Senoji tema cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry48687569
Aciu uz naujus namucius
Mes vakar velai vakare gryzom is Klaipedos,na ir kaip kazkas buvusioj temukej ir sake-gerai buvo,bet tikejomes geriau
Sveikos. Mes prekiavom maistu prie terminalo. Prekyba vyko gana sunkiai, organizatoriai aferistai, veterinorės kyšių norėjo, policininkai tikri šunys, problemos su elektra, švyturio palapinės baisios,....
Už tokius pinigus tikrai neverta prekiauti. Kitiems metams dedu didžiulį minusą Klaipėdai
Mes irgi dedam DIDELI minusa Klaipedai
Dar nebutu gal taip ziauru,jei ne tos kosmines kainos uz vieta
tikrai kainos uz vietas labai dideles, o organizavimas tragiskas
gerai kad neprekiavau nes tikrai paziurejau kad siais metais muge uj brangumas neapsakomas...
ir pati muge nu nezinau man nelabai patiko
Sveikos,
Gal kas žadate dalyvauti mugėjė Kaune rugsėjo 13-18 dienomis Laisvės alėjoje? Gal būtų norinčių susikooperuoti ir prekiauti kartu? Esu būsima studentė tai nelabai dar orentuojuos Kaune, vienai kažkaip nesmagu
Kur važiuosit rugsėjo mėnesį?
I Varena grybu svente
Rugsejo pirma savaitgali visuose miestuose kur yra sporto arenos-bus atidarymo svente ir muges prie to pacio
Kiek sostinės dienų vieta kainuoja gal žinot?
o kas kaune organizuoja rugsejo menesio muge 13-18 dienomis?
Rugsėjo2-3d. Šiaulių dienos vyks. Dalyvausit?
o ka jus pardavinejat mugese ir kiek apytiksliai vietos kainuoja? siaip idomumo delei klausiu, nes pati jokiu rankdarbiu tiek nepridarau, kad pardavinet butu galima, bet gal ir susigundyciau
QUOTE(milda.25 @ 2011 08 18, 15:19) o ka jus pardavinejat mugese ir kiek apytiksliai vietos kainuoja? siaip idomumo delei klausiu, nes pati jokiu rankdarbiu tiek nepridarau, kad pardavinet butu galima, bet gal ir susigundyciau skirtingose mugese skirtingai: pvz. juros sventeje, paskutine muge kur dalyvavau kaina buvo nuo 750 iki 380 lt. kitose paprastai 700 netraukia kiek zinau...
Nu čia jau dideli dalyvio mokesčiai, tikrai...
labas rytas
Kažkaip Varėna nerimtai dirba pastebėjau
Labukas,
jungiuos prie jusu pokalbiu
Sostinės dienose " didelė" atranka
Dėl Kauno iš viso kažkokia paslaptis. O rugpjūčio 26 prasideda registracija Tautų mugei Vilniuje KLaipėda - katastrofa (ne dėl pelno, o dėl organizacijos). Dar nė viena mugė nekainavo tiek nervų ir prarasto laiko :? Papildyta: Kaina į Sostinės dienas - 350+PVM Papildyta: QUOTE(vilma Liu @ 2011 08 18, 12:44) Dalyvausiu 31-1 Šiauliuose Krepšinio, o jeigu nepapulsiu į SOstinės dienas - mažu liksiu ir toliau
Sveikos
žadu pirmą kartą sudalyvauti mugėje "Šiaulių dienos", bet gan vėlai sugalvojau ir vietą gavau tik prie amfiteatro - (308 vieta). Ar verta ten dalyvauti, kai tokia vieta, ar žmonių srautas ten būna? Būčiau labai dėkinga už atsakymus QUOTE(Deverax @ 2011 08 29, 20:48) Sveikos žadu pirmą kartą sudalyvauti mugėje "Šiaulių dienos", bet gan vėlai sugalvojau ir vietą gavau tik prie amfiteatro - (308 vieta). Ar verta ten dalyvauti, kai tokia vieta, ar žmonių srautas ten būna? Būčiau labai dėkinga už atsakymus Mano manymu,tai pati praščiausia vieta, žmonių ten mažiausiai būna.
Sveikos,
gal turit kontaktus kas organizuoja mugę krepšinio čempionato metu? nu nerandu niekaip... gal iškot nebemoku.... ir gal žinot kiek kainuoja?
Sveikos, labai skubu
Gal kas ruosiates prekiauti Sostines dienose ir galetumet mane priglausti - pasidalinciau islaidomis ir siaip, skolinga nelikciau
Tylu cia, visom jauciu svarbu isnaudot paskutines muges pries ziemuze tai ner kada prie pc sedet
Mes is Šiauliu katik -sekes puikiai,pardavem tiek kiek ir planavom Dabar laukia Varena,grybu svente
O kaip sekėsi Sostinės dienuose
Ieškau vilnietės kompanionės, norinčios prekiauti savo gaminiais (megztais, nertais, veltais, pintais ir kitokiais dalykais) įvairiose mugėse ir pan. renginiuose. Susidomėjusias prašau rašyti į asmeninę
Man irgi "Šiaulių dienose" sekėsi neblogai.
Ydomu kokie atsiliepimai is Panevėžio miesto šventės
Sveikos
Pernai dalyvavimas ten buvo nemokamas. Kolkas datos tiksliai nenusprende, bet gali but kad bus spalio 1, arba savaitgali pries tai ar po.
Kas į Grybų šventę planuoja?
kelintą valandą ten rinktis reikia maždaug?
Sveikos, o kur kreiptis dėl tos grybų šventės?
As planuoju
Aš šiaip ne taip išsikovojau vietą Sostinės dienose, sekėsi visai neblogai ir oras buvo puikus. Gaila tik, kad sekmadienį pradingo mano piniginė su visais asmens, automobilio dokumentais
Kas kur planuoja šį savaitgalį?
Ieškau kompanijos, būtų gerai iš Vilniaus, kartu dalyvauti mugėse
Kur dabar važiuosit prekiauti?
Gal kuri vilnietė šį savaitgalį niekur nedalyvauja, ir galėtų man išnuomot kokį nors sulankstomą stalą? Apie 80cm aukščio, dydis netiek svarbu - galėtų būt metro ar ilgesnis. Atsilyginčiau! A.Ž.
Aš irgi ieškau kompanijos. Manau, kad pribrendau tokiam reikalui
Nu va, sudalyvavau pirmoj savo mugėj
QUOTE(Demerta @ 2011 09 25, 13:12) Nu va, sudalyvavau pirmoj savo mugėj Mano pažistama pernai dalyvavo su savo, mano ir dar vienos draugės papuošaliukais. Nuėjo į minusą, nieko nepardavė
Merginos, pasidalinkit, kokios muges arteja ir kur! Kurios vertos dalyvavimo, kurios nelabai?
Pernai mes spali berods,buvom kazkuria diena Marijampolej,likom maloniai nustebinti,aukso kalnu neuzdirbom bet kaip is velyvos muges (ir trumpos) visai gerai isejo.Jei domins pasiieskokit ju miesto puslapyje nes siemet per kruvas uzsakymu nebepejam i rudenines muges tai ir nebeieskom
Dabar klausimukas-gal kuri girdejot ka apie kaledine prekyba Kauno Akropolyje?Nes buvo pasklide kalbos,kad nepatenkinti amatininku pretenzijomis po pereitu metu prekybos-kai juos nugrudo is praejimu i kazkokius uzkampius-organizatoriai pareiske kad muges siemet nebus(nes tas praejimu vietas kazkaip netiketai po uzpareitu metu muges okupavo nuolatiniai prekeiviai...)
Marijampolėje mugė spalio 15d
Gal kas Kaisiadoryse dalyvavot siandien mugej?
Man irgi įdomu kaip su Akropoliu ar Mega pries Kaledas? Kokios galimybes prekiauti/ Kokios kainos buvo pernai?
Gal gali kas parasyti kontaktus kur registruotis mugei Marijampolej?
Paziurek cia
|