Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baldų gamintojai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aistuzele
Norejau ir as pasidalinti savo patirtimi. Atradau labai super baldu firmele( MBR baldai - cia vilniuje) uzsisakem virtuves baldus, aptarnavimas super ir siaip labai geru interjeriniu ideju pasiule. Ten yra darbu vadovas, berot Mindaugas vardas, tai labai korekt zmogelis, su juo ir bendraujam virtuviu klausimais. Svarbiausia, kad atsakineja i bet koki mano ir vyro kvaila klausima blush2.gif ir pataria kaip geriau ka padaryti. Ir kainos nelabai kandziojasi, nes kai buvom kituose baldu firmose, tai kai uzsisaukia tas kainas tai net baisu pasidaro. Na atlikau pilietine pareiga biggrin.gif pasidalinau savo patyrimu baldu srityje. Sekmes kitoms renkantis baldus 4u.gif
Žmona
Varyčiau čia ant CREDO BALDŲ iki nugriuvimo....bet kadangi pasiėmė baldus ir pinigus gražino tai tik perspėju mirksiukas.gif
agle
GAl ka girdejote apie Justlukos miegamuosius ax.gif
Ellana
QUOTE(mami-papi @ 2006 04 06, 09:19)
Alantas thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

Alanto virtuvinius baldus naudojame jau metus ir esame labai jais patenkinti.
Jei dar kartą reikėtų rinktis vėl rinkčiausi Alantą drinks_cheers.gif
Ice*tea
Sveiki,

Gal kas turit patirties darant virtuvės baldus "Oltenoj" Kalvarijų gatvėj, Vilniuj? Kokie atsiliepimai apie aptarnavimą, kokybę?
KriuKriu
QUOTE(mami-papi @ 2006 04 06, 09:19)
Alantas thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

O kokios kainos uz komplekta? Kiek mokejot, jei ne paslaptis? blush2.gif
pavasarelis
QUOTE(aistuzele @ 2006 05 18, 17:01)
Norejau ir as pasidalinti savo patirtimi. Atradau labai super baldu firmele( MBR baldai - cia vilniuje) uzsisakem virtuves baldus, aptarnavimas super ir siaip labai geru interjeriniu ideju pasiule. Ten yra darbu vadovas, berot Mindaugas vardas, tai labai korekt zmogelis, su juo ir bendraujam virtuviu klausimais. Svarbiausia, kad atsakineja i bet koki mano ir vyro kvaila klausima blush2.gif ir pataria kaip geriau ka padaryti. Ir kainos nelabai kandziojasi, nes kai buvom kituose baldu firmose, tai kai uzsisaukia tas kainas  tai net baisu pasidaro. Na atlikau pilietine pareiga  biggrin.gif  pasidalinau savo patyrimu baldu srityje. Sekmes kitoms renkantis baldus 4u.gif
*

O kur juos rasti g.gif
turtle
QUOTE(Niktė @ 2006 05 22, 14:52)
Sveiki,

Gal kas turit patirties darant virtuvės baldus "Oltenoj" Kalvarijų gatvėj, Vilniuj? Kokie atsiliepimai apie aptarnavimą, kokybę?
*

Daremes ir virtuve, ir dvi spintas stumdomomis durimis "Oltenoj" mirksiukas.gif Dar zadu lentyna didele uzsakyti pas juos, vienu zodziu, jokiu problemu su jais bendraujant nekilo cool.gif Virtuve padare laiku, atrodo per menesi, spintas net anksciau sutarto termino, na, kainavo virtuve nemazai, bet cia jau priklauso nuo issirinktu medziagu 4u.gif Siaip rekomenduoju thumbup.gif
Ice*tea
QUOTE(turtle @ 2006 05 24, 23:34)
Daremes ir virtuve, ir dvi spintas stumdomomis durimis "Oltenoj"  mirksiukas.gif Dar zadu lentyna didele uzsakyti pas juos, vienu zodziu, jokiu problemu su jais bendraujant nekilo  cool.gif Virtuve padare laiku, atrodo per menesi, spintas net anksciau sutarto termino, na, kainavo virtuve nemazai, bet cia jau priklauso nuo issirinktu medziagu  4u.gif Siaip rekomenduoju  thumbup.gif
*

Jei ne paslaptis, kiek sumokėjot už virtuvės 1 metrą? Ir su kokia dizainere/vadybininke bedravot?
Fanta
Dabar renkuosi spintą prieškambariui, krepiausi ir į Olteną, tai nustebino, kad duoda garantiją net 10 metų blink.gif Čia normalu, visos tiek duoda? g.gif Dar kažkur kreipiaus, tai lyg tai apie 18 mėn ėjo kalba.
levrete
kas patektu i "baltaji sarasa" is virtuves komplektu gamintoju Siauliuose?
Klaudo tetis
Gal galite pasidalinti patirtim apie baldų gamintojus Alytuje? gal zinot neblogus meistrus kurie galetu pagaminti baldus?
Ice*tea
Gal yra kokių atsiliepimų apie RBD virtuvės baldus "Srajos" prekybos centre?
Mums atsiuntė tokį palyginus nebrangų pasiūlymą. Įdomu tik kaip su kokybe? g.gif
Vėta
Gal kas gaminotės virtuvės baldus "Audrelinoje"( Panevėžyje) ? Kokia nuomonė apie baldų kokybę, sutartis ir aptarnavimą?
Irmuska2
Labai noriu pasidžiaugti ir pagirti "Slenkančias sistemas". Operatyviai atvažiavo, išmatavo, profesionaliai patarė (gaminomės miegamojo spintą stumdomomis durimis). Paklausė, kada planuojam kraustytis - ir žinokit pagamino spintą taip, kad kraustydamiesi jau turėjom kur daiktus susidėti thumbup.gif - tai yra, ne per standartinį trijų savaičių terminą, o per pusantros savaitės thumbup.gif
ifigenija
QUOTE(Irmuska2 @ 2006 06 01, 18:38)
Labai noriu pasidžiaugti ir  pagirti "Slenkančias sistemas". Operatyviai atvažiavo, išmatavo, profesionaliai patarė (gaminomės miegamojo  spintą stumdomomis durimis). Paklausė, kada planuojam kraustytis - ir žinokit pagamino spintą taip, kad kraustydamiesi jau turėjom kur daiktus susidėti thumbup.gif  - tai yra, ne per standartinį trijų savaičių terminą, o per pusantros savaitės  thumbup.gif
*

Prisidedu. Ir mums padarė labai tvarkingai (neskubėjom, tai tiesiog padarė per standartinį laiką), tikrai kokybiškai. Ko nepasakyčiau apie "Karališkus baldus". Pas pastaruosius darėm antrą spintą (pigiau), bet surinko negražiai, plokščių briauną nepadengė plastiku, pasiūlė žymiai prastesnį lentynų išdėstymą.
Puumpaa
QUOTE(Laiminta @ 2006 03 18, 23:17)
O man reikia miegamojo baldu, kur Kaune butu galima nusipirkti, kad kokybe butu normali, o ir kaina padori.
*

Mane irgi domina Kauno įmonės arba kokie staliai, kurie kokybiškai padarytu. Mokėčiau ir bangiau, tik kad kokybiškai būtų. ax.gif Patarkit!
agle
Visi gyrė Justukos gamintus baldus , o mes nusivylėm . Lova su broku , sieninę nugarėlė sulaužyta . Tai dabar kariaujame ir su parduotuve ir su gamintojai , nes ir nešikai suplėšė įpakavimą ir subraižė spintą ir lovos pagrindinis , gražusis galas su gamykliniu broku . Komodos stalčiai sunkiai darinėjasi tiek tušti ,tiek pilni . Jau dvi savaites laukiam kol kas atvažiuos ir broką ištaisys , pakolkas tai tylu.
elzeda
Pažiūrėkit čia- Nabukas
Tik būtinai pažiūrėkit nuorodą skundo gale. Parodžiau savo vyrui (jis gamina baldus), tai jis negalėjo patikėti, kad tiek broko gali būti viename komplekte.
Alta
Jeigu kas nors gyvenate netoli Prienų, pamėginkite kreiptis į Dargintą (J.Brunzos g.1, pašto kieme). Aš prieš pusantrų metų užsisakiau nediduką virtuvės komplektą ir didžiulę sieninę spintą stumdomomis durimis. Kaina su PVM 2492,00 lt. Išmatavo, pagal mano pageidavimą padarė brėžinius, visas medžiagas išsirinkau pati. Atvežę baldus taip pat surinko jie (teko girdėti, kad kai kurios firmos tai daro tik už papildomą mokestį). Baldams suteikė 1 metų garantiją, bet jie ir šiandien kaip nauji. Vienintelis trūkumas - vėlavo (turėjo padaryti per 1,5 mėnesio). Teisinosi, kad daug darbuotojų susirgo ir tiekėjas laiku nepristatė profilių, gal ir tiesa, bet tuo metu labai pykau.
Gulia
Justluka g.gif g.gif irgi musu nuomone nelabai-uzsakem prieskambari-atveze greitai,bet jau skyles neatitinka spintos-jomajo doh.gif doh.gif doh.gif
Fikas
Mano draugė RBD gaminose Skrajos. Patarimai patiko, nebrangiai. O kai atveze, tai puse spinteliu neatitiko ismatavimu. paskui negalejo prisiprasyti, kad sutvarkytu iki galo, o dureles kai kur keite isvis kelias savaites ar ilgiau net.
jurgytia
Mes irgi Justlukos lovą turim, tai nelabai patenkinti. Ir viena sienelė subraižyta buvo, bet tingėjom ten su jais kovoti. Po to, viena grotelių lentelė sulūžo. Pakeist pakeitė, bet reikėjo važinėt pirmyn atgal. Buvom dar ir minkštą dalį pas juos nusižiūrėję, bet dabar jau nenorim verysad.gif
Blue_rose
QUOTE(ifigenija @ 2006 03 25, 22:11)
Likome patenkinti virtuves baldu gamintoju ALANTAS. Padare virtuve savaite anksciau nei zadejo (cia pries 2 metus), dabar ten kur dedam slapius indus siek tiek apsilaupe dazai, atvaziavo ir viska sutvarke nemokamai, nors musus garantija jau pora menesiu kaip pasibaigus. Tvarkingi. smile.gif
*

Mano drauge irgi is ALANTAS gaminosi virtuves baldus, tai begalo juos giria... thumbup.gif
klajune
QUOTE(Endendu @ 2006 04 04, 15:04)
Prisidedu prie pagyru Alantui - virtuves baldu komplekta naudijamne jau 4 metai, viskas tvarkoje.
*

Aš apie Alantą tik gerai galiu atsiliepti thumbup.gif Su terminais nevėlavo, įbrėžtą plokštę pakeitė, surinko tvarkingai, švariai, viskas OK smile.gif

Dar iš Vesidos spintą kątik įtaisė- kolkas viskas irgi gerai, dražiai padaryta, pagal ternminus ir brėžinius + sakė jei kas ne taip- skambint, atvažiuos. Bet viskas gerai ax.gif
pumis
Del virtuves gamintoju esu visiskai pasimetusi unsure.gif buvau trijose firmose:Nabuke-aptarnavimas aukstam lygyje,projektas irgi thumbup.gif ,bet kainos didesnes smile.gif ;Alante-aptarnavimas ne auksciausio lygio,bet projektas vietoj per penkias min. ir su paskaiciavimu :)kainos vidutines smile.gif ir Rimas&Jonas-aptarnavimas nekoks,papuolem ant sviezios dizaineres tai buvau jau gal penkis kartus,projekto iki siol nepabaigia derinti,persiusti neskuba ir dar iskilo problema mat jie tarp orkaites ir indaploves stalvirsi pratesia blink.gif kai kitur tokio dalyko nieks nedaro,ilgai gincijomes,bet atsakymo nesulaukiu,pati nepaskambina,o kaina(nors tiksliu duomenu irgi dar nedave doh.gif )panasi kaip ir Alante,zodziu as pasimetus ,laiko turiu,dar pora savaiciu iki sutarties pasirasymo ir galvoju ka daryti,kas gali patarti verysad.gif
Gustina
patarkite prasau kur gamintis virtuves baldus, musu virtuvyte labai mazyte todel noriu ja labai praktisai suplanuoti, aisku svarbu ir kaina kad nebutu baisiai didele....
CaCalialia
QUOTE(Gustina @ 2006 08 24, 11:35)
patarkite prasau kur gamintis virtuves baldus, musu virtuvyte labai mazyte todel noriu ja labai praktisai suplanuoti, aisku svarbu ir kaina kad nebutu baisiai didele....
*

Man irgi aktualu. APėjau visas man žinomas vieteles, kur priimami užsakymai baldams, tai likau nustebusi, kad į būsimą užsakovą žiūrima kaip į kažką kam būtinai reikia apsukti galvą vos nuo pirmų žodžių, Klaidina sakydami kainas. Čia sako vienaip, čia jau kitaip. Nepalieka šanso įsitikinti ar iš viso man pas juos verta užsisakinėti. Pasijutau lyg griebiama už gerklės avis.
Tikriausiai pasinaudosiu senamadišku metodu- pirksiu gatavus, paskiau keikdamasi durstysiu visokius stalčiukų mechanizmus.
Gal kas turite šviesesnę patirtį?
Saule222
QUOTE(CaCalialia @ 2006 08 24, 17:30)
Man irgi aktualu. APėjau visas man žinomas vieteles, kur priimami užsakymai baldams, tai likau nustebusi, kad į būsimą užsakovą žiūrima kaip į kažką kam būtinai reikia apsukti galvą vos nuo pirmų žodžių, Klaidina sakydami kainas. Čia sako vienaip, čia jau kitaip. Nepalieka šanso įsitikinti ar iš viso man pas juos verta užsisakinėti. Pasijutau lyg griebiama už gerklės avis.
Tikriausiai pasinaudosiu senamadišku metodu- pirksiu gatavus, paskiau keikdamasi durstysiu visokius stalčiukų mechanizmus.
Gal kas turite šviesesnę patirtį?
*

Pasižiūrėkit Jasevičiaus balduose, kiek mačiau pas juos labai platus asortimentas įvairių virtuviniu stalų ir t.t. Be to, girdėjau, kad jie daug dėmesio skiria klientui...
muminukas
ogal kas turite Fornesto (Kaunor.) miegamojo lovą? jie skelbiasi, kad iš masyvo gamina.
klajune
QUOTE(Gustina @ 2006 08 24, 10:35)
*

man irgi darėm visai mažutę virtuvę, kaina priklauso nuo medžiagų- mums kai skaičiavo masyvą ir laminatą, kaina skyrėsi apie porą tūkst. g.gif O kas yra "nedidelė kaina"? Mūsų problema buvo nestandartinė patalpa- susidarė kampai dėl kamino. Man "Alante" patiko, kad prie akių projektuoja, iškart matai kaip atrodys. Dėl kainų neklaidino, viską iškart skaičiavo. Kalbu tik apie vieną firmą, nes "pataikėm" iškart, nereikėjo ieškot.
Blue_rose
Kainos juk priklauso nuo kokybes, iskart kaina kyla,jei stalvirsi geresni imsit...ne lenkiska... arba viska darysit su PVC kantu... ar plostes bus, ar naturalus medis... Ar stiklas bus paprastas, matinis...ar dar kazkoks. LAbai kaina kyla nuo naujoviskiu geleziuku, indams sudeti, pakabinti ir pan.
Mes mokejom 1m(kvadratiniam) apie 1000lt. Bet cia ne vilniuj dare mums...
Raganėlė
QUOTE(Blue_rose @ 2006 08 25, 09:10)

Mes mokejom 1m(kvadratiniam) apie 1000lt. Bet cia ne vilniuj dare mums...
*

tai čia kaina su pagerintais įrengimais, ar tie paprastesni? (O kur darėt)
Blue_rose
QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 25, 09:25)
tai čia kaina su pagerintais įrengimais, ar tie paprastesni? (O kur darėt)
*

Palyginus pas mus paprastai... niu tie mechanizmai..... GAlima sakyt, kad is mechanizmu (jei taip galima pavadint) buvo tik indams dziauti virs kriaukles. O visiems samciams kabintis mes patys pasidarem, nusipirkom is senuku visko ko reikejo ir maniskis sumeistravo!!! ax.gif
BEt baldai buvo su pvc kantu, buvo spinteliu su stiklais. Pasidariau lenkta lentynele gelytems pasideti... 4u.gif

p.s. dare mums zmogus is kazkokio miestelio, toliau nuo vilniaus kazkur link Kauno... bet dabar tai nzn ar jie dar gamina.
Muzika
Gal kas gali parekomenduot vaikiškų baldų. reikia lovos, spintos ir komodos. pavargau ieškot, o apie Lt gamintojus aš tyliu, nmes kalbėt nebegaliu. Kokybė buvo super, bet išmatavimai visi kitokie negu tarėmės verysad.gif
Reikia skubiai apstatyti 4 m. mergytės kambarį padėkit , parekomanduokit kur kreiptis.
Muzika
QUOTE(liepos mamyte @ 2006 09 05, 09:16)
Gal kas gali parekomenduot vaikiškų baldų. reikia lovos, spintos ir komodos. pavargau ieškot, o apie Lt gamintojus aš tyliu, nmes kalbėt nebegaliu. Kokybė buvo super, bet išmatavimai visi kitokie negu tarėmės  verysad.gif
Reikia skubiai apstatyti 4 m. mergytės kambarį padėkit , parekomanduokit kur kreiptis.
*

Labai patiko ISKU baldai. Gal kas žinot kas gali pagaminti iš natūralios medienos a le Isku baldus.
rozamunda
QUOTE(liepos mamyte @ 2006 09 07, 08:33)
Labai patiko ISKU baldai. Gal kas žinot kas gali pagaminti iš natūralios medienos a le Isku baldus.
*

Zinau-tik reikia tureti ju kataloga - bet kurie baldininkai gaminantys uzsieniui , stalai Vievyje ir Kazlu Rudoje, spintos ir lovos - Kaune ir t.t.O dar geriau -nulek Vilniuje,Savanoriu prospekte yra Christian Harold parduotuve- daug ka turi vietoje,ko neturi-per menesi pristato.Apie pacia ISKU parduotuve turiu ne kokia nuomone-nepasigedina ikisti baldus is ekspozicijos( apibraizytus) uz pilna kaina ir dar akutemis mirksi.
Karmen
Gal galit ką pasakyt apie Auster baldus? ax.gif
Nerutė
QUOTE(liepos mamyte @ 2006 09 05, 09:16)
Gal kas gali parekomenduot vaikiškų baldų. reikia lovos, spintos ir komodos. pavargau ieškot, o apie Lt gamintojus aš tyliu, nmes kalbėt nebegaliu. Kokybė buvo super, bet išmatavimai visi kitokie negu tarėmės  verysad.gif
*

as uzsakineju baldus cia www.interbaldai.lt 4u.gif
neringyte
QUOTE(Nerutė @ 2006 10 01, 20:22)
as uzsakineju baldus cia www.interbaldai.lt  4u.gif
*

kokie grazus baldai wub.gif ir jau turiu ideju naujam dukrytes kambariui tik dar kelias detales uzsakyt reiktu.o baldus uzsakyneju Vaidviles balduose,na ju kokybe man liuks ir atveza konkretu balda ir dar neteko nieko paciai susirink (kaip cia kazkam g.gif ) na buna isimciu vieniems ta firma patinkia kitiems ne
Snake
Labukas 4u.gif
nusiziurejau SBA labai faina staliuka su pakisamomis po juo taburetemis. Atvaziuoju pirkt... o jo jau nebera ir sake nebus!!! aggressive.gif pasake tik, kad tuos baldus buvo atvezus Danguolės Viešniūnienės įmonė... bandžiau ieškoti internete, nieko neaptikau. Galvoju, gal kuri iš jūsų žinotų, kur rasti šią įmonę?? g.gif
Forma
QUOTE(Snake @ 2006 10 17, 09:10)
Labukas  4u.gif
nusiziurejau SBA labai faina staliuka su pakisamomis po juo taburetemis. Atvaziuoju pirkt... o jo jau nebera ir sake nebus!!!  aggressive.gif pasake tik, kad tuos baldus buvo atvezus Danguolės Viešniūnienės įmonė... bandžiau ieškoti internete, nieko neaptikau. Galvoju, gal kuri iš jūsų žinotų, kur rasti šią įmonę??  g.gif
*

o kas ten per staliukas, pasigamink kur nors kitur, nemanau, kad ten bus autorinis darbas g.gif arba panasu pasigamink
Rudaakė
Sveikos, mamkos smile.gif

As tokiu klausimu savo nosi kisu - gal kas galite rekomenduoti kokius baldu gamintojus, gali buti individualus, reik vonios baldu g.gif Ir aplamai visu baldu blink.gif Jei ka, lauksiu kontaktu i az 4u.gif Geriau kad butu is Vakaru Lietuveles smile.gif
neringyte
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 17, 09:25)

As tokiu klausimu savo nosi kisu - gal kas galite rekomenduoti kokius baldu gamintojus, gali buti individualus, reik vonios baldu  g.gif  Ir aplamai visu baldu  blink.gif  Jei ka, lauksiu kontaktu i az  4u.gif  Geriau kad butu is Vakaru Lietuveles smile.gif
*

na cia reik spec firmu kurios uzsiima vonios kambario baldais,iprastos firmos gali pagaminti bet nuo dregmes plokstes puciasi. tai tu po metu gali tureti dvigubo dydzio spintele.na cia mano nuomone 4u.gif
Forma
QUOTE(neringyte @ 2006 10 17, 09:32)
na cia reik spec firmu kurios uzsiima vonios kambario baldais,iprastos firmos gali pagaminti bet nuo dregmes plokstes puciasi. tai tu po metu gali tureti dvigubo dydzio spintele.na cia mano nuomone 4u.gif
*

reikia ieskotis firmeles kuri tikrai gamina pagal uzsakyma, cia visai ne spec firmos, bet koks meistras gali tai padaryti, yra firmos kuriuos atlieka tarkim dazymo paslauga, tas meistrelis uzsako detales kad nudazytu , o atvezes pas jus namo tiesiog jas susuka taip kaip reikia mirksiukas.gif ir visas tau spec, meistrui nera jokio skirtumo jei jis ne pats pjaunasi plokstes ka uzsakyti ar laminuota ar dazyta ar faneruota detale, dauguma mazesniu firmeliu taip ir dirba, yra be galo daug imoniu, kurios atlieka pjovimo paslaugas, o tavo meistrui pas kuri uzsakineji balda belieka tik susirinkti furnitura reikalinga, tureti keleta irankiu surinkimui. mirksiukas.gif
Vilniuje galeciau rekomenduoti, deja Klaipedoje nezinau.
Raganėlė
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 17, 09:25)

As tokiu klausimu savo nosi kisu - gal kas galite rekomenduoti kokius baldu gamintojus, gali buti individualus, reik vonios baldu  g.gif  Ir aplamai visu baldu  blink.gif  Jei ka, lauksiu kontaktu i az  4u.gif  Geriau kad butu is Vakaru Lietuveles smile.gif
*

yra plokštė drėgmėj atspari, nž tikslaus pavadinimo, jos minusas kad brangesnė ir labai jautri įbrėžimams, o pliusas kad galima dažyti įvairiausiom spalvom.
nors aš galvoju nieko neatsitiks ir įprastai plokšei jei ant jos nestovi vanduo
Rudaakė

Aciu mergytes uz patarimus bei pastabas, bet kur tuos meistrus dabar man rasti g.gif Apie plokstes supratima ir as turiu, kad turi but atsparios, bet pati juk nepasigaminsiu tongue.gif Reikes virtuviniu meistriuku klaust, gal jie irgi pagamins smile.gif
neringyte
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 17, 11:13)
yra plokštė drėgmėj atspari, nž tikslaus pavadinimo, jos minusas kad brangesnė ir labai jautri įbrėžimams, o pliusas kad galima dažyti įvairiausiom spalvom.
*

va ta ir as norejau pasakyt kad reikia spec plokstes atsparios dregmei.dabar daug imoniu baldus gamina is drozliu ploksciu tai jos labai greit sugeria dregme patykekit sakau is savo patirties
Forma
QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 17, 11:13)
*

nesvarbu, kad vanduo nestovi, dregnoje patalpoje greitai atsiklijuoja briauna ir plokste sugeria vandens garus per briaunas, todel pradeda pustis. jei nepamirsiu padarysiu ryt foto, kaip atrodo nuo dregmes laminuotos plokstes briauna. mirksiukas.gif
Rudaakė
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 17, 15:44)
jei nepamirsiu padarysiu ryt foto, kaip atrodo nuo dregmes laminuotos plokstes briauna.  mirksiukas.gif
*

Nepamisk, ka 4u.gif mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.