Nu ką, taip bijojau ir nenorėjau pas jį papulti per gimdymą, bet spėkit, pas ką gimdžiau....ogi pas Milerį  Tik žiūriu gimdykloj, atbinzena toks mažas ir juokingas, galvoju, tik ne jis, tik ne jis, paskaitau kortelę - jis  Nu bet nieko, viskas gerai praėjo. Gimdymas labai greitas ir sklandus buvo, tai neprimaklino nieko  Per patį gimdymą stovėjo šalia ir kontroliavo kiekvieną mano judesį, kvėpavimą, viską aiškino, kas ir kaip vyksta su manim ir t.t. Tik MV po visko sako man, bet jau tas daktaras tai kažkoks priplaukęs
As irgi gimdziau pas p. Milleri, toks 'ciudnas' bet man visai patiko  , nesitariau su niekuo. Atvaziavau anksciau termino, nes kaip paaiskejo, jau net vandenis buvo nubege, iskarto pagulde i gimdykla ir stebejo mane. Gimdziau ilgai 9 val., tai jis net buvo atbeges is apziuros, galvojo kad jau gimdau  , bet dar teko palaukti  . Galu gale pagimdziau biski neisnesiota vaikeli, bet pagimdziau sklandziai, neplisau. Aciu daktarui Mileriui ir akuserei Romai
Aš ir bijojau pas jį papulti ir kaip sakoma va tau  na, bet jis tik asistavo CP, o operavo Tvaronavičienė, bet viskas praėjo super
ilgakojuke
2010 11 11, 14:16
QUOTE(Uksnė @ 2010 05 26, 18:38) Nu ką, taip bijojau ir nenorėjau pas jį papulti per gimdymą, bet spėkit, pas ką gimdžiau....ogi pas Milerį  Tik žiūriu gimdykloj, atbinzena toks mažas ir juokingas, galvoju, tik ne jis, tik ne jis, paskaitau kortelę - jis  Nu bet nieko, viskas gerai praėjo. Gimdymas labai greitas ir sklandus buvo, tai neprimaklino nieko  Per patį gimdymą stovėjo šalia ir kontroliavo kiekvieną mano judesį, kvėpavimą, viską aiškino, kas ir kaip vyksta su manim ir t.t. Tik MV po visko sako man, bet jau tas daktaras tai kažkoks priplaukęs  Mane jis tik apziurinejo, bet, taip, jis tikrai ciudnas Taip, viska paaiskina. O as dar kai tokia patryzniojanti, tai jam tekdavo mane vis nuleisti mane ant zemes, taip ir prisimenu, paziuri pro akiniu virsu ir pareina pamokslas, prasidedantis zodziu "ponia..."
julkanos
2010 11 12, 00:24
QUOTE(mamuuute @ 2010 03 15, 13:32) as pas ji gimdziau nesitarus. man pasirode malonus ir konkretus. tai man patiko. vaiksciojo po gimdykla rankas uz nugaros susidejes ir aiskino kas ir kaip. kada kvepuoti, kada stumti.  tikrai taip ir vyko,tik aš sugebejau nesitarus abu vaikus pagimdyti pas Milerį,labai esu Jam dėkinga butent dėl tos "ramybės" ranku už nugaros ir t.t. nes su antru gimdymu buvo sudetinga sutuacija ir tik Jį girdėjau nes visi kiti ir anestezeologai ir jaunute daktarė ir akušerė galėjo tik rekti tarppusavi dėl skubios operacijos, tik dėl jo tilaus ramaus aiškinimo apie susiklosčiusią situaciją susikaupiau ir pagimdžiau  net nedavažiavus iki operacinės  o tas Jo kiekvieną kartą "ponia.." padėjo susikaupti ir nusiraminti,nes išsigandusi daktaraitė ir akušerė daugiau prigasdino nedu pati sisikloščiusi situacija su mano bukle žemai lenkiu galvą prieš daktarą R. Milerį AČIU
As ir zemai lenkiu galva gyd. R.Mileriu  atvykau i VGN su nubegusias vandenim,tai is kart veze i gimdykla, kaklelis buvo pasiruoses bet atsiveres tik 1 cm. tai iskart skatino,nes saremiai buvo dazni. Po 7 val. skatinimo kaklelis prasivere tik 1,5 cm. Jeigu ne Milerio ramus budas, tai buciau puolus i panika. Bet visas tas val prabuvau su sypsena veide  po 7 val.skatinimo dak. padare neplanuota cerazi,nes kitaip butu reikeje dvi paras laukti,kol atsivers kaklelis.. o as susitikau su savo mazu angeliuku po 5 min,kai buvau atvesta i operacine. Gyd.R.Mileris tikrai profesionaliai atliko savo darba, pagarba Jam  Apie gimdyma tik geri prisiminimai, kita vaikuti tiktai pas ji gimdysiu  Man labai fainas jis, o visi mes esam kazkiek savotiski,tik reikia moketi visus priimti tokius kokie jie yra  o ne smaiksciai izvelgi ir aptarineti isvaizda ar buda! Aciu gyd. R.Mileriui!!!!!
bagirka
2011 07 23, 15:30
Gerai atsiliepiančioms apie šį gydytoją tikriausiai labai pasisekė. Deja, aš negaliu pasakyt apie gyd. Milerį nieko gero. Nelaimei, teko gimdyt antrą vaikelį jam dalyvaujant. Gimdymo metu jis tik vaikščiojo aplink ir ginčijosi su akušere; jei ko nors paklausdavau, tai atsakymo nesulaukdavau, tipo "atvažiavai gimdyt, tai gimdyk neklausinėjus"  Gaila, kad jis ir akušerės nepaklausė, kai ji patarė kirpti tarpvietę, nes plyšimas buvo baisus  Dar baisesnis buvo siuvimas... Po poros mėnesių nuėjus pas ginekologę paaiškėjo, kad susiūti tik paviršiniai audiniai, giliau esantys audiniai nesujungti, todėl iki šiol jų nejaučiu. Gydytoja rekomenduoja po kokio pusmečio atlikti plastinę operaciją. Tai va, belieka taupyt jai pinigėlius gyd. Milerio kreivarankiškumo dėka. Jeigu galite rinktis negimdyti pas šį "gydytoją', geriau taip ir padarykite.
perskaicius atsiliepius, susidariau vaizda, kad KAI KURIOS gydytojus vertina pagal tai mandagus ar nemandagus. mano gimdymo metu viskas praejo skalndziai (kas liecia profesionaluma). gimdymas pasibaige CP, bet ne del gydytojo kaltes, o del to, kad nubego zali vaisiaus vandenys ir vaisiaus tonai pradejo silpneti. viskas baigesi gerai.
DaizzyGirl
2012 03 19, 18:55
Prisiskaičiau ir aš apie šį gydytoją nekokių atsiliepimų, tai labai bijojau ir nenorėjau pas jį papulti per gimdymą, bet teko gimdyti būtent pas Milerį  Na bet viskas gerai praėjo, t.y. per patį gimdymą pamokė kvėpuoti teisingai, aiškino, kas ir kaip vyksta. Tad tikrai manau profesionalus gydytojas
|
|