Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jūsų mėgstamiausia daržovė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cikadelė
Tiesiog paprasta linksma apklausele,prasideda visos tos darzoves, vitaminu norisi, tik kaip nors imantriau paruostu, gal zinote kokiu sedevru galima sukurti su darzovemis
p.s bulves neitraukiau i sarasiuka, nes jas ir taip daugelis megsta, nes sako, kad lietuviai yra bulviniu tauta laugh.gif laugh.gif laugh.gif
p.s1 sarasiukas nelabai issamus, nepykit, galvojau galvojau, bet kazkaip nieko nebeisgalvojau mandriau.....
Sita
man skaniausia salota rolleyes.gif
kliopa
O kur mano mylimiausia bulvyte???? mad.gif Kodel ji cia dabar ,,kita''? laugh.gif laugh.gif

Aaaaa, per velai perskaiciau, kad as bulviniu tautai priklausau. thumbup.gif
bea
as uz cebuli prabalsavau wink.gif ko tais turbut pati mieliausia darzove. ir LABAI universali
Rasma
nevalgau bulvių, retai draugauju su svogūnais, salotų nemėgstu, pomidorų ryt daug nesveika, morkos irgi kaip pomidorai, o dar ir kietos..ridikėlių nesučiupinėju, per daug vargo su jais terliotis, "kalafioras" beskonis, kopūstas verčia pūstis, burokai per saldūs..ir dar begalės priekaištų rolleyes.gif laugh.gif

Geriausia daržovė - AGURKAS rolleyes.gif Visom prasmėm laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Labai mėgstu heart.gif agurkėlius heart.gif
Vasara
O kodel pomidorus ryt nesveika? Mano megstamiausioji... smile.gif Daug likopeno ir kitokiu gerybiu smile.gif
http
Aš už agurkichą clap.gif
Snega
As irgi bulviu beveik nevalgau, tai sarase ir nepasigedau smile.gif
Uztat dievinu pomidoriukus smile.gif smile.gif
Rasma
Žmonės, agurkų agurkų nepamirškite..
Balsuokime už agurkus!!!!!!!!!!!

Kas per daug, tas nesveika. Pomidorai kaži ko ten turi, kad labai nerekomenduojama pvz. piktnaudžiauti pomidorų sultimis. Skatina akmenų inkstuose, šlapimtakiuose ar kažkur ten dar viduj susidarymą. Čia man kolegė nuolat moralus tarabanija, nes aš geriu tik pomidorų sultis rolleyes.gif
Šiandien rišliai nepapasakosiu wink.gif

Pomidorų sultys- nužudytų pomidorų kraujas! rolleyes.gif (tuoj eisiu miegot..jau man turbūt ir reikia)
Vasara
Oi Rasma, baik, negasdink smile.gif O as skaiciau kad net sultyse ir pomidoru padaze lieka tas likopenas (kaip pvz. dauguma vitaminu zusta verdant ir pan.), kuris saugo nuo vezio.
kliopa
QUOTE (Rasma @ 2004 06 19, 23:53)
Pomidorų sultys- nužudytų pomidorų kraujas! rolleyes.gif (tuoj eisiu miegot..jau man turbūt ir reikia)

thumbup.gif laugh.gif

as vampyre - pomidoru sultis megstu nuo vaikystes biggrin.gif
alma
Patinka visos isvardintos,tik prabalsavau uz ridikeli-vienintele kol kas.Galiu juos valgyt ir valgyt thumbup.gif
madrid
labai megstu kalafijorus... mmm, kaip skanu... dar megstu brokolius, bet tu nebuvo unsure.gif ir apskritai, darzoves man zoliaedei pac gereusias maistas thumbup.gif
Vennera
O kur mano skaniosios bulvytes smile.gif g.gif

Taurė
QUOTE (Rasma @ 2004 06 19, 22:53)
Žmonės, agurkų agurkų nepamirškite..
Balsuokime už agurkus!!!!!!!!!!!

Kas per daug, tas nesveika. Pomidorai kaži ko ten turi, kad labai nerekomenduojama pvz. piktnaudžiauti pomidorų sultimis. Skatina akmenų inkstuose, šlapimtakiuose ar kažkur ten dar viduj susidarymą. Čia man kolegė nuolat moralus tarabanija, nes aš geriu tik pomidorų sultis rolleyes.gif
Šiandien rišliai nepapasakosiu wink.gif

balsavau uz agurkus thumbup.gif
nekenciu pomidoru sulciu blink.gif
bea
Jezau kodel niekas nesidomi cebulejs g.gif ? Na ar gautusi skani ishtroskinta mesyte be svoguno? ar shashlykelis? o salotos? o kur klasikine prancuzishka svogunu sriuba tongue.gif ? nugi mamkos, dafaj uz svogunus!
Spyglienė
Is to sarasiuko pati nevertingiausia darzove yra agurkas.
Pomidoras pomidoras sviezias pomidoras thumbup.gif

.P.S. tik agurkichu megejos - nezudykit manes savo komentarais laugh.gif
smike
Dievinu paprikas! Valgau jas zalias, dedu i salotas, troskinius, farsiruoju! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar labai megstu cukinijas- jeigu jos jaunos ir mazos tai visiskai termiskai neapdorotas jas dedu i salotas, niam ! Jei senesnes tau uzkepu su suriu ir su virtom bulvytem valgom, essen.gif Stengiuosi ju atsivalgyti kol sezonas, nes po to labai pabrangsta! mad.gif
Cikadelė
Pasisakysiu ir as kaip temos autore laugh.gif bo negrazu tylet laugh.gif
siaip man patinka beveik visos, tik ridikeliai man astru
bet pakolkas vienintele regis prabalsavau uz kopusta thumbup.gif
xexexexexexexexe laugh.gif
laisve kopustams! wink.gif
ilja
šiandien skaniausias pomidoras, o kas bus ryt - nežinau wink.gif va taip su tom nestuke.gif buna laugh.gif
Novia
man paprikos mmm thumbup.gif
niu as matyt retas eksponatas, taciau nevalgau VISISKAI svogunu... na nebent kepti ... unsure.gif
Bobošiukas
matau, jog dauguma (ir aš) mėgsta pomidorus thumbup.gif bet juk tai nedaržovė doh.gif gal keista,- uoga laugh.gif
Leida
Aš balsavau už agurkus thumbup.gif . Nors mėgstu daugelį daržovių smile.gif .
ilja
QUOTE (Bobošius @ 2004 06 20, 19:38)
matau, jog dauguma (ir aš) mėgsta pomidorus thumbup.gif bet juk tai nedaržovė doh.gif gal keista,- uoga laugh.gif

Vuoga, tai vuoga, bet vistiek skanu biggrin.gif O arbūzas irgi uoga wink.gif
Palma
QUOTE (Sejle @ 2004 06 20, 19:34)
niu as matyt retas eksponatas, taciau nevalgau VISISKAI svogunu... na nebent kepti ... unsure.gif

Neretas neretas smile.gif aš taip pat nevalgau svogūnų, taip pat ir porų nemėgstu. O va pomidorai ir agurkai labai skanu.
Brazile
man be konkurencijos skaniausia agurkai -sviezi, marinuoti, rauginti.....
Rasma
Šalin pomidorus!!!! Agurkai geriausi!!!!

Neatsiliekam mamos, balsuojam už agurkus clap.gif Negaliu žiūrėt kaip atsiliekam.. huh.gif
lengvute
man skaniausi:kalafiorai, agurkai, pomidorai, aguročiai...
marinuoti:agurkai, pomidorai drebučiuose, šparaginės pupelės, patisonai, aguročiai.
almuke
O as visai neseniai atradau brokolius, kokie skanus visur tinka.... thumbup.gif thumbup.gif
spaNguolė
megstu daugeli darzoviu- bet jau agurkeliai thumbup.gif megstu sviezius, raugintus, marinuotus thumbup.gif
o va svogunu tai galetu ir nebuti sitam pasauly , visai jie man nereikalingi, ir kas juos sugalvojo,nesuprantu.

megstu ir pomidoru sultis, bet po to labai skrandi grauzia sad.gif
bet agurkai numero uno wink.gif
Taurė
QUOTE (Sejle @ 2004 06 20, 18:34)
man paprikos mmm  thumbup.gif
niu as matyt retas eksponatas, taciau nevalgau VISISKAI svogunu... na nebent kepti ...  unsure.gif

o as nevalgau neapdorotos paprikos unsure.gif man negera vien pagalvoti apie jo aitru skoni blink.gif o va kai jis kokiame troskinyje ar farsiruotas, tada niam niam.
svogunu nevalgiau iki kol isaugau is paauglystes rolleyes.gif mano brolis dar ir dabar ju nevalgo jokiame pavidale laugh.gif
Encore
Man tai kalafijorai patinka, galiu tvarkyti žalius, keptus, virtus tongue.gif
O šiaip aš visas daržoves mėgstu, kartais net neišsirenku, ko tą dieną labiau noriu laugh.gif
sirduke
oi darzoves valgyti laaaaaabai sveika! turbut visos ta zinom. labai megstu ivairias salotas thumbup.gif tik kad esu tinginiuke ju pasidaryti, o kai pradedu galvoti kokiu salotu pasidaryti ir pritrukstu ideju sad.gif
doma_
1. Agurkai niam niam...........
2. Pomidorai
3. Svogunai
4. Kalafiorai ir t.t.

Jai man kaip skanu salotos agurkai+pomidorai+svogunai+grietine niam niam--Resize_Images_Alt_Text--
uolma
Na dabar tai man skaniausia ŠPARAGAI (bet nemaišykit su šparaginėm pupelėm, tai net nepanašu). Jetau šiandien tik troškintų puse kilo viena sudorojau tongue.gif. Tik kad pas mus nelabai yra, kaimynas iš Lenkijos kas kart parveža.
Svogūnai nežinau net kiek kg aš jų sunaudoju, bet labai daug.
Ir visos kitos daržovės patinka, išskyrus kalafijorus, brokolius tai bė. Na bet tikriausiai neteko skaniai pagamintų ragaut, užtat.
matroskinas
sparagas kitaip dar vadinamas smydru (o gal smidru?).

vokieciai ziauriai megsta tas darzoves, troskina cielas, net nelauzo (yra specialus metro ilgio puodai, kad sparagai issitroskintu pilni).

nors man tai kaip celofanas karstas pasirode biggrin.gif tuo tarpu vokieciai dvi savaites (as makalavausi po siaures vokietijos ivairias vietas labai intensyviai) kasdien siule paragauti ypatingo ju patiekalo biggrin.gif

ant trecios dienos mandagumas isgaravo, ir rinkausi daug paprastesnius patiekalus smile.gif

o man labai patiko melynieji kopustai. dar jeigu skaniai paruosti...

nors balsavau uz sena gera klasika - ridikelius wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1087847601[/mergetime]
laugh.gif beje, dar. o kodel niekas uz briuselinius kopustus nepasisako? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
uolma
Šparagai kaip siūlais būna todėl kad vokiečiai tingi gerai nulupt. O kai gerai su tuo skustuku nulupi tai nebūna jokio celofano wink.gif Pas mus tai Lietuvoj kaimuose gėlių darželije auga, panašus vasarą kaip egliukas būna į puokštes anksčiau dėdavo, O pasirodo valgomas yra, ir labai skanus. Tik jį iškast reikia dar anksti pavasarį kai dar tik kalasi iš žemės.
Cikadelė
labiausiai nemegstu pupu ir pupeliu, zirniai dar dar...zali tai skanu, bet jau sriubose ar troskiniuose tai fuuuuu sad.gif
Keberiokšt
O as uz morka pasisakau rolleyes.gif Labai megstu pakrimsti, pvz sededama prie kompo ir besichatindama. Tik, kad ja, padla, reikia lupti, todel kartais ismainau i sokolada ar cipsus.
Cikadelė
QUOTE (Nedurna @ 2004 06 24, 16:47)
O as uz morka pasisakau rolleyes.gif Labai megstu pakrimsti, pvz sededama prie kompo ir besichatindama. Tik, kad ja, padla, reikia lupti, todel kartais ismainau i sokolada ar cipsus.

xexexex rolleyes.gif laugh.gif smile.gif
as tai megstu kopusta, tai isivaizduok kiek vargo, kol as ji susipjaustau ar susitarkavoju wink.gif
Natalija
megstu visas darzoves,neturi reiksmes man.
undine
Ziuriu visos sulundusios i darzoves laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif ,na man ir tinka visos darzoves,aisku skaniau kai jos jau gatavos,nes labai jau uztrunki su jomis wink.gif .Man labai skanios yra salotos su salotu lapais,pomidoru,agurku,paprika ir vistiena,o padaza tai perku astru,oi net seile pradejo begti tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif
Natalija
QUOTE (madrid @ 2004 06 20, 00:11)
labai megstu kalafijorus... mmm, kaip skanu... dar megstu brokolius, bet tu nebuvo unsure.gif ir apskritai, darzoves man zoliaedei pac gereusias maistas thumbup.gif

laugh.gif o kur bananai ir bananai... laugh.gif juk tai irgi kaip darzove laugh.gif
undine
QUOTE (Natalija @ 2004 06 24, 16:56)
laugh.gif o kur bananai ir bananai... laugh.gif juk tai irgi kaip darzove laugh.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Burbulytis
Ziuriu, i dauguma pataikiau. As ir uz pomidora, bet gi mokykloj mums aiskino per biologija, kad pomidoras - uoga biggrin.gif Bet ir kitos darzoves thumbup.gif
kikka
as irgi prie daugumos pomidorai thumbup.gif ,nors tikrai nei kopustu nei paprikos nesugebeciau atsisakyt blush2.gif
Azali
user posted imagePomidoras yra vaisius , todėl jį reiktų valgyti ryte, kai skrandukas tuščias.
O žali žirneliai tai labai fainiai atrodo sriubytėj, spalvą labai pagyvinauser posted image.
Aš balsuoju už papriką ir žiedinius kopūstus .Tik žiedinių kopūstų patariama nevirti, nes išvirusiuose susidaro kokia tai nelabai gera rūgštis,kuri mūsų oganizmui negerai.
Papugele
QUOTE(Azali @ 2005 04 24, 02:30)
user posted imagePomidoras yra vaisius , todėl jį reiktų valgyti ryte, kai skrandukas tuščias.
O žali žirneliai tai labai fainiai atrodo sriubytėj, spalvą labai pagyvinauser posted image.
Aš balsuoju už papriką ir žiedinius kopūstus .Tik žiedinių kopūstų patariama nevirti, nes išvirusiuose susidaro kokia tai nelabai gera rūgštis,kuri mūsų oganizmui negerai.
*

Aš labiausiai mėgstu pomidorus(ir sultis thumbup.gif )ir dar burokėlius tongue.gif
Laisvė
Negaliu balsuoti, nes neįstengiu išsirinkti vienos "pačiausios". Žinau tik, kad tikrai galiu apsieiti be bulvių. Tačiau vos ne kasdien valgau morkas, kopūstus, agurkus, pomidorus, kalafiorus, svogūnus, cukinijas, šparagines pupeles ir t.t. Tiesiog valgau daug įvairių daržovių - šviežių, šaldytų ar konservuotų.
Silwer
4u.gif mes tai pat valgom labai daug darzoviu, tai jei balsuociau tai uz visas! thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.