Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LT mugės - sudalyvaujam?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
agnera_jewellery
Senoji tema cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry48687569
Giedruma
Aciu uz naujus namucius 4u.gif 4u.gif
Mes vakar velai vakare gryzom is Klaipedos,na ir kaip kazkas buvusioj temukej ir sake-gerai buvo,bet tikejomes geriau wink.gif Kaimynai taip pat tvirtino,kad pernai geriau suprekiavo.Gal savo dave ir vieta,nors stovejom netoli to skverelio centro g.gif bet kai nuejom pas pazystamus link kelto,muges kitam gale(ten zalia zona)tai skundese,kad visai jiems ten nekaip,turejo dvi vietas-ir butent raudonoj zonoj vieta suprekiavo dvigubai.Ten kazkaip zmones labiau i barus ejo ir renginiu ziuret,o uz tilto jau gavos muges atotrukis sioks toks.Del miegojimo-tai visai puikiai ismiegojom palapineje(ka dare dauguma prekiautoju)tiesiai tame skverelyje biggrin.gif
vilma Liu
Sveikos. Mes prekiavom maistu prie terminalo. Prekyba vyko gana sunkiai, organizatoriai aferistai, veterinorės kyšių norėjo, policininkai tikri šunys, problemos su elektra, švyturio palapinės baisios,....
Už tokius pinigus tikrai neverta prekiauti. Kitiems metams dedu didžiulį minusą Klaipėdai gun_bandana.gif
Nesapnuok
Mes irgi dedam DIDELI minusa Klaipedai doh.gif
Giedruma
Dar nebutu gal taip ziauru,jei ne tos kosmines kainos uz vieta doh.gif doh.gif jos sueda nemaza pelno dali ,vien del mokescio ilgai svarstem,vaziuot i klaipeda ar ne.Kitais metais tai jau nezinau kaip bus unsure.gif
nekeista
tikrai kainos uz vietas labai dideles, o organizavimas tragiskas doh.gif doh.gif
mamyciuke22
gerai kad neprekiavau nes tikrai paziurejau kad siais metais muge uj brangumas neapsakomas... doh.gif
ir pati muge nu nezinau man nelabai patiko schmoll.gif
Smilye
Sveikos,

Gal kas žadate dalyvauti mugėjė Kaune rugsėjo 13-18 dienomis Laisvės alėjoje? Gal būtų norinčių susikooperuoti ir prekiauti kartu? Esu būsima studentė tai nelabai dar orentuojuos Kaune, vienai kažkaip nesmagu biggrin.gif
ingelka
QUOTE(Smilye @ 2011 08 09, 14:03)
Sveikos,

Gal kas žadate dalyvauti mugėjė Kaune rugsėjo 13-18 dienomis Laisvės alėjoje? Gal būtų norinčių susikooperuoti ir prekiauti kartu? Esu būsima studentė tai nelabai dar orentuojuos Kaune, vienai kažkaip nesmagu biggrin.gif
*

gal galite parašyti organizatorių numeriuką. Ačiū
vilma Liu
Kur važiuosit rugsėjo mėnesį?
Giedruma
I Varena grybu svente biggrin.gif dar bus Kaune rudenelio svente(apie viduri menesio),kazkas turi but Alytuje ir Marijampoleje ax.gif dar reik ieskoti miestu puslapiuose,nes ne visi dar "sureguliave" savo sventes
Rugsejo pirma savaitgali visuose miestuose kur yra sporto arenos-bus atidarymo svente ir muges prie to pacio smile.gif
Demerta
Kiek sostinės dienų vieta kainuoja gal žinot?
omega
o kas kaune organizuoja rugsejo menesio muge 13-18 dienomis?
vilma Liu
Rugsėjo2-3d. Šiaulių dienos vyks. Dalyvausit?
milda.25
o ka jus pardavinejat mugese ir kiek apytiksliai vietos kainuoja? siaip idomumo delei klausiu, nes pati jokiu rankdarbiu tiek nepridarau, kad pardavinet butu galima, bet gal ir susigundyciau biggrin.gif
omega
QUOTE(milda.25 @ 2011 08 18, 15:19)
o ka jus pardavinejat mugese ir kiek apytiksliai vietos kainuoja? siaip idomumo delei klausiu, nes pati jokiu rankdarbiu tiek nepridarau, kad pardavinet butu galima, bet gal ir susigundyciau biggrin.gif
*

skirtingose mugese skirtingai: pvz. juros sventeje, paskutine muge kur dalyvavau kaina buvo nuo 750 iki 380 lt.
kitose paprastai 700 netraukia kiek zinau...
Demerta
Nu čia jau dideli dalyvio mokesčiai, tikrai... smile.gif būna mugių kur po 50Lt vieta kainuoja, arba išvis simboliškai - 20 Lt ar pan (mažuose miesteliuose).
nekeista
labas rytas 4u.gif gal kas turite varenos grybu sventes organizatoriu nr?? kazkaip siandien neatidaro savivaldybes puslapio doh.gif
Demerta
Kažkaip Varėna nerimtai dirba pastebėjau smile.gif pradėjom emeillu susirašinėt dėl grybų šventės, bet dabar vis neatrašo... tinklapy programa įdėta pernai metų, tik vienoj vietoj parašyta trumpa žinutė "Tradicinė Grybų šventė Varėnoje šiemet vyks rugsėjo 24 d. Šventėje, kaip ir kasmet, numatoma daug renginių, pramogų ir kitų įdomybių. Maloniai kviečiame dalyvauti." Na laiko dar yra smile.gif
Liliukė
Labukas,

jungiuos prie jusu pokalbiu blush-anim-cl.gif mastom apie dalyvavima Sostines dienose 2011. Gal galetumete kas apsviesti kur tokiu atveju reik kreiptis, kad galetumem prekiauti siuvenyrais? mes pirma karta bandytumem sudalyvauti rolleyes.gif ar cia i savivaldybe, ar kur kitur? ir kokia cia mazdaug apytiksle kaina? Buciau lb dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Globusyte
Sostinės dienose " didelė" atranka biggrin.gif

Dėl Kauno iš viso kažkokia paslaptis. O rugpjūčio 26 prasideda registracija Tautų mugei Vilniuje smile.gif

KLaipėda - katastrofa (ne dėl pelno, o dėl organizacijos). Dar nė viena mugė nekainavo tiek nervų ir prarasto laiko :?
Papildyta:
Kaina į Sostinės dienas - 350+PVM
Papildyta:
QUOTE(vilma Liu @ 2011 08 18, 12:44)
Rugsėjo2-3d. Šiaulių dienos vyks. Dalyvausit?
*

Dalyvausiu 31-1 Šiauliuose Krepšinio, o jeigu nepapulsiu į SOstinės dienas - mažu liksiu ir toliau 4u.gif
less candles
QUOTE(Globusyte @ 2011 08 22, 18:56)

Dalyvausiu 31-1 Šiauliuose Krepšinio, o jeigu nepapulsiu į SOstinės dienas - mažu liksiu ir toliau  4u.gif
*

Kokia kaina Šiauliuose?
Kaip supratau po 10lt už dieną reikia sumokėti Šiaulių savivaldybei ir dar kažkokią sumą kaip paramą Šiaulių kultūros centrui? g.gif g.gif g.gif
yzzy
QUOTE(less candles @ 2011 08 24, 12:14)
Kokia kaina Šiauliuose?
Kaip supratau po 10lt už dieną reikia sumokėti Šiaulių savivaldybei ir dar kažkokią sumą kaip paramą Šiaulių kultūros centrui?  g.gif  g.gif  g.gif
*

tikraitaip. 10lt ir tada dar 50 lt ale parama kazkokia...
Deverax
Sveikos 4u.gif

žadu pirmą kartą sudalyvauti mugėje "Šiaulių dienos", bet gan vėlai sugalvojau ir vietą gavau tik prie amfiteatro - (308 vieta). Ar verta ten dalyvauti, kai tokia vieta, ar žmonių srautas ten būna? Būčiau labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
vilma Liu
QUOTE(Deverax @ 2011 08 29, 20:48)
Sveikos  4u.gif

žadu pirmą kartą sudalyvauti mugėje "Šiaulių dienos", bet gan vėlai sugalvojau ir vietą gavau tik prie amfiteatro - (308 vieta). Ar verta ten dalyvauti, kai tokia vieta, ar žmonių srautas ten būna? Būčiau labai dėkinga už atsakymus  4u.gif
*

Mano manymu,tai pati praščiausia vieta, žmonių ten mažiausiai būna.
Deverax
QUOTE(vilma Liu @ 2011 08 29, 21:28)
Mano manymu,tai pati praščiausia vieta, žmonių ten mažiausiai būna.
*

Ačiū už atsakymą 4u.gif taip ir maniau, kad prasta vieta, teks atsisakyti sumanymo dalyvauti verysad.gif
less candles
Sveikos,
gal turit kontaktus kas organizuoja mugę krepšinio čempionato metu?
nu nerandu niekaip... gal iškot nebemoku.... blush2.gif
ir gal žinot kiek kainuoja? ax.gif
eva007
Sveikos, labai skubu 4u.gif
Gal kas ruosiates prekiauti Sostines dienose ir galetumet mane priglausti - pasidalinciau islaidomis ir siaip, skolinga nelikciau 4u.gif
Giedruma
Tylu cia, visom jauciu svarbu isnaudot paskutines muges pries ziemuze tai ner kada prie pc sedet biggrin.gif 4u.gif
Mes is Šiauliu katik -sekes puikiai,pardavem tiek kiek ir planavom thumbup.gif galbut butume ir dar daugiau pardave,tik prekiu pritruko,nebespejam per uzsakymus mugem pasiruost doh.gif tongue.gif
Dabar laukia Varena,grybu svente yess.gif
Marinčik
O kaip sekėsi Sostinės dienuose g.gif kas dalyvavo 4u.gif
Malibu
Ieškau vilnietės kompanionės, norinčios prekiauti savo gaminiais (megztais, nertais, veltais, pintais ir kitokiais dalykais) įvairiose mugėse ir pan. renginiuose. Susidomėjusias prašau rašyti į asmeninę
Vetrungele
Man irgi "Šiaulių dienose" sekėsi neblogai.
Ydomu kokie atsiliepimai is Panevėžio miesto šventės ax.gif
Locaa
Sveikos smile.gif Gal kas zadat dalyvauti Kaisiadoriu rudens mugeje? Labai noreciau dalyvauti su savo papuosaliukais, bet neturiu jokios mugiu patirties, o ir darbeliu nedaug turiu, todel noreciau susirast kas noretu dalyvaut kartu smile.gif

Pernai dalyvavimas ten buvo nemokamas. Kolkas datos tiksliai nenusprende, bet gali but kad bus spalio 1, arba savaitgali pries tai ar po.
Demerta
Kas į Grybų šventę planuoja? smile.gif
kelintą valandą ten rinktis reikia maždaug?
pievu.medus
Sveikos, o kur kreiptis dėl tos grybų šventės?
Giedruma
As planuoju biggrin.gif kuo anksciau-tuo geriau,nemazai atvaziuoja nakti ar is vakaro-tada galima geresne vieta "ismelsti"(jei nugruda kur i pasali...),mes bunam panasiai apie 6val.tuo metu man rodos prasideda grybautoju cempionato dalyviu ejimas miskan baravyku medziot bigsmile.gif Siaip ten amzinas bardakas su vietom,kaip ir suzymeta,bet kol susigaudai,organizatoriai nespeja ir amziais ju neina susirast doh.gif be to ,kaip minejau,daznai nukisa i tokia vieta,kad net baisu,tai eini tada ir issimusineji geresne,prekybininku begale,su masinom ivaziuoti galima i ta parka,tai velgi-kas anksciau atvaziuoja turi geresnes galimybes masiniuka prisivaryt iki vietos ir pan. 4u.gif
eva007
Aš šiaip ne taip išsikovojau vietą Sostinės dienose, sekėsi visai neblogai ir oras buvo puikus. Gaila tik, kad sekmadienį pradingo mano piniginė su visais asmens, automobilio dokumentais sad.gif
Kas kur planuoja šį savaitgalį?
Panikė
Ieškau kompanijos, būtų gerai iš Vilniaus, kartu dalyvauti mugėse 4u.gif aš gaminu papuošaliukus smile.gif atsiliepkit, gal kas norėtų, tiesiog vienai yra per brangu smile.gif
vilma Liu
Kur dabar važiuosit prekiauti?
Demerta
Gal kuri vilnietė šį savaitgalį niekur nedalyvauja, ir galėtų man išnuomot kokį nors sulankstomą stalą? Apie 80cm aukščio, dydis netiek svarbu - galėtų būt metro ar ilgesnis. Atsilyginčiau! A.Ž.
Cup
Aš irgi ieškau kompanijos. Manau, kad pribrendau tokiam reikalui smile.gif Aš iš Kauno. Užsiimu papuošalais, kalėdoms dekoruoju burbulus smile.gif
Demerta
Nu va, sudalyvavau pirmoj savo mugėj smile.gif Grybų šventėj. Didelių lūkesčių neturėjau, bet pasisekė neblogai. Prekiauju rankų darbo papuošalais. Išlaidos atsipirko, ir dar liko neblogai. Nesitikėjau kad Grybų šventės mugė bus tokia didžiulė. Žmonių buvo nemažai, tik lietus porą kartų užlijo, tai trumpam buvo išvaikę visus...
Taniuta
QUOTE(Demerta @ 2011 09 25, 13:12)
Nu va, sudalyvavau pirmoj savo mugėj smile.gif Grybų šventėj. Didelių lūkesčių neturėjau, bet pasisekė neblogai. Prekiauju rankų darbo papuošalais. Išlaidos atsipirko, ir dar liko neblogai. Nesitikėjau kad Grybų šventės mugė bus tokia didžiulė. Žmonių buvo nemažai, tik lietus porą kartų užlijo, tai trumpam buvo išvaikę visus...
*

thumbup.gif Džiugu, kad pasisekė.
Mano pažistama pernai dalyvavo su savo, mano ir dar vienos draugės papuošaliukais. Nuėjo į minusą, nieko nepardavė blush2.gif
dziugintele
Merginos, pasidalinkit, kokios muges arteja ir kur! Kurios vertos dalyvavimo, kurios nelabai? mirksiukas.gif
Giedruma
Pernai mes spali berods,buvom kazkuria diena Marijampolej,likom maloniai nustebinti,aukso kalnu neuzdirbom bet kaip is velyvos muges (ir trumpos) visai gerai isejo.Jei domins pasiieskokit ju miesto puslapyje nes siemet per kruvas uzsakymu nebepejam i rudenines muges tai ir nebeieskom smile.gif .Spalio 8-9 d. prei megos senuku kaune vyks kazkokia rudens muge-kviete ir amatininkus,jei kam salia-gal ir verta pamegint.

Dabar klausimukas-gal kuri girdejot ka apie kaledine prekyba Kauno Akropolyje?Nes buvo pasklide kalbos,kad nepatenkinti amatininku pretenzijomis po pereitu metu prekybos-kai juos nugrudo is praejimu i kazkokius uzkampius-organizatoriai pareiske kad muges siemet nebus(nes tas praejimu vietas kazkaip netiketai po uzpareitu metu muges okupavo nuolatiniai prekeiviai...) g.gif Siaip ne kazikokie aukso kalnai ten,tris savaites parktiskai varai tik uz mokesti,atsiperka viskas paskutine savaite pries kaledas,bet sedet turi tai vistiek visa menesi,bet kita vertus ziema daugiau nieko iki sartu ar uzgaveniu ir nera mastau.gif
MaryKav
Marijampolėje mugė spalio 15d smile.gif
Locaa
Gal kas Kaisiadoryse dalyvavot siandien mugej?smile.gif Buvo palyginus nemazai su papuosaliukais:) Idomu kaip sekes uzdirbt?
Nesapnuok
Man irgi įdomu kaip su Akropoliu ar Mega pries Kaledas? Kokios galimybes prekiauti/ Kokios kainos buvo pernai?
Cioperiuke
Gal gali kas parasyti kontaktus kur registruotis mugei Marijampolej?
Giedruma
Paziurek cia mirksiukas.gif Marijampoles rudens gerybiu muge
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.