nu ka, moterys, bukim pasveikintos  papasakokit, kaip svenciat sia svente man tai antrapusis apskritai nieko nepasake  gal jam cia su sovietu sajunga asocijuojasi. toks jausmas, kad is principo praignoravo sia diena. ir apie gelyte is bendradarbio gauta nieko nepaklause
Utiuitiutė
2006 03 08, 19:36
Pasveikino, pasveikino  Ryte atsikėlė anksčiau, nulėkė iki parduotuvės ir dar prieš darbą, lygiai 7.30 stovėjo prie lovos su kvietkų bukietu  Tą patį padarė ir brolis. Net pagalvojau, kad lenktyniauja- kuris pirmesnis? O šventinę vakarienę pasitarę nukėlėm savaitgaliui
QUOTE(aglaja @ 2006 03 08, 21:32) nu ka, moterys, bukim pasveikintos  papasakokit, kaip svenciat sia svente man tai antrapusis apskritai nieko nepasake  gal jam cia su sovietu sajunga asocijuojasi. toks jausmas, kad is principo praignoravo sia diena. ir apie gelyte is bendradarbio gauta nieko nepaklause   VA TAIP JAM ir visą mėn be
Atnešė man puokštę, šampano butelį ir šokoladą, dukrytei ir mamai po tulpę pasveikino ir išvažiavo prie namo padirbėt. Sakiau kad pabūtų namie. Taigi sako atnešiau šampano, šokolado sėskit visos ir švęskit  . Nu bet tai reiks palaukt, kol tas mano darboholikas savo darbus nudirbs, gal dar kokį tortą reiks suorganizuot
mane pasveikino tik tetis ir grupiokas  o draugas (gyvenam atskirai) šiandien dirba, bet net žinelės neparašė
nu va, kaip jums visoms gerai  as tai pirma karta su tokiu atveju susiduriu, tai net nezinau, kaip reaguot. ar cia isizeisti, ar ka  visi pasveikino, tik maniskis lyg niekur nieko Papildyta:QUOTE(Baltija @ 2006 03 08, 22:25) mane pasveikino tik tetis ir grupiokas  o draugas (gyvenam atskirai) šiandien dirba, bet net žinelės neparašė  mes tai matemes siandien. nu nemalonu, ka idomu, gal kai kuriems vyrams cia atrodo NEsvente?
Maniškis tai ryte, akis praplėšęs, kai aš kėliausi (pas mus darbo grafikai itin skiriasi, aš išeinu, jis dar miega, jis sugrįžta, aš jau miegu), žodžiu pasveikino, ir tai buvau maloniai nustebinta, mat buvau pati pamiršus, kas do diena šiandien. O jau darbe.... Gėlių prisirinkau, vieną net nežinau nuo ko, radau už durų užkištą  Žodžiu, mano tuštybė buvo patenkinta. Ir, nepaisant visų tų blevyzgų internete dėl šios datos nešventiškumo, Vilnius - pilnas vyrų ir moterų su gėlėmis, o gėlių prekyvietės (kurios, beje, atsirado tik šiandien) apgultos pirkėjų
QUOTE(deirė @ 2006 03 08, 23:07) Ir, nepaisant visų tų blevyzgų internete dėl šios datos nešventiškumo, Vilnius - pilnas vyrų ir moterų su gėlėmis, o gėlių prekyvietės (kurios, beje, atsirado tik šiandien) apgultos pirkėjų Vilnius tai pilnas. del to dar liudniau
pasveikino ir dukrytėm po tulpę įteikė
taiptaip
2006 03 08, 22:22
Pasveikino, pasveikino ir vyras ir sūnus ,ir bendradarbiai, ir dar šampo ir vynellio išgėrė užsikąsdami pyragu
QUOTE(ciocia @ 2006 03 09, 00:06) pasveikino ir dukrytėm po tulpę įteikė  mum su mama tetis irgi po tulpiu puokste padovanojo
QUOTE(Baltija @ 2006 03 08, 20:25) mane pasveikino tik tetis ir grupiokas  o draugas (gyvenam atskirai) šiandien dirba, bet net žinelės neparašė  atsiimu žodžius  ką tik žinelę parašė, pasveikino
as gavau geliu ir dar pietums i picerija nuejom,kad man tokia diena apie puodus nereiktu suktis o jau zinuciu tai nuo visu gavau,seseru,tevu,brolio,draugiu,draugu.....
Liulia*
2006 03 09, 05:28
As gavau kvietku, tik va prie puodu sukausi del tu kvietku puse dienos, norejosi svente grazia padaryti, musu moteru seimoj cielos 3, kaip be baliaus...
Mazoji_
2006 03 09, 08:37
Vakar po darbo gavau tris nuostabias tulpes ir vakariene picerijoje
Manęs nesveikino, tik keli bendradarbiai įteikė gėlių. Paklausiau vyro ar darbe moteris sveikino, pasakė kad ne, kad sovietinių švenčių nepripažįsta. O aš ir nesupykau
pasveikino brolis, bendradarbiai su šefu ir diedas: gėlių nenorėjau, pasakiau kokio vazono noriu (ciko, toks panašus į ananasą), vakare nuvarėm į piceriją ir ten šventė pasibaigė - kažkokia merga parašė jam sms, kd pasiilgo judiveju bendravimo toliau ko gero pasakoti nereikia  dar prisiminiau - pasveikino vienas senas draugas-gerbėjas
Pasveikino pasveikino  Ir gėlę gavau, ir apatinio trikotažo, ir į kavinę buvau nuvežta, ir vyno gėrėm... Nu tikra šventė gavosi
Cassandra
2006 03 09, 09:35
Taip  Gavau rožę, bet koookią  Neišsiskleidęs žiedas - kumščio dydžio  Ir dar buvau palepinta savo mėgstamiausiais skanėstais
Hmmm...
2006 03 09, 09:45
Pasveikino Ir man vienodai, jei vyrams tai ne šventė  Tai moters diena ir ne jiems nuspręsti švęsti ją ar ne  Tegul savo švečių nešvenčia
Šokoladka
2006 03 09, 09:46
O man graži ši šventė, gražu pažiūrėti kai aplinkui tiek daug žmonių su gėlėm, dauguma šypsosi, atrodo laimingi. O šiaip irgi iš visų man brangių žmonių gavau gėlių, dovanų ir daug gražių zodžių. Darbe irgi pasveikino, ir net buvau maloniai nustebinta kai ant mašinos, už valytuvo radau rožę Šampanas, gera nuotaika, gražu
Paradoksualė
2006 03 09, 09:49
penkios rozes ir uzsakytas vakaras restorane  mano vyras pagaliau taisosi i geraja puse
netobula
2006 03 09, 10:12
Sekasi gi jums, moterys Mane tik darbe pasveikino, o namie is vyro ne tulpes negavau, ko niekad anksciau nebuvo  Labai kazkaip liudna buvo, veliau vakare net paklausiau, kodel ne tulpes neatnesei, tai jis atsake, kad visai cia ne svente ir t.t. Tai pasakiau susierzinusi, kad man liepos x d. irgi nebus svente (cia jo gimtadienis  )
M.A.M.A
2006 03 09, 10:21
Pasveikino, nors to visai nesitikėjau. Kažkaip nelinkęs jis sveikinti panašiomis progomis, dažniau be progos gėlių gaunu O šįkart grįžau vakare nusikalusi iš paskaitų ir darbo, o jis laukė su puokšte gėlių ir vakariene Šaunuolis
QUOTE(Ievius @ 2006 03 09, 11:45) Pasveikino Ir man vienodai, jei vyrams tai ne šventė  Tai moters diena ir ne jiems nuspręsti švęsti ją ar ne  Tegul savo švečių nešvenčia  man irgi atrodo, kad cia nesamones paskutines, kai aiskina, kad nera ko cia svest ir panasiai. galvojau, gal ji su kovo 9-taja pasveikint, kad susigestu  nes jam net ne geda
Lexusia
2006 03 09, 10:31
QUOTE(aglaja @ 2006 03 09, 10:27) nes jam net ne geda  ot naujiena pasakei
Vakar gavau 2 tulpes ir 1 rožę iš kolegų, po tulpę parnešė ir mano vyrai. Pajutau, kad kvepia pavasariu. Aš jau nebepykstu ant šios šventės, nors kažkada buvo labai juokinga, kai berniukus trečioje kalsėje sveikindavome su vasario 23 d., o jie mus su kovo 8-ąja:) Kaip manote?
man si svente patinka, labiau nei koks valentinas  gal ji tave pykde, nes asociavosi su tarybine moterimi. bet jos kilme tikrai ne is buvusios sssr. ir man grazu, kai vyrai ta diena su tulpemis
Man tai šventė  Gauni tulpių, kuom blogai?  Nu jei ne šventė, tai bent jau proga tikrai
O man tris tulpes.
daininga
2006 03 09, 15:55
Pasveikino  Gavau rožę, o šampą lovoj, pasiplepėdami gėrėm, nes darbe užtruko
Man šventė  Tada taip pavasariu kvepia, visi su gelem, visi geri ir pan.
LUNARIA
2006 03 09, 16:11
o mane nepasveikino,praignuoravo vakar,grizo, TV paziurejo ir miegot.Nors zinau kad darbe visas bendradarbes pasveikino,geles uzsake i darba pas pazistama geleninka jau is vakaro  Tai ka beliko,pati sau bokala sampano ipyliau, pazliumbiau ir miegot nuejau. Ir taip jau ne be pirma svente,kitas sveikina (net su gimtadieniais ir staigmenas sugalvoja), o mane net zodziu nepasveikina  Siandien pati sau kvetka nupirksiu,idomu ar sureaguos
Liulia*
2006 03 09, 16:57
QUOTE(oksancik @ 2006 03 09, 16:11) o mane nepasveikino,praignuoravo vakar,grizo, TV paziurejo ir miegot.Nors zinau kad darbe visas bendradarbes pasveikino,geles uzsake i darba pas pazistama geleninka jau is vakaro  Tai ka beliko,pati sau bokala sampano ipyliau, pazliumbiau ir miegot nuejau. Ir taip jau ne be pirma svente,kitas sveikina (net su gimtadieniais ir staigmenas sugalvoja), o mane net zodziu nepasveikina  Siandien pati sau kvetka nupirksiu,idomu ar sureaguos  Tikrai labai liūdna...  O dar tavo atveju, kai mažiukas tuoj atkeliaus. Nusipirk būtinai kvietkelę, nepalik visko taip kaip yra, paskui toks nedemėsingumas pavirs norma... Neverk kampelyje, o reikalauk dėmesio, juk kitom jis sugeba jį parodyt, sakyčiau, kad apskritai toks žmogus, tai kita kalba, o dabar... keista, neapsileisk Jei neišdardėsi į ligoninę  parašyk ar ėmeisi priemonių
QUOTE(Liulia* @ 2006 03 09, 16:57) Tikrai labai liūdna...  O dar tavo atveju, kai mažiukas tuoj atkeliaus. Nusipirk būtinai kvietkelę, nepalik visko taip kaip yra, paskui toks nedemėsingumas pavirs norma... Neverk kampelyje, o reikalauk dėmesio, juk kitom jis sugeba jį parodyt, sakyčiau, kad apskritai toks žmogus, tai kita kalba, o dabar... keista, neapsileisk Jei neišdardėsi į ligoninę  parašyk ar ėmeisi priemonių  ir daug gėlių nusipirk, nes šiandien jos atpigusio ir didelį tortą, ir morkų sulčių tavo kleckiukiui ir naują rūbą, nes nėr kuo apsirengti
QUOTE(oksancik @ 2006 03 09, 18:11) o mane nepasveikino,praignuoravo vakar,grizo, TV paziurejo ir miegot.Nors zinau kad darbe visas bendradarbes pasveikino,geles uzsake i darba pas pazistama geleninka jau is vakaro  Tai ka beliko,pati sau bokala sampano ipyliau, pazliumbiau ir miegot nuejau. Ir taip jau ne be pirma svente,kitas sveikina (net su gimtadieniais ir staigmenas sugalvoja), o mane net zodziu nepasveikina  Siandien pati sau kvetka nupirksiu,idomu ar sureaguos  man tai atrodo, tu jam geliu nupirk  sakyk, sveikinu tave su kovo 9-taja
Ingakalnis
2006 03 09, 20:34
Man taip pat svente.Tikrai grazu ziuret kaip vyrai po darbu su tulpem namo skuba  o dar kai gero vyno ta proga atnesa tai is vis,ko gi ne proga
Aušrinėlis
2006 03 09, 21:05
 man taip pat svente.labai patinka pirmos pavasario geles tulpes.ta proga maloniausia gauti butent sias geles.
*Silver*
2006 03 09, 21:10
Mane irgi pasveikino  dabar stovi pilna vaza tulpyčių, ir įvairių spalvų  nes brolis, tetis, vyras bei uošvis padovanojo skirtingų spalvų tulpių! Labai gražus derinys gavosi:)
jurgetc
2006 03 09, 21:36
mano vyrui tulpes labai nepatinka,tai jis man kitokias geles dovanoja
Man tai tiesiog nuo gimimo šventė - nes gimtadienis  , tik va, nekenčiu tą dieną visų girtų diedų, raudonas tulpes tempiančių. Blaivas diedas su tulpėmis - gerai, pagėręs diedas su rožėmis - irgi nieko, bet girtas ir su tulpėmis...
ramunių mergaitė
2006 03 09, 21:43
Ir man šventė  . Dar nuo vaikystės būtent tą dieną pasijusdavau ypatinga vien dėl to, kad esu moteris  . Mano senelis visada atsiūsdavo grazų atviruką su sveikinimu man ir mamai. O vat vyras, tai tik šiemet pirmą kart padovanojo grazią gėlę. Anksčiau iš vis nedovanodavo arba nupirkdavo kokią nors papiepusią  .
 Svente nes ta diena vyras pareina su gelemis,ir kiekvienais metais su tulpemis,tik spalvas keicia.
man net labai maloni šventė
Gyvenimas yra gražus
2006 03 09, 22:50
Žodžiu pasveikino, bet vazos tuščios....
QUOTE(oksancik @ 2006 03 09, 18:11) o mane nepasveikino,praignuoravo vakar,grizo, TV paziurejo ir miegot.Nors zinau kad darbe visas bendradarbes pasveikino,geles uzsake i darba pas pazistama geleninka jau is vakaro  Tai ka beliko,pati sau bokala sampano ipyliau, pazliumbiau ir miegot nuejau. Ir taip jau ne be pirma svente,kitas sveikina (net su gimtadieniais ir staigmenas sugalvoja), o mane net zodziu nepasveikina  Siandien pati sau kvetka nupirksiu,idomu ar sureaguos  na, bet ir bjaurybe  kitas sveikina o zmonos nereikia?siaubas kaip supykau...tikrai prisipirkciau graziausiu geliu, gal susigestu o as tai gavau daug raudonu tulpiu nuo tetes, uosvio, o vyras roziu didziule puokste nupirko...kiti zodziu pasveikino.gera buti moterim
daininga
2006 03 10, 08:38
QUOTE(oksancik @ 2006 03 09, 17:11) o mane nepasveikino,praignuoravo vakar,grizo, TV paziurejo ir miegot.Nors zinau kad darbe visas bendradarbes pasveikino,geles uzsake i darba pas pazistama geleninka jau is vakaro  Tai ka beliko,pati sau bokala sampano ipyliau, pazliumbiau ir miegot nuejau. Ir taip jau ne be pirma svente,kitas sveikina (net su gimtadieniais ir staigmenas sugalvoja), o mane net zodziu nepasveikina  Siandien pati sau kvetka nupirksiu,idomu ar sureaguos  Na net nežinau ar verta nekreipti į tai dėmesio  Akivaizdus inoravimas  Manyčiau, kad reikia tau kažkaip atkreipti dėmesį į save. Padaryti kokią staigmeną, kad susigėstų  Jei dar įmanoma jį sugėdinti  Na kiaulė tai tikrai, supykau ir aš
LUNARIA
2006 03 10, 08:46
Tai va,buvom vakar Akropoli,uzejau kviatku paziuret (ir jis buvo salia  ),nuperkau grazia vazonelyje.Nieko nesake,tik masinoje- "specialiai nesveikinsiu,nes tu tuo lauki,vos nereikalauji ir viska skubini (ir taip jau po kovo 8  ...)  Is manes geles gausi tik tada kai ju nelauksi  " gerai sakau tada nelauksiu  Bet vakare pakviete i "Pekino anti",taip prie nieko,tipo paciam noriejosi  Isdydus pasidare su zmona  ar drovetis manes pradejo ...
QUOTE(oksancik @ 2006 03 10, 09:46) Tai va,buvom vakar Akropoli,uzejau kviatku paziuret (ir jis buvo salia  ),nuperkau grazia vazonelyje.Nieko nesake,tik masinoje- "specialiai nesveikinsiu,nes tu tuo lauki,vos nereikalauji ir viska skubini (ir taip jau po kovo 8  ...)  Is manes geles gausi tik tada kai ju nelauksi  " gerai sakau tada nelauksiu  Bet vakare pakviete i "Pekino anti",taip prie nieko,tipo paciam noriejosi  Isdydus pasidare su zmona  ar drovetis manes pradejo ...  Nu tai nelaukei staigmenos, tai ir pakvietė  . O su tuo skubinimu jau kovo 9 d. tai čia gerai brangusis sumastė
|
|