p.s bulves neitraukiau i sarasiuka, nes jas ir taip daugelis megsta, nes sako, kad lietuviai yra bulviniu tauta
p.s1 sarasiukas nelabai issamus, nepykit, galvojau galvojau, bet kazkaip nieko nebeisgalvojau mandriau.....
Tiesiog paprasta linksma apklausele,prasideda visos tos darzoves, vitaminu norisi, tik kaip nors imantriau paruostu, gal zinote kokiu sedevru galima sukurti su darzovemis
p.s bulves neitraukiau i sarasiuka, nes jas ir taip daugelis megsta, nes sako, kad lietuviai yra bulviniu tauta p.s1 sarasiukas nelabai issamus, nepykit, galvojau galvojau, bet kazkaip nieko nebeisgalvojau mandriau.....
man skaniausia salota
O kur mano mylimiausia bulvyte????
Aaaaa, per velai perskaiciau, kad as bulviniu tautai priklausau.
as uz cebuli prabalsavau
nevalgau bulvių, retai draugauju su svogūnais, salotų nemėgstu, pomidorų ryt daug nesveika, morkos irgi kaip pomidorai, o dar ir kietos..ridikėlių nesučiupinėju, per daug vargo su jais terliotis, "kalafioras" beskonis, kopūstas verčia pūstis, burokai per saldūs..ir dar begalės priekaištų
Geriausia daržovė - AGURKAS Labai mėgstu
O kodel pomidorus ryt nesveika? Mano megstamiausioji...
Aš už agurkichą
As irgi bulviu beveik nevalgau, tai sarase ir nepasigedau
Uztat dievinu pomidoriukus
Žmonės, agurkų agurkų nepamirškite..
Balsuokime už agurkus!!!!!!!!!!! Kas per daug, tas nesveika. Pomidorai kaži ko ten turi, kad labai nerekomenduojama pvz. piktnaudžiauti pomidorų sultimis. Skatina akmenų inkstuose, šlapimtakiuose ar kažkur ten dar viduj susidarymą. Čia man kolegė nuolat moralus tarabanija, nes aš geriu tik pomidorų sultis Šiandien rišliai nepapasakosiu Pomidorų sultys- nužudytų pomidorų kraujas!
Oi Rasma, baik, negasdink
as vampyre - pomidoru sultis megstu nuo vaikystes
Patinka visos isvardintos,tik prabalsavau uz ridikeli-vienintele kol kas.Galiu juos valgyt ir valgyt
labai megstu kalafijorus... mmm, kaip skanu... dar megstu brokolius, bet tu nebuvo
O kur mano skaniosios bulvytes
balsavau uz agurkus nekenciu pomidoru sulciu
Jezau kodel niekas nesidomi cebulejs
Is to sarasiuko pati nevertingiausia darzove yra agurkas.
Pomidoras pomidoras sviezias pomidoras .P.S. tik agurkichu megejos - nezudykit manes savo komentarais
Dievinu paprikas! Valgau jas zalias, dedu i salotas, troskinius, farsiruoju!
Pasisakysiu ir as kaip temos autore
siaip man patinka beveik visos, tik ridikeliai man astru bet pakolkas vienintele regis prabalsavau uz kopusta xexexexexexexexe laisve kopustams!
šiandien skaniausias pomidoras, o kas bus ryt - nežinau
man paprikos mmm
niu as matyt retas eksponatas, taciau nevalgau VISISKAI svogunu... na nebent kepti ...
matau, jog dauguma (ir aš) mėgsta pomidorus
Aš balsavau už agurkus
Vuoga, tai vuoga, bet vistiek skanu
Neretas neretas
man be konkurencijos skaniausia agurkai -sviezi, marinuoti, rauginti.....
Šalin pomidorus!!!! Agurkai geriausi!!!!
Neatsiliekam mamos, balsuojam už agurkus
man skaniausi:kalafiorai, agurkai, pomidorai, aguročiai...
marinuoti:agurkai, pomidorai drebučiuose, šparaginės pupelės, patisonai, aguročiai.
O as visai neseniai atradau brokolius, kokie skanus visur tinka....
megstu daugeli darzoviu- bet jau agurkeliai
o va svogunu tai galetu ir nebuti sitam pasauly , visai jie man nereikalingi, ir kas juos sugalvojo,nesuprantu. megstu ir pomidoru sultis, bet po to labai skrandi grauzia bet agurkai numero uno
o as nevalgau neapdorotos paprikos svogunu nevalgiau iki kol isaugau is paauglystes
Man tai kalafijorai patinka, galiu tvarkyti žalius, keptus, virtus
O šiaip aš visas daržoves mėgstu, kartais net neišsirenku, ko tą dieną labiau noriu
oi darzoves valgyti laaaaaabai sveika! turbut visos ta zinom. labai megstu ivairias salotas
Na dabar tai man skaniausia ŠPARAGAI (bet nemaišykit su šparaginėm pupelėm, tai net nepanašu). Jetau šiandien tik troškintų puse kilo viena sudorojau
Svogūnai nežinau net kiek kg aš jų sunaudoju, bet labai daug. Ir visos kitos daržovės patinka, išskyrus kalafijorus, brokolius tai bė. Na bet tikriausiai neteko skaniai pagamintų ragaut, užtat.
sparagas kitaip dar vadinamas smydru (o gal smidru?).
vokieciai ziauriai megsta tas darzoves, troskina cielas, net nelauzo (yra specialus metro ilgio puodai, kad sparagai issitroskintu pilni). nors man tai kaip celofanas karstas pasirode ant trecios dienos mandagumas isgaravo, ir rinkausi daug paprastesnius patiekalus o man labai patiko melynieji kopustai. dar jeigu skaniai paruosti... nors balsavau uz sena gera klasika - ridikelius Papildyta @ [mergetime]1087847601[/mergetime]
Šparagai kaip siūlais būna todėl kad vokiečiai tingi gerai nulupt. O kai gerai su tuo skustuku nulupi tai nebūna jokio celofano
labiausiai nemegstu pupu ir pupeliu, zirniai dar dar...zali tai skanu, bet jau sriubose ar troskiniuose tai fuuuuu
O as uz morka pasisakau
xexexex as tai megstu kopusta, tai isivaizduok kiek vargo, kol as ji susipjaustau ar susitarkavoju
megstu visas darzoves,neturi reiksmes man.
Ziuriu visos sulundusios i darzoves
Ziuriu, i dauguma pataikiau. As ir uz pomidora, bet gi mokykloj mums aiskino per biologija, kad pomidoras - uoga
as irgi prie daugumos pomidorai
Pomidoras yra vaisius , todėl jį reiktų valgyti ryte, kai skrandukas tuščias.O žali žirneliai tai labai fainiai atrodo sriubytėj, spalvą labai pagyvina .Aš balsuoju už papriką ir žiedinius kopūstus .Tik žiedinių kopūstų patariama nevirti, nes išvirusiuose susidaro kokia tai nelabai gera rūgštis,kuri mūsų oganizmui negerai. QUOTE(Azali @ 2005 04 24, 02:30) Pomidoras yra vaisius , todėl jį reiktų valgyti ryte, kai skrandukas tuščias.O žali žirneliai tai labai fainiai atrodo sriubytėj, spalvą labai pagyvina .Aš balsuoju už papriką ir žiedinius kopūstus .Tik žiedinių kopūstų patariama nevirti, nes išvirusiuose susidaro kokia tai nelabai gera rūgštis,kuri mūsų oganizmui negerai. Aš labiausiai mėgstu pomidorus(ir sultis
Negaliu balsuoti, nes neįstengiu išsirinkti vienos "pačiausios". Žinau tik, kad tikrai galiu apsieiti be bulvių. Tačiau vos ne kasdien valgau morkas, kopūstus, agurkus, pomidorus, kalafiorus, svogūnus, cukinijas, šparagines pupeles ir t.t. Tiesiog valgau daug įvairių daržovių - šviežių, šaldytų ar konservuotų.
|