Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tarp žemės ir dangaus
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Rustė
user posted image

Skrenda, krenta, o gal kyla?

Leidžiasi, sklando, o gal nardo ore?

Kas vyksta nuotraukoje? Žiūrėkime naujo konkurso nuotraukas ir bandykime spėti!

Konkurso tema - "Tarp žemės ir dangaus"

Laukiame nuotraukų, kuriose objektai (suaugę, vaikai, naminiai gyvūnėliai ar šiaip negyvi daiktai) yra tarp žemės ir dangaus - pilnai atsiplėšę nuo žemės ir kybantys ore.

Lakios fantazijos dėka, tikimės, kad sugalvosite nemažai siužetų, kad nuotraukos atrodytų kuo įspūdingesnės bei originalesnės!

Paraiškos priimamos nuo 29-07-2011 iki 07-08-2011 (17h)
Balsavimas nuo 08-08-2011 iki 15-08-2011

Nepamirškite susipažinti su bendromis fotokonkursų taisyklėmis

user posted image
Veitė
super konkursėlis !!Ačiū, Ruste thumbup.gif
Rustė
Užbėgrdama klausimams už akių iš karto norėčiau patikslinimus surašyti

tinka

* vaikas
* suaugęs
* gyvūnas (tiek naminiai tiek lauke gyvenantys )
* daiktas (bet kas, nuo kamuolio iki žaislo, peilio, strėlės ir t.t.)
* gamtos objektai (snaigės, lašai, lapai ir t.t.)

foto kur šokinėjimai su guma bus tvirtinamos, išsisupusios supynės irgi tiks, atrakcionų šuoliai bei supynės taip pat.

netinka

*jei yra sąlytis su žeme ar bet kokiu kitu tvirtu pagrindu (stalu, stogu ir t.t.)
*jei objektas yra ore kažkokių kitų pašalinių objektų pagalba (supynėse, kurios nesisupa, vaikas laikomas suaugusiojo ir t.t.)

Nuotraukos, kuriose vaikučiai bus patupdyti į kabančias supynes/šokliukus namie ir nejudantys nebus tvirtinamos, nebent bus pagautas tikras judesys ore.
svajone74
thumbup.gif , šaunumėlis, valio tam, kas pasiūlė šią temą ir valio, kad paskelbėte šią temą smile.gif
Vicious Vici
QUOTE(svajone74 @ 2011 07 29, 21:43)
thumbup.gif , šaunumėlis, valio tam, kas pasiūlė šią temą ir valio, kad paskelbėte šią temą  smile.gif
*

drinks_cheers.gif jau pirmosios fotkės tokios, įdomios vertos dėmesio bigsmile.gif kad net nelaukiu visokių gyvūnų ar vaikų šuolių ax.gif
Alsė
Šaunus konkursas bigsmile.gif
man superinė nuotrauka kur berniukas su šluota skrenda lotuliukas.gif thumbup.gif
Lapelokė
šiandien pusę dienos pralaksčiau su savo muilinuke paskui kamanes - norėjau konkursui nufotkint lotuliukas.gif ... Niekada nemaniau, kad taip sunku pagauti skrendantį vabzdį.

Galų gale pagavau tongue.gif
Foto gal nelabai konkursui tinkama, tai nors čia pasigirsiu laimikiu lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Inesiukas...
Bet jau Haris Poteris thumbup.gif

user posted image
c-girl
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 07 29, 20:49)
drinks_cheers.gif jau pirmosios fotkės tokios, įdomios vertos dėmesio bigsmile.gif kad net nelaukiu visokių gyvūnų ar vaikų šuolių ax.gif
*

O man kaip tik pati smagiausia nuotrauka kol kas butent su vaiku tongue.gif Haris Poteris ax.gif
Vicious Vici
QUOTE(c-girl @ 2011 07 31, 18:25)
O man kaip tik pati smagiausia nuotrauka kol kas butent su vaiku  tongue.gif  Haris Poteris  ax.gif
*

tai ji jau buvo tuomet, kai tai rašiau berods ax.gif
Lapelokė
oi, moterukai, šiand foto konkursui nupleškinau... lotuliukas.gif ...

bet turbūt moderatoriai debesies nebutų patvirtinę mirksiukas.gif
c-girl
QUOTE(Lapelokė @ 2011 07 31, 23:56)
oi, moterukai, šiand foto konkursui nupleškinau...  lotuliukas.gif ...
*

Nu jooo, gerai cia.... lotuliukas.gif thumbup.gif
dzūkė
Esu pakankamai abejinga ir tolerantiška nuotraukų tvirtinimui, bet kai vienos atmetamos(galbūt pasitelkiant lakią vaizduotę), o TOKIOS(ir daugiau) tvirtinamos .... šypsnis pro ūsą...
Tikrai, nėra tvirto pagrindo ir judesys matyt smile.gif
Dzenete
Konkursas jau 3 diena, o aš tik dabar pastebėjau. biggrin.gif žiopla. Matyt nesitikėjau taip greitai naujo.
Paliko ir man įspūdį Haris Poteris, kažkoks mistinis, bet vistiek bandau įžiūrėti kažką kas patvirtintų jog ta foto daryta kažkur šalia (nes kažkuo primena iš multikų sena rusijos kaimą biggrin.gif ), ir ne prieš N metų, o kažkada neseniai. biggrin.gif
Ir dar debesėlis patiko. Pati mėgstu labai debesis fotografuoti, o šio kontūrai man primena LT žemėlapio kontūrus.
saulalafan

Haris Poteris fainas thumbup.gif gaila, kad pasiliejes tik.
Sita tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lapelokė
Ir man ši gerai žiūrisi smile.gif
Rustė
QUOTE(dzūkė @ 2011 08 01, 08:56)
Esu pakankamai abejinga ir tolerantiška nuotraukų tvirtinimui, bet kai vienos atmetamos(galbūt pasitelkiant lakią vaizduotę), o  TOKIOS(ir daugiau) tvirtinamos .... šypsnis pro ūsą...
Tikrai, nėra tvirto pagrindo ir judesys matyt smile.gif
*

kad jūsų foto nesimatė objekto ore, buvo daug objektų kito daikto pagalba kabančių erdvėje.

o šioje foto matosi, kad ore.

dėl nuotraukų, kuriose yra kažkas ginčytino, arba nelabai man asmeniškai aiškaus, aš visada tariuosi su moderatorių komanda.

ir jie moderatorės pasižiūrėję vienbalsiai nutaria, kad foto netinkama, mano nuomonė negali būti kitokia. Mes tariamės komandoje ir priimam vieną sprendimą, o ne moderai pažiūrėjo, o Rustė nusprendė.
svajone74
Man debesys nepatinka, nes juos matome kasdien, o vat Haris Poteris- šaunu, nes labai tinkamoje vietoje ir gerai pagautas momentas thumbup.gif
MaršuA
oi, šaunus konkursas, yra tikrai netikėtų nuotraukų bigsmile.gif
svajone74
QUOTE(saulalafan @ 2011 08 01, 12:58)
Haris Poteris fainas thumbup.gif  gaila, kad pasiliejes tik.
Sita tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

geriau nereklamuoti savo foto smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(svajone74 @ 2011 08 01, 21:50)
geriau nereklamuoti savo foto  smile.gif
*

kaip suprast g.gif
Yvette
man kol kas ir aš kaip paukštis, bei noras skristi labai patinka
castaneda
woow, vel "ant" faino konkurso prisijungt uztaikiau biggrin.gif Tuoj foto perziuresiu ir pabalsuosiu 4u.gif
Papildyta:
uj, dar negalima balsuoti, teks 08 08 prisjungti biggrin.gif

kol kas sitos labiausiai aki uzkabino, gal kad isskirtinesnes siame konkurse, nes gana daug temu pasikartojanciu ( vaikai ore, pauksciai... ):

user posted image

user posted image

user posted image
erikiuxxx
o bitute nutupusi ? i skrendanti man neatrodo unsure.gif
hi :)
Ten ne bitutė, o kamanė. tongue.gif
svajone74
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 01, 22:53)
kaip suprast  g.gif
*

prie tos žinutės buvo prikabinta foto, o tai reiškia-kad ji - iš nuosavo albumo, o nenukopinta iš konkurso lotuliukas.gif
Gali taip būt, bet gali ir ne, gal žmogus tik nemoka kitaip (per IMG) parodyt. Ar moka, bet pasirinko šį būdą. Išsisaugai konkursinę savo kompe ir prikabini temoj. Paprasta matematika prieinama tikrai ne tik foto autoriui.
O šiaip abejonėm dėl autorystės išsiviešinimo reikia dalintis su moderatorium per až, o ne čia temoj.

Va ir aš prikabinu parodyt man patikusią, ekspresyvią foto. smile.gif
Rustė
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 02, 12:34)
o bitute nutupusi ? i skrendanti man neatrodo unsure.gif
*

kamanė ten, skrenda, priekinės kojelės tai įrodo, kad ji netupi.
grange
turbūt gal tik ropojanti nuo žiedo, pamatė, kad nebėr kur ir skrist ruošias biggrin.gif nes galinės kojos tai aiškiai pačiam dobilo žiede matos..

o šiaip fainas konkursas, neeilinis smile.gif
saulalafan
QUOTE(svajone74 @ 2011 08 02, 12:48)
prie tos žinutės buvo prikabinta foto, o tai reiškia-kad ji - iš nuosavo albumo, o nenukopinta iš konkurso  lotuliukas.gif
*

Kad ir kaip juokinga, bet kitaip nemokejau prisegt paveislelio, isseivinau ir prisegiau.
Foto ne mano, reklamuoju nes patinka.
Ir sita patinka.Keliu maza, nes jau buvo( ka tik) biggrin.gif
VaiVi
QUOTE(svajone74 @ 2011 08 02, 12:48)
prie tos žinutės buvo prikabinta foto, o tai reiškia-kad ji - iš nuosavo albumo, o nenukopinta iš konkurso  lotuliukas.gif

Kad saulalafan konkurse nedalyvauja unsure.gif Bent jau dalyvių sąraše jos nėra. Jei tikrai savo nuotrauką reklamuotų, manau, gautų pylos nuo Rustės - ji gi seka šią temą. Turbūt yra taip, kaip Dagilis paaiškino. Tiesiog taip prikabino patikusią nuotrauką smile.gif

Man Haris Poteris patinka thumbup.gif
Karuselė irgi - minimalistinė nuotrauka smile.gif
svajone74
QUOTE(saulalafan @ 2011 08 02, 14:34)
Kad ir kaip juokinga, bet kitaip nemokejau prisegt paveislelio, isseivinau ir prisegiau.
Foto ne mano, reklamuoju nes patinka.
Ir sita patinka.Keliu maza, nes jau buvo( ka tik) biggrin.gif
*

kad ir jūsų būtų, nieko tokio, aš tik šiaip parašiau 4u.gif . O kodėl gi ir savo nepareklamuoti, jei ji verta dėmesio mirksiukas.gif
Labruscum
QUOTE(svajone74 @ 2011 08 02, 15:07)
kad ir jūsų būtų, nieko tokio, aš tik šiaip parašiau  4u.gif . O kodėl gi ir savo nepareklamuoti, jei ji verta dėmesio  mirksiukas.gif
*

Negalima savo reklamuot, kad ir kokia verta būtų mirksiukas.gif
Rustė
QUOTE(svajone74 @ 2011 08 02, 15:07)
kad ir jūsų būtų, nieko tokio, aš tik šiaip parašiau  4u.gif . O kodėl gi ir savo nepareklamuoti, jei ji verta dėmesio  mirksiukas.gif
*

ogi va todėl negalima reklamuoti:

! 
11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas
svajone74
man šiai minutei tokia labai tikroviškai pasakiška ši
user posted image
be galo nuotaikinga ši
user posted image
ir už gerą mintį - ši
user posted image

Bet manau, kad dar atsiras nuostabių foto, nes temutė tai fantastiškai gera thumbup.gif
Monmorensi
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 02, 14:36)
Kad saulalafan konkurse nedalyvauja unsure.gif Bent jau dalyvių sąraše jos nėra.
*

o kur jūs matot tą sąrašą nebūdama moderatore? blush2.gif

man šita faina:
user posted image
kažkas nesigavo smile.gif
VaiVi
QUOTE(Monmorensi @ 2011 08 02, 18:58)
o kur jūs matot tą sąrašą nebūdama moderatore?  blush2.gif

Einu į fotokonkursus, matau "konkursai", "dalyviai", "kaip dalyvauti" smile.gif Skyriuje "dalyviai" pažiūriu pagal abėcėlę, kad tokios narės nėra.
Monmorensi
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 02, 19:26)
Einu į fotokonkursus, matau "konkursai", "dalyviai", "kaip dalyvauti" smile.gif Skyriuje "dalyviai" pažiūriu pagal abėcėlę, kad tokios narės nėra.
*

mat kaip. žinosim dabar biggrin.gif
VaiVi
user posted image

Aš šitą pavadinčiau "Skubu į iškvietimą" ar kažkaip panašiai. Būtų akcentas, kad gandras ax.gif
castaneda
o, fainu nauju nuotraukyciu atsirado thumbup.gif Ir kamane - bitute dar viena, neskiriu as ju doh.gif Bet pirma fainesne man - ryskesne, fokusas geresnis ir siaip pirmiau
ideta, o antra su ta pacia mintimi jau tik kaip kopija man ziurisi. O ir vaikuciu ore padaugejo, bet irgi neoriginalu gi jau smile.gif
As balsuosiu uz tris is kritingu kategoriju, jei tik rasiu patinkanciu, aisku biggrin.gif
grange
bet jau dvi foto su tuo pačiu pavadinimu tai taip neoriginalu ax.gif

"Tarp žemės ir dangaus"
Vicious Vici
QUOTE(castaneda @ 2011 08 04, 16:31)
Ir kamane - bitute dar viena, neskiriu as ju doh.gif Bet pirma fainesne man - ryskesne, fokusas geresnis ir siaip pirmiau
ideta, o antra su ta pacia mintimi jau tik kaip kopija man ziurisi. O ir vaikuciu ore padaugejo, bet irgi neoriginalu gi jau smile.gif

drinks_cheers.gif būtent būtent. Net keista man, taip originaliai prasidėjo, o dabar vien kopijos doh.gif Bitės, dangūs, lėktuvai, mėnuliai, vaikai šokinėjantys... Net šuns, katės, šeško kokio niekas dar šokančių neįdėjo unsure.gif doh.gif O kiek dar objektų prigalvoti galima rolleyes.gif
erikiuxxx
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 02, 19:44)
user posted image

Aš šitą pavadinčiau "Skubu į iškvietimą" ar kažkaip panašiai. Būtų akcentas, kad gandras ax.gif
*

drinks_cheers.gif pavadinimas labai tiktu bigsmile.gif
senute74
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 08 04, 20:28)
drinks_cheers.gif būtent būtent. Net keista man, taip originaliai prasidėjo, o dabar vien kopijos  doh.gif  Bitės, dangūs, lėktuvai, mėnuliai, vaikai šokinėjantys... Net šuns, katės, šeško kokio niekas dar šokančių neįdėjo unsure.gif  doh.gif O kiek dar objektų prigalvoti galima rolleyes.gif
*

turbūt pats atostogų metas ir nėra kada sukti galvą dėl originalesnės nuotraukos lotuliukas.gif , bet jau yra vertų dėmesio. Man labiausiai prie širdies mėnuliukas ir saulėlydis, tiesiog myliu gamtą blush2.gif
lyra
QUOTE(senute74 @ 2011 08 04, 21:31)
Man labiausiai prie širdies mėnuliukas ir saulėlydis, tiesiog myliu gamtą  blush2.gif
*

O man atvirkščiai... mėnulis, saulė, debesys jau asocijuojasi su dangumi. Ir norisi kažko kas yra būtent tarp jų ir žemės... Jiems labiau tiktų tema "... ir ranka nepasieksi" ar kitokia...
senute74
QUOTE(lyra @ 2011 08 04, 21:39)
O man atvirkščiai... mėnulis, saulė, debesys jau asocijuojasi su dangumi.  Ir norisi kažko kas yra būtent tarp jų ir žemės... Jiems labiau tiktų tema "... ir ranka nepasieksi" ar kitokia...
*

na gal ir teisybė, bet jei nebus pikantiškesnių nuotraukų, tai aš balsuosiu už gamtą
Gitatuka
Man šita nuotrauka, na tokia kitokia wub.gif 100% gerbiu autorę (kad nebūtų intrigų ištyniau sakinuką - aš tik stebėtoja)
user posted image
senute74
QUOTE(Gitatuka @ 2011 08 05, 01:54)
Man šita nuotrauka, na tokia kitokia  wub.gif 100% gerbiu autorę (kad nebūtų intrigų ištyniau sakinuką - aš tik stebėtoja)
user posted image
*

pritariu, man ši nuotrauka irgi kiek kitokia, nei standartiniai šabloniukai, bet aš asmeniškai, jai skirčiau daugiausiai trečią vietą
svajone74
Kaip gražu, baltai pavydžiu, kas sugeba taip fotografuoti:
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.