Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Tanitaa
QUOTE(Ingushka @ 2006 05 13, 13:44)
Man asmeniskai baisu is devetu pirkti ne del to, kad juos kazkoks lelius devejo, bet del to, kad tie rubeliai visokias dezinfekcines kameras pereje ar kokiu chemkalu gave. Gi ne siaip kazkoki savotiska kvapa turi. Rubeliu, kurie glaudziasi prie maziaus odeles, niekada nepirkciau is devetu. Striukes ar kiti kokie virsutiniai rubeliai - kitas reikalas
*

bet gi skalbimo masina turi, tai kas cia tokio? Na, cia mano asmeniska nuomone bigsmile.gif
vikuliukas
QUOTE(Ingushka @ 2006 05 13, 12:44)
Man asmeniskai baisu is devetu pirkti ne del to, kad juos kazkoks lelius devejo, bet del to, kad tie rubeliai visokias dezinfekcines kameras pereje ar kokiu chemkalu gave. Gi ne siaip kazkoki savotiska kvapa turi. Rubeliu, kurie glaudziasi prie maziaus odeles, niekada nepirkciau is devetu. Striukes ar kiti kokie virsutiniai rubeliai - kitas reikalas
*

bet negi galvojat, kad nauji rubeliai sterilioje aplinkoje buvo gaminami? rolleyes.gif lotuliukas.gif na tebunie. sterilioje. bet o kaip jie buvo atvezti iki parduotuves? koks, atleiskite uz svetimybe, gruzcikas juos perdave sandelininkui? kokiom rankom sandelininkas perdave pardavejom,, ir kiek n busimu mamyciu nuciupinejo tuos rubelius? nu sori, cia jau visai mergytes.
maciau daugybe leliuku isaugintu su devetais rubeliais, tiek is giminiu/draugu gautais, tiek is padevetu pirktais. ne viena mamyte nepasiskunde, kad kas blogo butu nutike.
o ir su nuomone, kad padevetuose lankosi tik sunkioj materialinej padeti esantys, tai drisciau nesutikti. nemanau, kad musu seima neisgaletu nupirkt musu dziaugsmukui nauju rubeliu. bet nematau tam reikalo. negi man bus idomu i juos ziureti kai vaikutis uz 2 savaiciu juos isaugs? cool.gif o ir atiduot niekam negalesiu, nes kaipgi dabar mano vaiko nesiotus, su mano vaiko bacilom nesios kitas leliukas ax.gif
** Svaja**
QUOTE(vikuliukas @ 2006 05 13, 22:38)
bet negi galvojat, kad nauji rubeliai sterilioje aplinkoje buvo gaminami?  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  na tebunie. sterilioje. bet o kaip jie buvo atvezti iki parduotuves? koks, atleiskite uz svetimybe, gruzcikas juos perdave sandelininkui? kokiom rankom sandelininkas perdave pardavejom,, ir kiek n busimu mamyciu nuciupinejo tuos rubelius? nu sori, cia jau visai mergytes.
maciau daugybe leliuku isaugintu su devetais rubeliais, tiek is giminiu/draugu gautais, tiek is padevetu pirktais. ne viena mamyte nepasiskunde, kad kas blogo butu nutike.
o ir su nuomone, kad padevetuose lankosi tik sunkioj materialinej padeti esantys, tai drisciau nesutikti. nemanau, kad musu seima neisgaletu nupirkt musu dziaugsmukui nauju rubeliu. bet nematau tam reikalo. negi man bus idomu i juos ziureti kai vaikutis uz 2 savaiciu juos isaugs?  cool.gif  o ir atiduot niekam negalesiu, nes kaipgi dabar mano vaiko nesiotus, su mano vaiko bacilom nesios kitas leliukas  ax.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
,jau vien zinant kad siuvami drabuzelai lieciami ne vieno zmogaus,juolab kad siuvimo masina yra tepama alyva ir tt,taigi pereina drabuziukas ,per uzsakova, per isklojima ,sukirpima . siuveja ,lygintoja, pakuotoja ir dar gal but kontroliere doh.gif doh.gif ,tai gi o kiek dar bus drabuziukas sandeliuose ir parduotuviu lentynose g.gif ,ir naujus mergaites PLAUTI REIKIA!!!! wub.gif wub.gif
Minela*
as savo suneliui pirkau tik kelis naujus sliaustukus,o seip visi dovanoti beveik.... thumbup.gif
marezagare
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 05 13, 23:20)
pritariu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
,jau vien zinant kad siuvami drabuzelai lieciami ne vieno zmogaus,juolab kad siuvimo masina yra tepama alyva ir tt,taigi  pereina drabuziukas ,per uzsakova, per isklojima ,sukirpima . siuveja ,lygintoja, pakuotoja ir dar gal but kontroliere  doh.gif  doh.gif ,tai gi o kiek dar bus drabuziukas sandeliuose ir parduotuviu lentynose  g.gif ,ir naujus mergaites PLAUTI REIKIA!!!! wub.gif  wub.gif
*

as irgi pritariu smile.gif juk nezinai koks apsiseilejes nesikas juos pristate i parduotuve ir kas juos liete kokiom karpuotom rankom.juk namie ji visvien kad ir naujas turesi isplaut. g.gif
Aistulis
1. Tavo mamytuk "Rucelie" nuomone yra tavo nuomone, visos turim savaja, todel nubutina taip kritiskai sudirbineti kitas, bandant irodyti kad tik tu viena teisi ir viska zinai. Cia gi forumas- visi issako savo nuomone o ne sudirbineja svetimas. Ne visu vienodi finansai, poziuriai i savo vaika, ne visu vaikai kiautrai atpila ir triedzia, ne visi vienodai alergiski, ne visos vienodai renkasi drabuzius, skirtingi yra grozio ir kainos suprataimai, skirtingi reikalingumo supratimai, skirtingas mamyciu supratimas apie savo vaiko asmenybe ir jo aura, kaip ir skirtingas dizinfekavimo priemoniu priemimas ir pan. ir t.t.
2. Del skalbimo- as manau kad visus naujus rubelius rekomenduoja isskalbti- normaliais milteliais normaliame vandenyje (jie galejo buti sutepti siunant ar skirstant,- bet medziaga prie kito kuno kiaurai kaip nesiojama manau nesitryne), padevetus rubelius manau butina skalbti naudojant virinimo programa (juos kazkas ir prie kuno tryne ir purvinom rankom skirstyti galejo ir tikrai dezinfekuojanciom priemonem purske).
3. Drabuzeliu, ypac naujagimiui, naudojamo klausimas kai jie pirkti is "antruju ranku" parduotuviu ir gauti is seimos, giminiu ir savu draugiu (atiduoti) yra visiskai skirtingas. Cia dvi skirtingos temos.
Rucelie
Aistuli, jei rašai apie toleranciją forume, tai pati pabūk tolerantiška. BŪTENT ne visų vienodi finansai ir kaži kaip pasijautė mamytės, perkančios dėvėtus rūbelius (kurių įtariu yra dauguma) kai kitos pradeda varyti apie mirusių leliukų auras schmoll.gif man čia yra briedas. taip ir pasakiau ir sakysiu toliau tongue.gif mielai čia visos viską pirktų kas naujausia, geriausia ir t.t. savo stebuklėliams. deja realybė kitokia doh.gif pirkau va bazėse keletą šliaužtukų - vienas šliaužtas kainuoja 22 lt...nežinau iš kur tų milijonų reikia g.gif
twix'e
as taj nusipirkau padevetuose labaj fajnu ir nauju rubeliu thumbup.gif juk maziukaj greit auga, kam brangius pirkt. o ir padevetuose labaj graziu dalykeliu yra smile.gif
giedregie
cia manau kiekvieno pasirinkimo reikalas del rubeliu pirkimo... biggrin.gif
man tikrai nieko negaila busimam leliukui ir finansai leistu prisipirkti rubu is parduotuviu, nauju, supakuotu ir islygintu, bet pati savo akim maciau, kas lieka is sliauztinuku pirktu is parduotuves uz 40lt (dovanojau drauges leliukui, po pirmo skalbimo man juos parode, atrode kaip 100 vaiku nunesioti doh.gif , o kaina palyginti nemaza kaip uz vienus gan paprastus sliauztus)
As asmeniskai daug rubeliu nusipirkau is padevetu rubu parduotuviu ir jie visi tokie saunus, grazus, tokiu net ir geriausiuose parduotuves nesu tokiu macius (bet cia ne apie tai), juos parsinesus skalbiu skalbykleje ant 60 laipsniu su lietuvisku tarkuotu ukisku muilu "ringuva" be jokiu minkstikliu, poto visus islyginu ir fsio! visi paruosti naudojimui thumbup.gif
dar viena dalykeli norejau pasakyt, vaikui greiciau alergija prasides ne nuo kazkieno devetu rubu (kurie isvirinti, islyginti ir t.t.), o greiciau nuo visokiu arieliu, bonuxu ir minkstikliu!!! ten tiek chemijos, kad net suaugusiem zmones nuo ju bloga darosi, tai pagalvokit apie kudiki doh.gif
na cia tik mano nuomone, visis daro kaip nori 4u.gif
Mikasiene
Aš tai jokių priekaištų neturiu dėvėtų drabužių parduotuvėms. Ir ne dėl to, kad neturiu pakankamai pajamų. Tiesiog manau, kad išskalbus, išvirinus tuos drabužėlius išsiplauna ir visas "brudas". Be to negalim gi vaikučio 100 proc. apsaugoti nuo išorinio pasaulio teršalų verysad.gif
na, žinoma, čiužinuko dėvėto tai tikrai nepirkčiau mastau.gif
marezagare
as irgi neturiu nieko pries devetus rubelius schmoll.gif schmoll.gif nors leistu finansai pirkti is parduortuves,bet ten nera tokiu kokybisku ir graziu rubeliu kaip devetuose.juk nusipirkus sintetinius sliauztus uz 14lt nusigrausciau nagus doh.gif kai graziausi medvilniniai sliauztinukai kainuoja po kelis litus.zinoma juk labai patogu nueiti i parduotuve ir viens du viska nusipirkti.bet man asmeniskai yra malonumas ieskoti grazesniu geresniu rubeliu savo stebukliukui
o kas del tu visu auru,tai juk devetuose gali gauti ir nauju rubeliu su etiketem tik reikia tureti kantrybes ir ieskoti. thumbup.gif
Yogaile
Sveikos, mamytės! smile.gif

Gal galite patarti, kur verta užsukti ieškant mažiukui rūbelių Vilniuje?
Kokiose, pvz., padėvėtų drabužėlų parduotuvėse galima rasti naujų drabužėliui mažiui? 4u.gif
Iš anksto ačiū!

nestuke.gif
Peskute
Na as ir jungiuosi prie mamyciu kurios uz devetus rubelius.Tikrai niekada neatsisakau nusipirkti jeigu tas rubelis nesutrintas ir pakankamai gerai atrodo.Vistiek viska reikia isskalbti islyginti ten nei viena bacila nepasilieka.Aisku ciuzinuko ir patalynes nepirkciau... mirksiukas.gif
smiltpeliuke
Mamytes, is tiesu labai padetumet, jei ivardintumet bent keleta konkreciu devetu rubu parduotuviu Vilniuje, kur randate geru rubeliu leliukams. Juk taip nelengva dabar per karscius su pilveliu pukseti po visa miesta ir laimes ieskoti rolleyes.gif Poroj parduotuviu prie namu buvau, bet visai nieko tinkamo neradau. verysad.gif
Soul
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 06 23, 11:26)
Mamytes, is tiesu labai padetumet, jei ivardintumet bent keleta konkreciu devetu rubu parduotuviu Vilniuje, kur randate geru rubeliu leliukams.
*

Radau leliukui rūbelių- Šiaurės miestely Žukausko g. "Geri drabužiai", Fabijoniškių gale ten dvi parduotuvės abipus Minimaximos- tai ten yra bodžių, šliaužtų, suknyčių, kojinyčių...bet labai nedaug, pastebėjau, kad pagrinde aš viską išpirkau ir nieko naujo nepapildė user posted image . Dabar ten pagrinde vasariniai rūbeliai, tai aš palauksiu rudens user posted image.
Yogaile
Ačiū, Soul! smile.gif

Bandysim ieškoti. Jei dar kas patartų, būčiau labai dėkinga! 4u.gif
smiltpeliuke
As irgi buvau girdejusi apie "Geru drabuziu" parduotuves, kaip tik tose dvejose prie Maximos ir lankiausi, bet, kaip sakei Soul, ne kazin kas ten like blink.gif . O kazin kokia situacija "Humanose", gal kas bandete ten ieskoti?
Yogaile
Oi, pasigirsiu - aš jau radau, nusipirkau visą krūvą! ax.gif Tokie maži maži gražūs grabužėliai wub.gif Reiks, žinoma, dar kur paieškoti rolleyes.gif
Dabar liko rūpestėlis, kuo perskalbti. Vakar ieškojau miltelių, tai visokiausių radau įdomių, tik nežinau, kurie geriausiai tiktų. Labai patiko visiškai natūralių medžiagų Ringuvos milteliai, bet kad trūkumėlis - negalima skalbti automatinėmis skalbimo mašinomis. Dar kažkokie lenkiški "Dzidzius": milteliai ir skalbimo skystis. Dar "Neutral" tinka, "Bobas"... g.gif Net nežinau, kuriuos ir išsirinkti... doh.gif Gal galit patarti?
Ir, ar verta su skalavimo skysčiu perskalauti? Būtų minkštesni, bet, ar jam reikia dar daugiau tos chemijos ir nenatūralių kvapų, na, nebent bekvapį... g.gif
Papildyta:
Tiesa, o radau tai Fabuose, prie minimos - ten visas didelis maišas buvo, bet aš ten jau išrinkau daug... Dar ten gražių mergaitiškų buvo - jų kol kas man nereikia ax.gif
smiltpeliuke
QUOTE(Gailė @ 2006 06 24, 14:26)
Oi, pasigirsiu - aš jau radau, nusipirkau visą krūvą! ax.gif Tokie maži maži gražūs grabužėliai  wub.gif  Reiks, žinoma, dar kur paieškoti  rolleyes.gif
Dabar liko rūpestėlis, kuo perskalbti. Vakar ieškojau miltelių, tai visokiausių radau įdomių, tik nežinau, kurie geriausiai tiktų. Labai patiko visiškai natūralių medžiagų Ringuvos milteliai, bet kad trūkumėlis - negalima skalbti automatinėmis skalbimo mašinomis. Dar kažkokie lenkiški "Dzidzius": milteliai ir skalbimo skystis. Dar "Neutral" tinka, "Bobas"...  g.gif  Net nežinau, kuriuos ir išsirinkti...  doh.gif Gal galit patarti?
Ir, ar verta su skalavimo skysčiu perskalauti? Būtų minkštesni, bet, ar jam reikia dar daugiau tos chemijos ir nenatūralių kvapų, na, nebent bekvapį...  g.gif
Papildyta:
Tiesa, o radau tai Fabuose, prie minimos - ten visas didelis maišas buvo, bet aš ten jau išrinkau daug... Dar ten gražių mergaitiškų buvo - jų kol kas man nereikia  ax.gif
*

Gaile, būk gerutė, parašyk tikliai, kurioj parduotuvėj Fabuose prie minimos pirkai. Ar kur vadinasi "Geri drabužiai", ar kokioj kitoj? Nes aš ten visai šalia gyvenu, bet vis pataikau rasti tik likucius verysad.gif Dar neturiu nei vieno rūbelio nusipirkusi, užtai labai nekantrauju rasti ka nors gražaus ir kokybiško leliukui. Užtai ten pirkau pora labai patogiu rūbelių nėštukėms nestuke.gif , tai pilvelis iš karto smagiau pasijuto.
O dėl skalbimo miltelių, girdėjau, kad daug kas skalbia "Bobas", "Neutral" irgi geri. Dėl skalavimo skysčio tai skirtingos nuomonės, vienos perskalauja, kitos ne, bet čia jau turbūt ne esminis dalykas. Medvilniniai rūbeliai turbūt ir be skysčio pakankamai minkšti. Geriausia pačiai išbandyti abu būdus.

user posted image
Papildyta:
Beje, mergytės, ar atkreipėte dėmesį į reklamą, kad "Kotrynoje" Ukmergės gatvėje iki liepos 2 d. drabužėlių ir batukų išpardavimas, nuolaidos iki 50 proc. Aišku, IKI tai dar nereiškia, kad viskas ir bus už pusę kainos, bet gal ir verta akis paganyti, juo labiau, kad jie užsidaro rekonstrukcijai, tai gal iš tiesų nori prekėmis atsikratyti. Lėksiu rytoj pat, jie dirba ir sekmadienį bigsmile.gif .

user posted image
marezagare
as tai nusipirkau "neautral" miltelius ir pilu truputi minkstiklio tada visai kitokie rubeliai bet as tris kartus skalauju juos.man kazkaip baisu kad tie skalbimo milteliai nedulketu g.gif nes kazkur skaiciau kad kai naudoji miltelius o ne skysti tai paskui rubeliai dulka doh.gif doh.gif o vaikisku ranksluostuku isvis negalima skalbti su milteliais.tai net nebazinau kaip cia dabar blink.gif blink.gif
indrutee
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 06 24, 16:24)
Beje, mergytės, ar atkreipėte dėmesį į reklamą, kad "Kotrynoje" Ukmergės gatvėje iki liepos 2 d. drabužėlių ir batukų išpardavimas, nuolaidos iki 50 proc. Aišku, IKI tai dar nereiškia, kad viskas ir bus už pusę kainos, bet gal ir verta akis paganyti, juo labiau, kad jie užsidaro rekonstrukcijai, tai gal iš tiesų nori prekėmis atsikratyti. Lėksiu rytoj pat, jie dirba ir sekmadienį bigsmile.gif .

user posted image
*

kas liecia kotrina... tai ten nuolaidos tik virsutiniams drabuziams o leliuku drabuziai pasirodo neieina i ta nuolaida doh.gif
rertika
QUOTE(PUMIKE @ 2006 03 10, 11:46)
Aš tai dali rubeliu padevetuose manau sumedžiuosiu,ten tikrai buna tokiu fainu daikčiuku,kad thumbup.gif ,na ir žinoma nauju ,parduotuviniu,turguj nemaciau tokiu,kad labai jau patiktu,na ir kokybe greiciausiai nuvyls g.gif .Šiaip iš patirties galiu pasakyt ,kad šauniausi rubeliai ,kuriuos teko nauduoti buvo tie ,iš padevėtu rubu mirksiukas.gif
*

ir as.jau buvom su sese(ji irgi nestuke.gif ,tik menesiu vyresnis,jos pilviukas) smile.gif ,ir uzejusios i keleta parduotuviu jau kai ka nusiziurejom smile.gif .tik dar tiksliai nzn kas pas mane bus schmoll.gif o tai jau buciau ciupius kanors grazaus.va.o siaip baldelius ir visa kta,jau kaip ir susipirkom tongue.gif
smiltpeliuke
QUOTE(marezagare @ 2006 06 25, 09:30)
as tai nusipirkau "neautral" miltelius ir pilu truputi minkstiklio tada visai kitokie rubeliai bet as tris kartus skalauju juos.man kazkaip baisu kad tie skalbimo milteliai nedulketu g.gif nes kazkur skaiciau kad kai naudoji miltelius o ne skysti tai paskui rubeliai dulka doh.gif  doh.gif o vaikisku ranksluostuku isvis negalima skalbti su milteliais.tai net nebazinau kaip cia dabar blink.gif  blink.gif
*

Mačiau, kad yra pirkti skystas "Neutral" skalbiklis. Gal jis ir būtų geriausias vaikiukų rūbeliams ir tikrai nedulkėtų mirksiukas.gif .

user posted image
indrutee
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 06 29, 22:22)
Mačiau, kad yra pirkti skystas "Neutral" skalbiklis. Gal jis ir būtų geriausias vaikiukų rūbeliams ir tikrai nedulkėtų  mirksiukas.gif .

user posted image
*

manau kad tikrai skysti miltelei geriau... g.gif reiks gal nusipirkt...
Yogaile
[quote=smiltpeliuke,2006 06 24, 15:24]
Gaile, būk gerutė, parašyk tikliai, kurioj parduotuvėj Fabuose prie minimos pirkai. Ar kur vadinasi "Geri drabužiai", ar kokioj kitoj? Nes aš ten visai šalia gyvenu, bet vis pataikau rasti tik likucius verysad.gif Dar neturiu nei vieno rūbelio nusipirkusi, užtai labai nekantrauju rasti ka nors gražaus ir kokybiško leliukui. Užtai ten pirkau pora labai patogiu rūbelių nėštukėms nestuke.gif , tai pilvelis iš karto smagiau pasijuto.
O dėl skalbimo miltelių, girdėjau, kad daug kas skalbia "Bobas", "Neutral" irgi geri. Dėl skalavimo skysčio tai skirtingos nuomonės, vienos perskalauja, kitos ne, bet čia jau turbūt ne esminis dalykas. Medvilniniai rūbeliai turbūt ir be skysčio pakankamai minkšti. Geriausia pačiai išbandyti abu būdus.

Atleisk, tik dabar įlindau vėl į šitą temą 4u.gif Ta parduotuvė yra tarp Minimos ir seniūnijos, įėjimas tas pats, kur taiso drabužius ir batus - gal taip bus lengviau rasti mirksiukas.gif Šiandien apėjau nemažai parduotuvių šeškinėj, ir grįždama į šitą užėjau. Tai paadriau išvadą, kad į neverta man į Šeškinę trenktis - ten l.mažai ką teradau. O šitoj, Fabuose, tai daug naujų mergaitiškų atvežė, ech, o mano bachuriukui ne tiek jau daug šįkart radau, bet vistiek, čia dideli maišai, tik reik netingėt rinktis mirksiukas.gif
Sėkmės! drinks_cheers.gif

O dėl miltelių, man viena jau labai labai greit tapsianti mamyte patarė, kad geriausiai skalbti su tarkuotu ūkišku muilu be jokių skalbiklių - natūraliausia ax.gif Tai taip turbūt jau ir bandysiu. Tik sakė, kad tada reik nustatyti 60 laipsnių temperatūrą, kad gerai išsiskalbtų, mažesnės neužtenka.
smiltpeliuke
QUOTE(Gailė @ 2006 06 30, 22:58)
Atleisk, tik dabar įlindau vėl į šitą temą  4u.gif Ta parduotuvė yra tarp Minimos ir seniūnijos, įėjimas tas pats, kur taiso drabužius ir batus - gal taip bus lengviau rasti  mirksiukas.gif Šiandien apėjau nemažai parduotuvių šeškinėj, ir grįždama į šitą užėjau. Tai paadriau išvadą, kad į neverta man į Šeškinę trenktis - ten l.mažai ką teradau. O šitoj, Fabuose, tai daug naujų mergaitiškų atvežė, ech, o mano bachuriukui ne tiek jau daug šįkart radau, bet vistiek, čia dideli maišai, tik reik netingėt rinktis  mirksiukas.gif
Sėkmės!  drinks_cheers.gif

O dėl miltelių, man viena jau labai labai greit tapsianti mamyte patarė, kad geriausiai skalbti su tarkuotu ūkišku muilu be jokių skalbiklių - natūraliausia  ax.gif  Tai taip turbūt jau ir bandysiu. Tik sakė, kad tada reik nustatyti 60 laipsnių temperatūrą, kad gerai išsiskalbtų, mažesnės neužtenka.
*

AČIŪ AČIŪ Gailei clap.gif ! Vai kaip dėkinga tau esu, kad tokią gerą parduotuvę užrodei thumbup.gif . Šiandien pasivaikščiodama iki jos nupėdinau, tai gerą valandą po maišus rausiausi ir galiausiai nusipirkau 20 daiktelių už 37 Lt! Net juokinga lotuliukas.gif , o jau buvau pasiruošusi rimtoj vaikų parduotuvėje už vienus šliaužtus 18 Lt mokėti blink.gif . Pardavėja sakė, kad beveik kas savaitę papildymų gauna, tai reikės dar kada užeiti. 4u.gif
user posted image
Nikota
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 01, 19:51)
AČIŪ AČIŪ Gailei clap.gif ! Vai kaip dėkinga tau esu, kad tokią gerą parduotuvę užrodei  thumbup.gif . Šiandien pasivaikščiodama iki jos nupėdinau, tai gerą valandą po maišus rausiausi ir galiausiai nusipirkau 20 daiktelių už 37 Lt! Net juokinga  lotuliukas.gif , o jau buvau pasiruošusi rimtoj vaikų parduotuvėje už vienus šliaužtus 18 Lt mokėti  blink.gif . Pardavėja sakė, kad beveik kas savaitę papildymų gauna, tai reikės dar kada užeiti.  4u.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif na vai kaip smagu kad jau pradžiai rūbelių turite wub.gif
O gal galėtumetė patikslinti kur ta parduotuvytė...Ten kur buvo anksčiau Rimi...o dabar MAxima...tam pastate g.gif ? Ar aš jau visai ne apie tą pusę galvoju... blush2.gif Kartais ten lankausi pas kirpėją..tai nelabai žinau tų vietų blush2.gif blush2.gif
smiltpeliuke
QUOTE(Nikota @ 2006 07 03, 08:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  na vai kaip smagu kad jau pradžiai rūbelių turite  wub.gif
O gal galėtumetė patikslinti kur ta parduotuvytė...Ten kur buvo anksčiau Rimi...o dabar MAxima...tam pastate  g.gif ? Ar aš jau visai ne apie tą pusę galvoju... blush2.gif Kartais ten lankausi pas kirpėją..tai nelabai žinau tų vietų  blush2.gif  blush2.gif
*

Ta parduotuvėlė yra Fabijoniškėse, Stanevičiaus 24. Ten toks geltonų plytų kompleksas, jame yra ir Raganiukės teatras, ir kažkokių įstaigų, ir maža Maxima, buvusi Minima. Šalia jos ir dėvėtų rūbų parduotuvė. Įėjus reikia paprašyti pardavėjos rūbelių leliukams 2.gif , tai ji duos tokius didelius maišus, iš kurių tiesiog trauki viska iš eilės, apžiūri ir griebi kas patinka. Aš užtrukau gerą valandą... ohmy.gif . Ten dažnai tuos maišus papildo, bet moteriškės ir perka dideliais kiekiais jei jau užklysta, tai nenusimink, jei pirmą kartą kažko ypatingo nerasi. Kaip supratau, ten reikia turėti kantrybės dažniau pavaikščioti. Kai aš nuėjau, tai moteriškė nestuke.gif kaip tik prieš mane rinkosi ir visą kalną nupirko, maniau jau nieko padoraus nerasiu ax.gif , bet kadangi dar visai nieko neturėjau, tai ir aš prisirinkau visokio gėrio - ir kokybiškų, ir gražių rūbukų clap_1.gif . Sėkmės, jei nueisi, parašyk paskui kaip sekėsi, ar radai ką nors 4u.gif .
user posted image
Yogaile
Kaip smagu, kad kažkam galėjau pagelbėti ax.gif nestuke.gif
Šiaip tikrai, kiek kur apibėgau, tai niekur tiek daug neradau, ir tiek nenusipirkau.
Bat vakar apsižiūrėjau namuos, ką jau turiu (atrodė, kad tiek daug jau), o, pasirodo, kad dar labai daug trūksta. Ir būtent apatinių marškinėlių visokių ir pan. Dar perskaičiau vakar "Tavo vaikas" liepos numeryje straipsnį apie dėvėtus rūbelius mažiausiems, tai taip visokių abejonių kilo... unsure.gif g.gif Gal kuri skaitėt? Labai jau ten prigąsdina unsure.gif Ir dar ten rašo, kad apatinius rūbelius mažyliams yra draudžiama dėvėtose pardavinėti, tik viršutinius. Tai va, kodėl aš tik viršutinius ir radau. Nors tie šliaužtinukai tagi vistiek liečiasi su kūneliu... Ach, visai pasimečiau. O dar pirmas vaikelis, tai išvis dabar tokia neišmanėle jaučiuosi unsure.gif verysad.gif
Nikota
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 03, 12:11)
. Ten toks geltonų plytų kompleksas, jame yra ir Raganiukės teatras, ir kažkokių įstaigų, ir maža Maxima, buvusi Minima.
*

QUOTE(Gailė @ 2006 07 03, 12:42)
Kaip smagu, kad kažkam galėjau pagelbėti  ax.gif  nestuke.gif
*

Ačiu mergytės jums uz informacija 4u.gif

O dėl to straipsnio tai as irgi skaičiau...Vyrui parodžiau ka jis mano mirksiukas.gif TAi ilgai šnekėjomės tarpusavyje ir pan.
Finale nusprendėme kad ne mes pirmi ne mes paskutiniai iš padėvėtų perkame rūbelius o tas strapnis juk ir reklama gali būti ....na paslėptas agitavimas pirkti tik naujus ir labaaaai jau brangius blush2.gif
Yogaile
QUOTE(Nikota @ 2006 07 03, 12:44)
Ačiu mergytės jums uz informacija  4u.gif
O dėl to straipsnio tai as irgi skaičiau...Vyrui parodžiau ka jis mano  mirksiukas.gif  TAi ilgai šnekėjomės tarpusavyje ir pan.
Finale nusprendėme kad ne mes pirmi ne mes paskutiniai iš padėvėtų perkame rūbelius o tas strapnis juk ir reklama gali būti  ....na paslėptas agitavimas pirkti tik naujus ir labaaaai jau brangius  blush2.gif
*

Gal ir taip.. Aišku, kiekvienoj nuomonėj gali būt dalis tiesos. Daug kas ten dar neįrodyta, apie ligų sukėlėjus tik prielaidos ir pan... Na, reiks apatinių vistiek važiuot ieškot į turgų, "kuitukuose" juk ir nėra. Tik kad aš dar 100 proc. nežinau, kurie būten ten skirti vilkti kaip apatinius biggrin.gif blush2.gif
Rucelie
neskaičiau to straipsnio, bet pasakysiu kad labai daug vaikučių dėvėtais rūbeliais rengtų užauga... seniau juk dar ir ne taip buvo - eidavo brolių pusbrolių drabužėliai ratu, ir ką?užaugo vaikai...man atrodo agitaciniai tokie straipsniai, ir tiek. mano pirmasis dėvėtais užaugo nuo gimimo, antrojo laukia tas pats likimas - neuždirbam mes tiems naujiems. tikrai nesijaučiu dėl to bloga mama. ramybės dėlei kai nusipirksit tikrai daug (kad prisikauptų pilna skalbiankė), išskalbkit keletą kartų tuos rūbelius. pvz vieną kartą normaliais kokiais ariel, antrą kartą ringuvos drožlėm, trečią kartą išvis tik vandeniu. dar su virinimu programą, ir paskui išlyginkit po tų trijų skalbimų - nu tikrai ten jokia bacilytė nebus išdrįsusi likti smile.gif
Yogaile
QUOTE(Rucelie @ 2006 07 03, 13:02)
neskaičiau to straipsnio, bet pasakysiu kad labai daug vaikučių dėvėtais rūbeliais rengtų užauga... seniau juk dar ir ne taip buvo - eidavo brolių pusbrolių drabužėliai ratu, ir ką?užaugo vaikai...man atrodo agitaciniai tokie straipsniai, ir tiek. mano pirmasis dėvėtais užaugo nuo gimimo, antrojo laukia tas pats likimas - neuždirbam mes tiems naujiems. tikrai nesijaučiu dėl to bloga mama. ramybės dėlei kai nusipirksit tikrai daug (kad prisikauptų pilna skalbiankė), išskalbkit keletą kartų tuos rūbelius. pvz vieną kartą normaliais kokiais ariel, antrą kartą ringuvos drožlėm, trečią kartą išvis tik vandeniu. dar su virinimu programą, ir paskui išlyginkit po tų trijų skalbimų - nu tikrai ten jokia bacilytė nebus išdrįsusi likti  smile.gif
*

ačiū wub.gif Taip ir padarysiu drinks_cheers.gif
marezagare
as skaiciau ta straipsni ir man regis kad ten truputi per daug prisiurpino.
ten gal ir gali nutikti kas tiem kurie dirba su tom cheminem medziagom.
be to juk ne vienas vaikas uzaugo su devetais rubeliais.
as visus rubelius perploviau du kartus ax.gif ir dar 60 laipsniu vandeni tai kazi at ten kokia chemija liko schmoll.gif
smiltpeliuke
QUOTE(Gailė @ 2006 07 03, 13:54)
Na, reiks apatinių vistiek važiuot ieškot į turgų, "kuitukuose" juk ir nėra. Tik kad aš dar 100 proc. nežinau, kurie būten ten skirti vilkti kaip apatinius  biggrin.gif  blush2.gif
*

Gaile, o ką tu vadini apatiniais rūbeliais? Aš tai būtent jų daugiausiai ir radau toje parduotuvėje Fabijoniškėse. Turiu omeny tokius bodžiukus, pas mus dar smėlinukais man rodos vadina, trumpom rankovytėm ir kur tarp kojyčių susisega. Kiek klausinėjau, tai vasarą vien su tokiu leliukas gali būti, o žiemą juos apvelka kaip apatinius marškinukus. Paprastos maikutės tai sako kad nepraktiškos, nes vis keliasi į viršų, o triusikėlių tai juk irgi nereikia, nes pampersas bus. Tai tokie bodžiukai kaip apatiniai rūbeliais patys geriausi. Aš jų nemažai nusipirkau iš puikios kokybės medvilnės, nesutrintų ir nesuteptų, ir dar ne vieną palikau, tikrai ten rastum. Ir mokėjau po 1,5 Lt biggrin.gif .
O dėl to straipsnio, tai manau, kad tokia informacija labiausiai suinteresuoti tie, kas importuoja naujus rūbus. Juk tik pagalvokit kiek klientų jie praranda blush2.gif . O higiena ir švara tai bet kokiais rūbais rengiant reikalinga. Aš galvoju, kad viską, ką nusipirkau, dabar išmirkysiu, išskalbsiu ir antrą kartą tą patį padarysiu rudeniop, prieš gimstant vaikeliui. Dar išlyginsiu ir bus kuo puikiausi rūbukai thumbup.gif . Pažįstu vieną patyrusią mamytę, su dėvėtais ruūbukais du vaikučius užauginusią, ir nieko blogo nenutiko. mirksiukas.gif
user posted image
Yogaile
[quote=smiltpeliuke,2006 07 03, 15:16]
Gaile, o ką tu vadini apatiniais rūbeliais? Aš tai būtent jų daugiausiai ir radau toje parduotuvėje Fabijoniškėse. Turiu omeny tokius bodžiukus, pas mus dar smėlinukais man rodos vadina, trumpom rankovytėm ir kur tarp kojyčių susisega. Kiek klausinėjau, tai vasarą vien su tokiu leliukas gali būti, o žiemą juos apvelka kaip apatinius marškinukus. Paprastos maikutės tai sako kad nepraktiškos, nes vis keliasi į viršų, o triusikėlių tai juk irgi nereikia, nes pampersas bus. Tai tokie bodžiukai kaip apatiniai rūbeliais patys geriausi. Aš jų nemažai nusipirkau iš puikios kokybės medvilnės, nesutrintų ir nesuteptų, ir dar ne vieną palikau, tikrai ten rastum. Ir mokėjau po 1,5 Lt biggrin.gif .

Taip taip, aš tokių irgi radau ten jau seniau ir pripirkau krūvą, kai kurie išvis nauji, bet vistiek su ta chemija... Ai, tai va, kas tie smėlinukai! doh.gif O aš juos šliaužtinukais pavadinau. Sakau, va tik tokių tų, kur prie kūnelio liečiasi ir radau. Aa, tai žiemą juos kaip apatinius reikia rengti, ane? blush2.gif Ech, ar mokėsiu aš tą savo vaikelį rengti teisingai unsure.gif Mano irgi rudeniop jau pasibels, rugsėjį, tai nusimato šiltesni drabužėliai.
Šiaip daugiausia tokių smėlinukų ir radau, dar daug šiltų kelnyčių ir šiltesnių maikučių, tai, sakau, gal jas ant viršaus... O dar žinau, kad būna tokie marškinukai apatiniai tik užrišami raišteliais viršuj, tai tokie nepatogūs? g.gif

Tiesa, kas mergičkom ieško, tai ten dabar daugiausia joms ir privežta iš paskutinių papildymų, tokių gražių drabužėlių, kad lydžiausi žiūrinėdama wub.gif
O šiand.vieną tokį nerealų megztuką radau, kad net svarsčiau savo bachūriukui gal paimti, nu bet kad labai jau mergaitiškas... toks šiltas šiltas rožinis su kapišoniuku wub.gif Tai va, kas laukia mergaičiukių, tai patariu nubėgti ten! nestuke.gif

Ai, aš ir galvoju, kad kiek gi tų naujų pripirksi, pervirinsiu, perskalbsiu kelis kartus, perlyginsiu ir viskas bus gerai ax.gif
-Aiva-
QUOTE(Rucelie @ 2006 07 03, 14:02)
neskaičiau to straipsnio, bet pasakysiu kad labai daug vaikučių dėvėtais rūbeliais rengtų užauga... seniau juk dar ir ne taip buvo - eidavo brolių pusbrolių drabužėliai ratu, ir ką?užaugo vaikai...man atrodo agitaciniai tokie straipsniai, ir tiek. mano pirmasis dėvėtais užaugo nuo gimimo, antrojo laukia tas pats likimas - neuždirbam mes tiems naujiems. tikrai nesijaučiu dėl to bloga mama. ramybės dėlei kai nusipirksit tikrai daug (kad prisikauptų pilna skalbiankė), išskalbkit keletą kartų tuos rūbelius. pvz vieną kartą normaliais kokiais ariel, antrą kartą ringuvos drožlėm, trečią kartą išvis tik vandeniu. dar su virinimu programą, ir paskui išlyginkit po tų trijų skalbimų - nu tikrai ten jokia bacilytė nebus išdrįsusi likti  smile.gif
*

drinks_cheers.gif , visiskai pritariu!!! Tikrai nemanau, kad tie rubeliai gali pakenkti kudikiui schmoll.gif ! Juk juos devejo taip pat kudikiai, kas jau ten tokio gali atsitikti g.gif !!! Zinoma, tik butinai reik is plaut ir viskas mirksiukas.gif ! Maniskis irgi tures butent tokiu rubeliu mirksiukas.gif !!!
smiltpeliuke
QUOTE(Gailė @ 2006 07 03, 18:49)
Taip taip, aš tokių irgi radau ten jau seniau ir pripirkau krūvą, kai kurie išvis nauji, bet vistiek su ta chemija... Ai, tai va, kas tie smėlinukai!  doh.gif  O aš juos šliaužtinukais pavadinau. Sakau, va tik tokių tų, kur prie kūnelio liečiasi ir radau. Aa, tai žiemą juos kaip apatinius reikia rengti, ane? blush2.gif Ech, ar mokėsiu aš tą savo vaikelį rengti teisingai unsure.gif Mano irgi rudeniop jau pasibels, rugsėjį, tai nusimato šiltesni drabužėliai.
Šiaip daugiausia tokių smėlinukų ir radau, dar daug šiltų kelnyčių ir šiltesnių maikučių, tai, sakau, gal jas ant viršaus... O dar žinau, kad būna tokie marškinukai apatiniai tik užrišami raišteliais viršuj, tai tokie nepatogūs? g.gif
*

Aš irgi nieko neišmanau apie vaikiukų rengimą, kaip didžiausias mokslas atrodo blush2.gif . Tai visų klausinėju patarimų ir bandau atsirinkti kas man tinkama atrodo. Tai dėl tų smėlinukų man taip ir patarė, kad žiemą galima pirmiausia tokį uždėti, paskui ant viršaus arba šiltesnį šliaužtinuką su uždarom kojytėm ir ilgom rankovytėm, arba atskirus šiltesnę maikutę ir kelnytes. Bet keisčiausia tai man atrodo, kai randu visai naujagimiams parduodamus džinsiukus. Kam jų reikia? g.gif Jie atrodo tokie kieti ir nepatogūs, leliukas juose kaip su šarvais turėtų jaustis. Tai nors ir gražiai atrodo tokie miniatiūriniai, bet nepirkau nei vieno schmoll.gif . Beje, šiandien vaikiškų prekių parduotuvėj pažiūrėjau, kiek kainuoja nauji šilti megztukai mažiukams - apie 50 Lt ir daugiau ohmy.gif , o toj krautuvėlėj vieną nusipirkau už 3 Lt, o kitą rankų darbo už 4 Lt hihihi.gif
user posted image
Yogaile
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 03, 18:56)
Aš irgi nieko neišmanau apie vaikiukų rengimą, kaip didžiausias mokslas atrodo blush2.gif  . Tai visų klausinėju patarimų ir bandau atsirinkti kas man tinkama atrodo. Tai dėl tų smėlinukų man taip ir patarė, kad žiemą galima pirmiausia tokį uždėti, paskui ant viršaus arba šiltesnį šliaužtinuką su uždarom kojytėm ir ilgom rankovytėm, arba atskirus šiltesnę maikutę ir kelnytes. Bet keisčiausia tai man atrodo, kai randu visai naujagimiams parduodamus džinsiukus. Kam jų reikia? g.gif  Jie atrodo tokie kieti ir nepatogūs, leliukas juose kaip su šarvais turėtų jaustis. Tai nors ir gražiai atrodo tokie miniatiūriniai, bet nepirkau nei vieno  schmoll.gif . Beje, šiandien vaikiškų prekių parduotuvėj pažiūrėjau, kiek kainuoja nauji šilti megztukai mažiukams - apie 50 Lt ir daugiau  ohmy.gif , o toj krautuvėlėj vieną nusipirkau už 3 Lt, o kitą rankų darbo už 4 Lt  hihihi.gif
user posted image
*

Oi, dėkui dėkui, aš panašiai irgi girdėjau apie mažiuko rengimą, ačiū tau ax.gif Aš tai vienus tokius minkštus džinsiukus radau, tai nupirkau, bet vos vos didesniam, o taip tai ir man keistokai atrodo tie kieti g.gif
Gaila, kad dar toj parduotuvėj neradau jokio kombinezoniuko ar pan. šiltesnio, nes reiks iš ligoninės parvežant ir į lauką einant užvilkti, o parduotuvėj brangoka... Bet turbūt reiks pirkt, jei nerasiu. Arba turguj paieškoti.
marezagare
QUOTE(Gailė @ 2006 07 04, 14:46)
Oi, dėkui dėkui, aš panašiai irgi girdėjau apie mažiuko rengimą, ačiū tau  ax.gif  Aš tai vienus tokius minkštus džinsiukus radau, tai nupirkau, bet vos vos didesniam, o taip tai ir man keistokai atrodo tie kieti  g.gif
Gaila, kad dar toj parduotuvėj neradau jokio kombinezoniuko ar pan. šiltesnio, nes reiks iš ligoninės parvežant ir į lauką einant užvilkti, o parduotuvėj brangoka... Bet turbūt reiks pirkt, jei nerasiu. Arba turguj paieškoti.
*

as ir pastebejau kad su kombinzoniukais beda g.gif viena esu nusipirkusi bet jis tik pirmam menesiui.o tokiu didesniu kad butu 3-6 men ne su ziburiu nerandu blink.gif bet sake ju buna tik labai greit isperka g.gif g.gif g.gif
smiltpeliuke
Oi, dėkui dėkui, aš panašiai irgi girdėjau apie mažiuko rengimą, ačiū tau  ax.gif  Aš tai vienus tokius minkštus džinsiukus radau, tai nupirkau, bet vos vos didesniam, o taip tai ir man keistokai atrodo tie kieti  g.gif
*

O gal atsimeni, kiek parduotuvėj naujas kombinezoniukas kainuoja? Aš vienoj parduotuvėj, kuri prekiauja ne dėvėtais, bet ir ne visai naujais rūbais, kažkokiais nurašytais iš užsienio parduotuvių, mačiau kombinezoniukų už 33 - 39 Lt, priklausomai nuo dydžio. Yra 3 dydžių, tinkamų nuo pat mažens iki 9 mėnesio. Gal ir ne superiniai, bet atrodė visai šilti, ir kojytės gerai apačioj apsispaudžia, ir kapišoniukas yra rolleyes.gif . Spėju, kad tokia kaina turbūt žemesnė negu visai visai naujo iš kokios rimtos parduotuvės? g.gif

user posted image
** Svaja**
*

TAIGI TU PAIESKOK CIA SM thumbup.gif , BUNA LABAI FAINU SILTESNIU KOMBINEZONIUKU MAZYLIAMS , AS JAU TURIU NE VIENA IS CIA thumbup.gif
Yogaile
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 04, 18:18)
O gal atsimeni, kiek parduotuvėj naujas kombinezoniukas kainuoja? Aš vienoj parduotuvėj, kuri prekiauja ne dėvėtais, bet ir ne visai naujais rūbais, kažkokiais nurašytais iš užsienio parduotuvių, mačiau kombinezoniukų už 33 - 39 Lt, priklausomai nuo dydžio. Yra 3 dydžių, tinkamų nuo pat mažens iki 9 mėnesio. Gal ir ne superiniai, bet atrodė visai šilti, ir kojytės gerai apačioj apsispaudžia, ir kapišoniukas yra  rolleyes.gif . Spėju, kad tokia kaina turbūt žemesnė negu visai visai naujo iš kokios rimtos parduotuvės?  g.gif

user posted image
*

Taip, tikrai pigiau. Tiksliai netsimenu, bet kažkas apie 70 lituku, atrodo. Nors rimi, jei gerai pamenu, uz apie 55 lt.maciau.
Papildyta:
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 07 04, 18:26)
TAIGI TU PAIESKOK CIA SM thumbup.gif , BUNA LABAI FAINU SILTESNIU KOMBINEZONIUKU MAZYLIAMS , AS JAU TURIU NE VIENA IS CIA  thumbup.gif
*

O kas yra SM blush2.gif
Papildyta:
Oi, supratau! biggrin.gif Nu ir durna galva! lotuliukas.gif O dar sako, kad berniukus nešiojančios ne tokios išsiblaškę! nestuke.gif biggrin.gif Ačiū, būtinai paieškosiu čia! drinks_cheers.gif
Isila
QUOTE(Gailė @ 2006 07 03, 12:42)
Kaip smagu, kad kažkam galėjau pagelbėti  ax.gif  nestuke.gif
Šiaip tikrai, kiek kur apibėgau, tai niekur tiek daug neradau, ir tiek nenusipirkau.
Bat vakar apsižiūrėjau namuos, ką jau turiu (atrodė, kad tiek daug jau), o, pasirodo, kad dar labai daug trūksta. Ir būtent apatinių marškinėlių visokių ir pan. Dar perskaičiau vakar "Tavo vaikas" liepos numeryje straipsnį apie dėvėtus rūbelius mažiausiems, tai taip visokių abejonių kilo... unsure.gif  g.gif  Gal kuri skaitėt? Labai jau ten prigąsdina  unsure.gif Ir dar ten rašo, kad apatinius rūbelius mažyliams yra draudžiama dėvėtose pardavinėti, tik viršutinius. Tai va, kodėl aš tik viršutinius ir radau. Nors tie šliaužtinukai tagi vistiek liečiasi su kūneliu... Ach, visai pasimečiau. O dar pirmas vaikelis, tai išvis dabar tokia neišmanėle jaučiuosi  unsure.gif  verysad.gif
*

aš ir skaičiau. nepatiko man tas straipsnis schmoll.gif nors ir dvi nuomonės, bet labai aiškiai jaučiasi, kuri labiau palaikoma. Pilna pas mano pipirą drabužių iš devėtų. Tiek, kiek reikia, naujų nepripirkčiau doh.gif be to, man jie žymiai gražesni nei parduotuvėj nauji.

o bodžiukų pilna parduotuvėse, ir maikučių. juk per tokius karščius kauo dabar tikrai nevilksi vaikui kokios maikės naujos pirktos, o ant viršaus jau iš padevėtų. praskalbiu gerai ir nešioja mano pipiras - nematau problemos.
Yogaile
QUOTE(Isila @ 2006 07 06, 17:16)
aš ir skaičiau. nepatiko man tas straipsnis  schmoll.gif  nors ir dvi nuomonės, bet labai aiškiai jaučiasi, kuri labiau palaikoma. Pilna pas mano pipirą drabužių iš devėtų. Tiek, kiek reikia,  naujų nepripirkčiau doh.gif be to, man jie žymiai  gražesni nei parduotuvėj nauji.

o bodžiukų pilna parduotuvėse, ir maikučių. juk per tokius karščius kauo dabar tikrai nevilksi vaikui kokios maikės naujos pirktos, o ant viršaus jau iš padevėtų. praskalbiu gerai ir nešioja mano pipiras - nematau problemos.
*

Aš jau irgi visai nusiraminau nestuke.gif Gerai perskalbsiu keliskart ir rengsiu ax.gif
Kažką kitą už tuos pinigėlius galėsiu mažiukui nupirkti wub.gif Beto, tiek drabužėlių tikrai nepripirktume naujų tiek įvairių gražių ax.gif
Labai smagu, kai gali pasimokyti iš kitų patirties mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
bumba

Sveikos, busimos mamytes 4u.gif

Nzn ar cia pataikiau, bet bandysiu 4u.gif Sutvarkiau turimus drabuzius ir surinkau nemaza savo mazyliu rubeliu maisa. Tai butu slauztinukai, smelinukai, kepurytes, pirstinytes, kojinytes, kelnytes, svarkeliai. Viskas ko reikia naujagimiui. Rubeliu, priklausomai nuo vaiko augimo tempu, turetu uztekti ~ iki 6 men. Yra keletas nauju, visi kiti, maziau ar daugiau, nesioti. O kiek gi naujagimis juos nesioja smile.gif Tvarkingi, isskalbti. Taigi, jei kam reikia, mielai atiduosiu. Rasykite AZ, susitarsim del perdavimo. 4u.gif
Soul
Šiandien Vilniuje, Fabijoniškių gale "Šeimos aprangoj" prie "Minimaximos" visi rūbeliai beibiams ir vaikams po 1,-. Kokybė gal ir ne pati šviežiausia, ale rasti šį tą vistiek galima- bodžiai, kelnytės, megztukai, džinsiukai, šliaužtai.
light blue
Aš buvau nusiteikusi viską naują susipirkti savo leliui. Panorėjau ir praėjo doh.gif Nusiprikau keletą rūbelių, o kokių 200lt jau ir nėra. Bet tai tik mizeris. Taip kad labai puikiai pradėjau pasižvalgyti po kitokias pardas.
O dėl straipsnio, tai man jį mama perpasakojo. Žinant, kas žurnalo rėmėjai tampa aišku, kas tokius kraupius straipsnius ir užsako. Kai padarys rūbelius noramiomis kainomis, bus galima ir į tokius straipsnius ramiau sureaguoti 4u.gif ir parduotuvės apsipirkinėti kaip pridera biggrin.gif
-Aiva-
Oi mergaites jau, kad rubeliu gavau doh.gif , vakar bendradarbe atityse du maisus ir visi tokie grazus wub.gif !!! Iki puse metu turbut nieko nereikes pirkti g.gif ! O dar ir savo turejau prisipirkus, tai visa spynta uzversta doh.gif doh.gif doh.gif !!!

As irgi uz devetu rubu parduotuves drinks_cheers.gif ! Pati ten nemazai rubeliu leliui pirkau mirksiukas.gif !
2SIA
QUOTE(light blue @ 2006 07 19, 11:59)
Aš buvau nusiteikusi viską naują susipirkti savo leliui. Panorėjau ir praėjo  doh.gif Nusiprikau keletą rūbelių, o kokių 200lt jau ir nėra. Bet tai tik mizeris. Taip kad labai puikiai pradėjau pasižvalgyti po kitokias pardas.
O dėl straipsnio, tai man jį mama perpasakojo. Žinant, kas žurnalo rėmėjai tampa aišku, kas tokius kraupius straipsnius ir užsako. Kai padarys rūbelius noramiomis kainomis, bus galima ir į tokius straipsnius ramiau sureaguoti  4u.gif ir parduotuvės apsipirkinėti kaip pridera  biggrin.gif
*

as irgi visokiu drabuzeliu paveldejau ir itariu dar sunesh kai gims lelka. dali kuitukuose susipirkau ir supratau kad nauju neapsimoka maziam pirkti, nes viena karta iskalbi (rekomenduoja perskalbti tiek naujus tiek devetus) ir taij siule isyra, tai saga jau isiuti reikia doh.gif , o is devetu tai ir aukstesnej tempeeraturoj skalbiau ir lyginau ir NIEKO. atrodo taip pat kaip tie "nauji".
jei labai noresis nusipirksiu kai gims koki kostiumeli viena kita iseigai, bet ne daugiau... blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.