Smagu,kad Tau taip pavyko.As tai jauciu liksiu tokia poncka,nes svoris visai nejuda.
Na mamytes,pasipasakokit kaip kuriai pavyko atsikratyti tu priaugtu kilu...
[quote=Peskute,2006 07 27, 22:56]
Smagu,kad Tau taip pavyko.As tai jauciu liksiu tokia poncka,nes svoris visai nejuda. Na mamytes,pasipasakokit kaip kuriai pavyko atsikratyti tu priaugtu kilu...
man dar nepavyko
Sveikutes:)
na matau kad su tuo svoriu tikrai problemos. As per nestuma priaugau tik 5 kilus, po gimdymo 12 kg nukrito, bet visi ir ataugo per tuos visus metus. As irgi esu po cezario, tai viskas dar ir dabar jautru, ypac pilvas. Bandziau maziau valgyt , taciau labai sumazejo pienukas, ir siaip silpna buvo. Tad nusprendziau- kol maziuke valgys pieniuka tol nieko nedarysiu. Taip kad ir gyvenu su tais 12 priaugtu kg. Na dabar jau lyg bandau maziau valgyti, nes noriu ir maziuke atpratinti nuo pieniuko. Tai gal koks kilogramas ir nukrito. tikiuosi... nes 95 sverti nelabaismagu:)))) QUOTE(Kameja_x @ 2006 06 21, 21:54) as pati nemaitinu, todel ir bandau maziau valgyti. kol kas sekasi Mergaites! As irgi neseniai pagimdziusi.Mano leliui - 3 men.Is gimdymo namu grizau sverdama 107 kg.,dabar - 85 kg.TIkrai nebadauju,nes leliu maitinu pati,bet skaiciuoju suvartotas kalorijas.Atvirai pasakius,be jokiu pastangu ar kcal skaiciavimo ,numeciau 8 kg.Visa kita - su MINUS 10 pagalba.Labai kvieciu visas pas mus i MINUS 10 uzsukti!!! QUOTE(Asta78 @ 2006 08 09, 09:27) Mergaites! As irgi neseniai pagimdziusi.Mano leliui - 3 men.Is gimdymo namu grizau sverdama 107 kg.,dabar - 85 kg.TIkrai nebadauju,nes leliu maitinu pati,bet skaiciuoju suvartotas kalorijas.Atvirai pasakius,be jokiu pastangu ar kcal skaiciavimo ,numeciau 8 kg.Visa kita - su MINUS 10 pagalba.Labai kvieciu visas pas mus i MINUS 10 uzsukti!!! Sweikute. Na tu ir saunuole Kad man taip per 3 men. 20 kg.,tai is laimes virsciau...
sveikos, kol maitinau pirma mėn. atrode metu svori, bet nuo dveju mėn. baigesi pienas ir nustojo tirp mano kg. Priaugau 22 kg., numečiau tik 7.Vyras begemotu vadina, siaubas. Neįsivaizduoju kaip reiks taip gyvent, rubai dviem išmerom didesni
Labutis mergaites.
Sveikos mamytes, o as va esu labai savimi patenkinta
Komba, gerai cia tau, kad turi toki stebuklinga pusbroli!
Kameja x
as per nestuma priaugau 16 kg , na mano ugis 182, tai manau, kad normalu gryzus po sav is ligonines dar buvo like 5, o dabar kabo tie 2, kuriu niekaip negaliu iveikt
Dievuliau kokia skaudi tema........
5 mėnesiai -20 kg
oho Rubi tu tikrai saunuole
as vis dar 3 kg papildomus nesiuojuos
Kur gauti ta pusbroli su stebuklinga dieta ir kas do klubas -10? Kur jis?
Man prilipe 4 kg nejuda,o bando dideti....nors nukrito jau 12kg....
NA man priaugo 13 kg., bet labai tikiuosi, kad jie greitai ištirps po gimdymo
Su pirmu vaikučiu buvau priaugusi 15kg, bet maitinau ilgai tai svoris greitai nukrito, bet, kai tik nustojau maitinti tai vėl priaugau kelis papildomus kilogramėlius
per nestuma uzsiauginau +30 kg.
jau 3men bet tu likusiu 3kg niekaip neatsikratau ir sportuoju jau menesy
As buvau priaugus 13 kg, seniai tas buvo, pries 4 metus... Bet lelius svere 4 kg, daug vaisiaus vandenu buvo, tai is ligonine sgryzau sverdama 5 kg. daugiau. nebuvo problemos ju numesti, nes maitinau krutimi, laksciau i paskaitas, nebuvo kas padeda leliu paziureti... Po puses metu sveriau 10 kg maziau nei pries nestuma, atrodziau kaip giltine issdziuvus, nusilpau, pradejo visokios ligos kibti ( kaip kokiam kudikiui- ausu uzdegimai, virusai , kosuliai, skrandzio problemos). Tai va. Tokia mano svorio istorija...Gal cia ir nelabai i tema.
nu as i gimdykla ejau irgi jau beveik su trizenkliu skaiciumi
gimdymo komplikacija, extra cezaris, ateina anesteziologe, mane vyras ramina...ji paklausia kiek sveriu, as pasakau....vyras "KIIIIEEEEEEKKKKKKKKK?" tai va, ka cia slept paskui mazoji neleido man nieko valgyt, tik koses virtas vandeny ir virta mesa dabar sveriu 63 su kapeikom, liko dar beveik 6kg
niu ka mazuliui kita savaite 4menesiai o man liko dar 2 kg bet as jau savim patenkinta
manau labiausiai padejo sportas
KVIEČIU JUNGTIS VISAS MAITINANČIAS MAMAS, KURIOS JAU NEBENORI TEISINTI SAVO PAPILDOMŲ KILOGRAMŲ TUO, KAD GERAI IR GAUSIAI MAITINASI TIK NORĖDAMOS GERO SAVO KŪDIKIUI. PRISIJUNKIT, VISOMS KARTU BUS LENGVIAU.
Papildyta: Kad jums būtų drąsiau, pateikiu savo sustorėjimo istoriją. PRIEŠISTORĖ Visada buvau linkusi į pilnėjimą, prieš penkerius metrus susiėmiau ir numečiau 15kg vos per vieną vasarą. Skaičiavau kalorijas, puikiai sekėsi, jaučiausi nepaprastai pakylėta. Po to esamą svorį išlaikiau dvejus metus. Susipažinusi su dabartiniu vyru ir pradėjusi draugauti nustojau taip smarkiai rūpintis tuo, ką valgau, todėl tekėdama jau buvau susigrąžinusi 5kg. Vis dar atrodžiau sau graži ir buvau tikra, kad, vos panorėjusi, galėsiu vėl atsikratyti tų nelemtų kilogramų. Pirmasis nėštumas baigėsi tuo, kad netekau savo kūdikėlio. Jam buvo vos 8 savaitės. Patyliukais sugrįžo dar 5kg. Sau jau nebepatikau, bet vis dar guodžiausi iliuzija, kad tie kilogramai nukris taip pat nepastebimai, kaip ir užsikorė man ant sprando. Garderobą teko pakoreguoti iš esmės, vėl pradėjau slėptis po tamsiais apkritusiais drabužiais. Vis dar nieko nesigriebiau. Intensyvūs mokslai, darbas, soti šeimyninė laimė... Sugrįžo ir paskutinieji 5kg. Vėl svėriau tiek, kiek pradinėje liekninimosi stadijoje. Tada pagaliau suvokiau, kad taip daugiau negalima. Pradėjau lankyti aerobiką, įsivažiavau, labai patiko. Lankiau jau metus, kai padariau mėnesio pertrauką. Po to sužinojau esanti nėščia. Į sportą nebegrįžau, svoris augo. Nėštumo pabaigoje buvau prisiauginusi 19kg. Bet vos mėnuo po gimdymo vėl svėriau tiek, kiek prieš nėštumą. Gaila, bet nesugebėjau ne tik kad toliau lieknėti, bet ir išlaikyti to svorio. Kai kūdikėliui sukako 4 mėnesiai, suvokiau, kad jau turiu 5kg viršaus. Spalio 9d. PIRMADIENIS Nebėra kur trauktis. Esu maitinanti 4 mėnesių kūdikio mama, rytoj man sukaks 29 metai, o aš turiu jau 25kg antsvorio. Ne nuo rytojaus, ne nuo kada nors, o nuo šiandien pradedu savo lieknėjimo istoriją. Esu 1,64 m ūgio, sveriu 85kg. Mano tikslas po truputi numesti svori taip, kad sverčiau 60kg. Tai mano idealus svoris. Nekeliu sau nerealių tikslų, todėl dabar norėčiau per pusmetį numesti 10kg. Girdėjau, kad tai realiausias skaičius. Tokiu atveju, man reikėtų numesti maždaug po 1,5kg per mėnesį. Šią temą užvedžiau todėl, kad negalėčiau daugiau niekuo pasiteisinti ir už nieko pasislėpti, kad jūs padėtumėte man laikytis savo tikslo. Taigi, mano planas yra toks: 1. pradėti sportuoti. Kadangi neturiu kam palikti kūdikio, sportuoti teks savarankiškai. Taigi: a)30min.spartaus ėjimo stumiant vežimėlį, b)pratimai rankoms su kūdikiu ant rankų, c)pritūpimai su kūdikiu, d)atsilenkimai, e) kojų kėlimas. 2. Subalansuoti mytybą: a)atidžiai sekti kiek suvalgau, b)valgyti 5-6 kartus per dieną po nedaug, c)sekti, ką valgau, mažinti suvartojamų riebalų kiekį, d)suvalgyti tik po 1 rūšies saldumyną per dieną (nedidelį kiekį) 3. svertis 1 kartą per savaitę ir atidžiai sekti svorio pokyčius. PASIŪLYKIT, KĄ REIKĖTŲ PAKOREGUOTI ŠIAME PLANE. QUOTE(SilRa2 @ 2006 10 09, 14:13) KVIEČIU JUNGTIS VISAS MAITINANČIAS MAMAS, KURIOS JAU NEBENORI TEISINTI SAVO PAPILDOMŲ KILOGRAMŲ TUO, KAD GERAI IR GAUSIAI MAITINASI TIK NORĖDAMOS GERO SAVO KŪDIKIUI. PRISIJUNKIT, VISOMS KARTU BUS LENGVIAU. Papildyta: Kad jums būtų drąsiau, pateikiu savo sustorėjimo istoriją. PRIEŠISTORĖ Visada buvau linkusi į pilnėjimą, prieš penkerius metrus susiėmiau ir numečiau 15kg vos per vieną vasarą. Skaičiavau kalorijas, puikiai sekėsi, jaučiausi nepaprastai pakylėta. Po to esamą svorį išlaikiau dvejus metus. Susipažinusi su dabartiniu vyru ir pradėjusi draugauti nustojau taip smarkiai rūpintis tuo, ką valgau, todėl tekėdama jau buvau susigrąžinusi 5kg. Vis dar atrodžiau sau graži ir buvau tikra, kad, vos panorėjusi, galėsiu vėl atsikratyti tų nelemtų kilogramų. Pirmasis nėštumas baigėsi tuo, kad netekau savo kūdikėlio. Jam buvo vos 8 savaitės. Patyliukais sugrįžo dar 5kg. Sau jau nebepatikau, bet vis dar guodžiausi iliuzija, kad tie kilogramai nukris taip pat nepastebimai, kaip ir užsikorė man ant sprando. Garderobą teko pakoreguoti iš esmės, vėl pradėjau slėptis po tamsiais apkritusiais drabužiais. Vis dar nieko nesigriebiau. Intensyvūs mokslai, darbas, soti šeimyninė laimė... Sugrįžo ir paskutinieji 5kg. Vėl svėriau tiek, kiek pradinėje liekninimosi stadijoje. Tada pagaliau suvokiau, kad taip daugiau negalima. Pradėjau lankyti aerobiką, įsivažiavau, labai patiko. Lankiau jau metus, kai padariau mėnesio pertrauką. Po to sužinojau esanti nėščia. Į sportą nebegrįžau, svoris augo. Nėštumo pabaigoje buvau prisiauginusi 19kg. Bet vos mėnuo po gimdymo vėl svėriau tiek, kiek prieš nėštumą. Gaila, bet nesugebėjau ne tik kad toliau lieknėti, bet ir išlaikyti to svorio. Kai kūdikėliui sukako 4 mėnesiai, suvokiau, kad jau turiu 5kg viršaus. Spalio 9d. PIRMADIENIS Nebėra kur trauktis. Esu maitinanti 4 mėnesių kūdikio mama, rytoj man sukaks 29 metai, o aš turiu jau 25kg antsvorio. Ne nuo rytojaus, ne nuo kada nors, o nuo šiandien pradedu savo lieknėjimo istoriją. Esu 1,64 m ūgio, sveriu 85kg. Mano tikslas po truputi numesti svori taip, kad sverčiau 60kg. Tai mano idealus svoris. Nekeliu sau nerealių tikslų, todėl dabar norėčiau per pusmetį numesti 10kg. Girdėjau, kad tai realiausias skaičius. Tokiu atveju, man reikėtų numesti maždaug po 1,5kg per mėnesį. Šią temą užvedžiau todėl, kad negalėčiau daugiau niekuo pasiteisinti ir už nieko pasislėpti, kad jūs padėtumėte man laikytis savo tikslo. Taigi, mano planas yra toks: 1. pradėti sportuoti. Kadangi neturiu kam palikti kūdikio, sportuoti teks savarankiškai. Taigi: a)30min.spartaus ėjimo stumiant vežimėlį, b)pratimai rankoms su kūdikiu ant rankų, c)pritūpimai su kūdikiu, d)atsilenkimai, e) kojų kėlimas. 2. Subalansuoti mytybą: a)atidžiai sekti kiek suvalgau, b)valgyti 5-6 kartus per dieną po nedaug, c)sekti, ką valgau, mažinti suvartojamų riebalų kiekį, d)suvalgyti tik po 1 rūšies saldumyną per dieną (nedidelį kiekį) 3. svertis 1 kartą per savaitę ir atidžiai sekti svorio pokyčius. PASIŪLYKIT, KĄ REIKĖTŲ PAKOREGUOTI ŠIAME PLANE. Labas, nu matau kad daug kas perziuri tavo tema bet niekam nekyla rankos rasyti oi....... sorry, čia gi maitinančios mamos..........
Mergaitės, papasakokit, svoris krito savaime ar reikėjo pastangų? Kaip ir ką darėt?
Na aš irgi esu maitinanti mama.Mano mažylei 8 mėnesiai.Per nėštumą priaugau 23kg,18numečiau(8palikau ligoninėj,o 10 nukrito per pirmus mėnesius nuo bemiegių naktų),na ir 5pasiliko...Sportuoti bandžiau vasarą,lankiau sporto klubą.Pasiekimas toks:pradėjo augti raumenukai,o svorio nenukrito nei vieno kilogramo:( Tiesa,buvo nukritus"rinke"nuo pilvo,bet jau atsistatė,deja
SilRa, as, kad ir nemaitinu pati, bet jungiuos
QUOTE(giedruciuke @ 2006 10 09, 19:41) Dietų jokių kol maitinu laikytis nesiruošiu,bet užsirašiau į sveiko maisto gaminimo kursus.Galbūt sveikiau maitinantis ir suderinus maistą sugrįš ankstesnis svoris tai cia pas mane irgi nera dietos laikymasis. cia tik kaloriju skaiciavimas QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 09, 21:07) valioooooo! pirmoji i kompanija Papildyta: QUOTE(inga222 @ 2006 10 09, 15:11) cukraus i arbata nededu jau labai seniai, o nieko sau nedrausiu, tik ribosiu todel, kad priesingu atveju labai noresiu "nusideti". QUOTE(lysa @ 2006 10 09, 15:18) oi....... sorry, čia gi maitinančios mamos.......... sito gero vartosiu kuo daugiau QUOTE(SilRa2 @ 2006 10 09, 21:24) valioooooo! pirmoji i kompanija Papildyta: as gal ir negerai darysiu...bet pradesiu vartoti vaistus, mazinancius apetita... QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 09, 21:26) as gal ir negerai darysiu...bet pradesiu vartoti vaistus, mazinancius apetita... saves nekesti nereikia man tai jau praeitas etapas - esu gerusi obuoliu sidro kapsules, bio drain kapsules - niekas nepadejo. Papildyta: oi, mus su kazkuo sujunge QUOTE oi, mus su kazkuo sujunge blink.gif gal ir gerai - gal musu daugiau bus... ax.gif tik ar priimsit? g.gif Sujungiau su dar dviejomis tokiomis pat temomis
tikiuosi niek nesupyks bet savo nuomone paskysiu
ir dar jau dabar laikausi dietu na aisku badu nesimarinu
krito, bet pastangos buvo idetos
vaikelis yra prie alergisku, kadangi norejau atmaitinti iki 6 men, tai teko atsisakyti visko, 3 menesius maitinausi: virtos kruopos, virta mesa, virtos darzoves. tai kaip nesukusi paskui sustojo, tad teko pakeisti mityba, mazu priprato organizmas. dabar vel sustojo teisingai, sporto salej nesportavau, bet namuose tai vaika nesioji, tai kieme tvarkaisi be perstojo. o dabar atsalo, i kiema tik pasivaiksciot iseini
Pirmiausiai reikia mityba sureguliuoti. nes nuo sporto tik dar labiau apetitas padideja. Per pusmeti numeciau virs 20 kg. Sportuoti pradejau visai nesenai
QUOTE(Hestija @ 2006 10 09, 22:51) Sujungiau su dar dviejomis tokiomis pat temomis dekui uz rupesti QUOTE(inga222 @ 2006 10 09, 23:30) tikiuosi niek nesupyks bet savo nuomone paskysiu ir dar jau dabar laikausi dietu na aisku badu nesimarinu ko cia pykti puiku, kad tau sekasi atskirti maitinima nuo maitinimosi Papildyta: o dabar - ataskaita uz vakar diena: Sportas - ivykdziau 100proc. mano kudikis buvo labai nustebes Gerimas - isgeriau 3l skysciu. Maistas - suvalgiau 1568kcal. vienintele nuodeme - valgiau 10h vakare vaikiui pieno NEPRITRUKO, jauciuosi puikiai O KAIP SEKASI KITOMS? PRASAU PRISIJUNGTI - KOL KAS NESUNKU
dar prie kazko prijunge
kai baigsis si tema - uzvesiu nauja ir bus viskas aisku QUOTE(Peskute @ 2006 10 09, 21:37) Na nukrito keletas kg.,bet dabar STOP!!! Reikia gan dideliu pastangu ir sporto,nes kitaip jis ir nepajudes ir kaip? ar jau pasirengusi deti tas pastangas? QUOTE(Laurencija2 @ 2006 10 10, 08:56) krito, bet pastangos buvo idetos vaikelis yra prie alergisku, kadangi norejau atmaitinti iki 6 men, tai teko atsisakyti visko, 3 menesius maitinausi: virtos kruopos, virta mesa, virtos darzoves. tai kaip nesukusi paskui sustojo, tad teko pakeisti mityba, mazu priprato organizmas. dabar vel sustojo teisingai, sporto salej nesportavau, bet namuose tai vaika nesioji, tai kieme tvarkaisi be perstojo. o dabar atsalo, i kiema tik pasivaiksciot iseini o po kiek tokio maisto suvalgydavai per diena? tikriausiai labai atsibodo QUOTE(RuBy^ @ 2006 10 10, 12:26) Pirmiausiai reikia mityba sureguliuoti. nes nuo sporto tik dar labiau apetitas padideja. Per pusmeti numeciau virs 20 kg. Sportuoti pradejau visai nesenai oho, kiek daug numetei Papildyta: QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 10, 15:03) as ryta isgeriau kavos puodeli ir suvalgiau kelius traskucius o pietums pieno su "oho" kvieciais su medumi kelis - nesiskaito QUOTE(SilRa @ 2006 10 10, 15:08) Papildyta: o vaistus man kazkokius parves is Sovietsko QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 10, 15:15) Papildyta: o vaistus man kazkokius parves is Sovietsko netingek nu nezinau del vaistu... QUOTE(SilRa @ 2006 10 10, 15:19) netingek nu nezinau del vaistu... as zinau, kad mano nusistatymas yra beproto kvailas...bet Papildyta: beje...geda prisipazinti, bet tikiu, kad cia susirinkusios esam tos, kurioms reikai pagalbos ir galim viena kitai padet... QUOTE(SilRa @ 2006 10 10, 14:58)
QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 10, 15:35) 1. nekeikit ir nesijuokit is manes 2.beje...geda prisipazinti, bet tikiu, kad cia susirinkusios esam tos, kurioms reikai pagalbos ir galim viena kitai padet... 1.baik tu, gi ne to cia susirinkom, kad viena kita keiktumem 2.laikykis maziuk Papildyta: QUOTE(Hestija @ 2006 10 10, 15:40) Sujungiau, nes skyrelyje be proto daug vienodų temų. Bet tikiuosi, nesusipešit (juolab, kad viena tema nebuvo itin aktyvi), o susidraugausit ir dalinsitės patarimais ir padėsit vienos kitoms lieknėt. Atsiprašau už nepatogumus, jie laikini. Gražaus ir malonaus bendravimo bei sėkmės kovojant su kilogrmais! Moderatorė Hestija viskas tvarkoj Sveriu šiuo metu 80kg (tebeturiu beveik 10kg nuo nėštumo), tikslas - kažkada vėl pasiekti 60kg - gal per metus kokius taigi, nuo rytojaus skaičiuosiu kalorijas, darysiu atsilenkimus ir eisiu į salę sportuoti, kiek tik galimybės leis, t.y. kada tik bus kam vaiką palikti... taigi, mūsų vis daugėja |