Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lieknėjam po gimdymo
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Peskute
[quote=Peskute,2006 07 27, 22:56]
Smagu,kad Tau taip pavyko.As tai jauciu liksiu tokia poncka,nes svoris visai nejuda.
Na mamytes,pasipasakokit kaip kuriai pavyko atsikratyti tu priaugtu kilu... biggrin.gif
Rasytee
man dar nepavyko blush2.gif
audroneta
Sveikutes:)
na matau kad su tuo svoriu tikrai problemos. As per nestuma priaugau tik 5 kilus, po gimdymo 12 kg nukrito, bet visi ir ataugo per tuos visus metus. As irgi esu po cezario, tai viskas dar ir dabar jautru, ypac pilvas. Bandziau maziau valgyt , taciau labai sumazejo pienukas, ir siaip silpna buvo. Tad nusprendziau- kol maziuke valgys pieniuka tol nieko nedarysiu. Taip kad ir gyvenu su tais 12 priaugtu kg. Na dabar jau lyg bandau maziau valgyti, nes noriu ir maziuke atpratinti nuo pieniuko. Tai gal koks kilogramas ir nukrito. tikiuosi... nes 95 sverti nelabaismagu:))))
Peskute
QUOTE(audroneta @ 2006 08 07, 17:43)
Sveikutes:)
Tai gal koks kilogramas ir nukrito. tikiuosi... nes 95 sverti nelabaismagu:))))
*

Sweikos.
Na as tave pilnai suprantu,nes ir pati vaikstau su tokiu svoriu.Matai,tik tiek man geriau,kad as galiu kudintis ,nes nemaitinu,tik,kad vis valios truksta. blush2.gif
Kuculis
QUOTE(Kameja_x @ 2006 06 21, 21:54)
as pati nemaitinu, todel ir bandau maziau valgyti. kol kas sekasi ax.gif gaila, kad dar sportui neatejo laikas... Ginte, manau, kad ir tau sportas labiau padetu nei maisto reguliavimas. raumenukai greitai sutvirtetu mirksiukas.gif
*

Mergaites! As irgi neseniai pagimdziusi.Mano leliui - 3 men.Is gimdymo namu grizau sverdama 107 kg.,dabar - 85 kg.TIkrai nebadauju,nes leliu maitinu pati,bet skaiciuoju suvartotas kalorijas.Atvirai pasakius,be jokiu pastangu ar kcal skaiciavimo ,numeciau 8 kg.Visa kita - su MINUS 10 pagalba.Labai kvieciu visas pas mus i MINUS 10 uzsukti!!!
Peskute
QUOTE(Asta78 @ 2006 08 09, 09:27)
Mergaites! As irgi neseniai pagimdziusi.Mano leliui - 3 men.Is gimdymo namu grizau sverdama 107 kg.,dabar - 85 kg.TIkrai nebadauju,nes leliu maitinu pati,bet skaiciuoju suvartotas kalorijas.Atvirai pasakius,be jokiu pastangu ar kcal skaiciavimo ,numeciau 8 kg.Visa kita - su MINUS 10 pagalba.Labai kvieciu visas pas mus i MINUS 10 uzsukti!!!
*

Sweikute.
Na tu ir saunuole 4u.gif nuosirdziausi sveikinimai!!!
Kad man taip per 3 men. 20 kg.,tai is laimes virsciau... mirksiukas.gif
Festa
sveikos, kol maitinau pirma mėn. atrode metu svori, bet nuo dveju mėn. baigesi pienas ir nustojo tirp mano kg. Priaugau 22 kg., numečiau tik 7.Vyras begemotu vadina, siaubas. Neįsivaizduoju kaip reiks taip gyvent, rubai dviem išmerom didesni verysad.gif.Pavydžiu kam paviksta numest
Chikipiki
Labutis mergaites. 4u.gif Siulau jums prisijungt prie kokio lieknejunciu mamiciu burelio cia, pvz - minus 10.. Svarbiausiai neprisigalvokit kad neimanoma numest tuo svorio, jug auginot ta svori 9 menesius, o norit kad jis dingtu iskart po gymdimo. Taip nebuna. Stipribes, maziau valgit ax.gif ir siekt uzbrezto tikslo linkiu! wub.gif
komba
Sveikos mamytes, o as va esu labai savimi patenkinta lotuliukas.gif Nuo vaikystes buvau kuda, bet tas svoris paauglystei kaip pradejo augti, tai vis po biski augo, augo ir augo. Pries pastodama buvau labai sustambejusi sveriau net 68kg. Per 3 men niestumo numeciau 5kg. (tuo metu i maista negalejau ziureti) o paskui kaip dejo tas svoris i prieki soliuoti, taijus patikekit doh.gif ...baisu..priaugau virs 20kg!! Mazylisavo maitinau tik savaite verysad.gif (nebeturejau pienuko) tai dar pusantro menesiuko skaniau pavalgiau ir susiemiau. Pusbrolis parase man dieta. Valgiau tam tikra maista, tam tikru metu ir tam tikrais kiekiais. Ir ka jus manote, po 2 men atsikraciau 10kg! dabar sveriu maziau nei per niestuma. lotuliukas.gif nejau i jokius sporto klubus (neturejau laiko) pratimuku padarydavau namuose. Is pradziu buvo labai sunku, bet dabar pripratau. Vis ta maisto balansa palaikau karts nuo karto, nes kad ir kaip ten bebutu mano organizmas linkes tukti..Beja..tuo laikotarpiu nei laso alkoholio...dar taip planuoju numesti kokius 3 kag. ir tada liux! nereikia nei badauti nei kokias kapsules naudoti, susireguliuoji mityba ir viskas. Kaip as sakau Valgai ir liekneji!!!
Chikipiki
Komba, gerai cia tau, kad turi toki stebuklinga pusbroli! wub.gif Davai gal pasidalink dienos meniu pagal jo plana?! drinks_cheers.gif
kristulka
Kameja x 4u.gif musu dukryciu gimtadieniai skiriasi tik 1 diena bigsmile.gif
as per nestuma priaugau 16 kg , na mano ugis 182, tai manau, kad normalu rolleyes.gif
gryzus po sav is ligonines dar buvo like 5, o dabar kabo tie 2, kuriu niekaip negaliu iveikt blush2.gif tiesa sakant, labai ir nesistengiu, nes dar pati maitinu... na ir aisku sporto trukumas doh.gif , o laiko tai nera schmoll.gif
Jurgitele25
Dievuliau kokia skaudi tema........ verysad.gif as per nestuma priaugau 35kg,kai gryzau buvau netekus 15kg,o dabar vis dar laikosi tie like nelemti...maitinu pati todel nieko negaliu padaryt verysad.gif
Thierry
5 mėnesiai -20 kg
Rasytee
oho Rubi tu tikrai saunuole thumbup.gif
as vis dar 3 kg papildomus nesiuojuos blush2.gif bet blush2.gif visi sako kad jau esu tokia kokia pries cool.gif bet pati dar jauciu kad tie 3kg ant sonu ant pilvo like doh.gif
Latelle
Kur gauti ta pusbroli su stebuklinga dieta ir kas do klubas -10? Kur jis? g.gif
Man prilipe 4 kg nejuda,o bando dideti....nors nukrito jau 12kg....
myma
NA man priaugo 13 kg., bet labai tikiuosi, kad jie greitai ištirps po gimdymo ax.gif
Su pirmu vaikučiu buvau priaugusi 15kg, bet maitinau ilgai tai svoris greitai nukrito, bet, kai tik nustojau maitinti tai vėl priaugau kelis papildomus kilogramėlius doh.gif Na bet svarbiausią aš manau po gimdymo savęs labai nekankinti dietomis, juk jeigu maitinate savo mažučius jiems reikia visokio maisto raciono,o ne tik sausų pusryčių ar pienos tiklinės vakarais g.gif
*ziurkyte*
per nestuma uzsiauginau +30 kg. blush2.gif doh.gif dabar, praejus metams ir 9 menesiams, numeciau 29 kg. bigsmile.gif
Rasytee
jau 3men bet tu likusiu 3kg niekaip neatsikratau ir sportuoju jau menesy unsure.gif
Peskute
QUOTE(Rasytee @ 2006 09 26, 21:16)
jau 3men bet tu likusiu 3kg niekaip neatsikratau ir sportuoju jau menesy  unsure.gif
*

Pavydziu as tau baltai,kad tau tik 3kg. beliko.Man tai ojojoi dar virs 20kg. reik atsikratyt norint but tokia kokia buvau pries nestuma verysad.gif
auroryte
As buvau priaugus 13 kg, seniai tas buvo, pries 4 metus... Bet lelius svere 4 kg, daug vaisiaus vandenu buvo, tai is ligonine sgryzau sverdama 5 kg. daugiau. nebuvo problemos ju numesti, nes maitinau krutimi, laksciau i paskaitas, nebuvo kas padeda leliu paziureti... Po puses metu sveriau 10 kg maziau nei pries nestuma, atrodziau kaip giltine issdziuvus, nusilpau, pradejo visokios ligos kibti ( kaip kokiam kudikiui- ausu uzdegimai, virusai , kosuliai, skrandzio problemos). Tai va. Tokia mano svorio istorija...Gal cia ir nelabai i tema.
Peskute
QUOTE(auroryte @ 2006 09 30, 14:49)
Tokia mano svorio istorija...Gal cia ir nelabai i tema.
*

I tema,i tema.Labai ydomu perskaityti kuo daugiau pasisakymu.
O kaip Tau dabar sekas?Gal jau atsigavai ir nebekimba taip ligos 4u.gif
Gegas
nu as i gimdykla ejau irgi jau beveik su trizenkliu skaiciumi ax.gif
gimdymo komplikacija, extra cezaris, ateina anesteziologe, mane vyras ramina...ji paklausia kiek sveriu, as pasakau....vyras "KIIIIEEEEEEKKKKKKKKK?"
ax.gif
tai va, ka cia slept biggrin.gif sveriau 95 blink.gif , grizau namo 83 tongue.gif
paskui mazoji neleido man nieko valgyt, tik koses virtas vandeny ir virta mesa swoon.gif
dabar sveriu 63 su kapeikom, liko dar beveik 6kg doh.gif , bet taip paskaiciavus...jau nemazai biggrin.gif
Peskute
QUOTE(Laurencija2 @ 2006 10 06, 13:46)
dabar sveriu 63 su kapeikom, liko dar beveik 6kg  doh.gif , bet taip paskaiciavus...jau nemazai  biggrin.gif
*

Na tai labai saunu... thumbup.gif Man tai niekaip nesiseka su tais kg. mirksiukas.gif
Rasytee
niu ka mazuliui kita savaite 4menesiai o man liko dar 2 kg bet as jau savim patenkinta ax.gif
manau labiausiai padejo sportas thumbup.gif
Peskute
QUOTE(Rasytee @ 2006 10 06, 21:04)
niu ka mazuliui kita savaite 4menesiai o man liko dar 2 kg bet as jau savim patenkinta  ax.gif
manau labiausiai padejo sportas  thumbup.gif
*

Mano nuomone tokia pat,kad be sporto nieko ir nebus,bet ka daryt kaip neprisiverti... blush2.gif
SilRa2
KVIEČIU JUNGTIS VISAS MAITINANČIAS MAMAS, KURIOS JAU NEBENORI TEISINTI SAVO PAPILDOMŲ KILOGRAMŲ TUO, KAD “GERAI IR GAUSIAI” MAITINASI TIK NORĖDAMOS GERO SAVO KŪDIKIUI. PRISIJUNKIT, VISOMS KARTU BUS LENGVIAU.
Papildyta:
Kad jums būtų drąsiau, pateikiu savo “sustorėjimo” istoriją.

PRIEŠISTORĖ
Visada buvau linkusi į pilnėjimą, prieš penkerius metrus susiėmiau ir numečiau 15kg vos per vieną vasarą. Skaičiavau kalorijas, puikiai sekėsi, jaučiausi nepaprastai pakylėta. Po to esamą svorį išlaikiau dvejus metus. Susipažinusi su dabartiniu vyru ir pradėjusi draugauti nustojau taip smarkiai rūpintis tuo, ką valgau, todėl tekėdama jau buvau susigrąžinusi 5kg. Vis dar atrodžiau sau graži ir buvau tikra, kad, vos panorėjusi, galėsiu vėl atsikratyti tų nelemtų kilogramų. Pirmasis nėštumas baigėsi tuo, kad netekau savo kūdikėlio. Jam buvo vos 8 savaitės. Patyliukais sugrįžo dar 5kg. Sau jau nebepatikau, bet vis dar guodžiausi iliuzija, kad tie kilogramai nukris taip pat nepastebimai, kaip ir „užsikorė‘ man ant sprando. Garderobą teko pakoreguoti iš esmės, vėl pradėjau slėptis po tamsiais apkritusiais drabužiais. Vis dar nieko nesigriebiau. Intensyvūs mokslai, darbas, soti šeimyninė laimė... Sugrįžo ir paskutinieji 5kg. Vėl svėriau tiek, kiek pradinėje liekninimosi stadijoje.
Tada pagaliau suvokiau, kad taip daugiau negalima. Pradėjau lankyti aerobiką, įsivažiavau, labai patiko. Lankiau jau metus, kai padariau mėnesio pertrauką. Po to sužinojau esanti nėščia. Į sportą nebegrįžau, svoris augo. Nėštumo pabaigoje buvau prisiauginusi 19kg. Bet vos mėnuo po gimdymo vėl svėriau tiek, kiek prieš nėštumą. Gaila, bet nesugebėjau ne tik kad toliau lieknėti, bet ir išlaikyti to svorio. Kai kūdikėliui sukako 4 mėnesiai, suvokiau, kad jau turiu 5kg viršaus.

Spalio 9d. PIRMADIENIS
Nebėra kur trauktis. Esu maitinanti 4 mėnesių kūdikio mama, rytoj man sukaks 29 metai, o aš turiu jau 25kg antsvorio. Ne nuo rytojaus, ne nuo kada nors, o nuo šiandien pradedu savo lieknėjimo istoriją. Esu 1,64 m ūgio, sveriu 85kg. Mano tikslas – po truputi numesti svori taip, kad sverčiau 60kg. Tai mano idealus svoris.
Nekeliu sau nerealių tikslų, todėl dabar norėčiau per pusmetį numesti 10kg. Girdėjau, kad tai realiausias skaičius. Tokiu atveju, man reikėtų numesti maždaug po 1,5kg per mėnesį.
Šią temą užvedžiau todėl, kad negalėčiau daugiau niekuo pasiteisinti ir už nieko pasislėpti, kad jūs padėtumėte man laikytis savo tikslo.
Taigi, mano planas yra toks:
1. pradėti sportuoti. Kadangi neturiu kam palikti kūdikio, sportuoti teks savarankiškai. Taigi: a)30min.spartaus ėjimo stumiant vežimėlį, b)pratimai rankoms su kūdikiu ant rankų, c)pritūpimai su kūdikiu, d)atsilenkimai, e) kojų kėlimas.
2. Subalansuoti mytybą: a)atidžiai sekti kiek suvalgau, b)valgyti 5-6 kartus per dieną po nedaug, c)sekti, ką valgau, mažinti suvartojamų riebalų kiekį, d)suvalgyti tik po 1 rūšies saldumyną per dieną (nedidelį kiekį)
3. svertis 1 kartą per savaitę ir atidžiai sekti svorio pokyčius.

PASIŪLYKIT, KĄ REIKĖTŲ PAKOREGUOTI ŠIAME PLANE.
inga222
QUOTE(SilRa2 @ 2006 10 09, 14:13)
KVIEČIU JUNGTIS VISAS MAITINANČIAS MAMAS, KURIOS JAU NEBENORI TEISINTI SAVO PAPILDOMŲ KILOGRAMŲ TUO, KAD “GERAI IR GAUSIAI” MAITINASI TIK NORĖDAMOS GERO SAVO KŪDIKIUI. PRISIJUNKIT, VISOMS KARTU BUS LENGVIAU.
Papildyta:
Kad jums būtų drąsiau, pateikiu savo “sustorėjimo” istoriją.

PRIEŠISTORĖ
Visada buvau linkusi į pilnėjimą, prieš penkerius metrus susiėmiau ir numečiau 15kg vos per vieną vasarą. Skaičiavau kalorijas, puikiai sekėsi, jaučiausi nepaprastai pakylėta. Po to esamą svorį išlaikiau dvejus metus. Susipažinusi su dabartiniu vyru ir pradėjusi draugauti nustojau taip smarkiai rūpintis tuo, ką valgau, todėl tekėdama jau buvau susigrąžinusi 5kg. Vis dar atrodžiau sau graži ir buvau tikra, kad, vos panorėjusi, galėsiu vėl atsikratyti tų nelemtų kilogramų. Pirmasis nėštumas baigėsi tuo, kad netekau savo kūdikėlio. Jam buvo vos 8 savaitės. Patyliukais sugrįžo dar 5kg. Sau jau nebepatikau, bet vis dar guodžiausi iliuzija, kad tie kilogramai nukris taip pat nepastebimai, kaip ir „užsikorė‘ man ant sprando. Garderobą teko pakoreguoti iš esmės, vėl pradėjau slėptis po tamsiais apkritusiais drabužiais. Vis dar nieko nesigriebiau. Intensyvūs mokslai, darbas, soti šeimyninė laimė... Sugrįžo ir paskutinieji 5kg. Vėl svėriau tiek, kiek pradinėje liekninimosi stadijoje.
Tada pagaliau suvokiau, kad taip daugiau negalima. Pradėjau lankyti aerobiką, įsivažiavau, labai patiko. Lankiau jau metus, kai padariau mėnesio pertrauką. Po to sužinojau esanti nėščia. Į sportą nebegrįžau, svoris augo. Nėštumo pabaigoje buvau prisiauginusi 19kg. Bet vos mėnuo po gimdymo vėl svėriau tiek, kiek prieš nėštumą. Gaila, bet nesugebėjau ne tik kad toliau lieknėti, bet ir išlaikyti to svorio. Kai kūdikėliui sukako 4 mėnesiai, suvokiau, kad jau turiu 5kg viršaus.

Spalio 9d. PIRMADIENIS
Nebėra kur trauktis. Esu maitinanti 4 mėnesių kūdikio mama, rytoj man sukaks 29 metai, o aš turiu jau 25kg antsvorio. Ne nuo rytojaus, ne nuo kada nors, o nuo šiandien pradedu savo lieknėjimo istoriją. Esu 1,64 m ūgio, sveriu 85kg. Mano tikslas – po truputi numesti svori taip, kad sverčiau 60kg. Tai mano idealus svoris.
Nekeliu sau nerealių tikslų, todėl dabar norėčiau per pusmetį numesti 10kg. Girdėjau, kad tai realiausias skaičius. Tokiu atveju, man reikėtų numesti maždaug po 1,5kg per mėnesį.
Šią temą užvedžiau todėl, kad negalėčiau daugiau niekuo pasiteisinti ir už nieko pasislėpti, kad jūs padėtumėte man laikytis savo tikslo.
Taigi, mano planas yra toks:
1. pradėti sportuoti. Kadangi neturiu kam palikti kūdikio, sportuoti teks savarankiškai. Taigi: a)30min.spartaus ėjimo stumiant vežimėlį, b)pratimai rankoms su kūdikiu ant rankų, c)pritūpimai su kūdikiu, d)atsilenkimai, e) kojų kėlimas.
2. Subalansuoti mytybą: a)atidžiai sekti kiek suvalgau, b)valgyti 5-6 kartus per dieną po nedaug, c)sekti, ką valgau, mažinti suvartojamų riebalų kiekį, d)suvalgyti tik po 1 rūšies saldumyną per dieną (nedidelį kiekį)
3. svertis 1 kartą per savaitę ir atidžiai sekti svorio pokyčius. 

PASIŪLYKIT, KĄ REIKĖTŲ PAKOREGUOTI ŠIAME PLANE.
*

Labas, nu matau kad daug kas perziuri tavo tema bet niekam nekyla rankos rasyti g.gif as tai manau kad prie viso sito reik prideti kad( nemazinsiu riebalu kieki) o visai nevartosiu RIEBALU ir jokiu SALDUMYNU ir CUKRAUS schmoll.gif
lysaaja
rolleyes.gif dar turėtum vaisius ir daržoves paminėti........ rolleyes.gif ir kuo daugiau tuo geriau wink.gif thumbup.gif
oi....... sorry, čia gi maitinančios mamos.......... blush2.gif tai tada "su saiku" blush2.gif mirksiukas.gif
Utiuitiutė
Mergaitės, papasakokit, svoris krito savaime ar reikėjo pastangų? Kaip ir ką darėt?
giedruciuke
Na aš irgi esu maitinanti mama.Mano mažylei 8 mėnesiai.Per nėštumą priaugau 23kg,18numečiau(8palikau ligoninėj,o 10 nukrito per pirmus mėnesius nuo bemiegių naktų),na ir 5pasiliko...Sportuoti bandžiau vasarą,lankiau sporto klubą.Pasiekimas toks:pradėjo augti raumenukai,o svorio nenukrito nei vieno kilogramo:( Tiesa,buvo nukritus"rinke"nuo pilvo,bet jau atsistatė,deja sad.gif Dietų jokių kol maitinu laikytis nesiruošiu,bet užsirašiau į sveiko maisto gaminimo kursus.Galbūt sveikiau maitinantis ir suderinus maistą sugrįš ankstesnis svoris g.gif Ir tau sėkmės bemetant svorį ,parašyk vėliau ,kaip sekasi;)
*Marta*
SilRa, as, kad ir nemaitinu pati, bet jungiuos mirksiukas.gif du jau burys thumbup.gif
SilRa2
QUOTE(giedruciuke @ 2006 10 09, 19:41)
Dietų jokių kol maitinu laikytis nesiruošiu,bet užsirašiau į sveiko maisto gaminimo kursus.Galbūt sveikiau maitinantis ir suderinus maistą sugrįš ankstesnis svoris g.gif Ir tau sėkmės bemetant svorį ,parašyk vėliau ,kaip sekasi;)
*

tai cia pas mane irgi nera dietos laikymasis. cia tik kaloriju skaiciavimas ax.gif butu smagu, jei pasidalintum tuo, ka kursuose suzinosi. as planuoju uzsukti cia kasdien ir "atsiskaityti" uz praejusia diena ax.gif tada tikiuosi jog man uzteks valios nemesti visko pusiaukeleje rolleyes.gif
QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 09, 21:07)
SilRa, as, kad ir nemaitinu pati, bet jungiuos mirksiukas.gif du jau burys thumbup.gif
*

valioooooo! pirmoji i kompanija bigsmile.gif mielai priimu bigsmile.gif o cia as esu SilRa2 todel, kad noriu isideti kitokia liniuote i savo parasiuka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(inga222 @ 2006 10 09, 15:11)
o visai nevartosiu RIEBALU ir jokiu SALDUMYNU ir CUKRAUS schmoll.gif
*

cukraus i arbata nededu jau labai seniai, o nieko sau nedrausiu, tik ribosiu todel, kad priesingu atveju labai noresiu "nusideti". blush2.gif as skaiciuosiu kalorijas ax.gif

QUOTE(lysa @ 2006 10 09, 15:18)
rolleyes.gif dar turėtum vaisius ir daržoves paminėti........  rolleyes.gif ir kuo daugiau tuo geriau  wink.gif  thumbup.gif
oi....... sorry, čia gi maitinančios mamos..........  blush2.gif  tai tada "su saiku"  blush2.gif  mirksiukas.gif
*

sito gero vartosiu kuo daugiau bigsmile.gif
*Marta*
QUOTE(SilRa2 @ 2006 10 09, 21:24)
valioooooo! pirmoji i kompanija bigsmile.gif mielai priimu bigsmile.gif o cia as esu SilRa2 todel, kad noriu isideti kitokia liniuote i savo parasiuka ax.gif
Papildyta:

as gal ir negerai darysiu...bet pradesiu vartoti vaistus, mazinancius apetita... ax.gif nors ir taip valgau tikrai ne daug, bet tie kg prilipo, isisiurbe, prisiklijavo, iaugo i mane mad.gif wacko.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif protest.gif bicycle.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif aggressive.gif mega_shok.gif triniti.gif NEKENCIU SAVES!!!
Peskute
QUOTE(Hestija @ 2006 10 09, 16:35)
Mergaitės, papasakokit, svoris krito savaime ar reikėjo pastangų? Kaip ir ką darėt?
*

Na nukrito keletas kg.,bet dabar STOP!!! Reikia gan dideliu pastangu ir sporto,nes kitaip jis ir nepajudes doh.gif
SilRa2
QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 09, 21:26)
as gal ir negerai darysiu...bet pradesiu vartoti vaistus, mazinancius apetita... ax.gif nors ir taip valgau tikrai ne daug, bet tie kg prilipo, isisiurbe, prisiklijavo, iaugo i mane mad.gif  wacko.gif  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif  protest.gif  bicycle.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif  aggressive.gif  mega_shok.gif  triniti.gif NEKENCIU SAVES!!!
*

saves nekesti nereikia schmoll.gif visos mes cia su tom paciom silpnybem blush2.gif kokias tabletes planuoji gerti?
man tai jau praeitas etapas - esu gerusi obuoliu sidro kapsules, bio drain kapsules - niekas nepadejo. schmoll.gif tik kaloriju skaiciavimo deka buvau pasiekusi kazkada 64kg svori
Papildyta:
oi, mus su kazkuo sujunge blink.gif gal ir gerai - gal musu daugiau bus... ax.gif tik ar priimsit? g.gif
Utiuitiutė
oi, mus su kazkuo sujunge blink.gif gal ir gerai - gal musu daugiau bus... ax.gif tik ar priimsit? g.gif

Sujungiau su dar dviejomis tokiomis pat temomis mirksiukas.gif Tikiuosi, suprantat ir labai nepykstat. O kuo daugiau jūsų- tuo smagiau ir tuo greičiau tirps kilogramai mirksiukas.gif
inga222
tikiuosi niek nesupyks bet savo nuomone paskysiu 4u.gif manau kad daugumai mamyciu maitinimas yra gera priedanga valgyti skaniau ax.gif pati maitinu 1.5 menesio esu linkusi storeti verysad.gif ir man nuo maitinimo svoris nekrenta o jei daugiau suvalgau tai ir auga blink.gif ir dar konsultavausi su vaikuciu gydytoja ir ji man patvirtino kad net dietinis maistas jokios reiksmes musu pienukui nedaro ir pienuko kokybe nesuprasteja yra atlikti moksliniai tyrimai smile.gif tai pagalvokim ar mums gaila savo vaikuciu kad jie liks su neplnaverciu pienuku( NORS TAI NETIESA) ar mums gaila saves verysad.gif taigi stokim i kara su nelemtais lasinukais nes nepatiksim pacios sau tai nepatiksim niekam gun_rifle.gif
ir dar jau dabar laikausi dietu na aisku badu nesimarinu schmoll.gif o mano brangus lelius per menesi 1.8kg priaugo thumbup.gif as aisku geriu daug skysciu apie 2 l ir nemaziau gal todel gerai jauciamies mes abu wub.gif
Gegas
krito, bet pastangos buvo idetos ax.gif
vaikelis yra prie alergisku, kadangi norejau atmaitinti iki 6 men, tai teko atsisakyti visko, 3 menesius maitinausi: virtos kruopos, virta mesa, virtos darzoves.
tai kaip nesukusi blink.gif
paskui sustojo, tad teko pakeisti mityba, mazu priprato organizmas.
dabar vel sustojo doh.gif

teisingai, sporto salej nesportavau, bet namuose tai vaika nesioji, tai kieme tvarkaisi be perstojo. o dabar atsalo, i kiema tik pasivaiksciot iseini doh.gif
Thierry
Pirmiausiai reikia mityba sureguliuoti. nes nuo sporto tik dar labiau apetitas padideja. Per pusmeti numeciau virs 20 kg. Sportuoti pradejau visai nesenai blush2.gif
SilRa2
QUOTE(Hestija @ 2006 10 09, 22:51)
Sujungiau su dar dviejomis tokiomis pat temomis  mirksiukas.gif Tikiuosi, suprantat ir labai nepykstat. O kuo daugiau jūsų- tuo smagiau ir tuo greičiau tirps kilogramai  mirksiukas.gif
*

dekui uz rupesti mirksiukas.gif , drinks_cheers.gif
QUOTE(inga222 @ 2006 10 09, 23:30)
tikiuosi niek nesupyks bet savo nuomone paskysiu 4u.gif  manau kad daugumai mamyciu maitinimas yra gera priedanga valgyti skaniau ax.gif 
ir dar jau dabar laikausi dietu na aisku badu nesimarinu schmoll.gif o mano brangus lelius per menesi 1.8kg priaugo thumbup.gif as aisku geriu daug skysciu apie 2 l ir nemaziau gal todel gerai jauciamies mes abu wub.gif
*

ko cia pykti mirksiukas.gif juk to cia ir atejau (manau, kad ir kitos cia ateis to paties) - nebenoriu dangstytis maitinimu savo noro paesti blush2.gif
puiku, kad tau sekasi atskirti maitinima nuo maitinimosi tongue.gif tikiuosi, kad seksis ir man smile.gif gal prisijungsi prie kompanijos? mirksiukas.gif
Papildyta:
o dabar - ataskaita uz vakar diena:
Sportas - ivykdziau 100proc. mano kudikis buvo labai nustebes blink.gif , kai pro vezimelio sonus mate dideliu greiciu pralekiancius vaizdus biggrin.gif sparciai zygiavau stumdama vezima 30min., atlikau ir kitus numatytus pratimus. siandien jauciu lengva nuovargi rankose smile.gif
Gerimas - isgeriau 3l skysciu. drinks_cheers.gif
Maistas - suvalgiau 1568kcal. vienintele nuodeme - valgiau 10h vakare doh.gif bet kalorijos iskaiciuotos. thumbup.gif
vaikiui pieno NEPRITRUKO, jauciuosi puikiai bigsmile.gif

O KAIP SEKASI KITOMS? PRASAU PRISIJUNGTI - KOL KAS NESUNKU smile.gif bet vienai - liudna unsure.gif
SilRa
dar prie kazko prijunge doh.gif nu gal nepasimesim unsure.gif

kai baigsis si tema - uzvesiu nauja ir bus viskas aisku bigsmile.gif
*Marta*
QUOTE(SilRa2 @ 2006 10 10, 14:41)
O KAIP SEKASI KITOMS? PRASAU PRISIJUNGTI - KOL KAS NESUNKU smile.gif bet vienai - liudna unsure.gif
*

as ryta isgeriau kavos puodeli ir suvalgiau kelius traskucius blush2.gif (radau netycia...bet tikrai ne daug suvalgiau)
o pietums pieno su "oho" kvieciais su medumi smile.gif
SilRa
QUOTE(Peskute @ 2006 10 09, 21:37)
Na nukrito keletas kg.,bet dabar STOP!!! Reikia gan dideliu pastangu ir sporto,nes kitaip jis ir nepajudes  doh.gif
*

ir kaip? ar jau pasirengusi deti tas pastangas? mirksiukas.gif gal bandom kartu g.gif
QUOTE(Laurencija2 @ 2006 10 10, 08:56)
krito, bet pastangos buvo idetos  ax.gif
vaikelis yra prie alergisku, kadangi norejau atmaitinti iki 6 men, tai teko atsisakyti visko, 3 menesius maitinausi: virtos kruopos, virta mesa, virtos darzoves.
tai kaip nesukusi  blink.gif 
paskui sustojo, tad teko pakeisti mityba, mazu priprato organizmas.
dabar vel sustojo  doh.gif
teisingai, sporto salej nesportavau, bet namuose tai vaika nesioji, tai kieme tvarkaisi be perstojo. o dabar atsalo, i kiema tik pasivaiksciot iseini  doh.gif
*

o po kiek tokio maisto suvalgydavai per diena? tikriausiai labai atsibodo unsure.gif
QUOTE(RuBy^ @ 2006 10 10, 12:26)
Pirmiausiai reikia mityba sureguliuoti. nes nuo sporto tik dar labiau apetitas padideja. Per pusmeti numeciau virs 20 kg. Sportuoti pradejau visai nesenai  blush2.gif
*

oho, kiek daug numetei bigsmile.gif o as tikiuosi bent 10kg per pusmeti numesti... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 10, 15:03)
as ryta isgeriau kavos puodeli ir suvalgiau kelius traskucius blush2.gif  (radau netycia...bet tikrai ne daug suvalgiau)
o pietums pieno su "oho" kvieciais su medumi smile.gif
*

kelis - nesiskaito mirksiukas.gif greit prisipazink, kiek ju buvo? biggrin.gif nenori skaiciuoti kaloriju? g.gif
*Marta*
QUOTE(SilRa @ 2006 10 10, 15:08)

kelis - nesiskaito mirksiukas.gif greit prisipazink, kiek ju buvo? biggrin.gif nenori skaiciuoti kaloriju? g.gif
*

blush2.gif 2 ziupsniukus pasiemiau is pakelio... ax.gif tikrai ne daug biggrin.gif reiketu skaiciuot...bet, kad taip as tyngiu... blush2.gif
Papildyta:
o vaistus man kazkokius parves is Sovietsko g.gif sake mazina apetita...ir yra isbandyti g.gif
SilRa
QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 10, 15:15)
blush2.gif 2 ziupsniukus pasiemiau is pakelio... ax.gif tikrai ne daug biggrin.gif reiketu skaiciuot...bet, kad taip as tyngiu... blush2.gif
Papildyta:
o vaistus man kazkokius parves is Sovietsko g.gif sake mazina apetita...ir yra isbandyti  g.gif
*

netingek mirksiukas.gif kol kas tai vienintelis dalykas, kuris man padedavo kuo geriau save sukontroliuoti blush2.gif
nu nezinau del vaistu... g.gif as apseisiu, o tai dar kokio brudo savo leliu primaitinsiu doh.gif
*Marta*
QUOTE(SilRa @ 2006 10 10, 15:19)
netingek mirksiukas.gif kol kas tai vienintelis dalykas, kuris man padedavo kuo geriau save sukontroliuoti blush2.gif
nu nezinau del vaistu...  g.gif as apseisiu, o tai dar kokio brudo savo leliu primaitinsiu doh.gif
*

as zinau, kad mano nusistatymas yra beproto kvailas...bet blush2.gif as esu dabar pasiryzus numest daug svorio, ir man visai nerupi, kad susigadinsiu sveikata...svarbu busiu tokia, kokia noriu buti, ir kokia dar niekada nabuvau... blink.gif nekeikit ir nesijuokit is manes ax.gif
Papildyta:
beje...geda prisipazinti, bet tikiu, kad cia susirinkusios esam tos, kurioms reikai pagalbos ir galim viena kitai padet... blush2.gif iki nestumo sirgau bulimija...prisirydavau kaip kiaule ir eidavau i wc priverstinai vemt...dabar vel kartais darau... unsure.gif
Utiuitiutė
QUOTE(SilRa @ 2006 10 10, 14:58)
dar prie kazko prijunge doh.gif nu gal nepasimesim unsure.gif
kai baigsis si tema - uzvesiu nauja ir bus viskas aisku bigsmile.gif
*

i 
Sujungiau, nes skyrelyje be proto daug vienodų temų. Bet tikiuosi, nesusipešit (juolab, kad viena tema nebuvo itin aktyvi), o susidraugausit ir dalinsitės patarimais ir padėsit vienos kitoms lieknėt.
Atsiprašau už nepatogumus, jie laikini. Gražaus ir malonaus bendravimo bei sėkmės kovojant su kilogrmais!
Moderatorė Hestija

SilRa
QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 10, 15:35)
1. nekeikit ir nesijuokit is manes ax.gif
2.beje...geda prisipazinti, bet tikiu, kad cia susirinkusios esam tos, kurioms reikai pagalbos ir galim viena kitai padet... blush2.gif iki nestumo sirgau bulimija...prisirydavau kaip kiaule ir eidavau i wc priverstinai vemt...dabar vel kartais darau... unsure.gif
*

1.baik tu, gi ne to cia susirinkom, kad viena kita keiktumem tongue.gif
2.laikykis maziuk unsure.gif jei jau pripazisti, kad sergi, reiskia, kad jau supranti, kas tavo gyvenime yra ne taip, o tai yra pirmasis zingsnelis i pasveikima 4u.gif stenkis nebedaryti to, kas praeityje buvo blogai unsure.gif as tave palaikysiu visom keturiom bigsmile.gif tik nebijok retkarciais atsiskaitineti mirksiukas.gif o jei tai darysi kasdien - bus dar geriau. tai savotiska saves sudrausminimo priemone mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hestija @ 2006 10 10, 15:40)
Sujungiau, nes skyrelyje be proto daug vienodų temų. Bet tikiuosi, nesusipešit (juolab, kad viena tema nebuvo itin aktyvi), o susidraugausit ir dalinsitės patarimais ir padėsit vienos kitoms lieknėt.
Atsiprašau už nepatogumus, jie laikini. Gražaus ir malonaus bendravimo bei sėkmės kovojant su kilogrmais!
Moderatorė Hestija
*

viskas tvarkoj mirksiukas.gif dekui. uzdarysim sia tema, o tada bus viskas aisku, kai uzsivesime nauja. bigsmile.gif
Nika25
drinks_cheers.gif aš irgi jungiuosi prie jūsų. Nusprendžiau skaičiuoti kalorijas.nes man irgi,kaip SilRai,kai visiškai kažko atsisakau,tuomet būtent to uždraustojo daikto dar labiau norisi..... blush2.gif

Sveriu šiuo metu 80kg (tebeturiu beveik 10kg nuo nėštumo), tikslas - kažkada vėl pasiekti 60kg - gal per metus kokius g.gif

taigi, nuo rytojaus skaičiuosiu kalorijas, darysiu atsilenkimus ir eisiu į salę sportuoti, kiek tik galimybės leis, t.y. kada tik bus kam vaiką palikti... smile.gif

taigi, mūsų vis daugėja 4u.gif tikiuosi,kad bendrom pastangom pasieksim kiekviena savo tikslą 4u.gif mirksiukas.gif
Peskute
QUOTE(SilRa @ 2006 10 10, 13:08)
ir kaip? ar jau pasirengusi deti tas pastangas? mirksiukas.gif gal bandom kartu  g.gif
*

Sweikutes.
Na taip kaip ir pasirengus.As esu prisiregistravus prie Chazanieciu,labai smagi kompanija,gal atleki ir Tu? mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.