Papildyta:
negi jums virai tai tikrai nerupi ar jau jus po padu?
Šiuo metu noreciau pabekti nuo visko, o ipac nuo zmonos. Man labai sunku ir nesuprantu kodel vysuomene usdeda tiek dauk pareigu virui - tai kai moteris tai vaikus augint, o virui dirbt ir dar jai kosmetikai nupirkt ir su draugem iseit. O kodel - as gal visai ne pries ir pac augint - tegu jinai uzdirba kaip pati nebemaitina. Is tikruju moteris (mano) isisukineja - juk ir as po darbo bunu su vaik, o tada jinai ilsisi, iseina pas drauges. O man kada pailset - darbe gal? As galvoju kad taip neteisinga. Ar pritarete?
Papildyta: negi jums virai tai tikrai nerupi ar jau jus po padu?
Nesupratau, kur kas po padu
Šeip nematau jokio vyriškumo tavo poste, nori pasakyti, kad tavęs niekur žmona neišleidžai ir tu nedažniau už ją išeini? Jei žmona turi pati užsidirbti tuo metu kai vaiką auginą namuose, tai atsiprašau, nafing tada vyras, aš galiu ir dirbtinį pasidaryti ir nereikia, kad man kas pašonėj smirdėtų Manau, kad normalaus save gerbiančio vyro tokia problema tikrai nejaudina, vyras kuris uždirba išlaiko pilnai šeimą, dažnai nori, kad žmona būtų namų šeimininkė ir tik klausimas ar ji pati sutinka su tuo, o tu kažkokias vaikiškas temas užvedi
visai negerai ticiotis is viro tik tam, kad gamta jam nedave gimdyt...reiktu ir gimdytu, ot idomu kaip tada moteris problema sprestu. Bet tai tiesiog neduota ir vyrai del to nekalti
Aš ir nesityčioju, tačiau nematau pagarbos moteriai ir tavo žodžiuose, labai tuo stebiuosi ir nesityčioju, o užjaučiu tave, kad nematai prasmės dėįl ko moteris su vaiku namie būna.
Labai paprasta atiduoti vaikelį auklėj, bet gal geriau vaikui mama - mokėk jai kaip auklėj mokėtum (700-1000 lt.) ir nebus problemos, atiduoti į darželį priima tik jei vaikas pats valgo, vaikšto ir t.t., bet nė viena mama nenori atiduoti tokio mažo vaikučio - nes tu neįsivaizduoji kaip skauda širdį atiduodant tokį pipiriuką į svetimas rankas Oi, nelinkiu tau, kad žmona kada nors uždirbtų daugiau nei tu, oi nelinkiu
Aciu as viska supratau...reikes apmastiti
Na nereikėtų tėčių forumuose taip ant vyrų užsipult
Taigi reikia mylėti ir rūpintis , bet nereikia ir persistengti. Nėra kuo pasidaryti ir per dideliu geriečiu , nes moterys labiau myli blogiukus
Ir apskritai - kam tada ta vaikeli gamintis, jei po darbo toks vargas su jio pabuti?! Vel aisku vyrai priekaistaus kad juos ju fermoje uzsipuola
QUOTE O paskaitai forumuos , kad vyrai uliavoja su draugais ar meilužėm iki ryto , gryžta ir randa pusryčius garuojančius smile.gif)).
Nu neuliavoja tas mano diedas, ale ir tokių problemų nekelia
Nu žinai mielas, draugs, , na nemyli moterys tų blogiukų tik su jais linksmiau, a vat į vyrus tuos išrinktuosius renkasi geriečius
Taigi yra ir tokiu, kur pagimdo ir vienos augina ir uzdirba, o vyras net nosies nerodo, tik paskui senatveje prisimena, kad turi kazkur atzala ir pareikalauja, kad ji nukarsintu
Kaip i vaiko poziuri?
QUOTE(krootas @ 2006 03 09, 22:13) Akivaizdu, kad vaikelis jusu seimoje per anksti. Man pvz buti vakare su vaiku poilsis. Ziuriu i dukra ir dziaugiuosi gyvenimu. Pakeisti pampersa - svente, nunesti prie mamos pavalgyti - dziaugsmas, jei verkia nera smagesnio dalyko nuraminti (net supama lopsi nuo lubu pakabinama sumeistravau). Jeigu tau vakare buti su vaiku vargas, tada tikrai problema. As kiek bepavargciau ir susinervuociau darbe, pamatau dukryte ir viska pasaulyje pamirstu, viskas jai. Ir zmonai aisku, paleidziu pas drauges ir i krautuves visokias. Man smagu kad paleidziu zmona ir kai ji paskambina tikedamasi kad as nesusitvarkau galiu pasakyti - viskas ok mieloji, nesirupink del nieko. Pabandyk pakeisti gyvenimo filosofija - dabar tu tetis, tavo nerupestingi pasilakstymai baigesi. Bet tetsi cia juk super. Zmogaus auksciausias tikslas duoti palikuoniu kurie gali tureti palikuoniu. Viskas, daugiau nera del ko gyventi.
Tik nereikia visur ieškot kraštutinumų . Jug sutiksite mielos merginos , kad
1. Jeigu vyras išeikvoja visą energiją šeimos gerbūviu kurti ir nelieka jėgų kitur - negerai. 2. Jeigu vyras tenkina visas užgaidas moters- jis po padu , kas visai nevyriška. 3. Jeigu jis neskiria laiko saves tobulinimui ir pomėgiams jis greičiausiai taps jums neįdomus. 4. Jeigu jis neskiria laiko sportui - užauga pilvukas , kas jums taip pat nėra patrauklu Aš tai manau , kad nesam niekas labai jau puikūs ir visi savaip balansuojam tarp požiūrių ir pasirinkimų. Kuo gal ir esam individualūs Ir dar manau krootas tikrai nesako , kad šeima ar vaikelis jam yra didžiausia našta. Kartais mus visus viskas užknisa ir norisi kažko ... . Bet po to vėl gera sugryžti ... . Pavyzdžiui kai mane viskas užknisa - aš linkes išgerti ir paplepėti su artimu protingu žmogumi QUOTE(draugs @ 2006 03 10, 10:30) Kai mane užknisa ir aš su vyru į kalu, pasikalbam, sprendžiam. O ne su daiktais varom per duris ir išrėkiam kad tu man ir vaikas našta, pavargau ir .t.t Aš irgi pavargau....14 metų namuose sėdžiu ir 4 vaikus auginu, bet minties bėgt tikrai nebuvo. Labai jau silpna ir vaikiška atrodo bėgt. Tada tikrai tokiu atveju, vaikai vaikų prisidirbę su gyvenimu nesusitvarko ir užuojautos lekia ieškot pas tėvus. QUOTE(AGFA @ 2006 03 10, 12:02) Kai mane užknisa ir aš su vyru į kalu, pasikalbam, sprendžiam. O ne su daiktais varom per duris ir išrėkiam kad tu man ir vaikas našta, pavargau ir .t.t Aš irgi pavargau....14 metų namuose sėdžiu ir 4 vaikus auginu, bet minties bėgt tikrai nebuvo. Labai jau silpna ir vaikiška atrodo bėgt. Tada tikrai tokiu atveju, vaikai vaikų prisidirbę su gyvenimu nesusitvarko ir užuojautos lekia ieškot pas tėvus. Jeigu tevai visa gyvenima neleido vaikui nieko spresti, niekada vaikas negalejo pasakyti tevams NE, ir pareiksti savo nuomones, o turejo buti paklusnus ir daryti taip kaip liepia tevai, is kur jis tures problemu sprendimo technoloijas. Tokiu vaiku yra, ir man pirmiausia tevai juokingi, bet ne vaikai. Nesugebejo paruosti savarankisko zmogaus. Ir aisku, kai jis atsiskyre is lizdo, tada prasideda mokymasis gyventi, bet problemu sprendimo pagrindine technologija lieka ta pati - klausti tevu patarimo. Pamazu gal ismoks ir patys. Zodziu mintis aiski. QUOTE(krootas @ 2006 03 08, 21:14) Šiuo metu noreciau pabekti nuo visko, o ipac nuo zmonos. Man labai sunku ir nesuprantu kodel vysuomene usdeda tiek dauk pareigu virui - tai kai moteris tai vaikus augint, o virui dirbt ir dar jai kosmetikai nupirkt ir su draugem iseit. O kodel - as gal visai ne pries ir pac augint - tegu jinai uzdirba kaip pati nebemaitina. Is tikruju moteris (mano) isisukineja - juk ir as po darbo bunu su vaik, o tada jinai ilsisi, iseina pas drauges. O man kada pailset - darbe gal? As galvoju kad taip neteisinga. Ar pritarete? Papildyta: negi jums virai tai tikrai nerupi ar jau jus po padu? As manau, kad tu jautiesi taip kaip ir moterys kartais jauciasi, kai net labai mylint sau artimus zmones mielai nuo ju visu pabegtum kuriam laikui Pavargti yra labai netgi zmogiska, vaikas mazas, patys jauni, o cia atsakomybe, pareigos ir pns.....
Poilsio reikia abiems tėvams, čia nėr kalbos. reiktų susitart, vieną vakarą tėtis pažiūri ir mamą išleidžia, kitą vakarą tėtis kur nors išeina atsipalaiduot, o kitus vakarus abu draugiškai vaikutį žiūri
QUOTE Tada tikrai tokiu atveju, vaikai vaikų prisidirbę su gyvenimu nesusitvarko ir užuojautos lekia ieškot pas tėvus. Prie ko čia tėvai? Yra broliai seserys , draugai. O ir kalbama ne apie savas problemas su jais o šiaip apie daug ką ir tiesiog Va Vigilyte ir Neglaite( Ir dar QUOTE(draugs @ 2006 03 10, 16:15) Kelinta karta aiskinama mintis, kurios mamaytes neisisavina. Mes esam tevai kurie mylim savo vaikus ir moteris. Kiek tu moteru beturetumem, mylim visas. Ir vaikus kiek beturetumem visus mylim. Ir rupinames kaip rusai sako "pa poniatiem" lietuviskai - pagal surpatima. Bet rusiskai gilesne esme. QUOTE(draugs @ 2006 03 10, 15:15) Prie ko čia tėvai? Yra broliai seserys , draugai. O ir kalbama ne apie savas problemas su jais o šiaip apie daug ką ir tiesiog Va Vigilyte ir Neglaite( Ir dar Dieve mano Nu vyrai, taigi paskaitykite patys kas yra parašyta, kur sudirbimas Kaip bebūtų jūs dažniau už moteris ilsitės nuo vaiko rėkimo - jums gal tai muzika, bet kai tai tęsiasi kiekvieną dieną QUOTE(krootas @ 2006 03 10, 20:58) I galva ble ir ramu. Nemusi tai visai suizules... Juokauju, ziauriai aisku, bet juokauju. Nepazistame, buna zmoniu energijos vampyru. Vienas pavyzdys: Pareina vyras namo -ZMONA - susunka, - MAN PAKELE ALGA VISU 150 LITU. CHA. Zmona beskaitydama zurnala ramiai atsako - Tu matai, tik 150, o tavo draugui, kuris su ta nauja masina vazineja, 330 litu alga pakele. Atrodo nieko bloga nepasakyta, bet vyrui visas algos pakelimas suvarytas, savaitei nuotaika suknista, susikaupes kartelis dar padideja, maza to kad sumazet galejo, ir neapykanta savo moteriai isauga. Kam patinka tie kurie is jusu gera nuotaika vagia? Matytas man variantas. Jeigu tavo zmona tokia... Uzjauciu zinok, niekas cia sitam forume taves nesupras, tikrai. Nu gal koks retas zmogenas. Patarimas tik vienas, privers mastyti kitaip, priversk suprasti, kad tu esi vienintelis kuris jai pades, parodyk, kad skyrybu atveju vaikas liks tau, ir alimentus mokes jinai. Gal bent is baimes bus ramesne? QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 10, 21:21) I galva ble ir ramu. Nemusi tai visai suizules... Patarimas tik vienas, privers mastyti kitaip, priversk suprasti, kad tu esi vienintelis kuris jai pades, parodyk, kad skyrybu atveju vaikas liks tau, ir alimentus mokes jinai. Gal bent is baimes bus ramesne? Nu bet ir patarimai pas tamstą QUOTE(krootas @ 2006 03 08, 21:14) Šiuo metu noreciau pabekti nuo visko, o ipac nuo zmonos. Man labai sunku ir nesuprantu kodel vysuomene usdeda tiek dauk pareigu virui - tai kai moteris tai vaikus augint, o virui dirbt ir dar jai kosmetikai nupirkt ir su draugem iseit. O kodel - as gal visai ne pries ir pac augint - tegu jinai uzdirba kaip pati nebemaitina. Is tikruju moteris (mano) isisukineja - juk ir as po darbo bunu su vaik, o tada jinai ilsisi, iseina pas drauges. O man kada pailset - darbe gal? As galvoju kad taip neteisinga. Ar pritarete? Papildyta: negi jums virai tai tikrai nerupi ar jau jus po padu? na negi ji kiekvieną vakarą išeina pas drauges ar į parduotuves Jei matau, akd vyras pavargęs, stengiuosi neužkrauti vaiko. Tiesa, jis mėgdavo penktadieniais su draugais nueiti alaus, bet tai būna jau rečiau. Taigi, abiem nelengva. Gal žmona eina todėl, kad jei namuose būna ir jinai, ir tu, tai nerodai iniciatyvos prižiūrėt vaikelį. Nes būna, kad ir aš įsiuntu, kai vaikas verkia, jam ko nors reikia, o mano brangusis ramiausiai sėdi prie kompo. Delsia, kad aš pirma prieičiau ir pasirūpinčiau vaiku. O aš užsiėmus kitais darbais. Tai Na kodėl vyrai galvoja, kad tik moterys turim juos popinti. Tu pats organizuok vakarus taip, kad tavo brangioji nenorėtų niekur eiti QUOTE(AGFA @ 2006 03 10, 21:06) Bet kiek suprantu ta problema atsirado kartu su vaikeliu. Nes jei jūs kartu...tai susituokėt iš meilės ne iš problemų. tai man irgi taip atrode, bet dabar jau galvoji kad jinai taip norejo atkersiti savo buvusem draugui Papildyta: [quote=liepinuke,2006 03 10, 22:32 Na kodėl vyrai galvoja, kad tik moterys turim juos popinti. Tu pats organizuok vakarus taip, kad tavo brangioji nenorėtų niekur eiti /quote] Ai tegu sau eina...as kaskaip galvoju kad gereu mum isiskirt
Nu tu cia krootas ir pavarei....
Daznai man irgi tokiu minciu kyla. kodel as, man, ir tt Bet kai ateina bambyzas ir jam dzin mama (jis nuo jos irgi per diena pavargo) pasidaro labai malonu. Nors neslepsiu daznai man tai nusibosta... Noreciau iseiti pauliavoti
krootas - tu nekonkreciai kalbi, del to sunku suprasti tavo situacija
kiek jums metu abiems? kada vedet? kiek laiko vede? kiek laiko draugave? ar tu jos pirmas draugas po exo? kokios konkreciai problemos? sexo yr? ner? blogas sexas? zmona vien vaiku rupinasi? ar piniginiu problemu ner? gal vaikas labai neramus? ar zmonai apart taves kas nors padeda? gal jai pogimdyne depresija? zodziu, konkreciai papasakok situacija. cia aisku gilesnes problemos nei "zmona is manes per daug reikalauja" Tai jus susidarykit dienotvarke, pvz. tu po darbo gali 2 valandas pailset - jokio vaiko, pampersu, zyzimu. Jinai pora kartu per savaite isena pas drauges, tu ziuri klecka. Karta per savaite gaunat aukle, ir abu su zmona einat i trasa (baras, kavine, klubas, viesbutis... na fantazijos manau nepritruks). Karta per savaite tu iseini su savo draugais be vaiko ir zmonos! zodziu, baikit zyzt, pradekit gyvent produktyviai! QUOTE alinute_m, 006 03 11, 00:24 Tai jus susidarykit dienotvarke, pvz. tu po darbo gali 2 valandas pailset - jokio vaiko, pampersu, zyzimu. Jinai pora kartu per savaite isena pas drauges, tu ziuri klecka. Karta per savaite gaunat aukle, ir abu su zmona einat i trasa (baras, kavine, klubas, viesbutis... na fantazijos manau nepritruks). Karta per savaite tu iseini su savo draugais be vaiko ir zmonos! tai kas ce daba toke dienotvarke sudaris? QUOTE(krootas @ 2006 03 10, 23:40) tai kas ce daba toke dienotvarke sudaris? jo, gal tu skirkis, manau ji tikrai lengviau atsikvėps
na, sorry - dienotvarke cia tik pavyzdys kaip pasidalinti seimyninio gyvenimo sunkumais. Ji dvi dienas iseit gali, ir tu dvi dienas... Kokios problemos?
Ale, kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad krootas, tu pritarimo kaip kuo greiciau atsifutbolint is situacijos ieskai... O vat apie tai pries vaika darant galvot reikejo - po vaiko padarymo, gyvenimas tikrai nebus toks laisvas kaip buvo. Saukstai po piet: dabar arba normaliai susest su zmona, issiaiskint, pasikalbet ir produktyviai keist situacija, arba skirtis. I bliuskas prasom neverkti. QUOTE(alinute_m @ 2006 03 11, 01:08) O vat apie tai pries vaika darant galvot reikejo - po vaiko padarymo, gyvenimas tikrai nebus toks laisvas kaip buvo. Saukstai po piet: dabar arba normaliai susest su zmona, issiaiskint, pasikalbet ir produktyviai keist situacija, arba skirtis. I bliuskas prasom neverkti. Ką reiske produktyvei?
Produktyviai ir reiškia produktyviai
krootas - tu situacijos mums nepaaiskini pakankamai. o be to, cia moteru daugiau forumas - delto reikia ir tiketis, kad moterys cia bus labiau ginamos.
.ne, nu as suprantu, kad po darbo pavarges, norisi pailseti, o zmona taukst tavo paties vaika tau ant ranku ir eina galvos vedinti, per diena nieko namie neveikusi, na tik truputi su vaku pbuvusi (beje sedejimas su vaiku jai - rojus, tau pragaras ir nuovargis
Yra tokia pasaka, kaip vyras bumbejo, akd jis dirba sunkiau, nei moteris namie ir susikeite vietomis, tai zmona grizo visa atsiilsejusi ir fiziskai pavargusi,o vyras nusivares nuo koju, nes pavargo ir fiziskai ir moraliskai. pati zinau, kaip as verzdavausi vakarais isnsti siuksli, kad galeciau paziureti i dangu be jokiu aplinkiniu garsu ir kaip stogas vaziavo, nes ne fiziskai o protiskai be bendravimo ir dvasiskai buvau pavargusi. Taip vyrams sunku, nes jie turi igauti nauja vaidmeni, t.y. tecio, galvos, o ne to numyleto vyro, kuriuo gal rupinosi pradzioja mama, paskui mylima moteris. Taip, moteris per 9 menesius pakeicia savo vaidmeni, o vyrui bac ir viskas, susitaikyk su padetim. As patarciau, kad jei imanoma su tevais ar kaimynais susitarti, akd per savaite porai valandu abu isetumete is namu pravedinti galvos, kad butu apie ka pakalbeti be namu aplinkos. Be to paguosti galiu, kad kuo toliau, kas diena vaikas auga ir vis lengviau darysis (paskui bus darzelis ir seneliai), islaikykikte pokalbi ir ne apie skirybas apie vienas kita. Sekmes
Enigma, nepyk, bet nuo tavęs gerokai dvelkia kompleksais. Nepažįsti nei žmogaus (krooto), nei jo žmonos, nei jų situacijos, nieko... Iškart užsipulti yra labai lengva. Tipo vyrai kiaulės, o moterys - šventosios karvės. Mane pykina kartais nuo tokio dailiosios lyties požiūrio kaip, žinoma, ir nuo vyrų debiliškų stereotipinių požiūrių į moteris. Suprantu, jog vaiką moteriai pagimdyti ir auginti, blyn, tikrai ne pyragai. Bet nereikia įsivaizduoti, kad moteris vargsta, o vyras tuo tarpu grybą pjauna, ypač jeigu tai jauna šeima, emociškai pilnai nesubrendę, vaikas pirmas, jokios patirties nėra ir pan. Vyras turi pasirūpinti pinigais, maisto produktais, automobiliu, buitimi, visokiom paskolom ir pan. Jo vaidmens sumenkinti tikrai nereikėtų.
Kita vertus vaiko atsiradimas vyrui yra tikras vyriškumo išbandymas. Pabėgti ir pasislėpti nuo rūpesčių yra lengviausia išeitis, o va įveikti visus tuos sunkumus, krizes ir problemas - jau yra didelis ir pagarbos vertas darbas. Tiesiog reikia žmonėms kalbėtis, išsipasakoti viską, išsiaiškinti savo jausmus, nuogastavimus, priekaištus ir tikrai pasidarys geriau.
Na, kur čia Enigmos pasisakymuose buvo galima įžvelgti kompleksus
Šiandien su kolege susiginčijome, ji teigė, kad vyrų jausmai ir protas telpa jų "pasididžiavime", man atrodė, kad vyrai - tokie pat žmonės kaip ir mes. Bet dabar jau nebeatrodo. QUOTE(krootas @ 2006 03 08, 20:14) Šiuo metu noreciau pabekti nuo visko, o ipac nuo zmonos. Man labai sunku ir nesuprantu kodel vysuomene usdeda tiek dauk pareigu virui - tai kai moteris tai vaikus augint, o virui dirbt ir dar jai kosmetikai nupirkt ir su draugem iseit. O kodel - as gal visai ne pries ir pac augint - tegu jinai uzdirba kaip pati nebemaitina. Is tikruju moteris (mano) isisukineja - juk ir as po darbo bunu su vaik, o tada jinai ilsisi, iseina pas drauges. O man kada pailset - darbe gal? As galvoju kad taip neteisinga. Ar pritarete? Papildyta: negi jums virai tai tikrai nerupi ar jau jus po padu? Mieli vyrai ir moterys, kaip reziume norėčiau palinkėti visiems mums išauklėti kuo mažiau tokių moteriškų vyrų, kurie nori vaikus gimdyti QUOTE(Vakaras @ 2006 03 20, 12:03) Enigma, nepyk, bet nuo tavęs gerokai dvelkia kompleksais. Nepažįsti nei žmogaus (krooto), nei jo žmonos, nei jų situacijos, nieko... Iškart užsipulti yra labai lengva. Tipo vyrai kiaulės, o moterys - šventosios karvės. Mane pykina kartais nuo tokio dailiosios lyties požiūrio kaip, žinoma, ir nuo vyrų debiliškų stereotipinių požiūrių į moteris. Suprantu, jog vaiką moteriai pagimdyti ir auginti, blyn, tikrai ne pyragai. Bet nereikia įsivaizduoti, kad moteris vargsta, o vyras tuo tarpu grybą pjauna, ypač jeigu tai jauna šeima, emociškai pilnai nesubrendę, vaikas pirmas, jokios patirties nėra ir pan. Vyras turi pasirūpinti pinigais, maisto produktais, automobiliu, buitimi, visokiom paskolom ir pan. Jo vaidmens sumenkinti tikrai nereikėtų. Kita vertus vaiko atsiradimas vyrui yra tikras vyriškumo išbandymas. Pabėgti ir pasislėpti nuo rūpesčių yra lengviausia išeitis, o va įveikti visus tuos sunkumus, krizes ir problemas - jau yra didelis ir pagarbos vertas darbas. Tiesiog reikia žmonėms kalbėtis, išsipasakoti viską, išsiaiškinti savo jausmus, nuogastavimus, priekaištus ir tikrai pasidarys geriau. Gal įvardysite kokiais, man net įdomu patapo ... nes visada galvojau, kad turiu tik vieną kompleksą - niekada neišsirengčiau nuoga viešumoje, pasirodo dar turiu, bet matyt tai irgi sveika O šeip siūlau viską skaityti nuo pradžių ir įsigilinti QUOTE(Šiaip užklydus @ 2006 03 21, 11:28) Na, kur čia Enigmos pasisakymuose buvo galima įžvelgti kompleksus Šiandien su kolege susiginčijome, ji teigė, kad vyrų jausmai ir protas telpa jų "pasididžiavime", man atrodė, kad vyrai - tokie pat žmonės kaip ir mes. Bet dabar jau nebeatrodo. Žinai man pradeda patikti vienas geras posakis - vyrai niekada to nesupras O ir šeip na ką su jais ginčytis jie juk galvos ( bet męs jas sukiojam) Papildyta: QUOTE(rupestelis @ 2006 03 21, 16:46) Mieli vyrai ir moterys, kaip reziume norėčiau palinkėti visiems mums išauklėti kuo mažiau tokių moteriškų vyrų, kurie nori vaikus gimdyti QUOTE(Neglaite @ 2006 03 10, 14:16) Poilsio reikia abiems tėvams, čia nėr kalbos. reiktų susitart, vieną vakarą tėtis pažiūri ir mamą išleidžia, kitą vakarą tėtis kur nors išeina atsipalaiduot, o kitus vakarus abu draugiškai vaikutį žiūri Musu seimoje dazniausiai taip ir yra, kad tai mane isleidzia kur pasiganyti po parduotuves ar su draugem kur islekti pasibuti, tai jis iseina (bet retai, kadangi jam poilsis filmu rasliavojimas QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 22, 22:31) kad jie sugebėtų jas apgynti nuo anytos (nuo manęs) , o ne panardine galvas sėdėtų kaip kokie stuobriai Nu iš kur tos anytos gali būt geros, kai va dar berniokus augindama žinai, kad nuo tavęs gintis reiks
Keikit mus moterys, bjaurokit ir tauzykit apie mus niekus! Mes jau tokie. Nuolankiai priimsime karcia piliule, kuria gyvenimas vercia nuryti, bet nepykit jei po to vistiek busim kokie buve. Mes vyrai. Vaikai su brangiais zaislais.
QUOTE(Vakaras @ 2006 03 20, 12:03) Vyras turi pasirūpinti pinigais, maisto produktais, automobiliu, buitimi, visokiom paskolom ir pan. Jo vaidmens sumenkinti tikrai nereikėtų. Ir kur tokių vyrų dar būna? QUOTE(Blobse @ 2006 03 23, 10:03) Ir kur tokių vyrų dar būna? Asmeniskai nepazystu tokiu vyru kurie uzleistu masina, pinigus ir visa kita moteriai. Jeigu vyras liepia zmonai rupintis masina, chm, na ka gi, tikrai nekas... QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 23, 09:34) Asmeniskai nepazystu tokiu vyru kurie uzleistu masina, pinigus ir visa kita moteriai. Jeigu vyras liepia zmonai rupintis masina, chm, na ka gi, tikrai nekas... Ka reiškia užleistų? Neliepia rūpintis savo mašina, bet žmonos mašina irgi nesirūpina. O jeigu rūpinasi tai kaip didžiulę paslaugą darydamas. O šiaip kiekvienas rūpinasi savo.
Ką reiškia tas rūpinimasis mašina? Kas važiuoja tas ir rūpinas
QUOTE(Patieška @ 2006 03 22, 23:35) Nu iš kur tos anytos gali būt geros, kai va dar berniokus augindama žinai, kad nuo tavęs gintis reiks Aišku žinau , o tau vat sunkiau suprasti bus nes pas tave merginos auga |