Gerbera123
2010 02 10, 13:46
Pritariu, kad apatiniai rūbeliai tik nauji. O va dėl viršutinių jau galvoju bus galima pradėti ir dėvėtuose pasidairyti. Tik patarkit, kaip jūs elgiatės nupirkusios dėvėtų rūbų parduotuvėj tarkim striukytę? Džinsiukus/megztukus tai suprantu, sumeti į skalbyklę, perskalbi kiek nori ir tvarka. O jei striukytė? jei dar su kailiuku kokiu? Nešat į valyklą iškart? ta prasme, perkant prie kainos dar reikia valymo kainą pridėti? Šiandien pro pasaulio drabužius ėjau, pro langą tokią gražią striukytę/paltuką mačiau, bet nesugalvoju, ką daryt ją nupirkus.....
Destiny73
2010 02 11, 12:25
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 02 10, 14:46) Pritariu, kad apatiniai rūbeliai tik nauji. O va dėl viršutinių jau galvoju bus galima pradėti ir dėvėtuose pasidairyti. Tik patarkit, kaip jūs elgiatės nupirkusios dėvėtų rūbų parduotuvėj tarkim striukytę? Džinsiukus/megztukus tai suprantu, sumeti į skalbyklę, perskalbi kiek nori ir tvarka. O jei striukytė? jei dar su kailiuku kokiu? Nešat į valyklą iškart? ta prasme, perkant prie kainos dar reikia valymo kainą pridėti? Šiandien pro pasaulio drabužius ėjau, pro langą tokią gražią striukytę/paltuką mačiau, bet nesugalvoju, ką daryt ją nupirkus.....  bandykit skalbti su sveleniu rezimu
mamaRasa
2010 02 16, 10:51
Mielos mamos, nepamirškite ir savęs po gimdymo: reikia 1 liemenėlės (1 dydžiu didesnės nei kad nėštumo metu dėvite ir kad atsisegtų priekyje viena ranka), drabužių miegui ir dienos metui (priekyje atsagstomų, po 2-3 vnt), žindymui patogios pagalvės arba kelių paprastų, įv.dydžio pagalvių. Kol laiko dar turite, daug ką galite pasisiūti pačios arba paieškoti kur pigiau. Gražaus laukimo
o is kur pacios sau nestumo metu pirkot/perkat rubus?
Luttuke
2010 02 27, 10:37
QUOTE(ajstia @ 2010 02 24, 12:09) o is kur pacios sau nestumo metu pirkot/perkat rubus? Man mama keleta bliuskuciu nupirko is padevetu, pora is pazistamos siuvejos, o kelnes is pradziu nesiojau savo, kurias turejau platesnes, o po to is mamos pasiskolinau. Striuke nusipirkau per ispardavima tiesiog 1 dydziu didesne, negu nesioju. Praktiskai sau nieko neisleidau, tai buvo pakankamai pinigeliu vaiko kraiteliui
Ritutė90
2010 02 28, 21:55
 puikiai galima apsipirkti Gariunuose,ir prekes
Nors daug rubeliu paveldejome, vistiek norejosi kazko naujo....
kristute.u
2010 03 09, 13:37
Pagrindinis "prekybos centras" padėvėtų prekių parduotuvės, keletą rūbelių buvau pirkusi ir naujų, kai kuriuos turguj, kai kuriuos vaikų prekių parduotuvėj.
bitė Majaa
2010 10 19, 15:27
Naujagimei pirkau naujus parduotuvej, nes is pradziu tu drabuzeliu daug nereikia, linksmybes prasideda tada, kai pradeda lialiai valgyti obuolius, koses, tai tada daugiau rubeliu prireikia. Nuo 3 men nemazai paveldejom, nuo kokiu 9 men pradejau pirkti is kitu mamu internete, o nuo metuku ir is devetu, ir is visur, nes tikrai nemazai drabuzeliu reikia ivairiems atvejams
marina86
2011 02 07, 00:45
Dali rubeliu mums atidave. Labai nedaug pirkau is devetu - ne todel kad esu nusistaciusi pries devetu rubu parduotuves, tiesiog retai randu kazka grazaus ir nenutrinto pigiai. Naujus perku parduotuvese, Lietuvoje arba internetu. Turguje neperku, tiesiog nemegstu pirkti turguje, ne del kokybes, tiesiog nepatinka pats turgus
bemsiuke
2011 02 07, 19:27
pradėjau po truputi ieškotis rubeliu, bet kolkas nusivylusi esu devetu drabuziu pasiula  nieko visai gero nerandu, arba išluota viskas arba sutrinta
dali pirkau nauju, dali atidave broliene, kai kuriuos pirkau devetus cia, SM mamyciu turgelyje
suntea7
2011 02 14, 16:56
Aš tikrai neesu nusiteikusi prieš padėvėtus rūbelius, pati sau dažnai nusipirkdavau geros kokybės firminių drabužėlių ir nesigėdydama juos nešiojau, tačiau šiais laikais padėvėtuose rūbeliuose kainos tikrai yra nepagrįstai stipriai užkeltos...Pačiai šiandien teko tuos įsitikinti, lankiausi keliose dėvėtų rūbų krautuvėlėse Kaune ir likau apstulbus ir pakraupus, nes pigiausi ir tikrai ne pačios geriausios būklės rūbeliai kūdikiams kainavo vidutiniškai 5-8 litai.... Teko pasidairyti ir internetinėse bei realiose naujų rūbelių parduotuvėse, tai pati planuoju daugiausia užsisakyti internetu arba pirkti iš SM, nes tikrai nusivyliau padėvėtų parduotuvėmis...Tikriausiai tie "aukso kasyklų" laikai praėjo, nebent gal mažesniuose miesteliuose galima kažką padoraus rasti...
Ruby Tuesday
2011 03 01, 20:59
Man nesinori naujagimiui pirkti padevetu drabuzeliu, baisu man del tu visu chemikalu, juk negaliu garantuoti, kad juos gerai isskalbsiu. O ir graziai atrodanciu padevetu drabuzeliu kur gyvenu nelabai yra pirkti, visi nuskalbti, sutrinti  Kai lelius paaugs, tai manau, kad pagrindine apsipirkimo vieta bus devetu drabuziu parduotuves, bet pirmuosius drabuzelius perkam parduotuveje. Dar mama atsius kelis is mano pacios kudikystes likusius
pelyte7
2011 03 22, 23:10
Pas mus dauguma rubu pirkti is padevetu, esu patenkinta kokybe ju, ir zinoma kaina mazesne  Ir dar kartais randi praktiskai naujus, isskirtinius rubelius.
mini-mama
2011 03 28, 19:15
man tai nesvarbu is kur pirkti, svarbu kad butu tinkamas kudikiui ir man
Janushka_
2011 03 29, 21:34
Perku is visur  Kartais ir padevetose randu geru prekiu ir internete ir parduotuvese po biski
as manau kad siais laikais viskas susipirkti nauja butu truputeli per brangu , o is 2ranku rubeliu galima rasti net su etiketemis ir tikrai daug pigiau nei parduotuveje, juk tie mazieji stebukleliai taip greitai auga kad net sunesioti nieko nespeja
jancikas
2011 06 03, 19:09
pritariu, jog turbut reta kuri gali susipirkti viska is parduotuviu - nauja. Parsivezimui is ligonines verta turet nauja, o kitus susipirkus isskalbi aukstoje temperaturoje ir -
Pradziai pirmam menesiui pirkau tik naujus, o paskui jau is visur po biski.. labai gaila kai sumoki uz rubeli koki 50lt ir uzsidedi max pora kartu
Nusistatymo gręžtai nėra, visur turgui ir parduotuvei.
Ramunita
2011 06 23, 20:07
mergaitės,ieškančios rūbelių. Galiu pasidalint atradidimu  Vilniuj Madoj anram auktše yra išparduotuvė,,tikrai neblogos kainos,po pora litų,o rūbai tie tie,kur IKi PC būno, UGIO firmos, kur būna IKI PC, Na,kokybė kaip kokybė,turėjo mano vaikas tokių,tik iš pačio IKi ir pirkau,bet ten NAUJI rūbeliai,po 2-5 lt,brangesnių neužmačiau : bodžiukai, romperiukai, šliauštukai, pižamos. Labai didelsi parisinkimas mažiukams 56-68 dydis,didesniems jau sunkiau,bet vistiek galima rast. Mergaitėms irgi daugiau visko
DoNataNataDo
2011 07 14, 08:24
QUOTE(Ramunita @ 2011 06 23, 21:07) mergaitės,ieškančios rūbelių. Galiu pasidalint atradidimu  Vilniuj Madoj anram auktše yra išparduotuvė,,tikrai neblogos kainos,po pora litų,o rūbai tie tie,kur IKi PC būno, UGIO firmos, kur būna IKI PC, Na,kokybė kaip kokybė,turėjo mano vaikas tokių,tik iš pačio IKi ir pirkau,bet ten NAUJI rūbeliai,po 2-5 lt,brangesnių neužmačiau : bodžiukai, romperiukai, šliauštukai, pižamos. Labai didelsi parisinkimas mažiukams 56-68 dydis,didesniems jau sunkiau,bet vistiek galima rast. Mergaitėms irgi daugiau visko  O daznai Madoje apsipirkinejam, bet dazniausiai i antra auksta taip ir neuzlipam  Aciu Ramunita, reikes paziureti ten drabuzeliu ir kada jau ateiti pradeti prekintis:)
snekute
2011 07 14, 17:30
as abiems vaikuciams perku vien per www.skelbiu.lt ten yra daugybe internetiniu parduotuveliu su naujais drabuziais is UK, perku early days, next, st.bernard, george, h&m firmu, kainos labai geros, kokybe irgi, perkant pvz, bodziuku poka 3-5vnt, vieneto kaina gaunasi 5-7lt, sliaustuku 10lt, kam permoketi, kai cipoline kainuoja 4kartus daugiau ir iskart nusiskalbia
juridine_kontora
2011 07 16, 15:43
Pirkom is visur. Ir dabar is visur pirksim. Kur randu ka grazaus, ten ir paimu - ar nauja, ar deveta, ar parduotuvej, ar internete...
egllute
2011 07 21, 12:16
Mes gavome isaugtu drabuzeliu, daug padovanojo nauju ir kombi pirkau is supermamu forumo vieno mazylio nesiota. Is padevetu drabuziu parduotuviu turim tik kelis virsutinius drabuzelius ir tai mazyliui jau buvo apie 6 men. kai tokiu nupirkom, kazkaip nesinoretu prie kuno besiliecianciu rubeliu is padevetu rubu parduotuves, del chemikalu, kuriuos naudoja. O siaip tai buciau pirkusi is kokios nors mamos visa maisa rubeliu ir turbut butu buvusi puiki iseitis, bet nebeprireike, nors nauji rubeliai kainavo kelis simtus litu
kipitun
2011 08 03, 12:41
As irgi rubelius perku kur pamatau grazius ir pigius. Bet didziausia dalis vis tik is pampersiukai.lt. O ypac ten apsimoka siltesnius drabuziukus pirkti, kainos nekanda Tik nezinau kaip dabar reiks daryti. Auginu mergyte, o laukiuosi daktarai sako berniuko  Siaip tai labai gerai  tik va rubelius beveik visus reiks per nauja pirkti. Galvoju gal ieskot tvarkingos mamytes, kuri augina berniuka ir laukiasi mergytes ir keistis isaugtais rubeliais....
Ryto saule
2011 08 18, 20:58
Pirkau rubeliu is visur, turgaus, SM, parduotuviu.
Naujagimiui didesne dali stengiausi igyti nauju, bet kuo toliau, tuo daugiau pirkau devetu tiek internete, tiek Humanoj. Bodzius ir sliauztus daugiausia perku naujus, nebent netycia uztaikau kur graziu, kokybisku ir nebrangiu devetu. Nauji pas mus ir tie rubeliai, kuriu kitur pigiau nepavyksta gauti arba neapsimoka, nes skirtumas tarp naujo ir deveto nedidelis. Batus perku tik naujus.
Brigitarimkuviene
2011 08 30, 13:07
QUOTE(kipitun @ 2011 08 03, 14:41) As irgi rubelius perku kur pamatau grazius ir pigius. Bet didziausia dalis vis tik is pampersiukai.lt. O ypac ten apsimoka siltesnius drabuziukus pirkti, kainos nekanda Tik nezinau kaip dabar reiks daryti. Auginu mergyte, o laukiuosi daktarai sako berniuko  Siaip tai labai gerai  tik va rubelius beveik visus reiks per nauja pirkti. Galvoju gal ieskot tvarkingos mamytes, kuri augina berniuka ir laukiasi mergytes ir keistis isaugtais rubeliais.... Tai juk kokie slaiustai, bodziukai namuose tiks ir tie patys, sukneles tai jau nebeuzvilksi, o visa kita kas ten namie mato, ar rausva ar melsva, ir koks skirtumas. Isejimui tik keleta grazesniu universaliu ar berniukisku galima isigyti. Kai laukiausi, sake kad berniuko, uosviene atnese nupirkusi rausvu drabuziuku su gelytem, neriniukais  , gime mergaite
suntea7
2011 08 31, 14:52
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 08 30, 14:07) Tai juk kokie slaiustai, bodziukai namuose tiks ir tie patys, sukneles tai jau nebeuzvilksi, o visa kita kas ten namie mato, ar rausva ar melsva, ir koks skirtumas. Isejimui tik keleta grazesniu universaliu ar berniukisku galima isigyti. Visiškai sutinku  Aš savo mergaitę rengiu įvairių spalvų drabužėliais ir paveikslėliais, juk jeigu ant bodziuko nupiešta mašinytė ar jis mėlynos spalvos tai dar nereiškia kad jis berniukiškas....Man pvz labai graži žydra/melsva spalva ir net negalvoju atsisakyti tokios spalvos rūbelių  Tikrai nereikėtų taip sureikšminti kūdikėlio aprangos, jau geriau atkreipti dėmesį į rūbelio sudėtį, kokybę, o ne spalvą ar dar kažką...
egllute
2011 09 23, 22:17
QUOTE(kipitun @ 2011 08 03, 13:41) As irgi rubelius perku kur pamatau grazius ir pigius. Bet didziausia dalis vis tik is pampersiukai.lt. O ypac ten apsimoka siltesnius drabuziukus pirkti, kainos nekanda  tikrai labai geros, kainos
Sveikos mamytes, laibai gera ir naujai atsidariusi devetu rubeliu parduotuve, kaune urmo bazeje, rytine galerija, 13 sandelys, 2 aukstas. daug vaikisku rubeliu netik devetu, bet ir nauju. pabandykit, nieko neprarasit, o gal kazka ir atrasit. sekmes
vilmoske
2011 12 07, 20:59
Aš tai gavau kelis maišus iš draugės... mums, manau, užteks iki metukų  naujus pirksiu tik į ligoninę ir pas gydytojus  o šiai, nesu prieš "secondhand'us".. ten tikrai yra visokių grožių
cheeky-monkey
2011 12 27, 13:54
mes ir uz devetus
mums atiduodavo draugai ir giminaičiai, manau ir jie iš padėvėtų pirkdavo, užaugo daug vaikų su tais pačiais rūbeliais. Gera kokybė, nebrangu, be to daug rūbelių reikia, naujų neįpirktume tiek.
Wild Pearl
2012 01 14, 08:30
QUOTE(Jureka @ 2012 01 10, 15:11) mums atiduodavo draugai ir giminaičiai, manau ir jie iš padėvėtų pirkdavo, užaugo daug vaikų su tais pačiais rūbeliais. Gera kokybė, nebrangu, be to daug rūbelių reikia, naujų neįpirktume tiek. Pilnai su jumis sutinku
naujagimis- iki menesio maziukas, jei gerai suprantu termina. tai tokiems kleckams pirkau viska nauja. ir is parduotuviu, ir turguj, bet tik nauja
Mums taip pat atiduoda giminaiciai ir mano drauges.Kazka nupirkti norisi ir paciai ,kas man grazu ir nauja.
elenute123
2012 02 15, 14:28
QUOTE(R_S @ 2011 02 11, 11:30) dali pirkau nauju, dali atidave broliene, kai kuriuos pirkau devetus cia, SM mamyciu turgelyje  As pati turiu dėvėtų rubu parduotuvė  tai patikėkit buna rubeliai idealus net su etiketem!geru firmų!  Nenutrinti... Gal kokį kartėliu ir nepavyko rast kažko  bet dažniau lankykis ir nenusivilsi !
Aushrita
2012 04 26, 14:06
O kokias padevetu rubu parduotuves kur butu naujagimiams rubeliu zinote klaipedoje? Labai reikia
vai2te0528
2012 04 26, 16:01
Naujagimiui tik nauja  o po to kaip iseis
[quote=vai2te0528,2012 04 26, 17:01] Naujagimiui tik nauja  o po to kaip iseis   juk tiek visko daug reikia. Na, jeigu galite sau leisti kodėl gi ne... Man asmeniškai būtų buvę per brangu viską naują susipirkti. Pamenu pritrūkau mažiukų rūbelių tai nulėkiau parduotuvėn keletą nusipirkti, tai gryžau šoke, kepurytė 22 lt, šliaužtukai plonyčiai ant petnešėlių 22-28 lt, ir t.t..... tai nežianau ar verta porai savaičių -mėnesiukui tiek išlaidauti, juk kūdikis auga kaip ant mielių...  O jų reikia tikrai nemažai, nebent turi du tris ir plauni ištisai, juk vaikas atpila dažnai, pampersas pro šoną praleidžia ir vėl reikia keisti... Tai manau kad iš principo nepirkčiau viską naują kosminėm kainom...
vai2te0528
2012 05 25, 12:11
QUOTE(Jureka @ 2012 05 25, 11:43)  juk tiek visko daug reikia. Na, jeigu galite sau leisti kodėl gi ne... Man asmeniškai būtų buvę per brangu viską naują susipirkti. Pamenu pritrūkau mažiukų rūbelių tai nulėkiau parduotuvėn keletą nusipirkti, tai gryžau šoke, kepurytė 22 lt, šliaužtukai plonyčiai ant petnešėlių 22-28 lt, ir t.t..... tai nežianau ar verta porai savaičių -mėnesiukui tiek išlaidauti, juk kūdikis auga kaip ant mielių...  O jų reikia tikrai nemažai, nebent turi du tris ir plauni ištisai, juk vaikas atpila dažnai, pampersas pro šoną praleidžia ir vėl reikia keisti... Tai manau kad iš principo nepirkčiau viską naują kosminėm kainom... Naujagimis - iki 1 men amziaus As siunciuosi viska internetu, todel tokiu sumu nematau..
Aš irgi tik už naujus rūbelius.
|
|