Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baldų gamintojai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Liuse
As vel turiu problemyte... rodos paskutiniu metu kazkas apsedo mane - sad.gif nesiseka nors tu ka...
Zodziu 5 sav laukem sofos ir pufo - uzsisakem pagal parduotuveje esanti modeli, tik gobeleno kito norejom..ilgai gamino, 5 dienas velavo pristatyti, o pagaliau itarabanijus ta sofa neraliuota i buta, supratom kad brokuota! labai atsainiai padaryta...aisku iskart puolem skambint i salona, zodziu vel papildomi rupesciai sad.gif
Gal jus man galit pasakyti, ar imanoma siais laikais (neprilaikant ypatingai daug babkiu) normalius baldus nusipirkt? doh.gif Sofa kainavo apie 1200 o pufas 230 lt.
Pasidalinkit savo patirtim, ypac domina kaunieciu nuomene, nes as pati Kaune gyvenu... blush2.gif
pukuota
Norėčiau į baltąjį sąrašą pasiūlyti Egidijų iš Vilniaus - puikus meistras. jis mums gamino virtuvės baldus butui, kuriame dabar gyvename. Baldai pagaminti prieš pusantrų metų, ir vis dar kaip nauji - jokių defektų. kokybė - super. Dabar kai kuriamės naujoje vietoje, vėl jį buvom pasikvietę ir į savo naujus namus. Labai greit įsikerta į poreikius, labai gausiai siūlo, kaip būtų dar geriau (neįkyriai), žodžiu, super. ir kaina super - kaip minimum dvigubai pigiau nei salonuose. daro jis viską, net slankiojančias pertvaras tarp kambariu, isskyrus minkstus baldus.
san
na sakyciau mes jau nemazai esam visokiu dalyku uzsisakineje: baldu, duru, langu, akvariumu, siaip lentu ir pn.

isvada viena: jei sako, kad padarys " maximum per 1 men., bet tikriausiai greiciau", tai galit ramiai gyventi ir nesirupinti maziausiai 1.5 men. cool.gif

o va del kokybes, tai dar neteko nusivilti mirksiukas.gif
Liuse
O kaip del minkstu baldu? g.gif
san
QUOTE(Liuse @ 2006 03 09, 10:37)
O kaip del minkstu baldu? g.gif
*

darem ir minkstus (sofa ir foteli) - kaip visada: velavo, bet padare gerai.
Liuse
Tai jums pasiseke..o as aplink ir tegirdziu kaip blogai dirba..ir ne kokios mazutes imones, bet jau varda turincios. Ir isvis kam pudrinti tada smegenis - padarysim per 5 sav ar net per 3, kai daro ilgiau??
puzzle

kam reik baldus restauruot- ir kainos normmalios ir pagamina gerai

www.romlirus.lt
KriuKriu
Gal kas zinot ar Kauno urmo bazej verta pirktis baldus? Pristatyta visokiu ir katalogai padeti uzsakymams, kaina lyg ir mazesne, bet kaip del kokybes ir velavimu? Domina ir kieti (sekcijos) ir minksti (odiniai, gobeleniniai kampai ir sofos). Aciu.
Nana
Jei prakalbome apie baldų gamintojų "juodus" sarašus, į jį Nr. 1. įtraukčiau UAB "Vaidvilės baldai". Užsisakėme vaiko kambario baldus. 1. gamyba vėlavo. 2. atvžimas vėlavo. 3. O kai išardėme pakuotę doh.gif plokštė subraižyta, lentynos su klijais suteptos-nenusivalo, skylės medvarštčiams ištrupėjusios...ir tai tik dalelytė visų tų brokų. Už šį komplektą (1 pastatoma, 1 pakabinam spntelė, kampinė lentyna, spinta drabužėliams, komoda ir stalas) kainavo 2520 Lt. Labai nusivyliau sad.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Nana @ 2006 03 18, 12:42)
Jei prakalbome apie baldų gamintojų "juodus" sarašus, į jį Nr. 1. įtraukčiau UAB "Vaidvilės baldai". Užsisakėme vaiko kambario baldus. 1. gamyba vėlavo. 2. atvžimas vėlavo. 3. O kai išardėme pakuotę  doh.gif  plokštė subraižyta, lentynos su klijais suteptos-nenusivalo, skylės medvarštčiams ištrupėjusios...ir tai tik dalelytė visų tų brokų. Už šį komplektą (1 pastatoma, 1 pakabinam spntelė, kampinė lentyna, spinta drabužėliams, komoda ir stalas) kainavo 2520 Lt. Labai nusivyliau sad.gif
*

grąžinot? į vartotojų teisių apsaugos tarnybą kreipėtės?
blondine
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 18, 13:00)
grąžinot? į vartotojų teisių apsaugos tarnybą kreipėtės?
*

Vat būtent. Aš kadangi boba pakankamai bjauri esu, tai būčiau teisybės ieškojus. Absurdas būtų - mokėti už tai, ko negavai.
ifigenija
QUOTE(pukuota @ 2006 03 08, 13:57)
Norėčiau į baltąjį sąrašą pasiūlyti Egidijų iš Vilniaus - puikus meistras. jis mums gamino virtuvės baldus butui, kuriame dabar gyvename. Baldai pagaminti prieš pusantrų metų, ir vis dar kaip nauji - jokių defektų. kokybė - super. Dabar kai kuriamės naujoje vietoje, vėl jį buvom pasikvietę ir į savo naujus namus. Labai greit įsikerta į poreikius, labai gausiai siūlo, kaip būtų dar geriau (neįkyriai), žodžiu, super. ir kaina super - kaip minimum dvigubai pigiau nei salonuose. daro jis viską, net slankiojančias pertvaras tarp kambariu, isskyrus minkstus baldus.
*

O kaip ta Egidiju surasti? smile.gif Gal koordinates kokias butu galima gauti?
Aciu.
Laiminta
O man reikia miegamojo baldu, kur Kaune butu galima nusipirkti, kad kokybe butu normali, o ir kaina padori. O kaip SBA baldai, ar jie kokybiski?
Lupos
QUOTE(Laiminta @ 2006 03 18, 23:17)
O man reikia miegamojo baldu, kur Kaune butu galima nusipirkti, kad kokybe butu normali, o ir kaina padori. O kaip SBA baldai, ar jie kokybiski?
*

As turiu miegamojo baldus is SBA, tai man ten kokybes nerasta. Nu nezinau, bet kazkaip atsilupineja tie baldai. O ypac lova, nes po ciuzinio ji dar islenda is visu pusiu kokia 15cm, ir labai sumazino kambari, o pirkdama nepagalvojau, ir kadangi tie kampai tokie atsikise, tai jie ir apsilupineja, nes pastoviai uzkabinami yra, be to nepatogu, kiek kartu kojas apsidauziau. Ir dar pirkau vos ne juodus, tau kaip apsilupa tai iskart balta sviecia. Zodziu as nepatenkinta, po remonto tos lovos atgal nedesiu.
jura-rura
o as noriu ispeikti baldu gamintoja' Formeda' is kauno.
atrode toks saunus vyriokas, kiekviena mano ideja pateike super breziniuose, atvykes toks paslaugus pasirode. o kai padare baldus. tai pradzioje atrode liuks, o dabar antras menuo eina, tai islenda brokas po biski. nervina nerealiai, o kainavo tai irgi neduok die.
Vijola
Mes pirkom svetaines balud Kauno urmo bazej. Pirkom firmoj InMondus. Siaip mes kokybei pretenziju isvis neturim, viskas ytra gerai, tik siek tiek velavo, jau ir taip ilgas pagaminimo terminas, net 6 savaites, ir dar velavo. teisinosi tuo, kad lietuva nepagamina gobeleno, nes siaip balud gamina lenkijoj, atseit pavede gamykla. Kadangi as del to nekalta, kad juos pavede, o dar plius turejau sutarti, kurioje mazom raidelem parasyta, kad uz velavima as galesiu moketi 3% nuo kainos maziau, tai dar issireikalavau, kad man padarytu nuolaida smile.gif
*Frezija*
O as noreciau pagirti imone, kuri pries savaite mums stumdoma spinta sumontavo - UAB "GOBANA", Vilniuje. Galiu pasakyti, kad likom labai patenkinti, kadangi:
1. Paskaiciavo, pamatavo ta pacia diena, kai kreipemes, per viena diena padare projekta ir pasirasem sutarti (kitos imones tikrai neskuba nei matuoti, nei projektu daryti);
2. pagamino anksciau, nei buvo numatyta sutartyje visomis dviem savaitemis (labai nustebino, nes dazniausiai visi baldininkai veluoja);
3. vyrukai, kurie montavo spinta, tai dare labai kruopsciai ir tvarkingai, o ir maloniai bendravo.

Tikrai likom maloniai nustebinti tokiu operatyvumu ir kruopstumu bigsmile.gif
Jei kam nors prireiks, UAB "GOBANA" yra Baldu rojuje, Vilniuje.

Pats Baldu rojus, deja, jau pusantros savaites veluoja atvezti mums miegamojo baldus ir nezinau, kiek dar veluos rolleyes.gif
mykole:)
QUOTE(pukuota @ 2006 03 08, 14:57)
*

Mes ieskome baldininko virtuves baldams, ar galite duoti Egidijaus koordinates,telefona. Nuosirdziai jums aciu. mykole46@one.lt
JolkaM
QUOTE(mykole:) @ 2006 03 24, 23:34)
Mes ieskome baldininko virtuves baldams, ar galite duoti Egidijaus koordinates,telefona. Nuosirdziai jums aciu. mykole46@one.lt
*

Ir man reiktų... Ateičiai...
bitemajagsm
Nors kažkur jau rašiau apie tai, bet pasikartosiu iš savo patirties šioje specialioje temoje:
Į baltąjį sąrašą siūlau įtraukti:
1) Dalios baldus - ir kokybė, ir darbai super. Labai patenkinti (darėmės spintą stumdomomis durimis, pirkom jų miegamojo lovą ir komodą).
2) Juodąjį alksnį - nors su atvežimu vėlavo, tačiau kokybe bent jau kol kas esam patenkinti - pirkom iš jų odinius baldus svetainei. Juos trinam kasdien nuolatos (sėdim prie teleko, vaikai laipioja, peckioja, vyras ant sofos gulu - žodžiu, gana intensyviai), bet jie kuo puikiausiai atrodo (aišku, pavalyti tenka, nes šviesūs), bet šiaip super. Ir dar kuo galiu pagirti šį gamintoją - lankčiu požiūriu į klientus. Užsisakėm mes baldus pagal mažą odos lopinėleį, bet kai juos atvežė ir nepatiko spalva bei nusprendėm, kad mums 3+2+1 netinka ir reikėtų 3+1+1, didžiam mūsų nustebimui juos pakeitė - patys išsivežė, atvežė kitus ir grąžino kainos skirtumą.
Į juodajį sąrašą noriu įtraukti Emirą - gaminomės dvi spintas stumdomomis durimis, tai vieną įstatė gana nebloga, nes vyras šalia stovėjo visą jų darbo laiką viską stebėjo ir liepė daryti gerai. Bet kai statant kitą spintą jo namie nebuvo, tai siaubas nuo darbo ima. Aš jau nekalbu apie su broku ir netgi labai matomu pastatytą gaminį, bet plius žiauriai suniokotas mūsų parketas, krūvos visokiausių šiukšlių ir dulkiu, kurias po to turėjau išsijuosus kuopti (buvo padarę dirbtuves vienai spintai pagaminti, nes atsivežė ne spintos ruošinius, bet paprastas plokštes. Be to, negana to, kad atvykti vėlavo 2 valandom (turėjo atvykti 10.00, atvyko 12.00), darbo iškart nepradėjo, bet paklausę, kuri čia artimiausia mokykla, nuėjo į ją papietauti. Taigi, darbas realiai buvo pradėtas apie 13.30, baigtas apie 18.00. Žodžiu, siaubas.
ifigenija
Likome patenkinti virtuves baldu gamintoju ALANTAS. Padare virtuve savaite anksciau nei zadejo (cia pries 2 metus), dabar ten kur dedam slapius indus siek tiek apsilaupe dazai, atvaziavo ir viska sutvarke nemokamai, nors musus garantija jau pora menesiu kaip pasibaigus. Tvarkingi. smile.gif
88888
QUOTE(jura-rura @ 2006 03 21, 10:45)
o as noriu ispeikti baldu gamintoja' Formeda' is kauno.
atrode toks saunus vyriokas, kiekviena mano ideja pateike super breziniuose, atvykes toks paslaugus pasirode. o kai padare baldus. tai pradzioje atrode liuks, o dabar antras menuo eina, tai islenda brokas po biski. nervina nerealiai, o kainavo tai irgi neduok die.
*

blink.gif blink.gif blink.gif mes kaip tik galvojame juos imti vaiko kambariui ir virtuvei gaminti, nes rekomendavo kaip tikrai puikius baldų gamintojus blink.gif blink.gif
Linetė
taigi parašysiu ir aš apie baldus.
Prieš porą metų pirkom Padvaisko ir Ko miegamojo lovą su čiužiniu tai doh.gif Blogesnės jau nusipirkti neįmanoma, aišku daug nemokėjom už tą lovą, tik 1300 Lt, bet užtai kokybė tragiška doh.gif Čiužinio spyruoklės jau po pusės metų pradėjo jaustis doh.gif Lova pati su patalynės dėže, atsidaranti, tai jau girgždėjimas, ne tas žodis atidarant, tepk netepęs, ten pasirodo jau mechanizmas išsikreipęs doh.gif taigi dabar ieškom naujos lovos ir į padvaiską net pasižiūrėt nenorim schmoll.gif
Yra tekę pirkti lenkišką sekciją iš Kaune esančios urmo bazės užsisakėm. Pirkom pigią, nedidukę, bet tokią šiaulaikiškesnę, mokėjom tik 1100 Lt, su terminu atvežino vėlavo tik keliomis dienomis, bet kokybe tai esam labai patenkinti, tikrai netikėjom kad lenkiška sekcija bus tokios puikios kokybės thumbup.gif Sekcija pas mus jau visrš 2,5 metų, bet niekas niekur neatsilupinėjo, nors yra mažas vaikas ir nuolat darynėja stalčius, be to nuo plokštės lengvai susiplauna net flomasteris. na tikrai labai patenkinti kokybe. Gal dabar jau kokybiškesni lenkiški baldai g.gif Ir kaip neleista netrūko jokio varštelio, jokios lentynos, na vienu žodžiu super thumbup.gif Ko negalėčiau pasakyti ir apie SBA baldus, nes pažįstamiems, nebuvo įdėtos netgi spintos durys, paskui oho kiek laiko ir vargo jiems stėmė tų durų paieškos ir gavimas doh.gif
Dabar ieškome dar firmos kas kokybiškai padarytų spintą su stumdomomis durimis, norisi kad normaliai padarytų g.gif
knielita
Pati esu dirbusi baldų salonuose, tad jei kam reikia pagalbos manau galiu patarti. Tiesa, pati daugiausiai susidūriau su minkštais svetainės baldais, jų niuansus pakankamai gerai žinau smile.gif
Kas liečia vėlavimą, prieš pasirašydamos reikalaukite, kad sutartyje įrašytų pagaminimo datą, o jei vėluos prašykite nuolaidos, nes jūs turite pilną teisę tų baldų išvis atsisakyti arba įmonė jums turėtų mokėti delspinigius. Šis įrašas nenoriai daromas ir jam esant gamintojai stengiasi nepažeisti datos.
Reikalaukite čekio ar pinigų paėmimo teisėto lapelio (kvituko). Nes be jo nieko negalėsite įrodyti smile.gif
vidule
O aš norėčiau "Formeda" pagirti.Tikrai kokybiškai man ir mano draugams pagamino.Nei vienos pretenzijos jiems neturiu.Pradžiai tik virtuvinį stalą buvom užsisakę,o paskui ir kitus baldus pas juos pasigaminom.Ir mano uošviai pas juos virtuvę gaminosi.Uošvis kai virtuvę sustatė, tai visur apšniukštinėjo,apžiūrėjo sakė thumbup.gif Jokių pretenzijų neturim. biggrin.gif Aš klientė buvau bjauri,vis projektus keičiau,vis kažką naujo sugalvodavau,bet jie nesiginčijo ir pataisymus priėmė.Ir virtuvę kai sustatinėjo prašiau,kad kuo greičiau baigtų,nes vyro gimtadienis buvo ant nosies,norėjosi naujoj virtuvėj ruoštis,tai jie ir po darbo valandų dirbo,ir nepurkštavo.Bet galvoju kiek žmonių tiek nuomonių,ir apie Vokės gaminamus baldus teko nusiskundimų girdėti,bet apie kurį gamintojų jų nesklando ax.gif Sėkmės visom besirenkančioms gamintoją,kai pati ieškojau tai teko su visokio plauko gamintojais susidurt,bet daug ką įvertinus pasirinkau įmone,kuria likau patenkinta. thumbup.gif
rumba
Jei kam reikia galiu duoti vieno meistro, kuris gamina korpusinius baldus (t.y. visus kietus baldus, virtuve, spintos, prieskambaris ir t.t.) tel.Jei susidomejot, rasykit i az, duosiu.Meistras Vilniuje
Lupos
Mano pazistama pries 2,5metu dirbo Kauno balduose lygtais konroliere, tai sake kad baldai labai nekokybiski blush2.gif
KriuKriu
Sveikos mamos smile.gif
Gal kas turite kokiu nors atsiliepimu apie baldu imone EEGA1? Si firma Silalej isikurusi: Silalesbaldai. Is nuotrauku man labai patiko kai kurie ju baldai, nedideles kainos ir ketinu uzsisakyt minkstus baldus. Laukiu komentaru 4u.gif
xxxsaulyte
Pagirti noriu firmą "Alantas" thumbup.gif - labai gerai pagamino virtuvinius baldus, kokybiškai, greitai..... Tuoj bus trys metai kaip ekploatuojamas - jokių priekaištų. Korpusas buvo medžio plokštės, o durelės - dažytas MDF.
Dar pagirti noriu stumdomų spintų gamintojus "Vesida" thumbup.gif - irgi labai gera kokybė, operatyviai išmatavo, paskaičiavo, sumontavo, jokių vėlavimų...... Irgi trys metai - o "veikia" super. mirksiukas.gif Prieš užsakant maniau kad jų ir kaina aukšta, bet visai normali - už dvi spintas po 4 duris, iki lubų - mokėjom apie 5500 Lt.

Na o blogiukai labai labai jau nuskambėję Klaipėdoje - tai "BALDŲ SALA" su direktoriumi Linu prieš akyje - kažkos nesusitupėjęs ........ doh.gif doh.gif doh.gif Teko bendrauti kažkada darbo reikalais, o dabar iš bendradarbių sužinojau,, kad viena užsisakė virtuvinį - kurį gamino apie 2-3 mėn, pagamino žemesnį, netelpa ir t.t. - pakeisti ar taisyti neprisiruošia jau 6 mėn....... Kita bendradarbė užsisakė miegamojo spintą su kažkokiais vitaražais - tai irgi gamino dvigubai ar trigubai ilgiau, nekokybiškai, veža vis keičia ir vis blogai...... Jau net teismais jie patys gąsdina ....... Vėjai kažkokie........ doh.gif doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
LIR
Sveikos, gal kas gaminosi baldus TAU Baldis? Planuoju sioje imoneje uzsisakyti virtuves komplekta. Karkasas bus is plokstes, o dureles is uosio masyvo. Gal kas gaminotes ir buvot patenkinti baldais is masyvo ? Aciu
Lupos
QUOTE(LIR @ 2006 04 02, 14:24)
Sveikos, gal kas gaminosi baldus TAU Baldis? Planuoju sioje imoneje uzsisakyti virtuves komplekta. Karkasas bus is plokstes, o dureles is uosio masyvo. Gal kas gaminotes ir buvot patenkinti baldais is masyvo ? Aciu
*

As nieko nezinau, man irgi idomu. Jir dabar parodoje "Namu pasaulis " dalyvavo. O kokia kaina pas tave gavosi tu baldu ir kiek metru virtuve?
unte
As irgi noreciau parasiti apie baldu salona Musonas cia Kaune. Uzsisakeme,minksta kampa,aisku velavo.Kai atveze pastate atrodo viskas gerai bet po keliu men.issigulejo gulima vieta,duobe atsirado o dabar ir visai baige sulusti,praejo truputi virs metu,o atrodo kad jau keli metai.Pries tai turejom bite, dar mano mergautyne tai ji tarnavo virs 10m.ir visai normaliai atrode,tik buvo gobulenas truputi nublukes, nes kambaris buvo sauletas,o siaip viskas thumbup.gif .Mes ji paskui pardavem ,norejosi naujos,grazios minkstos dalies.Tai ir isitaisem doh.gif Kur dabar tokiu kokybisku baldu yra kokie anksciau buvo?MUSONAS gun_bandana.gif o Dar norejau paklausti o jus uz atvezima ir uznesima mokejot?
Almantė
O gal ka galit pasakyt apie minkstus Justlukos ir Grafu baldus. Esam Justlukos kampa Matas nusiziureje, tai idomu kas ir kaip?
mazu-le
Na grafų baldai manau visai nieko. Mano brolis turi kampą Riteris. Dažnai ant jo sėdi, paskutiniu metu prie teliko net miegoti susimąstė. Nu viskas čiki, ir lovos mechanizmas išskleidimo geras ir patogus sėdėti... thumbup.gif Ir miegoti patogus, nes kai svečiuojamės ant jo miegam thumbup.gif
88888
QUOTE(Almis @ 2006 04 03, 23:28)
O gal ka galit pasakyt apie minkstus Justlukos ir Grafu baldus. Esam Justlukos kampa Matas nusiziureje, tai idomu kas ir kaip?
*

Apie Justluką galiu pasakyti tik gerus žodžius... Turime minkštus baldus iš jų, aišku dar neilgai tik metus, todėl nieko blogo apie juos negaliu pasakyti. Ir nuolaidą pritaikė, ir atvežė-sumontavo nemokamai 4u.gif Ir terminų labai laikėsi, netgi anksčiau šiek tiek pristatė.
Tuos pačius baldus buvome per neapsižiūrėjimą pirmiau užsisakę gun_bandana.gif Mato baldų salone. Tai vos pinigus atsiėmiau, nes pasirodo jie pardavinėjo Justlukos baldus 300 Lt. brangiau, plius ėmė papildomai už atvežimą ir surinkimą.
Blobse
QUOTE(mazu-le @ 2006 04 04, 00:11)
Na grafų baldai manau visai nieko. Mano brolis turi kampą Riteris. Dažnai ant jo sėdi, paskutiniu metu prie teliko net miegoti susimąstė. Nu viskas čiki, ir lovos mechanizmas išskleidimo geras ir patogus sėdėti... thumbup.gif Ir miegoti patogus, nes kai svečiuojamės ant jo miegam  thumbup.gif
*

Grafų baldai - kokybė tragiška. Turim komplektą Seras. Jau po pirmo mėnesio naudojimo baldai atrodė baisiai, pagalvės ir ranktūriai persisukę. Miegamasis mechanizmas - baisus, atsigulus, lentelės pradeda kristi iš laikiklių. Į gamintoją nesikreipėm, nes kaip tyčia, pametėm pirkimo čekį. Jei kas dar abejojate, vakare galėsiu įdėti komplektuko nuotrauką. Dabar jiems jau apie 1,5 metų, bet ir mėnesio senumo jie atrodė taip pat.
Raganėlė
mane labai domina pavieniai (ta prasme ne stambios žinomos firmos, o šiaip staliai, nelupantis kainų aukštų) gamintojai (aišku tik labai kokybiškai gaminantis). čia būtų Kaune tiek minkštų baldų tiek ir kietų, nes reiks visam butui apstatyti baldų.
taigi jei kas ką nors jau gaminotės ir nepamėtėt telefonų labai būčiau dėkinga už koordinates. 4u.gif
Endendu
Prisidedu prie pagyru Alantui - virtuves baldu komplekta naudijamne jau 4 metai, viskas tvarkoje.
Raganiūkštė
QUOTE(Endendu @ 2006 04 04, 16:04)
Prisidedu prie pagyru Alantui - virtuves baldu komplekta naudijamne jau 4 metai, viskas tvarkoje.
*

Aš irgi tik pagirti galiu Alantą (darėmės virtuvę, jokių priekaištų, laiku, tvarkingai, be defektų), Vesidai irgi priekaištų neturiu.

Baldų parodoj nusižiūrėjom tokį naują Magrės kampą su ištraukiamu baru drinks_cheers.gif .Bet niekada Magrės baldų neturėjau unsure.gif Ar gerai ,,nešiojasi", pasakykit, kas turit 4u.gif
agata
Virtuves baldus pirkome pries tris metu, gamino juos indiv. imone. Ju darbu iki siol esu patenkinta. Kadangi mados greitai keiciasi o tuo paciu ir baldu. Savo virtuvele, galiu pasidziaugti ir siandien ji atrodo siuolaikiska, deka dizaineres padejusios suprojektuoti baldus. Tik gaila del gamintoju nekompetencijos, ar nepatirimo buvo padarytos klaidos, tai atskirai imontuotas kranas t.y. i stalvirsi, o ne i kriaukles korpusa to pasekoje stalvirsis aplink krana budavo slapias kol galu gale visiskai isluzo, negaliu kaisti didesnio puodo prie sienos, ant imontuojamos dujines virykles, nes nuo karscio lydosi plastikinis apvadas. Atkripkite demesi i tai, problemos yra pataisomos, taciau tai papildomai kainuoja.
Lupos
Jo, ir pas mano mam issilyde doh.gif
cameja
QUOTE(Endendu @ 2006 04 04, 15:04)
*

Alantas thumbup.gif drinks_cheers.gif
88888
O tas Alantas tik Vilniuje? g.gif
Ignėja
Sveikutes 4u.gif

Gal ka gero ar ka blogo galite pasakyti apie "Monarch dizaino" baldzius ir dizainerius? Ruosiames ten gamintis virtuves baldus.

unte
QUOTE(Raganėlė @ 2006 04 04, 16:43)
mane labai domina pavieniai (ta prasme ne stambios žinomos firmos, o šiaip staliai, nelupantis kainų aukštų) gamintojai (aišku tik labai kokybiškai gaminantis). čia būtų Kaune tiek minkštų baldų tiek ir kietų, nes reiks visam butui apstatyti baldų.
taigi jei kas ką nors jau gaminotės ir nepamėtėt telefonų labai būčiau dėkinga už koordinates.  4u.gif
*

Va as irgi noreciau suzinoti kur galima tikrai gerus baldus uzsisakyti,nes eksperimentu jau nenoriu,tokiu kaip su MUSONU doh.gif Gal tikrai geriau pavieniai staliai.
ravesa
As jau daugiau nei pries 1,5 men uzsisakiau staliuka (16 sand.)- toki, kaip salej stovejo, tik kitokios spalvos.Terminas- max 4 savaites, bet vis dar vaisktau kas antra diena pasiterauti, kur mano stalas (gerai dar, kad dirbu salia urmo teritorijos). Kai skambinu, tai niekda neatsiliepia. Tai jiems stakles sugedo, tai ne ta pardaveja dirba, kuri prieme uzsakyma, o ji mat nezinanti nieko g.gif . Dar pries pismeti pirkome komoda, tai i stalciu 1 paklode idejus stalcius is begeliu iskrenta- dabar kaip TV staliuka naudojam, nes baigesi kantrybe aiskintis... Sykstus moka 2 kartus.
BrBk
QUOTE(Fėja @ 2006 04 06, 09:25)
O tas Alantas tik Vilniuje? g.gif
*

Nea, yra ir Kaune. Berods tame pastate kur ir Vokė Savanorių prospekte, tik II ar III aukšte.
vidule
QUOTE(ravesa @ 2006 04 07, 13:09)
As jau daugiau nei pries 1,5 men uzsisakiau staliuka (16 sand.)- toki, kaip salej stovejo, tik kitokios spalvos.Terminas- max 4 savaites, bet vis dar vaisktau kas antra diena pasiterauti, kur mano stalas (gerai dar, kad dirbu salia urmo teritorijos). Kai skambinu, tai niekda neatsiliepia. Tai jiems stakles sugedo, tai ne ta pardaveja dirba, kuri prieme uzsakyma, o ji mat nezinanti nieko g.gif . Dar pries pismeti pirkome komoda, tai i stalciu 1 paklode idejus stalcius is begeliu iskrenta- dabar kaip TV staliuka naudojam, nes baigesi kantrybe aiskintis... Sykstus moka 2 kartus.
*

Tikra tiesa.Kas vilioja labai mažom kainom,dažniausiai padaro ne itin kokybiškai schmoll.gif ,juk ant kažko reikia sutaupyti.Stengiuosi niekada nesivilioti"pigiom kainom",nes ne vieną" pamoką "turėjau ir tikrai teko mokėti 2 kartus. ax.gif
Jasmin
QUOTE(Almis @ 2006 04 03, 22:28)
*

mes turime sofą iš Justlukos.Pavadinimo neatsimenu nes pirkom 2002m. Yra miegamas mechanizmas. Labai patenkinti, sėdimoji dalis neišsisedejo nors ištisai ten. Miegamasis mechanizmas irgi tvarkoj tiesa nedaug teko miegoti ant jos. Gobelenas gerai valosi. Ateityje žadu pas juos pirkti miegamą viengulį fotelį to pačio gobeleno jei turės.
Tiesa nepatiko vienas dalykas bet čia ne baldai. Kai pirkom gavom "dovanų" dvi pagalvėles truputį kitokios spalvos (spalvą patys rinkomės ir viskas čia gerai). Tačiau kai atitraukiau pagalvėlių užtrauktuką norėdama po kiek laiko išskalbti - nustebau. Viduje ne pasiūta pagalvėlė bet sukištos ir suformuota pagalvėlės forma iš atraižų kur deda ir drabužiams šiltinimui vatalinas ar kaip jis ten vadinasi. Taigi pagalvėlių vidus tarnavo iki pirmo plovimo, nes bandžiau atgal išplovus užvalkalą sukišti, tai gumbai gavosi. Galėjo jau nupirkti normalias pagalvėles, kažkaip negražu man pasirodė toks apgaudinėjimas.
Devyndarbe
Na merginos pasiguosiu ir as. unsure.gif Pirkau minksta kampa "Baldu juroj", kas mano baldus gamino iki siol nezinau, nes gamintojo laukiu jau 11 men. spyruokles luzo jau po menesio, per pati vidury. Dabar pradejo trupeti is pagalviu porolonas, schmoll.gif ideklas tam porolonui pasiutas is labai nekokybiskos medziagos, o ir porolonas per smulkiai susmulkintas, i miegamasias vietas idetas plonas porolonas, kuris netinka miegamajai daliai, kvieciausi ekspertus. Na dabar jau kai pasirodys tie "gamintojai" tai jie man nauja kampa darys aggressive.gif ir peltakius persius, ir kojas persuks is naujo, visa broka tvarkys, buciau tylejus bet nebegaliu jau daugiau. schmoll.gif
Kai pirkau baldus zinojau, kad lietuviai s... mala kaip ir lenkai, kad naudodami pigias medziagas, nori gauti max. pelna, bet kad iki tokio lygio, nesitikejau spam.gif Dabar kaip tik reikia zurnalinio staliuko prie to kampo, noriu tokio kvadratinio su stiklu vidury, buvau "Nemuno baldu centre" katastrofa swoon.gif delnu braukiau per stalo pavirsiu vos rankos nesusipjausciau, stiklas islindes gera puse cm. kampai kur stiklas ileistas nusilaupe, tai ka daryt? be stalo reiks but schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.