sveikos sm
Labutis,ir as turiu problemele su svoriu.jau 7men,bet svoris stovi vietoj.pilvas niekur nenori nuo manes pabegt
mielos moteros
Oj man irgi nesekasi mesti. Po gimdymo jau beveik 4 men. o pas mane visi 98kg. Reikia susiimti, iki metu galo privalau numesti iki 80kg. Nes kitaip darbe manes nepazins ir i savo kostiumelius nebeitilpsiu
Tikra tiesa, reikia susiimti, apriboti kalorijas, valgyti tik sveika (o tuo paciu nekaloringa) maista, nevalgyti po 18-19 val. ir pasportuoti. As savo apetita apgaudineju Pu Erh arbata gerdama, kazkiek sumazina. Prisizadu sau dabar jau rimtai susiimti
Alio, negi visos po gimdymo lieknos kaip stirneles?
visos uzsiemusios lieknejimu nera laiko prie kompo sedeti
o tu ne kartais pasportuok o kiekviena diena bent 20pritupimu padaryk ir tiek pat atsilenkimu
Sveikos mamos
prieš QUOTE(Galvojanti @ 2008 08 17, 12:21) Saunuole O nuo rugsejo pradedu eiti i aerobika
sveikos mamytes
QUOTE(Galvojanti @ 2008 08 17, 12:21) Sveikos mamos prieš kokia tu saunuole, man po gimdymo 5 kg kaip laikosi...jau 3 men praejo... kazkaip vis dar nerandu valios pradeti kokios dietos laikytis. diena galiu nevalgyti visai, kava tik gyva buti, nu bet vakare kazkoks kipsiukas skrandi kutena. taip ir nei karto neisejo pilnai iskrovos diena pasidaryti. o namuose kiek pasidarau atsilenkimu ir kiek su vaiku ant ranku pritupimu padarau - tai tiek ir to mano sporto...
merginos, o kada galima pradeti sportuoti po cezario opercijos, kokius pratimukus galima?
As per vasara lankiau liekninamuosius masazus. Pakliuvau pas nerealiai faina masaziste kuri man viska paaiskino
Pirmiausia grieztai po gimdymo puse metu negalima smarkiai sportuoti, tik namie lengvi pratimukai, nes moters organizmas labai labai silpnas ir galima liga isivaryt, o as manau kad del grozio neverta Kol maitinama vaikutis MP irgi persistengt nereiktu Megstanciom vakare rimciau uzkast - man tas irgi aktualu - patarimas paprastas, valgyk suri, jis i kuna neina, ir reiktu stengtis vartoti kiek imanoma maziau prieskoniu, ypac tu maisialiuose juose labai daug gliutamatu kurie labai letina medziagu apykaita, tas pats galioja ir cipsams. Taigi as lankydama kas savaite masazus ir ismetusi pacius blogiausius produktus ir vakare iki soties valgydama darzoves ir suri numeciau 7 kg. Iki svajoniu svorio liko 6 Reikia labai nedaug ir pirmieji rezultatai matosi ir tai nera taip baisu kaip atrodo is pradziu QUOTE(Tinasio @ 2008 09 29, 15:46) Taigi as lankydama kas savaite masazus ir ismetusi pacius blogiausius produktus ir vakare iki soties valgydama darzoves ir suri numeciau 7 kg. Iki svajoniu svorio liko 6 Reikia labai nedaug ir pirmieji rezultatai matosi ir tai nera taip baisu kaip atrodo is pradziu o koki suri turi omeny,nes fermentinis tai tikrai kaloringas
Labas vakaras
Na va.. Vos tik atradau be galo aktualią ir opią temą, prie kurios galiu jungtis, kai... visos pašnekovės dingo. Ei, aūūūūūūū???? Gelbėkit!!! Rintės po gimdymo baigia uždusinti...
Na nieko , niekas niekur nedingo ir kg taip pat savo vietose ant rinkiu kabo
Ale, ka padarysi, as dar vis maitinu, nesisveriau nuo vasaros, bet matau, kad svoris tikrai nenukrito, bet gal daug labai ir nepriaugau, nezinau. Labai, jau man didelis stresas Kazkuri cia visna masazuotoja aplamai sake, kad matinant krutimi visai neverta bandyti formas pakeisti masazu, dabar galvoju, gal ji ir teisi buvo Na as maitinu vis dar ir dar maitinsiu, kol pati neatsisakys, taip kad svojone apie grazia figura, turciau atideti iki kitu metu, o gal ir visai pamirst QUOTE(Virgilijad @ 2008 10 30, 23:07) Na nieko , niekas niekur nedingo ir kg taip pat savo vietose ant rinkiu kabo Ale, ka padarysi, as dar vis maitinu, nesisveriau nuo vasaros, bet matau, kad svoris tikrai nenukrito, bet gal daug labai ir nepriaugau, nezinau. Labai, jau man didelis stresas Kazkuri cia visna masazuotoja aplamai sake, kad matinant krutimi visai neverta bandyti formas pakeisti masazu, dabar galvoju, gal ji ir teisi buvo Na as maitinu vis dar ir dar maitinsiu, kol pati neatsisakys, taip kad svojone apie grazia figura, turciau atideti iki kitu metu, o gal ir visai pamirst Pažįstamas jausmas ir savijauta... Aš taip pat save gražią vis atidedu pamatyti veidrodyje. Pradžioje galvojau, kad lašiakų atsikratysiu iki gruodžio... dabar - jau iki kovo QUOTE(trudeme @ 2008 11 01, 19:21) Pažįstamas jausmas ir savijauta... Aš taip pat save gražią vis atidedu pamatyti veidrodyje. Pradžioje galvojau, kad lašiakų atsikratysiu iki gruodžio... dabar - jau iki kovo beje mano masazistas jau gryzo, reiks susiruosti pas ji eiti reguliariai masazuotis, bet iki Kaledu formas pasigrazinti. Jei kas nori, galit jungtis i kompanija, nebrangiai ir kokybiskai pakelia nuotaika ir suteikia vilties susigrazinti formas greiciau. Jo tikrai reikia jau dabar susimastyti, nes iki Kaledu sunku bus isjudinti ledus, o jei dar noresim pasipuosti per Naujuosius, reikia viska apskaiciuoti, kad per Kucias vel eilinis persivalgymas per Kaledas t.p., taigi kas dien po kila kaip minimum priaugs Oi kaip gerai butu jei vel kas savaite po 500gr kristu nuo manes, kaip kadais, pavasari Cia ne labai i tema... ... bet mano viena pazystama po pirmo gimdymo buvo gana apkuni moteriske ir stai po 8 metu vel pastojo, tai ka jus manot, neseniai pagimde mergaite virs 4 kg o pati tik 6 priaugo per visa niestuma, tai gaunasi taip, kad dar ir numete svorio ir gana ne mazai. Idomu kaip jai bus toliau, kai maitins krutimi, bet pagl viska sprendziant atrodo kad sis gimdymas, jai tikrai bus i nauda
a6 5 sav. po gimdymo pradėjau tampytis bodyflex prisiminiau treniruotes, bet nesuderinus maisto ir jo kiekio svoris nejudėjo iš vietos. Tik pradėjus laikytis sveikesnės mitybos mažinau kalorijas ir maisto kiekius. bei straksėdama pgl sindy krauford numečiau 12 kg, per 5 mėn. tiesa buvo pavasaris vasara, lengviau numesti, o po to žiemą vėl 5 kg priaugau dabar vėl mėn. laikausi ir sportuoju pgl rimtesnę sindy programa ir matysim kiek pagelbės, 2 kg jau nukrito, nors nedirbu ir seniai nemaitinu...Vakarais mažai valgau, apie rimtą prisikirtima bijau ir pagalvoti ;saldumynu irgi jokių .
Jua greit 3 men musu zirniukui.
i GN isvaziavau 91 kg tai, va. GN palikau 9 kg ir namo grizau sverdama 82 kg (tik keliasi kilogramai maziau nei MB maitinau 2 menesius, todel stengdavausi valgyti daugiau kosiu ir tt. buvau nusprendusi nepersivalgyti!!!!!! ta va, dabar sveriu 70 kg kadangi nebemaitinu, tai laikausi skysciu dietos jau 6 diena (iki MB jubiliejaus noriu atrodyti puikiai
Man atrodo, kad viskas tiesiogiai siejasi su MP. Kadangi pati maitinu, tai dietos laikytis negaliu. Be to, kalbėjau su vienmintėmis draugėmis, kurios taip pat maitina, atsirado nevaldomas poreikis saldumynų. Niekada gyvenime nebuvau smaližė, o dabar
QUOTE(trudeme @ 2008 11 05, 13:48) Man atrodo, kad viskas tiesiogiai siejasi su MP. Kadangi pati maitinu, tai dietos laikytis negaliu. Be to, kalbėjau su vienmintėmis draugėmis, kurios taip pat maitina, atsirado nevaldomas poreikis saldumynų. Niekada gyvenime nebuvau smaližė, o dabar Labutės aš irgi tebemaitinu, nors šiandien švenčiam metukus. Nemanau, kad tai tiesiogiai susiję su MP. saldumynų poreikis greičiausiai yra tiesiausias kelias gauti energijos, jeigu pabandytum pakeisti saldumynus "geraisiais" angliavandeniais, tai nurimtų potraukis. Mano istorija panaši į daugelio: per nėštumą priaugau nedaug, grįžau su plius 2kg, kurie ištirpo per 4 dienas taigi greitai atgavau savo priešnėštuminį svorį, bet pastaruosius keletą mėnesių svoris ėmė augt, nors sportuoju... priežastį žinau puikiai - reikia susitvarkyti mitybą, sumuštinius pakeisti šiltu maistu, turinčiu daugiau baltymų... taigi priežastis aiški, telieka imtis priemonių ir gražėti...
As taip pat maitinu....per nestuma priaugau 18kg,po gimdymo nukrito 10kg,maitinu jau 3 men ir per juos numeciau tik 2kg,nors ir valgau mazai,neuzkandziuju,daug vaikstau laukia,stengiuosi pasirinkti sunkiasnias vaiksciojimo trasas(nuo kalniuko i kalniuka)
Aš irgi nervavausi kad nekrinta svoris
O as per nestuma priaugau labai labai daug-net 28 kg
Nuo pirmos dienos pagimdziusi jau pradejau daryti lengvus preso pratimukus, kai vaikiukui buvo 2 men pradejau palengva begioti, o kai buvo 3 men-eiti i sporto kluba ir sportuoju 4 kartus per savaite iki siol. Atrodo padaryta nemazai, taciau, dabar suneliui 8 men, o mano apie 10 kg taip ir liko O rimtai pradedant riboti maista, pradeda mazeti pienuko- kas labai blogai, nes iki siol matinu beveik vien tik MP, nes sunelis alergiskas ir nauju produktu ivedem dar nedaug. Norejau paklausti maitinanciu mamyciu kazkokios nelabai grieztos dietos recptuko.
as nors or priaugau 22 kg, bet ju jau nebera.... Sveriu net maziau, negu pries
nesutinku su tais pasakymais, kad svoris nekrenta.
Saunuole,akvadigi,tikriausiai tau padejo tavo tvirtas uzsispyrimas numesti visus kg?
QUOTE(akvadigi @ 2008 12 08, 10:10) as nors or priaugau 22 kg, bet ju jau nebera.... Sveriu net maziau, negu pries nesutinku su tais pasakymais, kad svoris nekrenta. Saunuole QUOTE(coco5 @ 2008 12 08, 17:13) Saunuole Ačiū už padrąsinimą. Tikrai, kiekvieno organizmas individualus. Mano medžiagų apykaita lėta. Valios stoka, padidėjęs apetitas, savigrauža taip pat nepadeda lieknėti. Na, pasiekiau tokį svorį, kad toliau jau niekaip, tad susiimu visus valios likučius ir tvirtai sau pažadu per artimiausius 6 mėnesius grįžti į mielą, mylimą, išsvajotą, išsiilgtą M dydį
Aš priaugus buvau 18,5 kg; va liko numest dar 7 iki prieš tai buvusio svorio, pradėjau namie sportuoti, su jogos dvd, su parsisiųstais pratimais, su stepperiu- galėjau anksčiau bet sveikatos anam gale nebuvo visai taip ilgai
QUOTE(trudeme @ 2008 11 05, 13:48) Man atrodo, kad viskas tiesiogiai siejasi su MP. Kadangi pati maitinu, tai dietos laikytis negaliu. Be to, kalbėjau su vienmintėmis draugėmis, kurios taip pat maitina, atsirado nevaldomas poreikis saldumynų. Niekada gyvenime nebuvau smaližė, o dabar Papildyta: QUOTE(trudeme @ 2008 12 10, 21:56) ir tvirtai sau pažadu per artimiausius 6 mėnesius grįžti į mielą, mylimą, išsvajotą, išsiilgtą M dydį ![]() kaip norėsi, tai taip ir bus, mintys materializuojasi. Na mano tikslai - 7 kg ir pilvas normalesnis ne toks kaip dabar
na as priaugau apie 20 kg, po gimdymo 10 netekau, o kitai taip ir nekrito, na zinot namie, ka nors priie kompo atsinesi, uzkandziauji, bet suemiau save i rankas, atsisakiau greztai uzkandziu ir ka
QUOTE(sigitela @ 2008 12 14, 17:44) na as priaugau apie 20 kg, po gimdymo 10 netekau, o kitai taip ir nekrito, na zinot namie, ka nors priie kompo atsinesi, uzkandziauji, bet suemiau save i rankas, atsisakiau greztai uzkandziu ir ka saunuole as jau nebeturiu visu priaugtu 22 kg ir jau du i minusa padaryti QUOTE(sigitela @ 2008 12 14, 14:44) na as priaugau apie 20 kg, po gimdymo 10 netekau, o kitai taip ir nekrito, na zinot namie, ka nors priie kompo atsinesi, uzkandziauji, bet suemiau save i rankas, atsisakiau greztai uzkandziu ir ka Mano istorija tokia: budama Papildyta: QUOTE(akvadigi @ 2008 12 14, 16:18)
Sveikutes..
as tai per nestuma priaugau 14 kg... kazkaip idomiai buvo..po gimdymo kelioms savitem praejus nukrito 10, o db vel atsirado, kokis 9kg..bet as nei valgau kaip parsiukas, nei ka..tai nusprendziau pradet sportuot, jau bus pakamkamai laiko prabege po gimdymo... QUOTE(gutė* @ 2008 12 15, 00:13) Šaunuolytė O ar yra tema kur galima apie savo kasdieninius sportus rašyti? Gal žiinot? nerandu kažkaip. Is GN grizau 83 kg. Na kol maitinau (iki 2 men) valgiau daug, tai kas galima (na kad leliukui pilvo nepustu) taciau pagal valandas: 8,11,14,17,20. veliau pradejau rimciau. pas mane pagringas toks: 8:00 avizine kose (5-6 v.s. virti vandenyje) grikiu kose, dribsniai, + kava 11:00 kefyras, pasukos, 140 g. 0 % rieb jogurto. 14:00 100-140g heko su virtom darzovem (pirkdavau saldytus brokolius, kalafijorus) arba liesa kiauliena + darzoves, arba vistiena + darzoves 17:00 obuolys, kriause, apelsinas, bananas (na kas patinka bet 1 vaisius) 20:00 10 vnt mirkytu abrikosu ar slyvu, ar 1 st pasuku, ar 200 g. kreveciu. as pasidarydavau meniuka kokiom 5 dienom ir ta pati valgydavau. kai baigiasi 5 dienos tada vel is pradziu. tarp ju padarydavau 1 diena vandens. Beje, per diena isgeriu labai daug skysciu (vandens ir zalios arbatos) laikiausi skysciu dietos 3 sav. (o savaitgaliai budavo valgymo dienos dabar mano valia pasiliko 2008 metuose bet vis tik as turiu plana Na tai tiek, gal kam pravers mano meniu. QUOTE(akvadigi @ 2009 01 12, 08:02) dabar mano valia pasiliko 2008 metuose bet vis tik as turiu plana : Linkiu pasiekti savo tikslo- juk tiek nedaug trūksta Na meniu tai puikus pavyzdys ko valgyti kad yra visų produktų grupių+ labai reguliaru- bet maistuko tai mažai, bet aišku norint kad svoris kristų reikia taip maitintis. Aš kol maitinu tai nelabai galiu sau leisti- bet vengiu miltinių, saldainių, rūkytų visokių, nors tas gerai. Bet va traukia mane sūreliai
Aš nesuprantu kaip jums po gimdymo dar svoris auga. AŠ po 6 savaičių svėriau mažiau nei prieš nėštumą, dabar didžiausia problema kaip priaugt. Mano mergytė rankinukas, taigi kasdien aš ją pranešioju po kelias valandas, kai oras geras, kasdien prastumdau po 3-5 valandas vežimuką lauke (sustot negaliu, nes vaikas niurzgėt ima), o kur dar vaiko skraidinimai (kai atsiguli, užsidedi ant kojų ir klinoji - puiku pilvo presui).
Mano patarimas - daugiau laiko vaikui: žaidimai, mankštelės, pasivaikščiojimai lauke ir pamatysit, nereikės čia jokių dietų QUOTE(Tija @ 2009 01 13, 21:20) Mano patarimas - daugiau laiko vaikui: žaidimai, mankštelės, pasivaikščiojimai lauke ir pamatysit, nereikės čia jokių dietų Dalinai suprantu- man taip su pirmu vaikučiu būdavo, prisėdu minutėlei aš per mėnesį, du susigrąžinau buvusį svorį, aišku pirmas vaikas, bet labai aktyvus, toks sportininkas, rankinukas ir tt. O dabar mano mergytė pavalgo ir miega, kai nemiega tai rami- panešioju, paguldau ant pilvuko. Lauke tryjų valandų niekaip neišbūna- nes atsibunda jau po valandos turiu lėkt, bijau kad dūdų nepaleistų- taip kad situacija visų skirtinga. QUOTE(Tija @ 2009 01 13, 23:20) Aš nesuprantu kaip jums po gimdymo dar svoris auga. AŠ po 6 savaičių svėriau mažiau nei prieš nėštumą, dabar didžiausia problema kaip priaugt. Mano mergytė rankinukas, taigi kasdien aš ją pranešioju po kelias valandas, kai oras geras, kasdien prastumdau po 3-5 valandas vežimuką lauke (sustot negaliu, nes vaikas niurzgėt ima), o kur dar vaiko skraidinimai (kai atsiguli, užsidedi ant kojų ir klinoji - puiku pilvo presui). Mano patarimas - daugiau laiko vaikui: žaidimai, mankštelės, pasivaikščiojimai lauke ir pamatysit, nereikės čia jokių dietų as tai puikiai suprantu, man po pirmo gimdymo irigi labai gerai susitvarke svoris, buvau jauna, ir todel medziagu apykaita buvo normali, todel svoris krito ir po gimdymo buvau lieknesne nei iki jo. Po antro niestumo svoris nekrito jau taip greitai. O po trecio viasai jau perejau i L dydi. Taip kad ne valgymas cia kaltas o medziagu apykaita. Su amziumi ji prasteja As niekada nebuvau megeja saldumynu, skanumynu. Valgau normaliai nei daug nei mazai, kaip visada. O svoris laikosi, be to dar ilgai maitinu ir antra vaika ilgai maitinau, o svoris visai nuo to nekrito o atvirksciai augo ir auga. Taip kad gana girtis kaip jums greitai svoris krinta, geriau patarkit normaliai ka daryt kai nekrinta. O jei nieko nedarant krinta svoris, tai reiskia, kad esi jauna, normali medziagu apykaita , arba aplamai nesi linkusi storeti. O gal ir viska sutvarke pati gamta. Pas mus vyresnio nei 30 metu moteris jau visai kita fiziologija... QUOTE(Virgilijad @ 2009 01 15, 11:38) *Taip kad gana girtis kaip jums greitai svoris krinta, geriau patarkit normaliai ka daryt kai nekrinta. **Pas mus vyresnio nei 30 metu moteris jau visai kita fiziologija... * man svoris apmažėjo- aišku ne svoryje esmė apimtyse- derinu maistą- nevalgau mėsos su bulvėm pvz. atsisakau vėlyvų desertų- anksčiau sušveisdavau tinginio vakarop kelis gabaliukus (keičiu sveikuoliškais sausainuku kokiu). Nutariau vėl grįšti prie mėsos, nes reikia geležies man ir pupai- nes šiaip mėsos nemėgstu. Vat ir aišku sportuoju- jau 1 mėnuo- pagal dvd- su hanteliais, su svoriais ant kojų, darau ttap pratimus liemeniui- nes pilvukas stangrėja pamažu. Sportuosiu ir toliau, tikiuosi susitvarkysiu išvaizdą iki vasaros. Nieko nedarant- jaučiu tokia ir likčiau ** QUOTE(gutė* @ 2009 01 15, 14:48) * man svoris apmažėjo- aišku ne svoryje esmė apimtyse- derinu maistą- nevalgau mėsos su bulvėm pvz. atsisakau vėlyvų desertų- anksčiau sušveisdavau tinginio vakarop kelis gabaliukus (keičiu sveikuoliškais sausainuku kokiu). Nutariau vėl grįšti prie mėsos, nes reikia geležies man ir pupai- nes šiaip mėsos nemėgstu. Vat ir aišku sportuoju- jau 1 mėnuo- pagal dvd- su hanteliais, su svoriais ant kojų, darau ttap pratimus liemeniui- nes pilvukas stangrėja pamažu. Sportuosiu ir toliau, tikiuosi susitvarkysiu išvaizdą iki vasaros. Nieko nedarant- jaučiu tokia ir likčiau ** gal galetumet pasakyti kur gavote DVD su pratimais? Gal galima is kur nors parsisiusti? Bet as asmeniskai turiu tokia problema, arba nemoku teisingai sportuoti as Tai ka gal as ne taip darau, kad tas pilvas ne mazeja o atvirksciai dideja nuo sporto? Nusipirkau treniruokli, kad teisingai atlikciau pratimus, bet rezultato nera QUOTE(Virgilijad @ 2009 01 15, 12:58) gal galetumet pasakyti kur gavote DVD su pratimais? Gal galima is kur nors parsisiusti? Bet as asmeniskai turiu tokia problema, arba nemoku teisingai sportuoti as Tai ka gal as ne taip darau, kad tas pilvas ne mazeja o atvirksciai dideja nuo sporto? Nusipirkau treniruokli, kad teisingai atlikciau pratimus, bet rezultato nera čiačia pvz siunčiausi iš torents.ru tai va panos giria tae bo- labai padeda suaktyvinti medžiagų apykaitą tada riebaliukai geriau dega net ramybės būsenoje. (Prisijungiti reiktų, parsisiūsti torrents beta programa ir spausti skachat ir sportuoti į sveikatėlę) Aš ne aspecė- bet labai tikiu sportu. tai ar tęsėte savo pratimukus ar po to metėte? Dar reikia jų daryti taip daug kad skaudėtų
Zinote, man buvo labai padaznejes pulsas, kai lankydavausi sporto saleje, treneris uzdedavo toki matuokli ir neisdavo daug sportuoti. Nors siaip gyvenime jokiu nusiskundimu neturiu.
Taip, pratimus uzmeciau nebedarau namie, nes laiko nebeturiu, diena kazkaip nesidaro o is ryto mazyle jau nebemiega taip kaip iki 6 men. kad miegodavo, dabar pabunda anksciau uz mane ir mane zadina, o nuo tad kai atsikeliu visas demesys tik jai vienai. kaip cia pasakius, nepasakysi kad rankinuke, bet pratimu daryti neleidzia visur lenda ant manes lipa, na koks cia sportas. Gal visai praverstu tie pratimai kur galima su kartu su kudikiu daryti, bet neturiu vaizduotes, gal kuri turi kokiu paveiksleliu, tai idekite cia
Sveikutes, ikisu ir as savo trigrasi i sia temele, nes jauciu, kad neuzilgo bus labai aktualu. Siuo metu man liko menesiukas iki gimdymo. Visa nestuma lankiau manksta, plaukiojau baseine ir esu labai savim patenkinta. Pilvukas uzaugo didelis, bet visa kita atrodo net geriau negu buvo. Buvau visada linkus siek tiek i pilnuma ir neuztekdavo valios pastoviai sportuoti ar prisiziureti mityba. O vaikelio laukimas padare tiesiog stebukla. Atsisakiau visokiausiu zalingu iprociu, emiau sportuoti, susireguliavau mityba taip kad ir susivirskintu greiciau ir sunkumo nejausciau ir medziagu pakankamai gauciau.
Tik labai bijau, kad po gimdymo neapsileisciau. Nes speju, kad bent jau pradzioj apie jokius sporto klubus neiseis ir pasvajoti. Tiesa, jei tik bus galimybe bandysiu lankyti mankstele mamytems su vaikuciais. O siaip sioje temeleje ieskau bendraminciu, gal dalinantis patirtim bus lengviau. Labai domina ivairus dvd su mankstom. Perziuresiu jusu nuorodas. Sekmes visoms!
Sveikos,visos merginos-moterys,pas kuriu antsvoris nuo 15kg:)
Mano istorija tokia,kad po gimdymo pasiliko pas mane 25kg antsvorio,tik maziukei suejo 6 men,pradejau imtis kazkokiu veiksmu,maista ziuret,kolorijas skaiciuot ir t.t,taigi kvieciu jus visas pasidalinti patarimais,palaikyti vienas kita ir kartu liekneti:) MAMYTES PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI, KAIP JUS ATSIKRATETE NEREIKALINGU KILOGRAMU PO GIMDYMO!!!! KA DARETE - SPECIALI DIETA AR TIESIOG LENGVAS SPORTAS. ACIU KAD SUSIDOMEJOTE IR UZSUKOTE!!
sveikutes, as irgi jungiuos prie sios temos. Mano leyter jau trupti ugtelejo. daugiau nei rikia sveriau ir pries nestuma, tad labai noreciau pasirupinti savimi ir atrodyti bent kiek geria nepakenkiant sau ir pieneiui.Labai daug medziagos perskaiciau apiemityba ir sporta, taciau nera valios visko rimtai imtis, tad jei atsirastu mamyciu sukuriom galeciau dalintisdziaugsmais ir vargais bei viena kita siek tiek priziuret, butu gerokai lengviau. Manau galetume kartu pagerinti sveikatele ir ismokti sveikai myleti save. Laukiu bendraminciu
|