Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Tėčio puslapis" tik supertėveliams!
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Tetis2005
QUOTE(Tetis2004 @ 2006 04 11, 10:04)
Tai kad NE, tikras karas čia tik tarp moterų  biggrin.gif Pasižiūrėk - tik apie 10 %, šiame puslapyje pasisako vyrai...  tongue.gif
Trumpai tariant - subalansuota vyrams, tačiau naudoja tik moterys!  lotuliukas.gif
*

Butent, ka reiskia "MIRS"? Mirs tai reiskia kad niekas nieko nerasys. O jei i klausima atsakymai telpa i viena puslapi, ivyko VYRISKA DISKUSIJA. Ir cia nereikia gaivinti musu vyrisko forumo, cia vyrai sako tiek kiek reikalinga sakyti. Ir jei tema uzima 12 puslapiu, tai mes manom kad cia temos trukumas, ir nematom ka tiek kalbet.
linada
ir vėl velnias už liežuvio tempia, ale kol galutinai neišpręstas klausimas čia su tais moteiškų liežuvių kišimais tai pasisakysiu kaip labai mylinti tėčius smile.gif tai būna temose bendraamžių, pagal rajonus kuriuose mamos gyvena, šiaip įvairūs moteriški paplepesiukai - tai va kažkaip paskaityt tai paskaitot (moteros) ale nelendat į kokį lapkritinukų skyrelį jei jūsų vaikis gegužinis ir nekomentuojat, jei gyvenat pilaitėj, tai alytaus mamyčių pašneksių net neskaitot doh.gifa tai ko tetukus auklėjat, mokot...ir kaip visad prasibaigia diskusijos - aš gimdau, be mamų tėčiais nebūsit...bla bla bla.....o aš norėčiau pasiskaityti va tėtukų diskusijas, bu jie kitaip ir masto ir diskutuoja ir bendrauja, ale vis įlenda kokia...ir sugadina.....aš tai irgi va teisybės ieškotoja, tai baisiai liežuvį sunku suvaldyti, ale duosiu įžadus nekomentuoti ir man kalėdų senis atneš lūpdažį, tai taip ir ištversiu...suprasčiau kad tie komentarai būtų ko nors verti - o dabar pasišaudo bereikalingom emocijom......
Ba_Bochka
QUOTE(Krysta @ 2006 03 24, 09:41)
Tėčiai, pritariu jūsų nuomonei, kad norint komentuoti jūsų kai kuriose temose būtų įvesti slaptažodžiai. Nelabai lendu aš į šitą skyrelį, nes galvoju, kad tam ir yra jūsų kampelis, kad galėtumėt diskutuoti ramiai ir be užgauliojimų. O jei kartkartėmis ir paskaitau - tai todėl, kad man įdomus jūsų požiūris. O ką randu? Porą vyriškų komentarų ir supuola moteriškės, kurios iš pradžių kritikuoja, o paskui tema baigiasi aptarinėjimu "kaip aš auklėju savo vaikus kad užaugtų tikrais vyrais"... Nesuprantau ir nesuprantu posakio "demokratija, laisvė reikšti nuomones" traktavimo tiesiogiai. Jau kažkur minėjau - teisę turim, bet mokėkim ja naudotis - juk gamtinių reikalų prie stalo irgi neatlikinėjam, nes tam yra tualetas. Taip ir forumas suskirstytas temomis. O gal aš galiu apie gėlių auginimą čia papasakoti? bigsmile.gif
Mamos, norite būti kaklais, kurie sukioja galvas. Dabar dažnai matau, kaip tie kaklai kankinami spazmų sukioja galvą tik tam, kad įrodytų, jog tai sugeba...
*

Visiškai sutinku su Krystos nuomone, nueinu į šį skyrelį, nes man idomus vyrų požiūris, jų mintys, nes norėtųsi suprasti savąjį vyriškį, o randu iš tikrųjų pora vyriškų postų ir krūva moteriškų paplepėjimų kurių ir taip forume pilna..

Aš už tai kad šiam skyrelyje rašytų tik vyrai!

Gal reiktų padaryti apklausą?
Sniegelyte

Siaip moderatoriai galetu padaryti taip, kad pasisakiusu moteru postai butu iskart istrinami, tuomet liktu tik vyru diskusijos... mirksiukas.gif
Vyrai ramiai diskutuotu, o moterys tik pasmalsautu...kaip tai daro vyai rolleyes.gif
Modestino
Klausimas apie finansus. Visa laika as uzdirbdavau pinigus ir zmona stengesi juos reguliuoti: (Na tiap jau gavosi, kad uzdirbau ju vidutiniskai ir skaiciuoti islaidas reikia) nes jai tas geriau gavosi. Atiduodavau viska ka uzdirbu (na isskyrus kelis litus kokiam kompiuteriniam niekuciui)
Dabar ji irgi pradejo uzdirbti, taciau didziaja dali pinigu dedasi kazkur sau i kojine, nes ji nori tureti ir savu asmeniniu pingu.
Kaip pas jus valdomi finansai?
xenu
Nu kur tau, taip niekad nebus. Ką nežinai, kad moterys visada yra teisesnės už vyrus?
Tetis2004
QUOTE(Sniegelyte @ 2006 04 14, 21:00)
Siaip moderatoriai galetu padaryti taip, kad pasisakiusu moteru postai butu iskart istrinami, tuomet liktu tik vyru diskusijos... mirksiukas.gif
Vyrai ramiai diskutuotu, o moterys tik pasmalsautu...kaip tai daro vyai  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif
Visiškai pritariu! Tereikia paprasčiausiai 'užbaninti', silpnosios lyties dalyvių, galimybę pasisakyti "Tėčio puslapyje", suteikiant joms only "listen mode" tongue.gif
Manau programiškai neturėtų iškilti daug kėblumų g.gif

Kveli
QUOTE(Tetis2004 @ 2006 04 21, 12:21)
drinks_cheers.gif 
Visiškai pritariu! Tereikia paprasčiausiai 'užbaninti', silpnosios lyties dalyvių, galimybę pasisakyti "Tėčio puslapyje", suteikiant joms only "listen mode" tongue.gif
Manau programiškai neturėtų iškilti daug kėblumų  g.gif
*

Idomu, pagal ką programa atrinktų, kur vyrai, o kur moterys? bigsmile.gif
Tetis2004
QUOTE(Kveli @ 2006 04 23, 01:27)
Idomu, pagal ką programa atrinktų, kur vyrai, o kur moterys?  bigsmile.gif
*

joo, registracijoj tai nenumatyta doh.gif

būdų įvest "tvarką" manau yra, tik klausimas - ar tai to verta??? g.gif

Alexandra.R.
O ka vyrai veikia temoj "Kaip miegat, ilgakases"? Ir tikrai raso ne "ilgakasis", o kategoriskai pries ilgesnius plaukus nusiteikes vyrukas? Jam galima?! Be to, forumas vadinasi SuperMAMA ir joje nera temu, kur vyrams draudziama pasisakyti, tai kodel jus diskriminuojat moteris (va cia tai musu puslapis, ko jus cia lendat ir pan.). Gi nuskriaustieji atsirado... Cia juuuuuuuu, cia tik jieeeeeeeems!
duokanka
QUOTE(Modestino @ 2006 04 19, 12:35)
Klausimas apie finansus. Visa laika as uzdirbdavau pinigus ir zmona stengesi juos reguliuoti: (Na tiap jau gavosi, kad uzdirbau ju vidutiniskai ir skaiciuoti islaidas reikia) nes jai tas geriau gavosi. Atiduodavau viska ka uzdirbu (na isskyrus kelis litus kokiam kompiuteriniam niekuciui)
Dabar ji irgi pradejo uzdirbti, taciau didziaja dali pinigu dedasi kazkur sau i kojine, nes ji nori tureti ir savu asmeniniu pingu.
Kaip pas jus valdomi finansai?
*

Ai, zinau, pasnekesiai vyrams, bet pasisakysiu ax.gif
Musu seimoje atvirksciai: as visus pinigus atiduodu vyrui. Bet vyras uz, kad as tureciau pasidejusi savo. Na, man daug nereikia. tongue.gif Irgi visokieks niekuciams, tik moteriskiems. Arba tiesiog atsidejusi...buna prireikia, issileidziam, o cia as oobbbaa...ir vel turim pinigeliu. thumbup.gif
O jums reikia susitarti kokia suma deti i bendra kasa, o kiek pasilikti sau. Po to butu smagu savo visas kasas sudeti ir kazka bendro nusipirkti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ulyte ir mamyte
vyrai lotuliukas.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2006 05 12, 02:18)
vyrai  lotuliukas.gif
*

Tetis
Prisiregistravau visai neseniai, gal prieš kokią valandą. Esu visai žaliukas šiame forume, bet jau spėjau, kolegos, pastebėti viena super dalyką: moterys visada kalba daugiau, net ir vyriškose temose jos visada ras komentarų, supper!! Mums, vyrams, užtenka duoti tik užuomina apie ką norėtumėmė pasibendrauti, o moterys, jau išvadas rašo biggrin.gif Kaip manote, ar tai nepalengvina bendravimo drinks_cheers.gif Juk nereikia galvoti ką atsakyti ar kokias frazes vartoti cool.gif Už mus tai daro moterys drinks_cheers.gif
Leiskime Joms ginčytis, o išvadas priimsime patys drinks_cheers.gif
AklasBriedis
QUOTE(Tetis @ 2006 05 22, 08:47)
Prisiregistravau visai neseniai, gal prieš kokią valandą. Esu visai žaliukas šiame forume, bet jau spėjau, kolegos, pastebėti viena super dalyką: moterys visada kalba daugiau, net ir vyriškose temose jos visada ras komentarų, supper!! Mums, vyrams, užtenka duoti tik užuomina apie ką norėtumėmė pasibendrauti, o moterys, jau išvadas rašo biggrin.gif  Kaip manote, ar tai nepalengvina bendravimo drinks_cheers.gif  Juk nereikia galvoti ką atsakyti ar kokias frazes vartoti cool.gif  Už mus tai daro moterys drinks_cheers.gif
Leiskime Joms ginčytis, o išvadas priimsime patys drinks_cheers.gif
*

vat vat butent leiskime joms gincytis o mes verciau aluti pagurksnokime mirksiukas.gif
Medinis
Bet kokios tūpos turi būti moteros, jeigu yra parašyta "tema vyrams, moterų komentarai nepageidaujami", o jos vis tiek prirašė puslapių puslapius. Pilna tokių, kurios rašo, " o ką jūs čia veiksite? o kodėl man negalima?", o taip pat ir tokių, kurios gėdina rašančias čia, pačios rašydamos.
Šlykštu tiesiog.
mmergyte
QUOTE(Medinis @ 2006 06 07, 09:49)
Bet kokios tūpos turi būti moteros, jeigu yra parašyta "tema vyrams, moterų komentarai nepageidaujami", o jos vis tiek prirašė puslapių puslapius. Pilna tokių, kurios rašo, " o ką jūs čia veiksite? o kodėl man negalima?", o taip pat ir tokių, kurios gėdina rašančias čia, pačios rašydamos.
Šlykštu tiesiog.
*

kiek pastebejau is tavo pasisakymu,tai tau viskas nepatinka,tiesiog spinduliuoji pykciu ir nepasitenkinimu doh.gif as nelendu i teciu puslapi,bet vyras vadinantis moteris tupomis,manau greiciau pats toks yra...negerbiu tokiu zmoniu,kurie zemina kitus..
Medinis
Pirmiausia- as nieko nezeminu, as stebiuosi. Antra - esu labai ramus zmogus. Trecia - diskutuoju tik tose temose, kur mano nuomone galetu buti idomi (paskaitykite temos prierasa ir padarykite isvadas sau). Tiesiog astresniu zodziu noriu prisibelsti i moteriskiu protus, nes kulturingo pasakymo uztenka ne visoms. Neizeidziau nei vieno konkretaus zmogaus ir nesiruosiu to daryti ateityje.

Papildyta:
O dabar labai ramiai ir kulturingai ...
Moteriskes, jusu komentarai cia nepageidaujami smile.gif
O_N_O
nei vyras, nei moteriske.. ONO...galiu cia prisiglausti? ax.gif lotuliukas.gif
Medinis
QUOTE(O_N_O @ 2006 06 12, 15:43)
nei vyras, nei moteriske.. ONO...galiu cia prisiglausti?  ax.gif  lotuliukas.gif
*

Manau dabar jau taip smile.gif
O_N_O
QUOTE(Medinis @ 2006 06 12, 16:04)
Manau dabar jau taip smile.gif
*

kaip man interpretuoti ta "dabar jau"..? blink.gif biggrin.gif
Medinis
QUOTE(O_N_O @ 2006 06 13, 14:21)
kaip man interpretuoti ta "dabar jau"..?  blink.gif  biggrin.gif

Pačią temą moteriškės sugadino, dabar joje turbut tik neapsisprendusiems belieka būti smile.gif Nieko asmeniško smile.gif
O_N_O
QUOTE(Medinis @ 2006 06 13, 16:34)
Pačią temą moteriškės sugadino, dabar joje turbut tik neapsisprendusiems belieka būti smile.gif Nieko asmeniško smile.gif
*

moterims vyrisko "ne" niekada neisgirsti...daznis ne tas schmoll.gif ...bet tik pameginkim atvirksciai lotuliukas.gif
Medinis
Šiaip tai tikrai įdomus dalykas. Jei vyras pasako NE, jis tai ir turi galvoje. Moteris to negirdi, netiki ir nesuvokia. Manau moterys dažnai būna kaip maži vaikai - negirdi tol, kol nepakeli balso. Tai normalu, ir jos ir jie nuolat tikrina leistinas ribas.
Vėtružė
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 10, 15:40)
penkta - siandien penktadienis.
*

Taigi akurat, šiandien irgi ax.gif laugh.gif

QUOTE(Krysta @ 2006 03 24, 09:41)
juk gamtinių reikalų prie stalo irgi neatlikinėjam, nes tam yra tualetas.

O gal aš galiu apie gėlių auginimą čia papasakoti? bigsmile.gif
*

mastau.gif Tu matai......... Gerai kad paskaitinėjau..... Sužinojau apie tuoaletą bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O tai ir būčiau toliau ant savo gėlynų reikalus atlikinėjus ohmy.gif ohmy.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Aš irgi auginu gėles bigsmile.gif rolleyes.gif

Nu kaip nelysi , tiek patirties gyvenimiškos atradau šitoj temoj, noriu, kad ir jūs pasidžiaugtumėt su manim biggrin.gif
MEDUNE
Uzdraustas vaisius visada saldesnis lotuliukas.gif ,o ,kad dar tokiu temu uzdraustu mamkom.... lotuliukas.gif Zinai kiek musu prisirinktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gozė
QUOTE(Medinis @ 2006 06 15, 14:40)
Šiaip tai tikrai įdomus dalykas. Jei vyras pasako NE, jis tai ir turi galvoje. Moteris to negirdi, netiki ir nesuvokia. Manau moterys dažnai būna kaip maži vaikai - negirdi tol, kol nepakeli balso. Tai normalu, ir jos ir jie nuolat tikrina leistinas ribas.
*

cha,labiau į vyrų elgesio modelį panašu rolleyes.gif
O į vyrų reikalus, nelyst negalim rolleyes.gif ...nagai (dažniausiai priauginti) niežti... tongue.gif
paulius.sav
Jooo, labai keista, taciau siuose forumuose mada bando nustatyti moteriskes, ir nenuostabu, kodel vyrai cia nenori uzsukti - pasijaus kaip namuose, kur zodzio pasakyti negali.

Bent situose forumuose galetu moterys buti santuresnes, nesisakoti ten, kur nera tiesos, nebandyti versti vyru mastyti kaip jos pacios, vis vien nepavyks. O ypac, nesistebeti ir priimti vyru nuomone tokia, kokia ji yra, o ne pykti uz ja.
Viesulas
Mes savo nuomone turime pasilikti sau, mums reiktu tobuleti ir labiau stengtis, nes moteris apnese mus visu ratu, jos ir aukstosiose daugiau studijuoja, ir su issilavinimais geresniais, ir mokykloje geriau mokosi, ir neturi problemu del patencijos, ir apklausa pravedziau, ir ten aiskiai parodo kad uz moteru protiguma balsuota net kelis kartus buvo daugiau.
paulius.sav
ne, Viesule, nesutinku... (jei rimtai ziurint i tavo zodzius)

1. Potencijos problemu moterys turi 100x daugiau. Frigidisku moteru labai daug yra, kurios negali pasiekti orgazmo ir siaip nenori dulkintis. O kad "gali" tai cia joms nuo to nei ka geriau.

2. Gyvenime teko sutikti daug daugiau protingu vyru nei moteru. Taip jos gal ir kalikes, geru pazymius gauna, bet gyvenime tai nesvarbiausia.
Joms ambiciju truksta, nenori tobuleti, ir vietoj karjeros vaikus ir seima stato. Vyram nuo to tik geriau, bet jom paciom... tai ka zinau, ju reikalas jei jau taip renkasi gyvenimo kelia.

Littera
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 06, 10:43)
priimti vyru nuomone tokia, kokia ji yra, o ne pykti uz ja.
*

Ne "vyrų nuomonę", o Tavąją, ar - ne? mirksiukas.gif
paulius.sav
littera, mano, viesulo ir kitu vyru, nes jus visus puolat, ne tik mane.

as neatstovauju visu vyru, bet giliai esu isitikines, kad tu esi daug blogesnis vyru atstovas nei as smile.gif))
Littera
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 06, 16:31)
littera, mano, viesulo ir kitu vyru, nes jus visus puolat, ne tik mane.

as neatstovauju visu vyru, bet giliai esu isitikines, kad tu esi daug blogesnis vyru atstovas nei as smile.gif))
*

Na, ką aš žinau, internete gali būti kuom nori. Niekas nemato, niekas nežino, gali apsimesti, kuom tik fantazija leidžia biggrin.gif
paulius.sav
na galima ir apsimesti, bet ar tam yra prasme?
Mili
iš karto labai atsiprašau, nes tikrai nesupratau, kad čia galima pasisakyti tik vyrams, bet turiu kelis klausimus.
visų pirmą čia įlindau todėl, kad man labai įdomi vyriška nuomonė daugeliu klausimų ir vieno vyro nuomonės (t.y. nuosavo ) neužtenka, o draugų daugelio dalykų nesmagu klausti (dar pamanys kad kabinu doh.gif ), o jeigu ir bandžiau - tai baisiai sutrikdavo. Ir dar problema kad vyrai tikrai mažiau kalba ir jeigu koks pasisakymas ir sudomina, norisi pasitikslinti ir pan. - todėl ir Įkiši trigrašį, pasiklausi ar pan. (kai kurios užsipuldinėja, bet juk jūsų reikalas kreipti demėsi ar ne). Tai mano klausimas būtų ar tikrai taip sunku moteriškėm išaiškinti savo vyrišką požiūrį ir padiskutuoti dėl jo? visi jau tikriausiai žinome, kad mūsų psichologijos skirtingos, bet argi dėl to negalime bendrauti? ir ypač internete, kur taip patogu ir saugu... g.gif
paulius.sav
Mili, galima, tik blogai, kad ne nuomones klausia, o savaja propaguoja. Man visai patinka, kad moterys cia raso, tik ju pasisakymu turetu buti maziau nei vyru, o gaunasi atvirksciai. Manau, dauguma vyru tik skaito, bet neraso, nes zino, kad moterys vis vien nesigilins ir neskaitys, ka paraso, o savo tiesas aiskins.
Littera
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 08, 15:55)
Mili, galima, tik blogai, kad ne nuomones klausia, o savaja propaguoja. Man visai patinka, kad moterys cia raso, tik ju pasisakymu turetu buti maziau nei vyru, o gaunasi atvirksciai. Manau, dauguma vyru tik skaito, bet neraso, nes zino, kad moterys vis vien nesigilins ir neskaitys, ka paraso, o savo tiesas aiskins.
*

Matai, šiame forume "rašo" vos keli vyrai. Tad tikrai jie neatspindi vyriškos idealogijos, nes jų per mažai... Bet čia lankosi daug moterų, kurios pažįsta daug vyrų, tai net ir jums, keliems šio forumo vyrukams, gali papasakoti apie, visai kitaip nei Jūs mąstančius, Jūsų lyties atstovus smile.gif

Kai Tu išsakai savo nuomonę, o su ja nesutinkama, labai pyksti. Ramiau. 4u.gif
ritinukas
tai ar leidžiama man čia diskutuoti su vyrukais ar ne? ir ar galiu nesutikti su jūsų nuomone, bei tai pareikšti?
paulius.sav
ne, visai nepykstu, taciau toks jausmas, kad jus pazistat vyrus tik is ju kalbu ar pataikavimo jums. Jei as ieskociau tik blondiniu, tai ir visas tokiomis laikyciau, taip ir jus, ziurit i vyrus, kurie jums pataikauja, nes myli ir bandot is to isvadas daryti. Jei geriau pasigilintumete, pamatytumet ir kita ju puse.

mane labiausiai nervuoja nenoras matyti ir juodosios gyvenimo puses, viskas turi buti rozines spalvos, visi viena kitus myleti ir gerbti, laikytis morales ir panasiai. Bet tai juk nesamone, gyvenime visi vadovaujasi kur kas zemesniais instinktais, yra godus, neatjauciantys ir pikti savanaudziai. Todel reikia apie tai kalbeti, o ne ignoruoti. Bukit tikresnes, juk nereikia cia apsimesti geresniam nei esi. Itariu rekiat ir barates, bunat depresijoj ir isterijoj, taciau cia vaizduojates cacom. O turetu but atvirksciau, bukit cacos gyvenime, o cia isliekit savo pykti ant gyvenimo.
smaguris
QUOTE(Littera @ 2007 08 08, 16:12)
...Bet čia lankosi daug moterų, kurios pažįsta daug vyrų, tai net ir jums, keliems šio forumo vyrukams, gali ...

Keliose vietose trūksta tokių žodžių, kaip "mano, kad"
Littera
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 08, 23:17)
ne, visai nepykstu, taciau toks jausmas, kad jus pazistat vyrus tik is ju kalbu ar pataikavimo jums. Jei as ieskociau tik blondiniu, tai ir visas tokiomis laikyciau, taip ir jus, ziurit i vyrus, kurie jums pataikauja, nes myli ir bandot is to isvadas daryti. Jei geriau pasigilintumete, pamatytumet ir kita ju puse.

mane labiausiai nervuoja nenoras matyti ir juodosios gyvenimo puses, viskas turi buti rozines spalvos, visi viena kitus myleti ir gerbti, laikytis morales ir panasiai. Bet tai juk nesamone, gyvenime visi vadovaujasi kur kas zemesniais instinktais, yra godus, neatjauciantys ir pikti savanaudziai. Todel reikia apie tai kalbeti, o ne ignoruoti. Bukit tikresnes, juk nereikia cia apsimesti geresniam nei esi. Itariu rekiat ir barates, bunat depresijoj ir isterijoj, taciau cia vaizduojates cacom. O turetu but atvirksciau, bukit cacos gyvenime, o cia isliekit savo pykti ant gyvenimo.
*

gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Tinka?
Mili
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 08, 22:17)

*

bet juk tai priklauso nuo požiūrio 4u.gif pavyzdžiui aš esu optimistė ir pozityvistė iki kaulų smegenų biggrin.gif ir tikiu žmonėmis ir kad jie iš prigimties yra gerybiški, o ne piktybiški. Taip - silpni, paklūstantys instinktams, bet nepiktybiški - kol jų kas nenuskriaudžia. aišku toks požiūris ,,netrukdo" man bartis ar reikšti nepasitenkinimą kuo nors, ar būti blogos nuotaikos(nors tai būna retai). Bet tikrai nesutinku kad VISI vadovaujasi žemesniais instinktais ir t.t. kaip kad tu teigi.
ir dar, grįžtant prie temos, man apskritai patinka žmonės, jų nuomonės ir mąstymas, o ypač vyrai - su jais bendrauti ir aiškintis jų mąstymo vingius man yra tikras malonumas. tai va vyrukai, jūs man labai patinkat wub.gif ir todėl norėčiau blevyzgoti jūsų puslapyje. jei leisite žinoma, nes jei išvadinsite kokia dūra ar blondine pagal plauką ir pagal protą, tai nešiu kudašių ax.gif
smaguris
o kaip istrint savo zinute?
vartotojas
QUOTE(Diedas @ 2006 03 09, 01:48)
Jei jau Tecio puslpis, tai tegu tai buna musu diedu pasnekesiai, o tai tos moteriskes vis lenda su savo nuomone ir komentarais. Ju plepalu skyrius yra, tai tegu ir reiskiasi. O mes Vyrai cia tarp supermamu ir pasidalinsim savo isgyvenimais. Gerai butu, kad registruotu moteriskiu komentarai nepraeitu i sia forumo vieta.
*

Norejo vyrai vyriskomis temomis pakalbeti, o gavosi kaip visada... nesibaigiantis gincas su moterimis...

kol davede net iki tai...
QUOTE(smaguris @ 2007 08 09, 09:37)
o kaip istrint savo zinute?
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
GalBut
QUOTE(vartotojas @ 2007 09 06, 17:19)
Norejo vyrai vyriskomis temomis pakalbeti, o gavosi kaip visada... nesibaigiantis gincas su moterimis...

Aš kaip suprantu,mes,tie keli vyriokai,čia papuolėm į moterų tą internetinę visuomenę...kaip prieskoniai...dėlto gal ir papuolėm,kad įdomu kaip mąsto moterys...
O vyriškom temom pakalbėt galima visur...pilna forumų techninių,auto ir tt...galima su draugais prie alaus...
Jei moteros nesilankytų Tėčio puslapyje, jis būtų jau seniai numiręs....
Medinis
QUOTE(GalBut @ 2007 09 07, 13:06)
Jei moteros nesilankytų Tėčio puslapyje, jis būtų jau seniai numiręs....

Arba taptų kitoks - skirtųsi nuo kitų forumo potėmių... Dabar vyrams diskutuoti šiame skyrelyje nėra jokio stimulo... Šiam skyreliui reikalingas moderatorius ir tam tikros taisyklės. viena iš jų - gerbti temos autorės norus.
GalBut
QUOTE(Medinis @ 2007 09 07, 14:39)
Arba taptų kitoks - skirtųsi nuo kitų forumo potėmių... Dabar vyrams diskutuoti šiame skyrelyje nėra jokio stimulo... Šiam skyreliui reikalingas moderatorius ir tam tikros taisyklės. viena iš jų - gerbti temos autorės norus.

Moderatorius...taisyklės...
Moderatorių nemėgstu...kaip ir mentų...nedažnai,bet būna,kad išbanina...
Taisyklės...Medini,kokių taisyklių tu laikaisi?...manau tik savo...aš panašiai...kiekviena nauja taisyklė mane skatina jai nusižengt...na nekenčiu aš svetimų taisyklių....
Medinis
QUOTE(GalBut @ 2007 09 07, 15:24)
Taisyklės...Medini,kokių taisyklių tu laikaisi?...manau tik savo...aš panašiai...

Kaip jums pasakyt... man nepatinka taisyklės. Taip. Bet jos reikalingos... Kitaip mes čia nebūtumėm, kitaip čia būtų "blevyzgos", gal žinot apie ką aš...
Vienintelė mano taisyklė yra džiaugtis kito žmogaus nuomone. Ne įsitikinimu, o nuomone. Ne žodžiu, klyksmu, o nuomone... Tik tiek...
Nors gal jūs ir teisus... Tik tiek, kad skyrelis miręs.
GalBut
QUOTE(Medinis @ 2007 09 07, 15:30)
Kaip jums pasakyt... man nepatinka taisyklės. Taip. Bet jos reikalingos... Kitaip mes čia nebūtumėm, kitaip čia būtų "blevyzgos", gal žinot apie ką aš...
Vienintelė mano taisyklė yra džiaugtis kito žmogaus nuomone. Ne įsitikinimu, o nuomone. Ne žodžiu, klyksmu, o nuomone... Tik tiek...
Nors gal jūs ir teisus... Tik tiek, kad skyrelis miręs.

Pieška gali E2-E4....žirgas niekada...taisyklė...aš ją suprantu ir priimu...tada ji mano taisyklė....moteris be vyro negimgys...taisyklė...priimu...ir pan...
"taisyklė džiaugtis kito žmogaus nuomone"...nesuprantu...muštynės,jei kada pareikš ne tą nuomonę, ne tas, kada nors,ne toj vietoj, apie tąvają...ir ji bus šalia...
Susimąsčiau...kokios gi tos mano taisyklės...jei rasiu pranešiu...be tų E2-E4...
Zuikytukėliausia
Labas vakaras, ieskau bendraminciu i kvailiu tema
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry11606138
blush2.gif wub.gif
GalBut
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2007 09 08, 22:03)
Labas vakaras, ieskau bendraminciu i kvailiu tema
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry11606138
blush2.gif  wub.gif

Na blemba...kame kampas?...noriu į bendraminčių temą...kodėl nejungia,rodo,kad klaida...gal tą savo kvailumą reikia kaip nors užregistruot?...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.