstesnis egzaminas neišlaikytas aikštelėje)  Tai jei islaikytas aikstelej, o neislaikytas vaziuojant, vel 107lt ar kaip? jeigu iš aikštelės neišvažiuoji 82,50lt,o jei išvažiuoji tai vėl 107lt
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 22, 16:22) jeigu iš aikštelės neišvažiuoji 82,50lt,o jei išvažiuoji tai vėl 107lt Oho,pirmą kart girdžiu.
~♥TikTaiTaip♥~
2011 07 22, 15:26
QUOTE(adžani @ 2011 07 22, 16:25) Oho,pirmą kart girdžiu.  o tai kiek mokėjai pirmą kartą ir visus kitus?aš visad po 107lt
salduslaikas
2011 07 22, 15:30
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 22, 15:19) O kaip jus mokino - kai parkuojiesi statmenai, kaip suprast kada privaziuoji iki galines linijos, kada sustoti? Papildyta:Ir dar - kaip suprasti egzaminu kainas, na pirmas kartas 107 lt, suprantu. O paskui 82,50 (* kai ankstesnis egzaminas neišlaikytas aikštelėje)  Tai jei islaikytas aikstelej, o neislaikytas vaziuojant, vel 107lt ar kaip? Aš tai pagal priekį orientuojuosi, kad nosytė nebūtų įsikišus, man padėjo įsivaizdavimas, kad kai tu įvažiuoji, užsidaro garažo vartai, tai kažkaip visada sutelpu šitaip
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 22, 15:26) o tai kiek mokėjai pirmą kartą ir visus kitus?aš visad po 107lt  As tai pirma 107,o kitus po 82,50 nes is aiksteles neisvaziuoju
Scelerum.
2011 07 22, 15:44
QUOTE(Shalimar @ 2011 07 22, 15:21) Zinokit as pamirsau  Bet mane atrodo mokino, kad galine linija turi pasiselpti uz veidrodelio ar ne? Ir dar gairele turi buti salia vairo ar kaip ten.. va tau ir atmintis  Na, nežinau, aš visada pagal save žiūrėdavau, nes kiekvienos mašinos gabaritai skirtingi ir nenorėjau užsiciklinti ties jų pasisakymus. Nebeprisimenu kaip ten ką, bet sakau, aš viską pagal save žiūrėjau, gal kuri kita žino ir prisimena, bijau suklaidinti tave
Sinceraaa
2011 07 22, 15:46
Pagaliau VP mano rankose , tas palstmasės gabalėlis daug nervų kainavo
Scelerum.
2011 07 22, 15:48
QUOTE(salduslaikas @ 2011 07 22, 13:56) Na šiandien mano mažoji pergalė - išlaikiau teoriją  97% surinkau, vieną klaidelę padariau. Grįžus namo puoliau rašytis praktikai, tai siaubas kaip išgraibstytos vietos, gavau tik rugpjūčio 11 d.  na, bet nekeisiu, nes noriu dar kokį kartą su m raide pralėkt ir papildomą važiavimą pasiimti prieš važiavimą, o pas mano instruktorių eilės yra, tai geriau dabar užsirašysiu ir lauksiu, dar vasaros yra  Gali bandyti eiti ir ant palaukimo, jei jausies, kad tikrai esi pasiruošusi  Sėkmės, svarbu susikaupti ir nebijoti Papildyta:QUOTE(Sinceraaa @ 2011 07 22, 15:46) Pagaliau VP mano rankose , tas palstmasės gabalėlis daug nervų kainavo  Prisimenu ir aš tą džiaugsmą, ilgai patikėti negalėjau, kad čia mano. Na, kad ne visai čia tik plastmasės gabalėlis, čia dar ir leidimas važiuoti į kelią savarankiškai  Tada viskas ir prasidės, tos tikrosios pamokos
Shalimar
2011 07 22, 15:54
Adzani, tu jo nusipelnei  Ir dar paskaiciau pirmam puslapy apie ta pati parkavimasi 1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu 2) susuki vairą į kairę iki galo 3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio 4) susuki vairą į dešinę iki galo Ar jus sukinejat vaira i abi puses?  As tai niekad taip nedarius
|
|