Sveikos Noriu paklaust jusu, kur jus pirksite naujagimiams rubeliu ? As paziurejau kainas turguje ir parduotuveje, tai pvz. vien tik marskinukai parduotuveje kainuoja 20 lt., o turguje marskinukai+kepuryte+pirstinaites+kojinaites+sliaustinukas kainuoja 24 lt. O kokybe ir ten atrodo gera ir ten. Tai net nezinau kur cia reiks geriau pirkti rubelius
Ramuneg
2006 03 09, 15:18
Aš beveik visus rūbus pirkau parduotuvėje, tačiau tai buvo pigių rūbų parduotuvės.
Aš kalnus turiu nuo pirmosios dukrytės.Jei viską reiktų susipirkti, gal pasinaudočiau dėvėtų rūbų parduotuves arba specializuotas kūdikių.Juk dėvėtų kokybės nieku gyvu nepalyginsi su turgaus, o leliukų rūbelių dažnai gali nusipirkti naujutėlaičių ir tokių originalių. Turiu patirties dėl kokybės, išskalbus matosi minusai.Net lietuviško trikotažo daikteliai po skalbimo būna su gumulėliais, o ką besakyti apie turgaus.Jei pirksi turguje, žiūrėk, kad nebūtų aštrios ir stambios siūlės, daug visokių aplikacijų, natūralaus pluošto.
kasiopeja
2006 03 10, 09:41
Gražumu turgaus drabužėliai gal ir nesiskiria, bet man užstrigo, kad turguj neradau nė vienų šliaužtų, kurie būtų atsagstomi per klynuką. Tai ypač patogu keičiant sauskelnes - nereikia visų šliaužtų nurenginėti. O visokie marškinukai, megztukai ir kepurytės gali būti ir iš turgaus, tik, kaip jau rašyta, reikia žiūrėti, kad būtų minkštos siūlės
Aš tai dali rubeliu padevetuose manau sumedžiuosiu,ten tikrai buna tokiu fainu daikčiuku,kad  ,na ir žinoma nauju ,parduotuviniu,turguj nemaciau tokiu,kad labai jau patiktu,na ir kokybe greiciausiai nuvyls  .Šiaip iš patirties galiu pasakyt ,kad šauniausi rubeliai ,kuriuos teko nauduoti buvo tie ,iš padevėtu rubu
Pacific
2006 03 12, 09:33
QUOTE(zombiuke @ 2006 03 09, 11:42) Sveikos Noriu paklaust jusu, kur jus pirksite naujagimiams rubeliu ? As paziurejau kainas turguje ir parduotuveje, tai pvz. vien tik marskinukai parduotuveje kainuoja 20 lt., o turguje marskinukai+kepuryte+pirstinaites+kojinaites+sliaustinukas kainuoja 24 lt. O kokybe ir ten atrodo gera ir ten. Tai net nezinau kur cia reiks geriau pirkti rubelius  manau kad geriau pirkti pigiau,jei kokybe nesiskiria. juk mazi leliukai labai greitai auga.tao kam pirkti ir moketi kosmine kaina menesiui.
Na aš naujagimio rūbeliais iš dėvėtų tai nelabai žaviuosi  , juk nežinom, kokiais ten chemikalais viskas išdezinfekuota. Kad neįtaisyt  kokios alergijos. O jau biski paaugusiam manau, kad galima labai šaunių viršutinių rūbelių rasti
Ramuneg
2006 03 15, 11:27
QUOTE(Ingushka @ 2006 03 13, 11:17) Na aš naujagimio rūbeliais iš dėvėtų tai nelabai žaviuosi  , juk nežinom, kokiais ten chemikalais viskas išdezinfekuota. Kad neįtaisyt  kokios alergijos. O jau biski paaugusiam manau, kad galima labai šaunių viršutinių rūbelių rasti  Juk tuos rūbelius išskalbi ir išlygini, tai kažin ar lieka ten tų dezinfekcijos priemonių.
*Madmozela*
2006 03 15, 18:13
Norejau paklausti,kokie mamyciu atsilepimai apie drabuzelius is padevetu drabuziu parduotuves?Buvau uzejusi ir pamaciau, kad labai didelis tu drabuzeliu pasirinkimas,net yra nauju su etiketem...Ar nebere jusu lialiaus kunelio?kuo geriausia juos perplauti?
Lakūdra
2006 03 15, 18:17
QUOTE(DAIVA23 @ 2006 03 15, 19:13) Norejau paklausti,kokie mamyciu atsilepimai apie drabuzelius is padevetu drabuziu parduotuves?Buvau uzejusi ir pamaciau, kad labai didelis tu drabuzeliu pasirinkimas,net yra nauju su etiketem...Ar nebere jusu lialiaus kunelio?kuo geriausia juos perplauti? nepamenu pavadinimo, bet yra skalbimo milteliai specialiai leliu rubams.aisku ju kaina didesne, bet as tai nerizikavau ir skalbiau su jais,o dabar kai jau didute,tai skalbiu su normaliais
Esu nemazai pirkusi, kai maniskis buvo dar kudikis, nemazai isigyjame ir dabar - tuos drabuzelius BUTINA perplauti, cia visuotinai zinoma tiesa, as skalbiu skalbimo masinoje su iprastais milteliais, kokius naudoju visada - Bonux, Tide ir pan. + minkstiklis. Na ir viskas, daugiau jokiu atsargumo ar dezinfekcijos priemoniu nesiimu...
krisiune
2006 03 16, 20:24
Sveikutes, manau, kad nereikia bijoti pirkti is padevetu rubu parduotuves, pastebejau, kad buna visiskai nauju rubeliu, o kokybe tikrai neprilygsta turgaus rubeliams. devetuose galima rasti garsiu firmu rubeliu. Juk ir naujus reikia isplauti ir gerai iskaitinti lygintuvu, o padevetu nelieka nei jokio kvapo ir visai gerai atrodo.
ramunių mergaitė
2006 03 16, 23:31
Ir aš dažnai perku, o kuriuos gaunam iš pusbrolių, tai anie taipogi ten pat pirkti. Naujus perku tik bodžiukus, pėdkelnes, kepurytes ir batukus.
QUOTE(Ramuneg @ 2006 03 15, 12:27) Juk tuos rūbelius išskalbi ir išlygini, tai kažin ar lieka ten tų dezinfekcijos priemonių. Turint omeny, kokio jautrumo yra naugimių odelė ir kad jie negali pasisakyti, kad jiems niežti ar nepatinka, aš tai nerizikuočiau su tais dėvetais, ypač, kurie liečiasi prie odeles  . Vėliau (na bent jau kokio pusmečio) viršutinių rūbelių tai ir aš pati planuoju pasižvalgyt - bet vėlgi, aš kalbu tik apie viršutinius rūbelius, kurie neturi kontakto su oda (arba tas kontaktas minimalus)
juk bet kuriuos drabužėlius- pirktus spec. parduotuvėje, turguje ar dėvėtuose prieš uždedant naujagimiui reikia išskalbti, praskalauti.
jeigu turguje drabužėliai tokios pat kokybės kaip sepc. parduotuvėje, bet pigesni, kodėl ten nepirkti? Aš pvz. savo vaikui drabužius pradėjau pirkti Urmo bazėje, nes ten marškinukai 4-5lt pigesni nei spec. parduotuvėse, o kokybė ta pati. Taip ir pinigėliai paistaupo, o juk mažyliai taip greit auga
Dėl turgaus ar Urmo bazės tai pritariu, aš irgi iš ten pirkau - gal ta kokybė ir ne per geriausia, bet leliukas  juos tikrai anksčiau išaugs, nei jie nusitrins ar nusiskalbs.
** Svaja**
2006 03 18, 12:53
As nieko pries neturiu del rubeliu is turgaus kur deveti drabuziukai ,tokiu graziu ir taip gerai priziuretu  .pati perku is ten gan kokybislus ir labai grazius rubelius juk visviena juos skalbsime lyginsime ir jie bus niekuo neprastesni uz naujus .pvz sian sumokejau 23 litus ir tiek pripirkau kad uz tokia suma parduotuveje vargiai ar iseitu grazus kostiumelis.aisku bus rubeliu kuriuos pirksiu naujus ,tai apatiniai marskinukai  .keleta vystykliuku ir dar gal ka.
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 03 18, 13:53) As nieko pries neturiu del rubeliu is turgaus kur deveti drabuziukai ,tokiu graziu ir taip gerai priziuretu  .pati perku is ten gan kokybislus ir labai grazius rubelius juk visviena juos skalbsime lyginsime ir jie bus niekuo neprastesni uz naujus .pvz sian sumokejau 23 litus ir tiek pripirkau kad uz tokia suma parduotuveje vargiai ar iseitu grazus kostiumelis.aisku bus rubeliu kuriuos pirksiu naujus ,tai apatiniai marskinukai  .keleta vystykliuku ir dar gal ka. As irgi uz tokius rubelius Jau dabar seile tysta, kai pagalvoju, jog su laiku prasisuksiu "Anyksciu pieveleje". Mes taip su draugemis vadinami padevetu rubu turgeli Anyksciuose. Ten tokio grozio gali rasti. Ir visiskai nauju, su etiketemis. Visas savo drauges esu apdalinusi. Ir savimi ateityje zadu pasirupinti. Ten kainos "nerealios"  Vieni sliauztinukai 2 Lt kainuoja. Jei nauji tai jau brangiau  - 8 Lt Juk vis tiek pacioje pradzioje vaikelis auga kaip ant mieliu. O drabuzelius tai bet kokiu atveju skalbi ir lygini.
QUOTE(Ingushka @ 2006 03 17, 12:29) Dėl turgaus ar Urmo bazės tai pritariu, aš irgi iš ten pirkau - gal ta kokybė ir ne per geriausia, bet leliukas  juos tikrai anksčiau išaugs, nei jie nusitrins ar nusiskalbs. būtent  be to, ir toj pačio super parduotuvėj gali nusipirkti ne tokį kokybišką rūbelį. Pvz.: aš pirkau šliaužtus, marškinukus, paklojau nemenką sumelę. Praėjus keliom savaitėm žiūriu, kad mano mažius baigia viską išaugti, nors rubėliai buvo pirkti ant išaugimo  gerokai didenio dydžio nei reikėjo. tada išsiaiškinau, kad lenkiški dydžiai yra mažesni nei lietuviški, t.y. 68 dydis iš tiesų neatitinka 68  o be to, būtent tos medžiagos rūbeliai po skalbimo traukiasi  visa tai man išaiškino nuėjus apsipirkti į bazę.. tai negalėjo to pačio toj parduotuvėj pasakyti? negi nežino?
Rucelie
2006 03 24, 13:14
mano vyresnėlis rengiamas nuo gimimo beveik vien dėvėtais, ir mažiukui tas pats nusimato  visada du kart su mirkymu ir virinimu perskalbiu, išlyginu, nemanau kad ten nors kas lieka iš tų chemikalų  mažiukas visai naujagimis buvo sureagavęs į rūbelius, t.y. į netinkamus skalbimo miltelius (vaikiškus Dzidzius - mums jie netiko). perksalbiau Bobas ir viskas ok. kai pagalvoju kokių devynių galybių šliaužtų ir kitokio gėrio tam mažiukui reikia ir kaip akimirksniu jie išaugami, tikrai žinau kad naujų nepripirksiu  nupirkau pamenu šliaužtą (virš 30 lt paklojau), po dviejų aprengimų siūlė išdilo...  jei iš padėvėtų už litą pirktas pradils, tikrai mažiau supyksiu
** Svaja**
2006 03 25, 23:23
QUOTE(Rucelie @ 2006 03 24, 14:14) mano vyresnėlis rengiamas nuo gimimo beveik vien dėvėtais, ir mažiukui tas pats nusimato  visada du kart su mirkymu ir virinimu perskalbiu, išlyginu, nemanau kad ten nors kas lieka iš tų chemikalų  mažiukas visai naujagimis buvo sureagavęs į rūbelius, t.y. į netinkamus skalbimo miltelius (vaikiškus Dzidzius - mums jie netiko). perksalbiau Bobas ir viskas ok. kai pagalvoju kokių devynių galybių šliaužtų ir kitokio gėrio tam mažiukui reikia ir kaip akimirksniu jie išaugami, tikrai žinau kad naujų nepripirksiu  nupirkau pamenu šliaužtą (virš 30 lt paklojau), po dviejų aprengimų siūlė išdilo...  jei iš padėvėtų už litą pirktas pradils, tikrai mažiau supyksiu  as ir jau BOBAS nusipirkau ir skalbsiu tuos rubelius  tik kazi minkstiklio galima pilti???
Man atrodo,kad labai daug kas rengia(ypac vaikus)is padevetu tik daznai tai nuslepia.  Ar zinojot,kad pries atiduodant rubus i padevetus juos dezinfekuoja,o nauju rubu ne?Ir tie ir tie pereina per 100 ranku,ir tuos ir tuos reikia parsinesus namo skalbti.Nematau del ko nepirkti is padevetu.Juo labiau,kad tikrai firminiu,geru,mazai devetu rubu yra.Pati dirbu pas 5 Ispanu seimas,seniau gyvenau vokieciu seimoje ir maciau ir matau kodel zmones atiduoda rubus.Pirma priezastis-nemadoj toliau sukudo,pastorejo,nusibodo...
katytia
2006 03 26, 11:21
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 03 26, 00:23) as ir jau BOBAS nusipirkau ir skalbsiu tuos rubelius  tik kazi minkstiklio galima pilti???  as tai pyliau minkstiklio juk yra specialiai kudiekeliam antialergiski ir t.t. dar geriau isskalbs nei be jo. nu bent jau as taip manau
Na del turgaus rubeliu, tai nezinau kur jus ten vaikstot, kad nerandat graziu, o del kokybes tai pvz. as pirkau ir pard. ir turgui, tai zinokit tie patys lenkiski sliauztai, ir kokybe ta pati, o kaina pard. 28lt vien sliauztai, nesuperiski,o turgui ir sliauztai ir marskinukai 24lt. Tai gal skirtumas yra  O siaip pilna ir tu, kur per klyna atsisega, ir neatsisega ir visi tokie grazus, kad negalejau issirinkti  visu norejau. o del tos kokybes, nu ka zinau, su pirmaja, tik turgui pirkau visai O del padevetu rubeliu, tai gal visai maziukui leliui nelabai noreciau pirkt, virint po 3 kartus (nors ir taip visus rubelius naujus skalbu), o vat jau nuo kokiu 6 men. tikrai  neblogai, jei tik zinai kur jeskoti, t.y. i kuria is siu pard. nueiti, ir turi tam pakankamai laiko.
sraige1
2006 03 29, 15:14
O aš nieko prieš dėvėtus rūbelius neturiu.  Pati šiandien prisipirkau dėvėtų savo būsimam lialiukui. Ir radau labai gražių bei originalių rūbelių, kurių neįpirkčiau naujų... Gal didmiesčiuose ir kitokia situacija, o provincijoj atlyginimai maži, o mokesčius mokėt reik beveik tokius pačius kaip ir dideliuose miestuose. Taigi, be jokios sąžinės graužaties pripirkau kalną dėvėtų rūbelių, juos išskalbsiu ir naudosim. Naujų pirksiu tik parsivežimui iš ligoninės ir kai bus didesnis vaikutis.
Siracusa
2006 03 29, 16:21
dauguma supirkau ir vis dar perku  skuduryne.. Nu niekur kitur tokio grozio nesu macius  ir uzrasai ant maikuciu  kokybe irgi daug geresne.. bazej buvau pirkus tik 1 kompleta, tai nepatiko  o skalbiu visus naujus, ne tik is lapatyno
Gabrija
2006 03 31, 11:32
Sveikos... As savo maziuke pirma menesi rengiau parduotuvej pirktais, o paskiau visi drabuziukai is ,,devetu"  . Ten tokiu dalyku galima rasti...  Ir ne vieno spuogelio ar paberimo neturejom! Ir antra savo leliuka rengsiu devetais rubeliais. Ir pigu ir grazu ir pasirinkimas milziniskas!
Katyte27
2006 04 05, 10:28
as taip pat savo vaika rengiu skuduryne,labai saunu, kad yra tokiu parduotuviu, nes vaikam pirkt naujus rubus yra nesanone, bankrotas gali istikt
kregzde
2006 04 05, 20:01
QUOTE(zombiuke @ 2006 03 09, 11:42) Noriu paklaust jusu, kur jus pirksite naujagimiams rubeliu ? As paziurejau kainas turguje ir parduotuveje, tai pvz. vien tik marskinukai parduotuveje kainuoja 20 lt., o turguje marskinukai+kepuryte+pirstinaites+kojinaites+sliaustinukas kainuoja 24 lt. O kokybe ir ten atrodo gera ir ten. Tai net nezinau kur cia reiks geriau pirkti rubelius  Mane turgus nervina, nuvariau nėsčia, nei ten pataria žmoniškai, nei ką, dar reikia žinoti kurioje vietoje tos vaikiškos perkės guli, tad nuvariau į parduotuvę ir žmoniškai apsipirkau... Galima dar pirti rūbelius Korlėjoje, čia lietuviški rūbeliai, manau, kad jie turėtų būti pigesni nei Kotrynos tinkle. O kur Vilniuje yra skudurynų, kur būtų pigūs vaikiški rūbeliai???
** Svaja**
2006 04 11, 05:19
QUOTE(kregzde @ 2006 04 05, 21:01) Mane turgus nervina, nuvariau nėsčia, nei ten pataria žmoniškai, nei ką, dar reikia žinoti kurioje vietoje tos vaikiškos perkės guli, tad nuvariau į parduotuvę ir žmoniškai apsipirkau... Galima dar pirti rūbelius Korlėjoje, čia lietuviški rūbeliai, manau, kad jie turėtų būti pigesni nei Kotrynos tinkle. O kur Vilniuje yra skudurynų, kur būtų pigūs vaikiški rūbeliai??? nereikia nei KOTRYNOS  ,visose parduotuvese rubeliai gan nepigus  ,o juk taip trumpai ju reikes  pvz,parduotuvej MAXIMA ziurejau bodziukus -7-9lt  ,o turguje naujus(su etiketem) pirkau po 3
labai sauniu rubeliu galima nusipirkti is forumo mamyciu ir uz nedideles kainas, aisku, nezinosi, ar jie taip pat ne is skuduryno, bet pagal nunesiojima matosi, ar vieno vaikiuko nesioti ar jau tokie nuzulinti. Skuduryne kudikeliui, viena karta apejau visus Savanorius, tai radau tik labai sunesiotus ir kainos kaip cia forume uz nesudremztus...
kregzde
2006 04 11, 15:02
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 04 11, 05:19) nereikia nei KOTRYNOS  ,visose parduotuvese rubeliai gan nepigus  ,o juk taip trumpai ju reikes  pvz,parduotuvej MAXIMA ziurejau bodziukus -7-9lt  ,o turguje naujus(su etiketem) pirkau po 3  Reiktų ir man į turgų nusigrūsti, bet maitinu ir pientraukio neturiu, o su vaiku trintis po Gariūnus nelabai dar norisi, tad nieko neišeina Akyte, man tai norisi pačiupinėti tuos rūbelius, o čia reikia varyti pažiūrėti, nepatiks, būsi it musę kandusi
vvandene
2006 04 12, 18:10
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 03 26, 00:23) as ir jau BOBAS nusipirkau ir skalbsiu tuos rubelius  tik kazi minkstiklio galima pilti???  nemanau,kad minkstiklis reikalingas naujagimiu drabuziams  ...tik bereikalingas chemikalas..
Gustutė
2006 04 13, 13:14
Manau kad visai nebloga išeitis tie padėvėtų drabužių turgeliai ir parduotuvės, žinan kad ir taip visko tiems mūsų mažiukams reikės pirkti, tai nors ant drabužėlių galime pataupyti vieną kitą litą. Aš tai pirksiu ir iš padėvėtų, ir iš naujų drabužėlių juk padėvėtuose tiek daug gražių rubelių yra, o naujuose aš tokių net nemačiau.
jurgiuxm83
2006 04 14, 08:21
Labux o as noriu pasigirt kad turiu gera drauge kuri atidave visus buvusius isaugtus savo leliaus drabuzelius ir jau dasipirkinet tikrai nebereiks.O siaip yvairiausiu ir graziausiu rubeliu galima nusipirkt devetu rubu parduotuvej
As ir prisipirkau pora deziu visokiu grozybiu is padevetu.Bet ten tokia kokybe, kad kai kurie net su atiketemis, visiskai nauji.Siandien nupirkau toki grazu megsciu uz 9lt.naujas, su atikete, o ant jos kaina 23 eurai.bet koks  tokiu naujuose nemaciau.Arba kainos nerealios.
gal kam reikia berniukisku drabuzeliu-nebrangiai.
QUOTE(Sirana @ 2006 03 15, 20:01) Esu nemazai pirkusi, kai maniskis buvo dar kudikis, nemazai isigyjame ir dabar - tuos drabuzelius BUTINA perplauti, cia visuotinai zinoma tiesa, as skalbiu skalbimo masinoje su iprastais milteliais, kokius naudoju visada - Bonux, Tide ir pan. + minkstiklis. Na ir viskas, daugiau jokiu atsargumo ar dezinfekcijos priemoniu nesiimu... As tai irgi uz devetus, bet kiek skaiciau yra nepatariama skalbti su paprastais milteliais, nes lieka milteliu dulkes (skaiciau vienam zurnale nesciosioms), tai gal geriau skalbti su specialiai maziesiems skirtais miltukais.
*sun_girl*
2006 05 02, 07:54
as uz devetus jeigu atiduoda savi  beje mes turime likusiu dar nauju bodziuku leliukui nuo 0-3men,. gal kuriai nestukai reik ?
marezagare
2006 05 02, 10:40
na as irgi uz devetus rubelius  todel kad nauju tiek nepripirksi nes ju kainos nerealios. o rubeliams skalbti yra tokia spec pasta ar skysti skalbiamieji milteliai kad nedulketu.
sveikos, norėčiau paklaust gal kas pasakytų kurios "labdarkės" Klaipėdoj prekiauja leliukų drabužėliais?Nesinori kažkaip po visą miestą maltis.. Ačiū
Aistulis
2006 05 05, 09:11
O as savo lialiukui manau padevetu rubeliu nepirksiu. Esu girdejusi kad rubuose ir po dizinfekavimo lieka jei ne ligos (pvz. odos ligu mikro dalys) tai buvusiu "nesiotoju" aura. Ar noretum savo vaikui vilkti mirusio vaikucio rubus? tikriausiai ne. Nesiginciju kad lialiukui rubai tikrai brangus ir jie labai greitai isaugami, bet gal tada geriau pirkti maziau rubeliu bet nauju (nu jei ne firminese lialiuku parduotuvese tai siaip parduotuvese- pvz. maksimkose ar turguje). Geriau jau naujas paprastesnis rubelis nei kazkieno nudevetas. Be to juk visada nauja paprasteni rubeli gali papuosti kazkuo savu ir originaliu- pvz. ant maksimkoje pirktu baltu paprastu sliauztuku uzvilti savo pacios nerta ar megzta spalvota megztuka.. O tose paciose maksimose siuo metu lialiuku rubeliai yra tiktai uz normalias kainas, geros kokybes ir sudeties o be to ir grazus. Kokius rubelius rinkti savo kleckiukui kiekviena mamyte sprendzia pati, atsizvelgdama i savo skoni, supratima, pajamas, poziurius ir pan. todel vieningos nuomones del to tikrai nebus. Svarbiausiai kad patys lialiukui su parinktais rubeliais jaustusi gerai.
Rucelie
2006 05 05, 09:17
prie ko čia mirę vaikeliai?  tik jau nesigąsdinkit...išauga juk leliukai žaibiškai - tik Lietuvoje čia rūbelius pasuoja iš rankų į rankas, iš kartos kartai...užsieniečiai išmeta juos labdarai...va tokius - IŠAUGTUS, o ne mirusių vaikelių, ir perkam...nešiurpinkit nėštukių  yra kas neišgali vien naujus šliaužtus po 50 lt kotrynoje pirkti. ir aš tame tarpe. ypač kai žinau kiek jų reiks. išskalbiu, išvirinu, išmirkau, išlyginu...ir visos ligos, ir visos auros manau galus atiduoda
Aistulis
2006 05 10, 12:01
QUOTE(Rucelie @ 2006 05 05, 09:17) prie ko čia mirę vaikeliai?  tik jau nesigąsdinkit...išauga juk leliukai žaibiškai - tik Lietuvoje čia rūbelius pasuoja iš rankų į rankas, iš kartos kartai...užsieniečiai išmeta juos labdarai...va tokius - IŠAUGTUS, o ne mirusių vaikelių, ir perkam...nešiurpinkit nėštukių  yra kas neišgali vien naujus šliaužtus po 50 lt kotrynoje pirkti. ir aš tame tarpe. ypač kai žinau kiek jų reiks. išskalbiu, išvirinu, išmirkau, išlyginu...ir visos ligos, ir visos auros manau galus atiduoda  Ai mamytukes- nesikabinekit prie zodziu. Mintis tokia kad kiekviena sprendzia pati pagal save, todel man asmeniskai geriau pirkti galbut NE FIRMINES o paprastos parduotuves pvz. trusikus pvz. uz du litus nei nesioti galbut grazesnius BET KAZKIENO (kieno??) JAU DEVETUS. Tai galioja ne vien del apatinoio trikotazo ir ne vien tik man bet ir mano vaikams.
** Svaja**
2006 05 10, 12:06
Rucelie
2006 05 11, 07:11
QUOTE(Aistulis @ 2006 05 10, 12:01) Ai mamytukes- nesikabinekit prie zodziu. Mintis tokia kad kiekviena sprendzia pati pagal save, todel man asmeniskai geriau pirkti galbut NE FIRMINES o paprastos parduotuves pvz. trusikus pvz. uz du litus nei nesioti galbut grazesnius BET KAZKIENO (kieno??) JAU DEVETUS. Tai galioja ne vien del apatinoio trikotazo ir ne vien tik man bet ir mano vaikams. būtų labai valio kad vaikiški rūbeliai kainuotų kaip tavo triusikai - po du litus. oi deja deja... o aš žinau kas juos dėvėjo, tuos dėvėtus - gi leliukai  kurie niekam nieko blogo dar negalėjo padaryti.
Aistulis
2006 05 12, 12:12
QUOTE(Rucelie @ 2006 05 11, 07:11) būtų labai valio kad vaikiški rūbeliai kainuotų kaip tavo triusikai - po du litus. oi deja deja... o aš žinau kas juos dėvėjo, tuos dėvėtus - gi leliukai  kurie niekam nieko blogo dar negalėjo padaryti. Apie tai ir kalba- kalbut nevisi gali pirkti firminese parduotuvese vaikiskus rubelius, taciau parduotuvese ale maksima ir turguje parduodami nauji vaikiski rubeliai tikrai nera jau tokie pasakiskai brangus. Pasikartosiu- geriau jau maziau bet nauju rubeliu tureti, nei daug ir ale "mandresniu- uzieniniu" bet padevetu. Suprantu kad padevetu rubeliu parduotuves renkasi tie tevai kuriu fiansine bukle tikrai sunki, bet ten racionalus pasirinkimas tokiems zmonems tuomet kai renkasi brangiausias prekes- zieminius rubus tokius kaip striuke ar kailiniai. Tokiu rubeliu kurie tavo leliukui tiesiogiai lieciasi prie kuno- kaip sliaustai- kad ir kaip nuvirintus- niekada neuzmauciau. Antru ranku parduotuvej tu tikrai negali zinoti kas ir kada juos devejo. Kaip ir pati niekada nesivilkciau ir geriausios drauges isvirintus ir isdezeinfekuotus tuos pacius trusikus.
Rucelie
2006 05 12, 12:30
QUOTE(Aistulis @ 2006 05 12, 12:12) Apie tai ir kalba- kalbut nevisi gali pirkti firminese parduotuvese vaikiskus rubelius, taciau parduotuvese ale maksima ir turguje parduodami nauji vaikiski rubeliai tikrai nera jau tokie pasakiskai brangus. Pasikartosiu- geriau jau maziau bet nauju rubeliu tureti, nei daug ir ale "mandresniu- uzieniniu" bet padevetu. Suprantu kad padevetu rubeliu parduotuves renkasi tie tevai kuriu fiansine bukle tikrai sunki, bet ten racionalus pasirinkimas tokiems zmonems tuomet kai renkasi brangiausias prekes- zieminius rubus tokius kaip striuke ar kailiniai. Tokiu rubeliu kurie tavo leliukui tiesiogiai lieciasi prie kuno- kaip sliaustai- kad ir kaip nuvirintus- niekada neuzmauciau. Antru ranku parduotuvej tu tikrai negali zinoti kas ir kada juos devejo. Kaip ir pati niekada nesivilkciau ir geriausios drauges isvirintus ir isdezeinfekuotus tuos pacius trusikus. visų pirma, tas turėjimas "mažiau" gali labai atsirūgti, kai sukakos tau visas šliaužtų atsargas, o išskalbtos nespės džiūti. o jei dar gerai atpylinėjantis lelius, tai paklosi šliaužtams kelis šimtukus (po mėnesio eisi kito dydžio vėl su keliais šimtukais). antra, nelabai kad ir maximoje šliaužtus be 20 lt nupirksi - vat tau ir pigu...trečia, maximos šliaužtus pirkau, po pirmo skalbimo išmečiau - suplyšo ir nusiskalbė iki kojų skuduro lygio. vat tau ir ekonomija. nė vienų padėvėtų šliaužtų per visą nešiojimą tiek nenudrengėm, kaip tie nauji maximiniai po pirmo skalbimo atrodė...kiekvienos tat reikalas. bet kai apie mirusių leliukų auras kalba išsivynioja, tai sorry mane juokas paima - galvokit ką nusišnekat.
Tanitaa
2006 05 13, 11:03
Dar ne mamyte, laukiu savo vaikelio, bet jau dairausi rubeliu ir klausineju pas drauges, kap jos rengia savo vaikelius. Ir daugelis perkasi rubelius padevetu rubu parduotuvese ir negirdejau, kad nors viena pasisakytu, kad jos vaika isbere  O kaip tarkim drauges atiduoda savo vaikeliu rubus? juk jie irgi kaipo nesioti buvo, bet juk nebijom, praskalbiam ir viskas, ir gerai. Kokiai progai sakyciau galima nupirkt fainu drabuziu, bet kasdiena tampyt... juk jie visai normalus
|
|